עונה.. ../images/Emo9.gif
קצת בכללי... שם: עדי פירסינג: אין קעקועים: עדיין לא.. גובה: אין לצערי..
בערך סנטימטר וצ'יפס..
מידת נעליים: 38 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אחיות, שלוש.. בת כמה את נראית: 21 אני משערת.. משקפיים? רק לנהיגה.. גשר? אין ולא היה..
עבר פלילי: הו...
שפות: עברית, אנגלית ושפת האם: ג'יבריש..
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: האמת שהאחרון היה "מסילת ישרים" לפני שהתחלתי לקרוא מאמרים באורך הגלות..
סרט מושכר שראית: האסונות של נינה [בפעם המי יודע כמה..] סרט בקולנוע: חתונה קולומביאנית שיר ששמעת: האחרון? "אגדת דשא" השיר שנתקע לך בראש: "את אחת יחידה"/ מאיר בנאי הדיסק שקנית: אממ.. סינגל נחשב
הדיסק ששמעת: "הצבעים משתנים"/ מאיר בנאי האיש שהתקשרת אליו: אחותי האיש שהתקשר אליך: טלי תוכנית טלוויזיה שראית: סקס והעיר הגדולה איש שחשבת עליו:
האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן. צרפת. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד ברמה העקרונית..
נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד. תוכנית ההתנתקות של שרון: תלוי מאיזה צד מסתכלים.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: בטח אי פעם בכית על בן: בטח אי פעם שיקרת: בטח אי פעם נעצרת: כן.. בכביש..
כמה פעמים... היית מאוהבת: אני חושבת ששלוש אבל רק אחת נחשבת.. נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: אני מקווה שאף פעם לא.. נישקת בנות: פעם אחת נישקת בנים: לא ספרתי.. שכבת עם בנות: אממ.. תרגיעו בבקשה.. שכבת עם בנים:
השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת.. הייתה גם תמונה..
התחרטת על דברים שעשית: הרבה.. פעם אחרונה הייתה ביום שבת..
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שמחה ממתק: שוקולד לצורותיו השונות.. סרט מצויר: בת הים הקטנה.. קורנפלקס: ברנפלקס מסטיק: מנטה צבע: כחול יום בשבוע: שישבת.. היום הכי לא מועדף: שני..
ג'לי: שונאת..
תכשיט: כן, זה פרוש השם שלי.. טוב שנזכרתם..
חורף\קיץ: חורף.. בחדר: שלי.. עם המחשב, המערכת והטלויזיה..
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני..
ראה אותך בוכה: אממ אמא.. ואחותי שמעה דרך הטלפון..
הלכת איתו לסרט: רותם נראה לי.. צעק עליך: לא צועקים עליי..
שלח לך אימייל: נועם האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בטח. הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: עוד לא..
הורידו אותך כיתה? לא.. הקפיצו אותך כיתה? לא..
רצית להיות המין השני? לא.. דברים אהובים: שיר אהוב:יש המון.. מאיר ואביתר בעיקר.. אוכל אהוב: חלבי. תוכנית אהובה: סיינפלד, חברים, עקרות בית נואשות, מעורב ירושלמי, ארץ נהדרת ומשחק מכור... ספורט אהוב: לישון.. תחביב: מוזיקה. כתיבה בעיקר... זמר/זמרת/להקה אהובים: הו.. באמת לענות
להפתיע
טוב אז מוכנים
מאיר ואביתר בנאי.. נכון שאתם בשוק
עיתון אהוב: ידיעות אחרונות וסתם: מה השעה עכשיו 12:15 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשמוע מאיר ולישון..
איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב.. תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? כרגע כן רעש אחרון ששמעת? הכלב שלי נבח.. ריח האחרון שהרחת? נועה, הבושם שלי..
לילה טוב..