שאלון סקעתי
כנסו כולם

../images/Emo41.gifשאלון סקעתי../images/Emo26.gifכנסו כולם../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

חברה תענו..זה מאוד מענין אותי =]
מתי הבנת שהראל הוא ה-כוכב? כבר באודישנים או בהמשך?
היית בפסטיגל?
חוץ מפיטר פן- דמות שאהבת בפסטיגל:
אם הייתה לך אפשרות-איזו שלישיה היית מעלה לגמר?
פייבוריט/ים מכוכב נולד 1:
פגשת את הראל?
שיר מועדף של הראל:
היית בניצנים ביום הגמר?
התכונה שאת הכי אוהבת אצל הראל:
מה כבש אותך קודם? היופי או הקול?
כשהראל יוציא דיסק (ב"ה) - תקני או תצרבי?
איך את מבטאת את שם המשפחה?סקעת או סעקת?
רשומה גם בפורום הרשמי?
האם יש שיר מסוים שהיית שמחה אם הראל היה מבצע?
האם היה שיר שהראל ביצע ולא היית מרוצה מבחירתו? תענו.. תודההה.. אוהבת אותכם
ולילה טוב... שבת שלוםםם!!

***עונה לעצמי***../images/Emo6.gif

מתי הבנת שהראל הוא ה-כוכב? כבר באודישנים או בהמשך?רק בחצי הגמר <שלכת>..לפני זה בכלל לא ראיתי כוכב נולד /: היית בפסטיגל?4 פעמים.. חוץ מפיטר פן- דמות שאהבת בפסטיגל:רובין הוד אם הייתה לך אפשרות-איזו שלישיה היית מעלה לגמר?הראל עדי וסשה הם הנבחרים... אבל אני מאוד אוהבת גם את לירון ושירלי
פייבוריט/ים מכוכב נולד 1:גבסו,נינט,שירי..וגם בוריס היה מאוד חמוד.. פגשת את הראל?כן... שיר מועדף של הראל:הכל..אבל בעיקר הנני כאן היית בניצנים ביום הגמר?לא..בבית התכונה שאת הכי אוהבת אצל הראל:יש המון.. הטוב לב,היושר,החוכמה,סבלנות וחוש הומור... מה כבש אותך קודם? היופי או הקול?אני מודה שהפעם הראשונה שראיתי אותו הייתה בחצי הגמר בתוצאות.. ככה שלא שמעתי אותו שר... בכל מקום שמעתי את השם סקעת אז החלטתי שאני כבר רוצה לראות מי זה "הסקעת הזה"... כשראיתי פשוט נדהמתי מהיופי שלו... אחרי הזכייה שלו חיכיתי כל השבוע לתוכנית הבאה...זה היה חצי גמר ב' והוא לא השתתף בה..רק ישב בקהל... אז הורדתי קטעים של ביצועים שלו עד לחצי גמר.. והבנתי שזה לא רק היופי שלו שכבש אותי ברגע..הקול שלו פשוט צימרר אותי!! כשהראל יוציא דיסק (ב"ה) - תקני או תצרבי?א-ק-נ-ה בטוח... איך את מבטאת את שם המשפחה?סקעת או סעקת?סקעת רשומה גם בפורום הרשמי?כן.. האם יש שיר מסוים שהיית שמחה אם הראל היה מבצע?יש המון שירים שאני חושבת שמתאים לו לבצע..למשל ממעמקים...אני אקטוף לך את הירח.. האם היה שיר שהראל ביצע ולא היית מרוצה מבחירתו?אהבתי את כל הבחירות שלו... בפעם הראשונה ששמעתי את הנני כאן (עוד לפני הגמר) בביצוע של יורם גאון אמרתי שהבחירה גרועה.. התחלתי לחרוש על השיר..ובאמת לא חשבתי שזה יהיה השיר האהוב עלי ביותר... זהווו :)

shelly9

New member
../images/Emo110.gifראשונה!

חברה תענו..זה מאוד מענין אותי =] מתי הבנת שהראל הוא ה-כוכב? כבר באודישנים או בהמשך? באודישן הראשון:) היית בפסטיגל? לא
חוץ מפיטר פן- דמות שאהבת בפסטיגל: לא הייתי, לוידעת.. אם הייתה לך אפשרות-איזו שלישיה היית מעלה לגמר? סקעת, מויאל וסשה
פייבוריט/ים מכוכב נולד 1: אפחד מיוחד...
פגשת את הראל?
לא אבל הייתי ב-2 הופעות וראיתי אותו ממרחק של 2 מטר
שיר מועדף של הראל: "בתוך" היית בניצנים ביום הגמר? לא, הייתי בחו"ל התכונה שאת הכי אוהבת אצל הראל: חיוך
מה כבש אותך קודם? היופי או הקול? הקול.. למען האמת באודישן הראשון הוא לא נראה משו...:/ כשהראל יוציא דיסק (ב"ה) - תקני או תצרבי? ברור שאני אקנה!
איך את מבטאת את שם המשפחה?סקעת או סעקת? סקעת (
) רשומה גם בפורום הרשמי? לא האם יש שיר מסוים שהיית שמחה אם הראל היה מבצע? כל שיר שהוא יבצע אני אהיה שמחה:) אולי best in me...
כן כן, להמשיך לחלום..
האם היה שיר שהראל ביצע ולא היית מרוצה מבחירתו? הממ לא..
שבת שלום!

shelly9

New member
../images/Emo110.gifחחח וקשה מותק../images/Emo8.gif

הכל בשבילך...

עונה../images/Emo3.gif

מתי הבנת שהראל הוא ה-כוכב? כבר באודישנים או בהמשך? המשך*סמוקי* היית בפסטיגל?לא:( חוץ מפיטר פן- דמות שאהבת בפסטיגל: לא ראיתי:| אם הייתה לך אפשרות-איזו שלישיה היית מעלה לגמר? לירון לב,מויאל וסקעת
אה וגם סשה בטח היא הייתה הפייבוריטית שלי פייבוריט/ים מכוכב נולד 1:נינה
פגשת את הראל?לא:( שיר מועדף של הראל: בתוך היית בניצנים ביום הגמר?לא התכונה שאת הכי אוהבת אצל הראל:מושלםם מה כבש אותך קודם? היופי או הקול?יופי חחהה כשהראל יוציא דיסק (ב"ה) - תקני או תצרבי?בטח שנקנה איך את מבטאת את שם המשפחה?סקעת או סעקת? סקעת מה אני אילגת חחחחחחח רשומה גם בפורום הרשמי? בטחח האם יש שיר מסוים שהיית שמחה אם הראל היה מבצע?מממ מה שהיכי טוב לו הכי טוב לי לא אכפת לי
האם היה שיר שהראל ביצע ולא היית מרוצה מבחירתו? לא נראה לי

ayaliar

Well-known member
יאללה..../images/Emo69.gif

מתי הבנת שהראל הוא ה-כוכב? כבר באודישנים או בהמשך? 19.3.04, אודישן ראשון. הייתי בשוק
היית בפסטיגל? כן
חוץ מפיטר פן- דמות שאהבת בפסטיגל: היו שם עוד אנשים??
אם הייתה לך אפשרות-איזו שלישיה היית מעלה לגמר? הראל, עדי ולירון
פייבוריט/ים מכוכב נולד 1: לא ראיתי. אהבתי את נינט מהאודישן הראשון שלה אבל לא עקבתי אחרי התכנית
פגשת את הראל? כן
ואני מודה לו על זה לנצח
שיר מועדף של הראל: כולם ככולם (חוץ מ"אין עוד סיכוי")
היית בניצנים ביום הגמר? כן
התכונה שאת הכי אוהבת אצל הראל: הנתינה והסבלנות האינסופית שלו
מה כבש אותך קודם? היופי או הקול? הקול. בהתחלה לא חשבתי שהוא כזה מדהים ביופיו.. נראה טוב
כשהראל יוציא דיסק (ב"ה) - תקני או תצרבי? אהיה הראשונה לקנות
איך את מבטאת את שם המשפחה?סקעת או סעקת? סקעת כמובן
רשומה גם בפורום הרשמי? אכן כן. עוד מימי הפורום הישן
האם יש שיר מסוים שהיית שמחה אם הראל היה מבצע? יש המון.. היום בא לי על "מותק שלי" של גלעד שגב
האם היה שיר שהראל ביצע ולא היית מרוצה מבחירתו? לא. אני לא מתה על "אין עוד סיכוי" אבל הראל שר מקסים, גם בשיר הזה. כשרון על הבחור הזה

purple rain2

New member
איה, מוזר לא לראות אותך בכחול../images/Emo12.gif../images/Emo8.gif

"חוץ מפיטר פן- דמות שאהבת בפסטיגל: היו שם עוד אנשים?? " חחח
לפחות אני מקווה שאימצת לך איזה בן-דוד/אחיין קטן פיקטיבי ללכת איתו לשם
וגם אני הייתי בניצנים, תארי לעצמך שהייתי יכולות להיפגש!
אח, הפספוס, הפספוס

pirk

New member
עונהההההההה

עונה על השאלון =]
הבנתי שהוא ה-כוכב לא ישר באודישנים.. אבל טיפה אחרי...
בטחח שהייתי בפסטיגל!! איך אפשר שלא?!
דמות חוץ מפיטר פן.. אממ את השלושה אביריםם :]
שלישיה.. את הראל סקעת כמובן. את ציפי משהיד ואת הראל מויאל
פייבוריט מכוכב נולד 1.. נינט כי היא פשוטט מדהימהה..!!
לא פגשתי את הראל.. אבל עומדת לפגוש אותווו
לא הייתי בגמר =( אבל דרך הטלויזיה זה גם טובב!! חח
הכי אוהבת אצל הראל.. שהוא אמיתי כזה.. ויש לו קול מדהים!!
קודם כבש היופי או הקול.. טוב ת'אמת זה די היה גם וגם....
שהוא יוציא דיסק אני לא יקנה אלא אני ירווץץץץ לקנות!!
מבטאת ת'שם משפחה??! ברור שסקעת!!
לא רשומה בפורום הרשמי.. אבל הסתכלתי שם כמה פעמים..
אין שיר מסוים שאני רוצה שהוא יבצע.. והייתי משנה ת'בחירה של הנני כאן ובוחרת שיר אחר לגמר...

עוננהה../images/Emo9.gif

מתי הבנת שהראל הוא ה-כוכב? כבר באודישנים או בהמשך? באודישנים. היית בפסטיגל? כן. חוץ מפיטר פן- דמות שאהבת בפסטיגל: זורו
[אל תהרגו אותי. אבל אחרי הראל כמובן:)]. אם הייתה לך אפשרות-איזו שלישיה היית מעלה לגמר? הראל, שירלי ומויאל אולי לא'דעת
פייבוריט/ים מכוכב נולד 1:שירי. פגשת את הראל?כן. שיר מועדף של הראל:בתוך. היית בניצנים ביום הגמר?לא. התכונה שאת הכי אוהבת אצל הראל:אממ איך שהוא מתייחס למעריצים, האופי שלו ההככלל
מה כבש אותך קודם? היופי או הקול?לא כ"כ זוכרת, אבל נראה לי שהכל. כשהראל יוציא דיסק (ב"ה) - תקני או תצרבי?אני אקנה:) איך את מבטאת את שם המשפחה?סקעת או סעקת?סקעת. רשומה גם בפורום הרשמי?כן. האם יש שיר מסוים שהיית שמחה אם הראל היה מבצע?אממ לא נראה לי. האם היה שיר שהראל ביצע ולא היית מרוצה מבחירתו?לא.

**תשובות**

מתי הבנת שהראל הוא ה-כוכב? כבר באודישנים או בהמשך? באודישניםםםם היית בפסטיגל? כןןןן חוץ מפיטר פן- דמות שאהבת בפסטיגל: שלגיה וזורו אם הייתה לך אפשרות-איזו שלישיה היית מעלה לגמר???... פייבוריט/ים מכוכב נולד 1: פגשת את הראל? כןןןןןןן שיר מועדף של הראל: ההני כאן היית בניצנים ביום הגמר? ברורר התכונה שאת הכי אוהבת אצל הראל: שהוא מתוקקק מה כבש אותך קודם? היופי או הקול?הקול כשהראל יוציא דיסק (ב"ה) - תקני או תצרבי? ברור שאני יקנהה איך את מבטאת את שם המשפחה?סקעת או סעקת?סקעת רשומה גם בפורום הרשמי?לא מה האתר? אני לא מוצאת האם יש שיר מסוים שהיית שמחה אם הראל היה מבצע? התקווה האם היה שיר שהראל ביצע ולא היית מרוצה מבחירתו? לא יופי של שאלון

ronchok1

New member
עונההההה!!!

מתי הבנת שהראל הוא ה-כוכב? כבר באודישנים או בהמשך?-מהפעם הראשונה שראיתי אותו היית בפסטיגל?-בטח!!! חוץ מפיטר פן- דמות שאהבת בפסטיגל:-רובין הוד אם הייתה לך אפשרות-איזו שלישיה היית מעלה לגמר?-הראל סקעת,סשה גרישקוב והשלישי לא יודעת פייבוריט/ים מכוכב נולד 1:סשה והראלושששש!!! פגשת את הראל?-לא...רק ראיתי אותו שיר מועדף של הראל:בתוך היית בניצנים ביום הגמר?-לא... התכונה שאת הכי אוהבת אצל הראל:ה-כ-ל!!! מה כבש אותך קודם? היופי או הקול?-בעיקון שניהם..אבל הראשון זה הקול... כשהראל יוציא דיסק (ב"ה) - תקני או תצרבי?-אני יקנה! איך את מבטאת את שם המשפחה?סקעת או סעקת?-סקעת רשומה גם בפורום הרשמי?-לא... האם יש שיר מסוים שהיית שמחה אם הראל היה מבצע?-כן, שיר שהמציאו לנו בשביל המסיבה סיום שלנו בכיתה ו'...חחח האם היה שיר שהראל ביצע ולא היית מרוצה מבחירתו?-מהכל הייתי מרוצה

למעלה