שאלון שבועי

benedek22

New member
עונה!@!@!@!

סרט השבוע:לא נראה לי שראיתי... ספר השבוע:לחמן-מיקוד בהיסטוריה שיר השבוע:ALONES - Aqua Timez השיר פתיחה של בליץ' פשוט גדול!!!! אנימת השבוע:DEATH NOTE שעומדת להגמר מה ביאס אותך השבוע:חרא של בגרות באזרחות מה עשה לך את השבוע:דייט מדהים עם מישהי ^^ משפט/פתגם/ציטוט השבוע:"I am tired of being alone like a sparrow in the rain" תמונת השבוע:

Adi Chan

New member
קוקוקוקוקוקוקוקוקו

סרט השבוע: זכרונותיה של גיישה!~מדהים מדהיםT_T וסאם סון המתוקההה...זה כזה יפה*_* ספר השבוע: שום ספר!
שיר השבוע: The Fray - Heaven Forbid אנימת השבוע: יאמאטו נדשיקו שיצ'י הנגהXD זה כזה חסר כל עומקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקXDDDDDDDDD זה סתם מצחיק ודבילי^_^ ולאבלי קומפלקס~זה כזה מדהים*^* מה ביאס אותך השבוע: מגן 92 בהיסטוריה>< אם חשבתם שזה גבוה, בשבילי זה לא>< כל המבחנים שלי היו 95+ חוץ מהמתכונת שטעיתי באפשרות וקיבלתי 72>> השוק של החיים שלי>< הכלב לא התחשב בכל ההשקעה כל השנה><<<<<<<<<<<<<< ואני ממש ממש ממש לא מרוכזת ולא יכולה ללמוד להיסטוריה...אז כל החומר נשאר למחר 0_0 מה עשה לך את השבוע: אאמממ....לא יודעתXD דברים קטנים כאלו
וציור סאסונארו שיצא לי מגניבXD...והם לא נקבתיים!!! ...אמ...נראה לי0_0 משפט/פתגם/ציטוט השבוע: "את מסתכלת על הקקי שלך לפני שאת פותחת את המים?" "את מסתכלת על הנייר אחרי שאת מנגבת תתחת?" "נכון שכולם אוהבים את הריח של הנודים שלהם?" זו היתה שיחה משפחתית ממש מוזרה 0_0 תמונת השבוע: יאממייי~~~~

¥otamsh

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

איזה קורעים אתם!!! תעלי את הציור לדיאיי! *-*

Adi Chan

New member
חחח לא זיימתי אותו..רק התחלתיXD

והסקיצה יצא כזו יפה#?$@#?^#?%&?%?^8&?56*?%^?*?56?*%):&5

karyn

New member
אין הפעם תמונה! ../images/Emo123.gif../images/Emo210.gif

סרט השבוע:300 וארץ קרה ספר השבוע:נאדה בנאדה שיר השבוע:אוףף אין לי אנימת השבוע: daddy long legs מה ביאס אותך השבוע:כלום P: מה עשה לך את השבוע:יום שישי D: משפט/פתגם/ציטוט השבוע:"העולם מכוער,ובגלל זה הוא כול כך יפה" של קינו! תמונת השבוע:אין :)

lgmtk

New member
איפה זה היה באמת ../images/Emo23.gif

סרט השבוע: אין אחד
כנראה דת' נוט לייב, אבל עוד לא ראיתי P: ספר השבוע: ספר הלמידה לתיאוריה XD שיר השבוע: Opheliac של Emilie Autumn. אנימת השבוע: מאי אוטומה צוואי ^_^ מה ביאס אותך השבוע: מממ צבא ;; היה שבוע ארוך! מה עשה לך את השבוע: שיעורי נהיגה D: ויום שלישי XD
משפט/פתגם/ציטוט השבוע: היה אבל שכחתי XDD תמונת השבוע: א"כ

Guid

New member
הערה: דט` נוט לייב אקשן.

אם אתה רואה אותו כחובב דט` נוט אז אל תראה, ברצינות. אבל אם אתה רואה את זה כחובב ריוק אז תראה! כי ריוק שם מדהים!! ורק שתדע, הם שינו את העלילה, לא עיוותו- שינו. זה הרס.

lgmtk

New member
והנה התמונה XP

רנו מגאן 2007...אני לומד עליה נהיגה :X

Guid

New member
יאה! *_*

זה כ``כ יפה! בהצלחה, ובזהירות על האוטו!! /tapuzforum/images/emo8.gif

lgmtk

New member
תודה!! D:

ואני כבר בדרך להרוס XD יצא שזרקתי קלאץ' הרבה פעמים, טרקתי דלתות חזק והעברתי הילוכים באגרסיביות :( אבל מה P: אני לא כזה נהג גרוע...לא ~כזה~

יארררר!

סרט השבוע: שבוע מלחמה בשטח איזה סרט איזה!? :O ספר השבוע: אין ממש. שיר השבוע: RATM - Killing in the name of... אנימת השבוע: סמוראי צ'אמפלו, בליצ'. מה ביאס אותך השבוע: החיילים איכזבו טיפה אז זה ביאס... מה עשה לך את השבוע: נגמר שבוע מלחמה, ו...מ"כ מצטיין => חמשוש => סטרסקי(פאב) ~~> אלכוהול :} משפט/פתגם/ציטוט השבוע: "תביא לי בירה וצ'יסר."
תמונת השבוע: לא רוצה ^^;

Sakura Kinomoto

New member
../images/Emo23.gif~

סרט השבוע:המממ....קטעים מזיכרונותייה של גיישהXD ספר השבוע:השטן לובשת פראדה*_* ממש רציתי את הספר הזה^.^ שיר השבוע:הממ...WHEN YOU'RE GONE של אבריל^^ אנימת השבוע:אעעהה...T_T; מה ביאס אותך השבוע:שהיה מגן חוזר>< מה עשה לך את השבוע:שעברתי את המגן החוזר^.^ ומחר הבגרות האחרונה*____* משפט/פתגם/ציטוט השבוע:אאעהה....."זהו...מחר הכל ייגמר!~!~!!!!!" תמונת השבוע:נימ3; הוהוההווו..בישי*_*

Ihavenonick

New member
יצא סיכום ארוך P=

סרט השבוע: נארניה (סוף סוף ראיתי את הסרט, הזכיר לי את הסדרה המצוירת) וגם את Princess Blade ספר השבוע: ספרים על DSP שיר השבוע: they're coming to take me away HA HA אנימת השבוע: בליץ' מה ביאס אותך השבוע: הלימודים למבחן DSP מה עשה לך את השבוע: כשאמרו לי שיש חומר פתוח משפט/פתגם/ציטוט השבוע: אני עייף תמונת השבוע: אני עייף

למעלה