שאלון

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo41.gif שאלון ../images/Emo41.gif

אוקי אז הנה שאלון שנגנב מפורום פירסינג וקעקועים, שגנבו ממישהו אחר, שגנבו ממקום לא ידוע
ובקיצור... קצת בכללי.. שם: גיל: תאריך לידה: מאכל אהוב: צבע אהוב: באיזה צבע המקלדת שלכם? דמות אהובה מסרטי ילדים: שמאלני/ ימני? סרט אהוב: ספר אהוב: מה אתה לובש עכשיו? מקצוע לימודים אהוב: מקצוע לימודים שנוא: כיתה: מגמת לימוד: מס' אחים: שמות שלהם: איך קוראים למחנך/ת שלך? מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? כמה קיבלת במבחן האחרון? באיזה מקצוע זה היה? מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? מה עושה כרגע בזמנך החופשי? -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? נרדמת בשיעור? שמעת גלגלצ? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות? היית חולה? נחתכת? החזקת תינוק? נסעת באוטובוס? חיבקת מישוה? לא ישנת כל הלילה? -זה או זה: חורף או קיץ? לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? שבת או יום חול? שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מתמטיקה או אנגלית? ירושלים או ת"א? הצפון או הדרום? החרמון או אילת? חו"ל או הארץ? וניל או שוקו? אייסיקיו או מסנג'ר? מעריב או ידיעות? חרדים או ערבים? מתנחלים או ערבים? פירסינג או קעקועים? -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: תלבושת בי"ס: פסיכומטרי: ההתנתקות: סמים:

נׁעה

New member
בוהו

קצת בכללי.. שם: נעה גיל: 18 תאריך לידה: 15.12.88 מאכל אהוב: פסטה צבע אהוב: אדום באיזה צבע המקלדת שלכם? אפור. דמות אהובה מסרטי ילדים: הא? שמאלני/ ימני? למה למה מתייחסת השאלה. סרט אהוב: שודדי הקריביים, אבודות והוזות, רובין הוד גברים בגטקס. ספר אהוב: אוהו, יש לי רשימה שלמה. אני לא אתחיל בכלל. מה אתה לובש עכשיו? בגדים. מקצוע לימודים אהוב: כל אלו שכבר סיימתי ללמוד
מקצוע לימודים שנוא: כל אלה שעדיין נשארו לי. כיתה: יב מגמת לימוד: אלקטרוניקה (+פיזיקה) מס' אחים: 1 שמות שלהם: סמדר איך קוראים למחנך/ת שלך? אחוזה. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? כלום. הסיכוי להכין לי סנדוויץ' שאני אשכרה אהנה ממנו הוא אפסי. כמה קיבלת במבחן האחרון? 90 באיזה מקצוע זה היה? חיבור. זה עלוב. אבל בכל זאת הגישו אותי על 100, אז אני מרוצה. מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? לאאא מה עושה כרגע בזמנך החופשי? מנסה להכריח את עצמי ללמוד -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אהה.. אתמול נרדמת בשיעור? אף פעם שמעת גלגלצ? מרצון ומבחירה, אף פעם. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? שוב, אף פעם עשית קניות? מזמן היית חולה? באוקטובר, נראה לי. נחתכת? אני כל הזמן נחתכת ואין לי מושג ממה, זה מוזר. החזקת תינוק? באזור אוקטובר 2005, אני מניחה נסעת באוטובוס? אין שום מקום שאני עשויה לנסוע אליו באוטובוס שאני לא יכולה ללכת אליו ברגל. חיבקת מישהו? מזמן. לא ישנת כל הלילה? סוף החופש. -זה או זה: חורף או קיץ? אני כבר לא יודעת לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עדיף שעם אף אחד, אנשים עלולים להתחיל לחשוד אם אני אריב עם דמויות שלא קימות. שבת או יום חול? חווופש. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להתשחרר מוקדם. תמיד. אפילו על חשבון שעות בבוקר מתמטיקה או אנגלית? אנגלית ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? הדרום החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? תלוי מתי, איפה, כמה, למה וכו'. וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? למי אכפת? חרדים או ערבים? בני אדם. תודה. מתנחלים או ערבים? ראה שאלה קודמת. פירסינג או קעקועים? פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: עד לא מזמן הייתי בעד, עכשיו אני כבר לא כ"כ בטוחה פסיכומטרי: ארררררג גאטדאממיט ^%&*^%*#&*&)&*!!!!!!! שילך לעזאזל הפסיכומטרי וכל הזבל שלו. ההתנתקות: בעד סמים: שאנשים יעשו מה שבא להם.

Stinki Winki

New member
עונה

קצת בכללי.. שם: נעה גיל: 16 תאריך לידה: 9/5 מאכל אהוב: פיצה צבע אהוב: אדום באיזה צבע המקלדת שלכם? פעם הייתה לבנה היום סתם צבע מלוכלך דמות אהובה מסרטי ילדים: הנר מהיפה והחיה, לומייר נראה לי ("היא לא אסירה! היא אורחת!!") שמאלני/ ימני? כלום סרט אהוב: ספיידרמן וschool of rock ספר אהוב: הארי פוטר מה אתה לובש עכשיו? קפוצ'ון ענק של פוקס וטרנינג מעוך מקצוע לימודים אהוב: כימיה מקצוע לימודים שנוא: ספורט כיתה: י"א מגמת לימוד: כימיה ביולוגיה ביוטכנולוגיה מס' אחים: 3 שמות שלהם: יעל ענת עומרי איך קוראים למחנך/ת שלך? איילה
מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? חביתה כמה קיבלת במבחן האחרון? 95 באיזה מקצוע זה היה? ביוטכנולוגיה מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? העבודה של הילדי עובדים בביטוח לאומי מה עושה כרגע בזמנך החופשי? כלום... את השאלון הזה -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? היום שמעת גלגלצ? אתמול אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? מזמן עשית קניות? מזמן היית חולה? השבוע נחתכת? לוזוכרת החזקת תינוק? פחות או יותר אף פעם נסעת באוטובוס? מזמן חיבקת מישוה? היום לא ישנת כל הלילה? לוזוכרת -זה או זה: חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אין לי חבר שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? חופשי מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה
תמוה. ירושלים או ת"א? ירושלים (אני גרה פה) הצפון או הדרום? צפון החרמון או אילת? חרמון חו"ל או הארץ? חו"ל אם אפשר וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי מעריב או ידיעות? מעריב חרדים או ערבים? בואנה שאלה קשה. אני אלך על ערבים. אבל בעיקרון דתיים רגילים כאלה
מתנחלים או ערבים? מתנחלים פירסינג או קעקועים? קעקוע (לא לעצמי) -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: בעד פסיכומטרי: נגד (או שלפחות יורידו את הסף להתקבלות לכל מיני דברים) ההתנתקות: לוידעת סמים: נגד

חמצמצה

New member
לומייר^_^

איך את יכולה לקחת 3 מוגברים ריאלים?! לא ממש ממש עמוס לך?
אני מסתבכת עם השני ריאלים שלי ויש לי ערבית כמוגבר שלישי, אבל זה לא דורש שום השקעה
אוף, את ואיילת עשיתן לי חשק לחזור לביולוגיה, ביוט', אבל קצת מאוחר עכשיו
אני לא יודעת לעשות בחירות נכונות לחיים!

Stinki Winki

New member
זה לא יותר מדי עמוס...

אפשר להסתדר... ביולוגיה זה ה"ערבית" שלי... כאילו המקצוע היותר קל מבין השלוש.

InvisibleTouch

New member
אוקיי.

קצת בכללי.. שם: ספיר. גיל: 17.5 תאריך לידה: 3.7 מאכל אהוב: פסטה רוזה. צבע אהוב: ירוק-טורקיז-עמוק, לבן/אפור/שחור, נייבי, אדום. באיזה צבע המקלדת שלכם? כסוף ושחור. דמות אהובה מסרטי ילדים: דמבו^^. שמאלני/ ימני? - סרט אהוב: אישה יפה. ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו, רודף העפיפונים. מה אתה לובש עכשיו? תקראו באופנה]; מקצוע לימודים אהוב: אזרחות, כי המורה יצא הכי סבבה אליי בעולם. מקצוע לימודים שנוא: היסטוריה וחנ"ג, כי המורות זונות. כיתה: יב. מגמת לימוד: עיונית. מס' אחים: 2. שמות שלהם: ע' ו-ש'.P: איך קוראים למחנך/ת שלך? שירה. אבל מסתבר שפעם זה היה פרידה. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? למי יש זמן להכין!? ואת הסדוויצ'ים של אמא אני ב-90% מהפעמים לא אוהבתP: כמה קיבלת במבחן האחרון? 87. באיזה מקצוע זה היה? אזרחות ומתמטיקה:p מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? חח, הבורגר? מה עושה כרגע בזמנך החופשי? למי יש זמן חופשיOם -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? היום בבוקר. נרדמת בשיעור? אף פעם לא הצלחתי. שמעת גלגלצ? היום, כל היום. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? וואי. כל הזמן אני עושה את זה.P: עשית קניות? חח, שופינג-בגדים עשיתי שלשום, סתם קניות- לפני שעתיים עם ידיד. היית חולה? לפני שבועיים-שלוש ככה. נחתכת? חח לא זוכרת:O החזקת תינוק? וואיייD: לפני איזה חודש. נסעת באוטובוס? לפני 4 ימים. חיבקת מישוה? לפני חצי שעה ככה. לא ישנת כל הלילה? בחופש הגדול. וואי יצאתי חננה:O -זה או זה: חורף או קיץ? קיץץץץץץץ$%@#$%@. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח. שבת או יום חול? חול. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מוקדם. מתמטיקה או אנגלית? מת' ירושלים או ת"א? ת"א!! הצפון או הדרום? צפון. החרמון או אילת? אילת. חו"ל או הארץ? חו"ל. וניל או שוקו? שוקו. אייסיקיו או מסנג'ר? מסרים! מעריב או ידיעות? מעריב. חרדים או ערבים? - מתנחלים או ערבים? - פירסינג או קעקועים? פירסינג. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: אם זה מאהבה- תמיד בעד. תלבושת בי"ס: נגד. פסיכומטרי: - ההתנתקות: - סמים: - :]

GalGul000

New member
אני יודעעעע שזכיתייייייי לאהובבבבבב

וואי איתי הזה רוקד מדהים. כל הכבוד לו. יאללה. קצת בכללי.. שם: גל גיל:16 תאריך לידה: 12.3 מאכל אהוב:הממ... פסטה? ושוקולדד צבע אהוב: כחול. סגול. אנערף. אין לי באמת צבע אהוב. באיזה צבע המקלדת שלכם? בז כזה. דמות אהובה מסרטי ילדים: יסמין. ואלאדין... גרררר
שמאלני/ ימני?ימני סרט אהוב:אלאדין
סרט סרט לא עולה לי עכשיו... אבל יש הרבה. ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו מה אתה לובש עכשיו? סתם בגדי בית כאלה מקצוע לימודים אהוב: הממ... ספרות מקצוע לימודים שנוא: מתמטיקה. [פעם היה האהוב. אבל 5 יחידות זה חרא]. כיתה: י' מגמת לימוד: ביולוגיה ותאטרון מס' אחים:2 שמות שלהם:עזבו איך קוראים למחנך/ת שלך?עזבו מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? לא לוקחת סנדוויץ כמה קיבלת במבחן האחרון? 93 באיזה מקצוע זה היה? פילוסופיה מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? גרסתי דפים
זה אחד המשעממים. זה מחרפן.... אבל זה כסף על לעשות כלום. אז זה נחמד. מה עושה כרגע בזמנך החופשי? הלוואי והיה לי זמן חופשי... חח אבל בעיקרון רוקדת ומדריכה -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור?המממ לא זוכרת. אבל בטח השבוע מתישהו שמעת גלגלצ? היום אחה"צ אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עכשיו.. לפני איזה שעתיים עשית קניות? לפני כמה ימים היית חולה? אוהו... כל הזמן. פעם אחרונה לפני איזה שבוע נחתכת? לאדעת החזקת תינוק?לא זוכרת נסעת באוטובוס?שבוע חיבקת מישוה?היום לא ישנת כל הלילה?פייי.. לא זוכרת -זה או זה: חורף או קיץ? קיץץץץץץץץץץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? וואי שאלה קשה. נראה לי אח. יותר קל להשלים.. שבת או יום חול?שבת. אבל בלי פעולה
שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה. בעצם אנגלית. בעצם לא יודעת. ירושלים או ת"א? לא יודעת. שתיהן. הצפון או הדרום? צפון. או אילת. החרמון או אילת? חחח אילת... ברור. חו"ל או הארץ? הארץ. אבל עם גיחות לחול. וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? אייסביקיו מעריב או ידיעות? ידיעות חרדים או ערבים? לא יודעת. מתנחלים או ערבים? לא יודעת. די עם השטויות. פירסינג או קעקועים?פירסינג.. [בגבה
] -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: בעד סמים:נגד סלאמת.

חמצמצה

New member
התאריך לידה שלך קול../images/Emo6.gif

123!! את לומדת פילוסופיה?
אין את זה אצלנו בבצפר, רק לפעמים לוקחים אותנו לאוניברסיטה להרצאות.. הוי, וגריסת דפים זה אחלה עבודה לעומת מה שאני עשיתי פעם אחת, היינו איזה 15 ילדים, מול 5000 מעטפות (בלי הגזמה) ו5000 דפים. היינו צריכים לקחת כל דף, לקפל אותו לשלוש, ולשים במעטפה שמתאימה בשם. (כי על הדף היה שם, ועל המעטפה היה שם..) זה מעיק, אז ברחתי לקניון

חמצמצה

New member
I dare you to move!

קצת בכללי.. שם: יעל^_^ גיל:16.5 תאריך לידה: 20.07.1990 (שמתם לב מה קורה השנה? 20.07.2007
) מאכל אהוב: ממ שניצלים של אמא
אפ'פעם לא נמאס. צבע אהוב: שחור, ירוק, לבן, כחולים למיניהם. באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן מלוכלך
דמות אהובה מסרטי ילדים: נילס הולגרסון! סימבה! סקאר! סינדרלה! פוקהונטס! שמאלני/ ימני? ימני סרט אהוב: המסור (הכל), היומן, סיפור אהבה בלתי נשכח, ולאחרונה גם מישהו לרוץ איתו. ספר אהוב: high fidelity נכון לעכשיו. מה אתה לובש עכשיו?חולצה של בנדוד שלי, מכנס טרנינג כזה כחול. מקצוע לימודים אהוב: לוידעתS: לאחרונה הכל מעאפן. מקצוע לימודים שנוא: פיסיקה^^" כיתה:י"א מגמת לימוד: פיסיקה, מחשבים, ערבית. מס' אחים: 1 שמות שלהם: מיכאל איך קוראים למחנך/ת שלך? נעמי מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?אני לא לוקחת סנדביצ'ים. כמה קיבלת במבחן האחרון?85 היום. סוףסוף ציון נורמלי. באיזה מקצוע זה היה? תעבורה
מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? ממ כלום:X מה עושה כרגע בזמנך החופשי? עונה על שאלון. -מתי בפעם האחרונה: התקלחת?הרגע יצאתי מהמקלחת. נרדמת בשיעור?לוזכרת, כולם נוראיים. אבל היום לא.
שמעת גלגלצ?בטח אתמול. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? מממ לוזכרת, אני אומרת הרבה^^" עשית קניות?שלשום. היית חולה?חופש חנוכה. נחתכת? אתמול
החזקת תינוק?כמה חודשים.. נסעת באוטובוס?כל יום כל היום
חיבקת מישוה?היום
לא ישנת כל הלילה?מממ לוזכרת. יום שישי אחד. -זה או זה: חורף או קיץ? קיץ לפנים
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? לוידעתS: שבת או יום חול? תלוי. נראה לי יום חול. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם. מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה.. ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? שניהם אחלה^^ החרמון או אילת? אילת. חו"ל או הארץ? תלוי. לרוב זה הארץ
וניל או שוקו? שוקו. תמיד! אייסיקיו או מסנג'ר? מסן
מעריב או ידיעות?מעריב, כי יש מעריב לנוער וזה ממש מעביר את הזמן כשצריך. חרדים או ערבים? אי אפשר להכלילל.. מתנחלים או ערבים? כנ"ל, כל אדם לגופו, למרות שנראה לי מתנחלים
הם משעשעים. פירסינג או קעקועים? תלוי בכמות. אם זה מעט, אז פירסינג. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:
תלבושת בי"ס: תלוי, בקיץ זה ממש נוח לי, בחורף אני לא באה כמעט עם תלבושת. פסיכומטרי: מהההההה ההתנתקות: לוידעת. סמים:
זהוווו?
נהדר, תודה על הזמן שהקדשתם לקרוא את זה. ותודה לי שהקדשתי זמן לכתוב את זה. Cya!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif

עניתי כמוך בחרדים-ערבים..
מה הספר הזה שאת קוראת? שמו בארץ..?
על מה הוא?

חמצמצה

New member
ממ בעברית אין לי מושג ../images/Emo67.gif

אבל תקראי באנגלית, זה בריטי כזה קול:] אני אוהבת בריטים. ממ ספר מצחיק כזה, על מישו שמספר על כל חיי האהבה שלו אי פעם. מהילדה בגיל 13 עד לנוכחית שהוא מכיר בזמן הסיפור והאקסית הטריה שלו והכל
אני ממש נהנת ממנו, כי הוא יש קטעים שאני פשוט נקרעת מצחוק^^" High Fidelity- Nick Hornby אני אשער שבעברית זה נאמנות גבוהה- ניק הורנבי
ואני יודעת שיש גם סרט על הספר, שאני מתכננת לראות כשאני אסיים את הספר

חמצמצה

New member
הו זה פשוט../images/Emo6.gif

כי בסה"כ המקצוע בסדר, וחשוב כזה, וממש טוב שיש אותו בתור 5 יח' בתעודת בגרות. אבל קיבלתי את המורה הכי זבל בארץ!! יש כאילו 3 מורים בינוניים בבצפר, אחד תותח אש (שאני אבקש להצטרף אליו שנה הבאה) ואחד זבל. אני קיבלתי את הזבל
אלמלא המורה, זה היה אחד ה-מקצועות בעיני
פשוט, כמו בכל מקצוע לדעתי, המורה עושה את המקצוע. שנה שעברה אהבתי לשון היסטוריה ותנך. אלו מקצועות שבעקרון איכ, אבל היו לי מורים מדהימים

o0Invisible0o

New member
שיהיה...

קצת בכללי.. שם: איילת גיל: 19 תאריך לידה: 31.5 מאכל אהוב: אממ..ג'אנק? צ'יפס..נניח ואבוקדו.
צבע אהוב: כלמיני..נניח שסגול, כתום. ושילוב של סגול וירוק.^^ באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן מלוכלך.
דמות אהובה מסרטי ילדים: לאיודעת.. שמאלני/ ימני? קצת שמאל סרט אהוב: נוטינג היל, שיער. ספר אהוב: נמנ..נניח הארי פוטר ו"כל החיים לפניו" מה אתה לובש עכשיו? גינס כהה כזה, משופשף. חולצה ארוכה ירוק זית, ומעל טישירט קצרה לבנה. [צבא.
] מקצוע לימודים אהוב: נמנ..היה אנגלית. מקצוע לימודים שנוא: היה מתמטיקה אני מניחה.
אההה..וביוטכנולוגיה. כיתה: צבא? מגמת לימוד: היה ביוטכנולוגיה וביולוגיה. מס' אחים: 3 גדולות, הבכורה נפטרה. שמות שלהם: הילה ז"ל, יערית וכוכבית..בסדר הזה. איך קוראים למחנך/ת שלך? קראו לה סמדר, למפקדת קוראים נעה.
אבל המרחקת בינה לבין מישהי ש"מחנכת" עצום..
מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? אין סנדוויץ' בבוקר, אבל נניח שאבוקדו.
כמה קיבלת במבחן האחרון? מי זוכר?
באיזה מקצוע זה היה? לא יודעת..
זה היה מזמן.. מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? ברגר קינג. :X מה עושה כרגע בזמנך החופשי? מכינה עוגה מפוסלת.
-מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול. כרגע הדוד דולק.. נרדמת בשיעור? אה, אממממ...בחפיפה..כשהגעתי ליחידה שלי אני מניחה..שנה? קצת פחות.. שמעת גלגלצ? היום בבוקר. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?לאיודעת. אני לא טיפוס שאומר את זה הרבה..
בטח לאמא אתמול או משהו.. עשית קניות? הלכתי לסופר לפני שעתיים בערך..
היית חולה? לא זוכרת..אתמול לא הרגשתי טוב..[מחזור.
] נחתכת? בלה. החזקת תינוק?
נסעת באוטובוס?היום בערב..חזרתי מהצבא.
חיבקת מישוה? היום, מתישהו.
לא ישנת כל הלילה? אממממ..נניח חודש? לילה סיוט שהיה בצבא..
או..אממ..כשיצאתי לחממה..זה היה לפני יותר מחודש? מי זוכר..
-זה או זה: חורף או קיץ?חורף. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אין לי אף אחד מהם..וגם לא היה לי.
שבת או יום חול? שבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם! מתמטיקה או אנגלית? אנגלית, כ"כ.
ירושלים או ת"א? ת"א יותר שימושי.. הצפון או הדרום? צפון. החרמון או אילת?בקיץ? אילת.
חו"ל או הארץ? לגור? בארץ, לטייל- חו"ל. אולי ללמוד גם?
וניל או שוקו? וניל. אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר. למרות שנמאס לי ממנו.
מעריב או ידיעות?לא מעניין. חרדים או ערבים? איזה שאלה מטומטמת זאת? כל אדם לעצמו.. מתנחלים או ערבים? מה הקשר? ה' אדירים!! שוב, כל אדם בפני עצמו.. פירסינג או קעקועים? פירס. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:בעד. תלבושת בי"ס:בעד, אבל אמיתית- מלאה. פסיכומטרי: נגד.
לא רוצה לעשות..
ההתנתקות: גאד. בעד.. סמים:לא ממש אכפת לי כבר, שאנשים יעשו מה שבא להם.. זהו? חשבתי שיהיה יותר ארוך..

חמצמצה

New member
את גורמת לביולוגיה וביוטכנולגיה

להשמע טוב. אבל שנה שעברה למדתי את שניהם ופרשתיXD האמת שאני חושבת שפשוט היתה לי מורה מציקה לבילוגיה וביוט' הוא לא זז בחומר, כבר נהיה ממש משעמם שם
אבל אממ בכיתה ט' היתה לי מורה מעולה לביולוגיה, ועד היום שאני רואה אותה היא מזה מצחיקה, היא מתה עליי

o0Invisible0o

New member
איך בדיוק?../images/Emo6.gif

רשמתי את ביוטכנולוגיה כמקצוע לימודים שנוא..

חמצמצה

New member
כן אבל אם בחרת בזה מלכתחילה

כנראה שזה טוב!! ואם שרדת את זה ולא פרשת מהמגמה, אז בכלללל

למעלה