שאלון

BaTaTa KaRa

New member
תשובה קצת באיחור חח..

3 כינויי-מחשב שאני נקרא/ת על פיהם: בטטה קרה, פירחון וזהו.. 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[במראה החיצוני]: המממ..ספתיים קפות רגליים ועם כמה שזה נישמע מוזר גם כמה צלקות.. 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[באישיות]: שאני יודעת לשמח שאנשים בבאסה..שאני מאוד חיובית (= ושאני רואה בפגמים דבר יפה. 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: כשה לי להשלים עם אצמי, שאני תמיד רוצה להיות מודעת להכל, ותלותית לפאמים.. 3 דברים שמפחידים אותי: נפילות היתרסקויות וכל מה שקרוך בזה, הזיות, והכי גדול זה לאבד את האחיות שלי (טפו טפו טפו
) 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: מוסיקההה, משו מיוחד שאני יחשוב עליו כמה ימים אחרי זה, סיבוב כזה במשק 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו: גופייה מיכנסי דייגים וצעיף 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: PEARL JAM, מאיר אריאל, RED HOT CHILI PEPPERS 3 השירים האהובים עלי כרגע: DISSIDENT, HUNGER STRIK, ANGIE 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: פירסינג, להחליט לאיזה מגמה ללכת ]=, ועוד משו לאמגלה (= 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: אהבה, מיניות, שלא תהיה מגבילה 2 עובדות ושקר אחד: הובכן...1. אני לא יכולה בלי התכשיטים שלי..2. יש לי בחדר (לי בילבד) 68 דיסקים מקוריים!! 3. שידחתי לעצמי את האמצע שבין האצבע לעגודל כזה... 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: קפות ידיים, לסת, חזה שרירי כזה (= 3 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות:לאכול בשר...לשמוע ויקוחים שאני יודעת מה הצד הצודק..לישמוע אנשים ששרים לא מדויק.. 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: הכל. אני סופרמן. 3 התחביבים האהובים עלי: לשיר (לא שאני טובה בזה..), לצייר\ליצור, ליצחוק (= 3 דברים שאני רוצה לעשות עכשיו: לירכב על הסוסה שלי..וואו..ממש.. 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: אמנית 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: אפריקה (וזה הולכך להיתממש בעוד 10 ימים!!), תאילנד, וארה"ב.. 3 שמות אהובים: ניל, שני (לבנים), ו...מלייקה 3 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: להיזדיין, לעשות קעקוע, ולהיפרד מכל האנשים שהיו בחיים שלי בכל צורה שהי..

psychoit

New member
אע

3 כינויי-מחשב שאני נקרא/ת על פיהם: נכון לתקופה הזאת הכינוי היחיד שלי במחשב הוא psychoit אבל שמורים לי עוד 2 כינויים בתפוז שאני כבר לא משתמשת בהם והם angel 0f r0ck ו-backstreet girl. 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[במראה החיצוני]: השיער שלי השפתיים שלי העיניים שלי 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[באישיות]: רגישה יצירתית אמיתית 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: חסרת טאקט רגשנית עקשנית 3 דברים שמפחידים אותי: למות בייסורים להכנס לגוף של מישהו אחר שאנשים שקרובים אליי יפגעו 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: להקשיב למוזיקה שאני אוהבת להשתין כל 15 דקות לחבק לפחות 5 אנשים 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו: שמלת בית לבנה כחולה תחתונים והאמת שזהו. 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: דיוויד בואי ג'ון פרושיאנטה רד הוט צ'ילי פפרז 3 השירים האהובים עלי כרגע: grace של ג'ף באקלי turn it again של רהצפ we are the dead של דיוויד בואי 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: לעבוד על כל מיני תכונות באישיות שלי שבעייתיות(למרות שאני עושה את זה כל שנה) ללמוד לנגן על גיטרה ללכת לכמה שיותר הופעות רוק של מוזיקאים מתחילים. 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: אמון כנות משיכה 2 עובדות ושקר אחד: אני ב-3 יחידות מתמטיקה יש לי adhd אני אוהבת את בריטני ספירס 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: אם הוא נראה כמו אישה אם הוא שחיף עיניים 3 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: לגעת בירח לגעת בכוכבים לגעת בשמש 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: לחבק לנשק ללכת 3 התחביבים האהובים עלי: לחקור על אמנים שאני אוהבת להסתובב בחנויות בגדים ביזארית להתנדנד בנדנדה 3 דברים שאני רוצה לעשות עכשיו: לראות הופעת רוק להיות אצל ידיד שלי בבית לישון 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: שחקנית מוכרת בחנות דיסקים מוכרת בחנות בגדים 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: הודו יפן אנגליה 3 שמות אהובים: זיגי לולו אורי 3 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: לשחזר את העבר לראות את ההופעה של זיגי סטארדסט מ-1973 לשכב עם זיגי סטארדסט להוציאו לפחות אלבום אחד שייזכר לנצח הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה