שאלון שישי

ברוש15

New member
איך נתת לה../images/Emo7.gif

אמא תרמה הכל חוץ מהברביות!
וגם את קשורה לכרית שלך? למרות שהיא בלויה מגעילה ונראת נורא?

ofir1988

New member
היא מתה ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

היא היתה בובת-כרית כזאת חמודה והיתה היתה לי עד כיתה ו'...כולה מסמורטטת ומלאת סיכות ביטחון עד שהיא התפרקה לגמרי.. כריתי
אני כל כך מתגעגעעתתת

mor298

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יא, אני כבר שעה צוחקת פה.. חחחח.. נזכרתי בכריתי הג'יפתית שלך..
טוב, שלי תמיד נראתה יותר טוב, מטופחת כזאת

A N I g M A

New member
../images/Emo95.gif

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? אמ. קצת. לא שרע לי עכשיו
האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? יש תמונה שלי מגיל 4 בערך, וזה ממש מוזר שחלק אומרים שאני נראית בול ככה וחלק אומרים שזאת אמא שלי
האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? איזו? כן! כשהייתי בת 5 היה לי שיער ממש ארוך, עד סוף הגב. יום אחד אמא שלי החליטה שהיא לא יכולה יותר לסרק אותי ולקחה אותי לספרית, שמסתבר שהייתה ממש גרועה. היא פשוט אספה לי את השיעה לקוקו, גזרה חצי ועוד חצי ופתאום היה לי קארה
איזה משחק הכי אהבת בילדות? מחבואים! איזה סיפור אהבת? סינדרלה
איזה שיר אהבת? נו אמ. דוגית שטה, מפרשיה שנייייייים מה היה המאכל הילדות שלך? שוקולד
מה החלום הילדות שלך? להיות מפורסמת. איזה מפורסם הערצת? חני נחמיאס. תוכנית הילדות שלך? בלי סודות האם יש לך "זכרון ראשון"מה הוא? לא יודעת
ושאלת השבוע: תוכניות לסוף שבוע יש?
ואם כן, מה? אמ האמת שלא ממש

../images/Emo213.gifgood שבת!../images/Emo165.gif

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? מאוד מאוד מאוד האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? זוכרת,אופניים שלי, ויש לי בובת זחל כזאת...מהשניה שנולדתי האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? איזו? איזה משחק הכי אהבת בילדות? הקניון איזה סיפור אהבת?גומות החן של זוהר (תמיד רציתי כאלה!!) איזה שיר אהבת?כשאבא היה שר לי:"דוגית נוסעת מפרשיה שניים..." מה היה המאכל הילדות שלך?דניאלה כמובן! מה החלום הילדות שלך?לעוף כמו ווני מפיטרפן ושתהיה לי שמלה כמו של ברבי איזה מפורסם הערצת?אפרת רייטן תוכנית הילדות שלך?צ'יק צ'אק,המל בבר,התחנה הקטנה,מומינים,פלפלת וקופיקו (ראיתי הכל סליחה חח) האם יש לך "זכרון ראשון"מה הוא?שהלכתי עם אבא ואמא לרפת ואבא שלי הכניס אותי לתוך הפרות חחחחחחחחחח ושאלת השבוע: תוכניות לסוף שבוע יש? כן! ואם כן, מה? הרי אני אילתית..אז אין הרבה אבל חברה שלי חזרה אחרי שנה מחוץ לארץ,אז אני יוצאת איתה ועם עוד חברות ומחר יש לנו יום כיף של הצופים בבריכה כדי לגייס ילדים בכיתה ו'! טירוף!!! שבת שלום [ניסיתי לשים אייקונים אבל זה נתקע!]

FCHS GIRL

New member
עונהנהנה../images/Emo176.gif../images/Emo177.gif

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? אמממ לא ממש
האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? לא... אין לי שום חפץ כזה, אולי איזו בובת פרווה מרופטת
האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? איזו? ההורים שלי התגרשו
איזה משחק הכי אהבת בילדות? 3 מקלות, מחבואים
איזה סיפור אהבת? מוקי ותוכי
זה סיפור שסבא שלי המציא במיוחד בשבילי
איזה שיר אהבת? אמממ... בטח "דיג דיג דוג" מה היה המאכל הילדות שלך? פסטה, ונשאר עד היום
מה החלום הילדות שלך? להיות רקדנית
what was i thinking ha ha איזה מפורסם הערצת? בתור ילדה... מיכל ינאי
תוכנית הילדות שלך? גינת ההפתעות, המחסן של כאילו, בלינקי ביל, הקטקטים, פוקימון, דרדסים, גברת פלפת והיו עוד מלא.. האם יש לך "זכרון ראשון"מה הוא? וואיי לא יודעת
ושאלת השבוע: תוכניות לסוף שבוע יש?
כן..
ואם כן, מה? אני ישנה אצל אבושששש

האגוש

New member
המחשב שלי מת ../images/Emo7.gif

שוב לקחתי לאחים שלי את המחשב..ואני לא אוהבת אותו!! האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? האמת שלא.. האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? אממ..ברור..
יש הרבה דברים..לא מזמן עשינו סדר במרתף , ומצאתי ספר ישן ישן , שנקרא "מולי בשלג" , ספר כל כך מקסיםם
אני פשוט קיבלתי חתיכת נוסטלגיה..זה היה ממש יפה :] האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? איזו? חייבת להיות..אבל לא עולה לי משהו ספציפי. איזה משחק הכי אהבת בילדות? "ספיד"
איזה סיפור אהבת? סינדרלה
איזה שיר אהבת? כל מה שאבא שלי שמע.. מה היה המאכל הילדות שלך? אממ..לא יודעת..דניאלה?
מה החלום הילדות שלך? פעם נורא רציתי להיות שחקנית
איזה מפורסם הערצת? אוי..זוועה תוכנית הילדות שלך? "ארתור"
האם יש לך "זכרון ראשון"מה הוא? לא יודעת ושאלת השבוע: תוכניות לסוף שבוע יש? ואם כן, מה? בר מצווה לאח שלי.

מעיייין

New member
שאלון שישי... ../images/Emo41.gif../images/Emo142.gif

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך?
קצת...
האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה?
לא מזכיר לי את התקופה... אבל יש.
האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? איזו?
לא....
איזה משחק הכי אהבת בילדות?
ברביות.. נדמה לי...
איזה סיפור אהבת?
לא זוכרת ת'שם. לא בעברית בכלל.
איזה שיר אהבת?
השפן הקטן.
מה היה המאכל הילדות שלך?
הרבה..
מה החלום הילדות שלך?
לא היה לי.
איזה מפורסם הערצת?
אפחד
תוכנית הילדות שלך?
אמ.. כל מיני.
האם יש לך "זכרון ראשון"מה הוא?
אין לי.
ושאלת השבוע: תוכניות לסוף שבוע יש? ואם כן, מה?
אין
היו. אבל התבטלו.
התמכרתי.

TALLLLi

New member
אנייייי

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? אוייייי כמה ש-כ-ן! האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? הבובה שלי של פו הדוב...מגיל 6:) האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? איזו? ש..סבא שלי נפטר...לפני 8 שנים...:( איזה משחק הכי אהבת בילדות? לגוווו איזה סיפור אהבת? מעשה בחמישה בלונים... איזה שיר אהבת? "יך שיר נולד?כמו תינוק..." מה היה המאכל הילדות שלך? שוקולד..{עד היום..חחח} מה החלום הילדות שלך? א-ו-ש-ר! איזה מפורסם הערצת? אמה בנטון..{התקופה של הספייס גירלז...} תוכנית הילדות שלך? "פלפלת" ו..."עיר התינוקות" האם יש לך "זכרון ראשון"מה הוא? הצבע שיער שלי...בלונדיני!!חחחח ושאלת השבוע: תוכניות לסוף שבוע יש? ואם כן, מה? להשלים שעות שינה!!!!

FollowTheLIDER

New member
כן...

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? >> הכי הרבה בעולם האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? >> אממ כן יש י כמה האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? איזו? >> ליצנים. ספוקי. אני שונאת ליצנים. איזה משחק הכי אהבת בילדות? >> מחבואים מה..
איזה סיפור אהבת? >> אממ.. פינוקיו איזה שיר אהבת? >> "דרך ארוכה" של גלי עטרי
שיר הילדות שלי.. הייתי מדמיינת שאני ציפור ושרה את השיר .. אחח.. נוסטלגיה מה היה המאכל הילדות שלך? >> אמ. לא יודעת. אה! אפונה! מה החלום הילדות שלך? >> על אנשים אדומים מוזרים שעשו מרק מוזר ואדום.. אל תשאלו איזה מפורסם הערצת? >> אממ היו תקופות. הכי הרבה.. אנסינק
תוכנית הילדות שלך? >> מומינים. דה.. האם יש לך "זכרון ראשון"מה הוא? >> לא ואני לא אוהבת את השאלה הזאת.. כי זה.. ישן מדיי ושאלת השבוע: תוכניות לסוף שבוע יש? ואם כן, מה? >> כן.. פליי.. כמובן.. איך לא? מקווה שיהיה טוב..

dabnir15

New member
שלי

האם אתה מתגעגע לתקופת הילדות שלך? כן, מאוד אפילו. האם יש חפץ שאתה זוכר/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? לא חפץ, זה בעיקר תמונות. החפץ ששמרתי נזרק לא ממזמן:( כדור מדהים. האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? איזו? המון:) המון תסביכי ילדות:) אבל חרשתי עליהם כבר. איזה משחק הכי אהבת בילדות? לא יודע :| איזה סיפור אהבת? מעשה בחמישה בלונים/המפוזר בכפר אז"ר/הסיפור עם הלויתן הכחול על השער!/ העץ הנדיב/ והסיפור עם השכנים החדשים! איזה שיר אהבת? לא יודע:) מה היה המאכל הילדות שלך? אממ פרוסה עם גבינה צהובה:) עד היום:) מה החלום הילדות שלך? שניה כתוב לי את זה בתעודה של כיתה א'! טוב אין לי כוח לחפש. איזה מפורסם הערצת? לא זוכר האמת:) תוכנית הילדות שלך? נעלולי פלא- מי עוד ראה את זה חוץ ממני? האם יש לך "זכרון ראשון"מה הוא? לא:) ושאלת השבוע: תוכניות לסוף שבוע יש? ואם כן, מה? עדיין לא, בקרוב:) וסופ"ש רגוע.

NoAmOoOsH

New member
../images/Emo95.gif

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? תלוי..קצת האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? כעע..נוני..השמיכה שלי..היא אמורה להיות איפשהו בבית..>< האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? איזו? לא נראה לי.. איזה משחק הכי אהבת בילדות? לגו\גומי איזה סיפור אהבת? אממ..זאתי עם המטריה..נו איך קוראים לזה?!..לא זוכרת איזה שיר אהבת? הילדה הכי יפה בגן\ רעמים וברקים\ אני אוהב מה היה המאכל הילדות שלך? דיסה
מה החלום הילדות שלך? לא יודעת איזה מפורסם הערצת? ברני [?] תוכנית הילדות שלך? ברני, מומינים, פרפר נחמד..כל מיני האם יש לך "זכרון ראשון"מה הוא? לא זוכרת.. ושאלת השבוע: תוכניות לסוף שבוע יש? ואם כן, מה? כעע..יומולדת לחברהה..אצלה בבית..=]

maymayush

New member
ייפי... שאלון!

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? ממש לא. אין סיכוי. האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? יש לי תיבת מכתבים מלאה ומדי פעם אני מסתכל כדי להיזכר... אבל בדברים טובים. האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? איזו? כן יש לי ויותר מדי בשביל לכתוב עליהם. איזה משחק הכי אהבת בילדות? להמציא משחקים דמיוניים... עזבו. איזה סיפור אהבת? מלך האריות נחשב? ספר הג'ונגל? אלה היו הסרטים/ספרים (יצאו להם) אהובים עליי. איזה שיר אהבת? שירי מלך האריות וספר הג'ונגל- מלך האריות של הסרט, וספר הג'ונגל של ההצגה. מה היה המאכל הילדות שלך? לא נראה לי שהיה לי... כשהייתי תינוקת סבתא הייתה דוחפת לנו קוטג' (לכל האחים)... אם זה בכלל נחשב. מה החלום הילדות שלך? היו מלא... חלקם עוד קיימים. מעדיפה לא לדבר על זה. איזה מפורסם הערצת? לא הערצתי. בכלל, עד שהתחלתי להעריץ את עברי הייתי ממש נגד הערצה... האמת שהתכוונתי לכתוב על זה משהו בפורום... לפתוח הודעה. בסוף וויתרתי על הרעיון. תוכנית הילדות שלך? המומינים, קסאי מראנה ולוק, שאלתיאל, נילס (ועדיין אני מתה על נילס... חולשה). האם יש לך "זכרון ראשון"מה הוא? רגע קסום מקנדה שנסענו לחו"ל והיינו במקום עם דשא ומפל וזה היה מדהים ונחרט לי בזיכרון. לפחות נראה לי שזה הראשון. אולי היה עוד אחד קודם ואני פשוט חושבת שהוא היה אחריי. ושאלת השבוע: תוכניות לסוף שבוע יש? ואם כן, מה? להתכונן למבחן בהיסטוריה ולהכין עבודה בתנ"ך נחשב?

TauberiT

New member
.

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? כן האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? יותר מידי האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? איזו? כן. פעם כמעט דרסו אותי, כשאני בתוך האוטו
איזה משחק הכי אהבת בילדות? אמא וילדה, וכל אלה למיניהם. נראלי. איזה סיפור אהבת? הברוגז של ליאור איזה שיר אהבת? של פרפר נחמד מה היה המאכל הילדות שלך? האוכל של רחל המטפלת
מה החלום הילדות שלך? להיות בבית של פיסטוק איזה מפורסם הערצת? פיסטוק! תוכנית הילדות שלך? הבית של פיסטוק ופרפר נחמד האם יש לך "זכרון ראשון"מה הוא? זה זיכרון מוזר כזה, והוא מאוד מעורפל, אבל נראלי שזה שסבא שלי מנדנד אותי בנדנדה ושאלת השבוע: תוכניות לסוף שבוע יש? ואם כן, מה? יומולדת.

MIKY girl

New member
שני שאלונים ביום אחד! מרגש!

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? עוד לא ממש עברתי אותה אבל לא ממש.. האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה?לא משהו מסוים האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? איזו? כמעט טבעתי בשייט.. לא נעים.. איזה משחק הכי אהבת בילדות? דג מלוח..חחח איזה סיפור אהבת?היה לי ספר כזה של סיפורי עמים.. וגם את פלוטו איזה שיר אהבת?הילדה הכי יפה בגן (עדיו אוהבת) מה היה המאכל הילדות שלך?בעע.. כל כך הרבה מה החלום הילדות שלך? להיות רופאה איזה מפורסם הערצת?בריטני ספירס תוכנית הילדות שלך?יש לי סוד אני קורא האם יש לך "זכרון ראשון"מה הוא?לא משהו ספציפי

Smileey Girl

New member
אני

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך?כן האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה?דובי שקבלתי מסבתא שלי ז"ל,שומרת לבנות שיהיו לי בעזרת ה' האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? איזו?פחד ממיים,כמעט טבעתי בבריכה. (מה שמסביר למה אני מסריחה בואפן קבוע)חח..האמ..פחד מהצפירה של יום הזכרון ויום השואה ופחד מהרעש של האמבולנס..אין לי כוח להסביר למה.. איזה משחק הכי אהבת בילדות?כדורגל איזה סיפור אהבת?סינדרלה איזה שיר אהבת?לאבא שלי יש סולם וילדונת מה היה המאכל הילדות שלך?איכ.. אמא שלי אמרה שאהבתי לשתות מיץ עגבניות בעעעעכס..מאכל? מאז ומעולם אורז מה החלום הילדות שלך?להיות מורה איזה מפורסם הערצת?היי פייב,מיכל ינאי וכל הקטנטנות והמורדים האלה תוכנית הילדות שלך?סנדוקן,בינבה,המומינים (עד היום) ואי יש מלא.. האם יש לך "זכרון ראשון"מה הוא?יש לי.. אבל אינלי כוח לספר אותו

למעלה