שאלון

מסטולית

New member
יאי שאלון חמודדדדד ../images/Emo9.gif

סיגנון מוזיקה מועדף: רוק ישראלי אתם שומעים מוזיקה כרגע? כה אם כן, מה? בוטן מתוק בקרקס - את לא לבד יש לך מערכת סטריאו בחדר? מערכת מעפנה כזאת
לא ממש סטריאו כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? 15 בערך אתה צורב או קונה? גם וגם |מכות לי| מה אתה אומר על ערוץ Mtv? פסדר ו-MTV2? אפעם לא ראיתי
להקה אהובה: שייגעצ, כנסיית השכל מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? בהחלט כן יש לך חדר משלך? כן יש לך טלוויזיה בחדר? כן ומחשב? לא יש לך משו מיוחד בחדר? מיטה
החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מבולגן באופן תמידי אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? לא האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? יש על הדלת שלט גדול שכתוב peace now יש לך תמונות בחדר? כן מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? בבוקר מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? לפני שבועיים בערך הבנאדם האחרון שראית: אבא שלי המקום האחרון בו בילית: אתמול הייתי בהופעה של שייגעצ המזגן דולק כעת על חימום? לא יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? אני בחדר של אח שלי כרגע, ולא... סתם עץ של השכנים המבחן האחרון שעשית: אתמול, בתקשורת מה מידת הנעליים שלך? 39 מצלמת אינטרנט יש לך? לא אתה משתמש בה? - מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? שלשום אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? כה
יש לך רישיון? לא תיקח אותי איתך? תשלם לי? אתה קורא גם שאלונים של אחרים? רק של אנשים שאני מכירה, השאר לא הכי מעניינים אותי אוהב חורף? כן באיזו שעה התעוררת היום? 8:30 מי העיר אותך? השמש

DaAngel

New member
אני ../images/Emo13.gif

סיגנון מוזיקה מועדף: רוק שקט אתם שומעים מוזיקה כרגע? כן אם כן, מה? 3 dors down יש לך מערכת סטריאו בחדר? כן כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? הרבה אתה צורב או קונה? גם וגם מה אתה אומר על ערוץ Mtv? מסטיקי מדי ו-MTV2? ניס להקה אהובה: יש מלא מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? דה יש לך חדר משלך? יאפ יש לך טלוויזיה בחדר? דהה ומחשב? לא =\ יש לך משו מיוחד בחדר? הכל חחח החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מסודר אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? כן האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? לא יש לך תמונות בחדר? כן מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? היום בבוקר מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? לפני שבוע בערך הבנאדם האחרון שראית:אחותי המקום האחרון בו בילית: אצלך חברה המזגן דולק כעת על חימום?ברוררר יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? לא המבחן האחרון שעשית: מתמטיקה נרהא לי מה מידת הנעליים שלך? 36 מצלמת אינטרנט יש לך? דה אתה משתמש בה? יאפ מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? כל הזמן חח אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? דה יש לך רישיון? לא תיקח אותי איתך? לא אתה קורא גם שאלונים של אחרים? לא אוהב חורף? יאפ באיזו שעה התעוררת היום? 6 וחצי מי העיר אותך? אמא

תשובות

סיגנון מוזיקה מועדף: רוק קליל =] אתם שומעים מוזיקה כרגע? לא כי אני לא בבית. אם כן, מה? - יש לך מערכת סטריאו בחדר? יש ת'מחשב אז אני לא צריכה כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? לא יודעת לא ספרתי אתה צורב או קונה? גם וגם מה אתה אומר על ערוץ Mtv? אחלה ערוץ ו-MTV2? מה זה? להקה אהובה: אוונסנס מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? בערך יש לך חדר משלך? כן יש לך טלוויזיה בחדר? כן ומחשב? כן יש לך משו מיוחד בחדר? ממ לא ממש.. החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? בד"כ מסודר אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? כן. חובה חח האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? לא. יש לך תמונות בחדר? כן מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? היום בבוקר מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? לפני שבועיים נראה לי הבנאדם האחרון שראית: אמא המקום האחרון בו בילית: בצפר חחח המזגן דולק כעת על חימום? לא כי חם. יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? יש עצים ושמיים... זה נחמד. המבחן האחרון שעשית: אנגלית מה מידת הנעליים שלך? 36-37 מצלמת אינטרנט יש לך? לא עובדת. אבל קיימת אתה משתמש בה? - מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? אף פעם אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? כן יש לך רישיון? לא תיקח אותי איתך? כן =] סיבוב פרוע חח אתה קורא גם שאלונים של אחרים? לפעמים אוהב חורף? מאדדדדדדדדד באיזו שעה התעוררת היום? 7 מי העיר אותך? הטלפון המזדייןןןןןןןןן

chompi2

New member
לה לה לה

סיגנון מוזיקה מועדף: רוק קלאסי רוק אלטרנטיבי וכל מיני שקטים יפים אתם שומעים מוזיקה כרגע? לא אם כן, מה? לאאא יש לך מערכת סטריאו בחדר? לא כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? לאחותי יש אני לא קונה חח אתה צורב או קונה? כלום מה אתה אומר על ערוץ Mtv? יאכי קקי ו-MTV2? סבבה להקה אהובה: MUSE, SMASHING PUMPKINS מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? ממש לא...אבל הרבה אנשים כן..חראות יש לך חדר משלך? יאפ יש לך טלוויזיה בחדר? לא ומחשב? לא=( יש לך משו מיוחד בחדר? אממ ציור של אחותי של ג'וני דפ החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מבולגן מסודר חח אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? לא..בלעעעע האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? יאפ חח ישןן יש לך תמונות בחדר? לא מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? בבוקר מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? לא זוכרת הבנאדם האחרון שראית: אמממממ שירהס עטר וספיר המקום האחרון בו בילית: בצפר המזגן דולק כעת על חימום? לא דולק יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? חח לא המבחן האחרון שעשית: מורשת היום בלעע מה מידת הנעליים שלך? 34 חח רגל קטנה יש לי.. מצלמת אינטרנט יש לך? לא אתה משתמש בה? לא אין לי מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? חח לאאא אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? כן יש לך רישיון?לא תיקח אותי איתך? בטח אתה קורא גם שאלונים של אחרים? לפעמים אוהב חורף?מאודד באיזו שעה התעוררת היום? 7 ורבע מי העיר אותך?שעון מעורר מזורגג

עונה =>

סיגנון מוזיקה מועדף: כל המוזיקה שיש בMTV, רק לא רוק אתם שומעים מוזיקה כרגע? כן אם כן, מה? MTV יש לך מערכת סטריאו בחדר? ברור כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? 40 אתה צורב או קונה? גם וגם מה אתה אומר על ערוץ Mtv? הכי שולט ו-MTV2?כנ"ל!! להקה אהובה: אממ יש הרבה.. מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? כןןן לא יכולה בלי זה יש לך חדר משלך? כן יש לך טלוויזיה בחדר? כן ומחשב? כן יש לך משו מיוחד בחדר? אממ..אולי לא יודעת החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מסודר אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? לא האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? כן, אוניל בילה בונג קרוקר לי קופר יש לך תמונות בחדר? כן אבל לא הרבה מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? בבוקר מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? אתמול הבנאדם האחרון שראית: חברה שלי המקום האחרון בו בילית: בצפר לא שזה נקרא מקום בילוי אבל שיהיה המזגן דולק כעת על חימום? לא, אבל תכף כן חח יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? אממ בערך המבחן האחרון שעשית: מדעיםם מה מידת הנעליים שלך? 37-38 מצלמת אינטרנט יש לך? כן אתה משתמש בה? לפעמים מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? אפעם אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? ממש לא יש לך רישיון? לא תיקח אותי איתך? חח שיהיה רשיון נדבר! אתה קורא גם שאלונים של אחרים? בדרך כלל אוהב חורף? ברור! מי לא?! באיזו שעה התעוררת היום? 7 מי העיר אותך? הפלאפון מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לקנות בגדים מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? אממ תאמת לא יודעת עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? בת דודה של חברה הכי טובה שלי שגרה בקנדה שתבוא לפה שוב!! למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? אממ לא יודעת מתי בפעם האחרונה בכית? שבוע? מתי פעם אחרונה צחקת? לפני שנייה מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? אממ לא יודעת מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? לא עושה דבר כזה חח סתם מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? היום מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו?? א=ח=ו=ת=י מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן? לא כתבתי מתי בפעם האחרונה קראת ספר? מזזזממממממןן..שונאת ספרים מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? חחח לפני שבוע כמה אחים יש לך? אין גילאים: - כמה אחיות? אחות אחת גילאים: 3 וחצי שם האמא: אמא שם האבא: אבא אוהב ת'משפחה שלך? מן הסתם בכור/ סנדוויץ'/ הכי קטן? בכור מה הזיכרון הכי כיפי עם המשפחה שלך? אממ טיולים? וכי רע? אממ לא זוכרת היו רגעים שהיית מעדיף שכל המשפחה תיעלם? לפעמים אם כן, למה? כל מיני סיבות כשאתה מקבל ציון גרוע לאללה, מי צועק עלייך (אם הכלל)? אמא חח מי בד"כ מפנק אותך מהמשפחה? סבתא מי מבשל? סבתא האם יש לכם ארוחות משפחתיות? כן אתה אוהב ת'חברים של האחים/ אחיות שלך? אממ לא מכירה ממש קורה שאתה מקנא באחד מבני המשפחה? לא האם אתם משפחה של חכמים? חחחח תלוי מי של טיפשים ? לא הייתי אומרת את זה השאלון הזה דפוק או נחמד? גם וגם

עונה

סיגנון מוזיקה מועדף:מטאל אתם שומעים מוזיקה כרגע?לא אם כן, מה?^ יש לך מערכת סטריאו בחדר?כן כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך?מלא אתה צורב או קונה?צורבת מה אתה אומר על ערוץ Mtv?קקה ו-MTV2?גם להקה אהובה:לא ידועת כל מיני מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם?כן יש לך חדר משלך?כןכן יש לך טלוויזיה בחדר?כן ומחשב?כן יש לך משו מיוחד בחדר?כן יש לי לכלוך!!!חחחח החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ?מבולגן אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך?כן האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת?היה. . יש לך תמונות בחדר?כן מתי החלפת גרביים פעם אחרונה?בבוקר מתי קנית בגדים בפעם האחרונה?ממממ לפני כמה ימים סווצ'רים הבנאדם האחרון שראית:טל המקום האחרון בו בילית:בי"ס
המזגן דולק כעת על חימום?לא
יש לך נוף יפה מהחלון בחדר?חחחח ממש לא
המבחן האחרון שעשית:מתמטיקה(בוחן).. מה מידת הנעליים שלך?38 מצלמת אינטרנט יש לך?כן אתה משתמש בה?לא
מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות?אמ מזמן אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות?כן
יש לך רישיון?לא תיקח אותי איתך?לא גם אם יהיה
אתה קורא גם שאלונים של אחרים?כן אוהב חורף?כן באיזו שעה התעוררת היום?7:00 מי העיר אותך?השעון

backstreet n1

New member
שלי ../images/Emo3.gif ואי השאלון ה-1 שלי פה ../images/Emo13.gif

סיגנון מוזיקה מועדף: הכל בלועזי.. אתם שומעים מוזיקה כרגע? כן אם כן, מה? U2-unchainted malody יש לך מערכת סטריאו בחדר?יאפ.. כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? 10 אולי..=/ אתה צורב או קונה? צורבת.. מה אתה אומר על ערוץ Mtv? לא יכולתי לחיות בלעדיו ו-MTV2? ממ...לא כ"כ שומעת להקה אהובה: באקסטריט בויז-חיי!! מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? ב-רור! בלעיו לא הייתי פה! יש לך חדר משלך? יאס.. יש לך טלוויזיה בחדר? כן ומחשב? לא
יש לך משו מיוחד בחדר? לוכד חלומות
ותמונה של הבסב
החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? בד"כ? מבולגן
אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? לא! חושבים שזה אוטובוס! האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? כן,אבל של הארון,כי הוא כבר ישן
יש לך תמונות בחדר? כה..שלי ושל אנשים שאני אוהבת מתי החלפת גרביים פעם אחרונה?אתמול מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? לפני כמה שבועות הבנאדם האחרון שראית:אחותי המקום האחרון בו בילית: פחח...לא זוכרת המזגן דולק כעת על חימום?לא יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? חח של רמזורים
המבחן האחרון שעשית: אנגלית מה מידת הנעליים שלך?40 מצלמת אינטרנט יש לך?נופ אתה משתמש בה? מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? אפעם אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? לא חח יש לך רישיון? נופ.. תיקח אותי איתך? אתה קורא גם שאלונים של אחרים? לפעמים אוהב חורף? ב-רור באיזו שעה התעוררת היום? 10 וחצי מי העיר אותך? בת דודה שלי

:))

סיגנון מוזיקה מועדף: היפ הופ + ספרדי <תלוי איזה> + עברית <גם תלוי איזה> אתם שומעים מוזיקה כרגע? כן :) אם כן, מה? שירים של פלוריסיינטה.. יש לך מערכת סטריאו בחדר? לא, מחשב זה אותו דבר בשבילי :) כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? 5 אם לא פחות ;] אתה צורב או קונה? צורב.. מה אתה אומר על ערוץ Mtv? ערוץ מהמם !! ו-MTV2? :/ להקה אהובה: בקסטריט בויז <:(> מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? בערך.. יש לך חדר משלך? לא, אמן! יש לך טלוויזיה בחדר? ברור.. ומחשב? כן.. יש לך משו מיוחד בחדר? בובה של בובפוגג :) החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? באמצע.. אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? חלק כן וחלק לא :/ האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? כן של: "העם עם החיוך!" :) יש לך תמונות בחדר? כן של אחותי.. מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? בבוקר.. מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? אממ.. לא זוכרת :) הבנאדם האחרון שראית: חברה שלי <רעות> המקום האחרון בו בילית: בחדר שלי :) המזגן דולק כעת על חימום? לא יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? לא המבחן האחרון שעשית: בתנ"ך מה מידת הנעליים שלך? 39 מצלמת אינטרנט יש לך? לא אתה משתמש בה? ---- מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? מזמן :) אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? יסססססססס יש לך רישיון? לא תיקח אותי איתך? לאן? אתה קורא גם שאלונים של אחרים? לא ממש אוהב חורף? כן באיזו שעה התעוררת היום? 7:15 מי העיר אותך? אמא :)

gargamich

New member
יאמי שאלון... ../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif

סיגנון מוזיקה מועדף: יש המון שמיך אוהב
אתם שומעים מוזיקה כרגע? כן אם כן, מה? באתר של 100FM, כל מיני שירים ברוטינה. כרגע זה STOP של ג'מיליה... יש לך מערכת סטריאו בחדר? כן כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? אהמ... הרבה אתה צורב או קונה? צורב, ואם אני אוהב אז קונה. מה אתה אומר על ערוץ Mtv? יאמי
ו-MTV2? אין לי
להקה אהובה: דסטניז מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? כן יש לך חדר משלך? כן יש לך טלוויזיה בחדר? כן ומחשב? לא
יש לך משו מיוחד בחדר? לא ממש
החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מבולגן אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? לא
האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? לא יש לך תמונות בחדר? כן מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? היום בבוקר מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? לפני שבועיים קניתי נעליים
הבנאדם האחרון שראית: אמא המקום האחרון בו בילית: המטבח
המזגן דולק כעת על חימום? לא, על קירור!
יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? לא ממש
המבחן האחרון שעשית: אתמול במתמטיקקה
מה מידת הנעליים שלך? 44 מצלמת אינטרנט יש לך? כן, אבל היא מקולקלת
אתה משתמש בה? כרגע לא...
מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? נוור אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? כן יש לך רישיון? לא תיקח אותי איתך? בטח, מתי אני מגיע ללב השרון?
אתה קורא גם שאלונים של אחרים? כן, אני קורא את כל התשובות של אנשים מסויימים
אוהב חורף? יותר מאת חיי
באיזו שעה התעוררת היום? 7:45 מי העיר אותך? אמא
ודרך אגב, כרגע זה כבר THE REASON של הובאסטנק

EagleGirl

New member
תורי!!!

סיגנון מוזיקה מועדף: היפ הופ אתם שומעים מוזיקה כרגע? כן אם כן, מה? אביב גפן - תני לו ללכת יש לך מערכת סטריאו בחדר? לא כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? הרבה.... יותר מ25 אתה צורב או קונה? פעם קונה.. עכשיו רק צורבת מה אתה אומר על ערוץ Mtv? כבר לאי וצא לי לראות ו-MTV2? גם לא יוצא לראות להקה אהובה: להקת הפליז מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? כן יש לך חדר משלך? כן יש לך טלוויזיה בחדר? כן ומחשב? לא יש לך משו מיוחד בחדר? חתימה של נדב הנפלד על הקיר החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מבולגן אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? לא. אני לא נמצאת שם האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? על הדלת בבית יש יש לך תמונות בחדר? ברור! מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? יום שלישי מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? יום שלישי הבנאדם האחרון שראית: המנקה הדפוקה המקום האחרון בו בילית: צוותא 2 המזגן דולק כעת על חימום? לא יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? לא ממש המבחן האחרון שעשית: חחח.. מתמטיקה מה מידת הנעליים שלך? 40 מצלמת אינטרנט יש לך? כן אתה משתמש בה? כן מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? לפני חודש וחצי אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? כן יש לך רישיון? לא תיקח אותי איתך? אין לי אתה קורא גם שאלונים של אחרים? כן אוהב חורף? כן באיזו שעה התעוררת היום? 10:15 מי העיר אותך? המנקה המזדיינת

s h e e p i t

New member
תשובות....

ד"א אני חדשה פה... מקווה להשתלב
סיגנון מוזיקה מועדף: רוק אתם שומעים מוזיקה כרגע? כן אם כן, מה? שייגעצ יש לך מערכת סטריאו בחדר? כן כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? לא הרבה... =\ אתה צורב או קונה? לא זה ולא זה... מה אתה אומר על ערוץ Mtv? בסדר... ו-MTV2? בסדר...[?] להקה אהובה: אין משו מסויים... מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? אפשר להגיד. יש לך חדר משלך? כן יש לך טלוויזיה בחדר? כן ומחשב? כן יש לך משו מיוחד בחדר? אני
(מממ... סתם לא נראה לי) החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מבולגן מאוד
אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? לא. פשוט נכנסים =\. האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? כן יש לך תמונות בחדר? כן מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? היום בבוקר. מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? היום הלכתי לקנות בגדים ולא מצאתי כלום. הבנאדם האחרון שראית: מממ... אבא. המקום האחרון בו בילית: קניון. המזגן דולק כעת על חימום? לא. יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? סביר. המבחן האחרון שעשית: חחחח... תנ"ך
עצוב... מה מידת הנעליים שלך? 39 פחות או יותר. מצלמת אינטרנט יש לך? כן אתה משתמש בה? כן. מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? לפני כמה ימים. אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? כן. יש לך רישיון? לא
תיקח אותי איתך? חחחחחחחחחחחחחח.... נחשוב עלייך... לא עזרת לי בתנ"ך!
אתה קורא גם שאלונים של אחרים? כן. אוהב חורף? כן. באיזו שעה התעוררת היום? 9 =\\\\ העירו אותי. מי העיר אותך? אמא ...

קורטי

New member
../images/Emo72.gifאני עונה..

סיגנון מוזיקה מועדף:
מטאל, פאנק, פרוג ורוק. אתם שומעים מוזיקה כרגע?
Children of Bodom- Everytime i die אם כן, מה?
האמ.. האמ.. יש לך מערכת סטריאו בחדר?
כן כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך?
כמה עשרות.. אתה צורב או קונה?
גם וגם.. מעדיפה מקורי... מה אתה אומר על ערוץ Mtv?
--->
ו-MTV2?
אחלה ערוץ.. רק קצת חורשים שם על אותם השירים... להקה אהובה:
יותר מדי... מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם?
כן- מלבד להקשיב, גם לנגן, גם להלחין, גם לכתוב ליריקה, גם לשיר, יאיייי- יאפ... יש לך חדר משלך?
כן תודה לאל. יש לך טלוויזיה בחדר?
לא, לאחרונה לא יצא לי להדליק בכלל את הקופסא השחורה הזו- לא ראיתי טלויזיה כמה שבועות טובים... ומחשב?
כן יש לך משו מיוחד בחדר?
הגיטרה הכוסית שלי! החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ?
בד"כ מבלוגן, אבל היום ניקיתי אותו.. אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך?
בד"כ הם שוכחים.. האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת?
יש לי פוסטר של "מולאן"- ימי הילדות.. יש לך תמונות בחדר?
לא אבל יש פוסטר של קורט בגודל עצום.. מתי החלפת גרביים פעם אחרונה?
אתמול לפני השינה... מתי קנית בגדים בפעם האחרונה?
ביום ראשון. הבנאדם האחרון שראית:
אמא שלי. המקום האחרון בו בילית:
ביה"ס? בעע המזגן דולק כעת על חימום?
נדמה לי.. יש לך נוף יפה מהחלון בחדר?
נוף חביב. המבחן האחרון שעשית:
מתמטיקה אתמול.. מה מידת הנעליים שלך?
39 או 40 תלוי בנעליים.. מצלמת אינטרנט יש לך?
לא אתה משתמש בה? מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות?
לא יש לך רישיון?
לא תיקח אותי איתך? אתה קורא גם שאלונים של אחרים?
לפעמים.. אוהב חורף?
אוהבת לא ממש, אבל מתייחסת בסדר.. באיזו שעה התעוררת היום?
10 מי העיר אותך?
אמא

English Muffin

New member
עונה!!

סיגנון מוזיקה מועדף:רוק,פאנק,גראנג',מטאל אתם שומעים מוזיקה כרגע?כן אם כן, מה?שייגעצ יש לך מערכת סטריאו בחדר?כן כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? אתה צורב או קונה?גם וגם מה אתה אומר על ערוץ Mtv?מעצבן ו-MTV2?גם מעפן פעם היו לו שירים טובים עכשיו הוא שם רוק בריטי מגעיל להקה אהובה:נירוונה מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם?כן יש לך חדר משלך?כן יש לך טלוויזיה בחדר?לא ומחשב?לא יש לך משו מיוחד בחדר?תמונת של ילדת שואה חח המבין יבין החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ?מבולגן אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך?לא שיכנסו חופשי האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת?כן יש לך תמונות בחדר?כן מתי החלפת גרביים פעם אחרונה?היום מתי קנית בגדים בפעם האחרונה?ליפני איזה שבועיים הבנאדם האחרון שראית:אח שלי הקטן המקום האחרון בו בילית:בחיפה המזגן דולק כעת על חימום?לא אבל יש תנור יש לך נוף יפה מהחלון בחדר?לא רק איזה כמה עצים המבחן האחרון שעשית:בתנך מה מידת הנעליים שלך?38 מצלמת אינטרנט יש לך?כן אתה משתמש בה?לא מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות?אף פעם אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות?כן יש לך רישיון?לא תיקח אותי איתך?אולי חח אתה קורא גם שאלונים של אחרים?לא רק את של גיל
אוהב חורף?כן באיזו שעה התעוררת היום?11 בבוקר מי העיר אותך?השכנה עם ההזעקה שלה !!!

Big Apple Boy

New member
ליל חורף נעים...

סיגנון מוזיקה מועדף:: כל הססגונות. אתם שומעים מוזיקה כרגע?: כן... אם כן, מה?: גלגל"צ... יש לך מערכת סטריאו בחדר?: לא. כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך?: בסביבות ה500... אתה צורב או קונה?: צורב. מה אתה אומר על ערוץ Mtv?: ערוץ המוזיקה הטוב ביותר... ו-MTV2?: ערוץ הרוק הטוב ביותר. להקה אהובה: maroon5... מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם?: כן. יש לך חדר משלך?: כן. יש לך טלוויזיה בחדר?: כן. ומחשב?: כן.. יש לך משו מיוחד בחדר?: לא. החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ?: מבולגן... אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך?: לא... האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת?: נכון לעכשיו 38... יש לך תמונות בחדר?: כן... מתי החלפת גרביים פעם אחרונה?: אתמול מריחים? מתי קנית בגדים בפעם האחרונה?: לפני יומיים... הבנאדם האחרון שראית: אחותי... המקום האחרון בו בילית: עוד מעט "the incradabels" עם חברים... המזגן דולק כעת על חימום?: כן... יש לך נוף יפה מהחלון בחדר?: של הגליל המערבי וצפת... המבחן האחרון שעשית: בתנ"ך. מה מידת הנעליים שלך?: 39. מצלמת אינטרנט יש לך?: כן. אתה משתמש בה?: בקושי... מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות?: אתמול... אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות?: כן... יש לך רישיון?: על קורקינט... תיקח אותי איתך?: תעלי... אתה קורא גם שאלונים של אחרים?: בקושי... אוהב חורף?: מאוד! באיזו שעה התעוררת היום?: 6:30... מי העיר אותך? : אני...

glig it freak

New member
אני כי זה שולט וכיף

סיגנון מוזיקה מועדף: רוק ומטאל אתם שומעים מוזיקה כרגע? כן אם כן, מה? מיוז! יש לך מערכת סטריאו בחדר? כן כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? אין לי =\ אתה צורב או קונה? לא זה ולא זה..צרבתי פעם מה אתה אומר על ערוץ Mtv? לא מה שהיה פעם..יותר מדיי פרסומות והיפ הופ ו-MTV2? להקה אהובה: מיוז מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? כן!!!!!!!!!! יש לך חדר משלך? לא יש לך טלוויזיה בחדר?כן ומחשב? לא יש לך משו מיוחד בחדר? ציורי פיות שלי על הקיר החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? חח מבולגן אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? לא האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? של אחותי!! זה לא אשמתי! יש לך תמונות בחדר? כן מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? חחחחחחחחחחחחחח היום בבוקר מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? לפני שבועיים הבנאדם האחרון שראית: אימא המקום האחרון בו בילית:חדרי הקט המזגן דולק כעת על חימום? לא יש לך נוף יפה מהחלון בחדר?=\ לא ממש..סתם שכונה מסריחה המבחן האחרון שעשית:כימיה היה כיף מה מידת הנעליים שלך?40-42 מצלמת אינטרנט יש לך?כן אתה משתמש בה?לא היא שבורה מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות?איכס אף פעם אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות?כן יש לך רישיון?לא תיקח אותי איתך?אולי אתה קורא גם שאלונים של אחרים? כן אוהב חורף?מאוד באיזו שעה התעוררת היום? רבע ל-7 מי העיר אותך?אימא רכה שלי =)

למעלה