שאלון שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifשאלון שבועי../images/Emo41.gif

כי ביננו אין הרבה מה לסכם... סרט השבוע: ספר השבוע: שיר השבוע: אנימת השבוע: מה ביאס אותי השבוע: מה עשה לי את השבוע: משפט ציטוט השבועף בא לאנימהוליק ב10/7? תמונת השבוע: שבוע טוב לכולם ושבת שלום

ליסאן

New member
עונה../images/Emo41.gif

סרט השבוע: היה משהו על גולג'י בביותא ספר השבוע: סיימתי את קוד דה וינצי. עכשיו סוף סוף יש לי זמן לשליחותו של ליצן
שיר השבוע: בזכות עדן Colors Of The Wind אנימת השבוע: ד'ט נוט. וגם קליימור ...אבל זה היה הזוי -.- מה ביאס אותי השבוע: הלימודים גוזלי החיים האלו. תגמרו כבר !!! מה עשה לי את השבוע: רחיצת לילה בים שווה ביותר. ציטוט השבוע: "עדי גם ככה לא גומלת" באה לאנימוליק :
תמונת השבוע:

Adi Chan

New member
>_<

אני אגמול!! ביום מן הימיםT_T! אממ....על מה אני צריכה לגמול?XDD

Adi Chan

New member
'/םן'רון'ם3ו5ו3'ןו5םן34ו69834-96830564ם5ןופןכ

סרט השבוע: אממ פרל הארבור! וגאווה ודעה קדומה...ההיא משודדי הקריביים נדחפת בכל סרט>< אבל סרט יפהD: ספר השבוע: "דאלאמר האפל"...תודה ליטל!!D: ספר יפהT_T שיר השבוע: avril lavigne - when youre gone אנימת השבוע: דת' נוטטט36*_* דייי אני רוצה פרק 37 *_*...וגם לאבלי קומפלקס 11...זה יותר חמוד מפרק לפרק>_>..וגם יאאטו נאדאשיקו שיצ'י הנגה 24...D: זה פשוט קורעע מה ביאס אותי השבוע: כלום! שבוע נהדר|!!#@@!$#$^$%*^&)&*$%^$%^$%#$#%$ מה עשה לי את השבוע: כל השבוע! הוא פשוט היה כיפי בצורה לא ברורהXD משפט ציטוט השבוע: "קקה!" בא לאנימהוליק ב10/7? אני ממש רוצה!!!#!@$ אני בתהליכי שכנוע!D: תמונת השבוע: שום תמונה~D:

shringunboy

New member
סוסונים לגרניט!!!! *.~

סרט השבוע: DARKNESS מכה שנית הראש המצעדים. ספר השבוע: אני כבר שבאמת לא חייב לענו על זה ^.^ שיר השבוע: HALFTIME של יינג ייאג ( מתוך NFL STREET 2 ) אנימת השבוע: לא היה השבוע משהו מיוחד. מה ביאס אותי השבוע: פרידה מהכיתה שלי T.T מה עשה לי את השבוע: פרידה מהביה"ס ^()^ ואני כנראה הולך להיות לוחם במג"ב ס^()^ס משפט ציטוט השבוע: "אם לא הייתי בטוח במה שאני אומר לא הייתי אומר זאת בכלל". בא לאנימהוליק ב10/7?: FOR SHURE תמונת השבוע: קוספליי מקסים של נבחרת אוג'ו מאיישילד 21.... נכון שהם חמודים? *.*

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאתה יודע...הגעתי למסקנה שמישהו חייב

ללמד אותך איך להגיב בתפוז XD

lgmtk

New member
דוגרי! ולא רק~

איכשהו 90% מהתגובות הלא נכונות שלו הם אליי XD

lgmtk

New member
האיייייי

סרט השבוע: סדרה D: דוקטור הו *_* יובל תודהההההה :> ספר השבוע: לימודי תיאוריה D: שעברתי ^_^ ו"היפה והנבל" P: שיר השבוע: "הייתכן" של דניאל סלומון :X גלגלצ ;; אנימת השבוע: קליימור? XD מה ביאס אותי השבוע: עבודה מפגרת :| מה עשה לי את השבוע: עברתי תיאוריה D: ויום שישי :) משפט/ציטוט השבוע: "לשלוף מהר קונדום" XD גל XDD בא לאנימהוליק ב10/7? אולי O_O תמונת השבוע: XDDDD

Bakura

New member
כל הכבוד, מזל טוב ../images/Emo13.gif~

והאמירה של גל הזכירה לי סרטי מערבונים כאלה.
~ נראה מי השולף הכי מהיר בפורום, דאם דאם טם טם.

למעלה