daddys little devil
New member
אני אני אניייי../images/Emo9.gif
. האם את יודעת לצייר כיבשה? כןןןן המשפחה שלי מכובשת כולנו תלתלים
כיבשות אחיות שלי
2. מהו נושא השיחה השנוא עליך?עד כמה שאני לא עושה כלום בחיים חוץ ממחשב טלויזיה ושאני לא מתאמצת בלימודים ובלה בלה בלה...=\ 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.: הרממ קטנות 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? פאנקרוק 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? יותר מדי 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו. על מי מהם. יש יותר מ10 7. יש לך חתול?היו... 2=( 8. מה צבעו?אחד אפור והשני גוונים של חום 9. מהם הנטיות המניות שלך?אני לסביינקההה
))) 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות?לפעמים.. היום לא 11. כתבת אי פעם שיר?כה 12. פורסם/למגירה? למגירה 13. את אוהבת את הצחוק שלך? לפעמים... אמרו לי שיש לי צחוק מצחיק 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית?כה מהבאגס באני שלי
15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? מייבי בייבי:] 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח?=\ 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אני בת יחידההההה=)))))))))))))))))) 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?
כה... 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? כשהורים שלי נסעו ל3 שבועות לחול ונשארתי כמעט לבד והסתדרתי לבד:] 21. מהי דעתך על הצבע כתום?זווווועההההה אני שונאת כתום ואפילו ניסיתי להפשיט 2 אנשים בגלל שלבשו חולצה כתומה זוהרת.. אל תלבשו כתום לידי=]]] 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך? טלויזיה או מחשב? 23. את מדברת הרבה בטלפון? יותר מדי=\ 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? מרוכזים לידי
25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? כןןן גם ג'וש מארהב שנפגשנו בהולנד וההורים שלנו נעשו חברים וזה הילד הכי דוגמן בעולם
)) 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? חצי חצי 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת? לפעמים 28. האם את מאמינה באהבת אמת? כן 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? אין לי נראה לי... (פאנקס נוט דאד!
) 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) אני אסמטית:| 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? או פסיכולוגית או משו שקשור לתקשורת וטלויזיה 32. האם את צלמת חובבת? אין לי מצלמה. אני רוצה מצלמה. תקנו לי מצלמה. בבקשה? 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות? כן! מוזר זה טוף! לא מוזר זה לא אנושי 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת? הרממ אישי
35. בוכה בשירים? כןןן
. האם את יודעת לצייר כיבשה? כןןןן המשפחה שלי מכובשת כולנו תלתלים