שאלון שבועי

Bakura

New member
../images/Emo96.gif היה לי חלום גאארה לי פעם ../images/Emo99.gif

משום מה שריון החול של גאארה לא עבד ומישהו בא להרוג אותו ואז לי הציל אותו וזה היה כזה חלום מגניבבבבבבבב D::::::: ... והיה לי גם חלום גאי קאקאשי, למרות שאני בכלל לא אוהבת את השיפ XD;;

karyn

New member
:)

סרט השבוע: פגוש את הפוקרס ספר השבוע: חופש מי קורא? O: שיר השבוע: Revolution של 30 דקות למארס-cause im an amrican!!! >.< אנימת השבוע: lovely complex מה ביאס אותי השבוע: כלום? O.O מה עשה לי את השבוע: חופש? :p משפט ציטוט השבוע: בא לאנימהוליק ב10/7? לא יש קורס משצים >.< תמונת השבוע: תמונה של הכיתה לשעבר שלי ט'5... XD אני בחולצה הורודה!

enjye

New member
זאת לא הרגשה!

זה כבר לדעת XD וכן, די השתנתי בשנה הזאת.. (התמונה ששמתי היא לפני שנה)

ההורס11

New member
../images/Emo209.gifDepressed

סרט השבוע: AKIRA ספר השבוע: Nakamura Sara - Prachim Ba'agartal שיר השבוע: nostalgy - old Eyal Golan Song called Al Telchi Lo אנימת השבוע: Darker Than Black מה ביאס אותי השבוע: me and my girlfriend broke up after 2 years together and I had to re install windows so there's no hebrew מה עשה לי את השבוע: nothing really משפט ציטוט השבוע: you as vigilant as you thing you are - Takamori Hiyoshi בא לאנימהוליק ב10/7? Can't, not on israel תמונת השבוע:

TheDucky

New member
מצטער על הפרידה...

אבל למה אין לך עברית? זה כלול בדיסק...

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifD=

סרט השבוע: לא ראיתי O= ספר השבוע: שר הטבעות: שני הצריכים שיר השבוע: Innocent של Avril אנימת השבוע: Death Note!!! *_* וגם נארוטו היה מצחיק XD מה ביאס אותי השבוע: לא לפגוש מישהי ]]]]]= מה עשה לי את השבוע: חזרתי לא מזמן ממפגש סיום כזה של הכיתה אצל המחנכת... פעם (אולי) אחרונה שאני אראה את האנשים האלו >>>>>>>>>>>: היה מרגש... וגם עצוב קצת... >>: משפט ציטוט השבוע: יש 10 בא לאנימהוליק ב10/7? כן! D= תמונת השבוע:

../images/Emo23.gif אניאני~

סרט השבוע: אה..אין <3< ספר השבוע: ממ.. עוד לא סיימתי אותו, אבל- "ארוכה הדרך הביתה" של דניאל סטיל~ שיר השבוע: ארג. החלטה קשה... "We belong together- Mariah Carey" אני מניחה. אנימת השבוע: אין~? *מתחבאת* מה ביאס אותי השבוע: משו קטןקטן, אבל זה הסתדר בסוף 3= מה עשה לי את השבוע: עברתי טסט!!!!!!~~~~~~~! [וגם.. קניתי אוברול מקסים 3> וחזרתי לדבר עם מישהו שנורא חשוב לי~ 3:] משפט/ציטוט השבוע: "Shiori is a female? cuz if not... i'll call it gay"~ בא לאנימהוליק ב10/7? לא בטוח... <_<; תמונת השבוע: אמגאמגאמגאמג! תראו את האוברול שלי~ 3>

Adi Chan

New member
זה כזה רענון לראות אותך עם מכנס!!!@$#@#%

חחח אוברול ממש יפה דרך אגבXD מה ההורים שלך אומרים על פריצותך?O:

למעלה