שאלון!!

hkatsman

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo223.gifדי ארוך אה ../images/Emo103.gif../images/Emo47.gif../images/Emo87.gif

מהו שמך המלא?חיים כצמן הסקסי תאריך לידה:3.10.91 מקום מגורים:פ"ת כמה אחים/אחיות?כמה שצריך גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים צבע עיניים?ירוק צבע שיער?שחור גובה:ממוצע מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כן, על בס על מה היית רוצה לנגן?על בס אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?הממ הנדריקס יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא התנסת בעבר בסמים? איזה?כן, מה זה משנה באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?ט' היה השינוי הרציני ניסית להתאבד פעם?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא אבל עשנתי בערך חצי קופסה-קופסה ביום העדפה מינית? סטרייט כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא יודע ממש עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?פיזיקה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? הייתי רוצה להשתלט על כלי זמר ולהרוס אותם מבפנים ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?להרוס אותם בלי להשתלט עליהם איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?מציל מה מתנגן עכשיו?פרל ג'אם עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?4 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?ווינראר, אייטונס, מסנג'ר, טקסט עם הסיסמא של הראר של הסקראבס. ישנת טוב אתמול?פחח תישן טוב הלילה?הלואי מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:שהם טיפשים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:לא לסבול יותר מדי איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ניו יורק מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?בוקר, בצפר אכלת?לפני שעה ככה התנשקת?מזמן התאהבת?גם מזמן נשבר לך הלב?לא צחקת?היום בכית?שבועיים ככה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?פיי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?היום, אבל לא במובן הרגיל חיבקת מישהו/י? הרקולס נחשב?מה? עישנת?שבועיים!! ווהו אני המלך החדש שתית משקה אלכוהולי?שבת בקידוש
השתכרת?סוכות שכבת עם מישהו/י?הממ היית במועדון?פורים, ואנלא הולך לחזור לבשת חצאית?חח קנית בגד?בחופש אולי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אי שם בשנות הארבעים הקדישו לך שיר?לא מקדישים לי שירים שיפרו לך את המצברוח?מצב רוח זה משהו שגם ככה משתפר, אבל כמה שהוא משתפר הוא נופל פי 2 מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא חשבת עליו?הממ עכשיו אני חושב על אבו מאזן התקשרת אליו?נקסט התקשר אלייך? .הראל פגע בך?לא ידוע שימח אותך?לא מבין בזה היום: באיזו שעה התעוררת?7 וחצי-20 ל8 מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת?למה את מעירה אותי מה היה הדבר הראשון ששמעת?אמא מה היה השיר הראשון ששמעת?ביטלס-בלאקבירד מה אכלת?שתיתי קפה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?האגואיזם הפסיכולוגי והאתי. מיקום כרגע:בית להקה אהובה:פעם הייתי אומר פינק פלויד אבל עכשיו אני כבר לא בטוח, בטח הסטונס איזה כיתה אתה:י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק:אוי הייתה אחת היום אנלא מצליח להיזכר בנאדם הכי יפה שראית:הממ מה שבטוח, לא אנג'לינה ג'ולי הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:הקטע שזה היה בטח כשהייתי שיכור אז אנלא ממש זוכר אתה חושב שאתה יפה?די אתה חושב שאתה צבועה? לא! אתה חושב שאתה קנאית?לא ממש אתה חושב שאתה קרצייה?כשאני רוצה אתה חושב שאתה עקשן?אני גרוע בזה אתה אוהב את עצמך?אני חושב שכן, אבל כשחשבתי על זה לאחרונה הגעתי למסקנה שלא הייתי רוצה להסתובב עם עצמי כי הייתי מעצבן את עצמי. איזה מן תשובה זאת? לא יודע בזבזן או חסכן?בזבזן כשיש לי בנאדם ש אוהב/ת:אני אוהב את כולם מתגעגע/ת אליו:לא מתגעגע, זה טפשי חסר לך:זה לא אותו דבר עושה לך טוב להיות איתו:גידי או ליאור או לא יודע הכי מצחיק:גידי הכי דפוק:אני הכי מוזר:אולי אור הכי כיף לדבר איתו:עם כולם כיף לדבר איפה היית רוצה לגור בארץ?לא יודע איפשהו שאין ממסד ואין עירייה ואין ביורוקרטיה ואין ילדים מסריחים או רבנות ראשית או שמיטה או אבוקדו או פיצה עם פטריות. יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?ליאור אני חושב איזה צלצול יש לך?על הרצפה מוניקה סקס, הגכיע הזמן להחליף הקול הכי יפה ששמעת?בס של וורוויק
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?קית' ריצ'ארדס, ברקע רואים את מיק ושומר מסך?חח מה אני בשנות החמישים את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?בטח מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:לא יודע מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):נפרדנו כך חח מזכיר לך את הילדות:גודביי קרול וורלד של פינק פלויד גורם לך לבכות:מאד'ר של פינק פלויד גורם לך לצחוק:כל שיר סטנדרטי של אינפקציה גורם לך לרצות לרקוד:Gimme Shelter מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:סימפל מאן שהיית רוצה לכתוב אותו:וולקאם טו דה מאשין שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:ראן לייק הל שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:Tuesday's Gone שמסכם את שנות הנעורים שלך:ווייט רום ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:דייזד אנד קונפיוזד שאתה אוהב להתעורר לצליליו:דברים של גרייטפול דד אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:רולינג סטונס שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:אנג'י שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:Where Is My Mind מתוך פייט קלאב האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן אם כן, כמה זמן?מספיק ניסיתם להתחיל איתו?לא ממש הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?.לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?לא טוב בדברים האלה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?כי היא שמעה חרא מוזיקה אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?קרה, הגבתי בשוויון נפש האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך?לא מתחילים איתי האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך?לא איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה?פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?כן אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים?מדברים איתה במסנג'ר על דברים מפגרים האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו?כן כמה אקסים יש לכם?לא הרבה האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?לא מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?כלום, ממשיכים הלאה האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?חח האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס?לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא

hkatsman

New member
שכחתי את החלק הכי חשוב

אם קראתם אל תשכחו לסמן לי
אם לא קראתם וסימנתם בכל זאת, סופכם קרב.

RakTsarot001

New member
עעעע

מהו שמך המלא? ענבר + שם משפחה. תאריך לידה: 4/4/1991 מקום מגורים: חיפה. כמה אחים/אחיות? אח ואחות. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים כמובן. צבע עיניים? חום צבע שיער? חום גובה: 1.63 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה ופסנתר. על מה היית רוצה לנגן? חחח תופים נראה לי מגניב. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מיקאל אוקרפלדט!
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? עוד לא
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין. התנסת בעבר בסמים? איזה? נופ. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 16. ניסית להתאבד פעם? נופ. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? נופ. העדפה מינית: סטרייטית. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא יודעת. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. איזה מגמה היית בביה"ס? עכשיו אני בפיזיקה-אמנות-ספרות. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? חחחח אממ, ציירת או מוזיקאית. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אדריכלות. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנקה רחובות כשיש לי ברירה לעשות משהו אחר. מה מתנגן עכשיו? Aeon Spoke - Cavalry Of Woe עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? חצי, כי השיחה קצת מתה איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ווינדוס מדייה פלייר ואינטרנט. ישנת טוב אתמול? לא כלכך. תישן טוב הלילה? אולי. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? כולן נחמדות לי. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: טיפשות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שיהיה לי טוב ושאצליח. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? סובב תל אביב, נראה לי. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני כמה שעות. אכלת? לפני 6 שעות נראה לי התנשקת? יוני 2007. התאהבת? יוני 2007. נשבר לך הלב? עכשיו. צחקת? לפני כמה שעות. בכית? לפני חצי שעה. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? הרקולס נחשב? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי. חשבת עליו? אחותי. התקשרת אליו? ממממ חברה שלי. התקשר אלייך? אבא. פגע בך? non of your business שימח אותך? פףף... לא יודעת.

RakTsarot001

New member
חחח שכחתי חלק.

אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אחותי. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אחותי. חיבקת מישהו/י? אחותי. עישנת? מעולם לא. שתית משקה אלכוהולי? מממ לא זוכרת השתכרת? מעולם לא. שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? ראש השנה. היה חרא. לבשת חצאית? שישי לפני שבועיים. קנית בגד? אמא קנתה לי לפני שבועיים משהו. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אחותי, לפני כמה דקות. הקדישו לך שיר? מממ סוף כיתה ט' נראה לי. שיפרו לך את המצברוח? כמה ימים. היום: באיזו שעה התעוררת? 6:23 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "יאללה" מה היה הדבר הראשון ששמעת? מאוורר. מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו של איון ספוק. מה אכלת? קורנפלקס. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אם אני אצליח במתמטיקה היום. מיקום כרגע: חדר, כיסא. להקה אהובה: לאמב אוף גאד. איזה כיתה אתה: יא' בדיחה שגרמה לך לצחוק: ג'יי וסיילנט בוב. בנאדם הכי יפה שראית: וואי... היו הרבה כאלה. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: חחחח אין לי מושג. אתה חושב שאתה יפה? בערך אתה חושב שאתה צבועה? משתדלת שלא. אתה חושב שאתה קנאית? גם משתדלת שלא. אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים. אתה חושב שאתה עקשן? לפעמים. אתה אוהב את עצמך? לפעמים. בזבזן או חסכן? בזבזנית. בנאדם ש אוהב/ת: המשפחה שלי. מתגעגע/ת אליו: אוריש חסר לך: מממ. הדוד של אבא שלי. עושה לך טוב להיות איתו: חברות שלי. הכי מצחיק: ענר הכי דפוק: ילד מהכיתה שלי הכי מוזר: כנ"ל הכי כיף לדבר איתו: מממ לא ברור. איפה היית רוצה לגור בארץ? סובב תל אביב נראה לי. יש לך פלאפון? אהא. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא ואבא איזה צלצול יש לך? One Love של בוב מארלי. הקול הכי יפה ששמעת? ממ... קשה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של עזריאלי שצילמתי. ושומר מסך? סתם של ווינדוס. את רוצה להיות זמרת? חחחח לא. את רוצה להיות שחקנית? זה יכל להיות טוב. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? מממ אולי. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: Camel - Mystic Queen מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מממ... שאלה טובה. מזכיר לך את הילדות: שירים של ציפי שביט. :) גורם לך לבכות: כל האלבום של Aeon spoke, ואופת', תלוי במצב רוח. גורם לך לצחוק: Tenacious D - Kickapoo
גורם לך לרצות לרקוד: שירים של שון פול
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אין כזה. שהיית רוצה לכתוב אותו: וואי, מיליון. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: הזמנה לחתונה. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Pink Floyd - High Hopes שמסכם את שנות הנעורים שלך: יש מיליון כאלה. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אופת', וגראולים למיניהם. בצפר. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: פףףף וואו... אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: בערך כל מה שאני שומעת כרגע. XD שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: וואי וואי. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: מממ, לאדעת. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אהא אם כן, כמה זמן? 3 שנים.
ניסיתם להתחיל איתו? מממ. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כן התנשקתם איתו?. חחח כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אולי. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? זה לא לפה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?
אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? "אוף"? האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך?
האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? נופ. איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? חחחחח תלוי. אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? מתחמקת באלגנטיות. האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו?
כמה אקסים יש לכם?
האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? מממ... האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?
מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרונות. וזהו.
האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא חושבת. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס?
יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? השאלות האחרונות היו דביליות נורא.

VIVIAN3

New member
וואוו טוב אני לא מבטיחה שאני אעשה את הכל...

מהו שמך המלא? אביה לבנה אהרוני תאריך לידה: 8.3.91 מקום מגורים: כפ"ס כמה אחים/אחיות? 1 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הלוואי והייתי גרה עם שותף, אבל בינתיים עד שזה יקרה אני גרה עם ההורים
צבע עיניים? ירוק קיא צבע שיער? חום חרא גובה: 1.68 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פסנתר על מה היית רוצה לנגן? גם על גיטרה ותופים אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? לעכשיו זה קולדפליי כמובן
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אולי בעתיד כזה קטן מצ'וקמק יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? א. זה לא יפה ב. אני פוחדת ממחטים ג. יפית התנסת בעבר בסמים? איזה? חס וטלילה באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? בכתה ח' בערך ניסית להתאבד פעם? לא אבל חשבתי על זה מדי פעם כמו כל אחד אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? זה מסריח וזה מזהם את הסביבה העדפה מינית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? תמיד אני מעדיפה מערכת יחסים יציבה, זה סתם זנות להיות כל הזמן בסטוצים מזדמנים. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? .......... האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? נופ איזה מגמה היית בביה"ס? מוזיקה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? שאני אעבוד במוזיאון בלונדון ואז הסולן של קולדפליי יבוא ואני אדריך אותו ואציג לו ציורים.... פחפחפח ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אין דבר כזה, אני אעשה הכל כדי שזה יתגשם.... מואהאההאהה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? פיזיקאית במכון ויצמן :-8 בעעע.... מה מתנגן עכשיו? ביטר סוויט סימפונייייייייייי.............. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? דיברתי לפני כמה דקות עכשיו הם התנתקו איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? רק זה כי בדוגרי אני צריכה ללכת עוד כמה דקות ישנת טוב אתמול? כן היה סבבה תישן טוב הלילה? אני מקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטת יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שתלטנות. אין דבר יותר מרגיז משתלטנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בלונדון
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? המממ לפני הרבה זמן.. חח לא אבל אני יוצאת עכשיו אכלת? לא. אני אנורקסית. :-8 התנשקת? ממ התאהבת? קראשים פה ושם נשבר לך הלב? נאא.. צחקת? הרבה בכית? הרבה אמרת למישהו שאתה(?) אוהב אותו? חח עשיתם ממני דנה אינטרנשינל מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לאאא דייי אפילו לא מתחילים איתי אני ממש מכוערת..... חיבקת מישהו/י? לא ממש עישנת? חלאא שתית משקה אלכוהולי? לאא השתכרת? בזבוז חיים שכבת עם מישהו/י? לאא היית במועדון? איכס זה לערסים לבשת חצאית? יאפ קנית בגד? לפני הרבה מאד זמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לאאאא דייי איזה קיטש... הקדישו לך שיר? אפילו לא מקדישים לי שיר... נו אולי את "U-G-L-Y you have got no aliby you ugly" שיפרו לך את המצברוח? דווקא כן טוב ההמשך אולי יהיה מחר...

R o n 2 5 6

New member
לילה טוב לפיל ולדוב../images/Emo29.gif

מהו שמך המלא?רון החננה תאריך לידה: חסוי מקום מגורים: ת"א כמה אחים/אחיות? 1 גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום-שחור גובה: 1.83 ככה מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כן.פסנתר על מה היית רוצה לנגן? גיטרה.אם אני אעבוד קצת אני אתחיל ללמוד
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אפשר מלחין?באך,פשוט גאון
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?כנ"ל התנסת בעבר בסמים? איזה? לורדים באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני עדיין קצת כזה,אבל קצת
ניסית להתאבד פעם? לא
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא מעשן העדפה מיניתנשים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מה שבא ברוך הבא עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? אין איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין,פיזיקה. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? שחקן כדורסל
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? הנדסה מכל סוג שהוא איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנקה רחובות/זונה ממן זכר מה מתנגן עכשיו?תקתוקי המקלדת עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר,האטריק. ישנת טוב אתמול? בהחלט,עד שאח שלי החליט להעיר אותי תישן טוב הלילה?מקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:ילדותיות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אהיה נאיבי ואגיד "להיות מאושר"(זה אפשרי בכלל?) איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?טוב לי איפה שאני נמצא מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעתיים אכלת?עכשיו התנשקת? הו.. התאהבת?... נשבר לך הלב? ... צחקת? היום בכית?לפני הרבה זמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אמא,היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אמא,היום חיבקת מישהו/י? הרקולס נחשב?מה הרקולס?
עישנת?never
שתית משקה אלכוהולי? הרבה זמן
השתכרת? never שכבת עם מישהו/י? נו דיי,אני מפסיק לענות עד שתהיה שאלה נורמלית היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אח שלי חשבת עליו? לא אומר
התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? .חבר פגע בך? לא יודע שימח אותך? נוי הצחיקה אותי. היום: באיזו שעה התעוררת?11 מה/מי העיר אותך? אח נודניק במיוחד מה היה הדבר הראשון שאמרת? צא מהחדר :| מה היה הדבר הראשון ששמעת? "אני עוד שנייה יוצא" מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר איך קוראים לו(לא שמעתי דרך המחשב) מה אכלת? אממ,פיתה עם חומוס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?אני אצא היום מהבית? מיקום כרגע:חדרי הקט להקה אהובה:מוניקה סקס נחמדים איזה כיתה אתה:יא' בדיחה שגרמה לך לצחוק:איזו ילדה קטנה אמרה אתמול בתוכנית של ליאור שליין "יש לה ציצי גדול" בנאדם הכי יפה שראית: חסוי
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "אתה עדיין ילד הומו".אני לא מרבה לומר דברים מטורפים. אתה חושב שאתה יפה? לא ממש אתה חושב שאתה צבועה? אולי קצת אתה חושב שאתה קנאית? בהחלט אתה חושב שאתה קרצייה? מאוד מקווה שלא אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך?כן בזבזן או חסכן? חסכ בנאדם ש אוהב/ת: משפחה מתגעגע/ת אליו: חבר ילדות חסר לך: כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: חברים הכי מצחיק: חבר אחד הכי דפוק: חבר אחר הכי מוזר: מישהו מהכיתה הכי כיף לדבר איתו:אנשים שמכירים דרך האינטרנט. איפה היית רוצה לגור בארץ?טוב לי בת"א יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברים איזה צלצול יש לך?משהו מגניב הקול הכי יפה ששמעת? לא יודע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? דשא ושמיים ושומר מסך?של ווינדוס את רוצה להיות זמרת? לא יודע את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא

R o n 2 5 6

New member
חלק ב'

מה השיר ש...אני לא אוהב כאלה,אוותר. מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא יודע אם "אהבתי",אבל חיבבתי,כן. אם כן, כמה זמן? לא מעט ניסיתם להתחיל איתו?כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא,היא יצאה זבל. התנשקתם איתו?... האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אהבתי זה רק משפחה.עד עכשיו לא זכור לי שאחד מהם איכזב אותי בצורה רצינית. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא חיבבה אותי? :| / לא חיבבתי אותה
אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי נותן לזה צ'אנס האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא
האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? אני מעדיף לשמור על סודותיי(
) איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? לא רוצה לצאת מניאק,אבל הייתי שמח לזה אם היא נראית טוב :$ אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? אומר לה שזה לא ילך,ומבליגים. האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו?אפשר לחשוב כמה פעמים התחלתי עם מישהי.. כמה אקסים יש לכם?לא יודע אם אפשר לקרוא לה אקסית,נפסיק לענות מכאן. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

dcohn

New member
כל מבט הוא סכין בלב שלך, כל מבט- סכין...

מהו שמך המלא? דורין כהן תאריך לידה: 7.11.91 מקום מגורים: תל אביב כמה אחים/אחיות? אח אחד
גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים חחח צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור גובה: מטר שישים וקצת.. מוסיקה: ואי אני אף פעם לא יודעת איך להגדיר את זה. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה
על מה היית רוצה לנגן? חחח על שומדבר חוצמזה. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? בארץ אין מישהו ממש ממש מעולה, בחו"ל- john mayer, damien rice ועוד כמה... יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נופ. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? נופ. התנסת בעבר בסמים? איזה? חס וחלילה. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? מי אמר שהפסקתי?
ניסית להתאבד פעם? לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? איכ. העדפה מינית. זאת שאלה? בנים. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מעדיפה מערכת יחסים בכלליות
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? :| האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? ביולוגיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? חחח לא יודעת. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? רואת חשבון או רופאה או לאן שהחיים יובילו אותי
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? קברנית.. מה מתנגן עכשיו? nine (9) crimes- damien rice
זה מדהים. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0.. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר, מדיהפלייר.. ישנת טוב אתמול? אמממ חושבת שכן תישן טוב הלילה? עוד נראה
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד, בקרוב משתדרגת לוחצי.. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שמשקרים [אבל על דברים חמורים לא על שטויות... בעצם תלוי מי זה.] התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: משפחה ילדים וזה? איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? איפה שאני גרה עכשיו.. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום ב15:00 אכלת? לפני שעה.. התנשקת? :| חח בלחי זה לא נחשב. אבל אם כן אז היום עם בתדודה שלי:] התאהבת? ששש. נשבר לך הלב?
צחקת? היום עם רוית וגל:] בכית? ואי היום כשפספסתי את האוטובוס אחרי שרצתי אליו מרתון, והרגשתי כאילו אני עומדת להתעלף זלגה לי דמעה. אבל עצרתי את זה מהר. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת.. יש מצב שהיום לאחשלי. לא נחשב. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אמממ חיבקת מישהו/י? היום עישנת? בגלגול הקודם. איכס. שתית משקה אלכוהולי? אמממ לפני כמה חודשים באיזה אירוע משפחתי וממש בקטנה.. או שהיה גם אחרי זה שטעמתי מאבא אבל לא בטוח. השתכרת? בגלגול הקודם גם
שכבת עם מישהו/י? :| בגלגול הקודם היית במועדון? חחחחחח ביומולדת של ליאורה
. זה נחשב, נכון? [כי אם לא אז זה בכיתה ו' או ז' בבת/ר מצווה של מישהי/מישהו בטח] לבשת חצאית? לא מזמן דווקא.. קנית בגד? ואו. אני חייבת ג'ינס חדש
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום. לאחשלי. הקדישו לך שיר?
לא מזמן. זה היה ממש משמח ויפה
שיפרו לך את המצברוח? אממממ לא זוכרת אבל זה קרה. האחרון שאני זוכרת זאת ליאורה בטיול.. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא או אמא. או גל.
חשבת עליו?
התקשרת אליו? גלי נדמה לי. [בתדודה שלי] התקשר אלייך? גלי, חזרה אלינו.. פגע בך? לא זוכרת שימח אותך? רוית היום המשך

dcohn

New member
ואו לקח לי המון המון זמן../images/Emo122.gif

היום: באיזו שעה התעוררת? 11:30 נראה לי. מה/מי העיר אותך? אני עצמי. ואז צלצל השעון המעורר. מה היה הדבר הראשון שאמרת? לאחשלי "כן" מה היה הדבר הראשון ששמעת? אחשלי: "הא את ערה?" מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת.. מה אכלת? לחמניה, קורנפלקס, לחמניה עם שוקולד, קורנפלקס. ואני רצינית. לפי הסדר. :| איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי יורידו לי את הטבעות.. מיקום כרגע: חדר. להקה אהובה: אממ חרשתי על כמה של secondhand serenade בכמה ימים האחרונים. אבל לא אהובה. לא יודעת. איזה כיתה אתה: י"א. בדיחה שגרמה לך לצחוק: אישה אחת בוגדת בבעלה עם גבר אחד, לא חשוב מאיזו עדה. הם שוכבים בבית של האישה פתאום שומעים את הגבר מגיע. האישה אומרת לו רוץ לארון יש שם שקים של אוכל תתחבא באחד מהם האיש מתחבא. בא הבעל רואה את האישה ערומה במיטה מתחיל לחשוד. מסתכל מסביב מחפש פותח את הארון רואה שלושה שקים שואל אותה מה זה? אומרת לו זה אוכל. בועט בשק הראשון שומע קוקוריקו. אומר אוקי זה עוף בועט בשק השני שומע מוווו. אומר סבבה נעשה סטייקים אח"כ בועט בשק השלישי לא שומע כלום בועט בועט, לא שומע כלום, שקט.. שעה ממשיך לבעוט. פתאום האיש בשק צועק "אורז, טוב?!?!?!"
אותי זה הצחיק. בנאדם הכי יפה שראית: ואו יש המון
יותר מדי. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת. יש לי יציאות מדי פעם. אתה חושב שאתה יפה? לא יודעת. אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאית? קצת. אתה חושב שאתה קרצייה? לא. אתה חושב שאתה עקשן? כן חחח אתה אוהב את עצמך? סך הכל כן בזבזן או חסכן? חסכנית בנאדם ש אוהב/ת: אמממממממ
מתגעגע/ת אליו: לא יודעת.. חסר לך: סבתא
עושה לך טוב להיות איתו: רוית הראשונה שעולה לי. אבל גם החברות.. ואחשלי
הכי מצחיק: אח שלי. באמת. הכי דפוק: אוהו כמה יש. הכי מוזר: גם יש המון. הכי כיף לדבר איתו: חברות איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב כמו עכשיו. יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? חח לאמא/אבא/גל בטח.. איזה צלצול יש לך? כרגע foundations- kate nash הקול הכי יפה ששמעת? יש כמה זמרים עם קול כזה מרגיע וזה.. רק מלשמוע אותם אפשר להתאהב בהם.
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שבנדוד שלי צילם באוסטרליה.. ושומר מסך? אין שומר מסך את רוצה להיות זמרת? חחח ויתרתי על זה ממש ממש מזמן. כשהבנתי שאני לא יודעת לשיר. את רוצה להיות שחקנית? אף פעם לא ניסיתי אבל אני לא טובה בזה. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי.. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): חח אין מזכיר לך את הילדות: סדרת ילדים כלשהי גורם לך לבכות: זה בעיקר משפטים מסויימים מתוך שירים. וזה תלוי בתקופה. גורם לך לצחוק: לא יודעת.. גורם לך לרצות לרקוד: חחח לא יודעת מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לא יודעת שהיית רוצה לכתוב אותו: אין. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: תמיד חשבתי ש the blower's daughter של דמיאן רייס כי זה השיר האהוב עלי אבל הוא לא מתאים לחתונה. הוא על פרידה. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שיר שלי. שמסכם את שנות הנעורים שלך: חח "עניין של זמן" סיכם יפה את הטקס סיום של היסודי
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: נו עזבו אותי חפרתם. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: מי אוהב להתעורר בבוקר?
אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: ואו יש המון. יש ילדה בכיתה שכל הזמן ממליצה על שירים מדהימים
שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אממממממ שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: מנוטינג היל.. אבל אני לא יודעת איך קוראים לשיר..aint no sunshine בטח.. וגם she האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן. אם כן, כמה זמן? יותר מדי זמן. ניסיתם להתחיל איתו? לא אבל הוא ידע. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא. התנשקתם איתו? לא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?
מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? - אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי מתבאסת. האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? אמממ לא נראהלי. האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? אני לא מתחילה עם אפחד. איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? תלוי אם אני אוהבת אותו גם
אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? מראים אי-התעניינות? האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? :| כמה אקסים יש לכם? 0
חחחחחח האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? כל אחד מה-0 אקסים שלי
האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כשאתה לא עם בנאדם, זה לא נקרא פרידה. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? נגמר השאלון?

וואו זה ארוך. טוב, בלי אמוטיקונים../images/Emo3.gif

מהו שמך המלא? טל תאריך לידה: 19.11.1991 (נכון מאגניב?) מקום מגורים: מרכז כמה אחים/אחיות? אח ואחות גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום גובה: מטר וחצי מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? אורגנית וגיטרה על מה היית רוצה לנגן? פסנתר אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מלא. מיטלמן אחד מהם יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני תמיד הייתי כזאת :p ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא, איכס העדפה מינית- נראה לי שסטרייטית. אלא אם המין הגברי ימשיך לאכזב:p כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? NONE האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? הייתי? אני עדיין. הנדסת תוכנה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? מוזיקאית. הכי קיצוני כי זה בחיים לא יקרה ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? משו שקשור לתכנות בטח איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה:p מה מתנגן עכשיו? חדשות...חח עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייסי ומסן ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? לא נראה לי מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אתכם יותר מכל דבר: מניאקיות..חח התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לא יודעת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בחו"ל, אירופה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעתיים אכלת? לפני שעה וחצי התנשקת? לא זוכרת התאהבת? מזמן נשבר לך הלב? לפני...שנה נראה לי צחקת? לפני חמש דקות בכית? מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? וואי, לא יודעת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא אומרים לי את זה חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? אפעם שתית משקה אלכוהולי? יום שישי, קצת יין (אני לא שותה, נו) השתכרת? אפעם שכבת עם מישהו/י? אהמ. XD היית במועדון? מזמןןןןן. כמה שנים אפילו. לבשת חצאית? בערב ראש השנה קנית בגד? לפני שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אפעם הקדישו לך שיר? בטח מזמן שיפרו לך את המצברוח? היום מתישהו מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי חשבת עליו? לא יודעת התקשרת אליו? אל עצמי. פשוט נעלם לי הפלאפון התקשר אלייך? אבא פגע בך? וואי. אממ....נראה לי שאקס ידיד שימח אותך? החדשות היום: באיזו שעה התעוררת? שמונה מה/מי העיר אותך? פלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? מהההה אני רוצה לישון מה היה הדבר הראשון ששמעת? שיר מהפלאפון שהעיר אותי מה היה השיר הראשון ששמעת? Desire של ראיין אדאמס מה אכלת? הרבה דברים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה לעזאזל לא לומדים מחר. בסוף מסתבר שכן הולכים לביתספר מיקום כרגע: החדר שלי להקה אהובה: אולי גנס אנ רוזס, או נירוונה איזה כיתה אתה: י"א 6:p בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת בנאדם הכי יפה שראית: אח שלי הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: שונאת אותך אתה חושב שאתה יפה? לא ממש אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאית? קצת אתה חושב שאתה קרצייה? לא אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך? לא בזבזן או חסכן? חסכנית בנאדם ש אוהב/ת: אפחד מתגעגע/ת אליו: סבתא חסר לך: סבתא עושה לך טוב להיות איתו: ידיד הכי מצחיק: אין הכי דפוק: יש הרבה הכי מוזר: כולם מוזרים הכי כיף לדבר איתו: ידיד איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני גרה עכשיו זה טוב יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני חושבת שלאמא איזה צלצול יש לך? feel good inc- gorillaz הקול הכי יפה ששמעת? יש כמה יפים איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של אחי ושומר מסך? אין לי את רוצה להיות זמרת? אולי, ביום מן הימים את רוצה להיות שחקנית? כנ"ל אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: שירים עם דובים מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): שיר שאקס ידיד שלי שלח לי (למי שלא הבין, אנחנו כבר לא ידידים) מזכיר לך את הילדות: אפשר לחשוב לפני כמה זמן זה היה. אממ...אולי השיר של שאלתיאל קוואק:p תמים וחמוד גורם לך לבכות: "לבכות לך" גורם לך לצחוק: אוכלת מהצד- השוונג של הפיתה גורם לך לרצות לרקוד: אין כזה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שירים שהוא שולח לי שהיית רוצה לכתוב אותו: לא נראה לי שיש כזה שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא חושבת על זה שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: כנ"ל שמסכם את שנות הנעורים שלך: לא חושבת שהן נגמרו בכלל. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אין שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שיר בכיף- קורין אלאל אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: כל מיני שחברים שולחים לי שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לא יודעת שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: הפסקול של ריקוד מושחת האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? שנה ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? יש מצב שכן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא היה טמבל ורב איתי סתם מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? "אנחנו לא מתאימים" מצידו. והחברה שלו והוא היו הכי פחות מתאימים בעולם. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? קרה לי. התאהבתי בו שוב מאוחר מדי. הייתי בשוק כשהוא סיפר לי האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא בצורה רומנטית לצערי האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? תלוי מי. העיקר שלא יהיה לו ריח רע מהפה:p אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? רואים איך זה מתקדם. האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? כן כמה אקסים יש לכם? לא הרבה. בעצם, אין לי. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? אהמ. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן, במשך שנה. הוא גם לא ממש נחשב אקס אבל חפיף. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? מעגל סגור לחלוטין, אני לא רוצה איתו שום קשר האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן, למחוק. זהו?!

יש לי סימפטיה

לאומנות קונספטואלית בתל אביב
מהו שמך המלא? עומרי תאריך לידה: 18.2.91 מקום מגורים: כפר סבא חור וטחור [סתם לא..] כמה אחים/אחיות? אחד גדול גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? חומות צבע שיער? שחור גובה: 1.70 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה בעילגות יתרה על מה היית רוצה לנגן? פסנתר,אורגנית.. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? עידן רייכל יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לא הפסקתי!! לא,סתם נראה לי בגיל 12 [?] ניסית להתאבד פעם? כן ניסתי לחנוק את עצמי עם השמיכה,ז"א לישון ולסגור תשמיכה עליי |: אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא העדפה מינית סטרייט כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה [עם האחת..] עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא קיימתי >< האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? פרסום מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אה...כתיבה בעיתון,הנחייה בטלוויזיה או משהו בתחום האומנות [מוזיקה שירה וזה..] ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אין דבר העומד בפני הרצון איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זנות מה מתנגן עכשיו?לולה-ימים של שקט עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? הדיסק של רן ועילי ומסנג'ר ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה?בעזרת השם מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי שהפכתי אותה ליחיד [כזה אני אוהב מיטה אחת קטנה ולא ענקית שמתפרשת על כל החדר.] תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: כפייה מכל סוג שהוא ושקר התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להגשים את שני המטרות שעומדות עכשיו איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? כפר סבא זה עוד בסדר מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת?אה וואי חחח בצהריים באחת וזהו |: התנשקת? חח ): התאהבת?לפני שנה [ועדיין] נשבר לך הלב? לפני שנתיים בים..עזבו סיפור ארוך ועצוב. צחקת? אתמול בכית?אה לא זכור לי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זכור לי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? ידידה,ז"א אוהבת אותך בכיוון של ידידות חיבקת מישהו/י? חח לא. עישנת?לא מעשן מה לא נקלטטטטט שתית משקה אלכוהולי? גם כן השתכרת? לעולם לא שכבת עם מישהו/י? כנ"ל למעלה ): היית במועדון? כנ"ל למעלה [?] לבשת חצאית? אחותכם קנית בגד? אה לפני כמה חודשים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני השביתה הקדישו לך שיר? חח לא הקדישו שיפרו לך את המצברוח? גם לא זוכר מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמאבא חשבת עליו? על עצמי התקשרת אליו? לידידה לשאול על הצו,לא ענתה. התקשר אלייך? אפחד פגע בך? אפחד שימח אותך? אפחד[?] היום: באיזו שעה התעוררת?8:30 מה/מי העיר אותך? התעוררתי לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? חשבתי לעצמי "וואי אני מצליח להתעורר לפני השעון מעורר!!" מה היה הדבר הראשון ששמעת? מכוניות מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר כבר מה אכלת? דגנים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזו מטרה עכשיו עומדת לי ואיך אני עובר אותה. מיקום כרגע: חדר להקה אהובה: הפרויקט של עידן רייכל איזה כיתה אתה:יא בדיחה שגרמה לך לצחוק: בדיחות לא מצחיקות אותי..יותר כיוון של אנשים שרוטים מצחיקים אותי בנאדם הכי יפה שראית: לא זוכר כבר הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "וואי את כזאת מטומטמת שיעזרו לך ובאותו זמן יכו אותך..." אתה חושב שאתה יפה? אני חביב אתה חושב שאתה צבועה? צבוע לפעמים אתה חושב שאתה קנאית? קנאי גם אתה חושב שאתה קרצייה? כן [; אתה חושב שאתה עקשן? תלוי אתה אוהב את עצמך?כן בזבזן או חסכן? חוסך ומבזבז בנאדם ש [לא עולים לי עכשיו אני עייף וכואבת לי האצבע] אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? כפר סבא עדיין חביבה יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אנערף איזה צלצול יש לך? שיר ראפ כזה שהתלהבתי ממנו הקול הכי יפה ששמעת? אה לא זוכר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כוכב ענקי זוהר ושומר מסך?אין את רוצה להיות זמרת? זמר כן את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כןןןןןןןן מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: - מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):- מזכיר לך את הילדות: - גורם לך לבכות: - גורם לך לצחוק:- גורם לך לרצות לרקוד:- מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: "שובי אל ביתי.." שהיית רוצה לכתוב אותו: - שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:- שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: "יש לי סימפטיה" XD אוי זה יהיה טוב שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: - שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:- שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: "הושיע נא"-נסיך מצרים האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? שנה ניסיתם להתחיל איתו?אה כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו?.לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? סוג של,אבל זו ידידות מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שבירת לב אבל לא מהצד שלה מצד של אנשים אחרים שיש להם פה גדול מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הכל מאלוהים.. האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? שוקולדים,דובים,מכתבי אהבה |: האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? אה .. איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? באמשכם פרשתי.

Torn Up Letters

New member
סופר אולטרה מגה חפירה. [1]

מהו שמך המלא? לילך המגניבה. תאריך לידה: 25.10.91 מקום מגורים: מכבים רעות. כמה אחים/אחיות? אח ואחות. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים. צבע עיניים? ירוק-חום-ג'יפה. :] צבע שיער? חום כהה למעלה, חום בהיר למטה. גובה: 166.6 נמדדתי אצל הרופא לא מזמן.
מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא מנגנת. על מה היית רוצה לנגן? תופים.
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? עברי לידר. ביותר כותב, יש זמרים מוכשרים ממנו. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? יש, 7 לובים, הליקס ונזם.
התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אנערף. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מעשנת. העדפה מינית סטרייטית. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים, כמה לא אופייני. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. איזה מגמה היית בביה"ס? הייתי ועודני, אומנות ומחשבים. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? צורפת. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אנערף. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? המאזו בסצנת סאדו-מאזו. XD מה מתנגן עכשיו? So I Need You/3DD בגרסא אקוסטית. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? נובאדי. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייטונס. ישנת טוב אתמול? האמת שלא ממש. תישן טוב הלילה? לא נראה לי. נקווה. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד, בקרוב מתחלפת לוחצי. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: טמטום. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אין כזו. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? קליפורניה או משהו. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול בלילה. אכלת? לפני רבע שעה. התנשקת? לפני חודש וחצי בערך. התאהבת? מזמן. נשבר לך הלב? ע"ע 'התנשקת?' צחקת? נראה לי ששלשום. בכית? היום. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני כמה ימים. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? גם לפני כמה ימים. חיבקת מישהו/י? אתמול בלילה. עישנת? אף פעם. שתית משקה אלכוהולי? לפני כמה שבועות. השתכרת? אף פעם. שכבת עם מישהו/י? ע"ע 'השתכרת?' היית במועדון? אף פעם. לבשת חצאית? לפני כמה ימים. קנית בגד? ביום שבת. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? די מזמן. הקדישו לך שיר? לפני שנה פחות יום. בדיוק. שיפרו לך את המצברוח? חח לפני כמה ימים. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא. חשבת עליו? אליאב. התקשרת אליו? יעל. התקשר אלייך? . ממ. אה, אמא. פגע בך? עזבו שטויות. שימח אותך? איתי. היום: באיזו שעה התעוררת? 2. מה/מי העיר אותך? השעון המעורר
מה היה הדבר הראשון שאמרת? 'טוב, נקום.' מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הטלוויזיה מלמטה. מה היה השיר הראשון ששמעת? משנכנס אדר / מרסדס בנד. XD מה אכלת? פסטה ופשטידה. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? 'וואי, איזה זין.' סתם. אבל משהו בסגנון הזה. מיקום כרגע: בחדר שלי? להקה אהובה: זה בא בתקופות. איזה כיתה אתה: י"א. בדיחה שגרמה לך לצחוק: חחח יש מלא. בנאדם הכי יפה שראית: - הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת.
אתה חושב שאתה יפה? תלוי מתי. אתה חושב שאתה צבועה? תלוי אל מי. אתה חושב שאתה קנאית? כן. אתה חושב שאתה קרצייה? לעיתים. אתה חושב שאתה עקשן? לעיתים. אתה אוהב את עצמך? רב הזמן לא ממש. בזבזן או חסכן? בזבזנית.

Torn Up Letters

New member
[2]

בנאדם ש אוהב/ת: אמא ואבא. מתגעגע/ת אליו: אליאב. חסר לך: מאיה. עושה לך טוב להיות איתו: יעל. הכי מצחיק: לי. הכי דפוק: אני. :] הכי מוזר: אני. הכי כיף לדבר איתו: סיוון. איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א. יש לך פלאפון? חיובי. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאמא. איזה צלצול יש לך? Thnks Fr Th Mmmrs/FOB הקול הכי יפה ששמעת? הראל. ששש. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של השמיניה מפורים. ושומר מסך? אין. את רוצה להיות זמרת? לא, תודה.
את רוצה להיות שחקנית? לא, תודה.
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ממש לא. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: האם להיות בך מאוהב / אביב גפן. [כמה קיטש, שמישהו יירה בי.] מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): ע"ע 'מזכיר לך בן זוג לשעבר' מזכיר לך את הילדות: כמה שרציתי כלב / אריק איינשטיין.
גורם לך לבכות: ואולי / עברי לידר. גורם לך לצחוק: משנכנס אדר / מרסדס בנד.
גורם לך לרצות לרקוד: משהו אמיתי / עברי לידר. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: Let Me Go / 3DD שהיית רוצה לכתוב אותו: יש כל כך הרבה. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אין כזה כרגע. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: אין כזה כרגע. שמסכם את שנות הנעורים שלך: מה קרה, כבר סיכמת לי את שנות הנעורים? אבל בטח משהו של הראל. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: הסודות / דנה עדיני.
שאתה אוהב להתעורר לצליליו: לא כזה משנה. אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: I Caught Fire / The Used [תודה נעה
] שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: Here By Me / 3DD שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: Not One Of Us / Lion King האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן. אם כן, כמה זמן? המון. ניסיתם להתחיל איתו? בערך. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כן. התנשקתם איתו?. כן. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? בערך. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? היו הרבה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק. אבל טוב שזה לא היה. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי מנסה בכל זאת. רגש תמיד נשאר. האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא ממש. האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא רומנטיקנית, מתנצלת. איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? מכתב, נראה לי. האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? תלוי מי. אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? אומרת שזה לא מתאים. האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? לא. כמה אקסים יש לכם? ממ. 2? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? בערך. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? קצת מהכל. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא, כבר דיברנו מספיק. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? לא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? כן. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא. הודגש באמצעות מדגישומטיק

שאלוןלוןלון../images/Emo110.gif

מהו שמך המלא?לירון תאריך לידה: 24.9.90 מקום מגורים: מודיעין כמה אחים/אחיות? 2 אחים ואחות גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים צבע עיניים? חוםדבשעםנקודות צבע שיער? אדום גובה: 1.56
מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ממ לאיודעת יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 16 ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא העדפה מינית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא קיימתי האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? הייתי? אני עדיין..חח מחול ומדעי החברה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? לאיודעת ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו?כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר ואיסיקיו ישנת טוב אתמול? אתמול דווקא כן תישן טוב הלילה?מקווה למרות שנאי צכה לקום מוקדם.. ישלי שיעור נהיגה ב8.. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? ישלי יחיד אבל זוגית הכי כיף! תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שמחר יהיה יותר טוב איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?במקום קרוב מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? מהבית שלי בבוקר, מחברה ב4.. אכלת?ב3 התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? לפני שעה? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מקודם מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנל חיבקת מישהו/י? מקודם עישנת?בחיים לא שתית משקה אלכוהולי? יום ראשון השתכרת? כנל שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? ראשון.. לבשת חצאית? ואי לא זוכרת..חח קנית בגד? לאזוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?היום הקדישו לך שיר? לאזוכרת שיפרו לך את המצברוח? היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא חשבת עליו? חברות התקשרת אליו? המורה נהיגה התקשר אלייך? .כנל פגע בך? לאזוכרת שימח אותך? חברות היום: באיזו שעה התעוררת?9 וחצי
מה/מי העיר אותך? קמתי לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? היי אמא..חח מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא מדברת בטלפון מה היה השיר הראשון ששמעת? חחחחח שיר של מיקה..כשבאתי לחברה מה אכלת? מתי? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?לאזוכרת מיקום כרגע:בחדר משפחה\אחשלי להקה אהובה:איפה הילד איזה כיתה אתה:יא'5 בדיחה שגרמה לך לצחוק: בנאדם הכי יפה שראית: :] הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:

המשך......./images/Emo110.gif

אתה חושב שאתה יפה? לפעמים אתה חושב שאתה צבועה? גם אתה חושב שאתה קנאית? כשיוצא אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? כשצריך אתה אוהב את עצמך?כן בזבזן או חסכן? תלוי מתי בנאדם ש אוהב/ת: משפחה,חברות מתגעגע/ת אליו: אליו חסר לך: לראות אותו עושה לך טוב להיות איתו: אסיות אימפריה:], חברים הכי מצחיק: מי שמנסה להצחיק הכי דפוק: מי שמנסה להצחיק ולא יוצא לו הכי מוזר: מי שמנסה להצחיק ולא מבינים מה הוא רוצה הכי כיף לדבר איתו:מי שמנסה להצחיק ויורדים עליו:] איפה היית רוצה לגור בארץ?תא? יש לך פלאפון? כמובן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא, חברות איזה צלצול יש לך?אהבה חדשה של אסף אמדורסקי [סוףסוף הוא מצלצל!!] הקול הכי יפה ששמעת? ? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם תמונה ושומר מסך?שחור עם סמל של המחשב את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): שיר פרידה, פרידה מהשמיניסטים במחנק.. מזכיר לך את הילדות: ואי, כל השירי ילדים האלה גורם לך לבכות: שירים שמזכירים לי דברים ישנים גורם לך לצחוק:שירים מוזרים אך יפים גורם לך לרצות לרקוד:שירים מקפיצים מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:שירים שמזכירים לי אותו?חח.. שהיית רוצה לכתוב אותו: אם הייתי רוצה לכתוב שיר הייתי כותבת... שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מאיפה לי שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: הן עדיין לא נגמרו:] ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לאיודעת שאתה אוהב להתעורר לצליליו: חחח נאי מתעוררת ממשו שחברה הקליטה לי בפלאפון אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: חצי מהשירים חברים שלחו לי שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? לאזוכרת ניסיתם להתחיל איתו?לאזוכרת הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו?.לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?שלא יודע.. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא עזב? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? שהייתי ביישנית אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? לאיודעת האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? חחח האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? חח לא איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? לאיודעת האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? אם זה מי שגמני אוהבת אז כן:] אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? בורחים האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו?לא התחלתי עם מישו.. כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? הודגש באמצעות מדגישומטיק

Gadook

New member
../images/Emo122.gif חלק א'

מהו שמך המלא? מיכל ש תאריך לידה: 7.11.91 מקום מגורים: יבנה/תל אביב כמה אחים/אחיות? אח ואחות גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים
צבע עיניים? כחול צבע שיער? בלונדיני גובה: בערך 1.60.. טיפה פחות. מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? בערך על גיטרה על מה היית רוצה לנגן? כינור אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? הסולן של bright eyes.... יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נופ יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? רק באף התנסת בעבר בסמים? איזה? נופ באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 11 ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא, עישנתי פעם קצת. העדפה מינית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא ברור... עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? No comment האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. איזה מגמה היית בביה"ס? כימיה-סוציולוגיה-מדעי המדינה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? בילוגית ימית בוונקובר ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? משהו שקשור לפסיכולוגיה התנהגותית... איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מתמטיקה
מה מתנגן עכשיו? הפרק החדש של הירוז!! עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? בערך 4 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? וורד, WMP, מסנג'ר ישנת טוב אתמול? ממש לא
שעתיים-שלוש. תישן טוב הלילה?מקווה. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: טיפשות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להתסדר.. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ונקובר/גיורגנפיורד מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני.. שעתיים אכלת? כיףכף, איכ. התנשקת? 3 ימים... התאהבת? 7 חודשים. נשבר לך הלב? חודש... צחקת? חצי שעה? בכית? לא מצליחה לזכור אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? 4 ימים מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כמה דקות.. חיבקת מישהו/י? לפני הפעולה. עישנת? חודשיים? שתית משקה אלכוהולי? שבוע השתכרת? חצי שנה? שכבת עם מישהו/י? 3-4 ימים. היית במועדון? never! לבשת חצאית? 5 ימים קנית בגד? שבוע, בערך... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? חודשיים. הקדישו לך שיר? היום בבוקר שיפרו לך את המצברוח? לפני בערך חצי שעה
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? פרינפי התקשרת אליו? ניר התקשר אלייך? . ניר פגע בך? בייב. שימח אותך? פרינפי/ג'ו היום: באיזו שעה התעוררת? 11:00 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר
מה היה הדבר הראשון שאמרת? מאיו צריך לקום. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את מאיו קמה
מה היה השיר הראשון ששמעת? הצלצול של הפלאפון שלי- Paramore- born for this מה אכלת? עוגי
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אתמול בלילה... מיקום כרגע: חדר, יבנה להקה אהובה: Bayside איזה כיתה אתה: יא בדיחה שגרמה לך לצחוק: הציניות של פרינפי בנאדם הכי יפה שראית: אהההה...... הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: Call me
אתה חושב שאתה יפה? +- אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאית? ממש לא אתה חושב שאתה קרצייה? ממש לא אתה חושב שאתה עקשן? יאה. אתה אוהב את עצמך? אהה... בערך... בזבזן או חסכן? חסכנית בנאדם ש אוהב/ת: מאיו!! מתגעגע/ת אליו: נומה/אביה... חסר לך: ...... עושה לך טוב להיות איתו: יש יותר מדי כרגע. הכי מצחיק: ג'ו הכי דפוק: you know who הכי מוזר: גולדי
הכי כיף לדבר איתו: יועב

Gadook

New member
../images/Emo122.gif חלק ב'

איפה היית רוצה לגור בארץ? ליד נחל.. יש לך פלאפון? יאה למי אתה מתקשר הכי הרבה? הורים? איזה צלצול יש לך? Paramore/Bayside הקול הכי יפה ששמעת? Hayley Williams איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? My Hiro, מהירוז
את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: Bayside- Montauk מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): Bayside- Montauk.... מזכיר לך את הילדות: פנקס הקטן גורם לך לבכות: Bayside- Don't call me peanut גורם לך לצחוק: I'm the only gay eskimo
גורם לך לרצות לרקוד: Mindless Self Indulgence- Stupid MF מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: Jack Johnsson- Sitting, waiting, wishing שהיית רוצה לכתוב אותו: Rilo Kiley- 15 שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Maroon 5- she will be loved שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Snow patrol- Run שמסכם את שנות הנעורים שלך: Tegan and sara- Like O, like H ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: כל דבר פאנק.. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: Sia- buttons אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: כל דבר Bayside שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: הראשונה? לא זכור לי... שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: Happy feet- Boogie wonderland האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? יאה אם כן, כמה זמן? כמה חודשים... ניסיתם להתחיל איתו? או יאה. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? יאה התנשקתם איתו?.יאה האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא ברור. לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שינוי פתאומי. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הפרשי גילאים אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? "סעמק" האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? אה... לא שאני זוכרת. האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? משפטי פתיחה למיניהם.. I rule איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? יאה! אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? let him down easy... האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? יאה. כמה אקסים יש לכם? 2/3 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? יאה. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא יודעת אם קשה במיוחד, אבל קשה.. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? יאה, כולם. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? קצת מהכל. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כבר לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? כן, וזה קרה יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא כרגע... האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא. הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה