שאלון

califia

New member
../images/Emo152.gifטוב עדי

אז אני לא אהפוך את זה לפורום הכרויות ללסביות בנות 20 פלוס. תהנו לכם מהג'יבריש בהשראת רונה שלכם
ינוקות סטרייטיות שכמותכן ביי

שישיץ

New member
../images/Emo12.gif_../images/Emo79.gif

מה נסגר איתך? צ'ילקס כמו שאת תצפי (ותתעצבני אם לא) שבפורום זהבה בן או משו כזה יקבלו לסביוט, כאן מתוקתי, הפורום פתוח לאוהבי רונה. ונכון שהרבה לסביות אוהבות רונה כמו שהרבה הומואים אוהבים עברי או דנה, זה בכלל לא מכליל את כל הקהל.. "ינוקות סטרייטיות"? לא במקום נפגעתי בתור סטרייטית מוצהרת וגם בתור ינוקה מתפתחת. אהה ועוד משו- "מהג'יבריש בהשראת רונה שלכם" את צודקת לגמרי יש כאן המון
אבל זה בגלל העובדה הפשוטה שהפכנו לקהילה שמשותף לה נושא לפחות אחד, ולא סתם פורום קר שנכנסים אליו רק כדי לשאול שאלות או לחפש מידע.

0mroosh

New member
../images/Emo45.gif מסכים לגבי ה../images/Emo32.gif

הפורום פעיל תמיד, בין אם דנים רק על רונה, או על גויאבות והיידי בת ההרים.

שישיץ

New member
אני שונאת פורומים קרים_../images/Emo79.gif

שמנצלשים אחד את השני כאילו אין מחר, שיש חוקים לכל שטות, שאנשים שונאים אחד את השני (papito
) פה יש אווירה חמימה כזו. כיף

bזוהר

New member
../images/Emo12.gif

גם לי מותר, כחלק מקהילת הפורום התוססת והמגניבה?

שישיץ

New member
אני גם מוצהרת_../images/Emo79.gif

עוד לא הגעתי לשלב של להיות גאה בזה, עד כה זה לא הועיל. זוהריט בחתימה שלך אולי תשימי את הכתובת המקוצרת של הפורום (ע"ע החתימה שלי..)

galvin

New member
צריך לבקש מתפוז לתקן את זה.

הרי לא ככה כותבים קינן, ...
ס'תומרת, אולי כותבים ככה, אבל לא היא.

שישיץ

New member
../images/Emo12.gif_../images/Emo79.gif

מה זה דראג קינג?? מסתבר שלימדת אותי משהו!

ח ל ו ן

New member
עונה../images/Emo9.gif

קצת בכללי... שם: אלעד פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.77 מידת נעליים: 45 צבע שיער: שחור משחור אחים/אחיות: שני אחים+אחות בן כמה אתה נראה: גדול משקפיים? לא גשר? כן, אבל עוד שבוע וחצי מורידים בע"ה עבר פלילי: נסעתי עם ידידה בלי רשיון, נחשב? שפות: עברית ואנגלית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: ספר הדקדוק הפנימי- דוד גרוסמן סרט מושכר שראית: לידה סרט בקולנוע: הגנן המסור שיר ששמעת: מלכויות-אתי אנקרי השיר שנתקע לך בראש: Dream a Little Dream of Me הדיסק שקנית: קנו לי את של מירי מסיקה
הדיסק ששמעת: מליונים- אתי אנקרי האיש שהתקשרת אליו: רננה האיש שהתקשר אליך: רננה תוכנית טלוויזיה שראית: סמולויל, אתמול איש שחשבת עליו: לא זוכר האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: הא? את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד? את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אנגליה, סקוטלנד, הולנד, תורכיה, ארה"ב, צרפת, שוויץ בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לוידע להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהנו תוכנית ההתנתקות של שרון: נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא יודע אי פעם בכית על בן: לא יודע אי פעם שיקרת: מה נראה לכם? אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: לוידע נישקת בנות: 0 נישקת בנים: 0 שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: כמה פעמים
התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: כלום ממתק: lindor של לינדט סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: דליפקאן, אבל זה משתנה מסטיק: בזוקה צבע: כחול וחום יום בשבוע: הרבה ימים
היום הכי לא מועדף: ממ נראה לי יום ראשון ג'לי: תות תכשיט: - חורף\קיץ: חורף בחדר: פרקט ומיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא זוכר הלכת איתו לסרט: רננה צעק עליך: לא צועקים עליי, אנשים יודעים שזה טעות
שלח לך אימייל: רננה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא, אבל אמרתי אני אוהב אותך הופעת בציבור בפיג'מה? לא נראה לי בכית בסרט? כן, האסונות של נינה, מלך האריות היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שוקולד, קפה, שינה שיר אהוב: די נו אוכל אהוב: צלעות כבש
תוכנית אהובה: עקרות בית נואשות, איש משפחה ספורט אהוב: כדורעף, באולינג, פינגפונג תחביב: נגינה, בישול, צילום זמר/זמרת/להקה אהובים: אביתר בנאי עיתון אהוב: הכל אותו דבר... סתם: מה השעה עכשיו? 20:40 תפוח או בננה? תפוח ירוק כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות איש משפחה איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר
תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא ממש רעש אחרון ששמעת? אתי אנקרי נחשב רעש? ריח האחרון שהרחת? טוש

ח ל ו ן

New member
ההודעה הבאה לא מיועדת לצמחונ

הסמיילי מיועד לצלעות, לא לך
אני אסביר- הכל התחיל בבת מצווה של בת דוד שלי, שהגישו שם צלעות כבש שהיו פשוט מדהימות. אחרי זה כל מה שרציתי, כל תכלית חיי, הסיבה שקמתי כל בוקר היתה בשביל הסיכוי שאולי אוכל כבש. מאז אני רוצה כל הזמן רק כבש |כבש| |למהלעזאזלאיןלזהאייקון|. קפיש?

שוודה

New member
אחריי לצימחונים!!

יש לי אפילו סיכה מדליקה כזאת
אני חייה על החסה
וחסה על החי
יוהו!

שוודה

New member
אחריי לצימחונים!!

יש לי אפילו סיכה מדליקה כזאת
אני חייה על החסה