שאלון

אני אני אניייי../images/Emo9.gif

. האם את יודעת לצייר כיבשה? כןןןן המשפחה שלי מכובשת כולנו תלתלים:D כיבשות אחיות שלי:) 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך?עד כמה שאני לא עושה כלום בחיים חוץ ממחשב טלויזיה ושאני לא מתאמצת בלימודים ובלה בלה בלה...=\ 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.: הרממ קטנות 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? פאנקרוק 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? יותר מדי 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו. על מי מהם. יש יותר מ10 7. יש לך חתול?היו... 2=( 8. מה צבעו?אחד אפור והשני גוונים של חום 9. מהם הנטיות המניות שלך?אני לסביינקההה;)))) 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות?לפעמים.. היום לא 11. כתבת אי פעם שיר?כה 12. פורסם/למגירה? למגירה 13. את אוהבת את הצחוק שלך? לפעמים... אמרו לי שיש לי צחוק מצחיק 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית?כה מהבאגס באני שלי ;) 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? מייבי בייבי:] 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח?=\ 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אני בת יחידההההה=)))))))))))))))))) 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?
כה... 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? כשהורים שלי נסעו ל3 שבועות לחול ונשארתי כמעט לבד והסתדרתי לבד:] 21. מהי דעתך על הצבע כתום?זווווועההההה אני שונאת כתום ואפילו ניסיתי להפשיט 2 אנשים בגלל שלבשו חולצה כתומה זוהרת.. אל תלבשו כתום לידי=]]] 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך? טלויזיה או מחשב? 23. את מדברת הרבה בטלפון? יותר מדי=\ 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? מרוכזים לידי:) 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? כןןן גם ג'וש מארהב שנפגשנו בהולנד וההורים שלנו נעשו חברים וזה הילד הכי דוגמן בעולם:))) 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? חצי חצי 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת? לפעמים 28. האם את מאמינה באהבת אמת? כן 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? אין לי נראה לי... (פאנקס נוט דאד!:D) 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) אני אסמטית:| 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? או פסיכולוגית או משו שקשור לתקשורת וטלויזיה 32. האם את צלמת חובבת? אין לי מצלמה. אני רוצה מצלמה. תקנו לי מצלמה. בבקשה? 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות? כן! מוזר זה טוף! לא מוזר זה לא אנושי 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת? הרממ אישי:p 35. בוכה בשירים? כןןן:)

KaUrO DoNo

New member
השיעמום גובר עליי....

1. האם את יודעת לצייר כיבשה? כן...אבל לא משו 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? פוליטיקה 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.: שאלה מטומטמת 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? רוק,פאנק,מטאל 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? כן 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו. מישהו מהכיתה שלי...ילד נחמד,עוד דניאל שאני מכירה זו חברה לשעבר של ידיד שלי ועוד דניאל שאני מכירה זה מישהו שניסה להתאבד ועכשיו הוא צמח =/ 7. יש לך חתול? כיייין 8. מה צבעו? יש לי כמה...אחת יש לה כמה צבעים ויש לה שלושה גורים אחד אפור אחד כמו האמא ואחת שחורה 9. מהם הנטיות המניות שלך? בנים 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות? לא ממש 11. כתבת אי פעם שיר? כן אני אחסוך ממכם 12. פורסם/למגירה? למגירה 13. את אוהבת את הצחוק שלך? לא 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית? חשבתי שהריתי...זה היה מפחיד 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא ממש 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח? כן 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? בעבר כן,עכשיו אנחנו גדולים מידי כדיי להרביץ 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן..מכורה! 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? סקס 21. מהי דעתך על הצבע כתום? בין הצבעים האהובים עליי 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך? אין לי מושג 23. את מדברת הרבה בטלפון? שיש לי עם מי אז כן 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? הרוב מאילת אבל יש גם מרחבי הארץ 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? כן 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? אמממ יש ויש 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת? מצאתי כבר
אוחחח הקיטצ'יות 28. האם את מאמינה באהבת אמת? כן 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? אין לי 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) כאבי גב (עקמת) 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? שפית או משהו שקשור לעיצוב 32. האם את צלמת חובבת? לא 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות? כן 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת? אממממממ לא יודעת 35. בוכה בשירים? כן

Lp Fairy

New member
ווווויפי דוווו

1. האם את יודעת לצייר כיבשה? כן..אבל היא יוצאת כמו פרה..חחח 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? אמממ חחחח על זה שאני לא מגלחת רגליים כשאני עם מכנס ארוך!!! (סעמק מזה משנה!??!?) 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.: אמממ יש לי יד..ויש לה 5 אצבעות!!! ויש חתך מ...משו..חח קצת יותר למטה ויש לחלק מהאצבעות ציפורניים..עקב שאני אוהבת ללעוס אותן..ויש טיפ טיפ ליכלוך על הציפורניים..=\ 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? אמממ מטאל 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? כן!! 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו. אמממ טוב היה לי מין קטע איתו לא מזמן..סתם אחד מציק...שלא יודע לנשק בגרוש..=\ 7. יש לך חתול? כמה.. 8. מה צבעו? אמממ יש אחד לבן אחד ג'ינגי וכו... 9. מהם הנטיות המניות שלך? אמממ ת'אמת יש לי כ"כ הרבה..חחח נו באמת.. 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות? ממש אבל ממש לא!!!! 11. כתבת אי פעם שיר? כןן 12. פורסם/למגירה? אממ רק אחד פורסם... 13. את אוהבת את הצחוק שלך? כןןןן חחח 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית? אני כול הזמן חושבת שאני בהריון..יש לי מצבי רוח משתנים כול כמה שניות ואני יכולה לאכול שוקולד עם מלפפון חמוץ..חח 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? אממממ אפשר להגיד.. 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח? אממממ בערך..כי אני אדם בוגדני כמדובר בבנים.. 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? כןןןןןןןן 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? אמממ מעל שעתיים במחשב..:) 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? אמממ אין לי מושג.. 21. מהי דעתך על הצבע כתום? בלעעעעעעעעע 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך? אמממ שמה נייטוויש ומתחילה לשיר..חחח 23. את מדברת הרבה בטלפון? לא.. 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? אמממ הרוב פה ובאשדוד אבל יש גם הרבה מפוזרים 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? אפשר להגיד..עם מישו מאוסטרליה...הוא ניסה להתקשר כמה פעמים ולא הצליח..חחח 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? אמממ קליקות....חחח 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת? אני חיה ואני גם רוצה אהבת אמת אבל לא חיה בשביל זה 28. האם את מאמינה באהבת אמת? כן.. 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? אלוהים.. 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) אסמטית..): פויה!!! 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? אדריכלית או מעצבת גרפית...:) 32. האם את צלמת חובבת? אממ חח אני אוהבת להלביש את אחים שלי במיני ולעשות להם בוק..חחח 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות? כןןןן 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת? אממממ רק מספיק שאני מקבלת חיוך..:) 35. בוכה בשירים? בוכה מכול דבר שזז!!!!!! קצר מידי!!!

אני!!!!!

1. האם את יודעת לצייר כיבשה? נראה לי שכן (= 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? יש הרבה שני יכולה להיזכר בהם 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.: מכוערות 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? דארק מטאל (מה שלא יהיה) 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? כן 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו. הוא מכוער עם אף גדול כמו פינוקיו 7. יש לך חתול? לא אבל אני רוצה 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות? 11. כתבת אי פעם שיר? כן 12. פורסם/למגירה? פורסם 13. את אוהבת את הצחוק שלך? אין לי מושג פשוט לא איכפת לי מה שיוצא יצא 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית? ??? אולי בגלל שאני שמנה כן אבל לא נראה לי 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לאאאא 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח? לא היה לי מעולם כזה 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? כן 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? ייאם 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? לא יודעת 21. מהי דעתך על הצבע כתום? אחלה (= 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך? מחשב מוזיקה אני יודעת 23. את מדברת הרבה בטלפון? לא 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? הם באותו כפר 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? לא 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? לא יודעת איך לענות 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת? כן אני חושבת 28. האם את מאמינה באהבת אמת? כן 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? אלוהים!!!! 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)לא האא כן המוח שלי!! 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? מעצבת אופנה 32. האם את צלמת חובבת? כן (= 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות? כן!!!! 35. בוכה בשירים? פעם בכיתי!!! ב Helo של אוונסנס

BrainDaMaGeD

New member
שמירקע לענות =]

1. האם את יודעת לצייר כיבשה? אני חושבת שכן.-מנסה- כן. 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? אני אוהבת לדבר =] 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.: 5 אצבעות. 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? פאנק-רוק 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? מישהוים. 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו. ילדה שלא ראיתי שנה, ועוד כל מיני. 7. יש לך חתול? פודל 8. מה צבעו? שחור 9. מהם הנטיות המניות שלך? שמאלה, ימינה ? 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות? רק מהאוכל =] 11. כתבת אי פעם שיר? ברור, אבל הרוב שירים הומוריסטיים 12. פורסם/למגירה? חלק בבלוג, אחד במגירה. 13. את אוהבת את הצחוק שלך? אוהבת לצחוק, לא אוהבת את הצחוק עצמו 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית? ברור אני נשואה+65 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח? אני לא רואה את עצמי במערכות יחסים אבל אם כן, אז ארוכות, כן. 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? כבר לא. 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? הרבה יותר משעתיים 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? 21. מהי דעתך על הצבע כתום? יפה מאוד! 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך? לצאת עם חברות 23. את מדברת הרבה בטלפון? לא 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? פזורים... 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? לא 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? במעגל אחד 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת? ממש לא 28. האם את מאמינה באהבת אמת? ממש לא 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? חברות אמיתית 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) אממ..5 צלקות ברגל שמאל? 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? מוכרת מנגואים 32. האם את צלמת חובבת? כן 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות? כן 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת? אממ..ברכה-חידה נחמדה ליומולדת מחברות 35. בוכה בשירים? כמעט ולא..אבל צמרמורת כן.

c 0 w

New member
0o../images/Emo80.gif

1. האם את יודעת לצייר כיבשה? חח כן.. 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? כדורגל 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.: חחח...2 צמידים, ציפורניים ארוכות
4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? רוק 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? כן הרבה 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו. דניאל שאני מכירה הכי טוב מכל הדניאלים היא ילדה ממש יפה 7. יש לך חתול? לא 8. מה צבעו? 9. מהם הנטיות המניות שלך? סטרייטית.. 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות? לא תמיד 11. כתבת אי פעם שיר? לא 12. פורסם/למגירה? 13. את אוהבת את הצחוק שלך? לא 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית? לא 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? חחחח 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח? לא יודעת 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? רק בחופשים 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? WTF 21. מהי דעתך על הצבע כתום? שמח.? 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך? לצאת מהבית 23. את מדברת הרבה בטלפון? כן 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? חחחח בעיר שלי 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? לא 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? אממ.. קשה לי לענות בחברה הדפוקה שלי 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת? חחחח.. מי לא 28. האם את מאמינה באהבת אמת? כן 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? לא יודעת 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? לא יודעת עוד 32. האם את צלמת חובבת? לא 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות? תלוי איזו 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת? לא יודעת 35. בוכה בשירים? רק בשיר 1 מסיבות אישיות (באושר ובעוני)

מתוקה777

New member
../images/Emo9.gif

1. האם את יודעת לצייר כיבשה? כן 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? לשמוע על המשפחה שלהם 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.:קטנות וגזוזות חחח 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? רוק רק לועזי,בקיצור רק לא ישראלי 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? כן, בן ובת 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו. ילדה שאני לא סובלת ואת הילד אהבתי פעם 7. יש לך חתול? לא 8. מה צבעו? אין לי!!! 9. מהם הנטיות המניות שלך? כוסונים!! |מזילה ריר| (צ'סטר)
10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות? לפעמים כן לפעמים לא 11. כתבת אי פעם שיר? כן אבל זרקתי אותו בטעות 12. פורסם/למגירה? נזרק בטעות לפח 13. את אוהבת את הצחוק שלך? אממ לא אהבתי, שיניתי אותו אבל עכשיו הוא יותר גרוע 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית? לא 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר?כן, סיפרון לא משהו גדול 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח? לא,קשה לי לראות את עצמי עם מישהו אחד הרבה זמן, למרות שהיה לי רק חבר 1 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?כן 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית?להקשיב למורה 21. מהי דעתך על הצבע כתום? נחמט מאוד 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך?לשמוע מוזיקה (אני יכולה לשמוע שעות) או פשוט לראות ביפ 23. את מדברת הרבה בטלפון? לפעמים כשאני רוצה להעביר זמן 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? בעיר שבה אני גרה 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? לא 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? אוספת אותם 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת? לא 28. האם את מאמינה באהבת אמת? כן 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? שלינקין פארק יגיעו לארץ (?!) 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? חחח עורכת דין 32. האם את צלמת חובבת? לא 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות? לפעמים כן, סתם מסקרנות 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת? 35. בוכה בשירים? כן, בפעם הראשונה ששמעתי my decmber אל תשאלו למה

עונההההההההההההההההההההה

. האם את יודעת לצייר כיבשה? אממ בערך...לא הכי מוכשרת..חח 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? אמא למה את לא מרשה לי לעשות עגיל..חח 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.:הא?חח איך בדיוק לפרט?חח אצבעות ארוכות..יד דקה.. וזהו?יי 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? פאנק רוק ורוק! 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? כןן 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו. יש לו גוף מהמם כי הוא מתאמן במכון והוא גבוה! מוחעעע 7. יש לך חתול?כו וגן כלב וגם ארמב שקניתי לפני יומיים..חח 8. מה צבעו?אפורה לבנה 9. מהם הנטיות המניות שלך? סטרייט 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות? אממ דיי 11. כתבת אי פעם שיר? כן 12. פורסם/למגירה? למגרה 13. את אוהבת את הצחוק שלך? כן אני מניחה 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית?לא!!! 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר?אממ לא ממש... 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח?כעע 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?כבר לא..חח הוא גדול ממני והוא כבר לא גר איתנו. 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?כע 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? אממ.. כשהפסקתי להיות בקשר עם אבא שלי! השתנתי מאוד! 21. מהי דעתך על הצבע כתום?לא משו אדום ושחור שולט!! 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך? לישון ללכת לחברה טלוויזיה הכי טוב!! 23. את מדברת הרבה בטלפון?לא תמיד! 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?מרוכזים בעיר! אבל חברה ממש טובה שאני מכירה מהגן גרה במגדל העמק! 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל?נופ! 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך?המעגל אחד..אבל אני תמיד אוהבת הכיר אנשים אחרים... 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת?לא..מתי שתבוא תבוא! 28. האם את מאמינה באהבת אמת? כן 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? וטרינרית!!!!!! 32. האם את צלמת חובבת? כעע 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות? כע..חח 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת?אממ לא זוכרת כרגע.. 35. בוכה בשירים?כשהם מזכירים לי משו עצוב שקרה גם לי!

למעלה