שאלון

../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

אני יודעת שבזמן האחרון יש הרבה שאלונים אבל זה מגניב אז יאללה תענו... פרטים כלליים: שם: גיל: זכר/נקבה: יש חבר? אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היה החבר האחרון? הגדרה דתית (אתאיסטית/חילונית/מסורתית/דתית/חרדית): מעשנת?: מוכנה בן זוג מעשן?: מראה חיצוני: גובה: מבנה גוף: צבע שיער: סוג השיער/תסרוקת: צבע עיניים: קעקועים/פירסינג: משקפיים? גשר? מאיזה חלק בגוף שלך את הכי מרוצה? מאיזה חלק בגוף שלך את הכי לא מרוצה? איזו מאפיין חיצוני (מבחינת מראה) הכי חשוב לך בבן זוג? ביוגרפיה: ארץ לידה: שנת עלייה (אם לא נולד/ה בארץ): מגמה בתיכון: תפקיד בצבא: דרגת שיחרור: עשית טיול אחרי צבא? אם כן, לאן?: מה היה הרגע המאושר ביותר בחייך עד כה? מה היה הרגע הכי עצוב בחייך עד כה? מה המתנה הכי יפה שאי פעם קיבלת ליומולדת? אם יש החלטה אחת שעשית בחיים שאת היית יכולה לחזור אחורה בזמן ולשנות, מה היא היתה? האם יש משהו שתמיד נורא רצית לעשות ואף פעם עוד לא יצא לך? אם כן, מה? מה הזיכרון הראשון שיש לך כילדה קטנה? באיזה צבע צבוע החדר שלך? משפחה: מספר אחים/אחיות: במה עוסקים ההורים?: כמה ילדים היית רוצה בעתיד? מה עדיף: סוף שבוע עם המשפחה או סוף שבוע עם חברים? חוסך שבטו שונא בנו. מסכימה? אם היה לך בן, איך היית קוראת לו? אם היתה לך בת, איך היית קוראת לה? יש לך חיות מחמד? אם כן כמה ואיזה? אם יש מקצוע (חוקי) אחד שלא היית רוצה לראות את ילדיך עוסקים בו, זהו: באיזה גיל את רואה את עצמך מתחתנת? אופי/דעות: מה מילת התואר הכי נפוצה ששמעת נאמרת עלייך? יצאת לדייט לבית קפה. מי משלם? מהי תכונת האופי שלך שאת הכי גאה בה? אם היית יכולה לשנות תכונת אופי אחת בלבד שלך, מה היא היתה? פרחים – רומנטי או קיטשי? איזו מוסיקה/שיר את הכי אוהבת? מה הסרט האהוב עלייך? מה המאכל האהוב עליך? מה המאכל הכי מגעיל בעינייך? יש הרגלי אכילה מיוחדים? (צמחונית/טבעונית/שומרת כשרות וכולי) מה את מעדיפה: מועדונים או בתי קפה? את פוגשת מישהו בבליינד דייט. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו הוא: מה הצבע האהוב עלייך? נקישה על עץ נגד מזל רע – סתם אמונה תפלה, או מנהג נחמד? אם היית יכולה לגור בכל מקום בעולם חוץ מבארץ, היית בוחרת לגור ב: את נוסעת באוטו, ועוצרת ברמזור. קבצן נוקש לך על החלון. מה את עושה? זכית ב-1000 ש"ח, אבל מותר לך רק לתרום את הכסף לעמותה כלשהי. באיזו תבחרי? יש לך שעה חופשית בין שתי הרצאות. מה את עושה? מה המאכל הכי מסובך/מורכב שאת יודעת לבשל? איזו תכונה את הכי מעריכה/מחפשת בבן זוג? האם את טיפוס מופנם או מוחצן? יש לך משאלה אחת בלבד לבקש. מה היא תהיה (ולא לומר "עוד אלף משאלות"...)? איזה חפץ דומם היית מביאה איתך לאי בודד? מה היית רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך אחרי מותך? האם את מוכנה לתרום את איבריך להצלת חיים אחרי מותך? איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? האם יש משהו שבחיים לא תסכימי לנסות? אם כן, מה? הטלפון מצלצל. מי הכי היית רוצה שיהיה בצד השני? אילולא היית לומדת את מה שאת לומדת עכשיו, מה היית רוצה ללמוד/לעסוק בו? מה הריח הכי טוב בעולם? מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? אם היתה לך מכונת זמן, לאיזו שנה היית רוצה לנסוע לביקור (ולחזור חזרה)? את מאמינה ברוחות רפאים? זכית בלוטו ב- 10 מיליון שקל. מה הדבר הראשון שאת קונה? מה יש לך כרגע על השולחן בחדר? ומה על הקירות? מאמינה באסטרולוגיה?

שלי../images/Emo95.gif

פרטים כלליים: שם:שחר גיל: 13 זכר/נקבה:נקבה.. יש חבר? לא.. אם כן, כמה זמן כבר? אין!! אם לא, מתי היה החבר האחרון? בכיתה ה' תעשו חשבון לבד... הגדרה דתית (אתאיסטית/חילונית/מסורתית/דתית/חרדית): חילונית... מעשנת?: לא!! מוכנה בן זוג מעשן?:תלוי מי...
מראה חיצוני: גובה:165 מבנה גוף:
צבע שיער: חום... סוג השיער/תסרוקת: חלק... צבע עיניים: חומות ירוקות.. קעקועים/פירסינג: אין. אבל רוצה!! משקפיים?ראייה לא שמש כן!!! גשר?לא.. מאיזה חלק בגוף שלך את הכי מרוצה? מהפרצוף {מהנמשים על הפרצוף} מאיזה חלק בגוף שלך את הכי לא מרוצה? הידים...יש לי ידים גדולות!!! איזו מאפיין חיצוני (מבחינת מראה) הכי חשוב לך בבן זוג? הפרצוף.. ביוגרפיה: ארץ לידה: ישראל! שנת עלייה (אם לא נולד/ה בארץ): מגמה בתיכון:עדין לא... תפקיד בצבא: אין... דרגת שיחרור:? עשית טיול אחרי צבא? אם כן, לאן?: מה היה הרגע המאושר ביותר בחייך עד כה? הרגע ששמעתי את גוד שארלוט...!1 מה היה הרגע הכי עצוב בחייך עד כה? שסבא וסבתא רבה שלי נפטרו.. מה המתנה הכי יפה שאי פעם קיבלת ליומולדת? לא יודעת כולם יפות... אם יש החלטה אחת שעשית בחיים שאת היית יכולה לחזור אחורה בזמן ולשנות, מה היא היתה? לא יודעת... האם יש משהו שתמיד נורא רצית לעשות ואף פעם עוד לא יצא לך? אם כן, מה? לטוס לארצות הברית.. מה הזיכרון הראשון שיש לך כילדה קטנה? אח קטן! באיזה צבע צבוע החדר שלך?לבן מגעיל אבל אני רוצה לצבוע... משפחה: מספר אחים/אחיות:1 במה עוסקים ההורים?: חסוי....סתם אין לי כוח לפרט.. כמה ילדים היית רוצה בעתיד?5 משהו כזה אני לאהוב ילדים... מה עדיף: סוף שבוע עם המשפחה או סוף שבוע עם חברים? שניהם... חוסך שבטו שונא בנו. מסכימה? למבינה מה זה... אם היה לך בן, איך היית קוראת לו? גיל, גיא.. אם היתה לך בת, איך היית קוראת לה? אימי, קשת.. יש לך חיות מחמד? אם כן כמה ואיזה? שתי אוגרים... אם יש מקצוע (חוקי) אחד שלא היית רוצה לראות את ילדיך עוסקים בו, זהו: מנקיי רחובות... באיזה גיל את רואה את עצמך מתחתנת? מתי שאני ימצא אהבת אמת... אופי/דעות: מה מילת התואר הכי נפוצה ששמעת נאמרת עלייך? מצחיקה! יצאת לדייט לבית קפה. מי משלם? לא יצאתי... מהי תכונת האופי שלך שאת הכי גאה בה? כולם!! אם היית יכולה לשנות תכונת אופי אחת בלבד שלך, מה היא היתה? אני מתרגזת מהר!! פרחים – רומנטי או קיטשי? רומנטי... איזו מוסיקה/שיר את הכי אוהבת? את כול השירים של גוד!! מה הסרט האהוב עלייך? יש הרבה..{איך להיפטר מבחור ב10 ימים, 10 דברים שאני שואנת אצלך..ועוד...|} מה המאכל האהוב עליך? אוכל של סבתא... מה המאכל הכי מגעיל בעינייך? הרבה... יש הרגלי אכילה מיוחדים? (צמחונית/טבעונית/שומרת כשרות וכולי)אני שומרת כשרות... מה את מעדיפה: מועדונים או בתי קפה? מועדונים... את פוגשת מישהו בבליינד דייט. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו הוא: הפנים! מה הצבע האהוב עלייך? תכלת ושחור... נקישה על עץ נגד מזל רע – סתם אמונה תפלה, או מנהג נחמד? נחמד... אם היית יכולה לגור בכל מקום בעולם חוץ מבארץ, היית בוחרת לגור ב: וושינגטון די.סי {מישהו יודע למה???
} את נוסעת באוטו, ועוצרת ברמזור. קבצן נוקש לך על החלון. מה את עושה? מתעלמת... זכית ב-1000 ש"ח, אבל מותר לך רק לתרום את הכסף לעמותה כלשהי. באיזו תבחרי? חולי סרטן.. יש לך שעה חופשית בין שתי הרצאות. מה את עושה? מקשקשת ביומן!! מה המאכל הכי מסובך/מורכב שאת יודעת לבשל? לחם מטוגן... איזו תכונה את הכי מעריכה/מחפשת בבן זוג? יושר... האם את טיפוס מופנם או מוחצן? מוחצן! יש לך משאלה אחת בלבד לבקש. מה היא תהיה (ולא לומר "עוד אלף משאלות"...)? להיפגש עם גוד שארלוט... איזה חפץ דומם היית מביאה איתך לאי בודד? מחשב!! מה היית רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך אחרי מותך?כלום אני לא רוצה למות!! האם את מוכנה לתרום את איבריך להצלת חיים אחרי מותך? לא!!! איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? לא יודעת... האם יש משהו שבחיים לא תסכימי לנסות? אם כן, מה? לאכול חזיר!!! הטלפון מצלצל. מי הכי היית רוצה שיהיה בצד השני? גואל... אילולא היית לומדת את מה שאת לומדת עכשיו, מה היית רוצה ללמוד/לעסוק בו? לא יודעת... מה הריח הכי טוב בעולם? לא דעת.. מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? שקרנות.. אם היתה לך מכונת זמן, לאיזו שנה היית רוצה לנסוע לביקור (ולחזור חזרה)? לא יודעת.. את מאמינה ברוחות רפאים? כה!! זכית בלוטו ב- 10 מיליון שקל. מה הדבר הראשון שאת קונה? כרטיס טיסה ואז כרטיס הופעה להופעה של גוד ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד... מה יש לך כרגע על השולחן בחדר? ומה על הקירות? על השולחן מלא תמונות של גוד ועל הקירות כלום ביינתיים!! מאמינה באסטרולוגיה?כה...

Unaffected

New member
נמממ

פרטים כלליים: שם: סהר גיל: עוד שבוע בדיוק 13 :) יאיי :) זכר/נקבה: נקבה
יש חבר? נופ אם כן, כמה זמן כבר? .. אם לא, מתי היה החבר האחרון? נוור..שונאת את הבנים שפה :\ הגדרה דתית (אתאיסטית/חילונית/מסורתית/דתית/חרדית): חילונית.. מעשנת?: לא.בעע. מוכנה בן זוג מעשן?: לא נראה לי. מראה חיצוני: גובה: 160 בערך.. מבנה גוף: רזה בערך.. צבע שיער: שחור סוג השיער/תסרוקת: אה? צבע עיניים: שחור קעקועים/פירסינג: נקווה שבקרוב פירס בגבה:) למרות שנראה לי שברגע שאני אזכיר את זה אמא שלי מפילה עליי מקרר
משקפיים? נופ. גשר? נופ. מאיזה חלק בגוף שלך את הכי מרוצה?.. מאיזה חלק בגוף שלך את הכי לא מרוצה?.. איזו מאפיין חיצוני (מבחינת מראה) הכי חשוב לך בבן זוג? נממ /שלא יהיו תכונות חיצוניות של ערס |מקיא| ביוגרפיה: ארץ לידה: Israel שנת עלייה (אם לא נולד/ה בארץ): מגמה בתיכון: אני בחטיבה
תפקיד בצבא: יש עוד זמן
דרגת שיחרור:
עשית טיול אחרי צבא? אם כן, לאן?:
מה היה הרגע המאושר ביותר בחייך עד כה? לאדעת מה היה הרגע הכי עצוב בחייך עד כה? לאדדעת מה המתנה הכי יפה שאי פעם קיבלת ליומולדת? לאדעת אם יש החלטה אחת שעשית בחיים שאת היית יכולה לחזור אחורה בזמן ולשנות, מה היא היתה? לאדעת
האם יש משהו שתמיד נורא רצית לעשות ואף פעם עוד לא יצא לך? אם כן, מה?הרבה.. מה הזיכרון הראשון שיש לך כילדה קטנה? אממ אני זוכרת שמתי שגרתי בפתח תווה היו מלא ג'וקים שרצו מתחת לשולחן
,ואממ את הגננת
ואת הערב שהגעתי לאורנית ו..טוב אמרתם ראשון
באיזה צבע צבוע החדר שלך?לבן? משפחה: חחח בהתתחלה זה הסתיר לי את האות הראשונה ולא הבנתי מה זאת השאלה הזאצ
"שפחה
" מספר אחים/אחיות:1(10) במה עוסקים ההורים?: אבא מתעסק בלוחות בקרה וכאלה ואמא קוסמטיקאית כמה ילדים היית רוצה בעתיד? 2? מה עדיף: סוף שבוע עם המשפחה או סוף שבוע עם חברים?שניהם :) חוסך שבטו שונא בנו. מסכימה? מה?! אם היה לך בן, איך היית קוראת לו? לאדעת אם היתה לך בת, איך היית קוראת לה? כנל יש לך חיות מחמד? אם כן כמה ואיזה? יש לי 2 חתולים (זונקו נעלם
) אם יש מקצוע (חוקי) אחד שלא היית רוצה לראות את ילדיך עוסקים בו, זהו:לאדע..אבל לא משהו משעמם מדיי באיזה גיל את רואה את עצמך מתחתנת?לא חשבתי על זה
אופי/דעות: מה מילת התואר הכי נפוצה ששמעת נאמרת עלייך? לאדעת יצאת לדייט לבית קפה. מי משלם? כל אחד על עצמו? מהי תכונת האופי שלך שאת הכי גאה בה? עקשנית
אם היית יכולה לשנות תכונת אופי אחת בלבד שלך, מה היא היתה? עצלנות זאת תכונת אופי? פרחים – רומנטי או קיטשי? קיטשי. איזו מוסיקה/שיר את הכי אוהבת? הרבה. מה הסרט האהוב עלייך? אפקט הפרפר,שישי הפוך. מה המאכל האהוב עליך? לאדעת מה המאכל הכי מגעיל בעינייך? כל מיני דגים וחיות ים אחרות (סושי
) יש הרגלי אכילה מיוחדים? (צמחונית/טבעונית/שומרת כשרות וכולי) אין. מה את מעדיפה: מועדונים או בתי קפה? מועדונים.אבל כאלה של הופעות. את פוגשת מישהו בבליינד דייט. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו הוא: למה שאני אצא לבלינדדייט? מה הצבע האהוב עלייך?כחול לגווניו
,שחור,אדום כהה. נקישה על עץ נגד מזל רע – סתם אמונה תפלה, או מנהג נחמד?מנהג נחמד
אם היית יכולה לגור בכל מקום בעולם חוץ מבארץ, היית בוחרת לגור ב: אוסטרליה או קליפורניה. את נוסעת באוטו, ועוצרת ברמזור. קבצן נוקש לך על החלון. מה את עושה?מחכה שהרזמזור יתחלף.. זכית ב-1000 ש"ח, אבל מותר לך רק לתרום את הכסף לעמותה כלשהי. באיזו תבחרי? סרטן
יש לך שעה חופשית בין שתי הרצאות. מה את עושה? תלוי איפה אני
מה המאכל הכי מסובך/מורכב שאת יודעת לבשל? טוסט
איזו תכונה את הכי מעריכה/מחפשת בבן זוג? שלא יהיה סנוב. האם את טיפוס מופנם או מוחצן? מופנם .. יש לך משאלה אחת בלבד לבקש. מה היא תהיה (ולא לומר "עוד אלף משאלות"...)? זה קשה .. איזה חפץ דומם היית מביאה איתך לאי בודד?גיטרה מה היית רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך אחרי מותך?לאדעת האם את מוכנה לתרום את איבריך להצלת חיים אחרי מותך? כע איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? שונאת כאלה שאלות האם יש משהו שבחיים לא תסכימי לנסות? אם כן, מה? לאכול כל מיני דברים שאוכלים באפקט הפחד
הטלפון מצלצל. מי הכי היית רוצה שיהיה בצד השני? אילולא היית לומדת את מה שאת לומדת עכשיו, מה היית רוצה ללמוד/לעסוק בו? מה הריח הכי טוב בעולם? מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? סנובים. אם היתה לך מכונת זמן, לאיזו שנה היית רוצה לנסוע לביקור (ולחזור חזרה)?לנסוע שבוע קדימה ,לבדוק את התוצאות של הלוטו,לחזור,למלות ולזכות
את מאמינה ברוחות רפאים? לא זכית בלוטו ב- 10 מיליון שקל. מה הדבר הראשון שאת קונה? גיטרה גיטרה גיטרה. מה יש לך כרגע על השולחן בחדר? ומה על הקירות?על השולחן בלאגן,על הקיר תמונות ופוסטרים. מאמינה באסטרולוגיה?לא.

KaUrO DoNo

New member
יאאלה בכייף...

פרטים כלליים: שם:הילית גיל:18 זכר/נקבה:נקבה יש חבר?אכן אם כן, כמה זמן כבר?שנה וארבעה חודשים... אם לא, מתי היה החבר האחרון?בלע הגדרה דתית (אתאיסטית/חילונית/מסורתית/דתית/חרדית):חילונית מעשנת?:יאק לא מוכנה בן זוג מעשן?:לא מראה חיצוני: גובה:מטר שישים..אני נמוכה :( מבנה גוף:רזה וחטובה..חחח סתם צבע שיער:שטני סוג השיער/תסרוקת:ממממ מן קצר מדורג צבע עיניים:כחול בהיר מאגניב כזה.. קעקועים/פירסינג:עגיל בטבור,למעלה באוזן יש חישוק וחורים רגילים באוזניים.. משקפיים?אין גשר?אין מאיזה חלק בגוף שלך את הכי מרוצה?עיניים מאיזה חלק בגוף שלך את הכי לא מרוצה?האף שלי לא משו איזו מאפיין חיצוני (מבחינת מראה) הכי חשוב לך בבן זוג?עיניים,גוף ביוגרפיה: ארץ לידה:ישראל שנת עלייה (אם לא נולד/ה בארץ): מגמה בתיכון:מינהל וכלכלה תפקיד בצבא:אה? רק קיבלתי מנילה תעזבו אותי דרגת שיחרור:מממה? עשית טיול אחרי צבא? אם כן, לאן?:תנו לי קודם לסיים תיכון מה היה הרגע המאושר ביותר בחייך עד כה?ממממ רוב הפעמים עם חבר שלי מה היה הרגע הכי עצוב בחייך עד כה?היה כמה... מה המתנה הכי יפה שאי פעם קיבלת ליומולדת?לא זוכרת אם יש החלטה אחת שעשית בחיים שאת היית יכולה לחזור אחורה בזמן ולשנות, מה היא היתה?ללמוד בביצפר שבו אני לומדת האם יש משהו שתמיד נורא רצית לעשות ואף פעם עוד לא יצא לך? אם כן, מה?פירסינג בלשון מה הזיכרון הראשון שיש לך כילדה קטנה?שנפלתי מהאופניים ופתחתי ת'סנטר אווץ' באיזה צבע צבוע החדר שלך?לבן משעמם =| משפחה: מספר אחים/אחיות:שני אחים במה עוסקים ההורים?:אמא מורה אבא מתקן סירות/יאכטות/אופנועי ים.. כמה ילדים היית רוצה בעתיד?1 או 2 לא יותר מה עדיף: סוף שבוע עם המשפחה או סוף שבוע עם חברים?עם החבר
חוסך שבטו שונא בנו. מסכימה?אה? אם היה לך בן, איך היית קוראת לו?אני אוהבת את השם יותם אבל ככה קוראים לאח שלי...אז לא..אבל גם נימרוד זה אחלה שם אם היתה לך בת, איך היית קוראת לה?אמממ לא דעת יש לך חיות מחמד? אם כן כמה ואיזה?כלבה וחתולה אם יש מקצוע (חוקי) אחד שלא היית רוצה לראות את ילדיך עוסקים בו, זהו:אנערף באיזה גיל את רואה את עצמך מתחתנת?ממממ 23 ככה אופי/דעות: מה מילת התואר הכי נפוצה ששמעת נאמרת עלייך?בונא סיבכתם אותי יצאת לדייט לבית קפה. מי משלם? חבר שלי מהי תכונת האופי שלך שאת הכי גאה בה? הומור זה ניקרא תכונת אופי? ואני גם לא משקרת אם היית יכולה לשנות תכונת אופי אחת בלבד שלך, מה היא היתה? ביישנות וחוסר ביטחון.. פרחים – רומנטי או קיטשי?זה חביב איזו מוסיקה/שיר את הכי אוהבת?רוק/פאנק/מטאל/ישראלי מה הסרט האהוב עלייך?אמאמאממא נגיד שפארל ארבור מה המאכל האהוב עליך?כמעט כל דבר של מאמא מה המאכל הכי מגעיל בעינייך?אמאמאמממ לא דעת יש הרגלי אכילה מיוחדים? (צמחונית/טבעונית/שומרת כשרות וכולי)אני אוכלת לא כשר ואני גם לא צימחונית לצערי מה את מעדיפה: מועדונים או בתי קפה?בית קפה את פוגשת מישהו בבליינד דייט. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו הוא:עיניים וגוף.. מה הצבע האהוב עלייך?ירוק נקישה על עץ נגד מזל רע – סתם אמונה תפלה, או מנהג נחמד?חח מנהג נחמד אם היית יכולה לגור בכל מקום בעולם חוץ מבארץ, היית בוחרת לגור ב:פינלנד את נוסעת באוטו, ועוצרת ברמזור. קבצן נוקש לך על החלון. מה את עושה?כלום זכית ב-1000 ש"ח, אבל מותר לך רק לתרום את הכסף לעמותה כלשהי. באיזו תבחרי? תנו לחיות לחיות יש לך שעה חופשית בין שתי הרצאות. מה את עושה?נחה או אם יש לי מה לקרוא קוראת מה המאכל הכי מסובך/מורכב שאת יודעת לבשל? צלי עוף... איזו תכונה את הכי מעריכה/מחפשת בבן זוג?נאמנות שידע להצחיק אותי ושיבין אותי.. האם את טיפוס מופנם או מוחצן?שלא יהיה יותר מידי מופנם ולא יותר מידי מוחצן כמו חבר שלי..חחיחי יש לך משאלה אחת בלבד לבקש. מה היא תהיה (ולא לומר "עוד אלף משאלות"...)? שיהיה שלום עולמי..סתם מה אני מלכת היופי..אממממ אוף לא יודעת איזה חפץ דומם היית מביאה איתך לאי בודד? דיסקמן עם דיסקים כן? מה היית רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך אחרי מותך? היליתה בפיתה לעולם לא נישכח אותך..או משו כזה.. האם את מוכנה לתרום את איבריך להצלת חיים אחרי מותך?כן איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים?מקווה מאוד נשואה עם ברק
עם ילד חתול וכלב.. האם יש משהו שבחיים לא תסכימי לנסות? אם כן, מה? סמים הטלפון מצלצל. מי הכי היית רוצה שיהיה בצד השני? חבר שלי אילולא היית לומדת את מה שאת לומדת עכשיו, מה היית רוצה ללמוד/לעסוק בו? ללמוד רפואהההה אבל כאילו של חיות... מה הריח הכי טוב בעולם? הבושם של ברק...והריח של האוכל של אמא מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? שמשקרים לי ושעושים ממני מטומטמת אם היתה לך מכונת זמן, לאיזו שנה היית רוצה לנסוע לביקור (ולחזור חזרה)? לכיתות שבהן החברה הכי טובה שלי הייתה גרה בארץ את מאמינה ברוחות רפאים? לא זכית בלוטו ב- 10 מיליון שקל. מה הדבר הראשון שאת קונה? אמממממ חנות דיסקים..לא סתם טסה לחו"ל ולוקחת איתי את חבר שלי מה יש לך כרגע על השולחן בחדר? ומה על הקירות?אני בחדר מחשב הוא משעמם.. מאמינה באסטרולוגיה? ככה ככה פאקינג שיט זה היה ארוך

../images/Emo9.gif

פרטים כלליים: שם: שירע גיל: 13 וחצי זכר/נקבה: נקבה (גאד נשמע כל כך שובניסטי) יש חבר? נופ אם כן, כמה זמן כבר? נממ...
אם לא, מתי היה החבר האחרון? נממ..שנה שעברה הגדרה דתית (אתאיסטית/חילונית/מסורתית/דתית/חרדית): אתאיסטית מעשנת?: בלעכס לא מוכנה בן זוג מעשן?: לא מראה חיצוני: גובה: 1.65 מבנה גוף: הא? צבע שיער: שטני סגול חעחע סוג השיער/תסרוקת: מדורג ארוך צבע עיניים: חום ירוק קעקועים/פירסינג: חורים באוזניים נחשב? משקפיים? נופ גשר? נופ מאיזה חלק בגוף שלך את הכי מרוצה? אממ..חייבת להגיד בטן חח מאיזה חלק בגוף שלך את הכי לא מרוצה? נממ..אצבעות ברגליים
איזו מאפיין חיצוני (מבחינת מראה) הכי חשוב לך בבן זוג? עיניים ^_^ ביוגרפיה: ארץ לידה: ישראל שנת עלייה (אם לא נולד/ה בארץ):
מגמה בתיכון: עוד אין לנו מגמות... תפקיד בצבא: גרר דרגת שיחרור: גרר גרר עשית טיול אחרי צבא? אם כן, לאן?: גרר גרר! מה היה הרגע המאושר ביותר בחייך עד כה? לא יודעת.. היו לי הרבה :) מה היה הרגע הכי עצוב בחייך עד כה? שדוד שלי נהרג... מה המתנה הכי יפה שאי פעם קיבלת ליומולדת? בלונים ושני דובים גדולים שכתוב עליהם איי לאב יו ^_^ אם יש החלטה אחת שעשית בחיים שאת היית יכולה לחזור אחורה בזמן ולשנות, מה היא היתה? מעדיפה לשמור לעצמי.. תודע האם יש משהו שתמיד נורא רצית לעשות ואף פעם עוד לא יצא לך? אם כן, מה? צניחה חופשית
מה הזיכרון הראשון שיש לך כילדה קטנה? שקישקשתיל עצמי עם טוש אדום על הפרצוף בידיוק שדודים שלי באו מארה"ב.חעחעח באיזה צבע צבוע החדר שלך?ירוק בהיר משפחה: מספר אחים/אחיות: אח קטן אחד במה עוסקים ההורים?: אמא פסיכולוגית, אבא רואה חשבון\משפטן כמה ילדים היית רוצה בעתיד? תאומים :) מה עדיף: סוף שבוע עם המשפחה או סוף שבוע עם חברים? אממ חברים
חוסך שבטו שונא בנו. מסכימה? יא למדנו את זה בתנ"ך אבל אני לא ממש זוכרת מה זה אומר.. נראה לי שלא (?) חח אם היה לך בן, איך היית קוראת לו? נועם אם היתה לך בת, איך היית קוראת לה? צליל יש לך חיות מחמד? אם כן כמה ואיזה?
די זה עצוב מידי אם יש מקצוע (חוקי) אחד שלא היית רוצה לראות את ילדיך עוסקים בו, זהו: מנקה רחובות..חחח באיזה גיל את רואה את עצמך מתחתנת? 28? אופי/דעות: מה מילת התואר הכי נפוצה ששמעת נאמרת עלייך? משוגעת יצאת לדייט לבית קפה. מי משלם? נממ משלמת על עצמי לא? תלוי כמה זמן יוצאים.. מהי תכונת האופי שלך שאת הכי גאה בה? לא שמהזין על מה שאחרים אומרים אם היית יכולה לשנות תכונת אופי אחת בלבד שלך, מה היא היתה? אני יותר מידי פרפקציוניסטית פרחים – רומנטי או קיטשי? רומנטי
איזו מוסיקה/שיר את הכי אוהבת? פאנק פאנק פאנק פאנק מה הסרט האהוב עלייך? מולן רוז'!!!!!! מה המאכל האהוב עליך? פסטע מה המאכל הכי מגעיל בעינייך? מוח של פרה(אנשים באמת אוכלים דברים כאלה!איכס)
יש הרגלי אכילה מיוחדים? (צמחונית/טבעונית/שומרת כשרות וכולי) מנסה ליהיות צמחונית. מה את מעדיפה: מועדונים או בתי קפה? מועדונים את פוגשת מישהו בבליינד דייט. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו הוא: עיניים מה הצבע האהוב עלייך? ירוק,סגול,כתום,אדום,שחור נקישה על עץ נגד מזל רע – סתם אמונה תפלה, או מנהג נחמד? אמונה תפלה אם היית יכולה לגור בכל מקום בעולם חוץ מבארץ, היית בוחרת לגור ב: ניו יורקקקקקקקקקקקקק את נוסעת באוטו, ועוצרת ברמזור. קבצן נוקש לך על החלון. מה את עושה? ננממ\: לא נעים..מתעלמת נראה לי... זכית ב-1000 ש"ח, אבל מותר לך רק לתרום את הכסף לעמותה כלשהי. באיזו תבחרי? פתחון לב.הם מביאים סטיקרים של הימרי ^^ יש לך שעה חופשית בין שתי הרצאות. מה את עושה? הולכת לקניון (זה ליד ביצפר) מה המאכל הכי מסובך/מורכב שאת יודעת לבשל? מוס שוקולד\פסטה בולנז איזו תכונה את הכי מעריכה/מחפשת בבן זוג? הומור (= האם את טיפוס מופנם או מוחצן? משו בין לבין.הייתי אומרת נוטה למוחצן יש לך משאלה אחת בלבד לבקש. מה היא תהיה (ולא לומר "עוד אלף משאלות"...)? כריטיסים להופעה של גוד וגרין דיי (כן ביחד! המשאלה שלי! חעח) איזה חפץ דומם היית מביאה איתך לאי בודד? מחשב (= מה היית רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך אחרי מותך? חיה את החיים בכיף האם את מוכנה לתרום את איבריך להצלת חיים אחרי מותך? כע איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? אוניברסיטה? האם יש משהו שבחיים לא תסכימי לנסות? אם כן, מה? ...? הטלפון מצלצל. מי הכי היית רוצה שיהיה בצד השני? ג'ואל!חעחעחע אילולא היית לומדת את מה שאת לומדת עכשיו, מה היית רוצה ללמוד/לעסוק בו? הא? מה הריח הכי טוב בעולם? גשם ראשון מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? מזרחית
אם היתה לך מכונת זמן, לאיזו שנה היית רוצה לנסוע לביקור (ולחזור חזרה)? אין לי מושג.... את מאמינה ברוחות רפאים? not!:) זכית בלוטו ב- 10 מיליון שקל. מה הדבר הראשון שאת קונה? דיסקים מה יש לך כרגע על השולחן בחדר? ומה על הקירות?הרבה ספרים מחברות ובלאגן...ועל הקירות-מראה,4 פוסטרים של גוד, אחד של סאם41, שתי תמונות ולוח שעם עם כל מיני שטויות מאמינה באסטרולוגיה?לעעע סתם בולשיט

RoCk StaR 1

New member
=]

אני לא במצב טוב..כואב לי הגרון ואני מצודדת..אז מצטערת מראש אם זה לא יהיה משו..יאלה פרטים כלליים: שם: אילי גיל: 13 וקצת..(ח) זכר/נקבה: נקבה יש חבר? נופ אם כן, כמה זמן כבר?
אם לא, מתי היה החבר האחרון? מזמן..נראה לי ו'..יש לי בנים מאוד בוגרים בשכבה...עזבו הגדרה דתית (אתאיסטית/חילונית/מסורתית/דתית/חרדית): חילונית..אני לא מאמינה בכלום.... מעשנת?: חס וחצילה מוכנה בן זוג מעשן?: אממ..זה יהיה לי ממש ממש קשה אבל אם אני יאהב אותו..אז בטח שכן מראה חיצוני: גובה: אל תשאלו...כבר הזכרתי שאני קטנה?..מאוד?..1.46 בערך..=\ מבנה גוף: פאק! צבע שיער:שטני...כבר לא ורוד =[ אררר סוג השיער/תסרוקת: מממ..די ארוך..חלק צבע עיניים: חום ירקרק קעקועים/פירסינג: אין..אבל אני חושקת בגבההההה משקפיים? =[ לצערי, יש לי עדשות..ויש גם משקפיים אבל אני לא נראית איתם בציבור...((למזל הציבור)) גשר? לא מאיזה חלק בגוף שלך את הכי מרוצה? שיער =] מאיזה חלק בגוף שלך את הכי לא מרוצה? נמ..בעקרון כל זה שאני קטנה... איזו מאפיין חיצוני (מבחינת מראה) הכי חשוב לך בבן זוג?ממ...בעיקרון המראה לא הכי חשוב אבל..בטן! ביוגרפיה: ארץ לידה: ישראל שנת עלייה (אם לא נולד/ה בארץ): וואטאבר.. מגמה בתיכון: ממ..אני די בכיתה ח'..אבל יש לי תוכניות.. תפקיד בצבא:
דרגת שיחרור:
עשית טיול אחרי צבא? אם כן, לאן?: בא לייייייי =\ מה היה הרגע המאושר ביותר בחייך עד כה? ואו..לא יודעת.. מה היה הרגע הכי עצוב בחייך עד כה? יו...יש כמה..אני מתחילה להזכר אני תכף בוכה..אגב..היום היה לנו שיעור חינוך ודיברו איתנו על מצב חברתי וחרם וכל החרא הזה..ובעיקרון..מאז שהשכבה שלי עלתה לחטיבה כבר אין חרם והרבה פחו יורדים על ילדים וזה וכמעט לכל אחד יש ת'קבוצת חברים שלו..וביסודי היו לי חיים קשים..ס'תומרת היתה לנו ילדה בכיתה שסובבה את כולם ויום אחד מישהי היתה יכולה להיות החברה הכי טובה שלי ויום למחרת לרדת עליי..אז בקיצור סתם אני דיברתי היום בכיתה ואמרתי כמה דברים וגם אמרתי שהיום אם אני רואה שיורדים על מישו או משו כזה אין ..אני לא יכולה להשאר בשקט אני ישר יעשה משו ותכף התחלתי לבכות וזה היה עצוב =\ מה המתנה הכי יפה שאי פעם קיבלת ליומולדת? מממ..בספטמבר היתה לי יומולדת והחברה הכי טובה שלי ועוד כמה חברות טובות אירגנו לי מלא מסיבות הפתעה יענו..בהתחלה היומולדת שלי היתה בזמן שהיינו בגיחה אז בערב הביאו לי עוגה ושרו לי היום יומולדת וזה ואז בבוקר הביאו לי בלונים ואחרי זה שחזרתי הביתה הלכתי לישון ואז אחה"צ הם באו אלי הביתה והעירו אותי והביא לי קופסה מפוצצת בשטויות ואח"כ הלכתי לחברה הכי טובה שלי והם עשו לי מסיבת הפתעה קיצר הם עשו לי מאה הפתעות וגם החברה הכי טובה שלי הכינה לי ברכה ענקית מהממת...פאק אני חפרנית =\ אם יש החלטה אחת שעשית בחיים שאת היית יכולה לחזור אחורה בזמן ולשנות, מה היא היתה? שהייתי רעה אל ילדים כמו שהיו אלי..אני חושבת.. האם יש משהו שתמיד נורא רצית לעשות ואף פעם עוד לא יצא לך? אם כן, מה? עגיל בגבההההההה...יש עוד זמן מה הזיכרון הראשון שיש לך כילדה קטנה? חחחח שהייתי אוכלת גבינה (לבנה) עם קטשופ באיזה צבע צבוע החדר שלך? סגול..זה נחמד לא משו משפחה: מספר אחים/אחיות: אח אחד בכיתה י'... במה עוסקים ההורים?: אמא- מורה לחינוך מיוחד.. אבא- ראש מחלקה בוולקני..חח זה נשמע חשוב..הוא עושה משו עם חרקים כמה ילדים היית רוצה בעתיד? 3 מה עדיף: סוף שבוע עם המשפחה או סוף שבוע עם חברים? חברים דעעע חוסך שבטו שונא בנו. מסכימה? מה זה אומר? =\ אם היה לך בן, איך היית קוראת לו? רועי אם היתה לך בת, איך היית קוראת לה? לאדעת..נלי..או עידן..מאגניב יש לך חיות מחמד? אם כן כמה ואיזה? =[ לא..אמא שלי רעהההה..אני רוצה חתולללללל אם יש מקצוע (חוקי) אחד שלא היית רוצה לראות את ילדיך עוסקים בו, זהו: חחח לא יודעת אבל חשוב שיאהבו את העבודה שלהם.. באיזה גיל את רואה את עצמך מתחתנת? מממ נראה לי מ-23.. אופי/דעות: מה מילת התואר הכי נפוצה ששמעת נאמרת עלייך? קטנה =\ יצאת לדייט לבית קפה. מי משלם? לא אכפת לי.. מהי תכונת האופי שלך שאת הכי גאה בה? לא אכפת לי מה חושבים עלי.. אם היית יכולה לשנות תכונת אופי אחת בלבד שלך, מה היא היתה? פחדנית פרחים – רומנטי או קיטשי? קיטשי איזו מוסיקה/שיר את הכי אוהבת? רוקקקק פאנקקקק והלהקה הכי- ג"ש מה הסרט האהוב עלייך? יש יותר מדי.. מה המאכל האהוב עליך? המבורגר,כנפיים,סלט יווני..חחח אני אוהבת הכל ((פאק אני נשמעת שמנה..אבל ת'אמת.הלי להתלהב אני לא..)) מה המאכל הכי מגעיל בעינייך? כל החלזונות והחרא הזה יש הרגלי אכילה מיוחדים? (צמחונית/טבעונית/שומרת כשרות וכולי) לא.. מה את מעדיפה: מועדונים או בתי קפה? תלוי איזה מועדנוים.. את פוגשת מישהו בבליינד דייט. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו הוא: בטן מה הצבע האהוב עלייך? שחור וירוק נקישה על עץ נגד מזל רע – סתם אמונה תפלה, או מנהג נחמד? לא מאמינה בדברים האלה אם היית יכולה לגור בכל מקום בעולם חוץ מבארץ, היית בוחרת לגור ב: ארה"ב את נוסעת באוטו, ועוצרת ברמזור. קבצן נוקש לך על החלון. מה את עושה? נבהלת! ואז נותנת לא קצת כסף.. זכית ב-1000 ש"ח, אבל מותר לך רק לתרום את הכסף לעמותה כלשהי. באיזו תבחרי? כל מה שעוזר לילדים חולים.. יש לך שעה חופשית בין שתי הרצאות. מה את עושה? עולה למרכז לשתות אייס קפה מה המאכל הכי מסובך/מורכב שאת יודעת לבשל? מין כזה רוטב טעים לפסטה איזו תכונה את הכי מעריכה/מחפשת בבן זוג? שלא יהיה אידיוט ושיהיה לו אכפת ממני האם את טיפוס מופנם או מוחצן? מוחצן יש לך משאלה אחת בלבד לבקש. מה היא תהיה (ולא לומר "עוד אלף משאלות"...)?לא למות... איזה חפץ דומם היית מביאה איתך לאי בודד? פלאפון מה היית רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך אחרי מותך? לא רוצה מצבה האם את מוכנה לתרום את איבריך להצלת חיים אחרי מותך? לא יודעת.. איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? בארה"ב..לומדת..יוניבירסיטי האם יש משהו שבחיים לא תסכימי לנסות? אם כן, מה? משו שמסכן את החיים שלי הטלפון מצלצל. מי הכי היית רוצה שיהיה בצד השני? בגנ'יייייי אילולא היית לומדת את מה שאת לומדת עכשיו, מה היית רוצה ללמוד/לעסוק בו? משחק מה הריח הכי טוב בעולם? לאדעת.. מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? כשאני שואלת שאלה או מדברת למישו ולא עונים ליייי אם היתה לך מכונת זמן, לאיזו שנה היית רוצה לנסוע לביקור (ולחזור חזרה)? לסבנטיז את מאמינה ברוחות רפאים? לא זכית בלוטו ב- 10 מיליון שקל. מה הדבר הראשון שאת קונה? כרטיס טיסה וכרטיס להופעה של גוד שארלוטטט מה יש לך כרגע על השולחן בחדר? ומה על הקירות? ע השולחן..דיסקמן פלאפון,טישוז,ארנק,הרבה ספרים ומחברות מסביב..ממ יש לי פינה כזאת בחדר עם פוף וכריות ונחש כזה ממילגה..מאגניף כזה..ו..מערכת..דיסקים..2 פוסטרים של ג"ש.. מדף טואלט..ארון..בלאגן..תמונות על הקיר..לא יודעץץבעיקר בלאגן מאמינה באסטרולוגיה ? לא

T a b a s c O

New member
מיף..

פרטים כלליים: שם: אנטון גיל: 13 4 חודשים ושש ימים...(בערך) זכר/נקבה: זכר יש חברה? לא אם כן, כמה זמן כבר? לא אם לא, מתי היה החברה האחרונה? שנה שעברה הגדרה דתית (אתאיסטית/חילונית/מסורתית/דתית/חרדית): אתאיסטי מעשנת?: פעם בשבועיים..ברך..מש'ו כזה..מיף.. מוכנה בן זוג מעשן?: תלוי מי.. מראה חיצוני: גובה: 1.50 (בערך) כן כן..אני נמוך..אני גמד..אני יודע מבנה גוף: הא? מיף.. צבע שיער: שחור סוג השיער/תסרוקת: מיף..מה שיוצא בבוקר.. עם סירוק קל לצדדים..זהו... צבע עיניים: חום קעקועים/פירסינג: פירס בגבה..שעונה לשם גבי.. משקפיים? אין גשר? יש..מיף.. מאיזה חלק בגוף שלך אתה הכי מרוצה? שער.. לא יודע.. אבל אני אוהב אותו [: מאיזה חלק בגוף שלך את הכי לא מרוצה? שיניים..מיף.. איזו מאפיין חיצוני (מבחינת מראה) הכי חשוב לך בבן זוג? פנים.. ביוגרפיה: ארץ לידה: אוקרינה שנת עלייה (אם לא נולד/ה בארץ): 1995 מגמה בתיכון: שלמה תפקיד בצבא: פסיכודלי דרגת שיחרור: משה עשית טיול אחרי צבא? אם כן, לאן?: למטבח מה היה הרגע המאושר ביותר בחייך עד כה? הקטע שהרשו לי לעשות את גבי..ועשיית גבי [: מה היה הרגע הכי עצוב בחייך עד כה? לא יודע..היו הרבה.. מה המתנה הכי יפה שאי פעם קיבלת ליומולדת? טיסה לפריז? [: אם יש החלטה אחת שעשית בחיים שאת היית יכולה לחזור אחורה בזמן ולשנות, מה היא היתה? לא יודע..מיף. :\ האם יש משהו שתמיד נורא רצית לעשות ואף פעם עוד לא יצא לך? אם כן, מה? צניחה ממטוס..אבל..מיף..יש לי פחד גבהים איום.. מה הזיכרון הראשון שיש לך כילד קטן? ממ..עבור.. באיזה צבע צבוע החדר שלך?ירוק-פיסטוק-קליל משפחה: מספר אחים/אחיות: אח אחד..שמיף..מת..ואחות קטנה ומעצבנת... במה עוסקים ההורים?: אבא-עובד בESC בתור טכנאי מיף..פלאפונים בחינם.. [: אימא-אין ממש..בעיקר סתם עושה בייביסיטר..מיף.. כמה ילדים היית רוצה בעתיד? 2 [: מה עדיף: סוף שבוע עם המשפחה או סוף שבוע עם חברים? דעעע..חברים [: במיוחד כי כולם מסטולים ואף פעם לא משעמם איתם [: חוסך שבטו שונא בנו. מסכימה? הא?! o_O אם היה לך בן, איך היית קוראת לו? לא יודע..אבל איזשהו שם אנגלי-אמריקאי כזה [: אם היתה לך בת, איך היית קוראת לה? כנ"ל יש לך חיות מחמד? אם כן כמה ואיזה? חתולה שחורה כוסית מגניבה ואפלה [: גדים ועם כל הכסף שיש לי עכשיו..מתוכנן לקנות נחש [: אם יש מקצוע (חוקי) אחד שלא היית רוצה לראות את ילדיך עוסקים בו, זהו: מנקי רחובות? :\ באיזה גיל את רואה את עצמך מתחתן? מאיפה לי.. :\ אופי/דעות: מה מילת התואר הכי נפוצה ששמעת נאמרת עלייך? בלאט? [: יצאת לדייט לבית קפה. מי משלם? אני מהי תכונת האופי שלך שאת הכי גאה בה? שאני ממש ממש (לא) חמוד ? [: אם היית יכולה לשנות תכונת אופי אחת בלבד שלך, מה היא היתה? מיף..ביישנות :\.. פרחים – רומנטי או קיטשי? קיטשי איזו מוסיקה/שיר את הכי אוהבת? מוסיקה בעיקר רוק ומטאל..ויש הרבה שירים.. מה הסרט האהוב עלייך? פיינל פנטסטי..וכל טרילוגית מטריקס ושר הטבעות [: מה המאכל האהוב עליך? לא יודע..מיף.. מה המאכל הכי מגעיל בעינייך? איבר מין של שור?
יש הרגלי אכילה מיוחדים? (צמחונית/טבעונית/שומרת כשרות וכולי) לא מיף מה את מעדיפה: מועדונים או בתי קפה? בתי קפה את פוגשת מישהו בבליינד דייט. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו הוא: פנים.. מה הצבע האהוב עלייך? סגול נקישה על עץ נגד מזל רע – סתם אמונה תפלה, או מנהג נחמד? אמונה טפלה אם היית יכולה לגור בכל מקום בעולם חוץ מבארץ, היית בוחרת לגור ב: לונדון את נוסעת באוטו, ועוצרת ברמזור. קבצן נוקש לך על החלון. מה את עושה? מביא לו שקל בערך זכית ב-1000 ש"ח, אבל מותר לך רק לתרום את הכסף לעמותה כלשהי. באיזו תבחרי? אנשים לא טחונים שאין להם כסף לקנות גיטרות שוות יש לך שעה חופשית בין שתי הרצאות. מה את עושה? הולך הביתה..הוא לא ממש רחוק [: מה המאכל הכי מסובך/מורכב שאת יודעת לבשל? כל מיני סוגי ביצים? איזו תכונה את הכי מעריכה/מחפשת בבן זוג? לא יודע..מיף.. האם את טיפוס מופנם או מוחצן? מוחצן יש לך משאלה אחת בלבד לבקש. מה היא תהיה (ולא לומר "עוד אלף משאלות"...)? איזה חפץ דומם היית מביאה איתך לאי בודד? מגזין פורנו(?) מה היית רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך אחרי מותך? קורן לשילטון P: האם את מוכנה לתרום את איבריך להצלת חיים אחרי מותך? כן איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? להקת רוק
האם יש משהו שבחיים לא תסכים לנסות? אם כן, מה? אני אף פעם לא אומר אף פעם הטלפון מצלצל. מי הכי היית רוצה שיהיה בצד השני? ירדן [: כוסית מטריפה שכמותה [: אילולא היית לומדת את מה שאת לומדת עכשיו, מה היית רוצה ללמוד/לעסוק בו? ציף.. מה הריח הכי טוב בעולם? של לק [: מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? ערסיפ ופאקצות אם היתה לך מכונת זמן, לאיזו שנה היית רוצה לנסוע לביקור (ולחזור חזרה)? 1990..נירוונה [[[[[[[[[[[[[[: את מאמינה ברוחות רפאים? לא זכית בלוטו ב- 10 מיליון שקל. מה הדבר הראשון שאת קונה? גיטרה כוסית ומגניבה מה יש לך כרגע על השולחן בחדר? ומה על הקירות?כך מיני ספרי לימודים מפוזרים ושאר בלאגן על הקירות..כלום..אבל עוד מעט הם יהיו מלאים בפוסטרים [: מאמינה באסטרולוגיה? לא

T a b a s c O

New member
נממ..

מיף-אומץ על ידי מרורי -כוסית מדליקה מפורום אוונסנס [: הפרוש של מיף על ידי רורי- "משהו חסר משמעות שתוקעים במשפטים"

יוליה היא רוסיה-?

פרטים כלליים: שם: רועי גיל: 22 זכר/נקבה: זכר יש חבר? לא אם כן, כמה זמן כבר?לא אם לא, מתי היה החבר האחרון? לפני שנה הגדרה דתית (אתאיסטית/חילונית/מסורתית/דתית/חרדית): חילוני מעשנת?: מסניף (סתם לא) מוכנה בן זוג מעשן?: ממש לא מראה חיצוני: גובה: גבוה מאוד מבנה גוף: שחיף צבע שיער: שחור סוג השיער/תסרוקת: תסרוקת רגילה צבע עיניים: חום ירוק קעקועים/פירסינג: לא כלום משקפיים? כן גשר? לא מאיזה חלק בגוף שלך את הכי מרוצה?מהכל (גאד מאיפה הפלצת תשאלה הזאת?) מאיזה חלק בגוף שלך את הכי לא מרוצה? תשובה בשאלה למעלה איזו מאפיין חיצוני (מבחינת מראה) הכי חשוב לך בבן זוג?שיהיה יפה ביוגרפיה: ארץ לידה: ישראל שנת עלייה (אם לא נולד/ה בארץ): מגמה בתיכון: מנהל טכני מכסנאות ממוחשבת בבסיס צה"לי במרכז הארץ תפקיד בצבא: בתהליכי גיוס דרגת שיחרור: ---^ עשית טיול אחרי צבא? אם כן, לאן?: לפני הייתי בסיאטל חודש וחצי מה היה הרגע המאושר ביותר בחייך עד כה? שנולדו לי שני אחייניות מתוקות מה היה הרגע הכי עצוב בחייך עד כה? שאימא שלי וסבתי נפטרו- ויום הזיכרון לחיילי צה"ל(חלק מהפלוגה של אבא שלי נהרגה שם) מה המתנה הכי יפה שאי פעם קיבלת ליומולדת? כרטיס טיסה אם יש החלטה אחת שעשית בחיים שאת היית יכולה לחזור אחורה בזמן ולשנות,כן מה היא היתה? זה די אישי לכן אני לא יגיב האם יש משהו שתמיד נורא רצית לעשות ואף פעם עוד לא יצא לך? אם כן, מה? המון דברים מה הזיכרון הראשון שיש לך כילדה קטנה? הבר מצווה של אחי באיזה צבע צבוע החדר שלך?לבן משפחה: מספר אחים/אחיות: 2 אחות גרה בסיאטל ואח בגבעת עדה במה עוסקים ההורים?: אימא לא בחיים ואבא פננסיונר של צה"ל כמה ילדים היית רוצה בעתיד? מה שבא ברוך הבא מה עדיף: סוף שבוע עם המשפחה או סוף שבוע עם חברים? עם המשפחה חוסך שבטו שונא בנו. מסכימה? אע? אם היה לך בן, איך היית קוראת לו?עדי-בועז אם היתה לך בת, איך היית קוראת לה? דליה יש לך חיות מחמד? אם כן כמה ואיזה? כלבה- גוש שחור מהלך על 4 בת חמש אם יש מקצוע (חוקי) אחד שלא היית רוצה לראות את ילדיך עוסקים בו, זהו:מה שהילדים שלי מחליטים הם דור ההמשך באיזה גיל את רואה את עצמך מתחתנת? 30 את נוסעת באוטו, ועוצרת ברמזור. קבצן נוקש לך על החלון. מה את עושה? זכית ב-1000 ש"ח, אבל מותר לך רק לתרום את הכסף לעמותה כלשהי. באיזו תבחרי? יש לך שעה חופשית בין שתי הרצאות. מה את עושה? מה המאכל הכי מסובך/מורכב שאת יודעת לבשל? איזו תכונה את הכי מעריכה/מחפשת בבן זוג? האם את טיפוס מופנם או מוחצן? יש לך משאלה אחת בלבד לבקש. מה היא תהיה (ולא לומר "עוד אלף משאלות"...)? איזה חפץ דומם היית מביאה איתך לאי בודד? מה היית רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך אחרי מותך? האם את מוכנה לתרום את איבריך להצלת חיים אחרי מותך? איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? האם יש משהו שבחיים לא תסכימי לנסות? אם כן, מה? הטלפון מצלצל. מי הכי היית רוצה שיהיה בצד השני? אילולא היית לומדת את מה שאת לומדת עכשיו, מה היית רוצה ללמוד/לעסוק בו? מה הריח הכי טוב בעולם? מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? אם היתה לך מכונת זמן, לאיזו שנה היית רוצה לנסוע לביקור (ולחזור חזרה)? את מאמינה ברוחות רפאים? זכית בלוטו ב- 10 מיליון שקל. מה הדבר הראשון שאת קונה? מה יש לך כרגע על השולחן בחדר? ומה על הקירות? מאמינה באסטרולוגיה?

נטלישו

New member
אני עדיין בלונדינית!!

בלונדינית- בלונדינית... וגם אני נולדתי באוקראינה...

SAMAR

New member
אתה שתית טבסקו, נכון?

אין קשר, אבל סתם רציתי לדעת אם אני זוכרת אנשים....

Dcup

New member
אני בדרך כלל לא מגיבה

סתם וכאלה, אבל אתה פאקינג מלא פוזה! ילד רד מהענן.. כל מילה ומילה שאמרת הייתה מלאת פוזה ובאה כיד להשוויץ במשו. תכחיש תכחיש אבל אני מכירה את זה וזה עולה לי על העצבים.. אז, ילד, איפה ההורים שלך?!? (זה סתם היה לא קשור, מסע פולין דפק אותי)

EleVaTioN

New member
נמנמנמ ../images/Emo129.gif

פרטים כלליים: שם: אורלע גיל: 16 וחצי זכר/נקבה: נקבה יש חבר? יש
אם כן, כמה זמן כבר? חודש עוד שבוע ככה
אם לא, מתי היה החבר האחרון? הגדרה דתית (אתאיסטית/חילונית/מסורתית/דתית/חרדית): אתאיסטית/חילונית מעשנת?: לא מוכנה בן זוג מעשן?: אם אני מוכנה שהוא יעשן? לא! מראה חיצוני: גובה: 165 או משו מבנה גוף: אעעעעעעע רזה? צבע שיער: שטני/בלונד/חום קיצר משו נחמד
סוג השיער/תסרוקת: ארוף פזור או אם חם קליפס
צבע עיניים: חום קעקועים/פירסינג: הלוואי משקפיים? נייט גשר? נייט מאיזה חלק בגוף שלך את הכי מרוצה? מהגבות?
מאיזה חלק בגוף שלך את הכי לא מרוצה? מה.......אף? לאדעת חחחחחחח
איזו מאפיין חיצוני (מבחינת מראה) הכי חשוב לך בבן זוג? זה הדבר הפחות חשוב בבנזוג... ביוגרפיה: ארץ לידה: ישראל שנת עלייה (אם לא נולד/ה בארץ): מגמה בתיכון: מחשבים תפקיד בצבא: בקרוב
דרגת שיחרור: שטו?$% עשית טיול אחרי צבא? אם כן, לאן?: מה היה הרגע המאושר ביותר בחייך עד כה? עזבו
מה היה הרגע הכי עצוב בחייך עד כה? שהכלב של השכנה מת :/ ושסבא שלי מת... מה המתנה הכי יפה שאי פעם קיבלת ליומולדת? אעעעע....לאזכורת חחחחחחחח, בטח את נלי
(אורגנית שלי) אם יש החלטה אחת שעשית בחיים שאת היית יכולה לחזור אחורה בזמן ולשנות, מה היא היתה? זאת שאלה טובה האם יש משהו שתמיד נורא רצית לעשות ואף פעם עוד לא יצא לך? אם כן, מה? המממממממממממ, לאדעת מה הזיכרון הראשון שיש לך כילדה קטנה? ביומולדת 3 שפתחתי את המתנות והביאו לי בובה של אריה וראיתי את הפרווה שלו והתחלתי לנחש מזה, או שהייתי קטנה וקמתי באמצע הלילע וראיתי עם ההורים שלי זיקוקים מהחלון באיזה צבע צבוע החדר שלך? לבן, אמא לא מרשה שחור :S משפחה: מספר אחים/אחיות: none במה עוסקים ההורים?: אמא שלי כימאית ואבא שלי מנהל משו באיזה מפעל חחחחח כמה ילדים היית רוצה בעתיד? לאדעת מה עדיף: סוף שבוע עם המשפחה או סוף שבוע עם חברים? תלוי חוסך שבטו שונא בנו. מסכימה? הא? אם היה לך בן, איך היית קוראת לו? אעעעעעעעע לאדעתתתתתת........ אם היתה לך בת, איך היית קוראת לה? לאדעת
יש לך חיות מחמד? אם כן כמה ואיזה? אין
אם יש מקצוע (חוקי) אחד שלא היית רוצה לראות את ילדיך עוסקים בו, זהו: חוקי?
, לא הייתי רוצה שהם ישרתו מישו אחר, ינקו, וכל מיני עבודות כאלה באיזה גיל את רואה את עצמך מתחתנת? לאדעת אופי/דעות: מה מילת התואר הכי נפוצה ששמעת נאמרת עלייך? לאדעת, מי מדבר עליי?!
יצאת לדייט לבית קפה. מי משלם? הוא...לא.? מהי תכונת האופי שלך שאת הכי גאה בה? נאמנות אם היית יכולה לשנות תכונת אופי אחת בלבד שלך, מה היא היתה? את הפחדנות
פרחים – רומנטי או קיטשי? קיטשי אבל רומנטי
איזו מוסיקה/שיר את הכי אוהבת? רוק, פאנק-רוק, רוק ישראלי, אתם לא רוצים שנכנס לפרטים, זה לא ייגמר
מה הסרט האהוב עלייך? טומבריידר על סוגיו, השער ה9, ממעמקי הגהנום, ועוד סרטי ג'וני דפ על מיניהם, ספר הג'ונגל! מה המאכל האהוב עליך? פירה, פיצה, המבורגר, אוכל של אמא על סוגיו מה המאכל הכי מגעיל בעינייך? כל הדברים האלה עם הירקות כמו חציל וקישואים ושיט...במיוחד שזה מבושל :S יש הרגלי אכילה מיוחדים? (צמחונית/טבעונית/שומרת כשרות וכולי) לא אני רגילה
מה את מעדיפה: מועדונים או בתי קפה? לא זה ולא זה את פוגשת מישהו בבליינד דייט. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו הוא: הממממממ, מבט? עיניים? מה הצבע האהוב עלייך? שחוררררררררררררררר נקישה על עץ נגד מזל רע – סתם אמונה תפלה, או מנהג נחמד? מנהג נחמד אם היית יכולה לגור בכל מקום בעולם חוץ מבארץ, היית בוחרת לגור ב: איי שם בארה"ב או משו... את נוסעת באוטו, ועוצרת ברמזור. קבצן נוקש לך על החלון. מה את עושה? לאדעת
, הם מסוממים מפחידים! זכית ב-1000 ש"ח, אבל מותר לך רק לתרום את הכסף לעמותה כלשהי. באיזו תבחרי? ואיי לאדעת, אפשר קצת לכל אחת?
יש לך שעה חופשית בין שתי הרצאות. מה את עושה? חוזרת הבייתה אם יש זמן, ואם לא בטח סתם יושבת עם חברות וכאלה מה המאכל הכי מסובך/מורכב שאת יודעת לבשל? אני לא יודעת לבשל.... איזו תכונה את הכי מעריכה/מחפשת בבן זוג? נאמנות... האם את טיפוס מופנם או מוחצן? תלוי מי שואל יש לך משאלה אחת בלבד לבקש. מה היא תהיה (ולא לומר "עוד אלף משאלות"...)? שיהיה שלום? איזה חפץ דומם היית מביאה איתך לאי בודד? מחשב?
מה היית רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך אחרי מותך? למה לחשוב על מצבות?:S האם את מוכנה לתרום את איבריך להצלת חיים אחרי מותך? הממממ כה...יש מצב איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? אני לא
חחחחח סתם, לאדעת האם יש משהו שבחיים לא תסכימי לנסות? אם כן, מה? להרוג מישו, או משו? הטלפון מצלצל. מי הכי היית רוצה שיהיה בצד השני? אהד אילולא היית לומדת את מה שאת לומדת עכשיו, מה היית רוצה ללמוד/לעסוק בו? שומדבר! מה הריח הכי טוב בעולם? אהדדדדד ^^ מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? אע לאדעת אם היתה לך מכונת זמן, לאיזו שנה היית רוצה לנסוע לביקור (ולחזור חזרה)? לאדעת
את מאמינה ברוחות רפאים? לא...לא ממש...לאדעת זכית בלוטו ב- 10 מיליון שקל. מה הדבר הראשון שאת קונה? אעעעעע מה יש לך כרגע על השולחן בחדר? ומה על הקירות? על השולחן? חחחחח אתם צטערו ששאלתם...יש מילון, נרף מחשבון, קלמר, מחברותף דפים, דיסקים, מספריים, ועוד כל מיני שטויות על הקירות? תמונות/פוסטרים של לארה/אנגל'ינה/גוד שארלוט מאמינה באסטרולוגיה? לא

למעלה