שאלון סקעתי
כנסו כולם

אני ../images/Emo98.gif

מתי הבנת שהראל הוא ה-כוכב? כבר באודישנים או בהמשך?
קצת בהמשך, כי באודישנים אהבתי יותר את סשה :) היית בפסטיגל?
כן. חוץ מפיטר פן- דמות שאהבת בפסטיגל:
רובין הוד
אם הייתה לך אפשרות-איזו שלישיה היית מעלה לגמר?
סקעת, סשה ולירון לב. פייבוריט/ים מכוכב נולד 1:
נינט! פגשת את הראל?
ראיתי אותו כמה פעמים, לא נפגשתי איתו :) שיר מועדף של הראל:
עודני ילד. היית בניצנים ביום הגמר?
כן! התכונה שאת הכי אוהבת אצל הראל:
אני לא מכירה ת'תכונות שלו :) מה כבש אותך קודם? היופי או הקול?
החיוך
כשהראל יוציא דיסק (ב"ה) - תקני או תצרבי?
אני אקנה :) איך את מבטאת את שם המשפחה?סקעת או סעקת?
סקעת. רשומה גם בפורום הרשמי?
לא, הסתבכתי שם עם הרישום :) האם יש שיר מסוים שהיית שמחה אם הראל היה מבצע?
'לתת' של בועז שרעבי. האם היה שיר שהראל ביצע ולא היית מרוצה מבחירתו?
לא...

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifעונה../images/Emo9.gif

מתי הבנת שהראל הוא ה-כוכב? כבר באודישנים או בהמשך?:די בהמשך
היית בפסטיגל?:ככןןןן
חוץ מפיטר פן- דמות שאהבת בפסטיגל:שלישיית פרוזק
אם הייתה לך אפשרות-איזו שלישיה היית מעלה לגמר?:בול את מה שהיה
פייבוריט/ים מכוכב נולד 1:שי גבסו פגשת את הראל?:לאאאא
שיר מועדף של הראל:לעוף
היית בניצנים ביום הגמר?:לאא
התכונה שאת הכי אוהבת אצל הראל:לאדעת לגבי תכונות-אבל המבט-הוררס
מה כבש אותך קודם? היופי או הקול?:הקול כשהראל יוציא דיסק (ב"ה) - תקני או תצרבי?:לקנות
איך את מבטאת את שם המשפחה?סקעת או סעקת?:סקעת:p רשומה גם בפורום הרשמי?:לא האם יש שיר מסוים שהיית שמחה אם הראל היה מבצע?:ואללה לא עולה לי לראש כרגע האם היה שיר שהראל ביצע ולא היית מרוצה מבחירתו?:אולי בגמר-אבל הוא עשה הכל טוב מאוד

t0mi

New member
עונהה

מתי הבנת שהראל הוא ה-כוכב? כבר באודישנים או בהמשך? כבר באודישנים שהוא שר את בתוך, הבנתי שאף אחד לא יוכל להשתוות אליו היית בפסטיגל?לא למרות שמאד רציתי חוץ מפיטר פן- דמות שאהבת בפסטיגל: רובין הוד אם הייתה לך אפשרות-איזו שלישיה היית מעלה לגמר? הראל סקעת יעל שחר ועדי כהן פייבוריט/ים מכוכב נולד 1: ראיתי רק את הגמר פגשת את הראל? לא שיר מועדף של הראל: בתוך היית בניצנים ביום הגמר? ברוווווור התכונה שאת הכי אוהבת אצל הראל: הקול מה כבש אותך קודם? היופי או הקול? הקול כשהראל יוציא דיסק (ב"ה) - תקני או תצרבי? אקנההה איך את מבטאת את שם המשפחה?סקעת או סעקת? סעקת רשומה גם בפורום הרשמי? הייתי אבל כבר לא האם יש שיר מסוים שהיית שמחה אם הראל היה מבצע? שמע ישראל של שרית חדד האם היה שיר שהראל ביצע ולא היית מרוצה מבחירתו? לאאאאא

YARDEN321

New member
תשובות! =]

*.שהוא שר את "בתוך" *.לא.אבל יש לי את הדי.וי.די *.רובין הוד *.נינט,סקעת,שי גבסו. *.שי גבסו ונינט *.לא! :( *.עודני ילד *.לא *.חייכן!! =] *שניהם ביחד! *.יקנה. *.סקעת *.לא רשומה אבל נכנסת לפעמים. *.בואי ניפרד *הייתי מרוצה מהכל! :)

אני אני אני אני

מתי הבנת שהראל הוא ה-כוכב? כבר באודישנים או בהמשך? אחרי הגמר.... כי לא ראיתי כ"נ
רק שמעתי אותו ב-91FM... וזה קרה
היית בפסטיגל? ברור חוץ מפיטר פן- דמות שאהבת בפסטיגל: זורו ורובין הוד אם הייתה לך אפשרות-איזו שלישיה היית מעלה לגמר? הראל,סשה, לירון לב פייבוריט/ים מכוכב נולד 1: אפחד
פגשת את הראל? תדרכי לי על הפצעים, למה לא... שיר מועדף של הראל: בתוךךךךךךךךךךךך היית בניצנים ביום הגמר? לא... התכונה שאת הכי אוהבת אצל הראל: איך שהוא מושלם למעריצות... והחיוך... מה כבש אותך קודם? היופי או הקול? הקול, רק הקול. כשהראל יוציא דיסק (ב"ה) - תקני או תצרבי? אקנה. זמרים שאני באמת מעריכה ואוהבת אני קונה. כמו עידן רייכל, שקניתי את הדיסק שלו
איך את מבטאת את שם המשפחה?סקעת או סעקת? ska-at כמו שצריך
רשומה גם בפורום הרשמי? אכן אכן
האם יש שיר מסוים שהיית שמחה אם הראל היה מבצע? ממעמקים אולי... היא לא דומה של ארקדי דוכין... האם היה שיר שהראל ביצע ולא היית מרוצה מבחירתו? לא
הכל אצלו מושלם, גם הבחירות...

../images/Emo41.gif עונה...../images/Emo41.gif

מתי הבנת שהראל הוא ה-כוכב? כבר באודישנים או בהמשך?
בהמשך...
היית בפסטיגל?
לא אבל יש לי בדי וי די...
חוץ מפיטר פן- דמות שאהבת בפסטיגל
:רובין (רן דנקר
)
אם הייתה לך אפשרות-איזו שלישיה היית מעלה לגמר?
לירון לב ,הראל (סקעת ברור) ושירלי לילו...
פייבוריט/ים מכוכב נולד 1
: נינטטט
פגשת את הראל?
לא...
שיר מועדף של הראל
: בתוך ..
היית בניצנים ביום הגמר?
לא..
התכונה שאת הכי אוהבת אצל הראל
: החיוךךךךךך
מה כבש אותך קודם? היופי או הקול?
הקול....
כשהראל יוציא דיסק (ב"ה) - תקני או תצרבי?
הקנה ברוררר
איך את מבטאת את שם המשפחה?סקעת או סעקת?
לפעמים סקעת ולפעמים סעקת הרוב סקעת..
רשומה גם בפורום הרשמי?
לא...
האם יש שיר מסוים שהיית שמחה אם הראל היה מבצע?
אם...יום ועוד יומים (
)
האם היה שיר שהראל ביצע ולא היית מרוצה מבחירתו?
כל בחירה שלו אהבתיי

../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

מתי הבנת שהראל הוא ה-כוכב? כבר באודישנים או בהמשך? בהמשך, האמת. כי את האודישנים לא ממש ראיתי
היית בפסטיגל? ברוווווווווווור.
חוץ מפיטר פן- דמות שאהבת בפסטיגל: רובין הוד
אם הייתה לך אפשרות-איזו שלישיה היית מעלה לגמר? הראל, שירלי ולירון.
פייבוריט/ים מכוכב נולד 1: מורן גמליאל!!
פגשת את הראל? לא
שיר מועדף של הראל: החול יזכור, על הגשר הישן והנני כאן
היית בניצנים ביום הגמר? לא. בכיתי בבית
התכונה שאת הכי אוהבת אצל הראל: אני לא מכירה אותו כלכך, אז קשה לי לענות
מה כבש אותך קודם? היופי או הקול? הקול, כי האודישנים הוא לא בלט במיוחד. אבל אז בראש בראש, שמתי לב שהוא, איך לומר, יפה
כשהראל יוציא דיסק (ב"ה) - תקני או תצרבי? זו שאלה? ברור שאני אקנה.
איך את מבטאת את שם המשפחה?סקעת או סעקת? סקעת
רשומה גם בפורום הרשמי? כן, אבל לא כותבת ולא נכנסת :X
האם יש שיר מסוים שהיית שמחה אם הראל היה מבצע? הממ. רוב השירים שאני אוהבת [בדקתי בפלייליסט] הם ברי סחרוף והיהודים, ולא נראה לי שזה יתאים להראל
אולי "עכשיו טוב"?
האם היה שיר שהראל ביצע ולא היית מרוצה מבחירתו? ממש לא.

אני:]

מתי הבנת שהראל הוא ה-כוכב?בראש בראש. היית בפסטיגל? לא חוץ מפיטר פן- דמות שאהבת בפסטיגל:אמ...שלגיה? חחח אם הייתה לך אפשרות-איזו שלישיה היית מעלה לגמר? את זאת שהייתה. פייבוריט/ים מכוכב נולד 1: נינט. פגשת את הראל? לא ממש. שיר מועדף של הראל: "בדידות". היית בניצנים ביום הגמר? הלוואי!!! התכונה שאתה הכי אוהב אצל הראל:הקול שלו. מה כבש אותך קודם? היופי או הקול? קול חחח...מה אתם רוצים שאני אענה:p? כשהראל יוציא דיסק (ב"ה) - תקני או תצרבי? ברור שנקנה:p איך אתה מבטא את שם המשפחה?סקעת או סעקת? סקעת, כמו כל אדם נורמלי..? דיי אן לי כח יותר חח רק קמתי:p

אאהה אתה בןן חחח..ואני לא הבנתי

למה כתבת: הקול שלו מה אתם רוצים שאני יענה חחחחחחחחחחחחחחחח

shahar s

New member
עונה!!

מתי הבנת שהראל הוא ה-כוכב? כבר באודישנים או בהמשך? בהמשך היית בפסטיגל? ברור! חוץ מפיטר פן- דמות שאהבת בפסטיגל: רוני -נסיכת הפןפ אם הייתה לך אפשרות-איזו שלישיה היית מעלה לגמר? השלישיה שהייתה שהייתה בגמר לדעתי מדהימה פייבוריט/ים מכוכב נולד 1: שירי מימון פגשת את הראל? כן.. לחצי שנייה אבל היה שווה שיר מועדף של הראל:אוףף שכחתי איך קוראים לשיר נראה לי בדידות היית בניצנים ביום הגמר? לא התכונה שאת הכי אוהבת אצל הראל: הכולל ! הוא מושלם מה כבש אותך קודם? היופי או הקול? האמת שבהתחלה לא שמעתי אותו שר אז כנראה היופי ואז שמעתי אותו שרר..ונכבשתיי כשהראל יוציא דיסק (ב"ה) - תקני או תצרבי? אהיה הראשונה בתור איך את מבטאת את שם המשפחה?סקעת או סעקת?סקעת רשומה גם בפורום הרשמי? לא.. אבל ביקרתי האם יש שיר מסוים שהיית שמחה אם הראל היה מבצע? לא יודעת .. האם היה שיר שהראל ביצע ולא היית מרוצה מבחירתו? כן.. הנני כאן

Danielushhhh

New member
עווווווווווווונה../images/Emo36.gif../images/Emo9.gif

מתי הבנת שהראל הוא ה-כוכב? כבר באודישנים או בהמשך? באודישנים
היית בפסטיגל? לא יכולתי לצערי
חוץ מפיטר פן- דמות שאהבת בפסטיגל: רובין הוד
אם הייתה לך אפשרות-איזו שלישיה היית מעלה לגמר? סקעת
, סשה ונראה לי שגם מויאל
פייבוריט/ים מכוכב נולד 1: כל ה-3 שהופיעו בניצנים
פגשת את הראל?
שיר מועדף של הראל: הנני כאן
היית בניצנים ביום הגמר?
התכונה שאת הכי אוהבת אצל הראל: תמימות
מה כבש אותך קודם? היופי או הקול?
כשהראל יוציא דיסק (ב"ה) - תקני או תצרבי? אקנה
רשומה גם בפורום הרשמי?
האם יש שיר מסוים שהיית שמחה אם הראל היה מבצע? לא עולה לי כרגע שיר כזה
האם היה שיר שהראל ביצע ולא היית מרוצה מבחירתו?

אחלה שאלות! עונההה ../images/Emo60.gif

מתי הבנת שהראל הוא ה-כוכב? כבר באודישנים או בהמשך? באודישנים היה לי קצת קשה כי היו כל כך הרבה אנשים וזה בלבל אותי... אני מאוד רציתי שהוא יבחר, זה ברור! אבל ממש שהוא ה-כוכב הבנתי בשלב הסדנה לדעתי.... ובסולו הראשון -
היית בפסטיגל? זהו ש.. לא
אבל ראיתי את ה-DVD "מישהו קראאא ליייי??"
חוץ מפיטר פן- דמות שאהבת בפסטיגל: האמ לא יודעת.. אני התמקדתי בפיטר פן בלבד
אם הייתה לך אפשרות-איזו שלישיה היית מעלה לגמר? מממ הראל סקעת, עדי כוהן ולירון לב!!
פייבוריט/ים מכוכב נולד 1: שירי מיימון! אני עם המקומות השניים
פגשת את הראל? לאאאאאאאא!!!!!
שיר מועדף של הראל: הנני כאן, כרגע לפחות. אבל כל השירים שלי פשוט מושלמים!!
היית בניצנים ביום הגמר? כן!! יום קשה ביותר בחיי...
התכונה שאת הכי אוהבת אצל הראל: וואו.. רק תכונה אחת? איך אפשר לבחור? גם כישרון, גם רגישות, גם אהבה לבמה ולמקצוע.. וגם היותו אמיתי
מה כבש אותך קודם? היופי או הקול? ברור שהקול!!!!
כשהראל יוציא דיסק (ב"ה) - תקני או תצרבי? חס וחלילה אצרוב. ברור שאני אקנה!
איך את מבטאת את שם המשפחה?סקעת או סעקת? סקעת!
רשומה גם בפורום הרשמי? אכן.
האם יש שיר מסוים שהיית שמחה אם הראל היה מבצע? אני מרוצה מכל הבחירות שהוא עשה. אני סומכת עליו בבחירת השירים.
האם היה שיר שהראל ביצע ולא היית מרוצה מבחירתו? חח בדיוק כתבתי את זה למעלה. ממש לא! אחלה שאלון! אני אלך לקרא מה אתם כתבתם

../images/Emo187.gif

מתי הבנת שהראל הוא ה-כוכב? כבר באודישנים או בהמשך? בשניה שראיתי אותו על המסך שלי היית בפסטיגל? לא חוץ מפיטר פן- דמות שאהבת בפסטיגל: ליודעת מי היו הדמויות אז... אם הייתה לך אפשרות-איזו שלישיה היית מעלה לגמר? הראל עדי ולירון פייבוריט/ים מכוכב נולד 1: מורן
פגשת את הראל? לא שיר מועדף של הראל: הנני כאן היית בניצנים ביום הגמר? לא התכונה שאת הכי אוהבת אצל הראל: בלעע ליודעת מה כבש אותך קודם? היופי או הקול? היופי כשהראל יוציא דיסק (ב"ה) - תקני או תצרבי? אקנה אני לא צורבת ישראלים איך את מבטאת את שם המשפחה?סקעת או סעקת? סקעת רשומה גם בפורום הרשמי? כה האם יש שיר מסוים שהיית שמחה אם הראל היה מבצע? לא אבל אני רוצה לשמוע כבר חומר מקורי שלו האם היה שיר שהראל ביצע ולא היית מרוצה מבחירתו? לא

תשובותיי../images/Emo9.gif../images/Emo27.gif

מתי הבנת שהראל הוא ה-כוכב? כבר באודישנים או בהמשך? בהמשך. התחלתי לראות רק מהראש בראש ואיך ששמעתי את הקול המרגש שלו אז הבנתי...
היית בפסטיגל? בטח
חוץ מפיטר פן- דמות שאהבת בפסטיגל: זורו
אם הייתה לך אפשרות-איזו שלישיה היית מעלה לגמר? הראל, הראל, לירון.
פייבוריט/ים מכוכב נולד 1: גבסו ונינט
פגשת את הראל? לא
שיר מועדף של הראל: הכל
וזה גם תלוי מתי תשאלו אותי
אבל לכל שיר אני מתחברת בדרך שלו
היית בניצנים ביום הגמר? לא
התכונה שאת הכי אוהבת אצל הראל: האישיות המ-ד-ה-י-מ-ה שלו והכשרון
למרות שיש עוד תכונות שאני מאד אוהבת אצלו אבל אלו העיקריות
עוד אחת בולטת זה כמובן היופי שלו
מה כבש אותך קודם? היופי או הקול? הקול
כשהראל יוציא דיסק (ב"ה) - תקני או תצרבי? בטח שאקנה
נכון תשובה מפתפיעה?
רשומה גם בפורום הרשמי? כן, אבל הוא לא כ"כ נוח לי אז אני כותבת שם רק לעיתים רחוקות. בעיקר כשהוא נכנס
האם יש שיר מסוים שהיית שמחה אם הראל היה מבצע? כלמיני. לא עולה לי עכשיו אחד מרכזי.
האם היה שיר שהראל ביצע ולא היית מרוצה מבחירתו? אין עוד סיכוי, למרות שכעיקרון השיר עצמו מאד יפה אבל את הסגנון שלו לא אהבתי. אני חושבת שאם הראל היה מחדש אותו ונותן לו ליווי של המוזיקה בסגנון אחר הייתי יותר אוהבת אותו.

עונהה

מתי הבנת שהראל הוא ה-כוכב? כבר באודישנים או בהמשך? *מתביישת*-בהמשך היית בפסטיגל? כןןן חוץ מפיטר פן- דמות שאהבת בפסטיגל: אממ נינט? רן? אם הייתה לך אפשרות-איזו שלישיה היית מעלה לגמר? סקעת סשה ולא יודעת פייבוריט/ים מכוכב נולד 1: נינט פגשת את הראל? לא
לאאאא שיר מועדף של הראל: אין עוד סיכוי היית בניצנים ביום הגמר? כןן התכונה שאת הכי אוהבת אצל הראל: נחמדות כובש ועוד מה כבש אותך קודם? היופי או הקול? שניהם ביחד כשהראל יוציא דיסק (ב"ה) - תקני או תצרבי? לקנותתת איך את מבטאת את שם המשפחה?סקעת או סעקת? סקעת רשומה גם בפורום הרשמי? הייתי פעם תכף עוד פעם-בעיה במחשב האם יש שיר מסוים שהיית שמחה אם הראל היה מבצע? לא יודעת האם היה שיר שהראל ביצע ולא היית מרוצה מבחירתו? לא הכל אהבתי

למעלה