שאלון !!
איזה יופי .. כינויי-מחשב שאני נקרא/ת על פיהם: זה שכרגע , PUKI , LITALUSH 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[במראה החיצוני]: עיניים , שפתיים ? אוי אני די ביקרותיית כלפיי פיזית , אז עזבו 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[באישיות]: סימפטית , חוש הומור , 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: קצת צינית , לא שזה דבר רע , שפוט לפעצים זה בא במקום לא נכון ופוגע באנשים , לפעמים אני ביישנית מידי , 3 דברים שמפחידים אותי: ג'וקים , חושך ,מוות 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום:אוכל , מקלחת , מוזיקה 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו: גופייה , שורט , נעלי אצבע ( נו נועלת .. ) 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: פרל ג'אם , רד הוט , קווין . 3 השירים האהובים עלי כרגע: יש הרבה יותר מ שלושה שירים 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: בנג'י , עגיל באוזן , נו אבל לא איפה שתמיד שמים , למעלה .. נו שכחתי איך קוראים לזה .. תנוך !! בתנוך ! אמרו לי שזה כואב אז אני מסתייגת מזה קצת , 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: צחוק , כמובן אהבה , ושיהיה דומה לי . 2 עובדות ושקר אחד: החיים שלי די משעממים למשחק הזה 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: ידיים שזה הכפות ידיים והזרוע , לא יודעת למה אבל יש לי חולשה לזה , שיער , חיוך 3 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: להרוג ג'וק לא כי אני מרחמת עליהם או משהו , אני פשוט כ"כ נגעלת , שאני לא יוכלה להסתכל עליהם , אבל בכיף אני אתן את הנעל שלי שיהרגו אותה , ואז אעביר אותה חיטוי רציני , לאכול קלמטינה , 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: לא יודעת :I 3 התחביבים האהובים עלי: מוזיקה , אופניים ,בישול 3 דברים שאני רוצה לעשות עכשיו: לאכול , לסיים את השאלון כדי שאני אוכל לאכול , לראות אם יש משהו מעניין בטלויזיה 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: משהו בקולנוע , בישול , צילום 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: ניו יורק , ניו זילנד , ואממ קנדה אולי . 3 שמות אהובים: אריאל , שי לבת ! , רפאל 3 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: נסיעה ארוכה לארה"ב שכוללת הופעה של פרל ג'אם (2 במחיר של 1
) , לבנות משפחה , לאמץ כלב .