שאלון

eynav16

New member
חחחח

שנה אחרונה...לא בטוחה... הם חורשייםםםםם מסכנים

גם אני

שם בעברית: נתי שם באנגלית:Nathan \ Nati גיל: 17 עוד פחות מחודש! תאריך לידה: 28.5.89 יסודי/תיכון/קולג'/אוניברסיטה? תיכון מדינה: נורווגיה עיר: ברגן עיר שגרתם בארץ: קיבוץ יגור כמה שנים את/ה בחו"ל? היום בדיוק זה 9 חודשים באיזה גיל עברתם? 16 אתם מתכננים לחזור לארץ? כן אתם רוצים/לא רוצים לחזור? רוצה אם את חוזרים, מתי? בקייץ 2007 למה עברתם(עבודה של ההורים וכו')? משפחה ולימודים שלי רציתם לעבור או שהתנגדתם? רציתי עכשיו אתם שמחים שעברתם? כן איך הייתה השנה הראשונה שלכם? עד עכשיו דווקא לא רע בכלל הבנתם/דיברתם את השפה לפני? לא כמה זמן לקח לכם לפתוח את הפה? יותר מדי איך היה היום הראשון בבי"ס?איך קיבלו אותכם שם? קיבלו, אבל עדיין הרגשתי מנותק. המורים הבינו או שביום הראשון נתנו לכם עבודה? לא היה לי יחס מיוחד, אבל אם כולם התחילו קצת לאט בשבוע הראשון, שלא נברח להם בהתחלה. איך נפרדו ממכם בארץ? ארוחה איך אתם נפרדם מהארץ? בדמעות היה קשה לעזוב? כן איך הייתה הטיסה בפעם הראשונה(בטוחה שכולם זוכרים לא?)? מפחידה מבקרים בארץ?כל כמה זמן? הייתי בארץ בפבואר, באפריל, ואני אהיה רוב החופש הגדול. איך היה הביקור הראשון שלכם? אחרי כמה זמן הוא היה? הוא היה אחרי חצי שנה והיה מדהים. נשאר אותו קשר כמו שהיה עם החברים בארץ? לא :\ איך אתם שומרים על קשר עם חברים/משפחה בארץ? מסנג'ר וicq כמה זמן טיסה מישראל ל___? רק טיסה זה בערך 5 כמה טיסות צריך להחליף באמצע, אם צריך(למשל אצלי זה ישראל-אירופה, אירופה-ברזיל)? ברגן - אמסטרדם, אמסטרגם - תל אביב איפה עוד הייתם בעולם? הסתובבתי קצת. באו לבקר אותכם חברים/משפחה מהארץ? אבא שלי ואחים שלי, בחנוכה. למה אתם הכי מתגעגעים בארץ? משפחה, חברים, מזג אויר. מה יש מיוחד באיפה שאתם גרים ואין בארץ? ברגן בקיץ! (גם משהו שדומה לברגן בחורף אין אבל זה סתם מדכה)

Psychodish

New member
חחח קיבוץ יגור זה לא עיר ../images/Emo6.gif

והמממ נתי! סחטיין על השגיאות כתיב! עכשיו גם לי יש משו לצחוק עלייך (חוץ משאתה קיבוצניק) קח הכל ברוח טובה! חחחח נשתמע.

לא יודע...

לא יצא לי להכיר את החינוך הנורווגי מקרוב... אני לומד בבית ספר בין לאומי, מחוץ למסגרת הנורבגית, שהוא דווקא די משובח.

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifגם אני לומדת בביתספר

בין לאומי
יש לכם IB ו- IGCSE?

IB

והיום איימו עליי שאם אני לא מגיש את כל דוחות המעבדה בפיזיקה עד לקיץ אני לא ממשיך שנה הבאה... זונות.

אבל... אבל....

הייתי חייב! המורה לביולגיה וכימיה לא יודעת אנגלית! השעה עכשיו 00:51 ואני סיימתי שתי דוחות מעבדה! מי רוצה לישון?............. פאאאאאאאאאקקקקקקקקקקק......... המלצה, לא לכתוב הודעות כשמוח שלכם במצב צבירה דומה לשלי!

Psychodish

New member
עונה

שם בעברית: אודליה. שם באנגלית: Odelia? גיל:18 תאריך לידה: 3.12.87 יסודי/תיכון/קולג'/אוניברסיטה? תיכון אני מניחה! מדינה: נורבגיה. עיר: ברגן/ אוס. עיר שגרתם בארץ:קרית ביאליק. כמה שנים את/ה בחו"ל? בקרוב ארבע. באיזה גיל עברתם? 15 אתם מתכננים לחזור לארץ? המממ כע,מתישהו. אתם רוצים/לא רוצים לחזור? באמצע. אם אתם חוזרים, מתי? לא נראה לי שאני אחזור יחד עם המשפחה. אבל אין לי מושג מתי. למה עברתם(עבודה של ההורים וכו')? אהההה סיפור ארוך........ רציתם לעבור או שהתנגדתם? האמת שממש ממש לא רציתי....אבל גם לא ממש התנגדתי, מוזר. אם הייתי מתנגדת כנראה שהייתי בארץ עכשיו. עכשיו אתם שמחים שעברתם? כן, מהרבה בחינות וכמובן שגם לא מהרבה בחינות.. איך הייתה השנה הראשונה שלכם? וואו, קשה! אבל הסתדר לקראת סוף השנה הראשונה. הבנתם/דיברתם את השפה לפני? ממש לא, זה היה נשמע לי כמו יפנית עם רוסית וגרמנית וערבית וצרפתית הכל יחד. יאייכס! כמה זמן לקח לכם לפתוח את הפה? לפתוח את הפה תמיד פתחתיץ דיברתי דיי באנגלית עם אנשים. לקח לי שנה וחצי לפתוח את הפה ולדבר נורבגית. איך היה היום הראשון בבי"ס? משעמם ביותר! איך קיבלו אותכם שם? כמו בני אדם..? המורים הבינו או שביום הראשון נתנו לכם עבודה? חחחח לא זה ולא זה. איך נפרדו ממכם בארץ? לא רוצה להזכר, משהו כואב (אבל היה נפלא!!) איך אתם נפרדם מהארץ? בבכי ובשינה במונית. היה קשה לעזוב? כן.... איך הייתה הטיסה בפעם הראשונה(בטוחה שכולם זוכרים לא?)? הראשונה ראשונה? או לפה? למה לא זוכרת את הראשונה. זאת לפה הייתה מיגעת!!! ישנתי ובכיתי וישנתי ובכיתי ואז אחותי בכתה ואז בכיתי איתה והיה כואב. מבקרים בארץ? עדיין לא. כל כמה זמן? כל שלוש וחצי שנים? חחחח עדין לא הייתי שם! איך היה הביקור הראשון שלכם? נראה איך יהיה! אחרי כמה זמן הוא היה? יהיה אחרי 3 שנים וחצי שנה בדיוק. נשאר אותו קשר כמו שהיה עם החברים בארץ? לא יודעת, אבל מאיך שזה עכשיו....ממש לא. איך אתם שומרים על קשר עם חברים/משפחה בארץ? אינטרנט/טלפון. כמה זמן טיסה מישראל לנורבגיה? 5 שעות בערך בלי עצירות?איפה עוד הייתם בעולם? גרמניה,סקוטלנד,צ'כיה. באו לבקר אותכם חברים/משפחה מהארץ? אכן! לא בדיוק מהארץ, אבל הפוצי שלי באה מסקוטיה
למה אתם הכי מתגעגעים בארץ? וואו אני מפחדת שהרשימה לא תגמר. מה יש מיוחד באיפה שאתם גרים ואין בארץ? המממ אין הרבה מיוחד לדעתי.

MissUnKnown

New member
here

שם בעברית: eden שם באנגלית:eden גיל:19 תאריך לידה:16-12-86 יסודי/תיכון/קולג'/אוניברסיטה?uni מדינה:new zealand עיר:auckland עיר שגרתם בארץ:didnt live in a city כמה שנים את/ה בחו"ל? almost 4 years באיזה גיל עברתם? 15.5 אתם מתכננים לחזור לארץ? dont know אתם רוצים/לא רוצים לחזור? dont know אם את חוזרים, מתי? dont know למה עברתם(עבודה של ההורים וכו')? dads job רציתם לעבור או שהתנגדתם? i didnt want to עכשיו אתם שמחים שעברתם? you cant change what happened איך הייתה השנה הראשונה שלכם? hell הבנתם/דיברתם את השפה לפני? yes sorta כמה זמן לקח לכם לפתוח את הפה? well i didnt come out bed for a month and it was awhile until i saw ppl איך היה היום הראשון בבי"ס?איך קיבלו אותכם שם? they were nice המורים הבינו או שביום הראשון נתנו לכם עבודה? i had a test on my first day איך נפרדו ממכם בארץ? my parents had a party but i didnt say goodbye to any one exept my best friend איך אתם נפרדם מהארץ? i didnt היה קשה לעזוב? yes איך הייתה הטיסה בפעם הראשונה(בטוחה שכולם זוכרים לא?)? ok 24 hours on plane isnt that much fun מבקרים בארץ?כל כמה זמן? last time was in dec-2003 next one will be this dec איך היה הביקור הראשון שלכם? אחרי כמה זמן הוא היה? eye opening נשאר אותו קשר כמו שהיה עם החברים בארץ? only with my 3 best friends and family who needs more איך אתם שומרים על קשר עם חברים/משפחה בארץ?email כמה זמן טיסה מישראל ל___?24-32 hours כמה טיסות צריך להחליף באמצע, אם צריך(למשל אצלי זה ישראל-אירופה, אירופה-ברזיל)?depends, it can be from here to somewhere in asai and then straight to israel or through australia and asia europe and then israel איפה עוד הייתם בעולם? to many places to count באו לבקר אותכם חברים/משפחה מהארץ? grandparents and cousins למה אתם הכי מתגעגעים בארץ? family מה יש מיוחד באיפה שאתם גרים ואין בארץ? quite, manners, rain

גיימר

New member
גם לי משעמם

שם בעברית: מיכאל שם באנגלית: מייקל\מייק גיל: 17 וחצי תאריך לידה: אוקטובר 7 1988 יסודי/תיכון/קולג'/אוניברסיטה? סיימתי תיכון בקרוב קולג' מדינה: קנדה עיר: וויניפג עיר שגרתם בארץ: רמת-גן כמה שנים את/ה בחו"ל? כמעט שנתיים באיזה גיל עברתם? 16 אתם מתכננים לחזור לארץ? שלילי אתם רוצים/לא רוצים לחזור? בכלל לא רוצה אם את חוזרים, מתי? למה עברתם(עבודה של ההורים וכו')? איכות חיים?שקט?דאגה של אמא בעיקר
רציתם לעבור או שהתנגדתם? שמחתי לעבור,שינוי נחמד עכשיו אתם שמחים שעברתם? יאפ איך הייתה השנה הראשונה שלכם? לא רעה בכלל הבנתם/דיברתם את השפה לפני? כן כמה זמן לקח לכם לפתוח את הפה? 12 שעות,בשדה תעופה
איך היה היום הראשון בבי"ס?איך קיבלו אותכם שם? היה נחמד,קיבלו בהתלהבות המורים הבינו או שביום הראשון נתנו לכם עבודה? צוחקים?כל הרבע הראשון לא עשיתי כלום איך נפרדו ממכם בארץ? בהרבה מאוד בכי... איך אתם נפרדם מהארץ? בלא הרבה מאוד בכי היה קשה לעזוב? רק את החברים איך הייתה הטיסה בפעם הראשונה(בטוחה שכולם זוכרים לא?)? בפעם הראשונה הייתה בביקור שלי לפה עם אבא,הטיסה הייתה זוועה גם ארוכה וגם הייתי חולה,בפעם השניה היה אותו חרא... מבקרים בארץ?כל כמה זמן? לא איך היה הביקור הראשון שלכם? אחרי כמה זמן הוא היה? לא היה נשאר אותו קשר כמו שהיה עם החברים בארץ? לא,זה לא אותו דבר כשאתה לא רואה ומדבר איתם כל יום.. איך אתם שומרים על קשר עם חברים/משפחה בארץ? אינטרנט וטלפון כמה זמן טיסה מישראל ל___? 11-12 שעות כמה טיסות צריך להחליף באמצע, אם צריך(למשל אצלי זה ישראל-אירופה, אירופה-ברזיל)? תל אביב-טורונטו, טורונטו-וויניפג איפה עוד הייתם בעולם?רוסיה,גרמניה באו לבקר אותכם חברים/משפחה מהארץ? עוד לא,בסוף שנה למה אתם הכי מתגעגעים בארץ? חברים,רגעים,סיגריות מה יש מיוחד באיפה שאתם גרים ואין בארץ? -40

עונה ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

שם בעברית:שרה שם באנגלית:תתפלאו,אבל אותו דבר.סתם,נו,sara. גיל: 17 תאריך לידה:1.7.88 יסודי/תיכון/קולג'/אוניברסיטה?תיכון מדינה:ארה"ב עיר:וושינגטון[הבירה!] עיר שגרתם בארץ:הרצליה כמה שנים את/ה בחו"ל?אוטוטו 4 באיזה גיל עברתם?13 אתם מתכננים לחזור לארץ?לא,לפחות לא בזמן הקרוב
אתם רוצים/לא רוצים לחזור?כרגע לא ממש אם את חוזרים, מתי? למה עברתם(עבודה של ההורים וכו')?בלי שום קשר לעבודה של ההורים,הם פשוט רצו לעבור לגור בארה"ב. הגירה בקיצור. רציתם לעבור או שהתנגדתם?לא התנגדתי,אבל התבאסתי. עכשיו אתם שמחים שעברתם?בטח איך הייתה השנה הראשונה שלכם?החצי שנה הראשונה לא משהו,ההמשך מעולההה
הבנתם/דיברתם את השפה לפני?אנגלית,לא קשה. כמה זמן לקח לכם לפתוח את הפה?כבר בשבוע הראשון איך היה היום הראשון בבי"ס?מבאס.. איך קיבלו אותכם שם?ממ בסבבה כזה. אבל אני זו שבאה בגישת אנטי. המורים הבינו או שביום הראשון נתנו לכם עבודה?לא למדנו ביום הראשון בכלל איך נפרדו ממכם בארץ?מסיבה איך אתם נפרדם מהארץ?איך אפשר להיפרד מהארץ? חח סתם. כמו שאמרתי,מסיבה,טיול בארץ ישראל היפה וזהו. היה קשה לעזוב?קצת. איך הייתה הטיסה בפעם הראשונה(בטוחה שכולם זוכרים לא?)?מגניבה מבקרים בארץ?לא ביקרתי מאז שאני פה אני אבקר בקיץ! הו,איזו התרגשות. נשאר אותו קשר כמו שהיה עם החברים בארץ?לא. איך אתם שומרים על קשר עם חברים/משפחה בארץ?מסנג'ר,טלפון,דואר וכאלה כמה זמן טיסה מישראל ל___?בסביבות ה11 שעות אם אני לא טועה. כמה טיסות צריך להחליף באמצע, אם צריך(למשל אצלי זה ישראל-אירופה, אירופה-ברזיל)?לא יודעת מניחה שמחליפים טיסה בניו יורק ומשם לישראל וכנ"ל חזרה איפה עוד הייתם בעולם?אנגליה,דנמרק,אוסטרליה באו לבקר אותכם חברים/משפחה מהארץ?כן משפחה.. וחברה טובה למה אתם הכי מתגעגעים בארץ?לארץ. אין משהו ספיציפי מה יש מיוחד באיפה שאתם גרים ואין בארץ?מממ עזבו אותי עם השאלות האלה:|

אני יענה על אוסטרליה.. חח

**עונה לפי אוסטרליה כי אני עדיין בהכחשה שאני לא שם יותר** שם בעברית: נועה שם באנגלית: noעה גיל: 15 תאריך לידה: 30.12 יסודי/תיכון/קולג'/אוניברסיטה? אממ קולג' מדינה: אוסטרליה עיר: מלבורן עיר שגרתם בארץ: יישוב כפרי בנגב כמה שנים את/ה בחו"ל? אממ שכ"ה 5-6 (לא כולל נסיעות חודש פה חודש שם.. שנים שגרתי.) באיזה גיל עברתם? פעם ראשונה שבועיים פעם שנייה כיתה ב' פעם שלישית ח' אתם מתכננים לחזור לארץ? אני לא אתם רוצים/לא רוצים לחזור? לא רוצה אם את חוזרים, מתי? אממ לפני חודשיים. חחח למה עברתם(עבודה של ההורים וכו')? לכיף. רציתם לעבור או שהתנגדתם? רציתי עכשיו אתם שמחים שעברתם? כן איך הייתה השנה הראשונה שלכם? מצויינת! הבנתם/דיברתם את השפה לפני? כן כמה זמן לקח לכם לפתוח את הפה? חודש בערך איך היה היום הראשון בבי"ס?איך קיבלו אותכם שם? מצויין המורים הבינו או שביום הראשון נתנו לכם עבודה? הבינו איך נפרדו ממכם בארץ? מסבות פרידה וכו' ומתנות איך אתם נפרדם מהארץ? ^^^ היה קשה לעזוב? לא איך הייתה הטיסה בפעם הראשונה(בטוחה שכולם זוכרים לא?)? הטיסה הראשונה שלי? לא זוכרת הייתי בת שבועיים.. הטיסה כשעזבנו הייתה מעולה חוץ מזה שלא היו מסכים אישיים.. אבל אוכל מצויין. מבקרים בארץ?כל כמה זמן? אממ פעם בשנה-שנתיים איך היה הביקור הראשון שלכם? אחרי כמה זמן הוא היה? שנה נשאר אותו קשר כמו שהיה עם החברים בארץ? לא איך אתם שומרים על קשר עם חברים/משפחה בארץ? אימייל סקייפ מסנג'ר.. כמה זמן טיסה מישראל ל___? 20 ומשהו כמה טיסות צריך להחליף באמצע, אם צריך(למשל אצלי זה ישראל-אירופה, אירופה-ברזיל)? ישראל-אירופה-תאילנד/הונגקונג-סיני-מלבורן לפעמים גם בלי אירופה. איפה עוד הייתם בעולם? אין לי כוח לספור.... מעל 30 מקומות באו לבקר אותכם חברים/משפחה מהארץ? כן למה אתם הכי מתגעגעים בארץ? כלום מה יש מיוחד באיפה שאתם גרים ואין בארץ? אממ מזג האוויר משוגע, מסעדות טובות (אין בישראל!), ויש עוד המון דברים..

למעלה