שאלון

../images/Emo41.gif שאלון ../images/Emo41.gif

שעת התחלה : 1. כשאדם אומר לך שלום את/ה משיב/ה: א. שלום ב. וברכה ג. שתוק ד. אחר -______ 2. איך השאלון עד עכשיו? א. חביב ב. סביל ג. מעצבן ד. כל התשובות נכונות (חוץ מ א', ב' ו-ג') 3. כשאת/ה עצבני את/ה: א. מנסה לישון קצת ב. שותה מים ג. שותה וודקה ד. מוציא עוזי ומרסס לכל עבר ה. אחר ________ 4. איך השאלון עד עכשיו? א.חביב ב.סביל ג.מעצבן ד. אחר ______ אם תשובתך לשאלה 3 הייתה ד' ולשאלה 4 ג', אנא התקשר למשטרה ובקש מהם לעצור אותך על שימוש לא חוקי בנשק אוטומטי. 5. האם גם לך יש מבחן במתמטיקה על חומר שאת/ה לא יודע/ת היום? א. כן ב. לא ג. אולי ד. תשובות א' וב' נכונות 6. השאלון היה : א. קצר ב. יותר קצר ג. הכי קצר ד. טושיבה אין צורך בשעת סיום שכן היא תופיע בצד ההודעה.

the ror

New member
עונה

שעת התחלה :14:00 1. כשאדם אומר לך שלום את/ה משיב/ה: א. שלום 2. איך השאלון עד עכשיו? א. חביב 3. כשאת/ה עצבני את/ה: א. מנסה לישון קצת 4. איך השאלון עד עכשיו? ב.סביל אם תשובתך לשאלה 3 הייתה ד' ולשאלה 4 ג', אנא התקשר למשטרה ובקש מהם לעצור אותך על שימוש לא חוקי בנשק אוטומטי. 5. האם גם לך יש מבחן במתמטיקה על חומר שאת/ה לא יודע/ת היום? ב. לא 6. השאלון היה : א. קצר

חרבביש

New member
אוקי..

שעת התחלה : 1. כשאדם אומר לך שלום את/ה משיב/ה: א. שלום 2. איך השאלון עד עכשיו? ד. כל התשובות נכונות (חוץ מ א', ב' ו-ג') 3. כשאת/ה עצבני את/ה: ה. בוכה 4. איך השאלון עד עכשיו? מה? זה הכל? אם תשובתך לשאלה 3 הייתה ד' ולשאלה 4 ג', אנא התקשר למשטרה ובקש מהם לעצור אותך על שימוש לא חוקי בנשק אוטומטי. 5. האם גם לך יש מבחן במתמטיקה על חומר שאת/ה לא יודע/ת היום? אולי 6. השאלון היה : טושיבע

AnGeLiNa JoNsOn

New member
להלה../images/Emo141.gif

שעת התחלה : 2:46 (אבל זה לפי המחשב) 1. כשאדם אומר לך שלום את/ה משיב/ה: א. שלום ב. וברכה ג. שתוק ד. אחר -______ 2. איך השאלון עד עכשיו? א. חביב ב. סביל ג. מעצבן ד. כל התשובות נכונות (חוץ מ א', ב' ו-ג') 3. כשאת/ה עצבני את/ה: א. מנסה לישון קצת ב. שותה מים ג. שותה וודקה ד. מוציא עוזי ומרסס לכל עבר ה. אחר- מרביצה לאחים שלי
4. איך השאלון עד עכשיו? א.חביב ב.סביל ג.מעצבן ד. אחר ______ אם תשובתך לשאלה 3 הייתה ד' ולשאלה 4 ג', אנא התקשר למשטרה ובקש מהם לעצור אותך על שימוש לא חוקי בנשק אוטומטי. אחלה....
5. האם גם לך יש מבחן במתמטיקה על חומר שאת/ה לא יודע/ת היום? א. כן ב. לא ג. אולי ד. תשובות א' וב' נכונות 6. השאלון היה : א. קצר ב. יותר קצר ג. הכי קצר ד. טושיבה אין צורך בשעת סיום שכן היא תופיע בצד ההודעה. חמי אתה טיפש

יעל צאן

New member
אררר

שעת התחלה : 15:02 1. כשאדם אומר לך שלום את/ה משיב/ה: א. שלום 2. איך השאלון עד עכשיו? ד. כל התשובות נכונות (חוץ מ א', ב' ו-ג') 3. כשאת/ה עצבני את/ה: ג. שותה וודקה ם_______ם 4. איך השאלון עד עכשיו? ד. אחר ______בלה המכשפה הכימית! אם תשובתך לשאלה 3 הייתה ד' ולשאלה 4 ג', אנא התקשר למשטרה ובקש מהם לעצור אותך על שימוש לא חוקי בנשק אוטומטי. 5. האם גם לך יש מבחן במתמטיקה על חומר שאת/ה לא יודע/ת היום? א. כן 6. השאלון היה : ד. טושיבה לסיכום: WTF !? ._.

עונה

שעת התחלה: 15:26 כשאדם אומר לך שלום את/ה משיב/ה: שלום איך השאלון עד עכשיו? סביל כשאת/ה עצבני את/ה: מוציא עוזי ומרסס לכל עבר איך השאלון עד עכשיו? מעצבן אוקי. האם גם לך יש מבחן במתמטיקה על חומר שאת/ה לא יודע/ת היום? אולי השאלון היה: קצר

CoralP

New member
עונה

שעת התחלה : 1. כשאדם אומר לך שלום את/ה משיב/ה: א. שלום ב. וברכה ג. שתוק ד. אחר - היי V 2. איך השאלון עד עכשיו? א. חביב V ב. סביל ג. מעצבן ד. כל התשובות נכונות (חוץ מ א', ב' ו-ג') 3. כשאת/ה עצבני את/ה: א. מנסה לישון קצת ב. שותה מים ג. שותה וודקה ד. מוציא עוזי ומרסס לכל עבר ה. אחר - שמה מוזיקה ~מטאל~ ממש גבוה V 4. איך השאלון עד עכשיו? א.חביב ב.סביל V ג.מעצבן ד. אחר ______ אם תשובתך לשאלה 3 הייתה ד' ולשאלה 4 ג', אנא התקשר למשטרה ובקש מהם לעצור אותך על שימוש לא חוקי בנשק אוטומטי. 5. האם גם לך יש מבחן במתמטיקה על חומר שאת/ה לא יודע/ת היום? א. כן ב. לא V ג. אולי ד. תשובות א' וב' נכונות 6. השאלון היה : א. קצר V ב. יותר קצר ג. הכי קצר ד. טושיבה שאלון הזויXDDD

../images/Emo20.gif

שעת התחלה :15:43 1. כשאדם אומר לך שלום את/ה משיב/ה: ג. שתוק 2. איך השאלון עד עכשיו? ד. כל התשובות נכונות (חוץ מ א', ב' ו-ג') 3. כשאת/ה עצבני את/ה: ג. שותה וודקה 4. איך השאלון עד עכשיו? ג.מעצבן אם תשובתך לשאלה 3 הייתה ד' ולשאלה 4 ג', אנא התקשר למשטרה ובקש מהם לעצור אותך על שימוש לא חוקי בנשק אוטומטי.
5. האם גם לך יש מבחן במתמטיקה על חומר שאת/ה לא יודע/ת היום? ג. אולי 6. השאלון היה : ד. טושיבה סתם נו,לא הייתי רצינית.אני לא משתיקה אנשים ולא שותה וודקה
[אבל אני עושה דברים אחרים
]

../images/Emo142.gif

ב"ה שעת התחלה :14:47 1. כשאדם אומר לך שלום את/ה משיב/ה: א. שלום ב. וברכה
ג. שתוק ד. אחר -______ 2. איך השאלון עד עכשיו? א. חביב ב. סביל ג. מעצבן ד. כל התשובות נכונות (חוץ מ א', ב' ו-ג')
3. כשאת/ה עצבני את/ה: א. מנסה לישון קצת ב. שותה מים ג. שותה וודקה ד. מוציא עוזי ומרסס לכל עבר ה. אחר הולכת לחדר, מוציא את היומן הנחמד שלי מתחילה לחרוט בו כמה אני עצבנית או שאני פשוט הולכת לראות טלווזיה. 4. איך השאלון עד עכשיו? א.חביב ב.סביל ג.מעצבן
ד. אחר ______ אם תשובתך לשאלה 3 הייתה ד' ולשאלה 4 ג', אנא התקשר למשטרה ובקש מהם לעצור אותך על שימוש לא חוקי בנשק אוטומטי.
5. האם גם לך יש מבחן במתמטיקה על חומר שאת/ה לא יודע/ת היום? א. כן ב. לא
ג. אולי ד. תשובות א' וב' נכונות 6. השאלון היה : א. קצר ב. יותר קצר ג. הכי קצר ד. טושיבה
אין צורך בשעת סיום שכן היא תופיע בצד ההודעה.

A Radcliffe

New member
../images/Emo129.gif

שעת התחלה :15:48 1. כשאדם אומר לך שלום את/ה משיב/ה: א.
שלום
ב. וברכה ג. שתוק ד. אחר -______ 2. איך השאלון עד עכשיו? א. חביב ב. סביל ג. מעצבן ד.
כל התשובות נכונות (חוץ מ א', ב' ו-ג')
3. כשאת/ה עצבני את/ה: א. מנסה לישון קצת ב. שותה מים ג. שותה וודקה ד. מוציא עוזי ומרסס לכל עבר ה.
אחר: שותקת. בערך
4. איך השאלון עד עכשיו? א.חביב ב.
סביל
ג.מעצבן ד. אחר ______ אם תשובתך לשאלה 3 הייתה ד' ולשאלה 4 ג', אנא התקשר למשטרה ובקש מהם לעצור אותך על שימוש לא חוקי בנשק אוטומטי. 5. האם גם לך יש מבחן במתמטיקה על חומר שאת/ה לא יודע/ת היום? א. כן ב. לא ג. אולי ד.
תשובות א' וב' נכונות
6. השאלון היה : א. קצר ב. יותר קצר ג. הכי קצר ד.
טושיבה

n u k e y

New member
../images/Emo41.gif

יש הרבה שאלונים בזמן האחרון
שעת התחלה: 17:15 בערך 1. א. שלום 2. ב. חביב 3. ד. אחר: צועקת על מישהו 4. ד. אחר: מוזר 5. ב. לא 6. א. קצר

../images/Emo141.gifLooking4CoolName../images/Emo141.gif

שעת התחלה : 19:24 1. כשאדם אומר לך שלום את/ה משיב/ה: א. שלום ב. וברכה ג. שתוק ד. אחר - פיופיו, היי! ואני לא צוחק, אני באמת משיב ככה!
2. איך השאלון עד עכשיו? א. חביב ב. סביל ג. מעצבן ד. כל התשובות נכונות (חוץ מ א', ב' ו-ג') 3. כשאת/ה עצבני את/ה: א. מנסה לישון קצת ב. שותה מים ג. שותה וודקה ד. מוציא עוזי ומרסס לכל עבר ה. אחר - מדבר שטויות ומתחיל לצעוק על מישהו תמים וחף-מפשע. 4. איך השאלון עד עכשיו? א.חביב ב.סביל ג.מעצבן ד. אחר ______ אם תשובתך לשאלה 3 הייתה ד' ולשאלה 4 ג', אנא התקשר למשטרה ובקש מהם לעצור אותך על שימוש לא חוקי בנשק אוטומטי. בהזדמנות...|סדגש
5. האם גם לך יש מבחן במתמטיקה על חומר שאת/ה לא יודע/ת היום? א. כן ב. לא ג. אולי ד. תשובות א' וב' נכונות
6. השאלון היה : א. קצר ב. יותר קצר ג. הכי קצר ד. טושיבה אין צורך בשעת סיום שכן היא תופיע בצד ההודעה.

Sakai Shana

New member
חה, נדפק לך השאלון! [../images/Emo23.gif]

[ככה אי אפשר לראות איזו תשובה נכונה.XD]

עונה

שעת התחלה : 1. כשאדם אומר לך שלום את/ה משיב/ה: א. שלום 2. איך השאלון עד עכשיו? א. חביב 3. כשאת/ה עצבני את/ה: ה. שומעת מוזיקה 4. איך השאלון עד עכשיו? א.חביב 5. האם גם לך יש מבחן במתמטיקה על חומר שאת/ה לא יודע/ת היום? ג. אולי 6. השאלון היה : א. קצר

למעלה