שאלון שבועי3:

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifניהאהאהא! תודה אנאי

זה באמת חסר. טוב אז שבוע טוב לכולם ^^ סרט השבוע: אכלתי הרבה סרטים, ולא, זה לא טעיםT.T ספר השבוע: ... שיר השבוע: lostprophets- 4am forever אנימת השבוע: ... מה ביאס אתכם השבוע: סיימתי טירונות וכן זה מבאס כי מתפרים איש לבסיסהו...T.T מה עשה לכם את השבוע: סיימתי טירונות ויש לי קצת חופש. מחר קצת במז"י ואז שלישי-שבת ני בבית ^^ ציטוט השבוע: "הקשב המפקדת! זה היה שבירת דיסטנס כאילו??" תמונת השבוע: כולם תגידו שלום לעקרבוטי..מין הכלאה של עקרב ועכביש. תפתחו את היד ותרחיקו את האצבעות עד כמה שאפשר זו מזו..זה הגודל של עקרבוטי. הוא צהוב והוא שעיר, והוא היה לי בתוך האוהל. ^^ מתחת למיטה של שכנתי לעת ט"ש

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאה כן והלבנה שהוא קבור תחתה..

זה היה הניסיון הראשון לרצח. אחרי שכל המחלקה באה לעזרה הוא נסקל למוות תחת אש סלעית כבדהXD הוא נקבר בקבורה צבאית בתעלה הסמוכה לאוהל ^^

אה, הבנתי!

אתם צבעתם את זה כמו נחש כדי להבריח את העקרבוטי! a ninja must see underneath the underneath! מחוכם!

מית צאן

New member
אני:)../images/Emo119.gif

סרט השבוע: אין. ספר השבוע: אין. שיר השבוע: another night alone- sr-71 אנימת השבוע: מנגה נחשבת? a thousand years of snow מה ביאס אתכם השבוע: גיאומטריה><; מה עשה לכם את השבוע: יום אימוץ~ ציטוט השבוע: "Marry has loved chocolate since she was a child. I have to use the present perfect because if I say: "Marry loved chocolate since she was a child" it is like she's dead now." אחחח, המורה שלנו לאנגלית~ כזאת חמודה333> תמונת השבוע: גורה מתוקה ומקסימה שמחפשת בית! אם אתם יכולים- תעבירו הלאה!

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifD= יו כמה זמן שלא עשיתי אחד כזה...

סרט השבוע: הייסקול מיוזיקל... P= ספר השבוע: Speaker for the Dead.... סוף סוף התחלתי אותו... שיר השבוע: שיהיה from yesterday של 30 seconds to mars אנימת השבוע: בליץ' וקליימור *__* מה ביאס אתכם השבוע: לא הרבה... מה עשה לכם את השבוע: שישי!! D= ציטוט השבוע: "אוי לא! פנייה!!~" *בום* (יותם ועדי בדרך למקדונלדס בעזריאלי...) תמונת השבוע: :<

לוחם 96

New member
שבוע שיגרתייי

סרט השבוע יצתרך להיות סרט עם ג`קי צ`אן , משהו ילד עם תליון שמחזיר לחיים אנשים בתור אלים, חמוד, . ספר השבוע יהיה: הוראות הכנה לג`חנון מהאחורה של האריזה , מאחר וזה הדבר היחידי שקראתי, שיר השבוע :DU DU DU , מה שעשה לי את השבוע: רענון צלפים באדם, מה שביאס לי את השבוע:לגלות שאני סוגר חג. ציטוט השבוע: ``קוסטה בוא תראה איך מפ עילים את המיחם , זה בסדר אני יודע איך ``@_@... תמונת השבוע, סתם משו חמוד

למעלה