../images/Emo41.gifטוב תשובות..../images/Emo41.gif
1. האם את יודעת לצייר כיבשה? כן ברור מי לא יודע לצייר
2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? אמ...אני מדברת על הכל אני פטפטנית המון 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.: אמ...לבנות קצת שזופות נקודה חן אחת ביד ימין ועם 3 סריטות שחדרו על העור מאחותי הנחמדה=]ביד ימין יש עלהם קווים כאלה מו תפורים וביד שמאול יש בזרת ובאגודל טבעות מחליפות צבעים שאני אף פעם לא מורידה אותן=]
4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך?ברור שמטאלל רוק מטאל
5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? ברור שמכירה!יש לי אחד בכיתה ויש לי דוד בשם דניאל (שניהם בנים!) . אם כן, ספרי לי מעט עליו.אוקי הזה מהכיתה הוא מעצבן יש לו ראש ענקי והוא שחום ובזמן אחרון הוא מסתכל עליי ...מעצבן אחד! על הדוד שלי יש המון מה לספר...הוא מצייר הוא עיצב את הבית שלו!יש לו בן שקופי אליו אותו דבר אישתו בהרין וזה בן!שנראה גם אוותו דבר אז יש לו 2 בנים קופים אליו (לא גורילות מלשון קופין אל קופ-ים העתקים!)
7. יש לך חתול?לא אין לי חתול אמא שלי לא מסכימה לי לגדל אפילו עכבר רק ג'וקים יש לנו בבית אפילו אנחנו לא צריכים לדעת מהם הם יוצאים רק בלילות שמתי לב לזה שילשום! 8. מה צבעו?שקוף!חחחחחחחחחחח 9. מהם הנטיות המניות שלך?כלומר בסקס ברור יש לי המוןן חחח אני כל יום מאוננת !לא לגלות חחחחח זה נטייה!<? חחחחחח או שאת מדברת על דברים כספיים וכו'? 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות?חח שאלה דפוקה
לא משהו ..אין לי מה לענות 11כתבת אי פעם שיר?כן במיוחד של ראפ!ואנשים אהבו את זה אז אני כותבת לחברים שלי שכותבים ראפ ושרים את זה!חחח הם לא יודעים כלום בזה אז אני מלמדת אותם! 12.פורסם/למגירה?אה ?למגירה?אהההה ומכירה אוקי לא לא נמכר ..
והיה אכשיו לינקין בMTV פירסומתתתתתתתתתתת חח על סוף שבוע ואכשיו זה סוף שבוע של שנות ה90 13. את אוהבת את הצחוק שלך?אמ..כן למה לא
14. הרית איי פעם/חשבת שהרית?מה פיתאום היתחרפנת
15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר?כן ברוררר !
.16אם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח?כן מאוד...היה לי המוןןןן 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?כן כל יום וזה עם אחותי 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?כן ברור אבל המחשב הוא החיים שלי
20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית?אהבה 21. מהי דעתך על הצבע כתום?אני חולה על הצבע הזהההההה הצבע האהוב עליי
החדר שלי כתום אצלי הכל כתוםם העט עיפרון שלי כתום הדיסקמן שלי כתום
הכללללללללללל
זאת שאלה בישבילי
22במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך?אמ....טלויזיה...משב...ספר ....הכל ...
23. את מדברת הרבה בטלפון?לא זה הורס תמוח..ושלי בתיקון
24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?בעיר שלי ובחיפה ובכל הארץץץץץ
25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל?חח לא
26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך?מה פיתאום אנחנו חברות כולם ביחד אין כזה דבר חבורה אין סיכסוכים אצלנו מחוץ אולגה הדבה שמנה ...שגנבה לי דיסקים של לינקין פארק ולא רצתה להחזיר לי!
27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת?אני כבר את ששלי מצאתי ואנחנו אוהבים מאוד אחד את השני
28. האם את מאמינה באהבת אמת?ברור זה דבר נפלאאאא 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך?אין לי
30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)אי חולת אסטמה והכף רגל שלי שטוחה כמו הריצפה אבל לאט לאט מתעגלת
31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? אישתו ה2 של צסטר או של רוב
חחחח וזמרת 32. האם את צלמת חובבת?לא..
33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות?כן מאודדדדדד=] 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת?אמ...אמ..אה שארתור קרא לי שקסית באייסי
35. בוכה בשירים? לפעמים בשל אמינם הוא מרגש אותייי=]
זהו??????יופייייייייי