מי קורא את זה?
3 כינויי-מחשב שאני נקרא/ת על פיהם: pearl.... 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[במראה החיצוני]: העיניים, המותנים, הבטן (השמנה) 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי[באישיות]: ממ...קשה...למה אוהבת? שלא מעניין אותי מה אנשים חושבים, שאני מדברת הרבה שטויות, שהדמיון של יעובד שעות נוספות 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי:שלא מעניין אותי מה אנשים חושבים, שאני מדברת הרבה שטויות, שהדמיון של יעובד שעות נוספות (זה גם חסרון) 3 דברים שמפחידים אותי: שלא מעניין אותי מה אנשים חושבים, שאני מדברת הרבה שטויות, שהדמיון של יעובד שעות נוספות (זה גם די מפחיד...) 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: לאכול, לשתות, לשמוע מוסיקה 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו: 2 שרשרות שחורות (שהחברים שלי טוענים שמכוערות למדי ונראות כמו קולר...יש להם דמיון מפותח אפילו יותר ממני), אממ חולצה קרועה ואדומה (תפשתם אותי ברגע נדיר..) 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: פרל זאם, גאנזז, Counting Crows 3 השירים האהובים עלי כרגע: אני אכתוב שיר אחד מכל להקה: nothing as it seems- pearl jam, Counting Crows - A Long December Guns N' Roses - One In A Million 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: שיעניין אותי יותר מה אנשים חושבים, להפסיק לדבר שטויות, להפסיק לדמיין. זה יהיה משעמם... 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: אמון, אכפתיות, הנאה 2 עובדות ושקר אחד: שחור, לבן, אפור 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: לבוש, עיניים, דיבור פילוסופי מטופש באמצע הלילה. 3 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: להפסיק לחשוב, לא לשמוע מוסיקה/לנגן מוסיקה/לשיר מוסיקה, למות. 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: לדבר שטויות, לנגן את nothingman באורגן (זה ממש ממש מוזר), לעשות גילגול לאחור. 3 התחביבים האהובים עלי: לנגן (על אורגן ועל העצבים), לכתוב (סיפורים, שירים, סתם שטויות), לשמוע מוסיקה. 3 דברים שאני רוצה לעשות עכשיו: לנסוע למוסד, לפגוש את ניל גיימן (אף אחד כאן בטח לא שמע עליו), לפגוש ידיד ממש טוב שלי (או שלא ממש...) 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: ויתרתי על קריירת אורגניסטית מקצועית בלהקת רוק... אז נשאר: כתבת, סופרת, או מה שאבא רוצה: עורך דין. 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: לא כאן, איפה שיש הופעה מעניינת של פרל גאם, הירח. 3 שמות אהובים: דן, מקס, רוני 3 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: לחיות, לפגוש את ניל גיימן, לפרסם ספר ואלבום מוסיקה (בכל המקרים, חוץ מהראשון, אני לא כל כך רחוקה..)