../images/Emo103.gif../images/Emo223.gifדי ארוך אה ../images/Emo103.gif../images/Emo47.gif../images/Emo87.gif
מהו שמך המלא?חיים כצמן הסקסי תאריך לידה:3.10.91 מקום מגורים:פ"ת כמה אחים/אחיות?כמה שצריך גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים צבע עיניים?ירוק צבע שיער?שחור גובה:ממוצע מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כן, על בס על מה היית רוצה לנגן?על בס אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?הממ הנדריקס יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא התנסת בעבר בסמים? איזה?כן, מה זה משנה באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?ט' היה השינוי הרציני ניסית להתאבד פעם?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא אבל עשנתי בערך חצי קופסה-קופסה ביום העדפה מינית? סטרייט כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא יודע ממש עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?פיזיקה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? הייתי רוצה להשתלט על כלי זמר ולהרוס אותם מבפנים ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?להרוס אותם בלי להשתלט עליהם איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?מציל מה מתנגן עכשיו?פרל ג'אם עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?4 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?ווינראר, אייטונס, מסנג'ר, טקסט עם הסיסמא של הראר של הסקראבס. ישנת טוב אתמול?פחח תישן טוב הלילה?הלואי מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:שהם טיפשים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:לא לסבול יותר מדי איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ניו יורק מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?בוקר, בצפר אכלת?לפני שעה ככה התנשקת?מזמן התאהבת?גם מזמן נשבר לך הלב?לא צחקת?היום בכית?שבועיים ככה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?פיי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?היום, אבל לא במובן הרגיל חיבקת מישהו/י? הרקולס נחשב?מה? עישנת?שבועיים!! ווהו אני המלך החדש שתית משקה אלכוהולי?שבת בקידוש
השתכרת?סוכות שכבת עם מישהו/י?הממ היית במועדון?פורים, ואנלא הולך לחזור לבשת חצאית?חח קנית בגד?בחופש אולי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אי שם בשנות הארבעים הקדישו לך שיר?לא מקדישים לי שירים שיפרו לך את המצברוח?מצב רוח זה משהו שגם ככה משתפר, אבל כמה שהוא משתפר הוא נופל פי 2 מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא חשבת עליו?הממ עכשיו אני חושב על אבו מאזן התקשרת אליו?נקסט התקשר אלייך? .הראל פגע בך?לא ידוע שימח אותך?לא מבין בזה היום: באיזו שעה התעוררת?7 וחצי-20 ל8 מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת?למה את מעירה אותי מה היה הדבר הראשון ששמעת?אמא מה היה השיר הראשון ששמעת?ביטלס-בלאקבירד מה אכלת?שתיתי קפה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?האגואיזם הפסיכולוגי והאתי. מיקום כרגע:בית להקה אהובה:פעם הייתי אומר פינק פלויד אבל עכשיו אני כבר לא בטוח, בטח הסטונס איזה כיתה אתה:י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק:אוי הייתה אחת היום אנלא מצליח להיזכר בנאדם הכי יפה שראית:הממ מה שבטוח, לא אנג'לינה ג'ולי הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:הקטע שזה היה בטח כשהייתי שיכור אז אנלא ממש זוכר אתה חושב שאתה יפה?די אתה חושב שאתה צבועה? לא! אתה חושב שאתה קנאית?לא ממש אתה חושב שאתה קרצייה?כשאני רוצה אתה חושב שאתה עקשן?אני גרוע בזה אתה אוהב את עצמך?אני חושב שכן, אבל כשחשבתי על זה לאחרונה הגעתי למסקנה שלא הייתי רוצה להסתובב עם עצמי כי הייתי מעצבן את עצמי. איזה מן תשובה זאת? לא יודע בזבזן או חסכן?בזבזן כשיש לי בנאדם ש אוהב/ת:אני אוהב את כולם מתגעגע/ת אליו:לא מתגעגע, זה טפשי חסר לך:זה לא אותו דבר עושה לך טוב להיות איתו:גידי או ליאור או לא יודע הכי מצחיק:גידי הכי דפוק:אני הכי מוזר:אולי אור הכי כיף לדבר איתו:עם כולם כיף לדבר איפה היית רוצה לגור בארץ?לא יודע איפשהו שאין ממסד ואין עירייה ואין ביורוקרטיה ואין ילדים מסריחים או רבנות ראשית או שמיטה או אבוקדו או פיצה עם פטריות. יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?ליאור אני חושב איזה צלצול יש לך?על הרצפה מוניקה סקס, הגכיע הזמן להחליף הקול הכי יפה ששמעת?בס של וורוויק
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?קית' ריצ'ארדס, ברקע רואים את מיק ושומר מסך?חח מה אני בשנות החמישים את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?בטח מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:לא יודע מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):נפרדנו כך חח מזכיר לך את הילדות:גודביי קרול וורלד של פינק פלויד גורם לך לבכות:מאד'ר של פינק פלויד גורם לך לצחוק:כל שיר סטנדרטי של אינפקציה גורם לך לרצות לרקוד:Gimme Shelter מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:סימפל מאן שהיית רוצה לכתוב אותו:וולקאם טו דה מאשין שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:ראן לייק הל שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:Tuesday's Gone שמסכם את שנות הנעורים שלך:ווייט רום ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:דייזד אנד קונפיוזד שאתה אוהב להתעורר לצליליו:דברים של גרייטפול דד אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:רולינג סטונס שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:אנג'י שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:Where Is My Mind מתוך פייט קלאב האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן אם כן, כמה זמן?מספיק ניסיתם להתחיל איתו?לא ממש הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?.לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?לא טוב בדברים האלה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?כי היא שמעה חרא מוזיקה אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?קרה, הגבתי בשוויון נפש האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך?לא מתחילים איתי האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך?לא איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה?פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?כן אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים?מדברים איתה במסנג'ר על דברים מפגרים האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו?כן כמה אקסים יש לכם?לא הרבה האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?לא מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?כלום, ממשיכים הלאה האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?חח האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס?לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא
מהו שמך המלא?חיים כצמן הסקסי תאריך לידה:3.10.91 מקום מגורים:פ"ת כמה אחים/אחיות?כמה שצריך גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים צבע עיניים?ירוק צבע שיער?שחור גובה:ממוצע מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כן, על בס על מה היית רוצה לנגן?על בס אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?הממ הנדריקס יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא התנסת בעבר בסמים? איזה?כן, מה זה משנה באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?ט' היה השינוי הרציני ניסית להתאבד פעם?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא אבל עשנתי בערך חצי קופסה-קופסה ביום העדפה מינית? סטרייט כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא יודע ממש עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?פיזיקה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? הייתי רוצה להשתלט על כלי זמר ולהרוס אותם מבפנים ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?להרוס אותם בלי להשתלט עליהם איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?מציל מה מתנגן עכשיו?פרל ג'אם עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?4 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?ווינראר, אייטונס, מסנג'ר, טקסט עם הסיסמא של הראר של הסקראבס. ישנת טוב אתמול?פחח תישן טוב הלילה?הלואי מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:שהם טיפשים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:לא לסבול יותר מדי איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ניו יורק מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?בוקר, בצפר אכלת?לפני שעה ככה התנשקת?מזמן התאהבת?גם מזמן נשבר לך הלב?לא צחקת?היום בכית?שבועיים ככה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?פיי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?היום, אבל לא במובן הרגיל חיבקת מישהו/י? הרקולס נחשב?מה? עישנת?שבועיים!! ווהו אני המלך החדש שתית משקה אלכוהולי?שבת בקידוש