שאלון שבועי!

Frankielover7

New member
../images/Emo41.gifשאלון שבועי!../images/Emo41.gif

שיר השבוע:
סרט השבוע:
קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} :
להקת השבוע:
התחדשות השבוע:
ציטוט השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו פחות טוב שקרה השבוע:
איש שעשה לכם את השבוע:
חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]:
תמונת השבוע: שיהיה לכולכם שבוע מצווין
[ואם הסמיילים של תפוז לא עובדים אני מתפגרת.]

yan levi

New member
יאייי :]

שיר השבוע: careless whisper של ג'ורג' מייקל :] סרט השבוע: אלדין :] קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} : אין... להקת השבוע: שייגעצ :] התחדשות השבוע:החזרתי ת'סיידליפ :] ציטוט השבוע: "אני אפתח את הדלת ויזרוק אותך מהחלון" אל תנסו להבין :] משהו טוב שקרה השבוע: אין משו ספציפי סתאם היה כיף :] משהו פחות טוב שקרה השבוע: כלוםום איש שעשה לכם את השבוע: אישה..רוני :] חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]: אוהדדד :] תמונת השבוע:

l i s H A

New member
שאלון שבועי להלהלהלהל

שיר השבוע:כל הילדים-ביט69[זה הצליל הודעה שלי וקיבלתי הרבה הודעות השבוע חחח] סרט השבוע:בנות חומרניות קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} :thnks fr th mmrs-fall out boy קישור למטה. להקת השבוע:paramore התחדשות השבוע:3 חולצות 2 דיסקים קוביה כזו ששמים בה דיסקים לק וצמיד ציטוט השבוע:"לישי יש לך יומולדת היום לא?""כן""באמת@?$?@245?#235..היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת ללישי" משהו טוב שקרה השבוע:יומולדת משהו פחות טוב שקרה השבוע:אחוית עוד בבית חולים והמצב לא טוב=\ איש שעשה לכם את השבוע:אמא והחברות חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]: אמא...לא ראיתי אותה הרבה זמן תמונת השבוע: זה לא של השבוע זה מהיום הראשון של החופש אבל שיהיה. תודו שזה מצחיק חחחח

Xx MaayaN xX

New member
:D

שיר השבוע: fall out boy- Get Busy Living or Get Busy Dying (Do You Part to Save the Scene...)
סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע..
קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק}: -
להקת השבוע: fall out boy
התחדשות השבוע: אין X:
ציטוט השבוע: את אחלה בחוריצ'יק (;
משהו טוב שקרה השבוע: שביתות עניינים
משהו פחות טוב שקרה השבוע: כל יום תוקעים לי עוד עבודה ומבחנים -__- שיחחנק הבצפר הזה וכל המורים המזדיינים שבו |בוזאיש שעשה לכם את השבוע: דורין D:
חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]: כאילו ממי? מלימור חברה שלי.
תמונת השבוע: אני לא יכולה להעלות תמונות לפורום!! גם ככה אין לי שום תמונה שיהיה לכולכם שבוע מצווין. תודה גמלך :)

moran916

New member
אללללה שאלון

שיר השבוע:של פאניק.. הוא ארוך מידי כדי לכתוב אותו.. סרט השבוע:נמלטייים קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} : להקת השבוע:פאניק התחדשות השבוע:כלום:) ציטוט השבוע:שובי שובי שובי שובי חחח עזבו.. משהו טוב שקרה השבוע:קניתי כרטיס לרוקצ משהו פחות טוב שקרה השבוע:בצפר היום.. איש שעשה לכם את השבוע:שובייי דאפי ויעל חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]: שובייייי הדובון תמונת השבוע:לעעעע...

נוגעע

New member
אני :]

שיר השבוע: יש יותר מדיי.. לא יכולה לבחור :] סרט השבוע: אין. קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} : אין להקת השבוע: שייגעצ התחדשות השבוע: אין :[ ציטוט השבוע: אין. משהו טוב שקרה השבוע: הייתה שביתה D: משהו פחות טוב שקרה השבוע: לימודים? איש שעשה לכם את השבוע: יש הרבה...
חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]: נמנמממ... תמונת השבוע: אין שבוע טוב שיהיה לכם

shirush1112

New member
שאלון זה טוב ../images/Emo9.gif

שיר השבוע:broadway is dark tonight-goo goo dols -אלה ששרים את IRIS אם אתם מכירים.יש לי סיפור עליו אבל אולי פעם אחרת. סרט השבוע:מיסטר בין-למרות שלא ממש צחקתי ממנו-הוא נחמד =] קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} : להקת השבוע:כרגיל FALL OUT BOYS -וביט כמובן :p התחדשות השבוע:חזרתי ללמוד? יש יותר חידוש מזה? ציטוט השבוע: "מה לא סימתי לאכול כבר?!" אחריי שידיד שלי חשב שהוא אכל הכל ואז הלך לשתות ובדרך חברים שלי מילאו לו תצלחת שוב :p משהו טוב שקרה השבוע:ממ הצלחתי לפתוח מיי ספיס-חברים שלי מארצות הברית בארץ !! משהו פחות טוב שקרה השבוע:חרשתי למתמטיקה. איש שעשה לכם את השבוע:ממ אדיר :p ידיד חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]: ממ אח שלי חח תמונת השבוע:NOP
שבוע מצוין שיהיה.

l i s H A

New member
כן אנחנו יודעים

לא צריך לפרט חח:) fall out boy:) חחחחחחחחחח ס'חזק זה שהם מילאו לו ת'צלחת

:)

שיר השבוע:Wow, I Can Get Sexual Too :Say Anything סרט השבוע:"יש לה ביצים" אתמול שודר ביס!! אחד היפים... קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} :fall out boy : thnks fr th mmrs תודו שהקליפ ממש מצחיק ויפה!! (ופיט נראה מדהים שם!!!) להקת השבוע:להקה חדשה שהתמכרתי אליה :the mile after התחדשות השבוע:5 חולצות מכנס קצר קשת לשער היום אני הולכת לגרנד שוב אז נראה וכמובן הדיסק של ביט 69!!! ציטוט השבוע:all you need is love"1" משהו טוב שקרה השבוע:שביתות !!!! משהו פחות טוב שקרה השבוע:עוגת התפוחים שהכנתי...S: איש שעשה לכם את השבוע:אבא כשהביא לי תדיסק של ביט 69 חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]: כנ"ל אממ....מלאא חברים\משפחה.... תמונת השבוע:אני לא יודעת להעלות תמונות...): ביוש :)

ROTEM789

New member
:)

שיר השבוע:untitled של simple lpan סרט השבוע:מילים ולחן... קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} :עד אלייך-סינרגיה להקת השבוע:Evanescence התחדשות השבוע:מה כאילו מה חדש?! אהה יש לי חבר חדשP: ציטוט השבוע:"im not lazy im in love" דרך אגב זה משפט שרענן כתב במסן..(מקורית אני אהה?! חח) משהו טוב שקרה השבוע:אממ.. קניתי כרטיס לרוק עצמאות:) משהו פחות טוב שקרה השבוע:קיבלתי 69 בהיסטוריה...:S איש שעשה לכם את השבוע:דני 3> חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]: גם דני (פופולארי הוא..) תמונת השבוע:אממ אין לי אותה כאן אבל זו תמונה של תפוח עצוב שאומר אני לא בננה... חח חמודי.. שבועטוב...D:

איב101

New member
עונה

שיר השבוע:כל הילדים סרט השבוע:יש לה ביצים קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} :ראיתי אתמול קליפ חמוד כזה ... אבל אני לא ממשזוכרת שם .. חח להקת השבוע:ביט69 .... (כי רק השבוע קניתי את הדיסק וממש חרשתי עליו ) התחדשות השבוע:הדיסק ... ציטוט השבוע:אין משהו טוב שקרה השבוע:קיבלתי 90 במבחן שהייתי בטוחה שאני הולכת לקבל 0 ... משהו פחות טוב שקרה השבוע:נאמ ..... אין :p איש שעשה לכם את השבוע:אין מישהו אחד .... חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]: לא ידועת ...חח תמונת השבוע:

:]

שיר השבוע: רק ידידים - ביט 69 סרט השבוע: לא ראיתי.. קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} : הזה של כריסטינה אגילרה היפה הזה חחח להקת השבוע: ביט 69 - ברור התחדשות השבוע: גיליתי ש=כ=ל הגרמנים בלונדינים ציטוט השבוע: "יש שביתה והמבחן בהיסטוריה בוטל:]" משהו טוב שקרה השבוע: הגיעה משלחת של גרמנים חתיכים לבצפר שלי:] משהו פחות טוב שקרה השבוע: אמממ נפלתי ויש לי סימן כחול:[ איש שעשה לכם את השבוע: משי:] חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]: חיבוק ההשלמה עם תומר תמונת השבוע:

Fucking Noff

New member
פאקינג שבוע :p

שיר השבוע: Relient K - Forgiven סרט השבוע: לא ראיתי סרטים בשבוע קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} : להקת השבוע: FOB חח כל בחיים הם היו the bast!! התחדשות השבוע: קניתי נעלים :p ציטוט השבוע: "תסבלי מותק" חחח משהו טוב שקרה השבוע: התקבלתי לתאטרון! משהו פחות טוב שקרה השבוע: קיבלתי 55 במתמטיקה :[ איש שעשה לכם את השבוע: ידיד שלי, קנה חפיסת סיגריות ואז התחרט.. חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]: היה כזה חיבוק חברים כזה על הבוקר חחח Nice תמונת השבוע:

שרון710

New member
שבוע טוב אנשיםD:

שיר השבוע:dance dance- FOB סרט השבוע:מלך האריות
קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} :Avril lavinge- girlfriend להקת השבוע:FOB התחדשות השבוע: חולצה?
ציטוט השבוע: evry man has a name
משהו טוב שקרה השבוע:הטקס המדהים אתמול... משהו פחות טוב שקרה השבוע: לא משהו מיוחד.. איש שעשה לכם את השבוע: בן ויותם :) חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]: אופירו'ש תמונת השבוע: נופ

shape1

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

שיר השבוע:'היום יום הולדת' סרט השבוע:'מישהו לרוץ איתו' קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} : הראיון של ביט בערוץ 24, אבל דווקא בגלל הקטע של יובל מנדלסון במילה .: 'מהר' הוא עושה את זה בצורה חמודה עם הפה.. להקת השבוע:שייגעצ התחדשות השבוע: קשת .. ציטוט השבוע: "זה סיפור על דני שמכור לבמבה" הדבקתי את כל החברות שלי בזה והן התחילו לשיר אותו כל הזמן.. וגם 'רענן תרענן אותי' [וזה לא קשור לרענן מביט:]] משהו טוב שקרה השבוע:השביתה.. משהו פחות טוב שקרה השבוע:חזרה לבצפר:[ איש שעשה לכם את השבוע: 2 חברות שלי.. חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]: מידיד שלי שהוא דובי:] תמונת השבוע: אין .

PaperShoes

New member
:]

שיר השבוע: Box Car Racers - There Is אני מכורה |: סרט השבוע: המ, לאדעת קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} : Fall Out Boy - Thnks Fr Th Mmrs להקת השבוע: Bowling For Soup/Reel Big Fish התחדשות השבוע: נעליים וחולצות D: ציטוט השבוע: ....... משהו טוב שקרה השבוע: הרבה משהו פחות טוב שקרה השבוע: מבחן. איש שעשה לכם את השבוע: חברה חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]: Oo תמונת השבוע: נחנחנחנח

SD music

New member
אני אני אנייי.. בוא.

שיר השבוע: "מה עוד ביקשת" ו"דני מכור לבמבה" בואנה זה שיר חזייייקק. סרט השבוע: סרט? אינלי זמן לזהה ): קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} : הקלים של אורילל לוין, נו,.. החדש P: להקת השבוע: רד הווט. בואנה חרשתי התחדשות השבוע: התחשות זה טווב. נממ . החלטתי שאני עושה קליאופטרה!.. לאמשנה.. ציטוט השבוע: "לא תוכל להפיל את האויבים אחד אחד אבל אם תפיל ת'חזקים השאר יפלו לבד" וואי. משפט פצצה. משהו טוב שקרה השבוע: למדתי פולל שירים בגיטר [: משהו פחות טוב שקרה השבוע: לא הצלחתי לנגן פוול שירים בגיטר O: איש שעשה לכם את השבוע: לורל, סתם כי הוא נשמע אחלה בנאדם.. חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]: חיבוקים זה בנזוננה. תמונת השבוע:...:][:

souva

New member
שאלון שבועי :)

שיר השבוע: כל הילדים - ביט 69 סרט השבוע: אין קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} : אין להקת השבוע:evanecsence התחדשות השבוע:אין ציטוט השבוע:אין משהו טוב שקרה השבוע:קיבלתי 96 במתמטיקה D: משהו פחות טוב שקרה השבוע:אין איש שעשה לכם את השבוע:עדי :) חיבוק השבוע[סתם כי אני זונת-חיבוקים]:חיבוק עם נעמה שהרמתי אותה מהתחת חח P: תמונת השבוע: אין

למעלה