שאלון שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifשאלון שבועי../images/Emo41.gif

סרט השבוע: ספר השבוע: שיר השבוע: אנימת השבוע: מה ביאס אותך השבוע: מה עשה לך את השבוע: משפט/פתגם/ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום לכולם ושבוע טוב יותר ^_^

ליסאן

New member
עונה ../images/Emo41.gif

סרט השבוע: גבעת ווטרשיפ ספר השבוע: קניתי את הסילמסריון אבל התחלתי דווקא את ד'ה וינצי שי השבוע:poison אנימת השבוע: ד'ט נוט וגם קליימור היה מעולה. מה ביאס אותך השבוע: הלימודים שגמרו לי על החיים. מה עשה לך את השבוע: היה שבוע נוראי. אז טוב שנגמר. משפט/פתגם/ציטוט השבוע: "צפדיה רחם עלינו " T_T תמונת השבוע:

¥otamsh

New member
.....

סרט השבוע: אמ.. ראיתי את המיוזיקל של באפי (שוב) ספר השבוע: אין שיר השבוע: ירמי קפלן- מודדת אנימת השבוע: אין מה ביאס אותך השבוע: היה שבוע על הפנים. כ"כ הרבה נכשלים ועוד לא קרוב להסתיים בכלל הסימסטר. מה עשה לך את השבוע: אממ.. אביעי חמישי בערב היה מאוד נחמד
משפט/פתגם/ציטוט השבוע: "what are you doing? you've been in here for 30 minutes" -entertaining and educating! "why can't you just masturbate like the rest of us?" XDDDD תמונת השבוע: ~> מי ייתן ושבוע הבא יהיה אפשר לנשום T.T נמאס לי...=( שבוע טוב לכם...

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifD=

freaking IE >>" סרט השבוע: none =X ספר השבוע: proyekt ishi bebiologia =P שיר השבוע: O= אנימת השבוע: Bleach... was all i saw this week... מה ביאס אותך השבוע: nothing מה עשה לך את השבוע: nothing משפט/פתגם/ציטוט השבוע: Anyone who is capable of being elected president should on no account be allowed to do the job - The hitchhikers guide to the galaxy תמונת השבוע: =X

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אני אני D:

סרט השבוע: ... אה, קרוקודייל דנדי, שוב XD ספר השבוע: אין לי >: הסיכומים בהיסטוריה, שנפטרנו מהם ברוך השםםםםם XD שיר השבוע:Madona-Jump אנימת השבוע: Darker than Black מה ביאס אותך השבוע: ...-מהרהרת- ... לא ממש מבואסת, אבל לא הצלחתי ללכת היום עם אריאל לסושי ; ;. מה עשה לך את השבוע: נגמר היסטוריהההההההה!@!@@#$#$^#$^@ משפט/פתגם/ציטוט השבוע: מה נארוטו יעשה, דבר ראשון, כשהוא יהיה ההוקאגה- “Free ramen before missions!” Naruto finally screeched out. “That would make our shinobi come back alive! To return to that delicious ramen!” תמונת השבוע: פרוסטיוס היא פשוט גאון >:

enjye

New member
...

סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי שיר השבוע: לא שמעתי אנימת השבוע: לאקי סטאר נדמהלי מה ביאס אותך השבוע: שני דברים (וזה כבר יותר מידי) מה עשה לך את השבוע: כרגיל ^^ משפט/פתגם/ציטוט השבוע: אני מצטערת על המצב רוח החרא שלי אין לי מושג למה ): תמונת השבוע: זה פשוט גרם לי לצחוק XD

enjye

New member
^^

יש עוד שניים. אם אהבתם את זה אני חייבת להוסיף X3

למעלה