שאלון שישי

may17g

New member
לא הטור של יאיר לפיד! ספר הטורים!

יש ספר שמרכז את כל הטורים המוצלחים שיאיר לפיד כתב במאה שנה האחרונות בערך (קוראים לו "עומדים בטור") אותו קראתי (לא חשבתי שטור זה ספר, תודה רבה
) תנך זה זוועה ונדפקו לי המסרים.....=/

maymayush

New member
חח קראתי גם ספר טורים שלו וגם את

הטור השבועי ככה שאני מכוסה... עכשיו אני מבינה למה לא ענית לי על המסר... טוב נו כבר לא משנה.

TauberiT

New member
נקווה שיהיה שקט, עכשיו הפרסומות...

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? קונה גיטרה אקוסטית
מה משחק הילדים האהוב עליך? בובות, נראלי. או אמא וילדה ואבא וכל זה
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? משהו בעיצוב, אולי עיצוב פנים או אדריכלות... מהו הצבע האהוב עליך? כתום-ירוק
או מה?
מה השתיה המועדפת עליך? קוקה קולה
מה הספר האחרון שקראת? צ'ופן דה וינצ'י, ואני עכשיו באמצע מלאכים ושדים
את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? לא יודעת, שניהם זה כיף
את יודעת לנגן? כן
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? חזרתי הביתה
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? לישון?
מה השיר האחרון ששמעת? להתראות נעורים שלום אהבה [משינה] כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם? יודן ומיה בני כמה הם? 18 ו8 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? מאוחר
באיזה שעה קמת היום? בקושי ישנתי, אבל לגמרי התעוררתי ב7 ואז חזרתי לישון ב7 וחצי ואז התעוררתי ב12 וחצי ואז שוב ישנתי כמה שעות
כמה זוגות נעליים יש לך? לא יודעת
על איזה צד ישנת בלילה? הרבה מה הצבע של השיער והעיניים שלך? חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? לא הלכתי לבצפר
לא דיברתי איתו
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אחותי וחברה שלה, והן מעצבנות אותי. מאוד. שיואו שילכו לישון כבר יא בנות 8! מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? של"ח
והיסטוריה
מה המקצוע שאת הכי שונאת? אנגלית וגיאוגרפיה מה הצבע של החולצה שלך? ירוק בהיר-טורקיז וצהוב בננה כזה.. מה אכלת בצהרים? מרק ושניצל תירס
יש לך עגילים / קעקועים? עגילים באיזה פורומים את כותבת? אני לא ממש כותבת בעוד פורומים איזה דיסקים יש לך? הרבה, בעיקר מוזיקה ישראלית איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פורום חנות פתוחה
באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? פה?
לאיזה חוגים את הולכת? גיטרה [יוני: "אני לא חוג!"
], ולרקוד... מה את רוצה לעשות עכשיו? לדבר איתו
עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 4? מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? אין לי שמץ. שבוע וחצי לא הייתי בבצפר
באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? איטליה
את או אה?
כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 1? מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? מזמן
השתמשת פעם באיקון איזה?
ישנת הלילה עם שמיכה? הו, כן^_^ איך אפשר בלי?
עשית פעם בנג'י / סנפלינג? הייתי רוצה
איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? לא ראיתי, ולא נראלי שאני אראה.. ושאלת השבוע: מה הבגרות הכי מלחיצה שאתם הולכים לעשות/ עשיתם? כולן?
הודגש באמצעות מדגישומטיק
משהו בחיי הולך להשתנות...

lital4321

New member
שלי אעאע

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר-עדיף שאני לא יגיד מה משחק הילדים האהוב עליך-דג מלוח מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה-אני רוצה להיות זונה מהו הצבע האהוב עליך-ירוק או מה השתיה המועדפת עליך-קולה מה הספר האחרון שקראת אשראם את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע-קולנוע את יודעת לנגן-בערך מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב-למדתי והרבה להיסטוריה... מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב-לישון מה השיר האחרון ששמעת-סופר סטאר אביב גפן כמה אחים יש לך-2 איך קוראים להם-אלמוג וניצן בני כמה הם-14 ו9 באיזה שעה הלכת לישון אתמול-11 באיזה שעה קמת היום-11 כמה זוגות -נעליים יש לך6 על איזה צד ישנת בלילה -כולם מה הצבע של השיער והעיניים שלך-חום,חום ירוק דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה-אפחד
מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר-אין מה המקצוע שאת הכי שונאת-מתימטיקה ללא ספק הבלתי מעורער מה הצבע של החולצה שלך-אדום מה אכלת בצהרים-מרק יש לך עגילים / קעקועים-קעקוע ועגיל למעלה באוזן באיזה פורומים את כותבת-זה רוק ישראלי ועוד איזה קומונה איזה דיסקים יש לך-נו.. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז-לא יודעת באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה-תפוז לאיזה חוגים את הולכת-לא הולכת מה את רוצה לעשות עכשיו-פיפי עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)5 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת-שוקולד באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)-הולנד את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו-2 מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר-שנים השתמשת פעם באיקון-כן ישנת הלילה עם שמיכה-כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה-שנות השבעים ושאלת השבוע: מה הבגרות הכי מלחיצה שאתם הולכים לעשות/ עשיתם?הסטוריה

NoAmOoOsH

New member
עונה :]

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר קונה סוס, תורמת לצער בעלי חיים, מחלקת למשפחה והולכת לשופינג מטורף! מה משחק הילדים האהוב עליך גומי מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה אינלימושג מהו הצבע האהוב עליך תכלת\כחול\סגול או מה השתיה המועדפת עליך אממ..מנגו\קולה מה הספר האחרון שקראת לא זוכרת=\\ איזה ספר לפרוזנטציה באנגלית את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע בקולנוע!! את יודעת לנגן כן! גיטרה, קצת פסנתר וגם אם אני זוכרת חלילית, אהה כן ואני גם יודעת כל מיני מקצבים בתופים =] מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב חזרתי הביתה מחברה (היה לה יומולדת) מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב אלך לישוןן! מה השיר האחרון ששמעת מצטערים\אביב גפן כמה אחים יש לך 1 איך קוראים להם ירדן בני כמה הם 18 ומשו באיזה שעה הלכת לישון אתמול 24:00 באיזה שעה קמת היום רבע ל-7
כמה זוגות נעליים יש לך שנייה אני סופרת [רציני] 16!
על איזה צד ישנת בלילה מאיפה לי מה הצבע של השיער והעיניים שלך חום, חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום טוב- הייתי בקניון עם חברה, והיה לחברה שלי יומולדת=] רע- הייתי בבצפר! מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה בוני הכלבה המושלמת שלי והיא ישנה! מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר פיכסה שומדבר! מה המקצוע שאת הכי שונאת ה-כ-ל! לגמרי! מה הצבע של החולצה שלך צהוב, של הצופים
מה אכלת בצהרים לא אכלתי..רק לחם שום מסברו =] יש לך עגילים / קעקועים עגיל באוזן+2 באוזן שנייה, ויש לי קעקוע מנצנצים כזה..
באיזה פורומים את כותבת פה ובגלעד שגב! איזה דיסקים יש לך כל מיני איזה פורום לדעתך חסר בתפוז לאדעת באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה תפוז!! [פה!] לאיזה חוגים את הולכת סוסים, גיטרה וחדר כושר מה את רוצה לעשות עכשיו לישון! עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) 4 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת נראהלי קוטג' [יאמי!] באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) לאדעת את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו 1 מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר מזמןן!! נראה לי בתחילת שנה השתמשת פעם באיקון עכשיו
ישנת הלילה עם שמיכה כעע עשית פעם בנג'י / סנפלינג בנג'י בסופרלנד נחשב?! זה כיפפ! איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה וואלה לא ראיתי היום טלוויזיה! ושאלת השבוע: מה הבגרות הכי מלחיצה שאתם הולכים לעשות/ עשיתם? חכו יש עוד שנה!

.

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר-לא יודעת מה משחק הילדים האהוב עליך-שוטרים וגנבים מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה-שחקנית תאטרון/קולנוע מהו הצבע האהוב עליך-שחור או מה השתיה המועדפת עליך-אייס קפה מה הספר האחרון שקראת-רודף עפיפונים את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע-קולנוע דע את יודעת לנגן-לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב-הייתי במסעדה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב-לישון מה השיר האחרון ששמעת-עזבו P: כמה אחים יש לך-1 איך קוראים להם-אדווה בני כמה הם-12 באיזה שעה הלכת לישון אתמול-12 באיזה שעה קמת היום-8 כמה זוגות נעליים יש לך-3 על איזה צד ישנת בלילה-לא יודעת מה הצבע של השיער והעיניים שלך-שיער שחור עיינים ירוקות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום-קיבלתי סולו בריקוד, זה חרא יום. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה-אף אחד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר-תאטרון וריקוד מה המקצוע שאת הכי שונאת-אנגלית:S מה הצבע של החולצה שלך-שחור מה אכלת בצהרים-בייגל יש לך עגילים / קעקועים-היה ז"ל באיזה פורומים את כותבת-בעיקרון רק זה איזה דיסקים יש לך-לא יותר מדי איזה פורום לדעתך חסר בתפוז-דודות באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה-בפורום לאיזה חוגים את הולכת-מודרני/בלט מה את רוצה לעשות עכשיו-לישון עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)1 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת-אני לא אוהבת סנדוויצים באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)לא יודעת את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו-1 מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר-לא זוכרת השתמשת פעם באיקון -בטח ישנת הלילה עם שמיכה-כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג-לצערי לא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה-אני לא ושאלת השבוע: מה הבגרות הכי מלחיצה שאתם הולכים לעשות/ עשיתם?כיתה ט'

driffted girl

New member
הופלי דופלי דו-די-דו ../images/Emo6.gif...

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר; מפנקת את עצמי ואת המשפחה ומקימה מחסה לילדים חוסים מה משחק הילדים האהוב עליך; קלאס
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה; להישאר אני ולהיות עורך דינית
מהו הצבע האהוב עליך; ירוק מה השתיה המועדפת עליך; הדגש|קולה
מה הספר האחרון שקראת; עולמה של סופי את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע; |בית את יודעת לנגן; על המצפון של אנשים :- D
סתאם נו-קצת על גיטרה ואורגן/פסנתר
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב; שיחקתי רמי קוביות עם ההורים מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב; עפה למיטה מה השיר האחרון ששמעת; the turtles- so happy together כמה אחים יש לך; 3 איך קוראים להם; אייל, אורן, לירז בני כמה הם; ג-ד-ו-ל-י-ם- 34, 31, 25 באיזה שעה הלכת לישון אתמול; 04:48
באיזה שעה קמת היום; 12:00 כמה זוגות נעליים יש לך;בואו תספרו אתם
על איזה צד ישנת בלילה; כמו כל לילה- בטן מה הצבע של השיער והעיניים שלך; - חום ו...חום
דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום; התחלנו חזרות למסיבת סיום
, יש לי כאבים בחזה בצד ימין
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה;
אפ'חד
מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר; תיאטרון
מה המקצוע שאת הכי שונאת; מתמטיקה
מה הצבע של החולצה שלך; בורדו מה אכלת בצהרים; זיתים ועוף
[
מלקק שפתיים
]
יש לך עגילים / קעקועים; 10 עגילים
באיזה פורומים את כותבת; עברי
, באר שבע
איזה דיסקים יש לך; הכל עברי, שייגעצ -משקאות חריפים, מוש בן ארי- דרך, היהודים- לייב, מוניקה סקס- הכל, אביב גפן-זה רק אור הירח, ממנטו מורי, שומקום והידסק הכפול- האוסף, אבריל לווין שניהם, נימרוד שיקלר- נציל את היום, אביתר בנאי- עומד על נייר, יוני בלוך- אולי זה אני, בוב דילן- האוסף וזייהו
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז; פורום למגה- סטאר אמיתית; אורפז
באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה;
לאיזה חוגים את הולכת;
אני לא
מה את רוצה לעשות עכשיו; |הדגש הייתי רוצה להיות עם בייבי שלי במסיבה
עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10); 5 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת; חלבה
באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו; כל המונורת שנמצאות בו- אחד
|
מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר; עבר איזה שבוע וחצי, דאמ יש לי פערים להשלים
השתמשת פעם באיקון; בשו
ישנת הלילה עם שמיכה; כמו כל לילה, מעל הראש|סדגש עשית פעם בנג'י / סנפלינג; i wish איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה; דוקו סלב ושאלת השבוע: מה הבגרות הכי מלחיצה שאתם הולכים לעשות/ עשיתם?
אזרחות...ככה זה כשהנתונים עומדים על כך שכל ילד 6 נכשל בבגרות
שבוע מדהים!!

FollowTheLIDER

New member
עכשיו את!

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר שמה בבנק. מה משחק הילדים האהוב עליך מחבואים מזתומרת.. מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה היי.. אני כבר גדולה
מהו הצבע האהוב עליך כתום
או
מה השתיה המועדפת עליך קולה מה
מה הספר האחרון שקראת לא זוכרת
את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע זה מאווווד תלוי.. בעיקר תלוי עם מי
את יודעת לנגן יאפ.. על גיטרה ופסנתר.. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב הייתי במסיבה מטוררררפת
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשבאלך לישון כמו גדולה.. כי אני כל כך מתה מה השיר האחרון ששמעת אממ...אני לא זוכרת.. אבל דבוק לי בראש Nobody's wife
כמה אחים יש לך2 איך קוראים להםהדר וירדן בני כמה הם16 ו11 באיזה שעה הלכת לישון אתמול3 באיזה שעה קמת היום12 כמה זוגות נעליים יש לךאין לי מושג על איזה צד ישנת בלילהאני זזה המון בלילה מה הצבע של השיער והעיניים שלך שחור וחום.. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום דבר רע >> לא נראה לי שקרה לי.. דבר טוב >> אהמ..
אני אשמור את זה לעצמי תודה. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה פו הדוב שלי.. יושב על המיטה ובוהה.. מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספרמה זה? מה המקצוע שאת הכי שונאת
מה הצבע של החולצה שלך לבן מה אכלת בצהריםלא אכלתי צהריים
ולא בוקר
יש לך עגילים / קעקועיםנופ באיזה פורומים את כותבתהיר איזה דיסקים יש לך אתם באמת רוצים שאני אספר לכם את הכל? איזה פורום לדעתך חסר בתפוזפורום חולון
באיזה אתר את נמצאת הכי הרבהאממ.. וואלה לאיזה חוגים את הולכת חוג צה"ל מה את רוצה לעשות עכשיולישון! אבל השאלון הזה לא נגמר! עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)6 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלתחומוס באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)ניו זילנד את או מה?!
כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו 3 מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגרשנייים השתמשת פעם באיקון מזה..? ישנת הלילה עם שמיכהדה עשית פעם בנג'י / סנפלינגלא
איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיהארץ נהדרת ושאלת השבוע: מה הבגרות הכי מלחיצה שאתם הולכים לעשות/ עשיתם? בגרות??
בהצלחה לכם וזה ..

../images/Emo105.gifאני עד שיגמר לי הזמן....

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר: מה לא?
מה משחק הילדים האהוב עליך: שאלה קשה, אולי מחבואים
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה: מעצבת גרפית
מהו הצבע האהוב עליך:כחול... או
מה השתיה המועדפת עליך: סחוט טרי של פריגת...
מה הספר האחרון שקראת: שנים שלא קראתי ספר
את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע: גם וגם
את יודעת לנגן: לצערי, ממש לצערי לא!
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: צחצחתי שיניים
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אני הולכת ללמוד למבחן באלגברה!
מה השיר האחרון ששמעת: הוא מתנגן עכשיו בקרע עברי שר את "פקח אני פורק סחורה" בשידורי המהפכה....
כמה אחים יש לך: 3, כולם בנים חוץ ממני
איך קוראים להם: יותם, איתמר וסתיו
בני כמה הם: 16[עוד מעט], 8, 6 וחצי
באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 12 בערך...
באיזה שעה קמת היום: 7:30
כמה זוגות נעליים יש לך: הרבה, אבל אני הולכת בערך עם שניים...
על איזה צד ישנת בלילה: לא יודעת
מה הצבע של השיער והעיניים שלך: שחור וחום כהה
דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום: האחים שלי העירו אותי בצעקות(זה הרע), ועדיין לא קרה טוב
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה:אף אחד
מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר: אין ממש, כולם על-הפנים אבל נגיד שהיסטוריה(בגלל המורה) טוב אנשים, אני חייבת ללכת ללמוד למבחן, אני אשלים אח"כ את המשך השאלון, שבת שלום...

|ממשיכה|

מה הצבע של החולצה שלך:שחור
מה אכלת בצהרים: סלט
יש לך עגילים / קעקועים: לא...
באיזה פורומים את כותבת: כאן[= ואצל גלעד שגב
איזה דיסקים יש לך: של עברי[את כל השישיה], של גלעד שגב, אבי גיריניק, הפרוויקט של עידן רייכל, מירי מסיקה, אוהד חיטמן ויש עוד המון...
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז: אבי גרייניק
ואיתן אורבך
באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה: תפוז
לאיזה חוגים את הולכת: אני לא ממש בחוגים, אני הולכת המון לחדר כושר אבל....
מה את רוצה לעשות עכשיו: בא לי הופעה היום בערב, רק חבל שאין]=
עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10): עכשיו? 4
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת: זה היה אתמול, ונראה לי טחינה
באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל):
לא יודעת את או
כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו: 3...
מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר: לא יודעת, מזמן
השתמשת פעם באיקון : לא
[סתם...]
ישנת הלילה עם שמיכה: ברור
עשית פעם בנג'י / סנפלינג: לא....
איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה: אממ לא יודעת, אני צריכה לגמור לחרוש למבחן
ושאלת השבוע: מה הבגרות הכי מלחיצה שאתם הולכים לעשות/ עשיתם?עוד לא עשיתי, אבל במתמטיקה

MIKY girl

New member
אני..

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר- קודם תנו לי שלושה מליון דולר ואני אני אדע.. מה משחק הילדים האהוב עליך- מונופול... מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה- בעע.. לא ממש יודעת.. מהו הצבע האהוב עליך- לבן וירוק או מה השתיה המועדפת עליך-לימונדה מה הספר האחרון שקראת- המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע- בבית את יודעת לנגן- קצת מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב -שיעורים (יאיי...) מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב- שיעורים (יאיי) מה השיר האחרון ששמעת- עלה נישא ברוח של שושנה דמארי עם עידן רייכל כמה אחים יש לך-1 איך קוראים להם-עומר בני כמה הם-11 באיזה שעה הלכת לישון אתמול- 12 באיזה שעה קמת היום-8 כמה זוגות נעליים יש לך-6 על איזה צד ישנת בלילה-לא נראה לי שאני אמורה לדעת את זה.. מה הצבע של השיער והעיניים שלך-חום וחום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום-אין לי כוח לכתוב מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה-אני.. מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר-ספרות מה המקצוע שאת הכי שונאת-ערבית מה הצבע של החולצה שלך-תכלת מה אכלת בצהרים-מנה חמה... יש לך עגילים / קעקועים-עגילים באיזה פורומים את כותבת-רק זה איזה דיסקים יש לך- הרבה מדי בשביל להגיד את כולם איזה פורום לדעתך חסר בתפוז-אל תשאלו אותי את זה באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה-אני לא נמצאת כל כך באתרים, בעיקר פורומים לאיזה חוגים את הולכת-בלט מה את רוצה לעשות עכשיו-לאכול עד כמה מה שאת עושה כיף אומשעמם (מ-1 עד 10)-5 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת-טונה באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)-קנדה את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו-אף אחת מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר- מזמן.. מאוד.. השתמשת פעם באיקון-לא הרבה ישנת הלילה עם שמיכה-אני לא יכולה בלי עשית פעם בנג'י / סנפלינג-לא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה-קומנדו חתונה ושאלת השבוע: מה הבגרות הכי מלחיצה שאתם הולכים לעשות/ עשיתם? נראה לי מתמטיקה אבל יש לי עוד זמן

גיל מ

New member
me

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? חי בעושר מה משחק הילדים האהוב עליך? מחבואים מה תרצה לעשות כשתהייה גדול? אין לי עדיין מושג... מהו הצבע האהוב עליך? כחול מה השתיה המועדפת עליך? בירה מה הספר האחרון שקראת? התפסן בשדה השיפון את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? בית את יודעת לנגן? כן, על גיטרה מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? קראתי עיתון מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? נחיה ונראה מה השיר האחרון ששמעת? יוסי בנאי - אני וסימון ומואיז הקטן כמה אחים יש לך? 2 בני כמה הם? 30 ו31 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 4 בבוקר באיזה שעה קמת היום? 10 ועשרים כמה זוגות נעליים יש לך? 3 על איזה צד ישנת בלילה? כנראה שעל שום צד כי נורא כואב לי הגב מה הצבע של השיער והעיניים שלך? השיער בין ג'ינג'י לבלונדיני ועיניים ירוקות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? ממ הדבר הטוב קרה אתמול, הדבר הרע - אבא רוצה להעביר את החשבון פלאפון שירד ממני.. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף אחד, אני לבד מה המקצוע שאתה הכי אוהב בבית ספר? אני כבר לא בבית ספר מה המקצוע שאתה הכי שונא? כנ"ל מה הצבע של החולצה שלך? לבן מה אכלת בצהרים? עדיין לא צהריים יש לך עגילים / קעקועים? לא באיזה פורומים את כותבת? ביטלס, פינק פלויד, לד זפלין, אירוסמית ועוד ועוד איזה דיסקים יש לך? יש המון איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? שלום חנוך באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? תפוז לאיזה חוגים אתה הולך? לא הלוך לשום חוג מה אתה רוצה לעשות עכשיו? מממ מתלבט עד כמה מה שאתה עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? עכשיו? ככה ניתן ב6 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? לא זוכר באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? אנגליה כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 0 מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לפני חודש וחצי השתמשת פעם באיקון? נראה לי שכן ישנת הלילה עם שמיכה? כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? אחרונה? הצגה של יוסי בנאי ושאלת השבוע: מה הבגרות הכי מלחיצה שאתם הולכים לעשות/ עשיתם? סיימתי כבר את הבגרויות

נמ...

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר: לא יודעת. מה משחק הילדים האהוב עליך: מחבואים. מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה: להיות גדולה. מהו הצבע האהוב עליך: שחור וכחול. מה השתיה המועדפת עליך: נס קפה. מה הספר האחרון שקראת: פרא אציל. את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע: בבית. את יודעת לנגן: לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: אכלתי. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: לא יודעת. מה השיר האחרון ששמעת: שיר בגלגל"צ, לא זוכרת איזה. באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 12 בלילה. באיזה שעה קמת היום: 10 ומשהו. כמה זוגות נעליים יש לך: 4 בערך. מה הצבע של השיער והעיניים שלך: חום. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה: רק אני. מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר: מה זה בית ספר
? מה הצבע של החולצה שלך: לבן יש לך עגילים: כן. באיזה פורומים את כותבת: זה. איזה דיסקים יש לך: כל מיני. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז: גרביים!!
באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה: זה. באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל): לא יודעת. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו: 1 מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר: לא זוכרת. עשית פעם בנג'י / סנפלינג: לא ושאלת השבוע: מה הבגרות הכי מלחיצה שאתם הולכים לעשות/ עשיתם? נדמה לי שזה היה היסטוריה/ אזרחות. לא זוכרת.

sharwan

New member
אני ../images/Emo13.gif (התחמקות מללמוד לתנ"ך..)

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? וואווו.. מביאה לאמאבא ואח שלי, תורמת לאנשהו, קונה דברים לחברים שלי.. וכמובן: קונה כל דבר אפשרי לעצמי! מה משחק הילדים האהוב עליך מחבואים!!! מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה- עורכת דין\ חוקרת מהו הצבע האהוב עליך- שחור או- ??? או? מה השתיה המועדפת עליך-קולההה מה הספר האחרון שקראת אני קוראת עכשיו את צופן דה וינצ'י את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנועתלוי עם מי את יודעת לנגן אמממ ממש ממש ממש קצת על פסנתר וממש ממש קצת על גיטרה מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב ישנתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשבאלמד.. מה השיר האחרון ששמעתצוכה ובוחקת כמה אחים יש לך אחד
איך קוראים להם יונתן\ יוני בני כמה הם15.5 באיזה שעה הלכת לישון אתמול 2 וחצי באיזה שעה קמת היום11 וחצי כמה זוגות נעליים יש לך לספור?! טוב שנייה..מסתבר שיש לי 16 על איזה צד ישנת בלילה חצי לילה על שמאל וחצי על ימין.. מה הצבע של השיער והעיניים שלך חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום טוב: גיליתי שיש לי 16זוגות נעליים. רע: אני צריכה ללמוד 60 פרקים ולא התחלתי!! מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושהאפאחד. אני בדד בבית מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספראנגלית וספרות מה המקצוע שאת הכי שונאתמתמטיקה..ספורט.. היסטוריה.. מה הצבע של החולצה שלך שחור מה אכלת בצהרים אם עכשיו זה צהריים- אז קורנפלקס יש לך עגילים / קעקועים קעקועים-אין. ועגילים באזניים
באיזה פורומים את כותבת רק בפוארום הזה
איזה דיסקים יש לך של עברי
(ועוד כמה לא חשובים)
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז בתפוז יש כל פורום אפשרי!! לא חסר כלום.. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה באתר של עברי ובפורום הזה לאיזה חוגים את הולכתלשום חוג.. אבל אני אלך למורה לגיטרה נראה לי מה את רוצה לעשות עכשיולישון עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) 5 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת חביתה באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) ארה"ב אולי.. את או מה זה או? כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו אף מנורה.. חחח החלון מספק לי אור.. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר לפני 8 שנים השתמשת פעם באיקוןהדגש|מזתומרת? :O ישנת הלילה עם שמיכההדגש|כן:) אני לא יכולה בלי עשית פעם בנג'י / סנפלינגלא.. אבל אני מתכננת לעשות בחופש הגדול איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה אין לי מושג.. ושאלת השבוע: מה הבגרות הכי מלחיצה שאתם הולכים לעשות/ עשיתם? היסטוריה ותנ"ך!!!!!!!!!

TALLLLi

New member
עדיף מאוחר..מאשר אף פעם..../images/Emo3.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? חצי תורמת..השאר..נמצא כבר.. מה משחק הילדים האהוב עליך? מחבואים.. מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?עורכת דין מהו הצבע האהוב עליך? כתום.. או מה השתיה המועדפת עליך? ק-ו-ק-ה ק-ו-ל-ה! מה הספר האחרון שקראת? no שמץ... את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? קולנוע... את יודעת לנגן? לא
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? למדתי למתכונת במתמטיקה {מחר!} מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב{ אלך ללמוד למתכונת במתמטיקה... מה השיר האחרון ששמעת? הדג נחש- הנה אני בא כמה אחים יש לך- עוד 3 איך קוראים להם- דוד...נועה.ודנה בני כמה הם 26,24,22 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 3 באיזה שעה קמת היום 11:30... כמה זוגות נעליים יש לך?12 על איזה צד ישנת בלילה? שתיהם מה הצבע של השיער והעיניים שלך? בלונדינית..עיניים ירוקות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב? שתיתי קולה! רע?קמתי! מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אין אםחד... מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? אין אחד כזה! מה המקצוע שאת הכי שונאת? כ-ו-ל-ם! מה הצבע של החולצה שלך? אפור.. מה אכלת בצהרים? עוף עם פירה... יש לך עגילים / קעקועים? לא.. באיזה פורומים את כותבת? הילארי דאף...שקרים ושאלונים... איזה דיסקים יש לך? מקוריים? מירי מסיקה,קלי קלרקסון,עברי לידר כולם! המורדים...אביב גפן {לילות לבנים...} ו..יש עוד הרבה.. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? i dont know... באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? וואלה... mp3music.. לאיזה חוגים את הולכת? טניס... מה את רוצה לעשות עכשיו? לישון! עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) 7 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? לא זוכרת... באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? לחזור לארגנטינה..או אפשר גם ארה"ב את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 0...בוקר עכשיו! מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? יום..רביעי נראה לי... השתמשת פעם באיקון? כן... ישנת הלילה עם שמיכה? כן... עשית פעם בנג'י / סנפלינג? יש לי פחד גבהים..לא נראה לי! איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? ראיתי? רבלדה שידור חוזר... ושאלת השבוע: מה הבגרות הכי מלחיצה שאתם הולכים לעשות/ עשיתם? הולכת לעשות במתמטיקה וערבית ואזרחות!!!! :(

Naama H1

New member
עונה:) בדיליי קל אבל עדיין

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? תורמת מליון, את השאר מחלקת לי ולמשפחה וקונה לי גיטרה כזאת ממש יקרה
מה משחק הילדים האהוב עליך? מונופול (?) מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? -- מהו הצבע האהוב עליך? תכלת וסגול בהיר או מה השתיה המועדפת עליך? קולה, לצערי מה הספר האחרון שקראת? "לקום מחדש" את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? תלוי איזה ועם מי, בעיקרון בקולנוע את יודעת לנגן? אממ קצת בגיטרה מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ניגנתי בגיטרה חח מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? יראה טלויזיה או ילמד=\ מה השיר האחרון ששמעת? "איתי" - קרן פלס כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם? עודד ואפרת בני כמה הם? אפרת 15 - כמוני, עודד 11 אני חושבת לא בטוח חח באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 2 וחצי באיזה שעה קמת היום? 10 כמה זוגות נעליים יש לך? 4 על איזה צד ישנת בלילה? לא זוכרת מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער - חום, עיניים - ירוק דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב - באה לבקר אותנו הילדה הכי חמודה בעולם, רע - ח=ם ל=י=! מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אחותי, רואה טלויזיה מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? אממ תנ"ך נראה לי מה המקצוע שאת הכי שונאת? מתמטיקההה מה הצבע של החולצה שלך? שחור מה אכלת בצהרים? שניצל יש לך עגילים / קעקועים? אממ באוזניים באיזה פורומים את כותבת? בהמון.. הראל מויאל, פה, לי-רן... איזה דיסקים יש לך? את כל החנות
אני חולה על דיסקים יש לי המון.. הראל מויאל, אביב גפן, עברי (ברור), אביתר בנאי, עמיר בניון, רמי קליינשטיין... איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? של עברי ושל הראל לאיזה חוגים את הולכת? לא הולכת מה את רוצה לעשות עכשיו? לנגן עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? אממ 7 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? כלום אני אוכלת לחמניה ריקה באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? טוב לי פה, תודה :) חח את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? אפס, החלונות פתוחים.. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? שלשום השתמשת פעם באיקון? כן.. ישנת הלילה עם שמיכה? כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא אם הדבר הזה בסופרלנד לא נחשב חח איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? את הדי.וי.ד.י של עברי
ושאלת השבוע: מה הבגרות הכי מלחיצה שאתם הולכים לעשות/ עשיתם? השנה אין לי בגרויות עדיין, אבל ללא ספק כשיהיה לי - מתמטיקה

booba 1

New member
יש! חיכיתי לזה =]

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר תורמת והולכת להופעות של עברי! מה משחק הילדים האהוב עליך פזאל =] מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה רוקחת
מהו הצבע האהוב עליך סגול או מה השתיה המועדפת עליך מיץ תפוזים מה הספר האחרון שקראת אני אוהב את תמיר.. זה על הומו! זה כל כך יפה
את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע קולנוע את יודעת לנגן אני מתחילה כינור עוד מעט.. וקצת על גיטרה מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב ראיתי טלווזיה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב נראלי לישון מה השיר האחרון ששמעת לא זוכרת כמה אחים יש לך 1 איך קוראים להם דניאל בני כמה הם 16 באיזה שעה הלכת לישון אתמול 3 באיזה שעה קמת היום 10 כמה זוגות נעליים יש לך 5 על איזה צד ישנת בלילה על הגב מה הצבע של השיער והעיניים שלך חום כהה דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום ראיתי ג'וק ענקי וישנתי אצל חברה והיה מצחיק =] מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה אפח'ד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר ביולוגיה מה המקצוע שאת הכי שונאת מתמטיקה אנגלית פיזיקה הכל .. מה הצבע של החולצה שלך ירוק מה אכלת בצהרים אבטיח D: יש לך עגילים / קעקועים ישלי עגיל של דג ושל פלפל באיזה פורומים את כותבת רק פה =] איזה דיסקים יש לך עברי דג נחש אוונסנס .. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז לאדעת באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה פה =] ובבלוגים לאיזה חוגים את הולכת ריקוד וציור =] מה את רוצה לעשות עכשיו לישון עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) 10 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת טונה!! יאמי באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) שומדבר כיף לי פה את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בואף אחת מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר לפני שלוש חודשים בערך... השתמשת פעם באיקון לא זוכרת ישנת הלילה עם שמיכה כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג לא =] איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה פרויקט מסלול ולאדעת מה אני יראה ושאלת השבוע: מה הבגרות הכי מלחיצה שאתם הולכים לעשות/ עשיתם? לא עשיתי בגרות עדיין ואני לא ממש חושבת על זה עכשיו

LinKerBel

New member
../images/Emo199.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר- שמה בבנק.. מה משחק הילדים האהוב עליך- מחבואים מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה- כסף. וכיף. מהו הצבע האהוב עליך- אדום או מה השתיה המועדפת עליך- קולה מה הספר האחרון שקראת השטן לובשת פראדה- לורן ויסברגר את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע- אצל כוכבי את יודעת לנגן- בחלילית.. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב- חיממתי מרק...שיט.. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב- אלך לאכול את המרק מה השיר האחרון ששמעת- ואת- הראל סקעת- נתקע לי בראש.. כמה אחים יש לך-ארבעה איך קוראים להם- ירין, טל ורז. בני כמה הם 20, 9, 4 באיזה שעה הלכת לישון אתמול -4 באיזה שעה קמת היום -13:30 כמה זוגות נעליים יש לך- המון על איזה צד ישנת בלילה- על הצד של חברשלי.. מה הצבע של השיער והעיניים שלך- ג'ינג'י וכתום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום- לומדת להיסטוריה
שיחקתי בלגו עם אח קטן
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה אימא מנמנמת, האח עוד עם הלגו.. מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר- תקשורת מה המקצוע שאת הכי שונאת- היסטוריה מה הצבע של החולצה שלך- אפור עם כחול ומיוטו מפוקימון באמצע.. מה אכלת בצהרים- עוד לא אכלתי.. יש לך עגילים / קעקועים- חור בכל תנוך.. באיזה פורומים את כותבת- רק פה איזה דיסקים יש לך- יש הרבה..נו.. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז- גם ככה יש יותר מידי.. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה- משוטטת, אין אחד.. לאיזה חוגים את הולכת- מה חוגים?? מה את רוצה לעשות עכשיו- לרצח את היטלר..אה..הוא כבר מת?? עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)- 5 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת- פסטרמה באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)- ארה"ב נראה לי נחמד את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו- אחת מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר- יום שני השתמשת פעם באיקון לפני 2 דקות ישנת הלילה עם שמיכה- כה. 2 שמיכות. עשית פעם בנג'י / סנפלינג- סנפלינג במצפה רמון. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה- קודם לסיים עם היטלר.. ושאלת השבוע: מה הבגרות הכי מלחיצה שאתם הולכים לעשות/ עשיתם? היסטוריה. שונאתתתת

.

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר: במיליון אחד-קונה בגדים. במיליון שני-תורמת לאגודה למחמה בשרטן ולעוד כמה כאלה. מיליון שלישי-חוסכת ושומרת בבנק:] מה משחק הילדים האהוב עליך: מממ מונפול חח ילדות חשוכה. מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה: שחקנית, מרפא תנועתית, רקדנית, פסיכולוגית, תזונאית...הרבה:p מהו הצבע האהוב עליך: כחול ירוק צהוב כתום ושחור. מה השתיה המועדפת עליך: קולההה מה הספר האחרון שקראת: אני אוהב את תמיר. את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע: קולנוע:] את יודעת לנגן: לומדת..מנסה לפחות..על גיטרה. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: הייתי בסופר מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: טלויזיה מה השיר האחרון ששמעת: מטיל אוסטראלי כמה אחים יש לך: 2. קרציות. איך קוראים להם: עמית ואיתי בני כמה הם: 21 25 באיזה שעה הלכת לישון אתמול: מאוחררררררררר באיזה שעה קמת היום: 9 כמה זוגות נעליים יש לך: לאדת על איזה צד ישנת בלילה: התהפכתי מה הצבע של השיער והעיניים שלך: חום מחר אדום:] והעינייןם חומות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום: טוב-אכלתי גלידת אלדו:p רע-אכלתי גלידה! מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה: אפחד. לבד. חהחה. עונה על השאלון:] מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר: כלום. מה המקצוע שאת הכי שונאת: הכל. מה הצבע של החולצה שלך: חום מה אכלת בצהרים: על האששש יש לך עגילים / קעקועים: לא. שנה הבאה יהיה לי באיזה פורומים את כותבת: עברי לידררר איזה דיסקים יש לך: היחידים שקניתי זה לא אותו דבר ואת יותר טוב כלום מכמעט. וזהו. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה: עברי לידר לאיזה חוגים את הולכת: להקה, ואירובי ובלהבלהבלה מה את רוצה לעשות עכשיו: לראות טלוזיה עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10): מממ מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת: חמאת בוטנים:p באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל):שוויץ ברזיל תאילנד או ארה"ב. את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בואחת מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר: לא זוכרת השתמשת פעם באיקון : לא ישנת הלילה עם שמיכה :כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג: כן איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה שגרירר

למעלה