גמנייי ../images/Emo140.gif
מהו שמך המלא? הדר משו תאריך לידה: 25.3.91 מקום מגורים: ראשל"צ כמה אחים/אחיות? אחות גדולה ואח גדול גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים צבע עיניים? ירוק צבע שיער? חום כהה גובה: נמוך
כמעט מטר שישים מוסיקה- אממ הרבה סגננות, אבל היתי אומרת שבעיקר רוק קליל (וסטייה קלה שלי- אני אוהבת מוסיקה קלאסית, אבל זה רק כי אני מנגנת על פסנתר מכיתה ד' ורוקדת בלט קלאסי מגיל ארבע) אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פסנתר
על מה היית רוצה לנגן? גיטרה יכול להיות מגניב אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש הרבה... יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נופ יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אוזניים (למרות שזה לא בדיוק פירסינג) ובאף התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני עדיין "ילדה טובה ירושליים"
(נהינת מהאשליה
) ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא העדפה מינית: סטרייטית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?-- האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כרגע לא, אבל כנראה שבקרוב
איזה מגמה היית בביה"ס? בעיקרון אני בספורט (מחול), אבל הגברתי גם כימיה חמש ומחשבים חמש מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? רקדנית
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מקצוע ריאלי, הנדסת בלה בלה כזה או אחר איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? חשפנית? מנקת זבל? מה מתנגן עכשיו? how to save a life- the fray עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שניים איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? עוד פורום, מוסיקה, שתי שיחות במסנג'ר, ואתר בצפר ישנת טוב אתמול? לא ממש תישן טוב הלילה? אני מקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות ואנשים עם פוזה התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בריטניה\ ארה"ב\ במושב שלו
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שלוש שעות- שיעור בלט אכלת? שעתיים התנשקת? התאהבת? פחות או יותר כרגע (אולי עוד מוקדם להגיד מאוהבת, אבל בדרך) נשבר לך הלב? צחקת? היום בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? היום עישנת? -- שתית משקה אלכוהולי? יום שישי האחרון השתכרת? השתכרתי ממש- אף פעם, אבל סתם הייתי עליזה במיוחד- בשישי האחרון שכבת עם מישהו/י? -- היית במועדון? שלושה שבועות לבשת חצאית? אין סיכוי שאני באמת אזכור, אבל אני מניחה שלא מזמן קנית בגד? מזמן... נראה לי חופש גדול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? יום שישי
שיפרו לך את המצברוח? היום
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? הוא
התקשרת אליו? חברה התקשר אלייך? אחותי- מתאילנד!!! היא חוזרת בשבוע הבא סוף כל סוף . פגע בך? חברה מסוימת שימח אותך? הוא
היום: באיזו שעה התעוררת? שמתי שעון מעורר לתשע וחצי, אבל זזתי מהמיטה באחת עשרה
אני כזאת עצלנית... מה/מי העיר אותך? שעור מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? ביי לאמא, היא בדיוק הלכה לעבודה מה היה הדבר הראשון ששמעת? "הדר בוקר טוב... אני הולכת לעבודה, שיהיה לך יום נעים, יש לך אוכל לצהריים במקרר בלה בלה בלה" וחזרתי לישון
מה היה השיר הראשון ששמעת? one- u2
מה אכלת? דילגתי ישר לצהריים, אז אורז ושניצל תירס (ויתרתי על אוכל של אמא
) איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הוא...
מיקום כרגע: בחדר מחשב בבית להקה אהובה: oasis איזה כיתה את\ה: יא" 5 בדיחה שגרמה לך לצחוק: בדיחה פרטית בחוג, אי אפשר לכתוב אותה בלי שזה ישמע ממש מפגר
בנאדם הכי יפה שראית: היום? מישהי שרוקדת אותי בחוג- מדהימה! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אין לי שמץ אתה חושב שאת\ה יפה? אממ, יופי זה דבר יחסי ותלוי בטעם אישי. אני לא חושבת שאני מלכת היופי, ואני לא חושבת שאני מכוערת. אתה חושב שאת\ה צבועה? מקווה שלא אתה חושב שאת\ה קנאית? קצת אתה חושב שאת\ה קרצייה? לפעמים אתה חושב שאת\ה עקשן? יאפ אתה אוהב\ת את עצמך? לפעמים כן ולפעמים לא בזבזן או חסכן? חסכנית בנאדם ש אוהב/ת: הרבה מתגעגע/ת אליו: אבא, אחותי שבתאילנד והוא
(אני חיבת להפסיק להזכיר אותו!!!) חסר לך: אבא שלי עושה לך טוב להיות איתו: הוא, חברה הכי טובה, אחותי, הכי מצחיק: ידיד שלי הכי דפוק: ידיד שלי הכי מוזר: ידיד שלי
הכי כיף לדבר איתו: חברה הכי טובה שלי איפה היית רוצה לגור בארץ? טוב לי בבית, אבל לא היה אכפת לי לגור איזו תקופה במושב או קיבוץ... נראה לי מגניב יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא איזה צלצול יש לך? time of your life- green day הקול הכי יפה ששמעת? חברה שלי- שרה מדהים איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? החתולה שלי!! ושומר מסך? סתם מוזר כזה את רוצה להיות זמרת? נופ את רוצה להיות שחקנית? נופ אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? נופ