שאלון

../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

ששוב גנבתי מפורום גאנז
3 כינויי-מחשב שאני נקרא/ת על פיהם: 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[במראה החיצוני]: 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[באישיות]: 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 3 דברים שמפחידים אותי: 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו: 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 3 השירים האהובים עלי כרגע: 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 2 עובדות ושקר אחד: 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 3 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 3 התחביבים האהובים עלי: 3 דברים שאני רוצה לעשות עכשיו: 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 3 שמות אהובים: 3 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות:

אהמ אני

3 כינויי-מחשב שאני נקרא/ת על פיהם:רק זה שכרגע 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[במראה החיצוני]:שיער, שפתיים, פירסינגים 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[באישיות]:רגישה, אכפתית, אהמ לאדעת 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי:עקשנית, אובססיבית 3 דברים שמפחידים אותי:מוות, ג'וקים, מחלות 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום:מוזיקה, סיגריות, אוכל 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו:שורט, גופיה, פירסינגים 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: אליס אין צ'יינז אמ והשאר בערך באותה מידה לא יכולה לבחור 3 השירים האהובים עלי כרגע: Ocean land-Orphaned land Demonizer-Judas Priest Eighteen and Life-Skid Row 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה:עוד פירסינגים, אהמ ועוד שני דברים אישיים 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: בנאדם שדומה לי, שיהיה אכפתי, ושיהיה לו טעם טוב במוזיקה 2 עובדות ושקר אחד:אין לי כוח, אין לי כוח, יש לי כוח 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי:שפתיים, גוף, שיער 3 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות:לאכול קוטג', לאכול ג'וקים, לאכול בשר ועוף 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: לצייר, לחלום בהקיץ שעות, לחטוץ קריזה על דברים הכי שטותיים(דוגמא: אתמול אחי גמר תשוקולד האהוב עליי והתעצבנתי ושברתי כוס..) 3 התחביבים האהובים עלי:מוזיקה ציור לקרוא 3 דברים שאני רוצה לעשות עכשיו: להתקלח, להתקלח, ולהתקלח(רק באשדוד חם ככה? אלוקים אני מרגישה כאילו אני תכף יימס!) 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי:פיייי אין לי מושג קלוש 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: פירנצה ונציה ניו יורק 3 שמות אהובים:לאדעת 3 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות:לראות הופעה של להקה לועזית, לקפוץ באנגג'י ועוד משהו אישי

ved42

New member
שלי

3 כינויי-מחשב שאני נקרא/ת על פיהם:יותר מידי 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[במראה החיצוני]: 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[באישיות]:? 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי:תשער 3 דברים שמפחידים אותי: 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום:2 שינה בצהורים 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו:גי'נס וחולצת בית ספר 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: נירוונה פרל ג'אם גאנז 3 השירים האהובים עלי כרגע:state of love whpping leash 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה:כלום 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 2 עובדות ושקר אחד:עובדה אני הכי קטן בפורום שקר אני הכי גדול בפורום 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 3 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות:לעשן 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות:להרוס מיתרים 3 התחביבים האהובים עלי:לנגן לישון ליראות טלוויזיה לשמוע מוזיקה 3 דברים שאני רוצה לעשות עכשיו:לראות טלוויזיה 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי:נגן סחיר 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: אמריקה סיאטל 3 שמות אהובים:ג'ון דייב דיויד 3 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות:לשרוף את כול בתי הספר בעולם

אחי..

אתה צריך ללמוד להפסיק לדלג על אותיות, וללמוד להשתמש בסימני פיסוק. ההודעות שלך לא מובנות.

I am Cornholio

New member
יאי, שאלון!!!

3 כינויי-מחשב שאני נקרא/ת על פיהם: MiSs PsYcHo SeXy, I am Cornholio ונופר. 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[במראה החיצוני]: העגיל שלי, השיער שלי, המותניים
3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[באישיות]: אני מתחילה להרגיש לא בסדר... מממ, אני לא שומפטת אנשים סתם, אני לא גזענית, אני לא שטחית. 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: אני פרפקציוניסטית בדברים מפגרים אבל שמה זיןעל דברים חשובים.... 3 דברים שמפחידים אותי: שאדם קרוב אליי ימות, 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: מים, אוויר, מוסיקה. 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו: חולצה, מכנס, גרביים... 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: רד הוט צ'ילי פפרס, פינק פלויד, פרל ג'אם. יש עוד מלא, אבל אלו עלו לי בראש כרגע. 3 השירים האהובים עלי כרגע: אניטינג אניטינג של דרמרמה... צ'אנג'ס של בואי, וסטורם אין א טי קאפ של הפפרס. 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: להיות תלמידה טובה+ 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: אהבה, אמון, עניין 2 עובדות ושקר אחד: לגבי מה? 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: עיניים, חיוך, ומהצוואר עד לקן המכנס... זה האיזור שהכי מושך אותי..
3 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: אם אני רבה אם מישהו, יהיה קשה לי לרדת עליו.. כאילו בדברים רציניים... לא יודעת, המצפון לא נותן לי... הייתי מתה לטעום בייקון, כי זה נראה ממש טעים, אבל אני לא אעשה את זה כי זה לא כשר... ושוב המצפון שלי יציק לי... והדבר השלישי הוא שאני בחיים לא אגע בסמים... אני לא מסוגלת לחשוב על לנסות אפילו
3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: ללכת... וזה ממש לא בצחוק, זה משהו שאני יכולה לעשות, ואני מודה לאלוהים שאני עדיין מסוגלת לעשות את זה... יש אנשים שלא יכולים, ואני חושבת שאסור לקחת דברים כאלו כמובן מאליו... אני יכולה לדבר, ואני יכולה לראות. 3 התחביבים האהובים עלי: לנגן, לשמוע מוסיקה, ולקרוא ספרים. 3 דברים שאני רוצה לעשות עכשיו: לאנוס את ג'ון פרושיאנטה, לאנוס את ג'ון פטרוצ'י, ללכת לחברה לנגן בגירה השקסע שלה. 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: רפואה, גאופיזיקה, עריכת דין. 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: ניו זילנד, קנדה, איטליה. 3 שמות אהובים: דניאל... וזהו. 3 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: יש יותר מ-3.

Jagged chaos

New member
עונה על חלק...

צריך להיות פתוח מידי בשבילך לענות על כל השאלון הזה.... 3 כינויי-מחשב שאני נקרא/ת על פיהם: jagged chaos, wooden jesus, woodstock 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[באישיות]: אל תבינו לא נכון- אני גם שונא ללמוד...אבל יש לי דחף לקרוא אינציקלופדיות ולדעת דברים לא חשובים מעניינים...נגיד...ידעתם שבגלל פעולה קוגנטיבית כלשהי במוח אתם לא תצליחו לקרוא שאתם חולמים?..גם אם תפתחו ספר האותיות יהיו מבולבלות... 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: שאני לא רוצה ולא ארצה להתגבר על שני פוביות על גבול הפרעות- נחשים (שאני רק רואה תמונה של נחש יש לי התכווצות שרירים...) ולהיות בעומק בים שהרגליים לא נוגעות בקרקע... 3 דברים שמפחידים אותי: נחשים (פוביה ממש גדולה...שיוצא מידי פעם לראות בטלויזיה תוכנית על נחשים..אני תמיד חושב שיש מאחורי נחש שמתכנן עליי ארוחה) לטבוע להתעוור 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: מוזיקה, סיגריות, לדבר עם מישהו...במקרים קיצוניים אפילו עם משהו...זאת נראת לי דרך קלה מידי לאבד שפיות אם אין עם מי לדבר יותר מידי זמן.. 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: פרל ג'ם, ג'וני מיטשל, לד זפלין 3 השירים האהובים עלי כרגע: Air - playground love Pearl Jam - porch Led Zeppelin - ten years gone 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: שלא תיהיה מגבילה/כבדה... 2 עובדות ושקר אחד: אוהב פסיכולוגיה, סטייה לרוסיות מבוגרות (כולם יודעים את זה... נו
..ידידות רוסיות מתאבסות להזמין אותי לבית שלהן שאימא שלהן שם...הכל התחיל מחברה של אימא...אחת השוות לגילה...), לא קוראים לי סנופקין... 3 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: לגעת בנחש...גם אם הוא קטן ולא ארסי... לרמוס לאנשים ת'לב בכוונה לסובב את יד ימין בסיבובים שמאליים ויד שמאל סיבובים ימניים באותו הזמן...משהו בקורדינציה... 3 התחביבים האהובים עלי: מוזיקה, לעשות משהו ותוך כדי לכתוב דברים בלי שאני מודע מה כתבתי...., תרפיה 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: פסיכולוגיה, להפיק מוזיקה... 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: קליפורניה, אוסטרליה, ניו זינלנד 3 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: באנצ'י, לעבור היפנוזה...

cold metal ass

New member
שמע ..

בקשר לסיבוב של הידיים בשני כיוונים שונים .. גם לי זה קרה ואמרתי לעצמי " ליטל את חייבת לדעת לעשות את זה " לא שזה כזה עוזר בחייים , אבל איזה שהוא ניצחון אישי , קיצר .. תנסה לעושת את זה עם חבלים שבקצה שלהם יש איזה משהו , אתה מכיר את החבליםפהאלה שעושים איתם כול מיני סיבובים בידיים ? אז כאלה , אם לא הבנת על מה אני מדברת .. פשוט קח שני חבלים דומים באורכם , קשור אותם בקצה ותנסה לסובב אותם לשני כיוונים שונים .וככה תראה שתיכנס לאיזה שהוא קצב ואולי תצליח . תתחיל עם סיבוב של יד אחת ואח"כ תצרף את השנייה לאט לאט זה יעבוד .

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gifעונה שוב..

3 כינויי-מחשב שאני נקרא/ת על פיהם: #.aline in chains #.אלין השרוטה 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[במראה החיצוני]: #.עיינים,שיער, ולא משנה חח.. 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[באישיות]: אין לי מושג. 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: לא משנה.. 3 דברים שמפחידים אותי: #.ג'וקים. #.מוות. #.כישלון. 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1.מוזיקה. 2.מים ואוכל. 3.מסטיקים. 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו: 1.מכנס ארוך 2.חולצה רגילה 3.חזייה[?] חח.. 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1.נירוונה. 2.אליס אין צ'יינס. 3.ביטלס,קווין,פינק פלוייד.. :] 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1.help של ביטלס. 2.היינו עושים אהבה..של כנסיית השכל. 3.Metallica - Of Wolf and Man 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1.ללמוד תופים. 2.עגיל בגבה. 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1.אמון 2.משיכה 3.ואהבה כמובן. 2 עובדות ושקר אחד: 1.המממ,אף פעם לא עישנתי. 2.יש לי הפרעות נפשיות. 3.אני דומה לצב:) 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1.שיער ארוך. 2.עיינים. 3.ידיים. 3 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1.נו דאממ,לקחת סמים. 2.לעשן 3.לשמוע דיכאון\מזרחית. 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: לא יודעת. 3 התחביבים האהובים עלי: 1.גיטרה. 2.מחשב 3.לישון[?] 3 דברים שאני רוצה לעשות עכשיו: 1.לאכול. 2.עגיל בגבה. 3.לשתות[?] 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1.לא יודעת, אני רוצה לנגן בלהקה. 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1.לונדון. 2.פלורידה. 3.סיאטל. 3 שמות אהובים: 1.אליס. 2.דניאל. 3.דילן. 3 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: 1.לנגן בלהקה. 2.סקס[?] 3.להתחתן וילדים[?]

one pearl

New member
מי קורא את זה?

3 כינויי-מחשב שאני נקרא/ת על פיהם: pearl.... 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[במראה החיצוני]: העיניים, המותנים, הבטן (השמנה) 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[באישיות]: ממ...קשה...למה אוהבת? שלא מעניין אותי מה אנשים חושבים, שאני מדברת הרבה שטויות, שהדמיון של יעובד שעות נוספות 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי:שלא מעניין אותי מה אנשים חושבים, שאני מדברת הרבה שטויות, שהדמיון של יעובד שעות נוספות (זה גם חסרון) 3 דברים שמפחידים אותי: שלא מעניין אותי מה אנשים חושבים, שאני מדברת הרבה שטויות, שהדמיון של יעובד שעות נוספות (זה גם די מפחיד...) 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: לאכול, לשתות, לשמוע מוסיקה 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו: 2 שרשרות שחורות (שהחברים שלי טוענים שמכוערות למדי ונראות כמו קולר...יש להם דמיון מפותח אפילו יותר ממני), אממ חולצה קרועה ואדומה (תפשתם אותי ברגע נדיר..) 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: פרל זאם, גאנזז, Counting Crows 3 השירים האהובים עלי כרגע: אני אכתוב שיר אחד מכל להקה: nothing as it seems- pearl jam, Counting Crows - A Long December Guns N' Roses - One In A Million 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: שיעניין אותי יותר מה אנשים חושבים, להפסיק לדבר שטויות, להפסיק לדמיין. זה יהיה משעמם... 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: אמון, אכפתיות, הנאה 2 עובדות ושקר אחד: שחור, לבן, אפור 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: לבוש, עיניים, דיבור פילוסופי מטופש באמצע הלילה. 3 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: להפסיק לחשוב, לא לשמוע מוסיקה/לנגן מוסיקה/לשיר מוסיקה, למות. 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: לדבר שטויות, לנגן את nothingman באורגן (זה ממש ממש מוזר), לעשות גילגול לאחור. 3 התחביבים האהובים עלי: לנגן (על אורגן ועל העצבים), לכתוב (סיפורים, שירים, סתם שטויות), לשמוע מוסיקה. 3 דברים שאני רוצה לעשות עכשיו: לנסוע למוסד, לפגוש את ניל גיימן (אף אחד כאן בטח לא שמע עליו), לפגוש ידיד ממש טוב שלי (או שלא ממש...) 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: ויתרתי על קריירת אורגניסטית מקצועית בלהקת רוק... אז נשאר: כתבת, סופרת, או מה שאבא רוצה: עורך דין. 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: לא כאן, איפה שיש הופעה מעניינת של פרל גאם, הירח. 3 שמות אהובים: דן, מקס, רוני 3 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: לחיות, לפגוש את ניל גיימן, לפרסם ספר ואלבום מוסיקה (בכל המקרים, חוץ מהראשון, אני לא כל כך רחוקה..)

SecondFace

New member
בא לי תות ../images/Emo210.gif

3 כינויי-מחשב שאני נקרא/ת על פיהם:וואו יש לי פיצולים..תכירו: 1.פרומה[ויש לזה עיוותים^^ פרומי,פרומית,פרומיתוש,פרומ'לה] וכו'.. 2.פרינסטון[גירל] 3.סקונד פייס ....זהו! 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[במראה החיצוני]:לא ממש אוהבת.לפעמים את העינים וזהו..אה ואת הנקודות חן שלי!
3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[באישיות]:אוהבת להקשיב לייעץ[לחבק :) ] , נפתחת לאנשים[זה כלול גם בדב' שאני לא אוהבת] ולפי מה שרעות אומרת..אני מפרגנת כשצריך |פרצוף מהסס| 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: מגיבה מהר מידי[מתעצבנת] ,נפתחת לאנשים ובוטחת מהר מידי,והכי אני לא אוהבת זה כשאני לא שמה לב ופוגעת באנשים הקרובים אליי. 3 דברים שמפחידים אותי:מוות,אהבה וג'וקים =\ 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום:מוזיקה,אוכל+מים ויחס..מישו לדבר איתו =] 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו:מכנסיים קצרות וחולצה זרוקה שיש לי 327#%^8 שנים :]] הכי נוח! 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: אליס,פרל,מטאליקה..ועוד נספחים.. 3 השירים האהובים עלי כרגע:"חזרת פתאום"..כל היום שרתי אותו..כרגע זהו. 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה:לצבוע תשיער לכחול[פסים] אבל אני בספק כמו שאני מכירה אותי.. להשקיע במוזיקה[שירה וגיטרה] ולשנות דברים שמפריעים לי באופי ובמראה. 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים:אמון,כנות ואהבה [כי אם את זה אין ..] 2 עובדות ושקר אחד:אוקי.. עובדה1: קיבוצניקית לשעבר עובדה2: דתיה שקר:אני בלונדינית
סתם..אין..!לא עכשיו 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי:תאמת שזה משתנה לפי הבנאדם..אבל עיניים[מבט]
, שיער וגוף מסוקס
3 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: לפגוע בכוונה בבנאדם, שפגעעטט[איך שלא יכתבו את זה..] ולאכול דגים|מקיאה| 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: לשיר,לצייר ולהרביץ לערסים קטנים
3 התחביבים האהובים עלי:ראה למעלה^^ 3 דברים שאני רוצה לעשות עכשיו: פסים כחולים ,ואז גלח ..אממ ועוד משו.[לא פה] 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: בכללי ברקע האומנותי..יש כמה 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: אצל חברה שלי בצרפת,בכנרת[או איפושהו בצפון] ובארגנטינה אצל המשפוחה[אעעא לדבר ברח' עם אנשים ספרדית.!!] 3 שמות אהובים: תום לבת!! ועידו לבן..זהו בערך 3 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: להיות חלק בלהקה[סולנית ואלי אפילו בגיטרה] להגיד למישו מסויים ואולי עוד כמה אנשים כל מה שאני חושבת עליהם. להיות מאושרת ומרוצה מההחלטות שלי בחיים.! זהו! פיניטו! יאמי ..שאלונים!!

dafi daf

New member
מאתגר משו.

3 כינויי-מחשב שאני נקרא/ת על פיהם:דאפצ,dafi daf,stuffed animal 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[במראה החיצוני]:עיניים,עגילים,כפות ידיים?
3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[באישיות]:יצירתיות,אמפטיה,כנות. 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי:פרפקציוניזם,פתיחות,אובססיות. 3 דברים שמפחידים אותי:מים עמוקים בים,נטישה,סיכונים. 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום:לדבר עם חברים,לקחת כדורים,לעשן. 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו:גופייה,מכנס קצר ותחתון.[בדיוק שלוש
] 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי:Bob dylan,My second surprise,נושאי המגבעת. 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים:שלא תהיה לוחצת מדי,שנוכל לדבר ולהבין אחד את השני,שתהיה כנות. 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי:עצמות בריח,עיניים,כפות ידיים. 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות:להגיע לסנטר/אף עם הלשון,לפזול,להסביר את האופן הכימי בו סמים פועלים על המוח. 3 התחביבים האהובים עלי:להופיע,להיות בהופעות,לשבת עם חברים על בירה וסיגריה. 3 דברים שאני רוצה לעשות עכשיו:להיות עם דפי[חברההכיטובה] ואנה בלונדון. 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי:לעסוק בביוכימיה של המוח,לעסוק בתחום הבמה,לעסוק בתחום האומנות. 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: אוסטרליה
,תאילנד[איפה שצילמו את "החוף",מקום מדהים],סיני-שוב. 3 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות:להופיע במקום מכובד,ללמוד דידג',באנג'י/צניחה חופשית.

3 דווקא?

3 כינויי-מחשב שאני נקרא/ת על פיהם: חוץ מג'ים וחבוב אגדי אין ממש. 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[במראה החיצוני]: עיניים ושיער, בואי לא נסחף.. 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[באישיות]: אדישות, ציניות ועומק. 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: מראה, טיפשות, דיכוי עצמי מסיבה לא ברורה. 3 דברים שמפחידים אותי: ליצנים, מוות, והמחשבה שהכל יכול להעלם בשנייה. 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: בשר, מוזיקה וקולה. 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו: בוקסר מכנסיים וחולצה
3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: יש הבדל, 3 להקות - Queen, Doors, Metallica מוזיקאים - פרדי מרקורי, ג'ים מוריסון וליין סטיילי. 3 השירים האהובים עלי כרגע: אין 3 ואף פעם לא יהיו. 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה:
3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: כנות, אהבה ואמיתיות. 2 עובדות ושקר אחד: אני גיטריסט, אני לומד תקשורת ואני גר במרכז. 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: בכל הגוף? נחשו.. 3 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: לעוף, לא לחשוב, חסר לי עוד אחד. 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: לנגן, להתאהב, לאהוב. 3 התחביבים האהובים עלי: לנגן, לשמוע מוזיקה ולעשות סרטים. 3 דברים שאני רוצה לעשות עכשיו: לעוף, להיות עם מישהי ולצרוח. 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: גיטריסט
, לא יודע מה עוד. 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: פינלנד, אירלנד ואיטליה. 3 שמות אהובים:
, לא יודע, יעל זה שם ממש יפה. 3 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות:

האמת שרגליים זה ממש סקסי

כשהן חלקות כמובן, בגלל זה אני פאנבוי של חצאיות
ואיזור הצוואר גם הוא ממש יפה, אבל לא לזה התכוונתי *מגלגל עיניים*

למעלה