שאלון

hadasrulez

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

כינוים: תכונה טובה: תכונה רעה: חולשה: אובססיות: פאדיחה: משאלה: זכרון רע: זיכרון טוב: זיכרון הילדות הכי חזק שלך: פחד: את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: החג האהוב עליך: אוכל מועדף: המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: שתיה מועדפת: קינוח מועדף: ממתק מועדף: צבע מועדף: חיה מועדפת: ספורט מועדף ספר: סרט דיסני מועדף: סרט: שחקנ\\ית: זמר\\ ת: סדרה מעודפת: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מקום בעולם: המעשה הכי נועז שעשית: המעשה הכי טיפשי שעשית: פריט לבוש מועדף: עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: גלידה- בכוס או בוופל? בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? חוף או הרים? שיר שגורם לך לצחוק: שיר שגורם לך לבכות: השיר של כל הזמנים: שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]: הגלידה הכי טעימה? מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? מה התחביבים שלך? את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? מהו החפץ הכי חשוב לך? ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: אני יודעת שזה ארוך אבל תענו

Miss Kitty

New member
שלי

כינוים: שנשן תכונה טובה: סקרנית תכונה רעה: סקרנית חולשה: שיער יפה/עיניים חודרות אובססיות: אנג'לינה ג'ולי פאדיחה: אוי.. יש המון
משאלה: אין.. זכרון רע: כששברתי את הרגל זיכרון טוב: היום שקיבלתי את הכלב שלי זיכרון הילדות הכי חזק שלך: חלום שהיה לי כשהייתי בת 3.. פחד: חרקים את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 50 סנט/שון פול החג האהוב עליך: פסח אוכל מועדף: ספגטי המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: בצל שתיה מועדפת: מים קינוח מועדף: שוקולד ממתק מועדף: קרמבו צבע מועדף: גוונים של כחול חיה מועדפת: כלב ספורט מועדף: כדורסל ספר: הסיפור שאינו נגמר סרט דיסני מועדף: מלך האריות סרט: שישי הפוך.. אפילו שהוא גם של דיסני
שחקנ\\ית: אנג'לינה ג'ולי/טום וולינג זמר\\ ת: כריסטינה/ג'סטין סדרה מעודפת: מכושפות/הכי גאים שיש מקצוע אהוב: ספורט מקצוע שנוא: מתמטיקה מקום בעולם: החדר שלי המעשה הכי נועז שעשית: לא עולה לי משהו לראש... המעשה הכי טיפשי שעשית: איי.. רשמתי את השם האמיתי שלי בחשבון חסוי של הוטמייל.. פריט לבוש מועדף: ג'ינס עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: הכל גלידה- בכוס או בוופל? וופל בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? בזבזנית.. רק שאני אף פעם לא מוצאת מה לקנות.. חף או הרים? שניהם שיר שגורם לך לצחוק: צ'יקי סונג שיר שגורם לך לבכות: Walk on by של בריטני השיר של כל הזמנים: אממממ... לא יודעת.. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: I cry של ווסטלייף איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]: נקסט
הגלידה הכי טעימה? ווניל מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער/עיניים מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? בודקת מה השעה מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? מכבה את הטלויזיה/מחשב מה התחביבים שלך? אוי.. נקסט
את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? סירת הצלה+משוטים+מצפן ומפה כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? פלאפון מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? עוד כלב מהו החפץ הכי חשוב לך? המחשב
ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? אממממ.. אף אחד בשום מקום.. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: אוסטרליה/אנגליה/ניו יורק
איזה לא החלטית אני...

N i c k i T

New member
שלי...

כינוים: סיו,סיוי וסיוניק =) תכונה טובה: אופטימית תכונה רעה: עצבנית חולשה: בנים
אובססיות: ניק חח פאדיחה: יש הרבה אבל שהכי זכורה לי זה שבאתי לרדת מהאוטובוס והאוטובוס עצר בפתאומיות אז התיק שלי פגע בראש של איזה זקן אחד והוא היה ממש זקן וזה היה ממש לא נעים אמרתי סליחה וירדתי מהר =) משאלה: שאני אהיה מאושרת זכרון רע: שאחותי הייתה בחו"ל
זיכרון טוב: בקיץ שעבר שעבדתי בקייטנה זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא זוכרת פחד: לאבד מישהו קרוב מהמשפחה שלי
את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השם ניר!!!!
החג האהוב עליך: פורים אוכל מועדף: ספגטי המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: כבד בלעעע
שתיה מועדפת: מיץ ענבים קינוח מועדף: שוקולד ממתק מועדף: תפוצ'יפס צבע מועדף: כחול חיה מועדפת: כלב ספורט מועדף: כדור-עף ספר: לא ממש קוראת אבל כל ספר שהוא על גיל ההתבגרות זה נחמד ומצחיק לפעמים =) סרט דיסני מועדף: מלך האריות סרט: אממ כל מיני שחקנ\\ית:ניקול קידמן זמר\\ ת: זמר: גארת' גיטס זמרת: כריסטינה סדרה מעודפת:המורדים מקצוע אהוב:אנגלית/היסטוריה מקצוע שנוא: מתמטיקה
מקום בעולם:הוליווד המעשה הכי נועז שעשית:דפקתי קרמבו לפרצוף לילד שעיצבן אותי
(לא ממש נועז אבל זה מה שאני זוכרת) המעשה הכי טיפשי שעשית: כל דבר שקשור לניר פריט לבוש מועדף: חולצות של פוקס עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ גלידה- בכוס או בוופל? כוס בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? חסכנית חוף או הרים? חוף שיר שגורם לך לצחוק: hey ya
שיר שגורם לך לבכות: my heart will go on השיר של כל הזמנים: my heart will go on שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר:take me away איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]:חיצונית: חמודה יש לי פנים של ילדה ואני קצת גבוהה ודי רזה רגילה לא מיוחדת =) והתנהגותית: ילדה טובה משקיענית ואוהבת לצחוק =) הגלידה הכי טעימה? מקופלת
מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? עושה פיפי =) מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? עושה פיפי =) מה התחביבים שלך? לשמוע מוזיקה, לבלות חברות ועם המשפחה, לראות טי.וי ועוד... את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? ניק אם יכולתי =) כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? בגדים, מברשת שיניים, שעון ונעליים. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? פריט שהיה אצל ניק כמו שאתן רואות אני אובססיבית =) מהו החפץ הכי חשוב לך? אין ממש משהו כזה ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? עם ניק באי בודד =) אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: הוליווד

backstreet girl

New member
אני:

כינויים: רונצ',בקי(בגלל בקסטריט גירל).... תכונה טובה: יצירתית במיוחד. תכונה רעה: עקשנית ביותר. בנים: קווין,ניר איי.ג'יי בריאן והאווי. פאדיחה: הפריעו בשיעור אז המורה טרקה את הדלת ואני שהייתי שקטה כמו דג, צרחתי חזק וכולם הזדעזעו... משאלה: לפגוש את הבויז. זכרון רע: חליתי בדלקת כרום המוח בגיל 5. זיכרון טוב: השנה המורה להסטוריה שבחה אותי מול כל הכיתה על כמה שאני תלמידה מקסימה ואחראית שעובדת כמו שצריך. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כל מיני טיולים לכל מיני מקומות, פיקניקים בחורשות ובפארקים.....כשהייתי בגילאים 5-9 המשפחה שלי הייתה הולכת כל סוף שבוע לטיולים בחיק בטבע...... פחד: מוות
אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: בנתיים אין כזה דבר........ חג אהוב: פורים....וגם יום העצמאות.....וחנוכה...ופסח..... אוכל מועדף: באמת שלא אכפת לי.......רק בלי חריף.... מה בחיים לא תסכימי לאכול: שום לא מבושל...... שתיה מועדפת: קולהההההה....... קינוח מועדף: מוס שוקולד או גלידה..... ממתק מועדף: חמוצים....למרות שזה ממש ממש ממש לא בריא.... צבע מועדף:אדןם עולה..(שיהיה ברור שאני לא אוהדת את הפועל או כל קבוצת כדורגל אחרת)..... חיה מועדפת: אפרוח....... ספורט מועדף: שחייה...... ספר מועדף: כמו סיוון, בדיוק כמוה...... סרט דסני מועדף: בת הים הקטנה.... שחקן: אין ספציפי..... שחקנית: כנ"ל..... זמר: רובי ווליאימס.... זמרת: כריסטינה אגילרה..... סדרה מודעפת: תשוקות והמורדים. מקצוע מועדף: היסטוריה........ מקצוע שנוא: מ-ד-ע-י-ם.... מקום העולם: פלורידה..... המעשה הכי נועז שעשיתי: הלכתי מכות עם אחת "המלכות של השיכבה".... עם הכי סנובית מבין כולם כי האחרות הן סופר נחמדות..... המעשה הכי טיפשי שעשית: הם יותר מדי טיפשיים ואני לא רוצה להביך את עצמי...... לבוש מועדף: כל בגד שיושב עליי נוח ושמוצא חן בעייני..... עונה: ה-כ-ו-ל.... גלידה בכוס או בוופל: בוופל לא הבנתי את השאלה עם הכוסות... חוף או הרים: הרים... שיר שגורם לי לצחוק: שירים מצחיקים ..לא עולה לי כרגע..... שיר שגורם לי לבכות: show me the meaning of beaning lonely שיר של כל הזמנים: אחד מהשירים של ביטלס... אני: חיצונית: 1)שיער חום עד הכתפיים. 3)עיניים חומות. 3)גבוהה ורזה. פנימית: 1)יצירתית ,אמיתית ומשקיענית. 2)אנרגייתית עם המון מרץ ועם המון שמחה. 3)עקשנית עם בטחון עצמי מופרז. גלידה: ריבת חלב...... מה הדבר הכי מושך שצל המין השני: אם הוא אמיתי......אם הוא מצחיק... מה בדבר הראשון שאת עושה ברגע שאת קמה בבוקר: מסדרת את המיטה..... מה הדבר שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: לוקחת את הפלטות שלי מהכוס. מה התחביבים שלך:*לשמוע מוזיקה *לגלוש באינטרנט *לרקוד *לנגן בפסנתר. את מי היית לוקחת לאי בודד: את קווש
אני לא הייתי שוכחת: מברשת שיניים ,בגדים, נעליים..... מה הדבר שאת הכי רוצה לקבל: 100 במתמטיקה. מהו החפץ הכי חשוב לך: הספר שירים שלי.....והדיסקים שלי.... הייתי רוצה להיות עכשיו עם קווש
הייתי רוצה לגור בפלורידה..... שיואו זה לקח לי יותר מ50 דקות............

bshainb

New member
תשובתי לשאלון

כינוים:שנינה,שניני,ניני ועוד הרבה... תכונה טובה:צוחקת הרבה תכונה רעה: חולשה:לפופה שלי
אובססיות:לפיגו cc
פאדיחה:שנפלתי במדרגות בבצפר
זה היה ביסודי
משאלה:לא מגלה
זכרון רע:אוייי...ששיחקתי ביסודי ואז נפלתי ונכנס לי אבןלרגל יואו זה כאב
זיכרון טוב:שאמא שלי הסכימה לי להכניס את פופה הביתה
זיכרון הילדות הכי חזק שלך:זה ממש הרבה פחד:גוקים את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את המשפט יש לך פוטנציל ואת לא משתמשת בו החג האהוב עליך:פורים אוכל מועדף:סיני (זה שאוכלים בארץ לא בסין) המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול:חומוס שתיה מועדפת:מים קינוח מועדף:אגרול (זה לא ממש קינוח נכון?) אז עוגית מזל
אין אני חולה על אוכל סיני ממתק מועדף:משו עם שוקולד או תפוציפס צבע מועדף:צבעים של כחול חיה מועדפת:חתול
ספורט מועדף:כדורגל (רק לשחק)
ספר:מצטערת לא קוראת... סרט דיסני מועדף:מלך האריות סרט:סרטים של זאן קלוד ואן דם
או סרטי אימה שווים
שחקנ\\ית:זאן קלוד ואן דם וגם את פול ווקר
זמר\\ ת:בואו נשנה ללהקה: בקסטריט בויז my love סדרה מעודפת:מכושפות\חברים מקצוע אהוב:אין כזה מקצוע שנוא:כולם מקום בעולם:כל מקום שזורח בצמחיה ירוקה המעשה הכי נועז שעשית:לא נרא לי שיש כזה
המעשה הכי טיפשי שעשית:בואו נראה...לא עולה לי לראש פריט לבוש מועדף:בגדי ספורט עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף
גלידה- בכוס או בוופל?בכוס בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית?בזבזנית שחבל על הזמן
חוף או הרים?לא חשבתי על זה אף פעם... שיר שגורם לך לצחוק:הוקי פוקי (אם אני לא טועה ככה קוראים לו) שיר שגורם לך לבכות:אני יודעת שזה מצחיק אבל מרוב שהוא שיר כזה יפה ושקט הוא פשוט גורם לי לפכות וזה השיר של בקסטריט ill never break ur heart השיר של כל הזמנים:שירים של בקסטריט שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר:הופ איזה תחת (משו כזה) איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]:אמממ... הגלידה הכי טעימה?גלידת מסטיק מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?הפנים מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר?מבררת מה השעה מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון?קוראת לפופה שלי שתבוא לישון איתי
מה התחביבים שלך?המון... את מי היית לוקח\\ת לאי בודד?אולי זה נשמע קצת מעצבן אבל זה אמיתי...את אהבת חיי בקסטריט (נראה לי שאני צריכה לשנות את האובססיה שלי) כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית?אותי
מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל?יבת קטן עם גינה ענקית לגדל שם את החיות שאני רוצה מהו החפץ הכי חשוב לך?הדיסקים של בקסטריט וזה הכל אמיתי ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה?זה שמור ב
י אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה:באגדות... סתם...זה פשוט מקום שרק באגדות הוא יכול להיות

bshainb

New member
אופססס...

שכחתי תכונה רעה... אז אולי זה שכחנות? לא ..לא... לא אוהבת ילדים קטנים? כן...
אני לא בטוחה שזה כזה רע אבל שיהיה

hadasrulez

New member
../images/Emo79.gifMe../images/Emo79.gif

כינוים: מה לא
פומבה, בובס, בוברית, דסי, שובס, שובסה וכו'... תכונה טובה: מצחיקה תכונה רעה: בוכה שאחרים בוכים, מאחרת קבועה חולשה: לדיגדוגים אובססיות: לכרית שלי פאדיחה:אני מלכת הפאדיחות
משאלה: להצליח במה שאני רוצה זכרון רע: הניתוח שעשיתי בכיתה ב' זיכרון טוב: הטיול בת מצווה שעשיתי עם חברות שלי זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הבובה שלי של קיפי (הקיפוד מרחוב סומסום) פחד: מחטים וג'וקים בעעעעע את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: נמאס לי כבר! ו... יש לך פונטנציאל אבל הוא לא ממומש... את יכולה להגיע להרבה יותר החג האהוב עליך: אמממ... פורים אוכל מועדף: פיצה המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: כרוב ניצנים... כבד... אוכל וזר או משו שזז לי בתוך הצלחת שתיה מועדפת: ספרייט וקולה קינוח מועדף: גלידהה ממתק מועדף: קינדר בואנו... או משו כזה.. צבע מועדף: גווני כחול חיה מועדפת: כלב ספורט מועדף: שחייה ספר: אנגוס חוטיני ונשיקות חזותיות סרט דיסני מועדף: מולאן סרט: שישי הפוך שחקנ\\ית: לינדסי לוהאן, ג'יימס לאפרטי וצ'אד מאריי זמר\\ ת: כריסטינה ואהרון סדרה מעודפת: חברים\מכושפות מקצוע אהוב: אמממ... *חושבת*... הסטוריה ואנגלית מקצוע שנוא: הכל! מקום בעולם: שוויץ ופלורידהה המעשה הכי נועז שעשית: אממ... אין לי שיימץ.. המעשה הכי טיפשי שעשית: דפקתי את הרגל שלי בשפיץ של השולחן ודפקתי לי את חופש חנוכה.. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וחולצה צמודה או לבוש ספורטיבי עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ!! גלידה- בכוס או בוופל? וופלללל בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? אני חוסכת ואז מבזבזת הכללל חוף או הרים? גם וגם שיר שגורם לך לצחוק: השיר של בימבה (התוכנית שהייתה ממזמן בערוץ 6) שיר שגורם לך לבכות: How long של dream השיר של כל הזמנים: Dont speak שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: Bad girls איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]: אוךך אין לי כוח לפרט... סורי אני במצב רוח לא משו הגלידה הכי טעימה? שוקולד עוגיות ופפרו רושר (ככה כותבים??) מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער ועיניים מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? חוזרת לשיו.. סתם סתם.. אני מכבה את השעון המעורר מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? מכוונת את השעון המעורר מה התחביבים שלך? לצייר, לשיר, לבלות עם חברים, ללכת לים... את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? את אהרון קרטר
כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? דיסקמן, בגדים, מחברת עם עיפרון. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? צריכה לחשוב על העניין.. מהו החפץ הכי חשוב לך? השרשרת שלי והדיסקמן שלי ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? עם אהרון בחופי פלורידה (אשליות זה טוב לבריאות
) אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: ושוב... פלורידה או שוויץ

Y H

New member
התשובות שלי...

כינוים: ג'יפ, פאתי תכונה טובה: עוזרת לאחרים תכונה רעה: מאחרת... חולשה: לשוקולד אובססיות: שוקולד ולניקיון פאדיחה: יש הרבה!!! דיבור משינה בחברת אנשים או בטלפון... משאלה: באמת... בפורום של בקסטריט בויז??? נחשו... זכרון רע: הצבא זיכרון טוב: מטיולים שנתיים זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אני עומדת מחוץ למעון פשוש ומריחה ורדים פחד: מרוחות רפאים, חיזרים ולחיות ולמות לבד את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: מדונה בהופעה חיה והמשפט-בואי ניפרד החג האהוב עליך: פסח, בגלל החרוסת אוכל מועדף: תפוחי אדמה בכל צורה המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: שקשוקה שתיה מועדפת: ורג'ין וניל קינוח מועדף: גלידה וניל עם פיצפוצים ממתק מועדף: שוקולד בכל צורותיו צבע מועדף: כחול-סגול חיה מועדפת: חתול לבן ספורט מועדף: יש הרבה ספר: A WALK TO REMEMBER סרט דיסני מועדף: לא זוכרת אותם סרט: יש הרבה שחקנ\\ית: סנדרה בולוק זמר\\ ת: ניק........ סדרה מעודפת: סיינפלד מקצוע אהוב: חשבונאות וכלכלה מקצוע שנוא: אזרחות מקום בעולם: כל מקום שאני נמצאת ואהיה המעשה הכי נועז שעשית: לרדת לאילת המעשה הכי טיפשי שעשית: להסתפר פריט לבוש מועדף: חולצות גולף עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב, בגלל פסח גלידה- בכוס או בוופל? וופל בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? גם וגם חוף או הרים? תלוי במצברוח שיר שגורם לך לצחוק: חן, על משקל סטן שיר שגורם לך לבכות: HAVA U EVER? השיר של כל הזמנים: - שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: כל השירים של בקסטריט בויז וסאבלימינל איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]: קטנה וחמודה הגלידה הכי טעימה? וניל עם עוגיות מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער ארוך ומטופח מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? חוזרת לישון מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? משחקת בפלאפון מה התחביבים שלך? לרקוד, לשחק במחשב, סרטים טובים, חבר שלי ולהצחיק אחרים את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? חבר שלי כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? מברשת שיניים ומשחה, קלטת עם מוזיקה טובה מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? רולרבלידס מהו החפץ הכי חשוב לך? היומן שלי ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? ניק ואיפה שהוא אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: מקום שקט

backstreet n1

New member
אמ...

כינוים:איןלי.. תכונה טובה: יצירתית תכונה רעה: קשנית חולשה: ני בוכה מכל דבר אובססיות:לבאקסטריט בויז פאדיחה:נפתחה לי החזיה בים.. משאלה:לפגוש את הבאקסטריט בויז זכרון רע:מכיתה ו' זיכרון טוב:שהייתי באילת עם חברות זיכרון הילדות הכי חזק שלי:הטיולים של סופשבוע פחד: לא לפגוש את הב.ס.ב לעולם אנילעולם לא רוצה לשמוע שוב: שהבקסטריט לא באים לארץ...אופי! החג האהוב עלי:פורים! אוכל מועדף:אורז המאכל שאני שונאת ובחיים לא אסכים לאכול:שקשוקה!
שתיה מועדפת:מים קינוח מועדף:גלידה ממתק מועדף:שוקולד צבע מועדף:מתחלף...עכשיו ירוק חיה מועדפת: כלב ספורט מועדף: שחיה ספר:הנערה מבית השכן, סיפורים חמים לחורף חם,המאהב סרט דיסני מועדף: מוצאים את נמו! סרט:מתחלף,עכשיו החוש השישי שחקנית: אנג'לינה ג'ולי זמרת:כריסטינה אגילרה אבל מעל הכל הבאקסטריט!
סדרה מעודפת:חברים מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא:מתמטיקה!
מקום בעולם: ישראל המעשה הכי נועז שעשיתי: צעקתי על מורה...זה נחשב? המעשה הכי טיפשי שעשית: רבתי עם החברה הכי טובה שלי בגלל בחור.. פריט לבוש מועדף:ג'ינס שלאחרונה נקרע לי!!! עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיץ! גלידה- בכוס או בוופל? כוס! בזבזנית או חסכנית? חסכנית.. חוף או הרים? חוף שיר שגורם לי לצחוק:can't hold us down שיר שגורם לי לבכות: how did i fall in love with you? ו- walk away של כריסטינה השיר של כל הזמנים: the perfect fan שיר שאני אוהבת היום, אבל לא הייתי מכירה אותו אילולא חבר: reasons..המלצה מחבר איך היית מתארת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]:ממ...אני לא מכוערת זה בטוח..יפה?לא יודעת..אני עם משקפיים אומרים לי שישלי עיניים יפות רק המשקפיים מסתירות אז אני משתדלת להשים עדשות..מבפנים אני די רגישה, אני יצירתית מאוד,ו...זהו.. הגלידה הכי טעימה?וניל עם פצפוצים או עוגיות מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? מצחצחת שיניים מה התחביבים שלך?לישון...לראות טי.וי...לשמוע מוזיקה... את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? את הבאקסטריט...(אם הם יסכימו..) כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית?דיסקמן, דיסקים, מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל?פגישה עם הבויז! מהו החפץ הכי חשוב לך? הדיסקמן שלי ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? במיטה...עם ניק...חח..סתם..בקנייון עושה שופינג עם החברה שלי אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה:ליד אולפן ההקלטות של הבויז

N i c k i T

New member
חחח סתם אחד שהיה לי איתו קטע

אבל זה מזמן נגמר וכפי שאת מבינה..לא נגמר טוב

backstreet girl

New member
גם הניר שלי חרא אבל מצד שני מתוק...

תגידי שינית את האייסיקיו....????. תכנסי ונדבר על הנירים אם אינך עסוקה ......

LiOr CaRtEr

New member
אני דווקא מכירה ניר שהוא אחד האנשים

הכי מתוקים בעולם! אם כבר - תום זה שם די מקולל....

backstreet girl

New member
כל ני שאני אוהבת....

ניר-משהו שאני מאוהבת בו ניק- ניק קרטר ניב- אח שלי.....

NarihS

New member
אני מכירה שני נירים

שהם ילדים מהכיתה שלי, והם הילדים הכי מעצבנים שראיתי בעולם!!

למעלה