אני
מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר- אין לי שמץ... בקושי יש לי מאה שקל לבזבז אז לחשוב על 3 מליון? ולמה דווקא 3? אולי הייתי תורמת חלק, וקונה לעצמי מלא דיסקים והולכת למלא הופעות, ובעתיד קונה מכונית ובית טוב. מה משחק הילדים האהוב עליך- נראה לי מחבואים/סרדינים. מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה- ראש ממשלה, סופרת, עיתונאית, או פסיכולוגית. ציפיות נמוכות יש לי. מהו הצבע האהוב עליך- אדום/כחול. או מה השתיה המועדפת עליך- נראה לי קולה דיאט... אבל הכי טעים זה תפוחים/תות בננה. מה הספר האחרון שקראת- לא זוכרת... בד"כ אני קוראת ספר ביומיים (הארי פוטר החמישי ביום וחצי... תולעת ספרים שכמותי) אבל בגלל שזה סוף שנה ויש מלא מבחנים כבר לא יצא לי לקרוא איזה שבוע... את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע- קולנוע. את יודעת לנגן- למדתי גיטרה ואורגנית, אבל לא משהו עמוק. ושכחתי הכל. אני רוצה לנסות עוד כלי נגינה. בסוף אני אמצא משהו שמתאים לי. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב- ארוחת ערב עם המשפחה. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב- אראה 'ארץ נהדרת' בטח. מה השיר האחרון ששמעת- 'תנו לי רוקנרול' של תיסלם. נראה לי. כמה אחים יש לך- שניים. איך קוראים להם- יובל ותומר. בני כמה הם- 8 ו16. באיזה שעה הלכת לישון אתמול- 12 וחצי בלילה. באיזה שעה קמת היום- רבע ל8. כמה זוגות נעליים יש לך- מעט מאוד... אולי שלוש. על איזה צד ישנת בלילה- מתהפכת כל הזמן, אבל נראה לי שבסוף על הבטן. מה זו השאלה הזו? מה הצבע של השיער והעיניים שלך- חום... אבל לפעמים יש בהן מעט ירוק (או שאני מדמיינת...) דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום- טוב- סיימתי עם המבחנים בערבית השנה. רע- הלך לי בסדר, לא משהו (ואני טובה בערבית, ככה ש'בסדר' זה לא נחשב טוב במיוחד). מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה- יובל, במחשב. מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר- אה... לא יודעת. נראה לי האהובים הם תנ"ך, היסטוריה וגיאומטריה. מה המקצוע שאת הכי שונאת- ספורט ופונקציות. מה הצבע של החולצה שלך- שחור. מה אכלת בצהרים- זה באמת מעניין מישהו? אם כן אז פסטה וקבב, אם לא אז תעברו שאלה. יש לך עגילים / קעקועים- לא. לא ממש בא לי לחורר את עצמי. בכיתה ו' רציתי עגילים כמו לכולן, אבל זה עבר ממזמן. באיזה פורומים את כותבת- פה, פורום משחק מכור וקומונת גורי אלפי. וחושבת להצטרף לאביב גפן ולסופרים צעירים. איזה דיסקים יש לך- לא יודעת... אבל לא כמות היסטרית. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז- פורום משועממים. לאנשים שמשעמם להם. ומה שיעשו שם זה להשתעמם ביחד. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה- הבלוג שלי בכללי. לאיזה חוגים את הולכת- ציור, שבע שנים. רוצה לחזור לרכיבה על סוסים. מה את רוצה לעשות עכשיו- לדבר עם מישהו, ממש שיחה. לא הודעות בפורום. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)- נסיון נחמד לסחוט מחמאות על השאלון סתיו. רק בגלל שזה נסיון ממש טוב ושהשאלה הזו חמודה אז 10. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת- מיונז, פסטרמה וחסה. ולחם. באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)- אר"הב, כי יש לי אזרחות. את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו- אחת. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר- אה... ביום שישי שעבר (אם זה שעבר) כשהלכנו לקונסוליה האמריקאית לחדש דרקונים. השתמשת פעם באיקון- במה? (בורת עם וארץ שכמותי). ישנת הלילה עם שמיכה- כן, ופוך עבה. גם בקיץ. עשית פעם בנג'י / סנפלינג- ממש לא. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה- האלופה, חברים, ארץ נהדרת (נראה לי שכבר לא, כי בזמן שהיא משודרת אני פה). ושאלת השבוע: מה הבגרות הכי מלחיצה שאתם הולכים לעשות/ עשיתם? מתמטיקה. וכבר מעכשיו אין לי מושג איך אני אעמוד בזה.