שאלון שבועי!

Eden נושה

New member
חח הנה שלי! =]

שיר השבוע:Girl fraind סרט השבוע: בופור =)
קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} : אה לא'דעת XD להקת השבוע: התחדשות השבוע: אה פיג'מה חדשה חחחח D: ציטוט השבוע: "מצ'עמם לי" משהו טוב שקרה השבוע: אוו יש הרבה.. סתם לא כל כך הרבה..הייתה שביתה של יומיים. חח הייתה מימונה! משהו פחות טוב שקרה השבוע: אה נגמר החופש =[ איש שעשה לכם את השבוע: אפאחד =( חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]: אה פופילה אחות הקטנה. תמונת השבוע: אין חוחו שיהיה לכולכם שבוע מצווין [ואם הסמיילים של תפוז לא עובדים אני מתפגרת.]

R o t m a

New member
יחי השאלונים השבועיים! P:

שיר השבוע: ניו יורק רפיח- שייגעצ, כל הילדים-ביט 69
סרט השבוע: אין ^^"
קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק}: המילים הכי יפות- שייגעצ (בררווווואההה.. *אהמ*טל*אהמ*)
להקת השבוע: ביט 69, שייגעצ.
התחדשות השבוע: יש עוד מבחן במתמטיקה >:
ציטוט השבוע: "ושזאת תקופה יפה אך היא תקופה שבחיים.."
משהו טוב שקרה השבוע: שביתה D:~
משהו פחות טוב שקרה השבוע: נדחה הטיול שנתי >.>"
איש שעשה לכם את השבוע: אמא P:
חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]: ידיד שלי :)
תמונת השבוע: D:
שיהיה לכולכם שבוע מצווין: גם לכם! :)

:)

שיר השבוע: שייגעצ - דיילת באל על סרט השבוע: "החיים יפים" ,ראיתי אותו ובכיתי. קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} : חפשו ביוטיוב SAOSIN - voices להקת השבוע: הרבה התחדשות השבוע: ואנס. :p ציטוט השבוע: אני לא בנאדם שמצטט אנשים . משהו טוב שקרה השבוע: קניתי נעליים
משהו פחות טוב שקרה השבוע: יש פקאצות בכיתה שלי =S איש שעשה לכם את השבוע: חברות חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]: מי שרוצה שיקח.....אבל לא בהגזמה
תמונת השבוע: אני בתגובה מהירה

MaStuLa76

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע: תראי עכשיו - שרון חזיז. סרט השבוע: אין. קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} : אין. להקת השבוע:שייגעצ התחדשות השבוע:שרשרת. ציטוט השבוע:אין. משהו טוב שקרה השבוע:לא היה כ"כ. משהו פחות טוב שקרה השבוע:כל השאר. איש שעשה לכם את השבוע:אוריה. חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]:אורטל. תמונת השבוע: ->

../images/Emo220.gif=/

שיר השבוע:בא מכאב דניאל סלומון.עכשיו טוב גלעד שגב. סרט השבוע:ממ אין. קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} :ממ גם. להקת השבוע:ממ.בלינק.רד הוט.גוד שארלוט.סימפל פלאן. התחדשות השבוע:ממ כלום.אולי מפרט. ציטוט השבוע:ממ אין משהו טוב שקרה השבוע:יום שישי.גרעין נותב שהיה פה.חגג שנה ביום שבת! משהו פחות טוב שקרה השבוע:פחות טוב?כל השבוע. איש שעשה לכם את השבוע:ניראה לי שזוהר.שדי החזיקה אותי ועוד כמה(אבל בעיקר זוהר שיודעת להקשיב טוב3>) חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]:מממ.ניראה לי היום.החיבוק של אמא .שחיבקה אותי בבית הקברות.חיבוק.שבחיים .בחיים לא קבלתי ממנה. תמונת השבוע:אין לי כוח עכשיו.

SuperMoryMory

New member
../images/Emo41.gif השאלון של מוריי ../images/Emo41.gif

שיר השבוע:אממ ניראלי שהמילים הכי יפות [התחלתי לשמוע אותו רק השבוע] של שייגעצ
סרט השבוע:בלעע אמ רשימת שינדלר? :S חח סתם אממ אולי 300
קליפ\וידאו השבוע :הקליפ של המילים הכי יפות עם יונתן קסלר ועוד אחד..חח P;
להקת השבוע:ביט 69~!
התחדשות השבוע:אממ אני באה לרוק עצמאות~
ציטוט השבוע:"סנאילה,סתמי,שטוחה ושמוריי"
משהו טוב שקרה השבוע:אממ אני כבר לא אוהבת את ששי נדמה ליי =S
משהו פחות טוב שקרה השבוע:אממ שקיבלתי 56 בביולוגיה..ושנשרף לנו המרכז של פרויקט נטע פחחח היה מצחיק xD
איש שעשה לכם את השבוע: אוו אולי אייל אח שליי
חיבוק השבוע:מעדי ברקוביץ' בהתקף צומי מוטרףףף
תמונת השבוע: אממ יש אחת אבל כולם חצי ערומים שם [כאיל ויש להם ריבועי קרטון שמסתירים] אבל יש שם כמה חמודים שלחו לי אותה היוםם P; אני לא יעלה אותה שלא יגידו שאני חרמנית משוו =S אז אני יעלה כבר משו אחר..~_~ אם מישהו רוצה שאני יעלה אותה אז אני יכולה.. רק אם יהיו מינימום 2 בקשותת :S
שיהיה לכולכם שבוע מצווין- - - תודה!גמלך~! 3> 3> 3>
לב|

טלטל1410

New member
עכשיו תורי!@$@#$ -.-"

שיר השבוע: אולי-ביט 69.
סרט השבוע: המ. בופור? (נו לא יצא לי לראות עוד סרטים וזה..)
קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} : המילים הכי יפות- שייגעצ:) (רותםרותם ברווואה!$@#$) ^^"
להקת השבוע: נוו ביט 69!
התחדשות השבוע: קניתי ג'לי מגניב כזה D: (רותם קניתי כמו שיש לך!@$@#$)
ציטוט השבוע: "אני לא אדבר היום על הטיול השנתי, אבל אני אדבר עליו עוד מעט.." 0.0
משהו טוב שקרה השבוע: שביתות ^^
משהו פחות טוב שקרה השבוע: ידיד שלי רץרץרץרץ ונתקע בעמוד |:
איש שעשה לכם את השבוע: רותם&אלונה ( נו מה אכפת לי שזה שתיים? |: )
חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]: בת דודה שלי D: (כי היא שונאת אותי ואף פעם לא מחבקת אותי..)
תמונת השבוע: - לילה טוב וכאלה:)

=)

שיר השבוע: she's the girl all the bad guys want-bowling for soup סרט השבוע: הממ לא ראיתי.... קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק}: גירלפרינד של אווריל לאבין להקת השבוע: בלינק 182 התחדשות השבוע: הממ חולצה. קשת. ציטוט השבוע: "אם אתה גמל אז אני דורותי"... זה לא מהשבוע אבל נזכרתי בזה פתאום... אני חושבת שאולי חברה שלי אמרה את זה שוב השבוע.... משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בים
משהו פחות טוב שקרה השבוע: חוזרים לביצפר. ואין לנו שביתה. הסתדרות מזויינת. איש שעשה לכם את השבוע: חברה... חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]: הוו הרבה.... תמונת השבוע: אין לי....

למעלה