אתה מן הסתם מתכוון לחצאיות מיני
S SecondFace New member 10/9/06 #37 חח אני רואה אותך כזה אוסף חצאיות מכל הסוגים מוחבאים מתחת למיטה שלך וכשאפחד לא רואה אתה מוציא אותן ורוקד בלט או משו כזה.. XD אוי ווי אכן,תמונות קשות!!
חח אני רואה אותך כזה אוסף חצאיות מכל הסוגים מוחבאים מתחת למיטה שלך וכשאפחד לא רואה אתה מוציא אותן ורוקד בלט או משו כזה.. XD אוי ווי אכן,תמונות קשות!!
T The legendary DuDe New member 10/9/06 #38 ../images/Emo123.gif חצאיות זה סקסי, אבל מה הקשר ביני לבין בלט?
S SecondFace New member 10/9/06 #39 משו..חצאיות מוי סקסי..אל תשאל../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif חח סתם..רגע של חירפון..אני מסטולה לגמרי!!
משו..חצאיות מוי סקסי..אל תשאל../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif חח סתם..רגע של חירפון..אני מסטולה לגמרי!!
A Aline In Chains New member 10/9/06 #23 ../images/Emo115.gifאני יודעת P: חזה,תחת,רגליים, או בטן חחחח :]
O one pearl New member 10/9/06 #41 ממה אתה עשוי שכל הבנות האחרות בפורום מקדשות את אותיות המקלדת שאתה מקליד עליהם? גם אני רוצה לדעת....
T The legendary DuDe New member 11/9/06 #42 הן לא ממש מקדשות את האותיות הללו עד כמה שאני יודע. ועדיף שתשאלי אותן, גם אני לא מבין ממה אני עשוי..
O one pearl New member 11/9/06 #44 דרך אגב, זו הייתה מחמאה לך, בדרך המוזרה שלה...ודי ירידה עליהן...אבל אני חייבת לגלות את סוד בקסם שלך...
דרך אגב, זו הייתה מחמאה לך, בדרך המוזרה שלה...ודי ירידה עליהן...אבל אני חייבת לגלות את סוד בקסם שלך...
T The legendary DuDe New member 11/9/06 #45 מממ, אז תודה(?) ובמקומן לא הייתי מוותר ואם את ממש רוצה, אז, ממ, לא יודע, תכתבי לי?
O one pearl New member 11/9/06 #49 סתם, ציטוט בדבריה של דאפי כלפיך... "אני וחברה שלי ריירנו עליך עד בלי די אתה הבן אדם הכי מושלם שיכולתי לבחור בשביל להיות סטוקרית שלו" חחח...אני כל כך משועממת...חחחח
סתם, ציטוט בדבריה של דאפי כלפיך... "אני וחברה שלי ריירנו עליך עד בלי די אתה הבן אדם הכי מושלם שיכולתי לבחור בשביל להיות סטוקרית שלו" חחח...אני כל כך משועממת...חחחח
D dafi daf New member 12/9/06 #67 ../images/Emo12.gif*מגלגלתעיניים* אממ,דבר ראשון,זו הצורת דיבור שלי ודבר שני,הוא היפנט אותי התמגנטתי לעיניים שלו עוד לפני שהוא הכיר אותי בכלל ומאז איני מסוגלת לשלוט בעצמי [וזו גם כנראה העובדה שהוא מפאוור מטאל מסתבר שיש לי חולשה אליהם ] [ודבר שלישי... זה ג'ים! הוא פשוט גרר ] (ואני לא דוגמה טובה יש לי אובססיות לדברים קטנים )
../images/Emo12.gif*מגלגלתעיניים* אממ,דבר ראשון,זו הצורת דיבור שלי ודבר שני,הוא היפנט אותי התמגנטתי לעיניים שלו עוד לפני שהוא הכיר אותי בכלל ומאז איני מסוגלת לשלוט בעצמי [וזו גם כנראה העובדה שהוא מפאוור מטאל מסתבר שיש לי חולשה אליהם ] [ודבר שלישי... זה ג'ים! הוא פשוט גרר ] (ואני לא דוגמה טובה יש לי אובססיות לדברים קטנים )
T The legendary DuDe New member 12/9/06 #71 אה, זו צורת הדיבור שלך? כבר הרגשתי מיוחד 2, , אבל את התמגנטת לעיניים שלך כשהכרתי אותך, פגשתי אותך על הגג ואז אמרתי 'אההההה, את דאפי!!! שמעתי עלייך מלא' בלה בלה. אל תשווי אותי לסער ובנים אחרים ופאוור 3, לעשות לך קבוצת תמיכה?
אה, זו צורת הדיבור שלך? כבר הרגשתי מיוחד 2, , אבל את התמגנטת לעיניים שלך כשהכרתי אותך, פגשתי אותך על הגג ואז אמרתי 'אההההה, את דאפי!!! שמעתי עלייך מלא' בלה בלה. אל תשווי אותי לסער ובנים אחרים ופאוור 3, לעשות לך קבוצת תמיכה?
D dafi daf New member 12/9/06 #74 1,אתה הכי מיוחד!../images/Emo3.gif 2,ואני ידעתי מי אתה כבר קודם כבר לא זוכרת איך אבל ידעתי וגם ראיתי אותך ^^ ואני ממש לא משווה אותך אליהם,אני רק אומרת שיש לי חולשה כללית. [אתה הכי מיוחד,נו;;] 3,;-[ קודם תעשה לי ילדים,אח"כ נחשוב על קבוצות תמיכה ^^
1,אתה הכי מיוחד!../images/Emo3.gif 2,ואני ידעתי מי אתה כבר קודם כבר לא זוכרת איך אבל ידעתי וגם ראיתי אותך ^^ ואני ממש לא משווה אותך אליהם,אני רק אומרת שיש לי חולשה כללית. [אתה הכי מיוחד,נו;;] 3,;-[ קודם תעשה לי ילדים,אח"כ נחשוב על קבוצות תמיכה ^^