עכשיו אני ../images/Emo5.gif
קצת בכללי... שם: כן. אחד בגבה, אחד מתחת לשפה ומעל לסנטר, בשקע הזה שם, אחד באף, אחד בלמעלה של האוזן הימנית ובלמעלה קצת יותר למטה של האוזן השמאלית
פירסינג: קוֹבּ. קעקועים: התבלבלתי בסעיפים הקודמים או שהכל בכוונה? כל זאת ועוד בפרק הבא. ולא, אין לי קעקועים. גובה: 191 ס"מ. מידת נעליים: 47.5
צבע שיער: שחור, אבל לא באמת, כי השמש משפיע עליו תמיד, אז הוא מן חום כהה מאוד. אחים/אחיות: 3 אחיות. לא מדברים על זה. בת כמה את נראית: אני נראית בת 47, אבל נראה בן יותר מגילי, כנראה (מה שגם גורם לבחורים בני 40 להתחיל איתי בבתי קפה
ועוד עם הלוּק הערבי, הוא יודע שקשה לי להתנגד לזה
. משקפיים? מה איתם? ל אין. גשר? כשנגיע, נעבור. גם אין. עבר פלילי: עתיד נקי? אין. שפות: עברית ואנגלית, וכל מיני מילים בשפות שונות כאשר האהובה עלי היא שוודית
. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: מר אל כאן אנה/פין. סרט מושכר שראית: לא זוכר.. אבל יש לי דיוידי של הסרט של מריה קארי, wisegirls. סרט שהוא בעיקרון תמצית הריאליזם האיטלקי, גם רעיון החלום ושברו מתבטא כאן ויש שיאמרו - המקבילה הנשית לז'יל וז'ים. מומלץ. סרט בקולנוע: שושלת שוורץ
סרט מזעזע. שיר ששמעת: אלַי/נתנאלה - הוא בריפיט כבר מהבוקר, אחרי שאתמול קראתי ספרי שירה של לאה גולדברג ב'צומת ספרים'. השיר שנתקע לך בראש: אלי/נתנאלה. הדיסק שקנית: אלי/נתנאלה. סתם
אין דיסק כזה. אני חושב שwildflower של שריל קרואו. הדיסק ששמעת: על גן-אדן חלוני/נתנאלה. האיש שהתקשרת אליו: מור, כדי ללמוד יחדיו למבחן במתמטיקה מחר. מה שנעשה בפועל זה לאכול עוגות ואמא שלה תתחיל להכין לי מופלטות בלי קשר למימונה או לא. אישה חולה
. האיש שהתקשר אליך: מור, כי היא לא יכלה לדבר כשהתקשרתי, וחזרה אלי - כהבטחתה. נשמה טובה. תוכנית טלוויזיה שראית: לא זכור לי. איש שחשבת עליו: רועי. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא ממש. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן. ירושלים, בעיקרון. אולי אפילו רומא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: זה כמו 'מים יבשים'. אין דבר כזה, ומי שרוצה להאמין שיהיה לו לבריאות. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן. בגבה, אבל לא מאונך אלא מאוזן, מעל הגבה ובאותה הקו שלה. וגם בפטמה, כמובן. וגם ביד, בחיבור בין האצבע לאגודל. אבל אני משער שאני לא אעשה עוד, כי יש גבול. את/ה אוהבת רכבות הרים: לא ממש. מהיר מדי, אין זמן להנות. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: פראג, פולין (מסע), מצריים
. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כן, כמערכת יחסים ממרחקים, ולא כאחת רגילה, כי זה לא. להרוג אנשים: לא, אבל בעד מעצר עולם לחיים. עישון אצל בני עשרה: בכלל נגד, אבל לא כחוק, אלא הגיונית. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא. למה זה טוב? מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: גם אם אני נגד, זה קורה
ואני בעד. תוכנית ההתנתקות של שרון: על רגל אחת, כן. לא אוהב את אופן הביצוע, בעד הרעיון. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: ברור? לא באופן רומנטי, אבל כשסבתא מתה הזלתי דמעה. אי פעם בכית על בן: הרבה אי-פעמים
. אי פעם שיקרת: כמובן. אני אפילו מוצלח בזה, לשמחתי או לא. אי פעם נעצרת: לא, אלא אם משחק מקדים נחשב. כמה פעמים... היית מאוהבת: מאוהבת אף פעם לא. מאוהב, ובכן, זה כבר מסובך יותר. אהבתי מישהו פעם אחת, ומאוהב הייתי קצת יותר פעמים. על ההבדלים נעמוד בהזמנות אחרת. נשבר לך הלב: לא זכרתי לספור. שברת לבבות: שאלו אותם. נישקת בנות: לספור כל פעם, גם אם היא עם אותה הבת? או כמה בנות נישקתי? נישקתי בסביבות ה3 בנות. לא זוכר. נישקת בנים: בסביבות ה7 (למה אני לא זוכר כמה אנשים נישקתי?). שכבת עם בנות: 0.25
. שכבת עם בנים: 4 בנים. השם שלך הופיע בעיתון: אינני יודע. זה נחשב, אם השם שלי הופיע, אבל בהקשר של קוֹבּ הזמר (יעקב לישינצקי)? התחרטת על דברים שעשית: אי אפשר לספור. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אומץ. ממתק: חטיף - דוריטוס חמוץ חריף
סרט מצויר: הקליפ לשיר של מריה קארי - santa claus is coming to town קורנפלקס: כריות? מסטיק: לא ממש אוהב. צבע: שחור-אדום-לבן (השילוב). וחום, הכי בעולם. יום בשבוע: שישי. היום הכי לא מועדף: ראשון, אולי. ג'לי: מי אוכל ג'לי אחרי שנות השמונים? תכשיט: עגיל לגבה שקניתי בפראג ומת לי בפולין. חורף\קיץ: בחורף קיץ, ובקיץ חורף. בחדר: עץ הדעת. אני הכנתי אותו לבדי. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני כבר לא זוכר, חושב שמרי. ראה אותך בוכה: וואו, אני בוכה מליון בזמן האחרון. הבנאדם האחרון שראה אותי ממש בוכה ומתייפח היתה משי, בטיול סוכות. אבל מאז היו עוד כמה הזדמנויות לדמעות, ואני משער שאותה המור שאני מתכונן איתה היום למתמטיקה ראתה אותי בוכה אתמול בטקס רבין. הלכת איתו לסרט: עומר ומיקי
צעק עליך: אחותי מירב, כמובן. שלח לך אימייל: עדן. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? המון פעמים. הופעת בציבור בפיג'מה? לא, במיוחד כי הפיג'מה שלי זה כלום. בכית בסרט? בסוף של glitter
היית על במה? כן כן. נו, מאיה בוסקילה וכו'. חשבת שאת\ה הולך למות? אני זוכר שכן, רק לא זוכר מתי. נכשלת במקצוע?: כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? רצו, פעמיים ביסודי. אמא לא רצתה, אני חושב. רצית להיות המין השני? אולי לשניה. דברים אהובים: שיר אהוב: ברבור / נתנאלה. אוכל אהוב: דוריטוס חמוץ חריף. אלוהים באריזה ירוקה. תוכנית אהובה: / ספורט אהוב: כדור עף? כדור סל? לצפות בסאות'המפטון מנצחים! תחביב: כתיבה, שירה. זמר/זמרת/להקה אהובים: נתנאלה
. עיתון אהוב: אוהב עיתונים, אבל אין עיתון אהוב. כנראה 'אצבעוני'. וסתם: מה השעה עכשיו? 13:55 תפוח או בננה? תפוח. שונא בננה. כחול או אדום? כחול ואדום - הנוער העובד והלומד
. סתיו או אביב? שניהם שמות מכוערים, אני הייתי קורא לילד שלי 'יפתח' וזהו. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול. איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא זוכר. אתמול בצהריים, אכלתי עוף טוב. וזהו עד עכשיו כנראה. מוזר, לא שמתי לב. תיכון או אוניברסיטה? אני לא יודע, משער שאוניברסיטה. אתה משועמם/ת? לא. רעש אחרון ששמעת? אחותי מניחה צלחת על שולחן. ריח האחרון שהרחת? האוכל שאחותי מכינה. זהו? זוהר, עם כל הכבוד, ואני מרשה לעצמי להגיד כי ברור שלא את הכנת את השאלון - חרא של שאלון!
.