שאלון

bזוהר

New member
../images/Emo41.gif שאלון ../images/Emo41.gif

, זה שאלון מעפן לגמרי והוא בטח היה פה כבר. עומר אתה יכול למחוק אם זה מעצבן אותך. פשוט, זה מה שעושים כשמבריזים מביצפר ומשעמם
ובכן: קצת בכללי... שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: תוכנית ההתנתקות של שרון: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת?

bזוהר

New member
עונה ../images/Emo7.gif

היה פה שחור יותר מדי שעות קצת בכללי... שם: זוהרררררררר פירסינג: אין לי קעקועים: לא! גובה: לא זוכרת מידת נעליים: 39 בערך צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 2 אחיות בת כמה את נראית: 14 משקפיים? אני הולכת עם עדשות גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית
, אנגלית פה ושם. אנגלית, אנגלית רודה
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: האמ, "רציתי שתשמח בי" סרט מושכר שראית: לא זוכרת. סרט בקולנוע: לא זוכרת, אין לי זמן לזה
שיר ששמעת: שיר פתיחה של טלנובלה בע"מ, כשהזמנתי בVOD פרק. השיר שנתקע לך בראש: מקל ואבן הדיסק שקנית: פף. נראה לי אפרת גוש, וזה היה ממש מזמן הדיסק ששמעת: רונהלה הו רונה. האיש שהתקשרת אליו: מתן שיינר האיש שהתקשר אליך: מתן שיינר תוכנית טלוויזיה שראית: טלנובלה בע"מ איש שחשבת עליו: מתן שיינר, כי שאלתם מי התקשר אלי. האם... את/ה דלוקה על מישהו: סורטנלי אדם שפלן. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא שלא טוב לי פה, אבל נמאס! אז כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: הוי. הממ.. כן את/ה רוצה עוד פירסינג: אחותי שיכנעה אותי לעשות באף, אבל אמא לא מרשה
את/ה אוהבת רכבות הרים: לאאאאא! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: הייתי ביוון, פריז, אמסטרדם ונפאל. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא אכפת לי מזה. אז אני משערת שבעד תוכנית ההתנתקות של שרון: הו, זה לא רלוונטי. אבל הייתי בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: חחחחח כל החיים אני בוכה על אמא שלי. זתומרת, ממנה אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: 1 נישקת בנות: 1 נישקת בנים: 2 שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: לא יודעת! התחרטת על דברים שעשית: 14903746837
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: זוהר
. לא, ברצינות. אני מאוד אוהבת את שמי. ממתק: במבה! סרט מצויר: מלך האריות כמובן. קורנפלקס: עוגי מסטיק: בזוקה צבע: כחול, אפור יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שני ג'לי: מה? תכשיט: טבעת חורף\קיץ: חורף בחדר: המיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אחותי הלכת איתו לסרט: יסמין צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: לא יודעת האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כמובן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: חח, כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: אויש נו. קשה מדי! אוכל אהוב: אוכל סיני תוכנית אהובה: פלורנטין ספורט אהוב: אם כבר אז כדורסל. זה מגניב אותי תחביב: לרבוץ מול הטלוויזיה זמר/זמרת/להקה אהובים: רונהרונהרונה כל החיים עיתון אהוב: אנלא קוראת יותר מדי עיתונים |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 13:06 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתלבש איזה ארוחה אחרונה אכלת? שניצל עם סלט תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כרגע? כן רעש אחרון ששמעת? אותי מקלידה ריח האחרון שהרחת? עוגת שוקולד

קוֹבּ

New member
עכשיו אני ../images/Emo5.gif

קצת בכללי... שם: כן. אחד בגבה, אחד מתחת לשפה ומעל לסנטר, בשקע הזה שם, אחד באף, אחד בלמעלה של האוזן הימנית ובלמעלה קצת יותר למטה של האוזן השמאלית
פירסינג: קוֹבּ. קעקועים: התבלבלתי בסעיפים הקודמים או שהכל בכוונה? כל זאת ועוד בפרק הבא. ולא, אין לי קעקועים. גובה: 191 ס"מ. מידת נעליים: 47.5
צבע שיער: שחור, אבל לא באמת, כי השמש משפיע עליו תמיד, אז הוא מן חום כהה מאוד. אחים/אחיות: 3 אחיות. לא מדברים על זה. בת כמה את נראית: אני נראית בת 47, אבל נראה בן יותר מגילי, כנראה (מה שגם גורם לבחורים בני 40 להתחיל איתי בבתי קפה
ועוד עם הלוּק הערבי, הוא יודע שקשה לי להתנגד לזה
. משקפיים? מה איתם? ל אין. גשר? כשנגיע, נעבור. גם אין. עבר פלילי: עתיד נקי? אין. שפות: עברית ואנגלית, וכל מיני מילים בשפות שונות כאשר האהובה עלי היא שוודית
. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: מר אל כאן אנה/פין. סרט מושכר שראית: לא זוכר.. אבל יש לי דיוידי של הסרט של מריה קארי, wisegirls. סרט שהוא בעיקרון תמצית הריאליזם האיטלקי, גם רעיון החלום ושברו מתבטא כאן ויש שיאמרו - המקבילה הנשית לז'יל וז'ים. מומלץ. סרט בקולנוע: שושלת שוורץ
סרט מזעזע. שיר ששמעת: אלַי/נתנאלה - הוא בריפיט כבר מהבוקר, אחרי שאתמול קראתי ספרי שירה של לאה גולדברג ב'צומת ספרים'. השיר שנתקע לך בראש: אלי/נתנאלה. הדיסק שקנית: אלי/נתנאלה. סתם
אין דיסק כזה. אני חושב שwildflower של שריל קרואו. הדיסק ששמעת: על גן-אדן חלוני/נתנאלה. האיש שהתקשרת אליו: מור, כדי ללמוד יחדיו למבחן במתמטיקה מחר. מה שנעשה בפועל זה לאכול עוגות ואמא שלה תתחיל להכין לי מופלטות בלי קשר למימונה או לא. אישה חולה
. האיש שהתקשר אליך: מור, כי היא לא יכלה לדבר כשהתקשרתי, וחזרה אלי - כהבטחתה. נשמה טובה. תוכנית טלוויזיה שראית: לא זכור לי. איש שחשבת עליו: רועי. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא ממש. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן. ירושלים, בעיקרון. אולי אפילו רומא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: זה כמו 'מים יבשים'. אין דבר כזה, ומי שרוצה להאמין שיהיה לו לבריאות. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן. בגבה, אבל לא מאונך אלא מאוזן, מעל הגבה ובאותה הקו שלה. וגם בפטמה, כמובן. וגם ביד, בחיבור בין האצבע לאגודל. אבל אני משער שאני לא אעשה עוד, כי יש גבול. את/ה אוהבת רכבות הרים: לא ממש. מהיר מדי, אין זמן להנות. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: פראג, פולין (מסע), מצריים
. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כן, כמערכת יחסים ממרחקים, ולא כאחת רגילה, כי זה לא. להרוג אנשים: לא, אבל בעד מעצר עולם לחיים. עישון אצל בני עשרה: בכלל נגד, אבל לא כחוק, אלא הגיונית. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא. למה זה טוב? מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: גם אם אני נגד, זה קורה
ואני בעד. תוכנית ההתנתקות של שרון: על רגל אחת, כן. לא אוהב את אופן הביצוע, בעד הרעיון. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: ברור? לא באופן רומנטי, אבל כשסבתא מתה הזלתי דמעה. אי פעם בכית על בן: הרבה אי-פעמים
. אי פעם שיקרת: כמובן. אני אפילו מוצלח בזה, לשמחתי או לא. אי פעם נעצרת: לא, אלא אם משחק מקדים נחשב. כמה פעמים... היית מאוהבת: מאוהבת אף פעם לא. מאוהב, ובכן, זה כבר מסובך יותר. אהבתי מישהו פעם אחת, ומאוהב הייתי קצת יותר פעמים. על ההבדלים נעמוד בהזמנות אחרת. נשבר לך הלב: לא זכרתי לספור. שברת לבבות: שאלו אותם. נישקת בנות: לספור כל פעם, גם אם היא עם אותה הבת? או כמה בנות נישקתי? נישקתי בסביבות ה3 בנות. לא זוכר. נישקת בנים: בסביבות ה7 (למה אני לא זוכר כמה אנשים נישקתי?). שכבת עם בנות: 0.25
. שכבת עם בנים: 4 בנים. השם שלך הופיע בעיתון: אינני יודע. זה נחשב, אם השם שלי הופיע, אבל בהקשר של קוֹבּ הזמר (יעקב לישינצקי)? התחרטת על דברים שעשית: אי אפשר לספור. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אומץ. ממתק: חטיף - דוריטוס חמוץ חריף
סרט מצויר: הקליפ לשיר של מריה קארי - santa claus is coming to town קורנפלקס: כריות? מסטיק: לא ממש אוהב. צבע: שחור-אדום-לבן (השילוב). וחום, הכי בעולם. יום בשבוע: שישי. היום הכי לא מועדף: ראשון, אולי. ג'לי: מי אוכל ג'לי אחרי שנות השמונים? תכשיט: עגיל לגבה שקניתי בפראג ומת לי בפולין. חורף\קיץ: בחורף קיץ, ובקיץ חורף. בחדר: עץ הדעת. אני הכנתי אותו לבדי. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני כבר לא זוכר, חושב שמרי. ראה אותך בוכה: וואו, אני בוכה מליון בזמן האחרון. הבנאדם האחרון שראה אותי ממש בוכה ומתייפח היתה משי, בטיול סוכות. אבל מאז היו עוד כמה הזדמנויות לדמעות, ואני משער שאותה המור שאני מתכונן איתה היום למתמטיקה ראתה אותי בוכה אתמול בטקס רבין. הלכת איתו לסרט: עומר ומיקי
צעק עליך: אחותי מירב, כמובן. שלח לך אימייל: עדן. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? המון פעמים. הופעת בציבור בפיג'מה? לא, במיוחד כי הפיג'מה שלי זה כלום. בכית בסרט? בסוף של glitter
היית על במה? כן כן. נו, מאיה בוסקילה וכו'. חשבת שאת\ה הולך למות? אני זוכר שכן, רק לא זוכר מתי. נכשלת במקצוע?: כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? רצו, פעמיים ביסודי. אמא לא רצתה, אני חושב. רצית להיות המין השני? אולי לשניה. דברים אהובים: שיר אהוב: ברבור / נתנאלה. אוכל אהוב: דוריטוס חמוץ חריף. אלוהים באריזה ירוקה. תוכנית אהובה: / ספורט אהוב: כדור עף? כדור סל? לצפות בסאות'המפטון מנצחים! תחביב: כתיבה, שירה. זמר/זמרת/להקה אהובים: נתנאלה
. עיתון אהוב: אוהב עיתונים, אבל אין עיתון אהוב. כנראה 'אצבעוני'. וסתם: מה השעה עכשיו? 13:55 תפוח או בננה? תפוח. שונא בננה. כחול או אדום? כחול ואדום - הנוער העובד והלומד
. סתיו או אביב? שניהם שמות מכוערים, אני הייתי קורא לילד שלי 'יפתח' וזהו. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול. איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא זוכר. אתמול בצהריים, אכלתי עוף טוב. וזהו עד עכשיו כנראה. מוזר, לא שמתי לב. תיכון או אוניברסיטה? אני לא יודע, משער שאוניברסיטה. אתה משועמם/ת? לא. רעש אחרון ששמעת? אחותי מניחה צלחת על שולחן. ריח האחרון שהרחת? האוכל שאחותי מכינה. זהו? זוהר, עם כל הכבוד, ואני מרשה לעצמי להגיד כי ברור שלא את הכנת את השאלון - חרא של שאלון!
.

galvin

New member
בענין המים היבשים,

יש ערימת מתימטיקאים שלמה, (לוגיקאים, בעיקר), שתשמח להוכיח לך שלא רק שקיימים מים יבשים, אלא שהכל הוא מים יבשים, חוץ ממים. |כןכן|

שישיץ

New member
זוהר../images/Emo46.gif_../images/Emo79.gif

במבה זה לא ממתק!! בואי הנה תביאי לי קצת עוגת שוקולד
(-במשמעות של יאמי כזה עם הלשון בחוץ)

שישיץ

New member
טל מי אבאוט איט_../images/Emo79.gif

ועוד כשמבריזים ואין מחשב בבית זה סיוווווט טוב אני עונה: קצת בכללי... שם: שירן פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 169 מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 1 קטן בת כמה את נראית: בגילי משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: יש קצת
שפות: עברית אנגלית
ו..ספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: ברידג'יט ג'ונס סרט מושכר שראית: ווואו שנים.. סרט בקולנוע: אליזבטאון. לא הכי טוב.. שיר ששמעת: כמה שאני אוהב/ עברי לידר השיר שנתקע לך בראש: אין
הדיסק שקנית: אבטיפוס הדיסק ששמעת: " האיש שהתקשרת אליו: טולי האיש שהתקשר אליך: ברק תוכנית טלוויזיה שראית: פליסיטי, כמה בכיתי השם ישמור!! איש שחשבת עליו: רנטה האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד? 0 לא מספיק?! את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: קנדה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
תוכנית ההתנתקות של שרון:
השאלון ישן
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן בצרה מסוימת אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: בערך כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 נישקת בנות: 1 נישקת בנים: לא יודעת שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: לא יודעת התחרטת על דברים שעשית: המון דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: חופש ממתק: פרו רושה סרט מצויר: דילברט, מדגסקר קורנפלקס: כריות, ג'אסט רייט מסטיק: מנטה חזק צבע: ירוק, כתום, סגול, חום יום בשבוע: שבת, שישי היום הכי לא מועדף: ראשון, חמישי ג'לי: יאק תכשיט: מיכל נגרין
חורף\קיץ: קיץ וחורף כי הבגדים מגניבים בחדר: הבגדים שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: פליסיטי
הלכת איתו לסרט: מור וברק צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: שנים שלא בדקתי מייל האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? אוו מלא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? עמדתי למות נכשלת במקצוע?: הרבה אפסים אבל לא נכשל הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? פעם מזמן דברים אהובים: שיר אהוב: באלי על "כבשים" של עברי לידר אוכל אהוב:
ואורז ותפ"א בתנור תוכנית אהובה: חברים, פליסיטי ספורט אהוב: אופנים אולי תחביב:
חחח זמר/זמרת/להקה אהובים: ארוך עיתון אהוב: ynet וסתם: מה השעה עכשיו? 14:18 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות "תהרוג אותי וזהו" לאכול ולקרוא טרטיף
איזה ארוחה אחרונה אכלת? פרוסה עם בולגרית ועגבניה ובמבה ושוקולד עם אגוזים, נחשב? תיכון או אוניברסיטה? תיכון
אתה משועמם/ת? אם היה לי זמן רעש אחרון ששמעת? שיר הפתיחה של חברים ריח האחרון שהרחת? של הידיים שלי זוהר
ות

שוודה

New member
עונה

קצת בכללי...
שם: נגה
פירסינג: נזם באף
קעקועים: אין
גובה: 1.63 נראה לי
מידת נעליים: 38
צבע שיער: בלונדיני- שטני
אחים/אחיות: שתי אחיות קטנות (14,16)
בת כמה את נראית: ממממ 17 נראה לי
משקפיים? רק לקריאה, ללוח, ולנהיגה בלילה
גשר? היה ונגמר
עבר פלילי: חלילה וחס!
שפות: עברית ואנגלית הדברים האחרונים שעשית...
ספר שקראת: כל בית צריך מרפסת
סרט מושכר שראית: מלהולנד דרייב
סרט בקולנוע: באדל
שיר ששמעת: הריקוד המוזר של הלב
השיר שנתקע לך בראש: כנ"ל
הדיסק שקנית: portishead
הדיסק ששמעת: גידי גוב- ריקוד ירח
האיש שהתקשרת אליו: מאיה
האיש שהתקשר אליך: הדס
תוכנית טלוויזיה שראית: נוו זאת עם הכוכבים שרוקדים.. לא יודעת איך קוראים לה
איש שחשבת עליו: האקס האם...
את/ה דלוקה על מישהו: כן
את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן... בצפון...
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: ממש ממש לא
את/ה רוצה עוד פירסינג: לא כרגע
את/ה אוהבת רכבות הרים: בד"כ כן
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן- ארה"ב (פעם עם המשפחה ופעם עם משלחת), קורפו (אי ליד יוון), איטליה, ספרד, צרפת, אנגליה, הולנד, וטורקיה. בעד\נגד...
מערכת יחסים ממרחקים: תלוי מה המרחק... עד שעה נסיעה זה סבבה
להרוג אנשים: נגד
עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכללי
נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד
תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה...
אי פעם בכית על בת: כן
אי פעם בכית על בן: כן
אי פעם שיקרת: כן
אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים...
היית מאוהבת: 1
נשבר לך הלב: 3
שברת לבבות: 1
נישקת בנות: 0
נישקת בנים: 5
שכבת עם בנות: 0
שכבת עם בנים:0
השם שלך הופיע בעיתון: 2-3 בעיתון המקומי נראה לי
התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים...
מילה בת 4 אותיות: רונה
ממתק: שוקולד מריר
סרט מצויר: אלאדין
קורנפלקס: כריות או קוואקר סקוורס
מסטיק: אורביט ירוק
צבע: כחול
יום בשבוע: חמישי- יום מגמה, וגם כמעט סופ"ש
היום הכי לא מועדף: שלישי- יום ארוך ומייגע
ג'לי: רק ג'לי צמחי שאין בו ג'לטין
תכשיט: שרשרת
חורף\קיץ: חורף
בחדר: המיטה שלי האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: החבר לשעבר
ראה אותך בוכה: מאיה
הלכת איתו לסרט: מאיה
צעק עליך: לא זוכרת...
שלח לך אימייל: נטע האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן
הופעת בציבור בפיג'מה? כן. אני כל הזמן מסתובבת בפיג'מה בלהבים. חוצמזה שהיה לנו יום הפוך בביצפר בכיתה ז'
בכית בסרט? כן. המון.
היית על במה? כן. (לפני ימים מספר. בטקס הזכרון לרבין למעשה)
חשבת שאת\ה הולך למות? כן
נכשלת במקצוע? לא
הורידו אותך כיתה? לא
הקפיצו אותך כיתה? לא
רצית להיות המין השני? כן. כל פעם שאני במחזור. ואז זה עובר. דברים אהובים:
שיר אהוב: the blower's daughter
אוכל אהוב: ספגטי
תוכנית אהובה: לא רואה טלויזיה... אבל אני זוכרת שאהבתי את שנות השבעים
ספורט אהוב: ממממ נניח ריצה
תחביב: לקרא ספרים ולנגן
זמר/זמרת/להקה אהובים: יש הרבה... אין לי כוח לפרט...
עיתון אהוב: לא קוראת עיתונים וסתם:
מה השעה עכשיו? 23:33
תפוח או בננה? שניהם יאק. אבל בננה יותר יאק. אז תפוח.
כחול או אדום? כחול
סתיו או אביב? סתיו
מסנג'ר או אייסיקיו? איי סי קיו
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון
איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת ערב- סלט ולחם עם גבינה
תיכון או אוניברסיטה? לא הייתי עדיין באוניברסטיה
אתה משועמם/ת? לא ממש. אני פשוט מנסה לבזבז את הזמן שלי במקום ללמוד למיני מתכונת בספרות
רעש אחרון ששמעת? מטוס שטס בשמיים
ריח האחרון שהרחת? משחת שיניים

שישיץ

New member
the blower's daughter../images/Emo99.gif_../images/Emo79.gif

אני בדיוק שומעת מהחדר השני... |מתחמקת מללמוד לתיאטרון| את מתוקה כזאת

the cow

New member
אני../images/Emo3.gif

קצת בכללי... שם:
תאיר פירסינג:
אין,בתכנון סמיילי קעקועים:
אין גובה:
אין לי מושג מידת נעליים:
41 צבע שיער:
חום אחים/אחיות:
3,שני אחים ואחות תאומה בת כמה את נראית:
כיתה ט'-ח' בערך משקפיים?
אין גשר?
היה
-כבר לא
עבר פלילי:
אין שפות:
עברית וערבית בערך.. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:
לא זוכרת איך קוראים לו הספר של היסטוריה סרט מושכר שראית:
איך להפטר מבחור ב10 ימים-או משהו כזה סרט בקולנוע:
ואוו לא זוכרת-היה משמן מאוד.. שיר ששמעת:
Mama said-metallica השיר שנתקע לך בראש:
מבול-רונה קינן הדיסק שקנית:
J.L.P-Alanis Morissette הדיסק ששמעת:
לנשום בספירה לאחור-רונה קינן
(למרות שזה היה מזמן) האיש שהתקשרת אליו:
רינת האיש שהתקשר אליך:
טל תוכנית טלוויזיה שראית:
חברים איש שחשבת עליו:
גוני האם... את/ה דלוקה על מישהו:
לא כרגע את/ה רוצה לגור במקום אחר:
ממש לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
לא את/ה רוצה עוד פירסינג:
לא עוד אבל אני רוצה סמיילי את/ה אוהבת רכבות הרים:
עיניין נחמד את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:
לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
אם יש אהבה זה לא משנה המיקום-למרות שבהחלט המרחק משפיע על הקשר להרוג אנשים:
לא זאת הדרך עישון אצל בני עשרה:
אין לי עמדה נסיעה במכונית אחרי ששתית:
נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
בעד
כל אחד ומה שטוב ויפה בעיניו תוכנית ההתנתקות של שרון:
אין לי עמדה האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
כן אי פעם בכית על בן:
כן אי פעם שיקרת:
כולם משקרים אבל לא משהו רציני אי פעם נעצרת:
לא כמה פעמים... היית מאוהבת:
1 נשבר לך הלב:
1 שברת לבבות:
לא קרה נישקת בנות:
3 נישקת בנים:
הרבה שכבת עם בנות:
לא קרה שכבת עם בנים:
כנ"ל השם שלך הופיע בעיתון:
לא הופיע התחרטת על דברים שעשית:
הרבה-אבל מטעויות לומדים דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:
גוני ממתק:
שוקולד סרט מצויר:
מומינים קורנפלקס:
פיצי או הנימה צ'יריוס מסטיק:
לא משנה צבע:
שחור יום בשבוע:
שלישי היום הכי לא מועדף:
שני-לומדים תולדות
ג'לי:
אני לא אוכלת ג'לטין תכשיט:
צמיד לרגל חורף\קיץ:
חורף
בחדר:
טומי ואת הקיר שהרבה אנשים כתבו עליו האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:
אני ראה אותך בוכה:
אמא הלכת איתו לסרט:
דובי נראה לי צעק עליך:
חניך שלי שלח לך אימייל:
ישרא-בלוג האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
כן הופעת בציבור בפיג'מה?
כן בכית בסרט?
כן-מלך האריות היית על במה?
כן חשבת שאת\ה הולך למות?
כן נכשלת במקצוע?:
כן הורידו אותך כיתה?
לא הקפיצו אותך כיתה?
לא רצית להיות המין השני?
ממש ממש לא
דברים אהובים: שיר אהוב:
הקול שקורא לי/מבול-רונה קינן,שלמונזה-משינה אוכל אהוב:
קוסקוס תוכנית אהובה:
פלורנטין ספורט אהובלישון נקרא
תחביב:
ללכת לצופים ולשמוע/לנגן מוסיקה זמר/זמרת/להקה אהובים:
יש דיי הרבה...-רונה,גידי,אלאניס,ארכדי,אריק לביא,ביטלס,דיפ פרפל,פינק פלוייד,אפרת גוש,מוש בן ארי,שוטי הנבואה,אלטון ג'ון,מ-ש-י-נ-הקריד וכד' עיתון אהוב:
ראש 1 |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו:
10:49 תפוח או בננה?:
תפוח כחול או אדום?:
כחול סתיו או אביב? :
לאזה ולא זה
מסנג'ר או אייסיקיו?:
מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?:
לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת?:
אתמול בערב טוסט עם ביצה
תיכון או אוניברסיטה?:
קודם תנו לי לסיים תתיכון אחרי זה נראה.. אתה משועמם/ת?:
כרגע כן לא הלכתי לביצפר-לפחות אני לא אכשל היום בהיסטוריה רעש אחרון ששמעת?:
העוזרת מדברת בטלפון ואממ חוץ מזה מוזיקה שמתנגנת ריח האחרון שהרחת?:
רינת וקטורת קוקוס קינמון

אני...

שם: ליבי ברבי פירסינג: גבה, טבור, ויש גם כמה באזניים קעקועים: לא גובה: מ. נושא רגיש מידת נעליים: 39 צבע שיער: מקורי- כמעט שחור. כעת חום בהיר אחים/אחיות: 2. סתו ואוהב בת כמה את נראית: 15-16 (אני בת 18) משקפיים? רק לטלוזיה גשר? הלוואי (זה באמת יפה לדעתי) עבר פלילי: לא שפות: עברית. אנגלית (לא ברמה גבוהה במיוחד) קצת מבינה רומנית בגלל שמדברים בבית וזהו הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: נראה לי איזה משו על הדרכה :( סרט מושכר שראית: יו. באמת שלא זוכרת סרט בקולנוע: צייד המחשבות (או משו כזה) שיר ששמעת: שיר לשלום (טקס רבין אתמול בשבט) השיר שנתקע לך בראש: ג'ורג'יה הדיסק שקנית: לא זוכרת הדיסק ששמעת: גם לא זוכרת. שומעת באמפי האיש שהתקשרת אליו: בן האיש שהתקשר אליך: בן תוכנית טלוויזיה שראית: משו בלילה. יו. יותר מידיי תשובות שאני לא זוכרת. סנילית איש שחשבת עליו: השכב"ג שלי למען האמת האם... את/ה דלוקה על מישהו: אני לא אוהבת את הביטוי הזה :( את/ה רוצה לגור במקום אחר: הייתי רוצה שתהיה לי קומונה. אבל בית-בית. מודיעין זה אחלה מקום את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן ולא. אני יודעת איפה אני רוצה אבל אני לא באמת אעשה שם את/ה אוהבת רכבות הרים: תלוי במצב רוח את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן. פעם אחת. סיבוב הופעות בווסט פאלם בית' ומיאמי (וגם צ'יפרו אותנו בכמה ימים באורלנדו) בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד בכללי נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: לא אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: מקווה שלא נישקת בנות: פעם אחת נישקת בנים: יותר מידיי פעמים. שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: הרבה (בעיתון מקומי) התחרטת על דברים שעשית: לעולם לא דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: גאות ממתק: סוכריות על מקל (ובמבה. למרות שזה חטיף) סרט מצויר: פיטר פן קורנפלקס: עוגי מסטיק: אורביט ירוק צבע: כתום-ורוד יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי: בכלל לא תכשיט: העגיל שלי בגבה חורף\קיץ: חורף :))) בחדר: המיטה הכתומה שלי. עם הכילה. והמלא כריות. והבובות שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: אחותי הקטנה צעק עליך: אף אחד שלח לך אימייל: ערן. המזכירה של ההנהגה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? יותר מידיי פעמים חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא (וגם רצו להקפיץ פעמיים. אבל זה לא דבר חיובי לדעתי) הקפיצו אותך כיתה? רצו. אבל אני גם ככה קטנה יותר רצית להיות המין השני? תמיד דברים אהובים: שיר אהוב: אנבל לי אוכל אהוב: במבה. ושוקולד מריר. ותפוח אדמה מוקרם תוכנית אהובה: לא ממש וראה טלויזיה. ספורט אהוב: ספורט לא אהוב. נקודה. תחביב: מ. אני ש"ש. אני כרגע רק בצופים זמר/זמרת/להקה אהובים: רונה
. גם שרון הולצמן. עיתון אהוב: אני קוראת רק מעריב. כי זה מה שיש בבית |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 11:23 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתקשר להודיע שאני לא מגיע היום לישיבה איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב. אתמול תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? לא תמיד רעש אחרון ששמעת? מקלדת.. ריח האחרון שהרחת? הנס שלי (ואין לי כוח לעבור ולתקן שגיאות הקלדה)

cornflakeboy

New member
וואו זה ארוך. טוב נו..

שם: חנן. פירסינג: רק באוזן שמאל. קעקועים: נופ. גובה: 1.69 מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אחות אחת. בת כמה את נראית: הרבה אומרים לי שאני נראית 18-19 משקפיים? לצערי. גשר? כבר הרבה זמן לא :) עבר פלילי: מממ.. לא משהו רשמי :) שפות: עברית ואנגלית. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: לוליטה/נאבוקוב. סרט מושכר שראית: "חינוך רע" של אלמודובר. חיכיתי כל כך הרבה זמן לראות את הסרט הזה והתאכזבתי ברמות שלא ייאמנו. אני לא אשכח לו את זה
סרט בקולנוע: וואו. שנים לא הייתי בקולנוע. לא זוכר. שיר ששמעת: half jack - the dresden dolls השיר שנתקע לך בראש: half jack - the dresden dolls הדיסק שקנית: וואי שנים לא קניתי דיסק. נראה לי ש"פרפרים" של בתי. הדיסק ששמעת: הדיסק של הדרזדן דולס. לא יודע איך קוראים לו. האיש שהתקשרת אליו: ג'ן :) האיש שהתקשר אליך: מממ.. אמא. תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכר. איש שחשבת עליו: אין תגובה. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן, בתל אביב :) את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן. את/ה רוצה עוד פירסינג: ממ כן בגבה :) את/ה אוהבת רכבות הרים: קצת, כשאני מצליח להתגבר על הפחד :) את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: הייתי כמה שעות בקפריסין וכמה שעות בטורקיה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה: אין לי בעיה. נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
תוכנית ההתנתקות של שרון:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אמא זה נחשב? אי פעם בכית על בן: יותר מדי פעמים. אי פעם שיקרת: רק שקרים לבנים. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: 3 שברת לבבות: 0 נישקת בנות: פאק.. אממ.. בסביבות ה12 נישקת בנים: עוד יותר פאק.. בסביבות ה35 :-\ שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: אין לי מספיק אצבעות לזה
השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: לא זכור לי. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אוף לא יודע. ממתק: מממ... אפשר חטיף? אז במבה :) סרט מצויר: בת הים הקטנה! קורנפלקס: כריות או צ'יריוס. מסטיק: לא כזה עקרוני. צבע: שחור יום בשבוע: ממ.. שבת. היום הכי לא מועדף: שני. ג'לי: ג'לי?! תכשיט: לא עונד תכשיטים. חורף\קיץ: חורף, ברור. בחדר: מיטה. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: אני. הלכת איתו לסרט: מממ עומר, נראה לי. צעק עליך: המורה שלי למתמטיקה :| שלח לך אימייל: לא שולחים לי אימיילים. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? כל הזמן. היית על במה? מממ רק בטקסים של יסודי. חשבת שאת\ה הולך למות? כל הזמן. אני הכי נקבה היסטרית. נכשלת במקצוע? לא נכשלתי. הורידו אותך כיתה? לא הורידו. הקפיצו אותך כיתה? רצו להקפיץ אבל אמא לא רצתה :( רצית להיות המין השני? ממ, כן. דברים אהובים: שיר אהוב: יש כל כך הרבה. כל השירים של טורי איימוס :) אוכל אהוב: סושי! תוכנית אהובה: ממ.. לא יודע. לא ממש רואה טלוויזיה. ספורט אהוב: לא אוהב ספורט. תחביב: קריאה, אני מניח. או מוזיקה. זמר/זמרת/להקה אהובים: טורי טורי טורי :) עיתון אהוב: הארץ. |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 15:49. תפוח או בננה? אף אחד. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? סתיו, כל כך! מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? מממ..ללחוץ על "שלח/י". איזה ארוחה אחרונה אכלת? סנדוויץ' עם פסטרמה. תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה. אתה משועמם/ת? כן, בדרך כלל. רעש אחרון ששמעת? כלב נובח. ריח האחרון שהרחת? לא יודע, פסטרמה נראה לי :)

0mroosh

New member
../images/Emo45.gif

חינוך רע גרוע (להלן עוד סרט שראיתי בסינמטק הנטוש בב"ש. D:), אך נוותר לו, לעת עתה. אולי שרונה תכתוב לו פסקולים?
(נשים,נשים
).

galvin

New member
בקושי בקושי התחמקת. ראי הוזהרת

יש לי קשרים עם המנהל, ..
כולך זאטוט.

למעלה