שאלון

חמי לא ידעתי שאתה כותב שאלונים../images/Emo3.gif

שעת התחלה :20:13 1. כשאדם אומר לך שלום את/ה משיב/ה: א. שלום ב. וברכה ג. שתוק ד. אחר -___היי!___ 2. איך השאלון עד עכשיו? א. חביב ב. סביל ג. מעצבן ד. כל התשובות נכונות (חוץ מ א', ב' ו-ג')
3. כשאת/ה עצבני את/ה: א. מנסה לישון קצת ב. שותה מים ג. שותה וודקה ד. מוציא עוזי ומרסס לכל עבר (מה זה עוזי?
) ה. אחר ___מרביצה לאנשים בטלפון._____ 4. איך השאלון עד עכשיו? א.חביב ב.סביל ג.מעצבן ד. אחר ______אויש סתום כבר! אם תשובתך לשאלה 3 הייתה ד' ולשאלה 4 ג', אנא התקשר למשטרה ובקש מהם לעצור אותך על שימוש לא חוקי בנשק אוטומטי. 5. האם גם לך יש מבחן במתמטיקה על חומר שאת/ה לא יודע/ת היום? א. כן ב. לא
ג. אולי ד. תשובות א' וב' נכונות 6. השאלון היה : א. קצר ב. יותר קצר ג. הכי קצר ד. טושיבה
בוא'נה, חמי, אתה חולה בשכל!!

מה יא

New member
נמנמ../images/Emo96.gif

לא מודגש |עצלנות|
התשובה שבחרתי מסומנת ב
1. כשאדם אומר לך שלום את/ה משיב/ה: א. שלום
ב. וברכה ג. שתוק
ד. אחר -______ 2. איך השאלון עד עכשיו? א. חביב ב. סביל ג. מעצבן ד. כל התשובות נכונות (חוץ מ א', ב' ו-ג')
3. כשאת/ה עצבני את/ה: א. מנסה לישון קצת ב. שותה מים ג. שותה וודקה ד. מוציא עוזי ומרסס לכל עבר ה. אחר: צועקת על אמא שלי
4. איך השאלון עד עכשיו? א.חביב ב.סביל ג.מעצבן
ד. אחר ______ אם תשובתך לשאלה 3 הייתה ד' ולשאלה 4 ג', אנא התקשר למשטרה ובקש מהם לעצור אותך על שימוש לא חוקי בנשק אוטומטי. קפצו לי D: 5. האם גם לך יש מבחן במתמטיקה על חומר שאת/ה לא יודע/ת היום? א. כן ב. לא
ג. אולי ד. תשובות א' וב' נכונות 6. השאלון היה : א. קצר ב. יותר קצר ג. הכי קצר ד. טושיבה
אין צורך בשעת סיום שכן היא תופיע בצד ההודעה. מחוכם

saaror

New member
נענה כי זה שאלון סטלני

1)א' 2)ד' 3)ה'-מפציץ איזה כפר ערבי הנמצא בסמוך לבית,עד עתה כ-10 כפרים נמחקו מהמפה 4)ב' 5)או שכן או שלא,מה שבטוח אולי,וגם זה מוטל בספק... 6)ד'

עונה, ואפילו הדגשתיייייי

שעת התחלה : 20:39 1. כשאדם אומר לך שלום את/ה משיב/ה: א. שלום ב. וברכה ג. שתוק ד. אחר -היי 2. איך השאלון עד עכשיו? א. חביב ב. סביל ג. מעצבן ד. כל התשובות נכונות (חוץ מ א', ב' ו-ג') 3. כשאת/ה עצבני את/ה: א. מנסה לישון קצת ב. שותה מים ג. שותה וודקה ד. מוציא עוזי ומרסס לכל עבר ה. אחר- צועקת על כול העולם 4. איך השאלון עד עכשיו? א.חביב ב.סביל ג.מעצבן ד. אחר ______ אם תשובתך לשאלה 3 הייתה ד' ולשאלה 4 ג', אנא התקשר למשטרה ובקש מהם לעצור אותך על שימוש לא חוקי בנשק אוטומטי. 5. האם גם לך יש מבחן במתמטיקה על חומר שאת/ה לא יודע/ת היום? א. כן ב. לא ג. אולי ד. תשובות א' וב' נכונות 6. השאלון היה : א. קצר ב. יותר קצר ג. הכי קצר ד. טושיבה

shahar615

New member
שאלון מוזר

שעת התחלה :20:42 1. כשאדם אומר לך שלום את/ה משיב/ה: א. שלום
ב. וברכה ג. שתוק ד. אחר -______ 2. איך השאלון עד עכשיו? א. חביב
ב. סביל ג. מעצבן ד. כל התשובות נכונות (חוץ מ א', ב' ו-ג') 3. כשאת/ה עצבני את/ה: א. מנסה לישון קצת ב. שותה מים ג. שותה וודקה ד. מוציא עוזי ומרסס לכל עבר ה. אחר ________צווחת 4. איך השאלון עד עכשיו? א.חביב
ב.סביל ג.מעצבן ד. אחר ______ אם תשובתך לשאלה 3 הייתה ד' ולשאלה 4 ג', אנא התקשר למשטרה ובקש מהם לעצור אותך על שימוש לא חוקי בנשק אוטומטי. 5. האם גם לך יש מבחן במתמטיקה על חומר שאת/ה לא יודע/ת היום? א. כן ב. לא
ג. אולי ד. תשובות א' וב' נכונות 6. השאלון היה : א. קצר
ב. יותר קצר ג. הכי קצר ד. טושיבה אין צורך בשעת סיום שכן היא תופיע בצד ההודעה.

../images/Emo222.gifהיום בתפוז נצלושים../images/Emo222.gif

השאלוניסט המתחיל הלא הוא אני יענה לשאלות הקוראים והעונים לייב בשעה 9 בצ'אט
הליצן המתחיל הלא הוא סער יענה לשאלות הקוראים וילמד את כולם איך יוצרים צורות בבלונים, כלבים דובים ושלל משחקים. פרסים למשתתפים , מתנת "משחקי המשחקים של אבי"- החברה שפשטה את הרגל לפני שפשטנו בפניה את היד. מי שלא שם.. בעייה שלו..

../images/Emo222.gif עדכון מתפוז נצלושים

בשעה 9 וחצי יתארח בצ'אט אבי אברהם המכונה גם "ההומו החביבה" וישוויץ במצלמה החדשה שלו. קוראי הפורום מתבקשים שלא להיכנס לצ'אט בשעה זו מפאת דאגה לשלומם האישי והנפשי. תודה. מתפוז נצלושים.

חמי,

נחנקתי מהבורקס תפוחי אדמה. אז יש מופע או לא? בכל אופן נקרעתי. ההומו החביבה.. XDDDDDDD משחק המשחקים של אביXDDDDD סער ה..(?)

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

קוראים לי "אברהם אבי", ולא 'אבי אברהם'

יאפ, זה אני. ../images/Emo9.gif

ז"א, לא!!!1 זה לא אני! אני דוס חביב, ולא דוסי חביבה כמו שדניאלה קוראת לי.

אתה היית דוסית, ותישאר כזה!

מאותו יום שליאת כינתה אותך ככה (
) זה לא עוזב אותי
ת ת מ ו ד ד !! יא דובית חביבה שכמוך

למעלה