שאלון

dafi daf

New member
^^

תעלי תמונה,ואני מבטיחה לרייר עלייך עד בלי די
[החברה ההיא בלונדון,אבל אני בטוחה שהיא תישלח את הריר שלה עם יונת דואר^^]

one pearl

New member
לא הבנת...

אני מקנאה בך בזה שאת מכירה מישהו כל כך מושלם...(כנראה) חחחח

Aline In Chains

New member
../images/Emo115.gifחחח אל תגזימי.

הוא יפה, כן. אבל לא נראה לי שיש כאלה שמקדשות תאותיות XD

an li shem

New member
../images/Emo26.gif

3 כינויי-מחשב שאני נקרא/ת על פיהם:an li shem, einat 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[במראה החיצוני]: אף, שיער, נזם 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[באישיות]: ילדה שמחה, יחסית בעלת ביטחון, שטותניקית הרבה פעמים :) 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: באשיות?..קצת חסרת טאקט לפעמים, צריכה תשומת לב, עצלנית\ מוותרת מהר 3 דברים שמפחידים אותי: להישאר לבד נפשית, החלל, מטוסים 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: מוזיקה, אוכל, אנשים!! 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו: טרנינג, גופייה ומעלייה חולצת בצפר 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: לא סגורה על זה, פרל ג'אם, רד הוט, נירוונה 3 השירים האהובים עלי כרגע: State of love and trus,Don't Cry, Better man 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: סקס, סמים ורוקנרול 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: מישהו שמבין אותי, להיות פתוחים אחד עם השני (לא במובן הזה סוטים!), מישהו שיביא איתו משהו חדש שאני אוהבת 2 עובדות ושקר אחד: כואב לי הגב, אני צמאה, לא כואב לי הגב ואני רוויה.. 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: גב, ידיים, שפתיים 3 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: לרצוח, ללכת עירומה ברחוב, להיות זונה..במובן האמיתי 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: לשקר להורים (אני יודעת, פויה אני), לעשות דברים מגוחחים, לא יודעת מה עודדד :\ 3 התחביבים האהובים עלי: סקס סמים ורוקנרול 3 דברים שאני רוצה לעשות עכשיו:סקס סמים ורוקנרול..חח סתם, חלאס..אממ להרביץ לאחותי הגדולה 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: שחקנית, מעצבת, נו ברחה לי המילה..אחת שממציאה את הפרסומות.. 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: כל מקום שפרל ג'אם מופיעים בו (?) 3 שמות אהובים: דניאלה, מיכה, דניאל 3 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: חיים?..

הוד11

New member
אני

3 כינויי-מחשב שאני נקרא/ת על פיהם: הוד11, HODZG1, INDIAN11 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[במראה החיצוני]: השיער שלי, האף שלי, הברכיים שלי 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[באישיות]: זה קצת שחצנות לענות על זה לא? 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: קמצן, פרנואיד, מגזימן 3 דברים שמפחידים אותי: עכבישים, ג'וקים והכי מפחיד אותי כישלון 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: עיתון, סרט טוב, האתר תפוז 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו:מכנסיים קצרות כחולות, חולצה של נבחרת ארגנטינה, תחתונים לבנות של קינג אנדרוואר 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: טיפקס, אליס אין צ'יינס, פרל ג'אם 3 השירים האהובים עלי כרגע: רוחב האגס 1 של אהוד בנאי ברודר של אליס ג'וני מאר של טיפקס 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: יש הרבה דברים שננסה אותם נודיע לכם 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: לא עולים לי לראש שלושה דברים עכשיו 2 עובדות ושקר אחד: לא הבנתי 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: שיער (יותר הצורה שלו פחות הצבע), תחת , פנים 3 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: רק שלושה???? יש המון 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: גם יש הרבה דברים 3 התחביבים האהובים עלי: לקרוא, לאכול, לראות סרטים 3 דברים שאני רוצה לעשות עכשיו: כלום 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: ארכיאלוג או מזרחן 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: הוואי, סן טרופה, מליבו 3 שמות אהובים: אני יודע 3 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: הרבה דברים

nothingman1

New member
כמו אהוד יערי

ואם את גם לא יודעת מי זה אהוד יערי אז את בבעיה

cold metal ass

New member
שאלון !!

איזה יופי .. כינויי-מחשב שאני נקרא/ת על פיהם: זה שכרגע , PUKI , LITALUSH 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[במראה החיצוני]: עיניים , שפתיים ? אוי אני די ביקרותיית כלפיי פיזית , אז עזבו 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[באישיות]: סימפטית , חוש הומור , 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: קצת צינית , לא שזה דבר רע , שפוט לפעצים זה בא במקום לא נכון ופוגע באנשים , לפעמים אני ביישנית מידי , 3 דברים שמפחידים אותי: ג'וקים , חושך ,מוות 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום:אוכל , מקלחת , מוזיקה 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו: גופייה , שורט , נעלי אצבע ( נו נועלת .. ) 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: פרל ג'אם , רד הוט , קווין . 3 השירים האהובים עלי כרגע: יש הרבה יותר מ שלושה שירים 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: בנג'י , עגיל באוזן , נו אבל לא איפה שתמיד שמים , למעלה .. נו שכחתי איך קוראים לזה .. תנוך !! בתנוך ! אמרו לי שזה כואב אז אני מסתייגת מזה קצת , 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: צחוק , כמובן אהבה , ושיהיה דומה לי . 2 עובדות ושקר אחד: החיים שלי די משעממים למשחק הזה 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: ידיים שזה הכפות ידיים והזרוע , לא יודעת למה אבל יש לי חולשה לזה , שיער , חיוך 3 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: להרוג ג'וק לא כי אני מרחמת עליהם או משהו , אני פשוט כ"כ נגעלת , שאני לא יוכלה להסתכל עליהם , אבל בכיף אני אתן את הנעל שלי שיהרגו אותה , ואז אעביר אותה חיטוי רציני , לאכול קלמטינה , 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: לא יודעת :I 3 התחביבים האהובים עלי: מוזיקה , אופניים ,בישול 3 דברים שאני רוצה לעשות עכשיו: לאכול , לסיים את השאלון כדי שאני אוכל לאכול , לראות אם יש משהו מעניין בטלויזיה 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: משהו בקולנוע , בישול , צילום 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: ניו יורק , ניו זילנד , ואממ קנדה אולי . 3 שמות אהובים: אריאל , שי לבת ! , רפאל 3 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: נסיעה ארוכה לארה"ב שכוללת הופעה של פרל ג'אם (2 במחיר של 1
) , לבנות משפחה , לאמץ כלב .

SecondFace

New member
בישול../images/Emo47.gif

חח ושכחתי לציין כמוך.. אבל חיוך..זה דבר מושך!

למעלה