שאלון

«Jimmy Page»

New member
אני אוהב. D:

3 כינויי-מחשב שאני נקרא/ת על פיהם: הממ. משתמש בעיקר בנוכחי :| 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[במראה החיצוני]: שיער. את השאר אנ'לא אוהב. >< 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[באישיות]: הו, הממ... יש לי קצת טאקט לפעמים. זהו בערך. 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: הוהוהו. אני יכול להתחיל, אני לא בטוח מתי יסתיים. 3 דברים שמפחידים אותי: דברים מתים, כישלון, המורה לספרות. 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: מוזיקה, גיטרה ואנשים טובים. 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו: ג'ינס, חולצה לבנה, חולצת פלאנל מעליה. >< 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: רק שלוש? הממ לד זפלין, פינק פלויד ופרל ג'אם, אני מניח. >< 3 השירים האהובים עלי כרגע: Pink Floyd- Mother, Pearl Jam- Last Kiss, The Beatles- All My Loving 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: לעלות להופעה ולהתחרפן עם הגיטרה, לנגן כשהגיטרה הפוכה [יד שמאל פורטת, יד ימין לוחצת על המיתרים], וסוג כלשהו של וויסקי שמסקרן אותי כבר די הרבה זמן. 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: הממ כימיה, אמון, אהבה? >< 2 עובדות ושקר אחד: דוד של סבתא שלי היה מרגל, הולך להיות לי סוג של סנאי מעופף בחודש הקרוב [שוגר גליידר, למכירים], אני מעולה במתמטיקה. 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: עיניים, שפתיים, שיער. 3 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: להרוג חיה בכוונה [כל חיה], לשבת בכיתה בלי לסובב עט\מפרט בין האצבעות, גיאומטריה. 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: הממ האצבעות שלי גמישות בצורה מוגזמת [הרבה נקעים בג'ודו בזמנו], לנגן 9 שעות ברצף, פליק-פלאק? >< 3 התחביבים האהובים עלי: שחייה, ריצה, גיטרה. 3 דברים שאני רוצה לעשות עכשיו: לנגן, לשחות, אותה. :D 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: שף, רופא, קבץ נדבות? 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: אמסטרדם, אירלנד, ארה"ב. 3 שמות אהובים: אנבל-לי. שומדבר ספציפי מעבר לזה, למען האמת. >< 3 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: לנגן בלס פול על מגבר מנורות ישן, לנגן בגשם שוב, להשתלט על העולם.

nothingman1

New member
אני אענה כמה שאפשר... ../images/Emo3.gif

3 כינויי-מחשב שאני נקרא/ת על פיהם: nothingman, yairkarni90, yairi (בקשר ליאירי- זו הייתה שעה מאוחרת! ולא היה לי כח להמציא כינוי... שתקו וזהו!) 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[במראה החיצוני]:זקנקן, עיניים, ו... לא חשוב
3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[באישיות]: 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: מספר בדיחות אכזריות לפעמים, לא מרוכז, קצת אדיש 3 דברים שמפחידים אותי: זיקנה, מוות של אדם קרוב, פגיעה פיזית 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: מוזיקה, נגינה, שינה 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו: מכנסיים קצרים, גופייה, תחתונים... 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: קשה מדי... הנה כמה מאוד אהובות: פרל, אליס,מיוז 3 השירים האהובים עלי כרגע: tool- vicarious, orphaned land- the evil urge, AIC- sludge factory 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: הופעה מול הרבה קהל, זקן תיש, ו...... 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים:תקשורת טובה, אמון, אכפתיות 2 עובדות ושקר אחד: 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: אלה דברים מאוד בנאליים...
3 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: לעוף, לחתוך לעצמי את הידיים, לקפוץ על הראש 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: הרבה... 3 התחביבים האהובים עלי: לנגן, לשמוע מוזיקה, לראות סרטים 3 דברים שאני רוצה לעשות עכשיו: לנגן, לקרוא מלא הודעות חדשות בפורום, לנשום עמוק 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: מורה להיסטוריה, מוזיקאי 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: שווייץ, איטליה, קנדה 3 שמות אהובים: ג'ון, יולי, ג'יין 3 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: לגור בהרים לתקופה מסויימת, לפגוש כמה מגיבורי המוזיקה שלי, לצעוק "במילא שנאתי את כולכם!"

cold metal ass

New member
חחחחחחח

גמלי הליטלוש נתקע שעשיתי את המסנג'ר .. אני זוכרת גם היה לי כיוני כזה שהייתי בת 15 "שדרנית רדיו בעוד 3 שנים " אוי איך חייתי בסרטים .

J92

New member
../images/Emo54.gif

קצת אדיש?!1111111עשרים ושמונה. אני ארביץ לזקנקן שלך. אפילו כשאתה צוחק יש לך מבט אדיש.

nothingman1

New member
יש לי הוכחה שאת טועה... מצולמת!!!

ולא סתם מצולמת... את צילמת אותה! לא נראה לי שנתפסתי ברגע כל כך לא אדיש כמו זה אי פעם

brass monkey

New member
לא....לא קראתי את זה...

הייתי משועמם ואמרתי לעצמי: אני אפתח ואקרא רק שורה אחת, וזה הפך לחמש... קיצר ראיתי שכתבת שלא תוכל לחתוך לעצמך את הידיים... אז רציתי לומר שבמסכת יומא, דנים באחת מעבודות הקשות שבמקדש(ממש קשות, מי שרוצה אני אומר לו עוד כמה)...שהיא לשפוך את כל הקטורת לידיים. עכשיו מה הבעיה? הוא צריך לשפוך את הכף הכבדה לתוך שתי הידיים...בלי שיפול אפילו פרור של קטורת... אז חשבתי, אם תחתוך יד אחת, ותתעורר בבית חולים מהעילפון - תוכל לקחת את חוט האינפוזיה, להוציא אותו לקשור לסכין שבטח יהיה רחוק ממך, בערך 20 מטרים הליכה עד המטבח - ואז להשעין אותי על היד לקשור את הצד השי של הסכין עם האינפוזיה ולתת משיכה מאוד מהירה עם הרגל(וחזקה) (כמובן בהנחה שחוט האינפוזיה לא יקרע - ושלא תאבד את ההכרה מרוב כאב, או שתתעלף מחוסר דם) כמובן גם תוכל פשוט להתאבד... תגיע לאותה תוצאה רק יותר בקלות...

Dead Scene

New member
פורום גאנז עוד יוציאו צו הרחקה

3 כינויי-מחשב שאני נקרא/ת על פיהם: רק זה 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[במראה החיצוני]: את העיניים שלי את השיער שלי את הניבים שלי 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[באישיות]: ציניות חוש הומור שנינות 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: אין לי טקאט אני קנאית ואני יוצאת מניאקית גם כשאני לא מתכוונת :X 3 דברים שמפחידים אותי: מעליות ליצנים עכבישים 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: לשמוע מוזיקה לדבר עם הח'ברה שלי לישון (כי לא תמיד יוצא לי) 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו: טי שרט שחורה ג'ינס קרוע ואהוב תחתונים 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: סאונדגארדן (שחקו אותה מופתעים) tool מייק פאטון וכל מה שהוא עושה, כפרה עליו. 3 השירים האהובים עלי כרגע: לאלאלאלאלאלאלא זה נרשע Soundgarden - blind dogs blind melon - no rain Tool - Jambi 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: אממ לעשות קעקוע שני למצוא דירה להתקבל למכללה לאומנויות 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: מרחב כנות חוש הומור מפוצץ לפנים 2 עובדות ושקר אחד: אין לי כוח לזה 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: זקן שיער ארוך בחורים גבוהים מאוד P: 3 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: לא מסוגלת לרכב על אופניים בלי ליפול לא מסוגלת לאכול בשר לא מסוגלת ללכת לישון בלי מזגן 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: את זה! סתם. אני יכולה להעביר שתי רגלים מאחורי הראש אני יכולה לשיר בטונים נורא גבוהים (אבל זה לא אומר שאני יודעת לשיר ;) ) אני יכולה לעשות חיקוים של נאפו מהקטקטים 3 התחביבים האהובים עלי: מוזיקה קולנוע לצאת עם הח'ברה לפאבים 3 דברים שאני רוצה לעשות עכשיו: לטוס לחו"ל למצוא עבודה נורמלית ולא החרא שייש עכשיו לעשות לסטון גוסארד ילד בית וגינה 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: צילום משחק עורכת רדיו 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: אירלנד אלסקה סיאטל 3 שמות אהובים: כריסטופר אדורארד לוגן 3 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: סטון גוסארד אדי וודר כריס קורנל אפשר שלושתם ביחד. מומלץ בזמן הקרוב ולפני שהם יזדקנו לגמרי.

J92

New member
../images/Emo54.gifואו.

נאפו מהקטקטים. אותך אני רוצה. בהצלחה עם הקבלות למכללה בייב

J92

New member
גם אף אחד לא קורא את זה

כינווים:יוווווווסוף. דברים שאני אוהב/ת בעצמי:ציפורניים רכות אחרי מקלחת.זהו באישיות]:אני לא אוהבת את השאלון הזה.המ יכולת להקשיב,יכולת להצחיק מישהו בוכה ממש,ויכולת לישון למשך חודש לא אוהב/ת בעצמי:חוסר סבלנות,נקמנית בצורה.כן.וכשאני עצבנית.אני עצבנית. שמפחידים אותי:מוות,אלוהים,מוות 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1)משקפיים.זהו התמכרתי. 2)שוקו על הבוקר. 3)תיקתוקים 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו: 1)בוקסר 2)שמיכה 3)וזהו 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: יותר מידי 3 השירים האהובים עלי כרגע: עפ''י שאלה קודמת 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1)אולי איזה מישהו שיקשיב 2)קצת אושר אמיתי 3)נמ 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: הבנה הבנה כימיה. 2 עובדות ושקר אחד:נונו באמאשלך. 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1)ידייים.הו 2)נמשיייייים 3)נו פנים ושאר הזה 3 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1)לראות מישהו בוכה ולא להתיישב לו על הוריד 2)לגנוב 3)כן נו תמציאו משהו 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1)להרוג 2)להרוג 3)להרוג. 3 דברים שאני רוצה לעשות עכשיו: 1)לישון 2)סתם חיבוק כזה 3)ה.ר.ג. 3 שמות אהובים: 1)כרמל 2)סתיו 3)חורף. יומנעים קורא בודד :)

SecondFace

New member
אתה טריילר פארק בעצמך!../images/Emo123.gif

הנה אני מתחילה איתך שיחה

למעלה