שאלון

N o y 1 6

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה נשמע? טוב איך הלך לך היום? מצויןןן בן כמה אתה? 16 איך קוראים לך?נוי כמה אחים יש לך? 3 ואם יש אז איך קוראים להם? מהגדול לקטן: רון, אחיעד ועומר
מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? ^^ איך התחלתם לעשן?-- אתה אוהב שאלונים? רק אם משעמם.. אם לא למה אתה עונה עליהם? המממ^^^ אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? למי יש כוח?
אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? אמ..כן.. כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר...טוב באיזה כיתה אתה?י' איזו מגמה? תקשורת+ פסיכולוגיה סוציאולוגיה (וואי איזה מילים ארוכות
) אתה לומד ביום שישי? כן
איך קוראים למחנכת שלך? נלי
איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? איןןן
איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אין משהו מיוחד.. איזה מקצוע אתה הכי שונא? מתמטיקה
מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? לא יודעת... באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? בין רבע ל7 ל7 וחצי..(ולפעמים גם ב-9 וחצי
) אתה לוקח בקבוק מים? כן מה אתה לוקח לאכול? בד"כ באיזה שעה אתה חוזר? הרוב זה 2 אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? אממ.... המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? קופסה בצורת לב קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? הדלת של הארון מה הצבע שיער שלך? חום מה הצבע העיניים? ירוק-דבש יש לך שיער ארוך? לא ממש מה הגובה? 1.50 ומשהו
מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? מעצבת פנים/ משהו במוזיקה XD השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 12 השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 5 וחצי
מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? תפו"א במיקרוגל מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? טוסט מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? ארטיק קרחח איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד איזה סרט אתה הכי אוהב? יש הרבה איזה שיר אתה הכי אוהב?כרגע "אלפי זוגות עיניים"
איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? הראל סקעת
איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? לא יודעת.. הדיסק שאתה הכי אוהב? של הראל ושל סינרגיה
השיר האחרון ששמעת? אלפי זוגות עיניים הסרט האחרון שראית? חופשיות על הבר
מה אתה שומע עכשיו? כלום
תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? הברזל של המיטה גבינה מועדפת?משולשת
בשר מועדף? עוף נחשב?XD מאפה מועדף? לא יודעת..יש המון.. שתיה חמה מועדפת? שוקוו את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? ת'אמת...לא, אני לא אגיד עזבו
אבל מישהו שאתם מכירים חח איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? משהו מצחיק.. איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? יום יפההה איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף והחלטתי שגם אביב
איזה עונה אתה הכי שונא? סתיו מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לישון אתה צם ביום כיפור? כן אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? -- היית מסתדר בלי מחשב? לא יש לך טלוויזיה בחדר? כן, אבל היא לא עובדת אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? ^^^
אתם מאמינים בחיזרים?לא אתם מאמינים באלוהים?כן מאמינים בשטן? לא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1.הראל סקעת
2.נמנמנמנמ
אה...גפן נחשב..הוא חלק מלהקה כאילו...נו טוב
3.לא יודעתXD...אההה רגע
לוטם
דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.סינרגיה
במיוחד מאז ההופעה.. 2.אוונאסנס
3.אין עוד
יש לך חולצות של להקות?לא אם כן איזה?^^ האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? כן...ששל הראל
אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? בהופעה בכרמיאל של סינרגיה שהייתה
אני רוצה עוד פעםם איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות?לא יודעת.. איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב?שחור 3.שחור או לבן? לבן 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.כחול 2.אדום 3.סגול 4.לבן 5.שחור באיזה צבע צבוע החדר שלך? לבן באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? קרם איזה צבע לעולם לא תלבש?כל צבע זוהר מידי איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש?שחור או חום איזה צבעים אתה לובש בד"כ?אדום וורוד (אבל אבל..לא ורוד צועק של פקאצות
) איזה צבע הכי מאפיין אותך? לא זוכרת...בדקתי פעם לפי התאריך לידה..נראה לי שורוד XD קנית תיק השנה? לא
אם כן באיזה צבע? -- ושל איזה מותג? -- מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? המבורגר תה או שוקו? שוקו לימודים או חופש? חופש אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? לצאת חוף הים ? או טבע? חוף הים שוקולד לבן או חלב?חלב כלב או חתול? כלב עכבר או חתול?חתול אחים או אחיינים? אחים אמא או אבא?
לא להאמין ששאלתם את השאלה הזאת לחיות או למות? לחיות :| מחשב או טלויזיה?קשה ליXD לישון או להית ערים?גם וגם פינגווין או דג?דג (במיוחד אתייייי
) לדבר חלש או לדבר חזק? חזק XD לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? לא זה ולא זה.. דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10 למצבך החברתי? אמממממ לכתב שלך? 7 להישגים שלך בלימודים? 6 למצבך הבריאותי? 6 למידת התענינותך בלימודים?2 כמה אתה אוהב קולה? 0 כמה אתה אוהב פיצה? 4 כמה אתה אוהב את החברים שלך? אהההההה כמה אתה אוהב את האחים שלך? 8 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 9 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 7 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 11 למידה בה אתה אוהב לשיר?7 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 8 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה?לא זוכרת...לפני המון זמן אכלתם שוקולד? אתמול
צחקתם? אתמול דיברתם בטלפון? היום דיברתם בפלאפון? אתמול קמתם ב-6:00 בבוקר? אתמול
קמתם ב-12:00 בצהריים? היוםXD חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? לא מזמן
חשבתם שאתם גבוהים?
אף פעם הייתם אצל רופא שיניים? לא זוכרתXD הייתם חולים? כרגע ראיתם חיזר? בחלום
ראיתם עב"מ? ^^ היה לכם סיוט? לפני חודש ומשהו נראה לי.. רבת עם מישהו שאתה אוהב? אתמול אבל בקטנה (מצחיק אותי להגיד בקטנה..
) רבת עם מישהו שאתה שונא? לא חושבת שהיה.. תזכירו לי איך קוראים לכם?בכלל לא אמרתי XD *או שכן..
* נוי.

מכושפת15

New member
ואוו חתיכת שאלון

מה נשמע? מעולה איך הלך לך היום? ככה ככה בן כמה אתה? בספטמבר 16 איך קוראים לך? מילנה
כמה אחים יש לך? אחות אחת ואם יש אז איך קוראים להם? נטלה מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? - איך התחלתם לעשן? - אתה אוהב שאלונים? כן
אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי אני לא עד כדי כך משועממת
אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? אם תמשיכו עם השאלות האלה אז כן XD כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? י'6 שליטה
איזו מגמה? תקשורת, מחשבים, ביולוגיה אתה לומד ביום שישי? לצערי איך קוראים למחנכת שלך? נאוה איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? אנגלית ואז מחשבים
איזה מקצוע אתה הכי אוהב? תקשורת איזה מקצוע אתה הכי שונא? מחשבים! מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7 אתה לוקח בקבוק מים? כשאני זוכרת מה אתה לוקח לאכול? יאפ באיזה שעה אתה חוזר? תלוי אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? אחלה המחשב שלך נמצא בחדר שלך? יאפ פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? קופסה של דיסק קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? דוארדורנט (אני לא מאמינה שבאמת עשיתי את זה
) מה הצבע שיער שלך? חום מה הצבע העיניים? כחול יש לך שיער ארוך? עכשיו לא ממש מה הגובה? 1.60 ומשהו מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? עיתונאית השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 6, בערב כן? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 4 בטח מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? גלידה
מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? פיצה
מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידההה איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד איזה סרט אתה הכי אוהב? מישהו לרוץ איתו איזה שיר אתה הכי אוהב? נשל הנחש- הגרסה של אביב איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? אביב ועברי איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? ג'ניפר אניסטון וג'ים קרי הדיסק שאתה הכי אוהב? סינרגיה- מרגיש אחר השיר האחרון ששמעת? עוזב הסרט האחרון שראית? היצ' מה אתה שומע עכשיו? עוזב XD תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? לוח שעם גבינה מועדפת? צהובה? בשר מועדף? עוף מאפה מועדף? עוגת גבינה/ ריבת חלב שתיה חמה מועדפת? שוקולטה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? אמממ אין מישהו איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? אם אני רוצה אני שומעת חח מזה היית רוצה? :S איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף איזה עונה אתה הכי שונא? קיץ מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לצאת עם חברים אתה צם ביום כיפור? יאפ אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? - היית מסתדר בלי מחשב? ממש לא יש לך טלוויזיה בחדר? לא אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? - אתם מאמינים בחיזרים? לא אתם מאמינים באלוהים? בטח מאמינים בשטן? לא

מכושפת15

New member
המשך

דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. אביב 2. עברי 3. אליסה מילאנו דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. סינרגיה 2. סימפל&גרין דיי 3. אוונסנס יש לך חולצות של להקות? לא אם כן איזה? - האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? מכושפות, סינרגיה וגרין דיי אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? אביב גפן איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות?אמריקאיות איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? שחור 4.אדום או ירוק? ירוק 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. כחול 2. שחור 3. סגול 4. טורקיז 5. לבן באיזה צבע צבוע החדר שלך? אפרסק כזה באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? תכלת איזה צבע לעולם לא תלבש? אממ צהוב (בלי קשר לפורים
) איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? תכלת איזה צבעים אתה לובש בד"כ? שחור, תכלת, חום, ורוד איזה צבע הכי מאפיין אותך? כחול קנית תיק השנה? כן אם כן באיזה צבע? תכלת ושל איזה מותג? אולסטאר מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? תה לימודים או חופש? לימודים.. מזה השאלה הזאת? בטח שחופש אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? לצאת חוף הים ? או טבע? ים שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחיינים אמא או אבא? אמא לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? לישון! פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק? :S לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? שחורה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10
למצבך החברתי? 8 לכתב שלך? 8 להישגים שלך בלימודים? 8 למצבך הבריאותי? 7 למידת התענינותך בלימודים? 1 כמה אתה אוהב קולה? 9 כמה אתה אוהב פיצה? 9 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 5 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 6 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 8 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר? 8 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 7 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? בימים האחרונים אכלתם שוקולד? אתמול צחקתם? אתמול! היה כלכך חזק! דיברתם בטלפון? לפני חצי שעה דיברתם בפלאפון? היום מתישהו קמתם ב-6:00 בבוקר? לפני שבוע קמתם ב-12:00 בצהריים? אתמול חח חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? באנגלית לפני כמה שבועות
חשבתם שאתם גבוהים? חחח תמיד חשבתי אבל לא
הייתם אצל רופא שיניים? לפני כמה חודשים הייתם חולים? עכשיו בערך ראיתם חיזר? :S ראיתם עב"מ? :S היה לכם סיוט? היום! רבת עם מישהו שאתה אוהב? לפני כמה ימים עם אמא רבת עם מישהו שאתה שונא? - תזכירו לי איך קוראים לכם? מ-י-ל-נ-ה ואל תשכח שוב :p

shiraz cohen

New member
מעתיקה ממקפליי...

מה נשמע? הכול מעולה,מה איתך? איך הלך לך היום? היום רק התחיל. בן כמה אתה? עוד חודש וקצת 14. איך קוראים לך? שירז. כמה אחים יש לך? 3. ואם יש אז איך קוראים להם? רן,שי וגיא. מעשנ\ת?
אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? אתה אוהב שאלונים? מאוד! במיוחד ארוכים כאלה... אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? עזבו אותי בחייאת רבאק. כאילו יש לי כוח... אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? אמממ טיפה.. כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? ח'. איזו מגמה? אתה לומד ביום שישי? שישי כן,שישי לא. איך קוראים למחנכת שלך? ציפי. איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? אממ פעילות חברתית. איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אנגלית. איזה מקצוע אתה הכי שונא? מתמטיקקה. מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? ג"ג. באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 6. אתה לוקח בקבוק מים?
מה אתה לוקח לאכול? סנדוויץ'... היה ממש משעמם למי שחיבר את השאלון הזה,אה? באיזה שעה אתה חוזר? א',ב',ד',ה'-4 וחצי. ג'-2 וחצי. אתה הולך לבית בהסעה?
מה אתה אומר על הנוער של היום? "אנחנו דור מצוין!" המחשב שלך נמצא בחדר שלך? פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? אין פה מגירות בסביבה. קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? קיר. מה הצבע שיער שלך? חום. מה הצבע העיניים? חום. יש לך שיער ארוך? אכן כן. מה הגובה? 164 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? נראה לי שרופאה... השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? וואי... 1 וחצי בצהריים בחופש הגדול... השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 5 לפנות בוקר... מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק של אמא! מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? לשתות תה.... או גם מרק... מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? אני אוהבת לשתות אייס קפה עם קצפת... יאמ יאמ... איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? אמממ בין לבין. קשה להגדיר. איזה סרט אתה הכי אוהב? שודדי הקאריביים (שניהם) ואת כל סרטי הארי פוטר... איזה שיר אתה הכי אוהב? כרגע: the fray-how to save a life. אבל שתדעו שזה משתנה כמעט כל יום... איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? אבריל לאבין. איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? קירה נייטלי חמודה... אממ ואוונג'לין לילי... הדיסק שאתה הכי אוהב? קשה לי! אנלא יכולה לבחור אחד!!! השיר האחרון ששמעת? the fray-how to save a life. הסרט האחרון שראית? לא זוכרת... מה אתה שומע עכשיו? לא שומעת כרגע. תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? טלוויזיה. גבינה מועדפת? צהובה וקוטג'. בשר מועדף?
מאפה מועדף? בורקס פיצה. שתיה חמה מועדפת? נס. את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? חברות שלי! איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? את לילה במוזיאון ואת הארי פוטר 5... רק שהוא לא יצא עדיין...וגם את שודדי הקאריביים 3! שגם זה לא יצא... איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? the fray-how to save a life. כן,אני מכורה. איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף!!! איזה עונה אתה הכי שונא? קיץ... איכסה פיכסה... מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לישון... אתה צם ביום כיפור? בטח! אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? היית מסתדר בלי מחשב? ממש לא. יש לך טלוויזיה בחדר? אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אתם מאמינים בחיזרים?
אתם מאמינים באלוהים?
מאמינים בשטן?
דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. ג'וני דפ. 2. וונטוורת מילר. 3. ודאגי פוינטר. דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. boys like girls. 2. סינרגיה. 3. FOB יש לך חולצות של להקות?
אם כן איזה? האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? המון... ומלא מלא תמונות קטנות... אין כוח לפרט. אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? של מקפליי וסינרגיה. איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? גם וגם! איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף. 2.שחור או צהוב? שחור. 3.שחור או לבן? גם וגם. 4.אדום או ירוק? אדום. 5.תכלת או כתום? תכלת! דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. תכלת. 2. לבן. 3. שחור. 4. חום. 5. ורוד. באיזה צבע צבוע החדר שלך? תכלת בהיר בהיר שבקושי רואים... באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? תכלת כהה! איזה צבע לעולם לא תלבש? ירוק. איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? שחור. איזה צבעים אתה לובש בד"כ? שחור,לבן,תכלת. בעיקרון פסים... איזה צבע הכי מאפיין אותך? לאדעת... לבן? קנית תיק השנה?
אם כן באיזה צבע? תכלת. ושל איזה מותג? ג'אנספורט. מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? המבורגר. תה או שוקו? תה. לימודים או חופש? חופש! אם את בת,חצאית או מכנסיים? חצאית. לצאת או להיות בבית? בבית! חוף הים ? או טבע? טבע. שוקולד לבן או חלב? גם וגם. כלב או חתול? כלב! עכבר או חתול? חתול. אחים או אחיינים? אחים... אין לי אחיינים עדיין לצערי... אמא או אבא? שניהם. לחיות או למות? לחיות. מחשב או טלויזיה? מחשב. לישון או להית ערים? לישון!!! פינגווין או דג? מה?! לדבר חלש או לדבר חזק? חזק. לשמוע היפ הופ או רוק? רוק! מדונה או איל גולן? איכס שניהם. אבל מדונה... בירה שחורה או לבנה? שחורה. דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10. למצבך החברתי? 8 וחצי. לכתב שלך? אממ... 8. להישגים שלך בלימודים? 8. למצבך הבריאותי? 8. למידת התענינותך בלימודים? 7. כמה אתה אוהב קולה? 9. כמה אתה אוהב פיצה? 8. כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10! כמה אתה אוהב את האחים שלך? 10. (למרות שהם לא יודעים את זה... ) למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 10. עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 10! למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 100! למידה בה אתה אוהב לשיר? 9. למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 4... לא אוהבת אותו בכלל. מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? שבוע שעבר... נראה לי. אכלתם שוקולד? יום... שישי. צחקתם? היום. דיברתם בטלפון? שלשום. דיברתם בפלאפון? גם... קמתם ב-6:00 בבוקר? יום שישי. קמתם ב-12:00 בצהריים? ממזמן לא... נראה לי חופש גדול. חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? לפני... חודש... היסטוריה! חשבתם שאתם גבוהים? שלשום. אנערף... הייתם אצל רופא שיניים? חחחח המון זמן שלא... נראה לי שנה ומשו... הייתם חולים? לפני חודש ומשו? ראיתם חיזר? מה לעזאזל?! ראיתם עב"מ? *מגלגלת עיניים* היה לכם סיוט? אממ... לפני כמה חודשים. רבת עם מישהו שאתה אוהב? אני רבה כל יום עם חברות שלי... רבת עם מישהו שאתה שונא? אממ... לפני כמה שבועות ככה. תזכירו לי איך קוראים לכם? שירז.

תמיר1991

New member
אני אוהב שאלונים../images/Emo99.gif

מה נשמע? סבבה, אצלכם? איך הלך לך היום? היום היה אחלה
בן כמה אתה? 16 איך קוראים לך? תמיר כמה אחים יש לך? שניים ואם יש אז איך קוראים להם? איתי ויפתח מעשנ\ת? לא! אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? אתה אוהב שאלונים? כן
אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? מה?
אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... XD באיזה כיתה אתה? י' איזו מגמה? היסטוריה, ערבית, מדעי החברה [פסיכו-סוציו] אתה לומד ביום שישי? כן, לצערי איך קוראים למחנכת שלך? יוחאי
איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? XDD איזה שאלה דפוקה.. הבעה ואנגלית, אם אתם מתעקשים איזה מקצוע אתה הכי אוהב? היסטוריה!
איזה מקצוע אתה הכי שונא? גיאומטריה ופיזיקה|מקיא| מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? גיאוגרפיה, אבל אין לי
גם תנ"ך זה סבבה באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? שבע ככה אתה לוקח בקבוק מים? לא מה אתה לוקח לאכול? בד"כ קונה בחוץ.. לא לוקח באיזה שעה אתה חוזר? בד"כ שלוש בערך אתה הולך לבית בהסעה? לא, אוטובוס.. לבצפר אבא שלי מביא אותי מה אתה אומר על הנוער של היום? הרבה פחות טוב משל פעם...
המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא, לצערי
פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? לא, אין קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? אם אני אלך שלושה צעדים שמאלה אני איתקע בקיר
מה הצבע שיער שלך? חום מה הצבע העיניים? כנ"ל יש לך שיער ארוך? לא, למרות שהייתי רוצה מה הגובה? 1.77 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? היסטוריון
[לא לצחוק!
] השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? אי פעם? 17:00?
השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 3:00 נגיד מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? גוגל מוגל
מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מרקים טובים מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? מה זה החפירה הזו
איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד וחצי איזה סרט אתה הכי אוהב? טיטאניק, דה גירל נקסט דור, עוד כמה..
איזה שיר אתה הכי אוהב? חייב לבחור? Runaway של לינקין
איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? מייק שינודה
איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? רייצ'ל בילסון
הדיסק שאתה הכי אוהב? Hybrid Theory של לינקין השיר האחרון ששמעת? אני שומע כרגע Lithium של אוונסנס
הסרט האחרון שראית? השתולים, חרא סרט מה אתה שומע עכשיו? אמרתי, ליתיום של אוונסנס.. ועוד רגע זה עובר לברינג מי טו לייף
תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? את אמא שלי
גבינה מועדפת? פרמזן [?] בשר מועדף? כבש! מאפה מועדף? בורקס תפוחי אדמה שתיה חמה מועדפת? קפוצ'ינו את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את אנג'לינה ג'ולי, רייצ'ל בילסון ואלישה קאת'ברט עושות שלישייה איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? טיטאניק איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? נגיד Stop Crying Your Heart Out של אואזיס איזה עונה אתה הכי אוהב? קיץ איזה עונה אתה הכי שונא? סתיו מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לצאת בערב אתה צם ביום כיפור? צמתי פעמיים והשנה שברתי את הצום, ושנה הבאה אני לא אטרח לענות את עצמי בלי סיבה אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? שברתי את הצום בשתיים עם במבה
היית מסתדר בלי מחשב? אם לא הייתי יודע מה זה אז בכיף, הרי כולם הסתדרו יפה מאוד. עכשיו? היה ממש ממש קשה אבל להכל מתרגלים בסוף, לא? יש לך טלוויזיה בחדר? לא אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? הייתה לי וביקשתי להעביר אותה לאחים שלי כי כשהטלוויזיה בסלון הייתה תפוסה הם התנחלולי בחדר...
אז כן, אני מסתדר יפה אתם מאמינים בחיזרים? לא, אין דבר כזה אתם מאמינים באלוהים? לא, אין דבר כזה. זה הזוי כמעט כמו להאמין בחייזרים מאמינים בשטן? אני מאמין רק בעצמי, אנשים...
דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. מייק שינודה 2. צ'סטר בנינגטון 3. אדם ברודי דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): זה כן לפי הסדר
1. לינקין פארק 2. סינרגיה 3. לימפ ביזקיט יש לך חולצות של להקות? כן אם כן איזה? לינקין
האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? אין, היו פעם.. יש לי דגל ישראל, קריקטורה של עצמי ולוח שנה אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? לייב אין טקסס, 2003
איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? אמריקאיות! איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? צהוב 3.שחור או לבן? לבן 4.אדום או ירוק? ירוק 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: [למישהו באמת אכפת?!] 1. ירוק כהה 2. כחול 3. לבן 4. אדום 5. ירוק בהיר באיזה צבע צבוע החדר שלך? לבן באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כמו שהוא איזה צבע לעולם לא תלבש? שחור איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? כחול איזה צבעים אתה לובש בד"כ? כחול, אדום, אפור.. מה שיש איזה צבע הכי מאפיין אותך? נגיד ירוק כהה
לא מאמין בזין הזה קנית תיק השנה? כן אם כן באיזה צבע? ירוק כהה.. ושל איזה מותג? קוברה מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? המבורגר תה או שוקו? תה לימודים או חופש? חופש, אבל לא כשהוא ארוך מדי אם את בת, חצאית או מכנסיים? XD לצאת או להיות בבית? לצאת! חוף הים ? או טבע? טבע שוקולד לבן או חלב? לבן כלב או חתול? איכס שניהם עכבר או חתול? לא אוהב חיות בית אחים או אחיינים? אחים [?] אמא או אבא? אמא, למרות שאבא מלך
לחיות או למות? לחיות! מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? ערים פינגווין או דג? מה זה השאלה הזו XD לדבר חלש או לדבר חזק? חזק לשמוע היפ הופ או רוק? רוק, אם כי היפ הופ זה סבבה מדונה או איל גולן? מדונה, אבל איכס שניהם בירה שחורה או לבנה? שחורה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 9 למצבך החברתי? 8 לכתב שלך? 5 להישגים שלך בלימודים? 9 למצבך הבריאותי? 9 למידת התענינותך בלימודים? 8 כמה אתה אוהב קולה? 10 כמה אתה אוהב פיצה? 8 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 9 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 10 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 10 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 8 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 7.5 למידה בה אתה אוהב לשיר? 4 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 7 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? לפני שעתיים אכלתם שוקולד? שלשום צחקתם? אתמול דיברתם בטלפון? היום בצהריים דיברתם בפלאפון? לפני שעה קמתם ב-6:00 בבוקר? ביום שבת קמתם ב-12:00 בצהריים? ביום ראשון חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? מזמן חשבתם שאתם גבוהים? בכיתה ח' הייתם אצל רופא שיניים? לפני חצי שנה הייתם חולים? לפני חודש ומשהו ראיתם חיזר? XDDD ראיתם עב"מ? די נו
היה לכם סיוט? שבוע שעבר רבת עם מישהו שאתה אוהב? שבוע שעבר רבת עם מישהו שאתה שונא? חודש שעבר
תזכירו לי איך קוראים לכם? תמיר
היה אחלה שאלון...
תמיר.

liron432

New member
../images/Emo6.gif

מה נשמע? הכול טוב:) איך הלך לך היום? ממ נרשמתי לתיכון היום! בן כמה אתה? 14 ו10 חודשיםXD איך קוראים לך?לירון כמה אחים יש לך? 2 ואם יש אז איך קוראים להם? ענבל ומושיקו מעשנ\ת? ממש לא. אם כן מאיזה גיל? -- איך התחלתם לעשן?-- אתה אוהב שאלונים? כהה אם לא למה אתה עונה עליהם?-- אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? |: אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא ממש:p כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה?ט איזו מגמה? בשום מגמה,אין לנו עדיין מגמות! אתה לומד ביום שישי? כן,לצערי:/ איך קוראים למחנכת שלך? אילנה איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות?היסטוריה:| איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מתמטיקה:) איזה מקצוע אתה הכי שונא? היסטוריה מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7 וחצי,רבע ל8 ככה.. אתה לוקח בקבוק מים? יאפ מה אתה לוקח לאכול? סנדוויץ' עם שוקולד או חמאת בוטנים>< באיזה שעה אתה חוזר? 1,2 או 2 וחצי אתה הולך לבית בהסעה? לא,ברגל. מה אתה אומר על הנוער של היום? חרא של נוערXD המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה?אין. קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? פחח נראה לכם.קר לי ברגליים.XD מה הצבע שיער שלך? חום מה הצבע העיניים? חום בהיר כזה יש לך שיער ארוך? ממ ככה ככה:] מה הגובה? 1.65 בערך מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?עדיין לא יודעת.. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? החופש הזה?12. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? בחופש,9. מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? אני בד"כ לא אוכלת כשאני חולה>< מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? לשתות,שוקווו עם עוגיות מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? מממ..מילקי(?) איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד. איזה סרט אתה הכי אוהב? 50 דייטים ראשונים:] איזה שיר אתה הכי אוהב?לחבק אותך איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? סינרגיה איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? אין הדיסק שאתה הכי אוהב? מרגיש אחר השיר האחרון ששמעת? חום יולי אוגוסט-סינרגיה הסרט האחרון שראית? אתמול,מילים ולחן,סרט יפה!מומלץ:] מה אתה שומע עכשיו? עד אלייך תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה?דלת. גבינה מועדפת?צהובה רולזזז בשר מועדף? אני צמחונית>< מאפה מועדף? קראוסונים כאלה עם שוקולד שתיה חמה מועדפת? שוקו:] את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו?רון הופמן איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו?אממ..אשם? איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף:) איזה עונה אתה הכי שונא? קיץץץ מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי?לצאת עם חברות:) אתה צם ביום כיפור? כן אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת?-- היית מסתדר בלי מחשב? לא נראהלי. יש לך טלוויזיה בחדר? יאפ אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? נראה לי שכן,אני בקושי רואה בה. אתם מאמינים בחיזרים? לא:| אתם מאמינים באלוהים? כן מאמינים בשטן? לא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1.עברי לידר המלך:] 2.יוני בלוך 3.דניאל סלומון דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.סינרגיה[הממ..כמה מפתיע.] 2.היהודים 3.בית הבובות יש לך חולצות של להקות?לא אם כן איזה? האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה?לא:| אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות?של סינרגיההה איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות?בריטיות איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? שניהם ביחד:] 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.תכלת 2.סגול 3.שחור 4.ממ..אדום 5.ירוק באיזה צבע צבוע החדר שלך?תכלת באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? לאדעת>< איזה צבע לעולם לא תלבש? כתום:| איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש?שחור,מתאים עם הכול!:p איזה צבעים אתה לובש בד"כ? שחור,לבן,חום איזה צבע הכי מאפיין אותך? מממ..:| קנית תיק השנה? לא אם כן באיזה צבע? -- ושל איזה מותג? -- מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה,אני צמחונית תה או שוקו? שוקוו לימודים או חופש? חופש! אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? פעם זה ופעם זה>< חוף הים ? או טבע? חוףהיםם שוקולד לבן או חלב? לבן! כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? עכבר אחים או אחיינים? אחים אמא או אבא?מה זו השאלה הזו?!:| לחיות או למות? לחיות. מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? תלוי מתי פינגווין או דג? פינגווין,הם כאלה חמודיםםםםםם:] לדבר חלש או לדבר חזק? חזק! לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? ממ:| לא אוהבת את שניהם. בירה שחורה או לבנה? שחורה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? למצבך החברתי? לכתב שלך? להישגים שלך בלימודים? למצבך הבריאותי? למידת התענינותך בלימודים? כמה אתה אוהב קולה? כמה אתה אוהב פיצה כמה אתה אוהב את החברים שלך? כמה אתה אוהב את האחים שלך? למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? למידה בה אתה אוהב מוזיקה? למידה בה אתה אוהב לשיר? למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? לאדעת זה קשה מדייי:| מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה?היום אכלתם שוקולד? היום צחקתם? היום דיברתם בטלפון?היום דיברתם בפלאפון? היום קמתם ב-6:00 בבוקר? מממ ממש מזמן:| קמתם ב-12:00 בצהריים? היום! חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו?לפני שבועיים בערך:| חשבתם שאתם גבוהים? כשאני עומדת ליד מישהו נמוך(?) הייתם אצל רופא שיניים? פשש מזמן,אבל בקרוב אני אהיה שוב:| הייתם חולים? ממש מזמן! ראיתם חיזר? ?! ראיתם עב"מ? ?! היה לכם סיוט? לפני יומיים בערך:'( רבת עם מישהו שאתה אוהב? הרבה זמן,ברוך השם. רבת עם מישהו שאתה שונא? חיחי,לפני כמה חודשים תזכירו לי איך קוראים לכם?לירוןן:)

עונה../images/Emo13.gif בטח זה יהיה חלק א'

מה נשמע?
וואלה... איך הלך לך היום?
רק התחיל בן כמה אתה?
19 איך קוראים לך?
מורן כמה אחים יש לך?
אין לי
ואם יש אז איך קוראים להם? מעשנ\ת?
לא אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? אתה אוהב שאלונים?
יס
אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם?
אני לא כזאת גאון... אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר?
לא ממש כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר...
גודי באיזה כיתה אתה?
רב"ט איזו מגמה?
הייתי כימיה אתה לומד ביום שישי?
לא עובדת
איך קוראים למחנכת שלך?
היתה לאה איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות?
הוצאת דו"ח של בוקר ואז אישור שלו ופרוצדורות של בוקר איזה מקצוע אתה הכי אוהב?
אהבתי כימיה איזה מקצוע אתה הכי שונא?
שנאתי ספרות מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך?
תנ"ך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר?
קמה ב 5 וחצי לצבא כל בוקר אתה לוקח בקבוק מים?
לא מה אתה לוקח לאכול?
עוגיות לארוחת בוקר באיזה שעה אתה חוזר?
מסיימת יום עבודה ב 5 וחצי. ב 7 מגיעה הביתה אתה הולך לבית בהסעה?
כבר לא
מה אתה אומר על הנוער של היום?
המממ המחשב שלך נמצא בחדר שלך?
לא פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה?
כן. צללית
קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך?
המטבח מה הצבע שיער שלך?
חום מה הצבע העיניים?
חום-ירוק יש לך שיער ארוך?
כן מה הגובה?
1.70 וטיפה מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?
משרד החוץ או משו השעה הכי מאוחרת שקמתם בה?
4 בצהריים?
השעה הכי מוקדמת שקמתם בה?
4 וחצי. טירונות פיכס. מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה?
כלום מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך?
מרק מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך?
ארטיק איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית?
וחצי איזה סרט אתה הכי אוהב?
החתונה של החבר שלי איזה שיר אתה הכי אוהב?
ספרי
איזה זמר\ת אתה הכי אוהב?
עברי איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב?
ג'וליה רוברטס ובארד פיט הדיסק שאתה הכי אוהב?
צועקים השיר האחרון ששמעת?
ספרי אקוסטי הסרט האחרון שראית?
הממממ לא זוכרת מה אתה שומע עכשיו?
חדשות תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה?
טלוויזיה גבינה מועדפת?
סקי בשר מועדף?
קבב של אמא מאפה מועדף?
קוראסון שוקולד שתיה חמה מועדפת?
מוקה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו?
הממממ איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו?
נוטינג היל איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו?
ספרי אקוסטי
איזה עונה אתה הכי אוהב?
אביב-קיץ איזה עונה אתה הכי שונא?
חורף! מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי?
לישון אתה צם ביום כיפור?
כן אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? היית מסתדר בלי מחשב?
לא נראה לי יש לך טלוויזיה בחדר?
כן אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה?
הממ נראה לי שכן אתם מאמינים בחיזרים?
כן אתם מאמינים באלוהים?
כן מאמינים בשטן?
לא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע:
1.סינרגיה,
2.בית הבובות
3.הנרי דוד
דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר):
1.סינרגיה
2.בית הבובות
3.
מוניקה סקס
יש לך חולצות של להקות?
צריכה להוציא אחת! אם כן איזה?
סינרגיה האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה?
כבר לא אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות?
סינרגיה ובית הבובות יחד
איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות?
אמריקאיות איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב?
כסף 2.שחור או צהוב?
צהוב 3.שחור או לבן?
שחור 4.אדום או ירוק?
ירוק 5.תכלת או כתום?
תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב:
1.צהוב 2.כחול 3.שחור 4.ירוק 5.סגול באיזה צבע צבוע החדר שלך?
סגול ואני צובעת בקרוב לצהוב
באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?
צהוב! איזה צבע לעולם לא תלבש?
אדום איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש?
שחור איזה צבעים אתה לובש בד"כ?
שחור ירוק וצהוב איזה צבע הכי מאפיין אותך?
צהובכחול
קנית תיק השנה?
לא אם כן באיזה צבע? ושל איזה מותג? מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר?
פיצה תה או שוקו?
שוקו לימודים או חופש?
חופש אם את בת,חצאית או מכנסיים?
מכנסיים לצאת או להיות בבית?
תלוי חוף הים ? או טבע?
חוף שוקולד לבן או חלב?
חלב! שוקולד לבן הוא לא שוקולד כלב או חתול?
כלב עכ

נו...כמובן... מזל שעשיתי העתק../images/Emo3.gif

כלב או חתול?
כלב עכבר או חתול?
חתול אחים או אחיינים?
בני דודים אמא או אבא?
שניהם לחיות או למות?
לחיות מחשב או טלויזיה?
מחשב לישון או להית ערים?
לישון! פינגווין או דג?
פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק?
חחחחח לשמוע היפ הופ או רוק?
רוק מדונה או איל גולן?
אם חייבים לבחור אז מדונה. כעיקרון אף אחד מהם בירה שחורה או לבנה?
לבנה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד?
10 למצבך החברתי?
10 לכתב שלך?
7 להישגים שלך בלימודים?
8 למצבך הבריאותי?
6 למידת התענינותך בלימודים?
מה שמעניין 10 מה שלא 1 כמה אתה אוהב קולה?
10 כמה אתה אוהב פיצה?
10 כמה אתה אוהב את החברים שלך?
10
כמה אתה אוהב את האחים שלך?
לא רלוונטי למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך?
10 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך?
10 למידה בה אתה אוהב מוזיקה?
10 למידה בה אתה אוהב לשיר?
חחחחחחחח לא שרה למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך?
את הסלקום 8 את האורנג' 1 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה?
אתמול אכלתם שוקולד?
אתמול צחקתם?
מקודם דיברתם בטלפון?
5 דקות דיברתם בפלאפון?
כנ"ל קמתם ב-6:00 בבוקר?
המממ אני קמה קודם קמתם ב-12:00 בצהריים?
שישי שעבר נראה לי חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו?
מזמןןן חשבתם שאתם גבוהים?
כל הזמן הייתם אצל רופא שיניים?
המממ לפני הגיוס נראה לי. הרבה זמן. הייתם חולים?
לפני שבועיים וחצי ראיתם חיזר?
מעולם לא ראיתם עב"מ?
כנ"ל היה לכם סיוט?
הממ מזמן רבת עם מישהו שאתה אוהב?
אתמול רבת עם מישהו שאתה שונא?
כל הזמן תזכירו לי איך קוראים לכם?
מורן

שלומיתת

New member
עכשיו אני

מה נשמע? מעולהD: איך הלך לך היום? בינתיים אחלה:) בת כמה את?16 איך קוראים לך?שלומית כמה אחים יש לך? 3 ואם יש אז איך קוראים להם? אלעד אפרת אביה מעשנ\ת?לא אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? אתה אוהב שאלונים?כשמשעמם עושיםP: אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? ממממממממ>_< כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר...יופי. באיזה כיתה אתה?י איזו מגמה? ספרות.סטלנות שליטעD: אתה לומד ביום שישי? יאפ איך קוראים למחנכת שלך?>< איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות?אמממ..המערכת לא פה ואין לי כוח לקום איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ספורט..ספרות..מממממממ. איזה מקצוע אתה הכי שונא? תושב"ע,תנ"ך מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? אין לנו גאוגרפיה..יש של"ח..אז עדיף של"ח..מורה חולה נפשXD באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? עשרים ל8..:S אתה לוקח בקבוק מים? לא מה אתה לוקח לאכול? חח סנדביץ' באיזה שעה אתה חוזר? תלוי..בערך 3,4 אתה הולך לבית בהסעה? אוטובוס מה אתה אומר על הנוער של היום?פסדר המחשב שלך נמצא בחדר שלך? יאפ פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה?צבע של אחותי קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? בכל מקרה המיטה תהיה מאחורי אז בשביל מה לקום? מה הצבע שיער שלך?משו לא מוגדר..בלונדיני כהה מה הצבע העיניים? ירוק יש לך שיער ארוך? כן..אבל הסתפרתי קצת:'( מה הגובה? 1.59 וחצי
מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? אין לי מושג..עד לא מזמן רציתי להיות נהגת אוטובוסXD השעה הכי מאוחרת שקמתם בה?כולל חופשים? 1 וחצי. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? רבע לחמשOO" טיול שנתי מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? ממממ אני לא ממש אוכלת כשאני חולהXD מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מרק
מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? מממממממ גלידה/ארטיק/וואטאבר. איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד איזה סרט אתה הכי אוהב? ממ..הארי פוטר..בופור היה מדהים.. איזה שיר אתה הכי אוהב?וואי,יש מלאא איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? anouk איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב?לא מענייני אותי כ"כ שחקנים..אבל אם כבר איתי טיראן
הדיסק שאתה הכי אוהב? סינרגיה השיר האחרון ששמעת? רק קמתי..אי לא זוכרת מה שמעתי אתמול אבל נראלי זה היה ספרי אקוסטי הסרט האחרון שראית? בופור מה אתה שומע עכשיו? כלום,הרגע קמתי! תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה?שולחן גבינה מועדפת?מממ לאדעת בשר מועדף? ^ מאפה מועדף? ממ. שתיה חמה מועדפת?קפה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו?את סינרגיה:) אהאהאה:D איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? לא באלי סרט כרגע איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? כלום:X אולי ספרי אקוסטי בעצם
איזה עונה אתה הכי אוהב? ממ כל פעם משתנה ההעדפה שלי איזה עונה אתה הכי שונא? ^ מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי?לישון צהרייםXD אתה צם ביום כיפור? יאפ אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? היית מסתדר בלי מחשב? אני מסתדרתP: יש לך טלוויזיה בחדר? לא אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה?... אתם מאמינים בחיזרים? חח לא אתם מאמינים באלוהים? יאפ מאמינים בשטן? חחחחחחחחחחחחD: לא מאמינה,הוא פשוט חבר שלי
דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1.לא 2.יודעת 3.נו-.- דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.סינרגיה 2.נירוונה 3.trivium יש לך חולצות של להקות?תהיה לי עוד מעטP: אם כן איזה?של סינרגיהXD האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה?לא אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות?של סינרגיה ואני אהיה מחר!!!D: איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות?מממממממממ...כרגע אמריקאיות איזה צבע אתה מעדיף? שחור,אדום,לבן:) 1.כסף או זהב? איכס. 2.שחור או צהוב? שחור!! 3.שחור או לבן? שחור! 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.שחור 2.אדום 3.לבן 4.סגול 5.ממ:X באיזה צבע צבוע החדר שלך?סגול בהיר באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ריבועים מגניבים של שחור ואדוםD: איזה צבע לעולם לא תלבש?לא חושבת שיש דבר כזה..אבל אני אעדיף לא ללבוש ורוד איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש?די נוXD שחור איזה צבעים אתה לובש בד"כ? די. איזה צבע הכי מאפיין אותך? קנית תיק השנה? לא אם כן באיזה צבע? ושל איזה מותג? מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? אוהבת את שניהםD: תה או שוקו? שוקו לימודים או חופש?שאלה מטומטמת. אם את בת,חצאית או מכנסיים? חצאית,אני דתיהXD לצאת או להיות בבית? לצאת חוף הים ? או טבע? חוף הים זה לא טבע?! שוקולד לבן או חלב? לבן כלב או חתול? .. עכבר או חתול? חתול!?!? אחים או אחיינים? עוד אין לי אחיינים ממש:( אמא או אבא??!OO" לחיות או למות? ממ. מחשב או טלויזיה? מחשב. לישון או להית ערים? לישווווווון פינגווין או דג? חח לדבר חלש או לדבר חזק?די. לשמוע היפ הופ או רוק? רוק! מדונה או איל גולן? איכס. בירה שחורה או לבנה? מממממ.. דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 8 למצבך החברתי?לאדעת..8? לכתב שלך? 8 להישגים שלך בלימודים?8 למצבך הבריאותי? 9 למידת התענינותך בלימודים?3 כמה אתה אוהב קולה? 1000000 כמה אתה אוהב פיצה? 9 כמה אתה אוהב את החברים שלך?9 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 9 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך?9 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? XDD אני לא אוהבת אותו-.-2 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 100 למידה בה אתה אוהב לשיר?9 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך?-.- מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אתמול אכלתם שוקולד? לפנינ שבוע נראלי צחקתם? היום בבוקר:) דיברתם בטלפון? היום דיברתם בפלאפון? לא קמתם ב-6:00 בבוקר?לא קמתם ב-12:00 בצהריים?לא חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו?כן חשבתם שאתם גבוהים? לאXD הייתם אצל רופא שיניים? אני באמת צכה ללכת-.- הייתם חולים? בקטנה ראיתם חיזר? בטח,כל יום ראיתם עב"מ? אהא היה לכם סיוט? לא רבת עם מישהו שאתה אוהב?לא רבת עם מישהו שאתה שונא? לא תזכירו לי איך קוראים לכם?שלומית. מזל טוב.

מיטלס1

New member
וואי זה ארוך

מה נשמע? סבבה איך הלך לך היום? רק התחיל בן כמה אתה? 20 איך קוראים לך? מיטל כמה אחים יש לך? 2 ואם יש אז איך קוראים להם? דלית ומאור מעשנ\ת? חס וחלילה אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? אתה אוהב שאלונים? כן אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אין לי כח אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? יכול להיות כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? חחחח.... אחרי צבא איזו מגמה? הייתי בתקשורת ואח"כ מדעי החברה אתה לומד ביום שישי? למדתי איך קוראים למחנכת שלך? עינב איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? פפפששששששששש...... איזה מקצוע אתה הכי אוהב? פסיכולוגיה איזה מקצוע אתה הכי שונא? מתמטיקה בוודאי מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? לבסיס הייתי קמה ב- 6:00 אתה לוקח בקבוק מים? לקחתי מה אתה לוקח לאכול? סנדוויץ עם מה שיש באיזה שעה אתה חוזר?חמש, שש,שבע, שמונה, תשע, עשר בלילה אתה הולך לבית בהסעה?אוטובוסים מה אתה אומר על הנוער של היום? הנוער של היום זה לא מה שהיה פעם המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אין לי כח לבדוק אם כן מה? קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? קיר מה הצבע שיער שלך? שטני מה הצבע העיניים? ירוק דבש יש לך שיער ארוך? כן מה הגובה? זו ממש חדירה לפרטיות מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? פסיכולוגית, אולי השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? נראה לי 12:00 השעה הכי מוקדמת שקמתם בה?05:00 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? לא אוכלת כאשני חולה מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מרק אפונה מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? ממממ.... איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד איזה סרט אתה הכי אוהב? לא עולה לי... איזה שיר אתה הכי אוהב? יש כמה... זה משתנה לפי תקופות איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? משתנה לפי תקופות... כרגע מוש בן ארי ואריק ברמן איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? אין שחקנים מועדפים הדיסק שאתה הכי אוהב? כרגע, "מרגיש אחר" - סינרגיה השיר האחרון ששמעת? אנצל - מוש בן ארי הסרט האחרון שראית? לגעת ביהלום - מומלץ בחום מה אתה שומע עכשיו? ילד מזקן - מוש בן ארי תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? ספרייה גבינה מועדפת? אין בשר מועדף? לא יודעת מאפה מועדף? בורקס שתיה חמה מועדפת? נס את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? הרבה אנשים איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? בופור איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? אני שומעת אותו עכשיו איזה עונה אתה הכי אוהב? אביב איזה עונה אתה הכי שונא? שיא החורף/שיא הקיץ מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לאכול, לנוח, לצאת אתה צם ביום כיפור? ברור אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? היית מסתדר בלי מחשב? לא נראה לי יש לך טלוויזיה בחדר? לא אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אתם מאמינים בחיזרים? לא, מה זה השטויות האלו אתם מאמינים באלוהים? כן מאמינים בשטן? לא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1.מוש בן ארי 2. אריק ברמן 3. יש מצב שאולי עדי אשכנזי... היא פשוט טובה דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.סינרגיה 2.westlife 3. red hot chili pepers/u2/coldplay אוהבת אותם באותה המידה ולא יכולה לבחור ביניהם יש לך חולצות של להקות? עברתי מזמן את הגיל לזה אם כן איזה? האם יש לך פוסטרים בחדר? כנ"ל איזה? אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? סינרגיה/westlife/u2 איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? כנראה שבריטיות איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? צהוב 3.שחור או לבן?לבן 4.אדום או ירוק? ירוק 5.תכלת או כתום? שניהם דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.ירוק 2.כחול 3.כתום 4.סגול 5.חום באיזה צבע צבוע החדר שלך? בננה באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? בצבע הזה איזה צבע לעולם לא תלבש? נראה לי שאדום איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? זה משתנה כרגע זה חום איזה צבעים אתה לובש בד"כ? חום/ירוק... איזה צבע הכי מאפיין אותך? ירוק קנית תיק השנה? כן אם כן באיזה צבע? כל מיני ושל איזה מותג? מממ.... מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? המבורגר תה או שוקו? שוקו לימודים או חופש? חופש, לא... אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? תלוי במצב רוח חוף הים ? או טבע? לא יודעת שוקולד לבן או חלב? לא משתגעת על שוקולד כלב או חתול? חתול עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים?אין לי אחיינים אז אחים אמא או אבא? לא שואלים דבר כזה לחיות או למות? אם הייתי אומרת למת אז כנראה שכבר לא הייתי פה!!! מחשב או טלויזיה? שניהם לישון או להית ערים? ערה פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק? חלש לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? מדונה [ בירה שחורה או לבנה? לבנה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 5 למצבך החברתי? 10 לכתב שלך? 8 להישגים שלך בלימודים? 10 למצבך הבריאותי? 10 למידת התענינותך בלימודים? 8 כמה אתה אוהב קולה? 10 כמה אתה אוהב פיצה?8 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10 אחרת הם לא היו החברים שלי כמה אתה אוהב את האחים שלך? 10 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 10 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 7 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר? 10 אבל זה לא אומר שאני טובה בזה למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 7 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אתמול אכלתם שוקולד? היום בבוקר צחקתם?אתמול דיברתם בטלפון? אתמול דיברתם בפלאפון?היום בבוקר קמתם ב-6:00 בבוקר? לפני שבוע בערך קמתם ב-12:00 בצהריים? נראה לי אתמול חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? מי זוכר... חשבתם שאתם גבוהים? אף פעם לא חשבתי שאני גבוהה הייתם אצל רופא שיניים? לפני שנים... הייתם חולים? חודשיים בערך ראיתם חיזר? אני לא מאמינה בהם אז איך אראה אותם???? ראיתם עב"מ? היה לכם סיוט? לא זוכרת רבת עם מישהו שאתה אוהב? עם אחי לפני יומיים רבת עם מישהו שאתה שונא? לא זוכרת תזכירו לי איך קוראים לכם? מיטל

shusha05

New member
"מנסה לשחות מכאן..מחוץ לזרם.."

מה נשמע? ס22ה מה איתך? איך הלך לך היום?נחמד + (חופש..
) בן כמה אתה? 14.9 איך קוראים לך? שי כמה אחים יש לך? 2 ואם יש אז איך קוראים להם? אייל וטל..P= מעשנ\ת? לא..אייכס.. אם כן מאיזה גיל? - איך התחלתם לעשן?- אתה אוהב שאלונים? יאפ.. אם לא למה אתה עונה עליהם?- אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? לא אוהבת להרכיב רק לענות.. אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא.. כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר...ייאיי באיזה כיתה אתה? ט' איזו מגמה? - אתה לומד ביום שישי? לא.. (למזלי) איך קוראים למחנכת שלך? רותי..חיחי.. איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? (למה בחופש אני צריכה להזכר בדברים כאלה..) שעה1-אנגלית שעה2- מדעים..=\ איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אנגלית (אני די טובה בזה..) איזה מקצוע אתה הכי שונא? מדעים מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? אממ אני לא לומדת גיאוגרפיה..אבל אני מניחה שזה עדיף על תנ"ך
באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7:15 בד"כ 7:00 במקרים נדירים..
אתה לוקח בקבוק מים? אממ לא.. מה אתה לוקח לאכול?אממ שני סנדוויצ'ים.. באיזה שעה אתה חוזר? לרוב 15:30 (שיוצא בסוף 16:00 =\ ) בימי רביעי 13:00
אתה הולך לבית בהסעה? כן.. אני הולכת הביתה בהסעה..(פחח.. הולכת בהסעה) מה אתה אומר על הנוער של היום? אממממ... (אני חלק ממנו לא?) המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא..
פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? פתק של אבא שלי.. משו של העבודה שלו.. (boring) קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? כורסא נפתחת.. P= מה הצבע שיער שלך? שטני מה הצבע העיניים? תכולות.. (תמיד חלמתי להגיד את זה..) יש לך שיער ארוך? אממ... קצת מתחת לכתפיים מה הגובה? 1.60 ומשו.. שונאת את הגובה שלי..=\ מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא יודעת אני לא כ"כ חושבת על זה.. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 13:00 השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 5:00 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? אממ.. הרבה זמן לא הייתי חולה :-* מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? נס קפה חם עם בסקוויטים
מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה... איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד..=\ איזה סרט אתה הכי אוהב? יש הרבהה... איזה שיר אתה הכי אוהב?יש עוד יותר הרבהה.... איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? קלי קלארקסון, אבריל לאבין (רק את השירים הישנים שלה =\ ), דין דין אביב ועוד הרבה שאני לא זוכרת.. איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? אממ.. ג'סיקה אלבה...? הדיסק שאתה הכי אוהב? אממ.. סינרגיה-שני הדיסקים, פול אאוט בוי-from under the cork tree
מומלץ!! השיר האחרון ששמעת? with arms wide open-creed הסרט האחרון שראית? "חותנת בהפרעה" מה אתה שומע עכשיו? falling down-avril lavigne תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? את הכיסא של האורגן שלי (מה הוא עושה שם..?!) גבינה מועדפת?אממ צהובה..? בשר מועדף? סינטה.. (חח.. מומחית שכמותי ) מאפה מועדף? לחם..? שתיה חמה מועדפת? נס... את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את החבר'ה מהקיבוץ... (היום בערב...
) איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? "בופור" איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? אממ.. אני שומעת עכשיו את כל הרשימה שלי אז לא משנה לי..
איזה עונה אתה הכי אוהב? חורףף.. אבל בא לי כבר קיץ..!
איזה עונה אתה הכי שונא? אמצע הקיץ.. שממש ממש חם..
מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? אממ.. להסתובב בקיבוץ.. לישון עד מאוחר להתפנק.. מה שלא יוצא לי לעשות במשך השבוע..=\ אתה צם ביום כיפור? ניסיתי פעם אחת.. היה קשה אבל הצלחתי.. השנה גם ניסיתי אבל לא הלך לי...=\ אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? אכלתי כרגיל.. אבל לא ראיתי סרטים.. היית מסתדר בלי מחשב? אממ.. כן אבל הייתי מתחרפנת מרוב שיעמום. יש לך טלוויזיה בחדר? לא..=\ אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה?- אתם מאמינים בחיזרים? אממממ... אתם מאמינים באלוהים? אממ...יש פעמים שכן, ויש פעמים שלא.. [?!] מאמינים בשטן? לא.. דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. קלי קלארקסון 2.לירון לב 3.אמינם.. (מה? אני שומעת שיר שלו עכשיו..
) דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.אול אמריקן ריג'קטס. 2.פול אאוט בוי 3.סינרגיה (4.ניקלבק!! 5.אואזיס!! 6.סטיינדס!!) יש לך חולצות של להקות?לא.. :( אם כן איזה?- האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? כן.. של מי שתרצו!! יש לי מלאא.. (חוץ משל סטיינדס= \) אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? או של ניקלבק או של סינרגיה כמובן!! איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות?אמריקאיות... איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? לבן 4.אדום או ירוק? אממ..(
) ירוק.. 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.כחול 2.סגול 3.לבן 4.ירוק 5.אדום באיזה צבע צבוע החדר שלך? סוג של סגול/וורוד באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? גוונים של כחול איזה צבע לעולם לא תלבש? צהוב סטיקלייט (אין לי בכלל בגדים עם צהוב) איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש?כחול/תכלת איזה צבעים אתה לובש בד"כ? כחול, חום, שחור, אפור,ירוק, וורוד כהה.. איזה צבע הכי מאפיין אותך? כחול קנית תיק השנה? יאפ.. אם כן באיזה צבע? אדום.. ושל איזה מותג? אולסטאר.. מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? תה לימודים או חופש?חופששש אם את בת,חצאית או מכנסיים?מכנסיים לצאת או להיות בבית? לצאת חוף הים ? או טבע? טבע שוקולד לבן או חלב? חלב.. (אייכס.. לבן..) כלב או חתול? חתול... וכלב..זאת שאלה קשה מדי...
עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחים אמא או אבא? שאלה די טיפשית.. לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? לפעמים ככה ולפעמים ככה.. לישון או להית ערים? ערים פינגווין או דג? פנגווין חמווווד... לדבר חלש או לדבר חזק? גם וגם.. לשמוע היפ הופ או רוק? רוק..
מדונה או איל גולן? אאאיייייייייווווווו אני שונאת את שניהם!!!! בירה שחורה או לבנה? שחורה... דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 8 למצבך החברתי? 8 לכתב שלך? 7 להישגים שלך בלימודים?7 פעם הייתי יותר.. =\ למצבך הבריאותי? 9 למידת התענינותך בלימודים? 7 כמה אתה אוהב קולה? 6 כמה אתה אוהב פיצה? 7 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 9 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 10 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 9 (יש להם קטעים שהם לא מבינים.. אותי..) עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 9 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר? 8 (אם הייתי שרה יפה זה היה יותר
) למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? אין לי..
מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אתמול אכלתם שוקולד? אממ... לפני שלושה/ארבעה ימים... צחקתם? אתמול.. דיברתם בטלפון? לפני 10 דקות.. דיברתם בפלאפון? אין לי..
קמתם ב-6:00 בבוקר? פחחחחח... מזממממן... קמתם ב-12:00 בצהריים? פחח.. גם מזמן... חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? אממ.. לפני החופש..=\ חשבתם שאתם גבוהים? שלשום.. הייתם אצל רופא שיניים? אויי.. אני אמורה ללכת ביום ראשון...
הייתם חולים? מזמןןן... ראיתם חיזר? בגלגול הקודם...? ראיתם עב"מ? כנ"ל? היה לכם סיוט? אתמול בלילה... (נדמה לי שחלמתי שאכלתי אפרוח בטעות..!
רבת עם מישהו שאתה אוהב? אממ.. לפני החופש.. אני חושבת.... רבת עם מישהו שאתה שונא? אממ.. לפני הרבה מאוד מאוד מאוד זמן... תזכירו לי איך קוראים לכם? ככה..?! אחרי שיחה מעמיקה שכזו...?! (שי)

למעלה