שאלון

amy lee 4 life

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

טוב השאלון כתוב בלשון נקבה אבל הוא מופנה לכל שלושת המינים! תהנו
1. האם את יודעת לצייר כיבשה? 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.: 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו. 7. יש לך חתול? 8. מה צבעו? 9. מהם הנטיות המניות שלך? 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות? 11. כתבת אי פעם שיר? 12. פורסם/למגירה? 13. את אוהבת את הצחוק שלך? 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית? 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח? 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? 21. מהי דעתך על הצבע כתום? 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך? 23. את מדברת הרבה בטלפון? 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת? 28. האם את מאמינה באהבת אמת? 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? 32. האם את צלמת חובבת? 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות? 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת? 35. בוכה בשירים?

giant G

New member
אני

1. האם את יודעת לצייר כיבשה?:חח כן... 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך?:עם ידיד שלי על הווינר שלו אני שונא הימורים 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.:אהה גדולות שערות ציפורניים לא כתוב לי מוות בולטות גבריות וורידים די בולטים...עבות חזקות איך אפשר לפרט??? 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך?:מטאל 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"?:כן 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו.:לא יודע אני מכיר כמה מפורום לינקין פארק השני 7. יש לך חתול?:לא 8. מה צבעו?:^ 9. מהם הנטיות המניות שלך?:חחח בנות זה בטוח... 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות?:לא ממש 11. כתבת אי פעם שיר?:כן 12. פורסם/למגירה?:חלקם אני מפרסם בפורומים חלקם נשמרים אצלי הדברים הכי יפים נשארים אצלי... 13. את אוהבת את הצחוק שלך?:אההה כן אני מניח אני מצליח להצחיק אחרים איתו... :) 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית?:כן אני עכשיו בהריון עם שמונה ילדים ואני לא יודע מי האמא היא באה באמצע הלילה פתחה לי תבטן והעבירה אליי את רחם... WTF!!! גרררררר 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר?:לא ממש... אני דיי משעמם\משועמם... 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח?:לא יודע אפעם לא הייתי בכזאת... 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?:אין לי אבל אם היה לי אח גדול הייתי רב איתו כל הזמן... XD 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?:בטח!!! 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית?:נשיקה ראשונה ממש השתנתי ממנה 21. מהי דעתך על הצבע כתום?:צבע יפה אוהב אותו 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך?:לסרק את עצמי ומניקור מה נראה לכם לשמוע מוזיקה ולצייר... 23. את מדברת הרבה בטלפון?:ממש לא שונא לדבר בטלפון שיחה שלי זה גג לרוב דקה או שתיים... 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?:רוב החברים שלי הם בעיר שלי... 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל?:לא אני תחלס לא מאמין באהבה אפלטונית זה לא קיים לפי דעתי בכל מקרה לא... 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך?:רוב החברים שלי שונאים זה את זה חחחחח פשוט מתעבים אחד תשני אבל הם חברים שלי ואני מסתדר עם כולם... 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת?:כבר לא 28. האם את מאמינה באהבת אמת?:לא 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך?:איש איש באמונתו יחייה... 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?):לא 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה?:שחקן 32. האם את צלמת חובבת?:לא 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות?:בהחלט!!! לא אוהב רגילים הם משעממים אותי... 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת?נשיקה 35. בוכה בשירים?(ששששש אל תגידו לאפחד מי שמספר אני מזיין לו תצורה!!!) אבל יש שירים שאני בדאון שגורמים לי להזיל דמעה או שתיים אבל רק כמה שירים שממש מרגשים אותי...

®NuLy®

New member
שרה הדוסית ../images/Emo6.gif

סתם סתם!! 1. האם את יודעת לצייר כיבשה? לא... 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? כמה אנשים מסכנים 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.: ענקיות נוראאאא 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? פאנק ורוק 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? מלא מישויים 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו.. בדרך כלל אני מדברת הבורקס
אבל הדניאל הכי חמוד זה דניאל עם הליפה
7. יש לך חתול? לא 8. מה צבעו? ^^ 9. מהם הנטיות המניות שלך? אה?! 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות? כן 11. כתבת אי פעם שיר? כן 12. פורסם/למגירה? מגירה רולזזזז חח 13. את אוהבת את הצחוק שלך? הוא פסדר 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית? ??? 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? ממש לא... יש לי חיים רגילים ומשעממים 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח? ???? 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? עכשיו פחות
19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? אני מלללללללללללללאאאאאאאאא במחשב 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? אוףףף זה שאלות קשות 21. מהי דעתך על הצבע כתום? אחלה צבע 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך? לשחק במחשב 23. את מדברת הרבה בטלפון? לא 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? אני מבצפר אזורי אז החברים שלי פזורים בכל מטה יהורדה אבל רובם מהיישוב שלי 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? לא 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? במעגל אחד!! GROOSE MAD רולזזזזזזזזז 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת? לא... כשזה יגיע זה יגיע 28. האם את מאמינה באהבת אמת? כן 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? אמממ 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? אין לי מושג 32. האם את צלמת חובבת? לא 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות? מרילין מנסון?! 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת? אממ 35. בוכה בשירים? השיר יחידי שבכיתי בו היה Mockingbird של אמינם... כי המילים ריגשו אותי

amy lee 4 life

New member
טוב עכשיו אנייייי../images/Emo9.gif

. האם את יודעת לצייר כיבשה? ממ...לא ממש 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? "לאן הגעת הכי רחוק?" 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.: אויש נו באמת אין לי כח 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? אממ....רוק (אוונסנס במקרה הזה) 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? בטח! 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו.היא קרציה לא נורמלית ויש לה אח חתיך!! 7. יש לך חתול? בקרוב 8. מה צבעו? יהיה ג'ינג'י 9. מהם הנטיות המניות שלך? הא?! מסתומרת? 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות? לפעמים.. 11. כתבת אי פעם שיר? יאס 12. פורסם/למגירה? למגירה בלבד 13. את אוהבת את הצחוק שלך? ממש לא! 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית? לא 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? אממ...לא 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח? כן 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אין אחים 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן!! 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? אמפ...וואלה לא זוכרת 21. מהי דעתך על הצבע כתום? שולט!!!!!!! צבע אהוב עלי!! 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך? לשמוע מוזיקה או למחשב 23. את מדברת הרבה בטלפון? כן 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? בעיר שלי! 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? אממ לא ממש או יותר נכון..ממש לא! 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? לא אנחנו חבורה אחת 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת? אמ לא שידוע לי 28. האם את מאמינה באהבת אמת? כן בטח 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? אני מאמינה שאפשר להצליח אם מספיק רוצים! ובלי קשר...אני מאמינה בגלגול נשמות 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? שחקנית או במאית או שניהם 32. האם את צלמת חובבת? בערך 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות? אממ כן!!! 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת? "את פשוט ילדה מקסימה עם עניים מדהימות! אני לא יכול בלעדיך את נהפכת להיות חלק גדול בחיים שלי!" 35. בוכה בשירים? כן לפעמים...שממש עצוב לי

amy lee 4 life

New member
אההה הבנתי

הנטיות המיניות שלי זה בנים (כמובן) עם שיער ארוך\ראסטות.. לא תמיד אבל...

לינקנית

New member
../images/Emo41.gifטוב תשובות..../images/Emo41.gif

1. האם את יודעת לצייר כיבשה? כן ברור מי לא יודע לצייר
2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? אמ...אני מדברת על הכל אני פטפטנית המון 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.: אמ...לבנות קצת שזופות נקודה חן אחת ביד ימין ועם 3 סריטות שחדרו על העור מאחותי הנחמדה=]ביד ימין יש עלהם קווים כאלה מו תפורים וביד שמאול יש בזרת ובאגודל טבעות מחליפות צבעים שאני אף פעם לא מורידה אותן=]
4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך?ברור שמטאלל רוק מטאל
5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? ברור שמכירה!יש לי אחד בכיתה ויש לי דוד בשם דניאל (שניהם בנים!) . אם כן, ספרי לי מעט עליו.אוקי הזה מהכיתה הוא מעצבן יש לו ראש ענקי והוא שחום ובזמן אחרון הוא מסתכל עליי ...מעצבן אחד! על הדוד שלי יש המון מה לספר...הוא מצייר הוא עיצב את הבית שלו!יש לו בן שקופי אליו אותו דבר אישתו בהרין וזה בן!שנראה גם אוותו דבר אז יש לו 2 בנים קופים אליו (לא גורילות מלשון קופין אל קופ-ים העתקים!)
7. יש לך חתול?לא אין לי חתול אמא שלי לא מסכימה לי לגדל אפילו עכבר רק ג'וקים יש לנו בבית אפילו אנחנו לא צריכים לדעת מהם הם יוצאים רק בלילות שמתי לב לזה שילשום! 8. מה צבעו?שקוף!חחחחחחחחחחח 9. מהם הנטיות המניות שלך?כלומר בסקס ברור יש לי המוןן חחח אני כל יום מאוננת !לא לגלות חחחחח זה נטייה!<? חחחחחח או שאת מדברת על דברים כספיים וכו'? 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות?חח שאלה דפוקה
לא משהו ..אין לי מה לענות 11כתבת אי פעם שיר?כן במיוחד של ראפ!ואנשים אהבו את זה אז אני כותבת לחברים שלי שכותבים ראפ ושרים את זה!חחח הם לא יודעים כלום בזה אז אני מלמדת אותם! 12.פורסם/למגירה?אה ?למגירה?אהההה ומכירה אוקי לא לא נמכר ..
והיה אכשיו לינקין בMTV פירסומתתתתתתתתתתת חח על סוף שבוע ואכשיו זה סוף שבוע של שנות ה90 13. את אוהבת את הצחוק שלך?אמ..כן למה לא
14. הרית איי פעם/חשבת שהרית?מה פיתאום היתחרפנת
15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר?כן ברוררר !
.16אם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח?כן מאוד...היה לי המוןןןן 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?כן כל יום וזה עם אחותי 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?כן ברור אבל המחשב הוא החיים שלי
20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית?אהבה 21. מהי דעתך על הצבע כתום?אני חולה על הצבע הזהההההה הצבע האהוב עליי
החדר שלי כתום אצלי הכל כתוםם העט עיפרון שלי כתום הדיסקמן שלי כתום
הכללללללללללל
זאת שאלה בישבילי
22במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך?אמ....טלויזיה...משב...ספר ....הכל ...
23. את מדברת הרבה בטלפון?לא זה הורס תמוח..ושלי בתיקון
24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?בעיר שלי ובחיפה ובכל הארץץץץץ
25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל?חח לא
26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך?מה פיתאום אנחנו חברות כולם ביחד אין כזה דבר חבורה אין סיכסוכים אצלנו מחוץ אולגה הדבה שמנה ...שגנבה לי דיסקים של לינקין פארק ולא רצתה להחזיר לי!
27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת?אני כבר את ששלי מצאתי ואנחנו אוהבים מאוד אחד את השני
28. האם את מאמינה באהבת אמת?ברור זה דבר נפלאאאא 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך?אין לי
30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)אי חולת אסטמה והכף רגל שלי שטוחה כמו הריצפה אבל לאט לאט מתעגלת
31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? אישתו ה2 של צסטר או של רוב
חחחח וזמרת 32. האם את צלמת חובבת?לא..
33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות?כן מאודדדדדד=] 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת?אמ...אמ..אה שארתור קרא לי שקסית באייסי
35. בוכה בשירים? לפעמים בשל אמינם הוא מרגש אותייי=]
זהו??????יופייייייייי

ME

1. האם את יודעת לצייר כיבשה? חח בערך 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? ממ.. לא יודעת 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.: מלאות בקישקושים וכמו כל כף יד אני מניחה..
4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? מטאל וכאלה 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? מממ כן 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו. ממ.. הוא מתופף כמוני, הוא מעופף גם כמוני
וסתם הוא בנאדם טוב חח 7. יש לך חתול? היה 8. מה צבעו? שחור ז"ל 9. מהם הנטיות המניות שלך? בנים אלא מה.? 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות? לא תמיד.. לא ממש אוהבת את הבולשיט הזה 11. כתבת אי פעם שיר? כן. 12. פורסם/למגירה? מגירה בלבד. 13. את אוהבת את הצחוק שלך? בלע לא. 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית? חח לא 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא.. 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח? תלוי 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא בכלל לא. 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כןן הרבה יותר 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? לא יודעת 21. מהי דעתך על הצבע כתום? בכללי?? לא אוהבת אותו. 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך? לחתוך וורידים
לצאת להסתובב או משו 23. את מדברת הרבה בטלפון? בזמן האחרון כן חח 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? ממ חלקם פה וחלקם במקומות אחרים. 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? לא ממש. 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? אממ לא ממש הבנתי אבל אני מניחה שזה מעיין מעגל חברים כזה.. חח 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת? לא. אני לא חייה בשביל אהבה ממש לא.. 28. האם את מאמינה באהבת אמת? לא תמיד. 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? לא יודעת. 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) בעיות בירכיים 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? לא יודעת לא ממש חושבת על זה. 32. האם את צלמת חובבת? כן 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות? בדרך כלל חח 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת? לא יודעת.. 35. בוכה בשירים? תלוי איזה שיר. יום טוב :] (וסתם תמונה יפה)

loligoth

New member
../images/Emo54.gif...

1. האם את יודעת לצייר כיבשה? אכן. 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? פוליטיקה ומצב מדיני ושיט... 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט: WTF?! 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? שוב, אני שומעת מוזיקה לפי אמנים ולא סיגנון. 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? כן. 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו. ילד... מרגיז :/ ודומה ליוני בלוך
7. יש לך חתול? לא 8. מה צבעו? - 9. מהם הנטיות המניות שלך? עד כמה ידוע לי-סטרייטית. 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות? חח... מצחיק... :/ :[ 11. כתבת אי פעם שיר? כן. 12. פורסם/למגירה? מגירה. 13. את אוהבת את הצחוק שלך? לא. 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית? לא...
15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? חח ממש לא. 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח? לא... אבל הקשר עם אלכס [חודשיים וחצי] הולך סבבה. 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא. אבל אני מתרגזת עליהן תמיד. 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? אני המון על המחשב האמ *חסרת חיים* האמ P: 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? לא יודעת. 21. מהי דעתך על הצבע כתום? פוי :S 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך? מציירת. 23. את מדברת הרבה בטלפון? לא, *שונאת את זה*. 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? אין לי חברים... אבל אלכס בעיר. 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? אממ... בערך... *אין כוח לפרט*. 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? אין לי חברות. 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת? כבר מצאתי.. :] 28. האם את מאמינה באהבת אמת? כן. 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? אין כזאת. 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) אממ... הפרעות אכילה? 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? פועלת ביניין. הוו כן! 32. האם את צלמת חובבת? לא. אני מאלה ששמים אצבע על העדשה P: 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות? כן. אנשים שנראים שונה או מתנהגי שונה... 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת? ציור. אלכס צייר אותי, הוא צייר מדהים... 35. בוכה בשירים? חלקם...

giant G

New member
מזאת אומרת אין לך חברים???

אני חבר שלך :) שנינו מוזרים בצורה מוזרה שתפיל אפילו את המוזרים בעולם לתימיון הטמטום...(טוב נוו זה רק אני... XD) אבל בכל מקרה אני חבר שלך לא??? ויש גם את אלכס ואת א... שזה יהיה טוב... אל תדאגי דיס דיס יהיה טוב... אם את צריכה לדבר או משו אני תמיד פה יש לך תאייסי שלי... :)

loligoth

New member
../images/Emo54.gif חחח :]

א. כבוד שקראת את כול השיט שכתבתי :| ב. אתה מוזר בדרך מתוקה P: :] ג. אמרתי שלא טוב לי?
טוב מאוד... יותר טוב בלעדיהן, באמת. אל תדאג :]

אני אני אני -

1. האם את יודעת לצייר כיבשה? כן 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? לימודים 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.: אצבעות קצרות היד שלי דקה יש על שני אצבעות שלי צלקות וזהו... אני חושבת... 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? רוק 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? כן אחת החברות הכי טובות שלי ,ילד מהכיתה :), ערס אחד וזהו. 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו.אחת החברות הכי טובות שלי ,ילד מהכיתה שנורא ביישן:), ערס אחד וזהו. 7. יש לך חתול? לא 8. מה צבעו? אין לי 9. מהם הנטיות המניות שלך? סטרייטית 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות? כן 11. כתבת אי פעם שיר? כן 12. פורסם/למגירה? פורסם 13. את אוהבת את הצחוק שלך? כן חחחחחחחח 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית? לאא 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח? האיפה לי לדעת... 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אין מצב שזה קורה! 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? כניסה לגיל הזה שהכל מבולגן בראש ורוצים רק חופש להיות עם חברות לצחוק והכל... 21. מהי דעתך על הצבע כתום? נחמד 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך? לנגן בגיטרה שלי :) 23. את מדברת הרבה בטלפון? לא אבל עם חברה שלי דניז כן (משו כמו שעתיים...) 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? מרוכזים 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? לא 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? מעגל חברים אחד 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת? משו כזה... 28. האם את מאמינה באהבת אמת? כן :) 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? שיום אחד יהיה טוב 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) כן ,אבל לא משמעותית שמכבידה על החיים שלי חלילה... 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? לא יודעת אלוהים גדול אני צעירה מכדי לחשוב על זה... 32. האם את צלמת חובבת? לא 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות? כן כמו עכשיו :) 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת? "הדר אני רואה שבמזן האחרון את קמה בזמן עושה שיעורים מקבלת ציונים גבוהים, הדר רואים שהתבגרת" 35. בוכה בשירים? אני בוכה בכל מה שיש בו רגש :)

SAMAR

New member
ME ME ME!!!!

1. האם את יודעת לצייר כיבשה? חחחח כן:) 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? פוליטיקה....בעעעעעע אנטיפוליטית... 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.: חחחחח הן קטנות...הן לא יבשות ורכות [לשם שינוי...] ו....תמיד יש על הציפורניים לק, תמיד!...אין לי מה לפרט...חיחיחי 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? אממממ...רוק קליל, פאנק, מטאל, ניו מטאל...אין משו ממש מסוים...ממש לא... 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"?כן!!!!! נאב הארנב השובב!!! חבר טוף שלי! דניאל!!!!! 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו.חחחחחח הוא ידיד טוף מאוד, למרות שבשנה האחרונה לא ממש...חחחחח אתמול במסיבה הוא "חטף" אותי! חחחח בא מאחורי והרים אותי..חחחח הקיסם הזה....הוא שרוטטטטטטטט!!!! 7. יש לך חתול? כן!!! דיאנה! מלכה שלי! ויש לי חתול רחוב שקוראים לו שינודה:) 8. מה צבעו? דיאנה, שחורה לבנה...יש לה פרצוף שחור, ויש לה שפם לבן כזה [כאילו זה נראה שצירו לה עם צבע לבן מתחת לאף:)] 9. מהם הנטיות המניות שלך?.....חחחחח....אני נמשכת לגמבות....אני מאמינה שאני סטרייטית, עוד לא הגיע ה"אחת" שהראתה לי אחרת...חחחח 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות? אממממ...לא ממש, כמה שיותר רחוק מאח שלי ככה יותר טוב... 11. כתבת אי פעם שיר? אממממ...לא יודעת, אולי, כתבתי ספר.... 12. פורסם/למגירה? אממממ....ללפטופ:) 13. את אוהבת את הצחוק שלך? אמממ...זה משתנה, אני יכולה להישמע כמו זקנה, או צחוק שקט או סתם אנחה של "יופי יופי.." 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית? הריון???!!! חס וחלילה! 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? אממממ...טלנובלה...הממממממממ....אולי, לא ממש מעוניינת לספר על החיים שלי... 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח?...פחחחחחחחחחחח, אחד השאלות הטובות והאהובות עלי!!!!...........לא, אני לא.............. 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא, בעצם, פעם כשהייתי קטנה שרטטי אותו עם מסמר..חחחחח 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן...אבל תלוי איזה ימים... 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? מבגרת?! חחחח כמו בת מצווה? חחחחח לא יודעת.... 21. מהי דעתך על הצבע כתום? תפוזים!!!!!! יאממממממממ!!!!! 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך? לא יודעת, לדבר עם הבן אדם היחיד שנשאר לי, אלירן.... 23. את מדברת הרבה בטלפון? לא.... 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? כולם מירושלים.... 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? אממממ...בערך, חבר טוףטוף, מקנדה:) 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? חבורות שונות, רובם לא סובלים אחד את השני.... 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת? לא! ממש לא.... 28. האם את מאמינה באהבת אמת? אני לא נוטה להתאהב בקלות...אז אם כבר אז כבר..חחחחח, אני מאמינה שיש אמת באהבה, אהבת אמת? לא יודעת... 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? מאחורי כול זוג עיניים יש נשמה... 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) אממממ...הייתה לי אסטמה....אבל זהו.... 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? לא יודעת... 32. האם את צלמת חובבת? לא.... 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות? כן! ממש! 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת?...אממממ...לב, לב כזה מצ'וקמק, כנראה היה של ילד בגן, אבל הוא היה בישלבילי מושלם... 35. בוכה בשירים? חחח לא...

giant G

New member
חחחחח

הלב... בהחלט משו שהייתי קשור אליו... אולי בגלל זה עכשיו אין לי לב...

SAMAR

New member
:) בו נגזים ידידי...

אתה יכול לקבל אותו חזרה, למרות ש.....נקשרתי ללב...אממממ...הזה.... יש לך לב! והוא מקסים! בופשבוע פרוע/רגוע!

pookacha1

New member
../images/Emo85.gifאני../images/Emo85.gif

1. האם את יודעת לצייר כיבשה? אממ... ענן עם רגליים וראש.
2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? ציונים 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.: קטנות, אצבעות דקות וציפורניים ו.. הרבה טבעות!!!!! 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? רוק! 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? כה! 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו. במקרה שלי זה עליה.. חניכה בצופים.. 7. יש לך חתול? לא 8. מה צבעו? אין לי קיבינימט 9. מהם הנטיות המניות שלך? אני אשמור את זה לעצמי =X 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות? כה!! יש צחוקים! 11. כתבת אי פעם שיר? לא רק אחד 12. פורסם/למגירה? למגירה 13. את אוהבת את הצחוק שלך? כה!
הוא מצחיק. 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית? לא.. אבל אמא שלי חשבה {WTF?!} 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? ממש כן!!!!! 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח? כה.. זה מה שהיה לי עם רוב החברים...
18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? רק בצחוק! יש לי 3 אחים שכל אחד היה רוצה לעצמו!!! אין עליהם! 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? ממש כן! 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? נרשמתי לתיכון..? =X 21. מהי דעתך על הצבע כתום? כתום שחור!! שבט זוהר שולטים!!! 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך? לשמוע לינקין פארק. 23. את מדברת הרבה בטלפון? כבר לא 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? רובם איתי.
25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? לא מחו"ל אבל מעיר אחרת.
26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? לא הבנתי.. =X 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת? לא ממש... אבל כשאני אמצא אני אמצא.. למי יש כוח לחפש? נהנים מהחיים!! 28. האם את מאמינה באהבת אמת? לא'דעת... 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? חברות 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא שידוע לי 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? לא'דעת 32. האם את צלמת חובבת? לא..
33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות? כן!!! 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת?לא'דעת... =X 35. בוכה בשירים? רק באחד וכשאני עצובה.

למעלה