שאלון שבועי3:

Sakura Kinomoto

New member
../images/Emo41.gifשאלון שבועי3:../images/Emo70.gif

בגלל שאני בטוחה שלכולם זה חסר3; אם לא אז תהרגו אותיT_T~! אז להלן השאלון השבועי היקרX3: ~~
סרט השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אנימת השבוע:
מה ביאס אתכם השבוע:
מה עשה לכם את השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: רק עד שלליטל אהובתי היחידה יהיה יותר זמן3;

Sakura Kinomoto

New member
עונה לי../images/Emo23.gif~

סרט השבוע:וואעהה...כלום0.0; ספר השבוע:בין השורות לשימוש פנימי בלבד ספרות לי"בXD דליה רביקוביץ' שליטעXDD שיר השבוע:הממ...WALTZ מהאני אנד קלוברX3 אנימת השבוע:האני אנד קלובר..אי אפשר בלי;;;; מה ביאס אתכם השבוע:שלא רצו להיות איתי בקבוצה לעבודה באנגלית;~; מה עשה לכם את השבוע:שהם התחרטוXDD ושיש לי דוויאנט~~!!! ציטוט השבוע:"שיעור ערבית:השם מיודע כאשר יש את אל הידיעה ופנייה..חברה שלי:מה???פנייה?אני:כן נו...יא מחמוד"XDD תמונת השבוע:אוי כוסונים*___* אני בקטע של ערפדים לאחרונהXDD אוסבווע שמחD:~~~ והכנות פוריות לראשנהD:~~ (גל ופולינה~!!דירבאלאק אם פתחתם את הקופסאות~!!!O.O;;!!!~!!!)

Adi Chan

New member
חח כן

הפסקתי לקרואבאמצע כי כל הפרקים נמחקו לי מהמחשבT_T ולא היה לי כוח להוריד שובT_T

Sakura Kinomoto

New member
גמני הפסקתי בקטע ממשששש חשוב~!!!

וקצת שכחתי באיזה פרק עצרתי אז קשה להשלים עכשיוXDD

פפט...

סרט השבוע: כלומ.. ~.~ ספר השבוע: כנ"ל?.. שיר השבוע: Hate that I love you- Rihanna feat. Ne-Yo אנימת השבוע: אין << מה ביאס אתכם השבוע: משו.. ויכוח חוזר עם אימא.... מה עשה לכם את השבוע: 3>. הוא. ציטוט השבוע: "Will you marry me?" תמונת השבוע: טנטרה=3>.

lgmtk

New member
אנאי החלפת אותה? ;O

סרט השבוע: אין D: יש סדרה! פלאש גורדון
ספר השבוע: גם אין, למי יש כוח לקרוא. רק אובליביון וקאונטר סטרייק כל היום. שיר השבוע: שגר פגר 3: אנימת השבוע: לאבלי קומפלקס
מה ביאס אתכם השבוע: לאבלי קומפלקס XD מה עשה לכם את השבוע: סיימתי את אובליביון! איזה סיום *_* ועשיתי לי קליימורית :}~ ויום שישי ^_^
ציטוט השבוע: "HEADSHOT"...כי אלו החיים. תמונת השבוע: אין לי כוח נו. א"כ.

:S

סרט השבוע: אין :S ספר השבוע: =0 אין שיר השבוע: :S:S:S:S:S אין אנימת השבוע: אממ, בליץ'? מה ביאס אתכם השבוע: התחילו הלימודים מה עשה לכם את השבוע: קניתי PS3!@$##@! ציטוט השבוע: "השנה נשקיע בלימודים" (האשליות של השבוע הראשון) תמונת השבוע: לרגל היציאה הקרובה של הVOL האחרון ב.hack

Rainbow Cookie

New member
קוליז. ם:../images/Emo109.gif../images/Emo133.gif

סרט השבוע:הייסקול מיוזיקל? חעח, לא. 10 דברים שאני שונאת אצלך, או משהו כזה. :ם
ספר השבוע:לא קראתי.
שיר השבוע: fools of damnation ו solitary ground של אפיקה. <:
אנימת השבוע:לא ראיתי. ולמה? כי הקבצים נמחקו לי, ומה שנשאר, עם תרגום בפאקינג איטלקית!!! >:
מה ביאס אתכם השבוע:הסעיף למעלה ועוד המון המון המון דברים.
מה עשה לכם את השבוע:כלום. היה שבוע גרוע.
ציטוט השבוע:חחח אני לא יכולה לכתוב אותו פה. <:
תמונת השבוע:

¥otamsh

New member
XDD

הייסקול מיוזיקל! סג. אני כבר יודע חצי מהשירים בע"פ!! (הו החפירה!)

Rainbow Cookie

New member
חחחח לגמרי!../images/Emo109.gif../images/Emo133.gif

צפיתי בסרט רק כי הוא חתיך, מה. XD המשחק שם גרוע. '.'

Sakura Kinomoto

New member
XDDDDגמני~!!

זק אפרון הזה...צקצקצק... אבל הוא תפוס>< וכע דיברתי כל הסרט הזה על איך שהם גמרו את התקציב על אנשים יפים ולא על שחקנים אמיתייםXDD

¥otamsh

New member
XDDDDD

חחח מדהים איך שכולם כוסוני על בבי"ס שלהם! (חוץ מהשמנה עם השתי שניות זמן מסך XDDD) אבל ההפקה נחמדה!

Rainbow Cookie

New member
חח יש לה יותר משתי שניות.../images/Emo109.gif../images/Emo133.gif

(במיוחד בסרט השני.) באמת, בית ספר של ילדים יפים. ;_________________________; האמריקאים האלה. XD

Rainbow Cookie

New member
וואו כ"כ!../images/Emo109.gif../images/Emo133.gif

וכ"כ רואים שזה לא הם שרים את זה, שזה משהו. XD; חעח, הוא בן 17 עכשיו. הוא נראה 15.|לאבו|

¥otamsh

New member
גואו אנאי! 3> סחטיין על היוזמה D:

סרט השבוע: הייסקול מיוזיקל אני מניחXD ספר השבוע: מחברת פיזיקה לשלטון *תסכול* שיר השבוע: חיליק פורצלינה- הבילויים אנימת השבוע: נארוטו!!! *___________________________________* (וסוף סוף זה בעל משמעות!) מה ביאס אתכם השבוע: מבחן מחר, ואני טיפש. מה עשה לכם את השבוע: לא הרבה דברים רילי... כמה חברים שראיתי בשישי ציטוט השבוע: "רצון הרוב הוא שהמיעוט יכין לנו תה. אי אפשר להמשיך בלי משהו כמו תה." תמונת השבוע~>

lgmtk

New member
הוא לא לבדדדד~~~~

חיליק פורצלינה מסתכל על המצעד ^O^

Adi Chan

New member
למה אני לא ישנה?T_T

סרט השבוע: רובין הוד!(הסדרה)D: הוא כזה בריטיXD ספר השבוע: ספר חדש של רומח הדרקון שכחתי את השם 0_ם שיר השבוע: paramore - misery business אנימת השבוע: לא ראיתי כלום!T_T מה ביאס אתכם השבוע: 3 בבחנים ומבחנים בשבוע...אין לי כוחחחT_T..וגם הציונים לא יצאו משו>_> מה עשה לכם את השבוע: לחזור הביתה אחרי שבועיים מפרכים(ככה כותבים?0_0)! ואתמול בת"א! גל תגדיל את החגורה שלך כבר!!@#@!$#@%#$^%&$&%^*^& ציטוט השבוע: לא יודעת 0_0 תמונת השבוע: אין תמונות~~!#@ אני יבשה 0_0

למעלה