שאלון

0mroosh

New member
../images/Emo11.gif

למנהל אין שיעור אקולוגיה, וספרניות דוברות יידיש חוצבות עיניהן בו.
זאטוט שעיר כמו דובי.

../images/Emo46.gif

אל תאיים עליי.. אני נחמדה..
[בד"כ
] וגם לי יש קשרים עם המנהל...
עומר, תגיד לו...

שוודה

New member
ניתן לעם לאמר את דברו!

חברי וחברות פורום יקרים! התכנסנו כאן היום כדי להכריע בשאלה הרת גורל. אנא שקלו היטב את תשובתכם, היות והיא עשוייה להשפיע בצורה זו או אחרת על עתידכם בפורום זה ובעולם בכלל. הא הא הא
מי שאומר שעומר יותר אוהב את גאלוין שישים
בכותרת (כי שניהם מתחילים בג' ול') ומי שאומר שעומר אוהב יותר את העדי של עדי שישים
בכותרת (כי היא גדולה ומותר לה לקנות אלכוהול) יאלה בלאגן!!!

אבל.. אבל..

אסור לכם לשים
כי אתם קטינים.. זה לא פייר..
ועומר, הוא טוען שאני נטולת אופי.. תגן עליי כבר..

שישיץ

New member
מי שאומר שעומר ../images/Emo6.gif_../images/Emo79.gif

זה הצחיק אותי. בכל אופן, אין לכם סיכוי כי עומר אוהב הכי הרבה אותי. ואני גם אוהבת את עומר שלא תבינו לא נכון, פשוט לא בצורה שהוא רוצה, אני מצטערת
חחחחחחחחח
איפה עומריט? היא נעלמה שוב

0mroosh

New member
../images/Emo122.gif

אופס, אני לא מאוזן.
. אבל נדון בפרטי על אופי וסוג הקשרים
"יותר אופי"..
פחח. D:

קוֹבּ

New member
מה עם ../images/Emo103.gif, שמתחילות ב'קוב'?

הרי ידוע לכל, שגלוין ועדי הם אפנה חולפת, ואני - לעד. מסרו ד"ש לילדיכם כשהם יבואו לסרטים שלי ושל עומר בעוד שני עשורים.
וכמובן ש
.

עונה.. ../images/Emo9.gif

קצת בכללי... שם: עדי פירסינג: אין קעקועים: עדיין לא.. גובה: אין לצערי..
בערך סנטימטר וצ'יפס..
מידת נעליים: 38 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אחיות, שלוש.. בת כמה את נראית: 21 אני משערת.. משקפיים? רק לנהיגה.. גשר? אין ולא היה..
עבר פלילי: הו...
שפות: עברית, אנגלית ושפת האם: ג'יבריש..
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: האמת שהאחרון היה "מסילת ישרים" לפני שהתחלתי לקרוא מאמרים באורך הגלות..
סרט מושכר שראית: האסונות של נינה [בפעם המי יודע כמה..] סרט בקולנוע: חתונה קולומביאנית שיר ששמעת: האחרון? "אגדת דשא" השיר שנתקע לך בראש: "את אחת יחידה"/ מאיר בנאי הדיסק שקנית: אממ.. סינגל נחשב
הדיסק ששמעת: "הצבעים משתנים"/ מאיר בנאי האיש שהתקשרת אליו: אחותי האיש שהתקשר אליך: טלי תוכנית טלוויזיה שראית: סקס והעיר הגדולה איש שחשבת עליו:
האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן. צרפת. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד ברמה העקרונית..
נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד. תוכנית ההתנתקות של שרון: תלוי מאיזה צד מסתכלים.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: בטח אי פעם בכית על בן: בטח אי פעם שיקרת: בטח אי פעם נעצרת: כן.. בכביש..
כמה פעמים... היית מאוהבת: אני חושבת ששלוש אבל רק אחת נחשבת.. נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: אני מקווה שאף פעם לא.. נישקת בנות: פעם אחת נישקת בנים: לא ספרתי.. שכבת עם בנות: אממ.. תרגיעו בבקשה.. שכבת עם בנים:
השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת.. הייתה גם תמונה..
התחרטת על דברים שעשית: הרבה.. פעם אחרונה הייתה ביום שבת..
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שמחה ממתק: שוקולד לצורותיו השונות.. סרט מצויר: בת הים הקטנה.. קורנפלקס: ברנפלקס מסטיק: מנטה צבע: כחול יום בשבוע: שישבת.. היום הכי לא מועדף: שני..
ג'לי: שונאת..
תכשיט: כן, זה פרוש השם שלי.. טוב שנזכרתם..
חורף\קיץ: חורף.. בחדר: שלי.. עם המחשב, המערכת והטלויזיה..
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני..
ראה אותך בוכה: אממ אמא.. ואחותי שמעה דרך הטלפון..
הלכת איתו לסרט: רותם נראה לי.. צעק עליך: לא צועקים עליי..
שלח לך אימייל: נועם האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בטח. הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: עוד לא..
הורידו אותך כיתה? לא.. הקפיצו אותך כיתה? לא..
רצית להיות המין השני? לא.. דברים אהובים: שיר אהוב:יש המון.. מאיר ואביתר בעיקר.. אוכל אהוב: חלבי. תוכנית אהובה: סיינפלד, חברים, עקרות בית נואשות, מעורב ירושלמי, ארץ נהדרת ומשחק מכור... ספורט אהוב: לישון.. תחביב: מוזיקה. כתיבה בעיקר... זמר/זמרת/להקה אהובים: הו.. באמת לענות
להפתיע
טוב אז מוכנים
מאיר ואביתר בנאי.. נכון שאתם בשוק
עיתון אהוב: ידיעות אחרונות וסתם: מה השעה עכשיו 12:15 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשמוע מאיר ולישון..
איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב.. תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? כרגע כן רעש אחרון ששמעת? הכלב שלי נבח.. ריח האחרון שהרחת? נועה, הבושם שלי..
לילה טוב..

califia

New member
אוי האצבעות כואבות

קצת בכללי... שם: ליאת פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: תוכנית ההתנתקות של שרון: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת

califia

New member
לחצתי על משהו בטעות אז...

קצת בכללי... שם: פירסינג: לא הצילו קעקועים: עדיין אין לי אומץ גובה: כמו פיאף ביורק (ומדונה וקיילי) מידת נעליים: 37-39 תלוי בעונה וכמה הלכתי ואיזה סייל היה צבע שיער: חום אחים/אחיות: 0 בת כמה את נראית:20-25 משקפיים? עדיין לא גשר? לא עשיתי בזמן ויש לי שיניים כמו לילד מMAD עבר פלילי: נמחק בגיל 18 שפות: ע א קצת איטלקית ומה שאני זוכרת מרומנית ויידגיש הדברים האחרונים שעשית... בזבזתי זמן בנבכי באגים עשיית טעויות מטומטמות במחשב תיקון נזקי האקרים וחוסר קואורדינציה מקלדתית ספר שקראת: המון. כרגע "לאקאן" אבל אני לא מבינה אותו. סרט מושכר שראית: לא שכרתי המון זמן. אני רוצה מנוי לאוזן. סרט בקולנוע: הוכחה. משעמם. שיר ששמעת: איזה מהם? כרגע עם אלבום קלאסי. השיר שנתקע לך בראש: שיר של בלק מאמא ממבוזו ששכחתי את שמו הדיסק שקנית: אריות לסנסינו של אנדריאס שול. מאכזב למדי. הדיסק ששמעת: כנ"ל האיש שהתקשרת אליו:ער"ן. סתם. ידיד שליץ האיש שהתקשר אליך: ידיד אחר תוכנית טלוויזיה שראית: החשוד העקרי. פרק מאכזב . ושידור חוזר עם ג'ניפר טילי מ"קשורות" של ההומו המעצבן מיס פלוס. גם מאכזב איש שחשבת עליו: אהובת ליבי מגלגול קודם שעדיין לא התגלגלה לדמות כלבה ובאה אלי. האם... את/ה דלוקה על מישהו: זה בא והולך את/ה רוצה לגור במקום אחר: מאוד. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: ידידות. אולי יזיזות ורבלית. את/ה רוצה עוד פירסינג: לאאאא את/ה אוהבת רכבות הרים: לאאאאא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:רוב ריאופה ניוזילנד ועכשיו נוסעת לדרא"פ בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אולי להרוג אנשים: כנקמה כן אם מגיע להם. ומגיע להם . עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתינגדת:נגד ומניסיון מר של חברה שלי לשעבר מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: דא? תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד ואף יותר האם את\ה... אי פעם בכית על בת: נו באמת אי פעם בכית על בן: אני כבר לא זוכרת אי פעם שיקרת: זה פרדוקס? אי פעם נעצרת: לא, אני לא מספיק אקטיביסטית כמה פעמים... היית מאוהבת: אני לא סופרת נשבר לך הלב: כנל שברת לבבות: כנל נישקת בנות: לא מספיק נישקת בנים: לא רוצה לזכור שכבת עם בנות: לא מספיק שכבת עם בנים: ל ר לז השם שלך הופיע בעיתון:? התחרטת על דברים שעשית:המון דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: לישון ממתק: שוקולד משובח בלגי סרט מצויר: שוונקמאייר נחשב? קורנפלקס: חמאת בוטנים מסטיק: דובדבן מנטה צבע: כחול קליין יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף:ראשון ג'לי: זביונה נחשב? תכשיט: קרטייה תמיד יתקבל בברכה חורף\קיץ: אביב בחדר: במרפסת האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: הבובה מדה אפטלינג ראה אותך בוכה: כנל הלכת איתו לסרט: הקרטון על הטישרט צעק עליך: הרגתי את הבוס שלח לך אימייל: הזמנות להוסטל האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד הופעת בציבור בפיג'מה? כשאישפזו אותי אחרי שרצחתי כמה אנשים לא נחמדים בכית בסרט? כן בכל הפלינים היית על במה? אוי חשבת שאת\ה הולך למות? אני היפוכונדרית נכשלת במקצוע?: אוי הורידו אותך כיתה? הקפיצו הקפיצו אותך כיתה? אבל זה לא עזר רצית להיות המין השני? יום כן ויום לא דברים אהובים: שיר אהוב: סי סונג אוכל אהוב: פירות תוכנית אהובה: נשיונל גאוגרפיק ספורט אהוב: צפיה בהחלקה על הקרח תחביב: אין לי מספיק זמן לחיות זמר/זמרת/להקה אהובים: מתפתח ומשתנה אני כאן לבינתיים עיתון אהוב: ניו יורק טיימז והגרדיאן |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 0106 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיויאהו מ? יאהו מסנגר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב תיכון או אוניברסיטה? אוני אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת?המאורר של המחשב ריח האחרון שהרחת בייליס מהכוס

שישיץ

New member
../images/Emo24.gif_../images/Emo79.gif

ואני מניחה שפיענחת איך "זוכרים" את השאלון.. אבל בכל אופן פשוט מעתיקים אותו כשהוא במצב של ההודעה (כדי שאח"כ לא תצטרכי להתעסק עם סידור השורות וכו') ואז לוחצים על הוספת תגובה ומדביקים את מה שהעתקת ועונים על שאלה שאלה.. הטעות הראשונה שלי בתפוז זה להעתיק את השאלון כשהוא אחרי הוספת תגובה.. אוי כמה הסתבכתי!

שישיץ

New member
אהה ואת החיבןק אני לוקחת חזרה_../images/Emo79.gif

ומחבקת את עצמי חיבוק דב גדול.

למעלה