שאלון

shiraz cohen

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

תהנו! (לקוח מפורום מקפליי...) מה נשמע? איך הלך לך היום? בן כמה אתה? איך קוראים לך? כמה אחים יש לך? ואם יש אז איך קוראים להם? מעשנ\ת? אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? אתה אוהב שאלונים? אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? איזו מגמה? אתה לומד ביום שישי? איך קוראים למחנכת שלך? איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? איזה מקצוע אתה הכי שונא? מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? אתה לוקח בקבוק מים? מה אתה לוקח לאכול? באיזה שעה אתה חוזר? אתה הולך לבית בהסעה? מה אתה אומר על הנוער של היום? המחשב שלך נמצא בחדר שלך? פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? מה הצבע שיער שלך? מה הצבע העיניים? יש לך שיער ארוך? מה הגובה? מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? איזה סרט אתה הכי אוהב? איזה שיר אתה הכי אוהב? איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? הדיסק שאתה הכי אוהב? השיר האחרון ששמעת? הסרט האחרון שראית? מה אתה שומע עכשיו? תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? גבינה מועדפת? בשר מועדף? מאפה מועדף? שתיה חמה מועדפת? את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? איזה עונה אתה הכי אוהב? איזה עונה אתה הכי שונא? מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? אתה צם ביום כיפור? אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? היית מסתדר בלי מחשב? יש לך טלוויזיה בחדר? אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אתם מאמינים בחיזרים? אתם מאמינים באלוהים? מאמינים בשטן? דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. 2. 3. דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. 2. 3. יש לך חולצות של להקות? אם כן איזה? האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? 2.שחור או צהוב? 3.שחור או לבן? 4.אדום או ירוק? 5.תכלת או כתום? דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. 4. 5. באיזה צבע צבוע החדר שלך? באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? איזה צבע לעולם לא תלבש? איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? איזה צבעים אתה לובש בד"כ? איזה צבע הכי מאפיין אותך? קנית תיק השנה? אם כן באיזה צבע? ושל איזה מותג? מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? תה או שוקו? לימודים או חופש? אם את בת,חצאית או מכנסיים? לצאת או להיות בבית? חוף הים ? או טבע? שוקולד לבן או חלב? כלב או חתול? עכבר או חתול? אחים או אחיינים? אמא או אבא? לחיות או למות? מחשב או טלויזיה? לישון או להית ערים? פינגווין או דג? לדבר חלש או לדבר חזק? לשמוע היפ הופ או רוק? מדונה או איל גולן? בירה שחורה או לבנה? דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? למצבך החברתי? לכתב שלך? להישגים שלך בלימודים? למצבך הבריאותי? למידת התענינותך בלימודים? כמה אתה אוהב קולה? כמה אתה אוהב פיצה? כמה אתה אוהב את החברים שלך? כמה אתה אוהב את האחים שלך? למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? למידה בה אתה אוהב מוזיקה? למידה בה אתה אוהב לשיר? למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אכלתם שוקולד? צחקתם? דיברתם בטלפון? דיברתם בפלאפון? קמתם ב-6:00 בבוקר? קמתם ב-12:00 בצהריים? חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? חשבתם שאתם גבוהים? הייתם אצל רופא שיניים? הייתם חולים? ראיתם חיזר? ראיתם עב"מ? היה לכם סיוט? רבת עם מישהו שאתה אוהב? רבת עם מישהו שאתה שונא? תזכירו לי איך קוראים לכם?

סינטטית

New member
המ

מה נשמע? יכול להיות יותר טוב, אבל בסדר! איך הלך לך היום? נחמד בן כמה אתה? 17 איך קוראים לך? אור כמה אחים יש לך? 1 ואם יש אז איך קוראים להם? שירלי מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? - איך התחלתם לעשן?- אתה אוהב שאלונים? כע אם לא למה אתה עונה עליהם? - אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אני לא מספיק מקורית אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... יש! באיזה כיתה אתה? יב איזו מגמה? טכ"מ [מחשבים] אתה לומד ביום שישי? כן איך קוראים למחנכת שלך? מחנך, פיני איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? אזרחות איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מחשבים איזה מקצוע אתה הכי שונא? מתמטיקה מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? גיאוגרפיה באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 9 אתה לוקח בקבוק מים? לא מה אתה לוקח לאכול? שוקולד באיזה שעה אתה חוזר? לא כלכך מאוחר בדר"כ אתה הולך לבית בהסעה? באוטו מה אתה אומר על הנוער של היום? עזבו המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? אין קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? ארון מה הצבע שיער שלך? חום כהה מה הצבע העיניים? גם יש לך שיער ארוך? לא כזה ארוך אבל לא קצר מה הגובה? חסוי מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? הרבה דברים השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 7 בערב השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 5 בבוקר מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? לא אוהבת לאכול שאני חולה מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? משהו חם מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד איזה סרט אתה הכי אוהב? בופור איזה שיר אתה הכי אוהב? ספרי האקוסטי איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? גפן איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? גיא אריאלי הדיסק שאתה הכי אוהב? מרגיש אחר השיר האחרון ששמעת? ספרי האקוסטי הסרט האחרון שראית? בופור מה אתה שומע עכשיו? ספרי האקוסטי תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? קיר גבינה מועדפת? צהובה בשר מועדף? המבורגר מאפה מועדף? קוראסון שתיה חמה מועדפת? תה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? דניאל איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? המ איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? ספרי האקוסטי, ואני שומעת איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף איזה עונה אתה הכי שונא? קיץ מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? =/ אתה צם ביום כיפור? לא אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? לא ראיתי סרטים, לא זוכרת מה אכלתי, בעיקר שטויות היית מסתדר בלי מחשב? לא יש לך טלוויזיה בחדר? יש במחשב אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כן אתם מאמינים בחיזרים? לא אתם מאמינים באלוהים? אולי מאמינים בשטן? לא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. סינרגיה 2. יפתי 3. גיא אריאלי? חח דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. סינרגיה 2. שייגעצ 3. יוני בלוך יש לך חולצות של להקות? כע אם כן איזה? סינרגיה האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? כע, 2 של סינרגיה [אחד של הדיסק של צועקים והשני של מרגיש אחר], ואחד של גפן מהפרסומת לפלאפון אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? סינרגיה כמובן איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? המ איזה צבע אתה מעדיף? כחול 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? צהוב 3.שחור או לבן? לבן 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? כתום דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: כחול, כתום, אדום, צהוב, ירוק 1. נו לא שמתי לב שיש מספרים 2. אז דירגתי בשאלה עצמה 3. P: 4. .. 5..

סינטטית

New member
המשך

באיזה צבע צבוע החדר שלך? סגול וכחול באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כמו שהוא איזה צבע לעולם לא תלבש? המ איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? כחול איזה צבעים אתה לובש בד"כ? כחול, אדום, כתום איזה צבע הכי מאפיין אותך? כחול קנית תיק השנה? כן אם כן באיזה צבע? כחול ושל איזה מותג? אולסטאר מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? תה לימודים או חופש? חופש אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? תלוי חוף הים ? או טבע? ים שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחים, אחיינים בא אחכ אמא או אבא? שניהם לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? לישון פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק? תלוי לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? שחורה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10 למצבך החברתי? 9 לכתב שלך? 8 להישגים שלך בלימודים? 7 למצבך הבריאותי? 8 למידת התענינותך בלימודים? 5 כמה אתה אוהב קולה? 10 כמה אתה אוהב פיצה? 10 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 10 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 10 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 10 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר?2 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 7 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? היום אכלתם שוקולד? היום צחקתם? היום דיברתם בטלפון? היום דיברתם בפלאפון? היום קמתם ב-6:00 בבוקר? מזמן קמתם ב-12:00 בצהריים? היום קמתי ב1 חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? המ חשבתם שאתם גבוהים? תמיד! הייתם אצל רופא שיניים? מזמן הייתם חולים? לפני חודש ראיתם חיזר? המ ראיתם עב"מ? המ היה לכם סיוט? לפני יומיים בערך רבת עם מישהו שאתה אוהב? לפני כמה ימים רבת עם מישהו שאתה שונא? המ תזכירו לי איך קוראים לכם?אור הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה (רואים שמשעמם לי? ../images/Emo3.gif)

מה נשמע? כואבת לי העין
איך הלך לך היום? משעמם בן כמה אתה? 20 וחצי איך קוראים לך? שירי כמה אחים יש לך? 3 אחרים גדולים ואם יש אז איך קוראים להם? לירן, דורון, יוסי מעשנ\ת? כן אם כן מאיזה גיל? 19 איך התחלתם לעשן? בצבא
אתה אוהב שאלונים? כשמשעמם כמו עכשיו זה בא בטוב אם לא למה אתה עונה עליהם? להעביר את הזמן אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אני לא מספיק מוכשרת אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? עוד לא כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... אחלה
באיזה כיתה אתה? כיתת חיילים משוחררים
איזו מגמה? מגמת אבטלה
אתה לומד ביום שישי? לא, אבל בעבודה הקודמת הייתי עובדת בשישי איך קוראים למחנכת שלך? פי, מאיפה אני זוכרת
איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? פפפ איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אנגלית איזה מקצוע אתה הכי שונא? מתמטיקה
מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? גאוגרפיה באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? לא לבית ספר, אבל היום קמתי ב 8 בערך אתה לוקח בקבוק מים? הייתי לוקחת
מה אתה לוקח לאכול?
באיזה שעה אתה חוזר? איזה שאלות של פסח אתה הולך לבית בהסעה? אם זה בהסעה זה לנסוע לא ללכת
מה אתה אומר על הנוער של היום? הם לא מה שהיה פעם |פרצוףסבא| המחשב שלך נמצא בחדר שלך? יאפ פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? עט עם נוצות צהובות קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? (אני לא מאמינה שאני אשכרה עושה את זה
) מראה מה הצבע שיער שלך? חום מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? כן, הוא ארך לי מאוד בזמן האחרון ואני אוהבת את זה
מה הגובה? 168 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לודעת
השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? זה לא ממש שאלה שאפשר לענות עליה כי זה תלוי מתי הלכתי לישון... היו זמנים שהפכתי את היום והלילה אז הייתי קמה באמצע הלילה רק השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? שהייתי צריכה לקום? אני חושבת שזה היה בסביבות 5 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק עוף מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? לאכול... אם כבר לשתות - נס קפה
מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? לודעת
איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? מיטה וחצי איזה סרט אתה הכי אוהב? 12 קופים איזה שיר אתה הכי אוהב? משתנה אצלי כל פעם איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? מריה קארי איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? בראד פיט הדיסק שאתה הכי אוהב? סינרגיה - מרגיש אחר נחרש אצלי הרבה בזמן האחרון
השיר האחרון ששמעת? The Fray - How To Save A Life הסרט האחרון שראית? לפגוש את ג'ו בלאק מה אתה שומע עכשיו? דניאל סלומון - מישהו לרוץ איתו תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? לוח שנה גבינה מועדפת? בולגרית בשר מועדף? שניצל מאפה מועדף? בורקס תפ"א שתיה חמה מועדפת? שוקו חם / נס קפה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? חברה שלי שלא ראיתי הרבה זמן איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? מלך האריות איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? מה שאני שומעת עכשיו לא רע
אחרת הייתי מחליפה איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף
איזה עונה אתה הכי שונא? קיץ
הוא פשוט חם מידי בארץ מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? ללכת לחברים אתה צם ביום כיפור? לפעמים אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? כה ראיתי
היית מסתדר בלי מחשב? תלוי כמה זמן יש לך טלוויזיה בחדר? כן אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? מקסימום הולכים לראות בסלון, אבל יותר נוח שיש בחדר אתם מאמינים בחיזרים? כן אתם מאמינים באלוהים? כן מאמינים בשטן? יכול להיות דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. הדורבנים 2. הראל מויאל 3. בריאן אדאמס דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. ווסטלייף 2. סינרגיה 3. בקסטריט בויז יש לך חולצות של להקות? לא אם כן איזה? - האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? פוסטר של גור כלב ים ופוסטר של סוסים - שניהם קניתי מהספארי לא מזמן אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? ווסטלייף איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? בריטיות

המשך

איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? לבן 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. תכלת 2. כתום 3. שחור 4. ורוד 5. סגול באיזה צבע צבוע החדר שלך? סגלגל באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אני בחרתי את הצבע שיש עכשיו אז אני אוהבת אותו
איזה צבע לעולם לא תלבש? צהוב/ירוק מהזוהרים האלה
איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? שחור, אדום איזה צבעים אתה לובש בד"כ? כנ"ל
למרות שלאחרונה אני משתדלת לגוון איזה צבע הכי מאפיין אותך? שחור קנית תיק השנה? בטח, אפילו 2
אם כן באיזה צבע? אחד לבן, אחד בז' ושל איזה מותג? סתם משהו שמצאתי מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? המבורגר תה או שוקו? שוקו לימודים או חופש? חופש אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? לצאת חוף הים ? או טבע? חוף הים שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? חתול עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחים אמא או אבא? שאלה לא פיירית!
לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? לישון פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק? חלש לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? אייל גולן בירה שחורה או לבנה? שחורה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10 למצבך החברתי? 4 לכתב שלך? 7 להישגים שלך בלימודים? 2 למצבך הבריאותי? 7 למידת התענינותך בלימודים? 1 כמה אתה אוהב קולה? 6 כמה אתה אוהב פיצה? 5 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 8 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 9 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 10 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 8 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר?10 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 10 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? לפני שעה אכלתם שוקולד? לפני 5 שעות אולי צחקתם? מתישהו היום דיברתם בטלפון? אתמול דיברתם בפלאפון? היום בצהריים קמתם ב-6:00 בבוקר? אמממ לפני שבוע אולי קמתם ב-12:00 בצהריים? אתמול
חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? לפני שנים חשבתם שאתם גבוהים? אני עדיין חושבת, בערך הייתם אצל רופא שיניים? לפני כמעט שנה הייתם חולים? שבוע שעבר
ראיתם חיזר? אף פעם ראיתם עב"מ? מה ההבדל?
היה לכם סיוט? לפני כמה ימים רבת עם מישהו שאתה אוהב? היום רבת עם מישהו שאתה שונא? לא חושבת שיש מישהו שאני ממש שונאת תזכירו לי איך קוראים לכם? הספקתי כבר לשכוח בעצמי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Torn Identity

New member
מציק. ../images/Emo3.gif

מה נשמע? לא משו.
איך הלך לך היום? דיי קקה.
בן כמה אתה? 19, למרות שזה לא "נשמע" מהדיבור שלי עם כל הקקה הזה.
איך קוראים לך? לא קוראים לי, אני בא לבד. בעצם לא קוראים לי.
כמה אחים יש לך? 1. ואם יש אז איך קוראים להם? לא עניין שלכם.
מעשנ\ת? לא ממש. אם כן מאיזה גיל? 18 וחצי?
איך התחלתם לעשן? היה לי מצב רוח רע. פעם בכמה חודשים שיש לי אני מעמיד פנים שאני מעשן סינרגיה וזהו.
אתה אוהב שאלונים? הם פ'סדר. אם לא למה אתה עונה עליהם? כי משעמם לי ואני רוצה להיות חליק פעיל מהפורום!
אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? יש גבול לשיעמום.
אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? האמת שכן, הוא מציק על ההתחלה. כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר...
באיזה כיתה אתה? אני לא. איזו מגמה? היייתי תאטרון ופיזיקה. אתה לומד ביום שישי? למדתי. איך קוראים למחנכת שלך? קראו לה אתי.
איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? הו, יום שני היה יום טוב. כולם למדו שעתיים אנגלית ואני ישנתי.
הגעתי ישר לאזרחות וצרפתית.
איזה מקצוע אתה הכי אוהב? תאטרון.
איזה מקצוע אתה הכי שונא? פיזיקה ומתמטיקה.
מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך.
באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? הייתי קם באיזה 7.45. אתה לוקח בקבוק מים? לא. מה אתה לוקח לאכול? לא לקחתי. כנראה בגלל זה הייתי רזה יותר בתיכון.
באיזה שעה אתה חוזר? הייתי חוזר 3-5. אתה הולך לבית בהסעה? לא, ברגל. ספורט זה חשוב.
מה אתה אומר על הנוער של היום? שהוא זבל! המחשב שלך נמצא בחדר שלך? יאפ. פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? שיער של מר גמיש מפוצץ.
קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? לא קם מהכסא. מה הצבע שיער שלך? חום כהה. מה הצבע העיניים? חום הייזל. יש לך שיער ארוך? כה.
מה הגובה? בערך 175?
מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? קטן.
השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 6 בערב אולי?
השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? לא יודע, 4 ומשו בצבא?
מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? לא חולה אפעם. מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מרק?
מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? שוקולד? איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד. איזה סרט אתה הכי אוהב? לא'דע. איזה שיר אתה הכי אוהב? נו באמת. איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? כל מיני... איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? הולי מרי קומבס.
ושרה מישל גלר. ואליסון האניגן. ורוז מקגוואן.
קיצר, כל הקאסט של באפי ומכושפות. ו-ורוניקה. וסמולוויל. ואנג'ל.
הדיסק שאתה הכי אוהב? לא'דע. אולי TOD או FALLEN של אוונסנס. השיר האחרון ששמעת? BT - Never Gonna Come Back Down הסרט האחרון שראית? אני לא זוכר.
מוזר. אולי דוני דארקו.
מה אתה שומע עכשיו? The Corrs - What Can I Do To Make You Love Me תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? מערכת סטריאו. גבינה מועדפת? לא יודע. צהובה?
בשר מועדף? אנטריקוט, אנערף.
מאפה מועדף? דונאט. שתיה חמה מועדפת? תה.
את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את המיטה. ]; איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? אפשר סידרה? האנטומיה של גריי.
איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? גירלפרנד של אבריל. עשיתם לי חשק.
איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף.
איזה עונה אתה הכי שונא? קיץ.
מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לישון.
אתה צם ביום כיפור? לא. אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? לא זוכר. היית מסתדר בלי מחשב? לא.
יש לך טלוויזיה בחדר? לא. אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? הכל במחשב.
אתם מאמינים בחיזרים? אני מאמין שיש עוד צורות חיים אי שם. אתם מאמינים באלוהים? לא. מאמינים בשטן? אני השטן.

Torn Identity

New member
המשך...

דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: לא'דע, דיי. ]; 1. הולי מרי קומבס. 2. שרה מישל גלר. 3. אליסון האניגן. דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. אוונסנס. 2. פולאאוט בוי. 3. ט'רי דייז גרייס. יש לך חולצות של להקות? לא. אם כן איזה? האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? מכושפות, באפי ומשום מה הארי פוטר.
אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? אני מניח ששל אוונסנס או פולאאוט. אבל עכשיו אני רוצה למיטה.
איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? אמריקאיות?
איזה צבע אתה מעדיף? שחור וכחול. 1.כסף או זהב? כסף. 2.שחור או צהוב? שחור. 3.שחור או לבן? שחור. 4.אדום או ירוק? אדום. 5.תכלת או כתום? תכלת. דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. שחור. 2. כחול. 3. בורדו. 4. ירוק. 5. לבן. באיזה צבע צבוע החדר שלך? כרגע לבן. אני רוצה לצבוע לכחול. באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ^ איזה צבע לעולם לא תלבש? לא'דע. חרדל? איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? שחור. רק שחור.
איזה צבעים אתה לובש בד"כ? שחור וג'ינס.
איזה צבע הכי מאפיין אותך? שחור. קנית תיק השנה? כן. אם כן באיזה צבע? כחול כהה. ושל איזה מותג? ג'נספורט.
מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? המבורגר. תה או שוקו? תה. לימודים או חופש? חופש. אם את בת,חצאית או מכנסיים? לצאת או להיות בבית? לא יודע. חוף הים ? או טבע? טבי. שוקולד לבן או חלב? מה זה משנה?
כלב או חתול? חתול. עכבר או חתול? חתול. אחים או אחיינים? אחיינים. אמא או אבא? אף אחד?
לחיות או למות? למות. X: מחשב או טלויזיה? מחשב. כי הוא מכיל ת'טלויזיה שלי.
לישון או להית ערים? לישון. פינגווין או דג? פינגווין. לדבר חלש או לדבר חזק? חזק. לשמוע היפ הופ או רוק? רוק. מדונה או איל גולן? מדונה. בירה שחורה או לבנה? שחורה. דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10000.
למצבך החברתי? 1.
לכתב שלך? 3. להישגים שלך בלימודים? 9. למצבך הבריאותי? 9. למידת התענינותך בלימודים? 10. כמה אתה אוהב קולה? 8. כמה אתה אוהב פיצה? 5. כמה אתה אוהב את החברים שלך? כמה אתה אוהב את האחים שלך? למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 5. הוא מציק. ]; למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10. למידה בה אתה אוהב לשיר? 10.
למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 1. הוא חרא. ]; מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? דיאט קולה? אתמול. אכלתם שוקולד? לפני שעה ככה?
צחקתם? לא זוכר. דיברתם בטלפון? כמה שעות. דיברתם בפלאפון? שעתיים ככה. קמתם ב-6:00 בבוקר? לא זוכר. קמתם ב-12:00 בצהריים? שבוע שעבר. חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? לא זוכר. בדר"כ זה היה ההפך.
חשבתם שאתם גבוהים? היום.
הייתם אצל רופא שיניים? לא יודע.
הייתם חולים? אף פעם ממש.
ראיתם חיזר? כתה ב'?
ראיתם עב"מ? ^ היה לכם סיוט? לא זוכר. רבת עם מישהו שאתה אוהב? השבוע... רבת עם מישהו שאתה שונא? השבוע... תזכירו לי איך קוראים לכם? גל.

את מחייכת אבל כואב עוד

מה נשמע? בסדר איך הלך לך היום? יש יותר טובים אבל נורמאלי בן כמה אתה? 16 איך קוראים לך? רון כמה אחים יש לך? 3 ואם יש אז איך קוראים להם? פוף פוף ופוף מעשנ\ת? כן אם כן מאיזה גיל? סיגריה ראשונה בגיל 14. אבל התחלתי ממש ב15 ומשו. איך התחלתם לעשן? וואי אנלי כוח אתה אוהב שאלונים? לפעמים אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? קצת כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר...טוב לדעת באיזה כיתה אתה? י' 4 איזו מגמה? ספרות אתה לומד ביום שישי? כן איך קוראים למחנכת שלך? גלי איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? לא זוכרת :X איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ספרות איזה מקצוע אתה הכי שונא? לשון תנ"ך היסטוריה מתמטיקה מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? ג"ג. באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7 וקצת. אתה לוקח בקבוק מים? לפעמים מה אתה לוקח לאכול? חחחח חלאס באיזה שעה אתה חוזר? 1 וחצי\2 וחצי\3 אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? חלק איכותי חלק נוראי המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? פתקים כאלה קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? נו אנלי כוח! מה הצבע שיער שלך? חום אדמדם מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? לא ממש מה הגובה? 1.68 בערך מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? מאושרת
השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? משו בערב. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 5 וחצי מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק של אמא מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? כנ"ל מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד איזה סרט אתה הכי אוהב? החיים בלעדיי איזה שיר אתה הכי אוהב? עד אלייך
איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? אפרת גוש איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? ג'וני דפ הדיסק שאתה הכי אוהב? קשה. השיר האחרון ששמעת? עד אלייך הסרט האחרון שראית? לאזוכרת מה אתה שומע עכשיו? עד אלייך תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? חלון גבינה מועדפת? בשר מועדף? מאפה מועדף? שתיה חמה מועדפת? נסקפה עלית את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? בנואה איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? החיים בלעדיי איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? עד אלייך בהופעה. איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף איזה עונה אתה הכי שונא? קיץ
מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? אתה צם ביום כיפור? אממ לא ממש. אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? לאזוכרת היית מסתדר בלי מחשב? לא יש לך טלוויזיה בחדר? לא אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אתם מאמינים בחיזרים? לא אתם מאמינים באלוהים? לפעמים מאמינים בשטן? לפעמים דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. בנואה 2. בנואה 3. בנואה דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. סינרגיה 2. סינרגיה 3. סינרגיה. (אה ושייגעצ) יש לך חולצות של להקות? כן אם כן איזה? כלמיני האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? היו. הורדתי. אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? סינרגיה איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? אפחד איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? זהב 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? שחור 4.אדום או ירוק? וואי. אדום 5.תכלת או כתום? כתום דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. אדום 2. ירוק 3. שחור 4. כחול 5. כתום באיזה צבע צבוע החדר שלך? לבן ובז' כזה באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? פסים אדום וצהוב בננה ;[ איזה צבע לעולם לא תלבש? לאדעת אם יש איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? אדום, כחול, שחור, ירוק איזה צבעים אתה לובש בד"כ? כנ"ל איזה צבע הכי מאפיין אותך? לאדעת קנית תיק השנה? כן אם כן באיזה צבע? כחול תכלת ושל איזה מותג? אולסטאר מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? לאדעת תה או שוקו? שוקו לימודים או חופש? חופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים. כלכך לצאת או להיות בבית? גם וגם חוף הים ? או טבע? ים שוקולד לבן או חלב? כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? איכ כלום אחים או אחיינים? אחים אמא או אבא? אמא לחיות או למות? למות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? לישון פינגווין או דג? פינג לדבר חלש או לדבר חזק? חלש לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? לבנה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: לא רוצה. מה תעשה לי?
שוקולד? למצבך החברתי? לכתב שלך? להישגים שלך בלימודים? למצבך הבריאותי? למידת התענינותך בלימודים? כמה אתה אוהב קולה? כמה אתה אוהב פיצה? כמה אתה אוהב את החברים שלך? כמה אתה אוהב את האחים שלך? למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? למידה בה אתה אוהב מוזיקה? למידה בה אתה אוהב לשיר? למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? שישי נראלי אכלתם שוקולד? שבוע שעבר צחקתם? היום דיברתם בטלפון? מקודם דיברתם בפלאפון? מקודם קמתם ב-6:00 בבוקר? מזמן קמתם ב-12:00 בצהריים? היום, בערך חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? אוי שונאת. לא מזמן חשבתם שאתם גבוהים? תמיד. הייתם אצל רופא שיניים? שנתיים בערך הייתם חולים? לא זוכרת ראיתם חיזר? בהופעה בירושלים! ראיתם עב"מ? גם! היה לכם סיוט? כמה ימים רבת עם מישהו שאתה אוהב? היום
רבת עם מישהו שאתה שונא? לאדעת. תזכירו לי איך קוראים לכם? רון.

EliranMaor

New member
אוו מקפליי../images/Emo99.gif

מה נשמע? כלטוב מה איתך? איך הלך לך היום? לודע, הוא רק התחיל
בן כמה אתה? 17 איך קוראים לך? אלירן כמה אחים יש לך? 2 אחיות ואם יש אז איך קוראים להם? ליאת ואיבט מעשנ\ת?
אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? אתה אוהב שאלונים?
אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? למי יש כח?
אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... פנאן באיזה כיתה אתה? יב איזו מגמה? ביולוגיה אתה לומד ביום שישי? כבר לא איך קוראים למחנכת שלך? מה זה משנה?
איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? ביולוגיה מעבדה
איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ביולוגיה
איזה מקצוע אתה הכי שונא? ספורט |מוות:X| מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך! באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7 אתה לוקח בקבוק מים?
מה אתה לוקח לאכול? סנדוויץ' עם משו שאמא מכינה לאכול באיזה שעה אתה חוזר? תלוי ביום, בד"כ 2-3 אתה הולך לבית בהסעה? ברגל מה אתה אומר על הנוער של היום? שיחליט כבר מה הוא
המחשב שלך נמצא בחדר שלך?
פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? אין לי מגירת:X ואין לי דברים צהובים בחדר
קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? קיר
מה הצבע שיער שלך? במקור חום אבל צבעתי לשחור מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? לא מה הגובה? 1.72 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא סגור על זה כרגע השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 5 בצהריים השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 2 בבוקר:X מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? חלב חם עם דבש
מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? שוקו חם|מאוהב מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? שוקו קר[?] איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? כרגע אין
אבל אממ יביאו לי מיטה וחצי איזה סרט אתה הכי אוהב? Latter Days איזה שיר אתה הכי אוהב? walk in the sun של מקפליי איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? הופמן? איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? :X הדיסק שאתה הכי אוהב? מרגיש אחר
ו-the open door של אוונסנס השיר האחרון ששמעת? מרגיש אחר הסרט האחרון שראית? בופור מה אתה שומע עכשיו? אשם תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? מדף עם ספרים
גבינה מועדפת? צהובה? בשר מועדף? מקדולנדס
מאפה מועדף? אממ לודע:X שתיה חמה מועדפת? שוקו את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את זה אני אשאיר לעצמי
איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? 23 [יאללה שתגמר ההורדה כבר!] איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? walk in the sun של מקפליי איזה עונה אתה הכי אוהב? אביב איזה עונה אתה הכי שונא? סתיו:X מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לצאת לאנשהו אתה צם ביום כיפור? כה אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? היית מסתדר בלי מחשב? לא!!;[ יש לך טלוויזיה בחדר?
אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? לצערי זה כבר קרה, אבל יש מספיק טלויזייות בביתX: אתם מאמינים בחיזרים? לודע, אולי אתם מאמינים באלוהים?
מאמינים בשטן?
דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1.צ'אד מייקל מורי 2.איימי לי 3.בילי ג'ו דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.סינרגיה 2.אוונסנס 3.מקפליי יש לך חולצות של להקות? לא;[ אם כן איזה? האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? היה ל יפוסטר של מרגיש אחר אבל הוא נעלם אחרי השיפוצים;[ אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? סינרגיה בזאפה ת"א
איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? אעע לודע:X איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? צהוב 3.שחור או לבן? אפור
4.אדום או ירוק? אגום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.כחול 2.שחור 3.אדום 4.ירוק 5.לבן [?] באיזה צבע צבוע החדר שלך? לבן שמנת קקי באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כחול;[ כמו שהוא היה עד לפני חודש;[ איזה צבע לעולם לא תלבש? ורוד
איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? כחול או לבן איזה צבעים אתה לובש בד"כ? ^ איזה צבע הכי מאפיין אותך? ^ קנית תיק השנה? נופ אם כן באיזה צבע? ושל איזה מותג? מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? שוקו לימודים או חופש? חופששש אם את בת,חצאית או מכנסיים? לצאת או להיות בבית? לצאת חוף הים ? או טבע? טבע שוקולד לבן או חלב? שוקולד! כלב או חתול? חתול עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחיינים אמא או אבא? לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? לישון פינגווין או דג? חחח אממ דג לדבר חלש או לדבר חזק? משו באמצע
לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? חחח מדונה בירה שחורה או לבנה? שחורה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10 למצבך החברתי? 8 לכתב שלך? 8 להישגים שלך בלימודים? 7-8-9
למצבך הבריאותי? 9 למידת התענינותך בלימודים? 2
כמה אתה אוהב קולה? 10 כמה אתה אוהב פיצה? 9 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 1000 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 10 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר?חח 5 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך?7 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אתמול בעבודה
אכלתם שוקולד? וואי אממ שבוע שעבר צחקתם? אתמול בעבודה דיברתם בטלפון? לפני חצי שעה דיברתם בפלאפון? אתמול בערב קמתם ב-6:00 בבוקר? יום שישי לפני כמה שבועות קמתם ב-12:00 בצהריים? יום שבת חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? חח המון פעמים חשבתם שאתם גבוהים? :X מזמן הייתם אצל רופא שיניים? יותר מדי מזמן:X הייתם חולים? אמממ בסוכות ראיתם חיזר? ראיתם עב"מ? היה לכם סיוט? אתמול רבת עם מישהו שאתה אוהב? לפני כמה ימים רבת עם מישהו שאתה שונא? תזכירו לי איך קוראים לכם? אלירן

shiraz cohen

New member
חחחחח... לגמרי ../images/Emo99.gif!

אהמ עושה יחסי ציבור אהמ... חחח תצטרף לבן היחיד אצלנו!
אני בטוחה שהוא ישמח. חחח וממש אהבתי את המשפט האחרון בחתימה שלך.

EliranMaor

New member
חח

האמת אני קורא שם מדי פעם אבל כולן שם בנות;[ לא הצלחתי למצוא בן אחד;[ פדיחות

עוווונה [:

מה נשמע? הכל טוב ! מה איתך ? :) :p איך הלך לך היום? רק התחיל O= בן כמה אתה? 13 ו.... איך קוראים לך? ספיר ^.^ כמה אחים יש לך? 1 ואם יש אז איך קוראים להם? רביד , וזאת בת ^^ מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? אתה אוהב שאלונים? יאפ ;] אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי אין לי שאלות שיכולות לעניין אנשים O: אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? נופ :) כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... יאי ! XD באיזה כיתה אתה? ז' איזו מגמה? מוסיקה אתה לומד ביום שישי? לצערי , כן =( איך קוראים למחנכת שלך? פרי \= איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? שעה ראשונה ערבית שעה שנייה ספרוץ איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אין כזה O= בעצם , מגמות איזה מקצוע אתה הכי שונא? מטמתיקה !! ( בגלל המורה \: ) מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך XD , כי אני לא בכיתה בתנך חה - חה :) באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7 ו ... אתה לוקח בקבוק מים? יאפ :) מה אתה לוקח לאכול? אממ ? באיזה שעה אתה חוזר? תלוי באיזה יום אתה הולך לבית בהסעה? לא ! :)) מה אתה אומר על הנוער של היום? אחלה נוער !! ( עלאק XD ) המחשב שלך נמצא בחדר שלך? יאפ פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? חח כן , חבילה של סוללות O= קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? מררראה :] מה הצבע שיער שלך? שחור-חום מה הצבע העיניים? חום [= יש לך שיער ארוך? לא \= מה הגובה? לא יודעת O= מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? ניהיה גדולה ואז נדבר :] השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? לא זוכרת ... השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 6:00 בבוקר :] מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרקקקקק ( בתאל ? :D) מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? גלידה ! P: מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? מרק .. כן,כן אני מוזרה O= איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? וחצי איזה סרט אתה הכי אוהב? אני תמיד אדע מה עשית בקיץ האחרון איזה שיר אתה הכי אוהב? נחשו O= איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? סינרגיה :] איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? אותך XD הדיסק שאתה הכי אוהב? אמ .. סינרגיה אני חושבת ? השיר האחרון ששמעת? של גרין דיי חח שהתקשרתי לקורל חברה שלי הסרט האחרון שראית? אני תמיד אדע מה עשית בקיץ האחרון מה אתה שומע עכשיו? תקול של קורל :] תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? תקיר .. עם לוח שהם גבינה מועדפת? צהובה O= בשר מועדף? אמ מאפה מועדף? פיצה XD שתיה חמה מועדפת? מרק את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את קורל ובתאל הכוסית :p :] איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? לא רוצה לראות איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? לא רוצה O= איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף :] איזה עונה אתה הכי שונא? קיץ ! מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? במיטה בבית ............. -!!- אתה צם ביום כיפור? אמ .. כן O= אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? מה ? היית מסתדר בלי מחשב? לא יש לך טלוויזיה בחדר? כן אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כן אתם מאמינים בחיזרים? לא אתם מאמינים באלוהים? כן מאמינים בשטן? לא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. סינרגיה 2. כנסיית השכל 3. דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. סינרגיה 2. גריין דיי בישביל קורל XD ( היא סתם מזיינת לי תשכל עכשיו בטלפון עליהם ) 3. כנסיית השכל יש לך חולצות של להקות? לא אם כן איזה? האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? לא אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? של סינרגיה, שהייתה בכפר-יונה :] איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? זהב 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? לבן :] 4.אדום או ירוק? ירק, איפ' אדום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. שחור 2. לבן 3.תכלת 4.ירוק 5.ואת כל הצבעים בקיצור באיזה צבע צבוע החדר שלך? לבן :] באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ירוק , ובקרוב הוא יהיה איזה צבע לעולם לא תלבש? ירוק עם סגול O= איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? לבן ^.^ איזה צבעים אתה לובש בד"כ? כל הצבעים :] איזה צבע הכי מאפיין אותך? ורוד קנית תיק השנה? יאפ :] אם כן באיזה צבע? ורוד חום ^.^ ושל איזה מותג? סקצ'רס מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? ששוקו לימודים או חופש? נחשו אם את בת,חצאית או מכנסיים? אני מאוהבת בשניהם :] לצאת או להיות בבית? גם וגם [= חוף הים ? או טבע? שונאת את שניהם שוקולד לבן או חלב? לבן ^.^ כלב או חתול? כלב O= עכבר או חתול? אמממממ .. אחים או אחיינים? אחים אמא או אבא? סבא ! לחיות או למות? למות O= , נו באמת לחיות :] מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? להיות ערים פינגווין או דג? דג לדבר חלש או לדבר חזק? חזק :] לשמוע היפ הופ או רוק? גם וגם [= מדונה או איל גולן? אוי איפ' שניהם O= בירה שחורה או לבנה? יאק דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 100 למצבך החברתי?9 +- לכתב שלך? 7 להישגים שלך בלימודים? 0 למצבך הבריאותי? אמ O= , בריאותי או נפשי ? למידת התענינותך בלימודים? 0 כמה אתה אוהב קולה? 0 כמה אתה אוהב פיצה? 100 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 2500 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 5 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 1.000000.0000000000.00000000 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 158958874864510 מספיק ? :] למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר?0 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 1,000 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אמ ליפני שנה אכלתם שוקולד? היום :] צחקתם? עכשיו :] דיברתם בטלפון? אמ דיברתם בפלאפון? עכשיו עם קורל בפלא קמתם ב-6:00 בבוקר? היום :] קמתם ב-12:00 בצהריים? חופש גדול :) חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? אמ ..הרבה מבחנים שלי O= חשבתם שאתם גבוהים? לא XD הייתם אצל רופא שיניים? כן [= הייתם חולים? עכשיו אני חולה O= ראיתם חיזר? לא ראיתם עב"מ? לא היה לכם סיוט? כן רבת עם מישהו שאתה אוהב? כן רבת עם מישהו שאתה שונא? כן תזכירו לי איך קוראים לכם? ספפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפיר :]

אמאמאמאמא איזה אורךךך../images/Emo162.gif

מה נשמע? סבבה איך הלך לך היום?מעניין.. בן כמה אתה? 14 איך קוראים לך?קארין כמה אחים יש לך? 2 ואם יש אז איך קוראים להם?יגל ושלומי מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל?-- איך התחלתם לעשן?-- אתה אוהב שאלונים? כןן!! אם לא למה אתה עונה עליהם?-- אם כן למה אתה לא מרכיב אותם?מה אני עד כדי כך משועממת?!?!!? אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? טיפה(; כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה?ח איזו מגמה? -- אתה לומד ביום שישי?שבוע כן שבוע לא. איך קוראים למחנכת שלך? ציפי בעע.. איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות?פעילות חברתית איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ספורט איזה מקצוע אתה הכי שונא? ביולוגיה מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? שאלה טובה.. נראה לי תנ"ך..... באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 6:45 אתה לוקח בקבוק מים? לא מה אתה לוקח לאכול? אני בד"כ לא אוהבת לאכול בבוקר אז אני אוכלת שטויות:) באיזה שעה אתה חוזר? 4 אתה הולך לבית בהסעה? כן מה אתה אומר על הנוער של היום? נוער 'לפנים'!! המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? לא קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? קיר מה הצבע שיער שלך? חום... מה הצבע העיניים? דבש יש לך שיער ארוך? דיי מה הגובה? וואלה אני צריכה לברר... מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? מהנדסת מחשבים. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? בחיים????2 נראליי... השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? לא ישנתי. מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? שוקולד.. אבל בד"F התאבון יורד שחולים... מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? אמ..לשתות-שוקו(אהה זה בעצם כל השנה!) אין משו ספציפי. מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? פיצה.. איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד שנפתחת ל2.. איזה סרט אתה הכי אוהב? --- איזה שיר אתה הכי אוהב?כ----ל הסגנון חוץ מרוק כבד... ואין שיר ספציפי.. איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? סעדדוו!!!,סקעת...מירילא....עידן רייכל.. יש הרבה.. איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? --- הדיסק שאתה הכי אוהב? סינרגיה\סעדו! השיר האחרון ששמעת? איך הוא שר הסרט האחרון שראית? סטפ אפ מה אתה שומע עכשיו? אני אוהב אותך לאה תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה?ארון גבינה מועדפת?מה אתם משועממים?! אהה כן... אבל עד כדי כך?!??!? בשר מועדף? _-_-_- מאפה מועדף? --- שתיה חמה מועדפת?שושושושוקו(; את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו?סינרגיה! סעדו..!.. איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? --- איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? ---- איזה עונה אתה הכי אוהב? אביב איזה עונה אתה הכי שונא? -- מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לישון אתה צם ביום כיפור? כן כמעט מתה אבל כן(מה?! זה אחלה דיאטה(;-->למרות שאחרי זה אני מחזירה את כל מה שלא אכלתי! וגם זה מגני\ב כזה...) אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? ---- היית מסתדר בלי מחשב? לא יש לך טלוויזיה בחדר? כן אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה?כן אתם מאמינים בחיזרים? ברורור *גרפ* *שלומפ* *טרומפלדור* חחחחחחחח.. אתם מאמינים באלוהים? כן מאמינים בשטן? כן:\ דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: ------- דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.סינרגיה. 2.=== 3.=== רק ישראליות???? יש לך חולצות של להקות?לא אם כן איזה?----- האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה?מללא... אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות?סססינרגיה. איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות?אמירקאיות ברררור.. איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? שחור 4.אדום או ירוק? אמממ... =\ 5.תכלת או כתום? ת=כ=ל=ת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.תכלת 2.טורקיז 3.ירוק(בהיר!!) 4.....שחור? נראלי 5.כתום באיזה צבע צבוע החדר שלך?ורוד. באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? קיר 1 בורדו והשאר בז'.. איזה צבע לעולם לא תלבש? אני לומשת כל הצבעים אם זה נראה יפב>סבבה. איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש?שחור איזה צבעים אתה לובש בד"כ? שחור>כמו כולם.... איזה צבע הכי מאפיין אותך? אממ... מאיפה לי?! קנית תיק השנה? לא... אבל חיפשתי.. אם כן באיזה צבע? -- ושל איזה מותג? EXPLORER מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר?המבורגר תה או שוקו? שוקקקוו לימודים או חופש? נו מה אתם צוחקים?! ברור שחופש!! אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? אותו דבר. חוף הים ? או טבע? ^^^ שוקולד לבן או חלב? חלב! כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחיינים..... אמא או אבא?התשובה הרגילה(:) לחיות או למות? לחיוות! מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? לישון פינגווין או דג? פינגווין הם כאלההה חמודים!!(בתמונות) לדבר חלש או לדבר חזק? =\ לשמוע היפ הופ או רוק? :0 אינלי מושג.. מדונה או איל גולן? אייל גולן בירה שחורה או לבנה? שחורה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10! למצבך החברתי?8 לכתב שלך? 5.... להישגים שלך בלימודים?8-9 למצבך הבריאותי? 9 למידת התענינותך בלימודים?7 כמה אתה אוהב קולה? 2 כמה אתה אוהב פיצה? 8 כמה אתה אוהב את החברים שלך?10++ כמה אתה אוהב את האחים שלך? 7 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך?10 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 10 (:) למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10+ למידה בה אתה אוהב לשיר?9+ למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך?8-9 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? חודשיים.. אכלתם שוקולד? היום צחקתם? אתמול דיברתם בטלפון?לפני 10 דקות דיברתם בפלאפון? לפני כמה ימים\שבוע קמתם ב-6:00 בבוקר? 6:45! כל יום של לימודים.. קמתם ב-12:00 בצהריים? אתמול.. חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו?לא זוכרת... אני בד"כ לא מנחשת\משערת=\ חשבתם שאתם גבוהים?זה לא קורה הרבה!! הייתם אצל רופא שיניים? לפני כמה חודשים הייתם חולים? אני חולה גם עכשיו ראיתם חיזר? כל יום שני הוא בא לביקור.. ראיתם עב"מ? לא ראיתי היה לכם סיוט? לפני שבועיים בערך....אם אני זוכרת נכון.. רבת עם מישהו שאתה אוהב? אממ... לפני שבוע... אבל לא משו רציני.. רבת עם מישהו שאתה שונא? --- תזכירו לי איך קוראים לכם?ק=א=ר=י=ן יסנילים!

vered151

New member
Meee ../images/Emo9.gif חלק א'...

מה נשמע? הכל טוב מה איתך?
איך הלך לך היום? רק קמתי.. בן כמה אתה? 16 ו-7 חודשים! איך קוראים לך? ורד.. כמה אחים יש לך? 2 ואם יש אז איך קוראים להם? ארז ואלון מעשנ\ת? אולי..ואולי לא.. אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? אתה אוהב שאלונים? לרוב כן.. אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? שאלה טובה אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? דווקא לא משעמם לי כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? יא איזו מגמה? עיצוב גרפי
אתה לומד ביום שישי?
איך קוראים למחנכת שלך? קלר איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? מתמטיקה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? עיצוב מעשי איזה מקצוע אתה הכי שונא? ספרות
מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנך..בגלל אילנית! =] באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 6:35 כמו שעון אתה לוקח בקבוק מים?
מה אתה לוקח לאכול? פיתה עם שוקולד..חח באיזה שעה אתה חוזר? כל יום בשעה אחרת.. אתה הולך לבית בהסעה?
(עברית מצויינת..חחחח) מה אתה אומר על הנוער של היום? טוב תודה מה איתך המחשב שלך נמצא בחדר שלך?
פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? אין פה מגירה.. קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? מטבח מה הצבע שיער שלך? חום כהה מה הצבע העיניים? גם.. יש לך שיער ארוך? כן מה הגובה? מטר 68 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? ויטרינרית/מעצבת פנים/מדריכה איפשו השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 5 השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 5 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? לא משו מיוחד מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? לא משו מיוחד מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה? איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? וחצי איזה סרט אתה הכי אוהב? אפקט הפרפר/להרוג את המזל אחד הססרטים!!! איזה שיר אתה הכי אוהב? המון איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? עברי
איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? אנג'לינה ג'ולי..מלכה הדיסק שאתה הכי אוהב? עברי לייב השיר האחרון ששמעת? ארים ראשי הסרט האחרון שראית? לא זוכרת...=\ מה אתה שומע עכשיו? ארים ראשי תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? חלון גבינה מועדפת? קוטג'? בשר מועדף?
מאפה מועדף?
שתיה חמה מועדפת? צ'אי את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? רחלי
איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? בופור איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? המאה העשרים איזה עונה אתה הכי אוהב? קיץ
איזה עונה אתה הכי שונא? חורף
מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לצאת לאנשו אתה צם ביום כיפור?
אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? היית מסתדר בלי מחשב?
יש לך טלוויזיה בחדר?
אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אתם מאמינים בחיזרים?
אתם מאמינים באלוהים?
מאמינים בשטן?

vered151

New member
Meee ../images/Emo9.gif חלק ב'...

דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. דנידין 2. עברי לידר
3. אמ אמ אמ....נווו...זאתי מהשמינייה..נטשה..לא זוכרת איך קוראים לה באמת דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. היהודים 2. סינרגיה 3. מוניקה יש לך חולצות של להקות?
אם כן איזה? האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה?
אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? עברי, אביב גפן, ו 3doors down איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? ישראליות!
איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? לבן 4.אדום או ירוק? ירוק 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.
2.
3.
4.
5.
באיזה צבע צבוע החדר שלך? שמנת וסגול באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ככה... איזה צבע לעולם לא תלבש? "neve say never" איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? אין עדיפות איזה צבעים אתה לובש בד"כ? לא יודעת! איזה צבע הכי מאפיין אותך? אדום נראה לי קנית תיק השנה?
אם כן באיזה צבע? סגול ושל איזה מותג? ג'נספורט מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? המבורגר תה או שוקו? שוקו לימודים או חופש? חופש.. אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? לצאת חוף הים ? או טבע? ים שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? שיהיו לי אחיינים זה בטח יהיה הם.. אמא או אבא? אבא! לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? תלוי פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק? חזק לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? לבנה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 7 למצבך החברתי? 8 לכתב שלך? תלוי באיזה מקצוע... להישגים שלך בלימודים? 9 למצבך הבריאותי? 6 למידת התענינותך בלימודים? 8 כמה אתה אוהב קולה? 2 כמה אתה אוהב פיצה? 6 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10 כמה אתה אוהב את האחים שלך? כרגע??... שונאת אותםם למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 7 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 8 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 11 למידה בה אתה אוהב לשיר? 10 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 2 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? לא זוכרת.. אכלתם שוקולד? לפני שעה צחקתם? חצי שעה.. דיברתם בטלפון? חצי שעה... דיברתם בפלאפון? 3 דקות קמתם ב-6:00 בבוקר? יום ראשון קמתם ב-12:00 בצהריים? לא זוכרת חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? לא זוכרת חשבתם שאתם גבוהים? חחחח יום שבת הייתם אצל רופא שיניים? לפני פורים הייתם חולים? תגדירו חולים... ראיתם חיזר? נבר ראיתם עב"מ? כנל היה לכם סיוט? לא זוכרת רבת עם מישהו שאתה אוהב? לא זוכרת רבת עם מישהו שאתה שונא? לא קרה.. תזכירו לי איך קוראים לכם? תחזור למעלה ותראה

fufit16

New member
עונה:)

מה נשמע? סבבה איך הלך לך היום? מעייף חח בן כמה אתה? 18 איך קוראים לך? אפרת:) כמה אחים יש לך? אח ואחות ואם יש אז איך קוראים להם?בלי שמות חח מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל?אני לא איך התחלתם לעשן?אני לא מעשנת! אתה אוהב שאלונים? מאודד אם לא למה אתה עונה עליהם? ציינתי שאני אוהבת חח אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אני אוהבת רק לענות אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא איכפת לי כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... :סבבה באיזה כיתה אתה?את* יב' איזו מגמה? אומנות ותיאטרון(וזה לא קל כמו שחושבים!) אתה לומד ביום שישי? כן:/ איך קוראים למחנכת שלך? ורד איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות?אזרחות:/ איזה מקצוע אתה הכי אוהב? תיאטרון מעשי איזה מקצוע אתה הכי שונא? הרבה מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? ג"ג למרות שאני לא לומדת את זה באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7 ורבע או ב-9 או ב-7 וחצי תלוי בשעה חח אתה לוקח בקבוק מים? כן מה אתה לוקח לאכול? כן באיזה שעה אתה חוזר? 2 היו תקופות שב-5:/ אתה הולך לבית בהסעה? כן מה אתה אומר על הנוער של היום? מדרדר,אבל תמיד יש כאלה שסבבה:) המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? אין קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? מיטה מה הצבע שיער שלך? חום מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? כן מה הגובה? 1.62 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? עד אז אלוהים גדול... השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 1 וחצי השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 4 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה?לשתות תה מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? לשתות שוקו חם:) מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית?יחיד:) איזה סרט אתה הכי אוהב? אין ספציפי איזה שיר אתה הכי אוהב?סינרגיה-"עד שהכל יגמר" איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? אין איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? אין,כמעט את כולם הדיסק שאתה הכי אוהב? הכל ביחד חח השיר האחרון ששמעת? עד שהכל יגמר הסרט האחרון שראית? לאהוב או לא לאהוב מה אתה שומע עכשיו? דני דין תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? חלון ומעבר לו את הגינה גבינה מועדפת?קוטג' בשר מועדף? שניצל רגיל מאפה מועדף? רוגלך שתיה חמה מועדפת? שוקו חםםם:) את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו?את אהובי:( איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? כל קומדיה טובה איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? הכל:/ איזה עונה אתה הכי אוהב? אביב:) איזה עונה אתה הכי שונא? את הסוף של כל עונה מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לצאת עם אנשים,וסתם להיות עם אהובי:) אתה צם ביום כיפור? מן הסתם אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? לא רואה ולא אוכלת היית מסתדר בלי מחשב? לא ממש:/ יש לך טלוויזיה בחדר? לא אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה?אין לי אתם מאמינים בחיזרים? לא אתם מאמינים באלוהים? כן מאמינים בשטן? לא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1.עדי אשכנזי 2.יאיר לפיד 3.מה קשור דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.סינרגיהה 2.בית הבובות 3.לא ממש אוהבת להקות:/ יש לך חולצות של להקות?מה אני מושפעת? אם כן איזה?אין האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? חחחחחחחחחחחחחחח לא אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות?בית הבובות,סינרגיה, איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות?אמריקאיות איזה צבע אתה מעדיף? סגול 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? צהוב 3.שחור או לבן? לבן 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.סגול 2.ורוד 3.צהוב 4.תכלת 5.כתום באיזה צבע צבוע החדר שלך? סגול באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? משהו חוץ מסגול חחח איזה צבע לעולם לא תלבש? ירוק זית איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש?ורוד חחח איזה צבעים אתה לובש בד"כ? כל מיני איזה צבע הכי מאפיין אותך? מן הסתם הצבע שאני אוהבת ללבוש קנית תיק השנה? כן אם כן באיזה צבע? ורוד ושל איזה מותג? ג'נספורט מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? שוקו:) לימודים או חופש? תלוי:/ כי בלימודים ניפגשים יותר ובחופש פחות:/ אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנס לצאת או להיות בבית? תלוי חוף הים ? או טבע? ים:) שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? איכססס לא זה ולא זה אחים או אחיינים? יש לי רק אחים בנתיים אמא או אבא? אין דבר כזה,שניהם לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? שאלות קשות יש כאן לישון או להית ערים? להיות ערה ולבלות עם אהובי פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק? דברו חלש! לשמוע היפ הופ או רוק? היפ הופ מדונה או איל גולן? מגונה בירה שחורה או לבנה? שחורה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 8 למצבך החברתי? 9 לכתב שלך? 8 להישגים שלך בלימודים? 8 למצבך הבריאותי?10 למידת התענינותך בלימודים? 8 כמה אתה אוהב קולה?8 כמה אתה אוהב פיצה? 6 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 10 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 10 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך?8 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 8 למידה בה אתה אוהב לשיר?9 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 9 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אתמול אכלתם שוקולד? אתמול צחקתם? היום בבוקר דיברתם בטלפון? היום בבוקר דיברתם בפלאפון? כנ"ל קמתם ב-6:00 ?אממ לא זוכרת קמתם ב-12:00 בצהריים? בשבת שעברה חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו?יום חמישי לפני שבוע וחצי חשבתם שאתם גבוהים? בגן חובה חחח הייתם אצל רופא שיניים? לפני שבועיים הייתם חולים? לפני שבועיים ראיתם חיזר? אף פעם ראיתם עב"מ? אף פעם היה לכם סיוט? לפני כמה ימים רבת עם מישהו שאתה אוהב? יום שבת עם אמא:/ רבת עם מישהו שאתה שונא? לא זוכרת תזכירו לי איך קוראים לכם? אפרת:)

XxXSynergitXxX

New member
ממ. עונה על השאלון :]

מה נשמע? הכל טוב , ברוך ה' איך הלך לך היום? בנתיים סבבה בן כמה אתה? עוד 5 חודשים 13, ז'תומרת 12 ו7 חודשים איך קוראים לך? אורפז :] כמה אחים יש לך? שתיים חורגות , רק מהאבא. \; ואם יש אז איך קוראים להם? לבינונית אחריי קסם , לקטנה שי מעשנ\ת? ללא , איכ. אם כן מאיזה גיל? לא. לא. לא איך התחלתם לעשן?- אתה אוהב שאלונים? לפעמים , כן. אם לא למה אתה עונה עליהם? - אם כן למה אתה לא מרכיב אותם?ככה. אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא בטוח . כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... וואפפי ! (מה ישלי כבר להגיד?><" ) באיזה כיתה אתה? ז' . P: איזו מגמה? אין לי מגמות \: אתה לומד ביום שישי? כןןן .אווף איך קוראים למחנכת שלך? כוכבי :| איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? שעתיים ביולוגיה :) איזה מקצוע אתה הכי אוהב? הכל חוץ ממתמטיקה \: איזה מקצוע אתה הכי שונא? מ ת מ ט י ק ה מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? גאוגרפיה , אבל אין לנו השנה ><" באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 6:40 אתה לוקח בקבוק מים? כןןן. שניים P: מה אתה לוקח לאכול? ממ .לבנה :p אני צמחונית . באיזה שעה אתה חוזר? ראשון - שתיים עשרה, שני אחת וחצי , שלישי וחמישי שתיים וחצי , רביעי עשרים לאחת ושישי שתיים עשרה אתה הולך לבית בהסעה? אהא :| מה אתה אומר על הנוער של היום?
של נוער
המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן . פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? שקית של טאוור רקורדס קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? ממ . מערכת ודיסקים . מה הצבע שיער שלך? חום בהיר שטני מה הצבע העיניים? כחול ירוק :] יש לך שיער ארוך? הסתפרתי, אז נאמ. לא ממש ארוך מה הגובה? 1.60 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? ממ . אדריכלית השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? אני שונאת לישון , 11 גג. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 5. מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? שומדבר, אין לי תאבון מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? אין דבר מיוחד. מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? א ב ט י ח :] ומנגו , ממ .. וגםוגם גלידה .ושוקולד. איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? זוגית איזה סרט אתה הכי אוהב? יומני הנסיכה , סיפור סינרדרלה ,אקווה מרין,מישהו לרוץ איתו ועוד כלמיני . איזה שיר אתה הכי אוהב? אין שיר ספציפי אבל כל השירים של סינרגיה, אבריל לאבין , וקצת שייגעצ . אהא והביטלס :] וממ . מסינרגיה יש כלכך הרבה, אבל נניח אחד, "צועקים על אהבה "
איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? רונהופמן ורועיקי גפן 33>
איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? בר בלפר, אבל רק במישהו לרוץ איתו . הדיסק שאתה הכי אוהב? שניים , צועקים על אהבה, ומרגיש אחר השיר האחרון ששמעת? ממ . סינטטי הסרט האחרון שראית? מישהו לרוץ איתו בVOD מה אתה שומע עכשיו? רעשים של מכוניות :] תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? מנורת ספרייה גבינה מועדפת? בולגרית של פיראוס :p בשר מועדף? אייככככ, בשר זה מגעיל מאפה מועדף? בורקס ? :] שתיה חמה מועדפת? נס קפה :] את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את סינרגיה בעוד הופעה, וגםוגם את רועיקי מזיע . :] איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? מישהו לרוץ איתו איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? צועקים על אהבה , ממ , וגם ספרי , בעצם הכל שלהם . איזה עונה אתה הכי אוהב? קייץ ואביב איזה עונה אתה הכי שונא? חורף מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? עם חברים . אתה צם ביום כיפור? לא. אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? אטריות וירקות נאמ . לא זוכרת!! :p היית מסתדר בלי מחשב? בפירוש לא . יש לך טלוויזיה בחדר ? ברור. אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אני מאמינה שכן אתם מאמינים בחיזרים? מאז אותו חוג אסטרונומיה במכללה כן . אתם מאמינים באלוהים? כןכןכן מאמינים בשטן? ממ . לא כלכך . דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1.רועיקי גפן
333333333> 2.רונהופמן :] 3.אפשר את כל סינרגיה ? 4. יובליק מנדלסון .
דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.סינרגיה 2.סינרגיה 3.שייגעצ יש לך חולצות של להקות?אהא, שאני הכנתי .בחנות והכל .. אם כן איזה?סינרגיה :] האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? בלאק אייד פיז , MCR שייגעצ , אבריל לאבין , איימי לי , עוד אבריל לאבין , השמיניה, וכמובן , שני פוסטרים של סינרגיה ,אלא מה ? אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? תנחשו לבד. איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? ממ אמריקאיות ? לא יודעת , לא שמעתי בריטיות . איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? לא זה ולא זה 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? שחור 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? גם וגם דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.שחור 2.אדום 3.אפור בכל הגוונים 4.כחול כהה. 5.סגול כהה ביותר באיזה צבע צבוע החדר שלך? כחול באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? שחור. איזה צבע לעולם לא תלבש? ורוד איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? שחור איזה צבעים אתה לובש בד"כ? שחור/ אדום /צבעים אחרים (חוץ מוורוד) איזה צבע הכי מאפיין אותך? אדום ושחור :] קנית תיק השנה? כן אם כן באיזה צבע? תכלת ולבן (והוא נחמד מאוד.) ושל איזה מותג? AllStar

XxXSynergitXxX

New member
המשך.

מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה , אני צמחונית תה או שוקו? תה. לימודים או חופש? חופש אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים נראה לי לצאת או להיות בבית? בית ולצאת , אותו דבר. חוף הים ? או טבע? חוף הים . שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחים אמא או אבא?אמא :] איכ. אני שונאת אבא \: לחיות או למות? לחיות :] מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? ערים פינגווין או דג? פנגווין לדבר חלש או לדבר חזק? גם וגם לשמוע היפ הופ או רוק? רוווווווק :] מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? שחורה :]כי בכל זאת אני שותה רק אתזה. דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 20 למצבך החברתי?10 לכתב שלך? 9.1 להישגים שלך בלימודים? 100000 למצבך הבריאותי? 7 למידת התענינותך בלימודים? 8 כמה אתה אוהב קולה? 9.5 כמה אתה אוהב פיצה? 10 כמה אתה אוהב את החברים שלך?7, כי יש גם ערסי צעצוע ופרחות. כמה אתה אוהב את האחים שלך? 000 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 10000 :) אמא שלי לפחות. עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 1000000000000 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? אין מידה. :] אין לי חיים בלי מוזיקה למידה בה אתה אוהב לשיר?1000 :) למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 10 . מוטורולה דק V3C מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אתמול אכלתם שוקולד? אתמול , אבל רק סוכריית M&M\: צחקתם? אתמול דיברתם בטלפון? לפני שעה דיברתם בפלאפון? כנ"ל קמתם ב-6:00 בבוקר? יום חמישי. קמתם ב-12:00 בצהריים? לא היה בזמן האחרון חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? כן , ה87 בחשבון . חשבתם שאתם גבוהים? ממש לא. אפעם. הייתם אצל רופא שיניים? לפני חצי שנה הייתם חולים? לפני די הרבה זמן ברוך ה' ראיתם חיזר? אפעם. ראיתם עב"מ? ראיתי את ידידי בתמונה מוזרה למדיי, זה עב"מ? (שלשום) היה לכם סיוט? לא בזמן האחרון רבת עם מישהו שאתה אוהב? עם חבר שלי לשעבר, שלשום . רבת עם מישהו שאתה שונא? לא. תזכירו לי איך קוראים לכם?אורפז , שעייפה מהשאלון הזה :||

timon12

New member
משעמם לי מאוד אז...

מה נשמע? הכל טוב איך הלך לך היום? רק קמתי בן כמה אתה? 15.6 איך קוראים לך? מה אכפת לך ? כמה אחים יש לך? 2 ואם יש אז איך קוראים להם? מה אכפת לך ? מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? מה לא מובן בלא? איך התחלתם לעשן? יואוו אתה אוהב שאלונים? לא אם לא למה אתה עונה עליהם? כי משעמם לי בחיים אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי לא משעמם לי בחיים. אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? כן. כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... שיט. באיזה כיתה אתה? י' איזו מגמה? מוסיקה אתה לומד ביום שישי? כן:( איך קוראים למחנכת שלך? טובה חחח איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? אנגלית , כימיה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מוסיקה? איזה מקצוע אתה הכי שונא? כימיה, ביולוגיה, היסטוריה, לשון.. מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7:15 אתה לוקח בקבוק מים? כן, 2 מה אתה לוקח לאכול? 2 סנדוויצ'ים באיזה שעה אתה חוזר? 15:00 בערך אתה הולך לבית בהסעה? אני גר 5 דקות מביה"ס מה אתה אומר על הנוער של היום? אחלה גבר המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? אין לי מגירה לידי. ואין לי דברים צהובים. קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? אין לי כח. מה הצבע שיער שלך? חום כהה מאוד מאוד מאוד מה הצבע העיניים? חום כהה מאוד מאוד מאוד יש לך שיער ארוך? לא מה הגובה? 1.72 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? משו שקשור למוסיקה השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 17:20 השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 05:00 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? לא יודע מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? לא יודע מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה. איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד. איזה סרט אתה הכי אוהב? לא יודע יש הרבהה! איזה שיר אתה הכי אוהב? בטח משו של סינרגיה איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? רובי וויליאמס איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? אין הרבה טובות בארץ . הדיסק שאתה הכי אוהב? מרגיש אחר השיר האחרון ששמעת? ספרי הסרט האחרון שראית? לא ראיתי לאחרונה מה אתה שומע עכשיו? את הטלוויזיה תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? הטלוויזיה גבינה מועדפת? גבינת שמנת עם זיתים (5% שומן) בשר מועדף? בשר טחון מאפה מועדף? בורקאס שתיה חמה מועדפת? שוקו את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? לא יודע. איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? בופור \ צבי הנינג'ה \ מיסטר בין איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? עד אלייך איזה עונה אתה הכי אוהב? אביב... קצת אחרי החורף אבל עדיין לא קיץ. איזה עונה אתה הכי שונא? לא שונא שום עונה. מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לנוח. אתה צם ביום כיפור? כן אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? אבל כן צמתי ואני שומר. היית מסתדר בלי מחשב? רק יום אחד בשנה. יש לך טלוויזיה בחדר? כן אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כן יש לי ברחבה. אתם מאמינים בחיזרים? לא. אתם מאמינים באלוהים? לא החלטתי האמת. מאמינים בשטן? לא החלטתי . דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. רובי וויליאמס 2. 3. דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.סינרגיה 2. 3. יש לך חולצות של להקות? לא אם כן איזה? אין לי יש לי של סטואי מאיש משפחה וסימפסון האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? אין לי אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? רובי וויליאמס וסינרגיה איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? לא יודע איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? לבן 4.אדום או ירוק? ירוק 5.תכלת או כתום? שניהם אחלה דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. כחול ים 2.כחול שמיים 3.ירוק 4.טורקיז 5. ג'ינס באיזה צבע צבוע החדר שלך? כחול ים באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? לא אכפת לי איזה צבע לעולם לא תלבש? צהוב\אדום איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש?כחול, לבן, שחור איזה צבעים אתה לובש בד"כ? כחול, לבן, שחור, ג'ינס, איזה צבע הכי מאפיין אותך? כחול (ולא בראש) קנית תיק השנה? כן אם כן באיזה צבע? ג'ינס שחור ושל איזה מותג? דיזל מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? המבורגר תה או שוקו? שוקו לימודים או חופש? חופש אם את בת,חצאית או מכנסיים? אם הייתי בת הייתי עונה. לצאת או להיות בבית? תלוי מתי. חוף הים ? או טבע? חוף הים שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחים אמא או אבא? שתוק. לחיות או למות? תלוי מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? תלוי פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק? לדבר... לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? אייל גולן בירה שחורה או לבנה? לבנה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 7 למצבך החברתי? 6 לכתב שלך? 5 להישגים שלך בלימודים? 5 למצבך הבריאותי? 7 למידת התענינותך בלימודים? 7 כמה אתה אוהב קולה? 5 כמה אתה אוהב פיצה? 8 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 10 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 9 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 12 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 12 למידה בה אתה אוהב לשיר?10 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 7 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? חודשיים? אכלתם שוקולד? חודש צחקתם? שניה? דיברתם בטלפון? אתמול דיברתם בפלאפון? אתמול קמתם ב-6:00 בבוקר? שנה? קמתם ב-12:00 בצהריים? היום? חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? שבוע? חשבתם שאתם גבוהים? לא חשבתי. הייתם אצל רופא שיניים? שנה הייתם חולים? חודש ראיתם חיזר? לא ראיתי ראיתם עב"מ? גם לא היה לכם סיוט? לא יודע. רבת עם מישהו שאתה אוהב? לא יודע אני לא מרבה לריב רבת עם מישהו שאתה שונא? חודשיים? תזכירו לי איך קוראים לכם? כבר עניתי שזה לא עניינך, מי שרוצה ישאל בפרטי חחח:)

למעלה