שאלון

N i c k i T

New member
הרוב קובע ניר זה שם מקולל!!!!

ליאורי את התברכת בניר נורמלי, גזע נדיר =)

American Girl

New member
שילי../images/Emo70.gif

כינוים:לנה, מיצי(כינוי מפגר שידיד שלי משתמש כדאי להרגיז אותי) תכונה טובה:טובת לב, מצחיקה תכונה רעה:מתעצבנת מהר חולשה: אהבה
אובססיות: בקסטריט פאדיחה: יששש המוןן..... משאלה: להיות מאושרת. זכרון רע: אני מעדיפה לא להיזכר. זיכרון טוב: כשהייתי בארצות הברית. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: סבתא ז"ל פחד: להישאר לבד את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את הקול של ילדה אחת....*אהמ*זונה*אהמ* החג האהוב עליך: פסח אוכל מועדף: פיצהההההה המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: אין. שתיה מועדפת: מיץ סחוט קינוח מועדף: תותים בקצפתתתת ממתק מועדף:שוקולד צבע מועדף: גווינים של כחול חיה מועדפת: דולפיןןן ספורט מועדף: ריצה. ספר:"השעות" וה"גברת עם הקמליות" סרט דיסני מועדף: "מלך האריות" סרט:"השעות" שחקנ\\ית:ניקול קידמן, סנדרה בולוק זמר\\ ת: כריסטינה, ניק, אהרון סדרה מעודפת:"רפואה שלמה" מקצוע אהוב: אנגלית. מקצוע שנוא: מתימטיקה מקום בעולם: ארה"ב המעשה הכי נועז שעשית: אתן לא רוצות לדעת....... המעשה הכי טיפשי שעשית: יש הרבה... פריט לבוש מועדף: נעליים
עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץץץץץץץץ גלידה- בכוס או בוופל? וופל! בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? חסכנית. חוף או הרים? גם וגם. שיר שגורם לך לצחוק: אמממ..... UNITED STATE OF WHATEVER שיר שגורם לך לבכות: ALL ABOUT LOVING YOU השיר של כל הזמנים: DONT WANT TO MISS A THING שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: מנדי... של ווסטלייף. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]: נחמדה... הגלידה הכי טעימה? סורבט פירות יער מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? חיוך, שיער מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? רואה מה שעה מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? חושבת... מה התחביבים שלך? לכתוב, לקרוא, לשמוע מוסיקה את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? נוש נוש/ אהרון קרטר/ניק קרטר. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? דיסקמן, ופלאפון מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? הכי? טיסה לחו"ל מהו החפץ הכי חשוב לך? היומן שלי. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? אממ... עם נוש נוש מכורבלת בשימכה.../עם אהרון מכורבלת בשמיכה. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: ארה"ב.

למעלה