שאלון!!

Under the GUN

New member
*1.50

הפיירפוקס מתחיל לעצבן.. כל פעם שלוחצים בטעות אנטר זה שולח את ההודעה

חצילע

New member
אז אתה נעלב בשמן כאילו? D:

חשבתי יש לך סיפור מעניין משו. "ידידות שלי מתותו להיות בגובה שלך$#@%!@%@!" וכאלה. איכזבת. סתם. אני צוחקת :)

Under the GUN

New member
../images/Emo6.gif

הצלחת לגרום לחייך, ובזמן האחרון זה לא קל
ותאמת שהן מתות להיות בגובה שלך... חוצמזה שבנות גבוהות זה סקסי (אבל לא יותר גבוהות ממני|-B)

gurke

New member
לסיכום

בנות נמוכות זה הכי סקסי
(לא אמרתי שאין בנות גבוהות סקסיות, אז לא להעלב
)

עונה ^____^

מהו שמך המלא? הדר מ. תאריך לידה: 22/3/90 מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? אחות גדולה גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום גובה: אין לי שמץ מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא מנגנת על מה היית רוצה לנגן? על גיטרה/נבל/פסנתר אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש הרבה ^^ יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? גיל 15 ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מעשנת העדפה מינית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? אומנות מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? כתבת חדשות בערוץ 10 =\ ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אין לי שמץ >< איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מורה מה מתנגן עכשיו? alice cooper- he's back (the man behind the mask) עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? תיקיה, אתר אחר, חלון אייסי, וווינאמפ ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? לא יודעת =\ מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: קנאות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות ביפן, לדעת יפנית... אמממ כל מיני איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אמממ ... איטליה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני 5 שעות ככה אכלת? לפני שעה-שעה וחצי התנשקת? אף פעם התאהבת? אין לי מושג אם גם עכשיו אני אוהבת מישו נשבר לך הלב? כל הזמן =[[[ צחקת? עכשיו חיחיחיחח בכית? לא זוכרת =\ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אף פעם, איזה פאדיחות חחח מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אף פעם, יותר פאדיחות חיבקת מישהו/י? הרקולס נחשב? חחחח לא, אמממ לפני יום ככה עישנת? איכס, שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע, אני אוהבת יין, בירה, דברים אלכוהוליים השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם =\\\ היית במועדון? איכס, שונאת מועדונים לבשת חצאית? אתמול קנית בגד? אין כסף, כלומר, יש... אבל אני חוסכת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אף פעם הקדישו לך שיר? אף פעם שיפרו לך את המצברוח? עכשיו מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא שלי חשבת עליו? חברה שלי, דניאל התקשרת אליו? דניאל התקשר אלייך? גם דניאל =]]] פגע בך? לא יכולה לחשוב על אחד כזה שימח אותך? חברות שלי היום: באיזו שעה התעוררת? 1 וחצי בצהריים מה/מי העיר אותך? אמא שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "יש עיתון... !!" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "צפרא טובה לך..." מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת =\ מה אכלת? מילקי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כלום.. מיקום כרגע: להקה אהובה: סלייר, אפיקה, .... יש הרבה... לא זוכרת את כולם כרגע איזה כיתה אתה: יא בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת בנאדם הכי יפה שראית: אין כזה XDD הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "לדחגכילחדיגכלךשחדיכךלשחדגיכ" חחחחחחחח אני וחברה שלי הצפנו אחת השניה באייסיקיו בשטויות האלה אתה חושב שאתה יפה? נייט אתה חושב שאתה צבועה? נייט אתה חושב שאתה קנאית? נייט אתה חושב שאתה קרצייה? נייט אתה חושב שאתה עקשן? נייט אתה אוהב את עצמך? נייט.... נייט ליברמן!!! בזבזן או חסכן? חסכן בנאדם ש אוהב/ת: יש הרבה מתגעגע/ת אליו: יש הרבה חסר לך: יש הרבה עושה לך טוב להיות איתו: אחותי, חברות הכי מצחיק: חברה שלי, דניס הכי דפוק: יש הרבה XDD הכי מוזר: הרבה הכי כיף לדבר איתו: כולם =]]] איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני עכשיו, טירת כרמל... יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות איזה צלצול יש לך? ג'אז... סיגנון ג'אז הקול הכי יפה ששמעת? כל מיני איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? קטע מהקליפ "קלינט איסטוויד" של גורילאז ושומר מסך? של ווינדוז את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא XD מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אממ אין מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): אין מזכיר לך את הילדות: יש הרבה =]] גורם לך לבכות: שיר של הסקורפיונס, ווינד אוף צ'יינג' גורם לך לצחוק: בננה פון גורם לך לרצות לרקוד: כולם מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: יש הרבה שהיית רוצה לכתוב אותו: גם יש הרבה שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אממ יש של סקורפיונס שכחתי את השם שלו שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא רוצה לחשוב על הלוויה שלי... =\ שמסכם את שנות הנעורים שלך: בלאגן-שקט ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: יפתי- למה לבכות שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אין אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: כל מיני של מטאליקה, אין פליימס וכו'... שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אין שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: "מה בריאן בויטאנו היה עושה?" האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן =[ אם כן, כמה זמן? הרבה זמן =[ ניסיתם להתחיל איתו? לא >< """ הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו?. לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא לא שם עליי מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מה אחרים יחשבו אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי מתחרפנת האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא, אבל מישו הראה לי את הזין שלו ביסודי... זה היה טראומתי... האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? אייסיקיו האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כן אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? אמממ מנסה להחמק ממנו האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? לא... כי לא ניסיתי חחח כמה אקסים יש לכם? 1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן =]] מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? מעגל לא סגור האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? אממ לא ממש האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? כן =\ יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא

chen49

New member
יאללה..

מהו שמך המלא? חן ניסים תאריך לידה:14.12.91 מקום מגורים: ת"א כמה אחים/אחיות? אחת קרציה גם זה יותר מדי.. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים.. צבע עיניים? חום כהה/ שחור צבע שיער? שחור גובה: 1.70 מוסיקה:כמעט הכל.. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא.. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש הרבה.. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין לי.. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?יש לי חורים באוזניים זה לא נקרא פירסינג אבל שיהיה.. התנסת בעבר בסמים? איזה? --- באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני חושבת שאני עדיין כזו..חחח ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא! העדפה מינית?בנים..
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים.. זה לא משנה לי איזו.. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? --- האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא
איזה מגמה היית בביה"ס? אני עכשיו במגמת קולנוע מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אמממ איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נו יש את התפקיד הזה של לאפר את הגופות של המתים לקראת ההלוויה.. מה מתנגן עכשיו?כרגע כלום.. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייסי ישנת טוב אתמול? אממ כן נראה לי.. תישן טוב הלילה?כנראה.. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד לצערי.. אני רוצה מיטה וחצי אבל אין מקוםם
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צומי!!!!!! (אחותי ועוד הרבה אנשים שאני מכירה..)עזבו אחותי עיצבנה אותי היום בטירוףףף.. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שאני אמצא מישהו טוב ונקים משפחה ובכלל שיהיה טוב בחיים.. לכולם.. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? כרגע טוב לי פה בארץ בעתיד אולי אני ארצה לעבור לחו"ל..ניו-יורק וזה.. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעה אכלת?כן.. פיצה וגלידה
התנשקת? -- התאהבת? עדיין...בעצם לא בטוחה שאני מאוהבת.. לא יודעת אוףף נשבר לך הלב?--- צחקת? היום בכית?היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת?---כבר אמרתי שאני לא מעשנת!!!
שתית משקה אלכוהולי? ---- השתכרת? --- שכבת עם מישהו/י? --- היית במועדון? לא זוכרת.. הרבה זמן לבשת חצאית? לפני כמה ימים.. קנית בגד? צעיף נחשב?אם כן אז היום אם לא אז ביום חמישי.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?היום.. הקדישו לך שיר? לפני הרבה זמן.. שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת.. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי.. השכבתי אותה לישון סוף סוף... חשבת עליו?
התקשרת אליו? דורין התקשר אלייך? .דפנה.. פגע בך? אחותי.. שימח אותך? דפנה.. המשך --->>>

chen49

New member
המשך..

היום: באיזו שעה התעוררת?6 ואז 7 ואז ב-8 קמתי.. מה/מי העיר אותך? ב-6 שעון מעורר של אבא ב-7 שעון מעורר של אחותי וב-8 שעון מעורר שלי.. מה היה הדבר הראשון שאמרת? מאיפה אני זוכרת?! מה היה הדבר הראשון ששמעת? שעון מעורר של אבא.. מה היה השיר הראשון ששמעת? וואי.. מה אכלת? כל היום? אני לא אתחיל לפרט עכשיו.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?לא יודעת.. מיקום כרגע:בחדר שלי.. להקה אהובה:אין מסוימת.. איזה כיתה אתה:י"א 3 בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת.. בנאדם הכי יפה שראית: זאק אפרון (הוא על המסך מחשב שלי.. אז אני רואה אותו כל יום..חח) הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:--- אתה חושב שאתה יפה? לא יודעת.. אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאית? לפעמים.. אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים אתה חושב שאתה עקשן?כשצריך.. אתה אוהב את עצמך?כן בזבזן או חסכן? חסכן.. בנאדם ש אוהב/ת: כאילו שאני אגיד לכם... מתגעגע/ת אליו: מתגעעגת לזה שאני אוהבת.. לא ראיתי אותה הרבה זמן.. חסר לך: אמא- היא בחו"ל..טורקיה כיף לה.. עושה לך טוב להיות איתו: דפנוש.. הכי מצחיק: לא יודעת הכי דפוק: אתם לא מכירים.. הכי מוזר: אתם גם לא מכירים... הכי כיף לדבר איתו: חברה טובה.. איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני גרה עכשיו.. ת"א.. יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני חושבת שאמא.. איזה צלצול יש לך?dolla- feeling myself הקול הכי יפה ששמעת? יש הרבה.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אמרתי לכם כבר.. של זאק אפרון
ושומר מסך?לא זוכרת.. נראה לי כל מיני תמונות מהמחשב שלי. את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות שחקנית? אולי.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא חושבת מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: --- מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): שירים מזרחיים בכללי.. מזכיר לך את הילדות: -- גורם לך לבכות: לא יודעת..לא חושבת שנתקלתי בשיר כזה.. גורם לך לצחוק: לא יודעת גורם לך לרצות לרקוד: הרבה שירים.. השירים המקפיצים האלה מסרטים כמו שחקי אותה מותק וסטפ אפ.. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:--- שהיית רוצה לכתוב אותו: לא יודעת
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:מאיפה לי? שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: מה זה השאלות האלו?! שמסכם את שנות הנעורים שלך: ? ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא יודעת... שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אין שיר כזה.. והב ולא היית מכיר אלמלא חבר: נו השירים שדורין שלחה לי של גייסון מרז משהו כזה.. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: :S שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: וואייי יש המוןןןןןןן אני אוהבת שירים מסרטים.. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? הרבה.. ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו?.לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן.. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא יודעת.. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? ביישנות אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? "יוווו איזה מפגרת אני!!!! למה לא עשיתי משהו?!?!"--ככה.. האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? כן.. אין לי כוח לספר.. האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא. איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? אין לי בעיה עם אף אחת מהדרכים.. האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? לא..בעצם תלוי אם אני אוהבת אותו.. אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? למה ישר לא לאהוב.. אולי הוא בנאדם נחמד.. קודם אני אנסה להכיר אותו.. אח"כ אם עדיין אני לא אוהבת אותו.. אני אנסה להתחמק בעדינות.. האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו?:| כמה אקסים יש לכם? זה לא היה ממש קשר רציני.. אז 0.. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? ---- האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?--- האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? --- מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? ---- האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? --- האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? ----- יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?---- האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?----

chen49

New member
אופססיי

דורין אמרה לי שכתבתי-->> מתגעגע/ת אליו: מתגעעגת לזה שאני אוהבת.. לא ראיתי אותה הרבה זמן.. זה לא אותה.. זה אותו.. טעות שלי.. תודה דורין...

hadarya

New member
גמנייי ../images/Emo140.gif

מהו שמך המלא? הדר משו תאריך לידה: 25.3.91 מקום מגורים: ראשל"צ כמה אחים/אחיות? אחות גדולה ואח גדול גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים צבע עיניים? ירוק צבע שיער? חום כהה גובה: נמוך
כמעט מטר שישים מוסיקה- אממ הרבה סגננות, אבל היתי אומרת שבעיקר רוק קליל (וסטייה קלה שלי- אני אוהבת מוסיקה קלאסית, אבל זה רק כי אני מנגנת על פסנתר מכיתה ד' ורוקדת בלט קלאסי מגיל ארבע) אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פסנתר
על מה היית רוצה לנגן? גיטרה יכול להיות מגניב אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש הרבה... יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נופ יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אוזניים (למרות שזה לא בדיוק פירסינג) ובאף התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני עדיין "ילדה טובה ירושליים"
(נהינת מהאשליה
) ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא העדפה מינית: סטרייטית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?-- האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כרגע לא, אבל כנראה שבקרוב
איזה מגמה היית בביה"ס? בעיקרון אני בספורט (מחול), אבל הגברתי גם כימיה חמש ומחשבים חמש מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? רקדנית
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מקצוע ריאלי, הנדסת בלה בלה כזה או אחר איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? חשפנית? מנקת זבל? מה מתנגן עכשיו? how to save a life- the fray עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שניים איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? עוד פורום, מוסיקה, שתי שיחות במסנג'ר, ואתר בצפר ישנת טוב אתמול? לא ממש תישן טוב הלילה? אני מקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות ואנשים עם פוזה התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בריטניה\ ארה"ב\ במושב שלו
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שלוש שעות- שיעור בלט אכלת? שעתיים התנשקת? התאהבת? פחות או יותר כרגע (אולי עוד מוקדם להגיד מאוהבת, אבל בדרך) נשבר לך הלב? צחקת? היום בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? היום עישנת? -- שתית משקה אלכוהולי? יום שישי האחרון השתכרת? השתכרתי ממש- אף פעם, אבל סתם הייתי עליזה במיוחד- בשישי האחרון שכבת עם מישהו/י? -- היית במועדון? שלושה שבועות לבשת חצאית? אין סיכוי שאני באמת אזכור, אבל אני מניחה שלא מזמן קנית בגד? מזמן... נראה לי חופש גדול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? יום שישי
שיפרו לך את המצברוח? היום
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? הוא
התקשרת אליו? חברה התקשר אלייך? אחותי- מתאילנד!!! היא חוזרת בשבוע הבא סוף כל סוף . פגע בך? חברה מסוימת שימח אותך? הוא
היום: באיזו שעה התעוררת? שמתי שעון מעורר לתשע וחצי, אבל זזתי מהמיטה באחת עשרה
אני כזאת עצלנית... מה/מי העיר אותך? שעור מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? ביי לאמא, היא בדיוק הלכה לעבודה מה היה הדבר הראשון ששמעת? "הדר בוקר טוב... אני הולכת לעבודה, שיהיה לך יום נעים, יש לך אוכל לצהריים במקרר בלה בלה בלה" וחזרתי לישון
מה היה השיר הראשון ששמעת? one- u2
מה אכלת? דילגתי ישר לצהריים, אז אורז ושניצל תירס (ויתרתי על אוכל של אמא
) איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הוא...
מיקום כרגע: בחדר מחשב בבית להקה אהובה: oasis איזה כיתה את\ה: יא" 5 בדיחה שגרמה לך לצחוק: בדיחה פרטית בחוג, אי אפשר לכתוב אותה בלי שזה ישמע ממש מפגר
בנאדם הכי יפה שראית: היום? מישהי שרוקדת אותי בחוג- מדהימה! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אין לי שמץ אתה חושב שאת\ה יפה? אממ, יופי זה דבר יחסי ותלוי בטעם אישי. אני לא חושבת שאני מלכת היופי, ואני לא חושבת שאני מכוערת. אתה חושב שאת\ה צבועה? מקווה שלא אתה חושב שאת\ה קנאית? קצת אתה חושב שאת\ה קרצייה? לפעמים אתה חושב שאת\ה עקשן? יאפ אתה אוהב\ת את עצמך? לפעמים כן ולפעמים לא בזבזן או חסכן? חסכנית בנאדם ש אוהב/ת: הרבה מתגעגע/ת אליו: אבא, אחותי שבתאילנד והוא
(אני חיבת להפסיק להזכיר אותו!!!) חסר לך: אבא שלי עושה לך טוב להיות איתו: הוא, חברה הכי טובה, אחותי, הכי מצחיק: ידיד שלי הכי דפוק: ידיד שלי הכי מוזר: ידיד שלי
הכי כיף לדבר איתו: חברה הכי טובה שלי איפה היית רוצה לגור בארץ? טוב לי בבית, אבל לא היה אכפת לי לגור איזו תקופה במושב או קיבוץ... נראה לי מגניב יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא איזה צלצול יש לך? time of your life- green day הקול הכי יפה ששמעת? חברה שלי- שרה מדהים איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? החתולה שלי!! ושומר מסך? סתם מוזר כזה את רוצה להיות זמרת? נופ את רוצה להיות שחקנית? נופ אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? נופ

hadarya

New member
המשך ../images/Emo140.gif

מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: טיטניק ו-break apart her heart של- good charllote מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): כנ"ל מזכיר לך את הילדות: דרדסים,המומינים, ארתור וכו' גורם לך לבכות: goodbye my lover ולפעמים גם- stop crying your heart out גורם לך לצחוק: הרבה גורם לך לרצות לרקוד: כמעט של שיר אפשרי מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: can you feel the love tonight -ממלך האריות שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: זה הכל בשבילך שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:
שמסכם את שנות הנעורים שלך: אני צריכה לחשוב על זה... ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: הצלצול שלי? אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: you and me song- the wannadies שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: אלאדין- a whole new world האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? חודשיים ניסיתם להתחיל איתו? פחות או יותר הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? נופ התנשקתם איתו? נופ האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? למזלי לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? פחדתי להתחיל איתו? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? אין לי מושג האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? "אז מה, את באה לפה הרבה?"
האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? יאפ אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? מסרבים בעדינות האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? אממ, אני בדר"כ לא כל כך מתחילה עם אנשים, אבל אני מאמינה שכן כמה אקסים יש לכם? 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? מהאחרון, מעגל לא סגור האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? אמ, אולי לשנות משו... אבל מה שהיה היה, ומספיק לחפור.

FartherAway

New member
Only kisses on the cheek from now on...

מהו שמך המלא? יונתן ג'וזף אנגלר. תאריך לידה: 21.9.1991. מקום מגורים: מכבים, הו יה. כמה אחים/אחיות? 2 אחיות, אחת בת 12 וחצי, אחת אוטוטו 18.
גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים! צבע עיניים? כחול-ירוק. צבע שיער? חום. גובה: 180 ומשהו. מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה בעיקר, וגם קצת פסנתר, סקסופון, חלילית ומפוחית.
אבל בקטנה. על מה היית רוצה לנגן? בס. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? רג'ינה ספקטור. כמה כישרון באישה אחת.
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? - יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? - התנסת בעבר בסמים? איזה? - באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני אחלה ילד גם עכשיו. ניסית להתאבד פעם? - אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? - העדפה מינית מי שבא ברוך הבא. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? - האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? - איזה מגמה היית בביה"ס? אומנות וערבית. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? לא עניינכם.
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לא יודע. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לא יודע. מה מתנגן עכשיו? Pink - Dear Mr. President. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אממ. 3, פלוס אחד שהתנתק לכמה דקות. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? שוקס (כי ליל סלבריטי!) ושיחות מסנג'ר. ישנת טוב אתמול? כן.
תישן טוב הלילה? מקווה. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חוסר הומור. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: למצוא מטרה לשאוף אלייה, מקצוע או משהו כזה. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? איפה שאני זה סבבה. :) מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני כמה שעות. אכלת? לפני כמה דקות.
התנשקת? נשיקה שהייתה לה משמעות? כמה חודשים. התאהבת? קצת מדי זמן.
נשבר לך הלב? שנה וחצי. צחקת? לפני חצי שעה בערך. בכית? מזמן.
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כל יום אני אומר. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כל יום אומרים לי. חיבקת מישהו/י? חצי שעה בערך. עישנת? - שתית משקה אלכוהולי? תחילת סוכות. השתכרת? - שכבת עם מישהו/י? - היית במועדון? - לבשת חצאית? - קנית בגד? שנים. :| אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני תמיד מתכוון לזה. הקדישו לך שיר? ווליום תלאביב שנה שעברה. הפעם היחידה, אני חושב.
שיפרו לך את המצברוח? היום! מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא. חשבת עליו? ליל. התקשרת אליו? יעל. התקשר אלייך? נועה. פגע בך? ניצן. שימח אותך? כולם! חוץ מנופר וניצן. היום: באיזו שעה התעוררת? 12. מה/מי העיר אותך? אחותי הקטנה, חמודה. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "התקשרת אל קרן?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "עכשיו אני מתקשרת!" מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר, קרציות. מה אכלת? לא זוכר! איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כלמני. מיקום כרגע: בחדר. להקה אהובה: לא יודע. איזה כיתה אתה: י"א 4, למרות שלא ביקרתי שם כבר די הרבה זמן. בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכר. בנאדם הכי יפה שראית: לא יודע. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודע. אתה חושב שאתה יפה? לא ממש. אתה חושב שאתה צבועה? לעיתים רחוקות, אבל כן. אתה חושב שאתה קנאית? לא. אתה חושב שאתה קרצייה? לא. אתה חושב שאתה עקשן? לא. אתה אוהב את עצמך? מסתדרים לא רע בינתיים. בזבזן או חסכן? תלוי כמה כסף יש.
בנאדם ש אוהב/ת: כולם! מתגעגע/ת אליו: עמית, לצערי. חסר לך: לא יודע. עושה לך טוב להיות איתו: כולם! הכי מצחיק: כולם! הכי דפוק: אני! הכי מוזר: יעל, בצורה רעה! הכי כיף לדבר איתו: מלא, מה. איפה היית רוצה לגור בארץ? מכבים. יש לך פלאפון? בהחלט. למי אתה מתקשר הכי הרבה? מתלבט בין נועה, נעה ויעל. איזה צלצול יש לך? מה עוד ביקשת. הקול הכי יפה ששמעת? כל מני. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה מהים שצילמתי.
ושומר מסך? שחור. את רוצה להיות זמרת? - את רוצה להיות שחקנית? - אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי של מה.

FartherAway

New member
You seem to move uneasy.

מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: Evanescence - My Immortal. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): Pink - Love Song. מזכיר לך את הילדות: אחינועם ניני - שבלול.
גורם לך לבכות: מיי אימורטל. אין לי כוח לאנגלת. גורם לך לצחוק: מרי אן של רג'ינה. גורם לך לרצות לרקוד: שום דבר לא גורם לי לרצות לרקוד. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אין ממש. שהיית רוצה לכתוב אותו: לא יודע. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא רוצה חתונה. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא רוצה לוויה. שמסכם את שנות הנעורים שלך: אין. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: יש מלא. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אין. אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: מלא, מה. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אברית'ינג של לייפהאוס. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: מלא. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן. אם כן, כמה זמן? - ניסיתם להתחיל איתו? סוג של. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא ממש. התנשקתם איתו? ועוד איך. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא ממש אהבה... רצון. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אין לי כוח להכנס לזה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הייתי טמבל. ^^ אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי מתבאס, ואז חושב שאולי לא נורא, ואולי עדיף. ועדיין זה היה מתסכל. יופי באמת, מעצבנים.
האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? - האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? - איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים. האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כן. אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? לא יודע, לא קרה עדיין. האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? לא התחלתי עם אף אחד! מעצבנים. כמה אקסים יש לכם? לא יודע כבר איך להתייחס לשאלה המטומטמת הזאת. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? ריחות. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן. אוף. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? כן. זה אפילו עבד. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? אף אחד. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא. חופרררררררררר.

פיף.

מהו שמך המלא?בר "הג'ינג'י ההוא,מה שמו" אביגל. תאריך לידה:1.10.91 מקום מגורים:גבעתיים/m\ כמה אחים/אחיות?אחת יותר מדי. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עוד לא עזבתי את קן ההורים. צבע עיניים?דבש. צבע שיער?ג'ינג'י. גובה:1.78 בערך. מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה. על מה היית רוצה לנגן?בס. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?ברי סחרוף. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?כנ"ל. התנסת בעבר בסמים? איזה?כנ"ל. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?אין לי שמץ.לא בטוח שהייתי כזה בכללOם ניסית להתאבד פעם?לא חושב. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא. העדפה מינית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?אני כרגע במהלך מערכת יחסים יציבה,כל תשובה אחרת תעלה לי באיברים חיוניים. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?אפילו לא אחת. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?אכן. איזה מגמה היית בביה"ס?תקשורת-ספרות מוגבר. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?מוזיקאי מצליח. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?מוזיקאי כושלXD איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?חבר כנסת. מה מתנגן עכשיו?metallica-one. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?2. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מסנג'ר,מדיה פלייר. ישנת טוב אתמול?כן,במפתיע.בזמן האחרון אני לא ישן טוב,though. תישן טוב הלילה?שאלה טיפשית. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:התנשאות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להצליח ליצור ולהיות למוזיקאי. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?לונדון/צ'כיה. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול. אכלת?היום בבוקר. התנשקת?שלשוםD: התאהבת?לפני כמה חודשים.אני כרגע עסוק בלממש התאהבות זו. נשבר לך הלב?מזמן. צחקת?הרגע,מתסכול,כשראיתי כמה שאלות יש פה. בכית?מזמן. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כל יום. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כנ"ל. חיבקת מישהו/י?כנ"ל,בערך. עישנת?מעולם. שתית משקה אלכוהולי? כנ"ל. השתכרת?כנ"ל. שכבת עם מישהו/י?כנ"ל.-_-" היית במועדון?הופעת סוף סיבוב של פורטיסחרוף-משמרת אחרונה.אדיר. לבשת חצאית?ערב 'חשפנות-זנות-כי-חבר-של-קורל-לא-נמצא' אצל קורל. קנית בגד?אף פעםXD אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?מבחינתי זו אותה שאלה כמו למעלה. הקדישו לך שיר?מזמןOם שיפרו לך את המצברוח?כל הזמןD: מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אבא שליOם חשבת עליו?מעיין3> התקשרת אליו?תמי. התקשר אלייך?לא יודע. פגע בך?שאלה טובה. שימח אותך?מאי. היום: באיזו שעה התעוררת?7. מה/מי העיר אותך?כלום. מה היה הדבר הראשון שאמרת?פיף. מה היה הדבר הראשון ששמעת?pearl jam-rearviewmirror. מה היה השיר הראשון ששמעת?כנ"ל. מה אכלת?קורנפלקס. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?אפילו לא אחת. מיקום כרגע:מול המחשב,מין הסתםO__O להקה אהובה:פרל ג'ם. איזה כיתה אתה:י"א. בדיחה שגרמה לך לצחוק:... בנאדם הכי יפה שראית:נגנית הסקסופון של the zutons*מבטמעריץ* הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:לא יודע,יוצא לי לומר דברים כאלו הרבה. אתה חושב שאתה יפה?לאD: אתה חושב שאתה צבועה?לא,אני ג'ינג'י טבעי,באמ'שלי. אתה חושב שאתה קנאית?אני חושב שזה מטומטם שהחושב בזכר ונושא השאלה בנקבה. אתה חושב שאתה קרצייה?לא. אתה חושב שאתה עקשן?בהחלט. אתה אוהב את עצמך?אהא. בזבזן או חסכן?משהו באמצע. בנאדם ש אוהב/ת:כולם!*הבעההיפית* מתגעגע/ת אליו:מעיין. חסר לך:שרון... עושה לך טוב להיות איתו:כל מי שכיף להיות איתו,יש הרבה כאלו. הכי מצחיק:איתמר><" הכי דפוק:רומי. הכי מוזר:גרסיאני. הכי כיף לדבר איתו:ספיר. איפה היית רוצה לגור בארץ?בנגב. יש לך פלאפון?כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה?למי שצריך. איזה צלצול יש לך?משהו בסיסי של הפלא'. הקול הכי יפה ששמעת?השירה והנגינה של ג'ימי הנדריקס. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה מגניבה של הברנש מלמעלה. ושומר מסך?אין. אתה רוצה להיות זמר?אולי. את רוצה להיות שחקנית?לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:אהוד בנאי-הכוכב של מחוז גוש דן. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):dont think twice,its allright-bob dylan מזכיר לך את הילדות:- גורם לך לבכות:pearl jam-indifference בשעות לילה מאוחרות ובלופים. גורם לך לצחוק:אני בדרכי למוסד הסגור-זוהר לוי ושלמה מזרחי. גורם לך לרצות לרקוד:שירים של פרל ג'ם! מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:ג'ימי הנדריקס-ליטל ווינג. שהיית רוצה לכתוב אותו:כל שיר עם מילים גאוניות. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:ג'ימי הנדריקס-51סט אניברסרי. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:כוורת-פה קבור הכלב/משינה-העמותה לחקר התמותה/בוב מארלי-איי שוט דה שריף. שמסכם את שנות הנעורים שלך:פרל ג'ם-ליש. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:אין. שאתה אוהב להתעורר לצליליו:כל שיר שנותן אנרגיה. אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:אמ...אני בד"כ מכיר שירים לאנשים. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:ברי סחרוף-באמונה עיוורת. מתוך סרט שאתה אוהב:jonny b goode-marty mcfly <בחזרה לעתיד> האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן. אם כן, כמה זמן?לא הרבה.חודש? ניסיתם להתחיל איתו?אהא. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא. התנשקתם איתו?לא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?- מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?אין כזו. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?חעח,קרה לי.הלם משועשע ומאוכזב. האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך?לאO: האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך?לאO: איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה?פנים מול פנים. האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?אהא. אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים?מטפלים בו בכפפות של משי ומשליכים אותו החוצה בסופו של דבר. האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו?אמממ....כן. כמה אקסים יש לכם?כמות סבירה ביותר.10? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?כולן,פחות או יותר. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?זיכרונות. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס?כן. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא הייתי משנה שום דבר,יהיה מה שיהיה,עבר מה שעבר.

למעלה