עונה ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif
שם בעברית:שרה שם באנגלית:תתפלאו,אבל אותו דבר.סתם,נו,sara. גיל: 17 תאריך לידה:1.7.88 יסודי/תיכון/קולג'/אוניברסיטה?תיכון מדינה:ארה"ב עיר:וושינגטון[הבירה!] עיר שגרתם בארץ:הרצליה כמה שנים את/ה בחו"ל?אוטוטו 4 באיזה גיל עברתם?13 אתם מתכננים לחזור לארץ?לא,לפחות לא בזמן הקרוב
אתם רוצים/לא רוצים לחזור?כרגע לא ממש אם את חוזרים, מתי? למה עברתם(עבודה של ההורים וכו')?בלי שום קשר לעבודה של ההורים,הם פשוט רצו לעבור לגור בארה"ב. הגירה בקיצור. רציתם לעבור או שהתנגדתם?לא התנגדתי,אבל התבאסתי. עכשיו אתם שמחים שעברתם?בטח איך הייתה השנה הראשונה שלכם?החצי שנה הראשונה לא משהו,ההמשך מעולההה
הבנתם/דיברתם את השפה לפני?אנגלית,לא קשה. כמה זמן לקח לכם לפתוח את הפה?כבר בשבוע הראשון איך היה היום הראשון בבי"ס?מבאס.. איך קיבלו אותכם שם?ממ בסבבה כזה. אבל אני זו שבאה בגישת אנטי. המורים הבינו או שביום הראשון נתנו לכם עבודה?לא למדנו ביום הראשון בכלל איך נפרדו ממכם בארץ?מסיבה איך אתם נפרדם מהארץ?איך אפשר להיפרד מהארץ? חח סתם. כמו שאמרתי,מסיבה,טיול בארץ ישראל היפה וזהו. היה קשה לעזוב?קצת. איך הייתה הטיסה בפעם הראשונה(בטוחה שכולם זוכרים לא?)?מגניבה מבקרים בארץ?לא ביקרתי מאז שאני פה אני אבקר בקיץ! הו,איזו התרגשות. נשאר אותו קשר כמו שהיה עם החברים בארץ?לא. איך אתם שומרים על קשר עם חברים/משפחה בארץ?מסנג'ר,טלפון,דואר וכאלה כמה זמן טיסה מישראל ל___?בסביבות ה11 שעות אם אני לא טועה. כמה טיסות צריך להחליף באמצע, אם צריך(למשל אצלי זה ישראל-אירופה, אירופה-ברזיל)?לא יודעת מניחה שמחליפים טיסה בניו יורק ומשם לישראל וכנ"ל חזרה איפה עוד הייתם בעולם?אנגליה,דנמרק,אוסטרליה באו לבקר אותכם חברים/משפחה מהארץ?כן משפחה.. וחברה טובה למה אתם הכי מתגעגעים בארץ?לארץ. אין משהו ספיציפי מה יש מיוחד באיפה שאתם גרים ואין בארץ?מממ עזבו אותי עם השאלות האלה:|