שאלון

NiKi†a

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

סיגנון מוזיקה מועדף: אתם שומעים מוזיקה כרגע? אם כן, מה? יש לך מערכת סטריאו בחדר? כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? אתה צורב או קונה? מה אתה אומר על ערוץ Mtv? ו-MTV2? להקה אהובה: מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? יש לך חדר משלך? יש לך טלוויזיה בחדר? ומחשב? יש לך משו מיוחד בחדר? החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? יש לך תמונות בחדר? מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? הבנאדם האחרון שראית: המקום האחרון בו בילית: המזגן דולק כעת על חימום? יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? המבחן האחרון שעשית: מה מידת הנעליים שלך? מצלמת אינטרנט יש לך? אתה משתמש בה? מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? יש לך רישיון? תיקח אותי איתך? אתה קורא גם שאלונים של אחרים? אוהב חורף? באיזו שעה התעוררת היום? מי העיר אותך?

sapir aloud555

New member
שלי ../images/Emo9.gif

סיגנון מוזיקה מועדף: רוק, פאנק ופופ אתם שומעים מוזיקה כרגע? לא אם כן, מה? לא שומעת. יש לך מערכת סטריאו בחדר? לא כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? 3 :$ אתה צורב או קונה? לרוב צורבת.. מה אתה אומר על ערוץ Mtv? מזעזע ו-MTV2? ערוץ המוזיקה הכי טוב שיש להקה אהובה: גירלז אלאווד מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? כן יש לך חדר משלך? לא יש לך טלוויזיה בחדר? לא ומחשב? כן יש לך משו מיוחד בחדר? לא חושבת.. החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מבולגן אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? לא.. האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? כן יש לך תמונות בחדר? כן מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? היום מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? לוזוכרת. הבנאדם האחרון שראית: אימא.. המקום האחרון בו בילית: בבית, חולה. המזגן דולק כעת על חימום? לא יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? חח לא המבחן האחרון שעשית: מדעים מה מידת הנעליים שלך? 39 מצלמת אינטרנט יש לך? לא אתה משתמש בה? אין מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? ממזמן אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? כן יש לך רישיון? לא תיקח אותי איתך? אולי, אם היה לי. אתה קורא גם שאלונים של אחרים? לפעמים אוהב חורף? מאוד באיזו שעה התעוררת היום? רבע לשבע מי העיר אותך? אימא :S אחלה שאלון :]

lollapalooza

New member
../images/Emo79.gif

סיגנון מוזיקה מועדף: בגדול, רוק.
אתם שומעים מוזיקה כרגע
לא.
אם כן, מה
אבל לא.
יש לך מערכת סטריאו בחדר
כן.
כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך
מאה ומשהו. כן ירבו.
אתה צורב או קונה
קונה. צריבה זו גניבה.
מה אתה אומר על ערוץ Mtv
פח זבל.
ו-MTV2
מתיימר להיות אלטרנטיבי, אבל 90% ממנו זה סתם פיכסה.
להקה אהובה: רהצפ, לד זפלין, פינק פלויד, יש הרבה.
מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם
הדבר המרכזי.
יש לך חדר משלך
כן. בדירה לא. (מעונות)
יש לך טלוויזיה בחדר
בחדר שבדירה כן. בבית לא.
ומחשב
לא.
יש לך משו מיוחד בחדר
די עם המשו הזה. הכל מיוחד אצלי, מה. אמממ הפטיפון, נראה לי.
החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ
מבולגן מאוד.
אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך
כן, ואוי להם אם לא.
האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת
כן. של נא לא לעשן ותנו לפיות לחיות.
יש לך תמונות בחדר
לא. בבית יש ציור של פומיקי ובדירה פוסטר של פינק פלויד. יהיו תמונות.
מתי החלפת גרביים פעם אחרונה
לפני כמה שעות.
מתי קנית בגדים בפעם האחרונה
מזמן. אני שונאת את זה.
הבנאדם האחרון שראית: אבא.
המקום האחרון בו בילית: ארומה.
המזגן דולק כעת על חימום
לא, וחבל.
יש לך נוף יפה מהחלון בחדר
לא.
המבחן האחרון שעשית: היה לי בוחן בתיאוריות קולנועיות בשבוע שעבר.
מה מידת הנעליים שלך
40
מצלמת אינטרנט יש לך
כן.
אתה משתמש בה
לפעמים.
מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות
לפני חודש- חודשיים...
אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות
כן.
יש לך רישיון
כן.
תיקח אותי איתך
לאן
אתה קורא גם שאלונים של אחרים
רק אם אני מכירה.
אוהב חורף
לא.
באיזו שעה התעוררת היום
7 וחצי
מי העיר אותך
התעוררתי לבד.

B a r r B e e

New member
../images/Emo15.gif

סיגנון מוזיקה מועדף: מוזיקה שחורה אתם שומעים מוזיקה כרגע? כן אם כן, מה? leave (get out) - jojo יש לך מערכת סטריאו בחדר? כן כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? 10 אתה צורב או קונה? גם וגם מה אתה אומר על ערוץ Mtv? נדיר!!! ו-MTV2? חלש מאוד! להקה אהובה: אין! מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? כן!!! יש לך חדר משלך? כן יש לך טלוויזיה בחדר? לא ומחשב? לא יש לך משו מיוחד בחדר? ממ לא דעת... החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? או שהוא מבולגן רצח או מסודר אין באמצע!! אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? כן! האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? לא!!! יש לך תמונות בחדר? לא מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? בבוקר...חח מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? אממ...לפני חודש בערך... הבנאדם האחרון שראית: שלומית המקום האחרון בו בילית: TLV וואיי זה היה מזמן!... המזגן דולק כעת על חימום? לא... יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? ממ...של החצר שלנו... המבחן האחרון שעשית: בספרות הגשתי ריק... מה מידת הנעליים שלך? 38 מצלמת אינטרנט יש לך? כן אתה משתמש בה? לא מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? לא ביקרתי בזה... אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? כן יש לך רישיון? לא תיקח אותי איתך? לאן?
אתה קורא גם שאלונים של אחרים? כן אוהב חורף? מאודדדדדד באיזו שעה התעוררת היום? ב-7:15 מי העיר אותך? לא זוכרת...

דנטל

New member
יששששששששששש שאלון

סגנון מוזיקה מועדף: היפ הופ, ת'ראש מטאל אתם שומעים מוזיקה כרגע? לא יש לך מערכת סטריאו בחדר? עוד לא העברתי אותה לשם כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? עשרות בודדות בלבד אתה צורב או קונה? קונה מה אתה אומר על ערוץ Mtv? נחמד ו-MTV2? לא משהו להקה אהובה: פנתרה מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חי עליהם? גם יש לך חדר משלך? כן יש לך טלוויזיה בחדר? כן ומחשב? בסלון יש לך משו מיוחד בחדר? שולחנון שווה ביותר החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? כרגע מסודר, אבל היה מאוד מבולגן אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? אני גרה לבד האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? לא יש לך תמונות בחדר? לא מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? היום מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? לפני כמה חודשים בטח הבנאדם האחרון שראית: אמא שלי המקום האחרון בו בילית: הבית של אמא שלי המזגן דולק כעת על חימום? לא יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? לא המבחן האחרון שעשית: כל החיים זה מבחן מה מידת הנעליים שלך? 40 מצלמת אינטרנט יש לך? כן אתה משתמש בה? לא מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? לא כל כך מבדילה מתי זה רגיל ומתי לא, שונאת צ'אטים אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? לא בטוחה יש לך רישיון? לא תיקח אותי איתך? לאן? אתה קורא גם שאלונים של אחרים? לא אוהב חורף? לא באיזו שעה התעוררת היום? 10:30 מי העיר אותך? השעון המעורר

../images/Emo58.gif

סיגנון מוזיקה מועדף: רוק וקצת פופ אתם שומעים מוזיקה כרגע? לא אם כן, מה? יש לך מערכת סטריאו בחדר? כן כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? אמ... אחד... של דה קולינג..כל השאר צרובים אתה צורב או קונה? צורבת מה אתה אומר על ערוץ Mtv? טוב ו-MTV2? עוד יותר טוב להקה אהובה: דה קולינג מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? כן יש לך חדר משלך? כן יש לך טלוויזיה בחדר?כן ומחשב?כן יש לך משו מיוחד בחדר? מקלחת+שירותים..זה מיוחד?! החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? אמ..תלוי במצב רוח אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? ברור האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת?לא..יש לי פוסטרים יש לך תמונות בחדר? כן..תמונה אחת..שלי ושל אסף מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? מיקודם מתי קנית בגדים בפעם האחרונה?לפני שבועיים בערך הבנאדם האחרון שראית:אמא שלי המקום האחרון בו בילית: בבית של בר המזגן דולק כעת על חימום? לא.. יש לך נוף יפה מהחלון בחדר?לא המבחן האחרון שעשית:מתמטיקה מה מידת הנעליים שלך?37 מצלמת אינטרנט יש לך?כן אתה משתמש בה?כן מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? אף פעם לא אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? בערך יש לך רישיון?לא תיקח אותי איתך?לא אתה קורא גם שאלונים של אחרים?לפעמים קצת.. אוהב חורף?מאוד באיזו שעה התעוררת היום?7 וחצי מי העיר אותך?היתעוררתי לבד..

EROTOMANIA

New member
../images/Emo96.gif

כל כך עייפה. סיגנון מוזיקה מועדף: מה שבא אתם שומעים מוזיקה כרגע? לא אם כן, מה? ------------- יש לך מערכת סטריאו בחדר? לא כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? 30 משהו כזה אתה צורב או קונה? אם אפשר לצרוב אז אני צורבת מה אתה אומר על ערוץ Mtv? סבבה ו-MTV2? סבבה להקה אהובה: יש מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? כן יש לך חדר משלך? לא יש לך טלוויזיה בחדר? לא ומחשב? לא יש לך משו מיוחד בחדר? פרפרים על הקיר :] החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מבולגן תמיד אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? לא האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? היה פעם יש לך תמונות בחדר? כן מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? היום מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? יום ראשון אני חושבת הבנאדם האחרון שראית: החבר המקום האחרון בו בילית: מתחת לבית של החבר המזגן דולק כעת על חימום? לא יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? לא ממש המבחן האחרון שעשית: אממ... ספרדית מה מידת הנעליים שלך? 38 מצלמת אינטרנט יש לך? לא אתה משתמש בה? לא מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? לפני שבוע אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? כן יש לך רישיון? כן תיקח אותי איתך? בטח אתה קורא גם שאלונים של אחרים? לפעמים, את התשובות המעניינות אוהב חורף? לא! באיזו שעה התעוררת היום? 6 מי העיר אותך? אני

lolly1

New member
..............

סיגנון מוזיקה מועדף: רוק אתם שומעים מוזיקה כרגע? לא אם כן, מה? לא :| יש לך מערכת סטריאו בחדר? אממ לא אבל יש מחשב, לא צריך יותר כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? הממ 15-20 בערך? לא יודעת :| אתה צורב או קונה? גם וגם מה אתה אומר על ערוץ Mtv? פסדר לפעמים ו-MTV2? יותר טוב אבל אני לא ממש רואה כי אין ממיר אצלי בחדר :| להקה אהובה: K's Choice מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חי עליהם? בהחלט יש לך חדר משלך? אהא יש לך טלוויזיה בחדר? כן ומחשב? כן יש לך משו מיוחד בחדר? אממ יש ציור של טיגר עם פרפר וקשת מעליו
החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מבולגן
אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? הלוואי :| האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? אממ יש משו ישן "פקח, אני פורק סחורה" או משו יש לך תמונות בחדר? כן מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? הממ אתמול אבל אני בלי גרביים עכשיו
מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? חודשיים בערך הבנאדם האחרון שראית: אמא המקום האחרון בו בילית: הממ |לא יוצא הרבה| קניון.. המזגן דולק כעת על חימום? לא יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? לא. היה ואז בנו בניין :| המבחן האחרון שעשית: בגרות באנגלית נראה לי מה מידת הנעליים שלך? 39 מצלמת אינטרנט יש לך? אהא אתה משתמש בה? לא ממש מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? לא ביקרתי אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? כן יש לך רישיון? לא תיקח אותי איתך? בטח אתה קורא גם שאלונים של אחרים? לפעמים אוהב חורף? מאוד
באיזו שעה התעוררת היום? 15:30 :X מי העיר אותך? אף אחד, כמה כבר אפשר לישון :|

figure

New member
../images/Emo72.gif

סיגנון מוזיקה מועדף:
תלוי במצב רוח אתם שומעים מוזיקה כרגע?
לא אם כן, מה?
יש לך מערכת סטריאו בחדר?
בערך כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך?
בערך 8... וזה אחרי שאיבדתי את כל הדיסקים שלי שנה שעברה... אתה צורב או קונה?
תלוי מה, ומתי הפעם הבאה שאני מבקרת בחנות דיסקים... מה אתה אומר על ערוץ Mtv?
אני אוהבת טי אר אל... ו-MTV2?
אין לי להקה אהובה:
קולדפליי/לוסטפרופטס מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם?
כן יש לך חדר משלך?
כן יש לך טלוויזיה בחדר?
לא ומחשב?
הלוואי יש לך משו מיוחד בחדר?
אני :p החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ?
מבולגן אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך?
כן. האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת?
כן! יש לי אוסף של באמפר סטיקרז. יש לך תמונות בחדר?
כן :p וגם יפות. תמונה 1 של נארוטו, תמונה 1 של אנג'ל סנקשוארי (לא סובלת את הסדרה אבל התמונה יפה), תמונה אחת של חלון וחתול נכנס דרך החלון, כמה תמונות של פילים ועוד כמה קטנות. מתי החלפת גרביים פעם אחרונה?
אתמול בערב... מתי קנית בגדים בפעם האחרונה?
בסוף הקיץ הבנאדם האחרון שראית:
העוזרת. המקום האחרון בו בילית:
אצל חברה שלי? המזגן דולק כעת על חימום?
לא. לא קר לי. יש לך נוף יפה מהחלון בחדר?
לא *יפה* אבל חביב. המבחן האחרון שעשית:
היסטוריה מה מידת הנעליים שלך?
41 מצלמת אינטרנט יש לך?
לא אתה משתמש בה?
לא מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות?
מה זה? אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות?
לא יש לך רישיון?
לא תיקח אותי איתך?
בטח. אתה קורא גם שאלונים של אחרים?
כן אוהב חורף?
כן באיזו שעה התעוררת היום?
8:00 בערך מי העיר אותך?
אח שלי הקטן, הוא עשה רעש כי הוא היה צריך ללכת לבצפר. מניאק קטן --'

krush kontaker

New member
בוקר טוב......

סיגנון מוזיקה מועדף: רוק, ישראלי אתם שומעים מוזיקה כרגע?לא, סתם טלוויזיה אם כן, מה? - יש לך מערכת סטריאו בחדר?לא...אוף. כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? מעט. שומעת רדיו...... אתה צורב או קונה? קונה מה אתה אומר על ערוץ Mtv? בסדר ו-MTV2? לא רואה להקה אהובה: היהודים, יו2 מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חי עליהם? כן יש לך חדר משלך? לא יש לך טלוויזיה בחדר? לא ומחשב? כן יש לך משו מיוחד בחדר? לא החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מבולגן תמיד אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? לא האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? לא יש לך תמונות בחדר? כן, פרסומת גדולה ישנה של קרוקר של מישהו שרירי במיוחד עושה עמידת ידיים על סוס עץ. וכמה תמונות שלי ושל האחיות שלי. מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? היום בבוקר מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? לפני שבועיים הבנאדם האחרון שראית: סבתא שלי, עכשיו המקום האחרון בו בילית: בית קפה מסעדה בתל אביב שבוע שעבר המזגן דולק כעת על חימום? לא יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? לא המבחן האחרון שעשית: בפיזיקה..... איכס! מה מידת הנעליים שלך? 41 מצלמת אינטרנט יש לך? כן אתה משתמש בה? לפעמים, רוב הזמן לא. מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? אף פעם אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? כן יש לך רישיון? לא תיקח אותי איתך? כן, אבל לא כדאי לך..... אתה קורא גם שאלונים של אחרים? רק כשיש שאלה מעניינת במיוחד אוהב חורף? לא כל כך.... באיזו שעה התעוררת היום? שש ורבע בבוקר מי העיר אותך? אבא שלי נכנס לחדר שלי לקחת משהו ויצא שהתעוררתי.

netaK

New member
תשובון ../images/Emo9.gif

סיגנון מוזיקה מועדף: הממ פופ?
אתם שומעים מוזיקה כרגע? כן אם כן, מה? AI3 top 12- ain't no mountain high enough יש לך מערכת סטריאו בחדר? כן כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? אוי לי
מעל 5000 אתה צורב או קונה? לא זה ולא זה
מה אתה אומר על ערוץ Mtv? התדרדר ו-MTV2? לא רואה להקה אהובה: ווסטלייף?
מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? רוב הזמן יש לך חדר משלך? ברור יש לך טלוויזיה בחדר? יאפ ומחשב? הלוואי יש לך משו מיוחד בחדר? בובות של צ'אקי והכלה שלו ^^ החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מבולגן כמו אנ'לא יודעת מה אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? כן האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? על הדלת עצמה? לא יש לך תמונות בחדר? בטח מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? היום
מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? המממ שבוע שעבר הבנאדם האחרון שראית: אבא שלי?
המקום האחרון בו בילית: בצבא :| המזגן דולק כעת על חימום? לא יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? לא
המבחן האחרון שעשית: מבחן נשק
מה מידת הנעליים שלך? 38 מצלמת אינטרנט יש לך? בטח אתה משתמש בה? יאפ מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? הממ שבוע שעבר אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? אהא יש לך רישיון? :$ תיקח אותי איתך? :$ אתה קורא גם שאלונים של אחרים? אהא אוהב חורף? מאוווווווווווווווווווווווד באיזו שעה התעוררת היום? 10 ומשהו מי העיר אותך? אני עצמי

noooga

New member
עונה ../images/Emo22.gif

סיגנון מוזיקה מועדף: רוק ישראלי אתם שומעים מוזיקה כרגע? לא אם כן, מה? --- יש לך מערכת סטריאו בחדר? כן כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? לא ספרתי אתה צורב או קונה? גם וגם מה אתה אומר על ערוץ Mtv? חרא ערוץ ו-MTV2? יש כזה דבר? להקה אהובה: יציאת חרום/ רוקפור מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? כן יש לך חדר משלך? כן יש לך טלוויזיה בחדר? לא ומחשב? לא יש לך משו מיוחד בחדר? מיטה וחצי? החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מסודר אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? לא האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? לא יש לך תמונות בחדר? כן מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? אתמול מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? לפני חודש הבנאדם האחרון שראית: אמא שלי המקום האחרון בו בילית: בחדר שלי המזגן דולק כעת על חימום? לא יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? לא המבחן האחרון שעשית: באנגלית מה מידת הנעליים שלך? 38 מצלמת אינטרנט יש לך? לא אתה משתמש בה? --- מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? בחיים לא ביקרתי שם
אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? חח לא
יש לך רישיון? לא
תיקח אותי איתך? כשיהיה לי אז בכייף
אתה קורא גם שאלונים של אחרים? יאפ! אוהב חורף? יאק! לא! באיזו שעה התעוררת היום? 10 ומשהו... מי העיר אותך? אמא

jaqui

New member
שאלון

סיגנון מוזיקה מועדף: רוק אלטרנטיבי אתם שומעים מוזיקה כרגע? לא אם כן, מה? יש לך מערכת סטריאו בחדר? לא כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? 2 אתה צורב או קונה? לא זה ולא זה מה אתה אומר על ערוץ Mtv? סבבה ו-MTV2? לא הסגנון שלי ברובו להקה אהובה: אוונסנס מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? לא יש לך חדר משלך? כן יש לך טלוויזיה בחדר? כן ומחשב? כן יש לך משו מיוחד בחדר? פסל מעץ בגובה 1.90 שאבא שלי הכין החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מסודר אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? כן האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? לא יש לך תמונות בחדר? כן מתי החלפת גרביים פעם אחרונה?לא זוכרת חח מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? לפני חודש או יותר הבנאדם האחרון שראית: אח שלי המקום האחרון בו בילית: פיצריה המזגן דולק כעת על חימום? לא יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? כן המבחן האחרון שעשית: בגרות לפני 5 חודשים מה מידת הנעליים שלך? 37-38 מצלמת אינטרנט יש לך? לא אתה משתמש בה? מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? יש לך רישיון? לא תיקח אותי איתך? אתה קורא גם שאלונים של אחרים? לפעמים אוהב חורף? לא באיזו שעה התעוררת היום? 10.45 מי העיר אותך? אף אחד

pitput1

New member
הנה

סיגנון מוזיקה מועדף: רוק(בעיקר ישראלי) אתם שומעים מוזיקה כרגע?כן, אם כן, מה? ערוץ 24 יש לך מערכת סטריאו בחדר?כן כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך?הרבה אתה צורב או קונה? משתדל לקנות מה אתה אומר על ערוץ Mtv?לא רואה ו-MTV2?גם להקה אהובה:משינה, מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם?בערך יש לך חדר משלך?שניים :) יש לך טלוויזיה בחדר?כן ומחשב?כן יש לך משו מיוחד בחדר? תגדיר מיוחד החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מבולגן אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך?תלוי מי האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת?לא יש לך תמונות בחדר?כן מתי החלפת גרביים פעם אחרונה?אתמול מתי קנית בגדים בפעם האחרונה?מממ.. שבוע שעבר הבנאדם האחרון שראית:אמא המקום האחרון בו בילית:פאב בהרצליה המזגן דולק כעת על חימום?לא יש לך נוף יפה מהחלון בחדר?לא המבחן האחרון שעשית:מזמן לא היה לי מבחן, אבל בקרו יהיו הרבההה מה מידת הנעליים שלך?40 מצלמת אינטרנט יש לך?לא אתה משתמש בה?לא מן הסתם מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? לעולם לא אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות?לא יש לך רישיון?כן תיקח אותי איתך?אני מכירה אותך? אתה קורא גם שאלונים של אחרים?לפעמים אוהב חורף?לא באיזו שעה התעוררת היום?9 וחצי מי העיר אותך?חברה

NiKi†a

New member
נענה על השאלון של עצמי ../images/Emo3.gif

סיגנון מוזיקה מועדף: רוק ומטאל. אתם שומעים מוזיקה כרגע? כן אם כן, מה? Megadeth - Die Dead Enough יש לך מערכת סטריאו בחדר? כן כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? 30+ אתה צורב או קונה? בד"כ קונה דיסקים של להקות שאני מעריכה יותר מידי, אם זאת סתם להקה...אז אני צורבת. מה אתה אומר על ערוץ Mtv? לא משהו ו-MTV2? אחלה ערוץ להקה אהובה: Muse
מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? בהחלט יש לך חדר משלך? כן יש לך טלוויזיה בחדר? כן ומחשב? כן יש לך משו מיוחד בחדר? יש לי גיטרה על הקיר ופוסטר של פאפא רוץ'
החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מבולגן אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? כן האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? לא יש לך תמונות בחדר? כן מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? אתמול בערב מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? יום שבת שעבר הבנאדם האחרון שראית: אמא המקום האחרון בו בילית: קפה בונו המזגן דולק כעת על חימום? לא יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? כן הוא נחמד מאוד המבחן האחרון שעשית: תנ"ך מה מידת הנעליים שלך? 40 מצלמת אינטרנט יש לך? כן אתה משתמש בה? כן מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? לפני 4 ימים אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? בטח יש לך רישיון? לא תיקח אותי איתך? כה אני אקח את עצמי P: אתה קורא גם שאלונים של אחרים? לפעמים..כאן קראתי את של כולם. אוהב חורף? כן באיזו שעה התעוררת היום? 11:45 מי העיר אותך? התעוררתי לבד

AndreaCorr ©

New member
~~~>

סיגנון מוזיקה מועדף: רוק, אירית, ישראלי אתם שומעים מוזיקה כרגע?כן אם כן, מה?learn to fly/foo fighters יש לך מערכת סטריאו בחדר?כן כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך?הרבה אתה צורב או קונה?תלוי של מי מה אתה אומר על ערוץ Mtv?ממוסחר ומגעיל ו-MTV2?קצת יותר טוב להקה אהובה:היהודים, התעויוט, הקורס מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם?בהחלט יש לך חדר משלך?ובחדר יש אור, זה כרגע לא אני או אני בשחור... יש לך טלוויזיה בחדר?כן ומחשב?כן יש לך משו מיוחד בחדר?זברה החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ?מבולגן אבל ממש קצת אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך?לרוב לא, וזה מרגיז האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת?כן יש לך תמונות בחדר?כן מתי החלפת גרביים פעם אחרונה?היום בבוקר מתי קנית בגדים בפעם האחרונה?מזמן הבנאדם האחרון שראית:בעלה של אחותי המקום האחרון בו בילית:הבית המזגן דולק כעת על חימום?לא יש לך נוף יפה מהחלון בחדר?עץ כזה המבחן האחרון שעשית:ספרות מה מידת הנעליים שלך?לא מגלה מצלמת אינטרנט יש לך?כן אתה משתמש בה?בקושי מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות?אף פעם? אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות?כן יש לך רישיון?לא תיקח אותי איתך?. אתה קורא גם שאלונים של אחרים?תלוי של מי אוהב חורף?מאוד באיזו שעה התעוררת היום?7 מי העיר אותך?אמא

Omanskit

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif

סיגנון מוזיקה מועדף: כל המינים למיניהם..
אתם שומעים מוזיקה כרגע? בדיוק לפני 5 דקות שמעתי מאיה בוסקילה "הדלקת כוכב"..
אם כן, מה? הסבר למעלה
יש לך מערכת סטריאו בחדר? יאפ
כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? אממ בערך 23..כי דוד שלי יש לי עסק, אז בוודאי שיש לי את של מאיה בוסקילה ושל עוד.. אתה צורב או קונה? גם וגם. בעיקר קונה..אבל גם צורבת מה אתה אומר על ערוץ Mtv? נחמד.. ו-MTV2? כנ"ל..
להקה אהובה: דיימונדז מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? ברור יש לך חדר משלך? ברוררר יש לך טלוויזיה בחדר? כן.. ומחשב? כנ"ל..בקיצר יש לי הכלל חח יש לך משו מיוחד בחדר? יש לי ספה מפרווה בצבע ורוד לבן אבל מה זה קטנה וחמודה, עם שולחן יענטו פינה כזאת..תמיד אני אוהבת להכין בה שיעורים.. החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מסודר.. אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? כן, למה, יש לי דלת זכוכית כמו בחנויות ואני רואה מי בא והם לא יכולים לראות. הקיצר הם בד"כ דופקים. האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? לא זה מיושן
יש לך תמונות בחדר? אלמובים..אבל לא על הקיר..נדוש מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? אה
חח..לפני שעה שבאתי מביצפר
מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? תדעו את ימי הקנייה שלי: ראשון- 2 גינסים ליצאיה, רביעי- אמצע שבוע חולצה ארוכה, ויום שישי מתנחלת באזריעלי
הבנאדם האחרון שראית: אממ...אבא
הוא עובד בבית..
המקום האחרון בו בילית: בית ספר..
המזגן דולק כעת על חימום? ממש לא
נורא חם בחוץ ובפנים..
יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? אפשר לומר..
המבחן האחרון שעשית: אתמול באנגלית.. מה מידת הנעליים שלך? בין 36-38 מצלמת אינטרנט יש לך? יאפפ אתה משתמש בה? המוןןןן..בהתחלה כזה התלהבתי ועשיתי בה non סטופ, בלי הפסקה אבל עכשיו אין לי ממש צורך בה, לפעמים שיוצא לי.. מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? אני לא מבקרת אף פעם..
אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? כן.. יש לך רישיון? עדיין לא
תיקח אותי איתך? אין לייייייי
חחח סתם..בקרובב
אתה קורא גם שאלונים של אחרים? כן, אני אוהבת לקרוא..אבל שיקראו גם אצלי.. אוהב חורף? בכלל לאא
באיזו שעה התעוררת היום? 8 ועשרה. כי אצלנו ימי שישי מתחילים ב9 מי העיר אותך? השעון המעורר חח
ועכשיו, משהו שראיתי באחד הפורומים, כל מי שקורא שיכתוב שקרא כדי לדעת מי קרא.. אז אני קראתי את של כוווווולםםםם

למעלה