חדשה! עונה ../images/Emo8.gif
מהו שמך המלא? לי תאריך לידה: 21.08.90 מקום מגורים: איזור עפולה כמה אחים/אחיות? 2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? ירוק-כחול צבע שיער? חום גובה: 1.57 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פסנתר על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? בטהובן יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? מעולם לא הפסקתי ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא העדפה מינית : סטרייטית לחלוטין כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה, רק שלא מצאתי עוד את המתאים עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? ערבית +ביולוגיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? מנהלת בכירה בחברה ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? משהו בתחום המחשבים איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה מה מתנגן עכשיו? busted- I'm falling for you עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד, משעמם איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אמיול ישנת טוב אתמול? כן

תישן טוב הלילה?נקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: פוזאיסטים, צבועים, שקרנים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ארה"ב מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת?לפני שעה התנשקת? לפני חצי שנה התאהבת? לפני חצי שנה... רוצה שוב, רק בבחור קצת יותר כן נשבר לך הלב? לפני שלושה חודשים, כשהאשליה התנפצה צחקת? היום בארוחת צהריים, משפחה מטורפת בכית? וואו, לא בכיתי כבר המון זמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום בבוקר מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אמא, היום בבוקר חיבקת מישהו/י? הרקולס נחשב? היום בבוקר עישנת?NEVER שתית משקה אלכוהולי? NEVER השתכרת? NEVER, אם כבר לשתות, אז בשליטה מלאה שכבת עם מישהו/י? עדיין לא
היית במועדון? עדיין לא לבשת חצאית? בגן אני חושבת, מאז בחיים לא קנית בגד? לפני שבוע, חזייה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום בבוקר הקדישו לך שיר? לפני שנה lips of the angel שיפרו לך את המצברוח? אתמול, הייתי קצת בדאון אז עזרו לי מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?המשפחה שלי חשבת עליו? חברים שלי התקשרת אליו? ידיד שלי התקשר אלייך? .ידיד שלי פגע בך? ההוא שניפץ את האשליה שימח אותך? כשהייתי בדאון אתמול, אז ידיד שלי שיפר את מצב הרוח היום: באיזו שעה התעוררת?רבע ל11, מוקדם יחסית אבל יש לי בית ספר מחר וגם ככה יהיו לי בעיות להירדם מה/מי העיר אותך? אמא שלי ואחותי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "עוד מעט..." מה היה הדבר הראשון ששמעת? אחותי צורחת עלי "את לא תצליחי להירדם היום בלילה אם לא תתעוררי עכשיו" מה היה השיר הראשון ששמעת? לא שמעתי היום מוזיקה כמעט מה אכלת? ארוחת צהרים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? השיעמום, מתי ייגמר!! מיקום כרגע: בחדר שלי להקה אהובה: סימפל פלאן, מקפליי, באסטד איזה כיתה אתה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת בנאדם הכי יפה שראית: רן דנקר!! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת, אני כל הזמןם אומרת שטויות ודברים מטורפים אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאית? אולי קצת, בגבולות הנכונים אתה חושב שאתה קרצייה? קצת אתה חושב שאתה עקשן? קצת אתה אוהב את עצמך? לא בזבזן או חסכן? גם וגם, תלוי בנאדם ש אוהב/ת: החברים שלי מתגעגע/ת אליו: ידיד טוב שלי חסר לך: חברים שלי עושה לך טוב להיות איתו: חברים הכי מצחיק: אבא ואמא שלי, קרועים הכי דפוק: אח שלי... בנאדם דפוק הכי מוזר: ידיד שלי הכי כיף לדבר איתו: חברים איפה היית רוצה לגור בארץ? אזור המרכז יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאמא\אבא\בית... אלו שלושת המספרים שמותר לי חחח איזה צלצול יש לך? קרן פלס-שמעון השכן הקול הכי יפה ששמעת? רן דנקר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רגיל, לא שיניתי עדיין ושומר מסך? גם כן לא שיניתי עדיין את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזו, תוכנית כמו "הישרדות" ממש לא, אבל תוכנית כמו "פרוייקט Y" נשמע מגניב מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: lips of the angel מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): כנ"ל מזכיר לך את הילדות: שירי קטנטנות למיניהם גורם לך לבכות: השיר מטיטאניק גורם לך לצחוק: "הקיץ בא"- שיר מטומטם!! גורם לך לרצות לרקוד: la vida loca- שיר סיום של שרק 2 מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לא יודעת... שהיית רוצה לכתוב אותו: לא יודעת, "רבות הדרכים" אולי שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: i knew i love you שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: מה זו השאלה הזו?!?! טפו טפו טפו שמסכם את שנות הנעורים שלך: שירי קטנטנות למיניהם ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שיר הפסטיגל, אני למדתי לאהוב אותו שאתה אוהב להתעורר לצליליו: dream אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: reach for the stars-s club 7 שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: lips of the angel שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: there you'll be- פרל הארבור האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אולי אם כן, כמה זמן? לא יודעת, חצי שנה ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? בערך התנשקתם איתו?.כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אכזבה גדולה מדי, לא נפתח את זה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? "הוא לא יסתכל עלי"... היום אני יודעת ללכת ולהתחיל עם מישהו שארצה, ואם הוא לא ירצה- הפסד שלו אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? באסה רצינית לכמה ימים, אבל בסופו של דבר הייתי מגיעה להבנה שאי אפשר להחזיר את הזמן לאחור האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא ממש התחילו איתי האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? גם גם וגם, לא ממש משנה לי, העיקר הכוונה האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? אני לא חושבת, זה די מבהיל... שיבוא ויתחיל קודם, שיכין את השטח ולא יבוא בהפתעה אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? אומרים את האמת בהכי עדינות שאפשר האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? לא התחלתי עם מישהו, עוד לא קיבלתי לא כמה אקסים יש לכם? 1 בערך האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? לא מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? געגועים וזכרונות, לא יותר... לא רגשות, לא אהבה, געגועים לידידות הטובה שהייתה האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא