שאלון שישי

crazystav

New member
../images/Emo41.gif שאלון שישי ../images/Emo41.gif

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? איזו? איזה משחק הכי אהבת בילדות? איזה סיפור אהבת? איזה שיר אהבת? מה היה המאכל הילדות שלך? מה החלום הילדות שלך? איזה מפורסם הערצת? תוכנית הילדות שלך? האם יש לך "זכרון ראשון"מה הוא? ושאלת השבוע: תוכניות לסוף שבוע יש?
ואם כן, מה?

נועמופ

New member
עונה ../images/Emo9.gif

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? אמ.. לא
האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? האמת שלא.. $: האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? איזו? נכנס חתול דרך החלון ביום שישי ה-13. אני מפחדת מחתולים. איזה משחק הכי אהבת בילדות? גומי (?!) איזה סיפור אהבת? זהבה ושלושת הדובים. איזה שיר אהבת? לא זוכרת
מה היה המאכל הילדות שלך? גרבר
מה החלום הילדות שלך? להיות שחקנית, עדיין. איזה מפורסם הערצת? עמיר בניון
ילדה בכיתה א'. $: תוכנית הילדות שלך? מרקו.. פיספסתי את הפרק האחרון.
האם יש לך "זכרון ראשון"מה הוא? שאבא שלי אומר שבקרוב אהיה בת 5. ושאלת השבוע: תוכניות לסוף שבוע יש? ואם כן, מה? לישון. והמון. סופשבוע רגוע בגלגל"צ, רגועעעע!

orpaz445

New member
צי'צ'צ'צ'צ'צ'ו'צ'ו'ו

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך?מאוד האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה?נר בצורת לב האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? איזו?נפלתי בכיתה ד' ככה ויש לי צלקת ליד הגבה איזה משחק הכי אהבת בילדות?לגו איזה סיפור אהבת?עליזה בארץ הפלאות איזה שיר אהבת?דינקי ווינקי דיספי להלה פה....טלטאביז אומרים שלום מה היה המאכל הילדות שלך?דג מטוגן<< עכשיו אני שונאת דגים מה החלום הילדות שלך?למצוא את אמא שלל מרקו חאחאחא איזה מפורסם הערצת?בריטני|בעעעעעע| תוכנית הילדות שלך?עמק המומינים האם יש לך "זכרון ראשון"מה הוא?נכנסתי באיזה משהו חד ומאז היו לי סיוטים ושאלת השבוע: תוכניות לסוף שבוע יש? ואם כן, מה? ללכת לים בשבת ולפגוש אנשים מוכרים

עונה ../images/Emo6.gif

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך?כן האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? בובה, היפופוטם אדום וממש חמודי
האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? איזו? כן, נפתחה לי הרגל בגיל 4, יש לי צלקת! איזה משחק הכי אהבת בילדות? ברביות? לא זוכרת איזה סיפור אהבת? נילי תקני לי (די נו :'() איזה שיר אהבת? האמ, בימבה מה היה המאכל הילדות שלך? גבינה לבנה, הייתי מסיימת קופסאות שלמות, וראו את זה על הפרצוף שלי! מה החלום הילדות שלך? להיות מפורסמת (הו השטחיות) איזה מפורסם הערצת?דודו זר? תוכנית הילדות שלך? פרפר נחמד
האם יש לך "זכרון ראשון"מה הוא? לא ושאלת השבוע: תוכניות לסוף שבוע יש? ואם כן, מה? מסיבת פיג'מות אצל חברה, ומחר ים
סוף-סוף! הודגש באמצעות מדגישומטיק

ברוש15

New member
../images/Emo60.gif

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? כן ולא
מצד אחד כן..בלי לימודים,בלי מחוייבות לשום דבר הכל תמים כזה:] אבל מצד שני לא הייתי מוותרת על החופש שיש לי עכשיו והאפשרות להיות בעלת דעה משל עצמי ולעשות מה שאיני רוצה מתי שאני רוצה
האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? זה ישמע נורא אבל בגלל שאני נורא קשורה לדברים שלי הכרית שלי מגיל 3 עדין איתי
את האמת שמאוד קשה לי להיפתר מדברים אז רוב הדברים שלי גם מגיל 2 אצלי למעלה בארון
האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? איזו? אממ לא משהו שזכור לי... איזה משחק הכי אהבת בילדות? ברור שברביות
היה לי את כל הבית שלהם כולל ריהוט
איזה סיפור אהבת? כספיון
איזה שיר אהבת? כל השירים האלה של הילדים הקטנים נו.. מה היה המאכל הילדות שלך? פעם היה ארטיק רוזמרין..ממש אהבתי אותו וכל פעם שהייתי הולכת עם אמא למכולת היא הייתה קונה לי
מה החלום הילדות שלך? החלום שלי היה להיות עורכת דין..הרבה דברים השתנו מאז
איזה מפורסם הערצת? הלהקה הראשונה שהערצתי ממש הייתה ספייס גירל בכיתה ב' או ג' ואחר כך היו היי פייב
תוכנית הילדות שלך? הו היו הרבה..גברת פלפלת,הבית של יובל,בננות בפיג'מות,נעלולים,המומינים,המלך בבר,בילבי ויש לי עד היום את כל הפרקים מוקלטים
האם יש לך "זכרון ראשון"מה הוא? וואי הזיכרון הראשון שלי הוא מגיל 3..הייתה לנו גדר שתמיד היו עליה אלפי שבללים ותמיד הייתי עוברת עם דלי קטן שהיה לי ואוספת אותם
ושאלת השבוע: תוכניות לסוף שבוע יש? ואם כן, מה? בינתיים אין...

ofir1988

New member
איזה מאמי ../images/Emo99.gif

אני מתארת לעצמי ילדה קטנה ובלונדינית אוספת שבלולים
היה טעים?

ofir1988

New member
../images/Emo6.gif

ברור...לא? שבלולים זה הדבר במיוחד שם באים בתוך מחבת

ברוש15

New member
מסכנים../images/Emo7.gif תבראי איזה חמודים הם

איך אפשר לאכול אותם?

ofir1988

New member
סתםם...אני לא אוהבת שבלולים

אני אוהבת רק דברים שלא מזילים ריר
כמו שרימפס...קלאמרי

mor298

New member
שלנו מגיל 0 ../images/Emo3.gif

הביאו לנו את כריתי כשנולדנו..
ושלי עדיין פה בבית.. שרדה 18 שנה..

MaaYanGa

New member
קצר מתמיד ../images/Emo9.gif וילדותי

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? מבחינת לימודים וזה... כ"כ כן! אבל לכל שאר הדברים לא. האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? לא
האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? כשהתגלגלתי במדרגות ופתחתי את הסנטר, נשארה לי צלקת אז אפשר ךהגיד שזה השאיר עליי חותם לא? איזו? אווחח איזה משחק הכי אהבת בילדות? שלום אדוני המלך איזה סיפור אהבת?איה פלוטו
איזה שיר אהבת? נו.. זה עם שלושת הגמדים ומשהו על ראש הגלבוע... מה היה המאכל הילדות שלך? אמממ כדורי שוקולד?
, יש לי ווידוי, אצלנו קראו לזה גולגולים.
מה החלום הילדות שלך? לא זוכרת
איזה מפורסם הערצת? מיכל ינאי ואת הכלבה שלי פשושית
תוכנית הילדות שלך? חתולי החצר, פרפר נחמד, גינת ההפתעות- רולס האם יש לך "זכרון ראשון"מה הוא?אממ לא זוכרת
ושאלת השבוע: תוכניות לסוף שבוע יש? ואם כן, מה? ללכת להום סנטר לקנות דברים לטיול השנתי, כן... רק עכשיו אנחנו יוצאים!

../images/Emo115.gifאני

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך?כן
האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה?יש לי כל-כך הרבה
האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? איזו?זה לא היה כל-כך מזמן אבל התנפל עלי כלב |שיוקי|איזה משחק הכי אהבת בילדות?יש המון |שיוקי|איזה סיפור אהבת?"מיץ פטל" ו"מרים והים"[תמיד אמרו שזה עלי]
איזה שיר אהבת?יש גם המון |שיוקי|מה היה המאכל הילדות שלך?פיצה, עד היום
מה החלום הילדות שלך?לפגוש את הפאואר רינג'רס[בוצע] |שיוקי|איזה מפורסם הערצת?את הפאואר רינג'רס |שיוקי|תוכנית הילדות שלך?כנ"ל
האם יש לך "זכרון ראשון"מה הוא?לא יודעת
לא יודעת, לא משהו ספציפי ושאלת השבוע:
תוכניות לסוף שבוע יש? ואם כן, מה?לעשות שיעורים

booba 1

New member
עונה!! יאפי =]

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך?ממ ..לא ממש האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה?ספר מדבקות האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? איזו?חח לא זוכרת איזה משחק הכי אהבת בילדות?בדינוזאורים ומכוניות איזה סיפור אהבת? הגור של גור זה חמוד!! איזה שיר אהבת?לא אהבתי... מה היה המאכל הילדות שלך? שוקולדד מה החלום הילדות שלך? להיות בת 16 איזה מפורסם הערצת?נראלי פייב או שלמה ארצי תוכנית הילדות שלך? צבי הנינג'ה D: האם יש לך "זכרון ראשון"מה הוא? אין לי חח ושאלת השבוע: תוכניות לסוף שבוע יש? ואם כן, מה?סתם לצאת היום בערב ומחר בבית =]

ofir1988

New member
אני ../images/Emo9.gif

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? אמממ לפעמים האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? כריתי
האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? איזו? אממ לא נראה לי איזה משחק הכי אהבת בילדות? אממ משחקי קופסא וזה איזה סיפור אהבת? מי זוכר איזה שיר אהבת? כנל מה היה המאכל הילדות שלך? אממ לא יודעת מה החלום הילדות שלך? כנל איזה מפורסם הערצת? בקסטריט בויז
כן זה נקרא מפורסם!! תוכנית הילדות שלך? כל התוכניות בערוץ הילדים האם יש לך "זכרון ראשון"מה הוא? יש כל מיני ושאלת השבוע: תוכניות לסוף שבוע יש? ואם כן, מה? נראה לי שכן..בעיקרון ללכת לפאב..אבל נראה אם זה יצא לפועל באמת..

ofir1988

New member
נכוןןן

ברביותתת!!! זה היה המשחק האהוב עליי...היה לי כל כך הרבה ברביות, מיוחדות וזה ואז אמא תרמה אותם
זה בהחלט היה הרגע העצוב בחיי
(
)

למעלה