שאלון נוסף

../images/Emo121.gif

האם אתה בתנועת נוער כלשהי? פעם הייתי באיזו תדירות אתה שותה? פעם בשבועיים / חודש האם אתה מעשן?לא האם ניסית סמים?לא מה סגנון המוזיקה העיקרי שאתה שומע? רוק וראפ הולך להופעות? לא באיזו תדירות?............ באילו שעות אתה יוצא, לילה או יום? גם וגם מהם מקומות הבילוי שאליהם אתה יוצא? בעיקר ת"א האם אתה נהנה מהחופש? בגדול כן מה סיגנון הלבוש שלך?ג'ינס וחולצה עם קישקושים מה מושך אותך בבן המין השני? עיניים יש לך חברה? היה חבר האם אתה מאוהב? כבר לא האם אתה נוהג לדבר הרבה בטלפון? כן אתה אוהב לאכול? אממממ כשאני רעבה אתה אוהב להישאר בבית או לצאת? תלוי מתי ותלוי עם מי אבל בגדול לצאת כמה פירסינגים/עגילים יש ברשותך, אם בכלל? 2 לובים והליקס קונה דיסקים, או מוריד מהאינטרנט? גם וגם תלוי בלהקה האם אתה מרוצה מהחברים שאיתם אתה מסתובב?כן האם אתה נוהג להכיר אנשים חדשים?כן האם הכרת אנשים דרך האינטרנט ונפגשת איתם?כן האם היית מאוהב פעם ולא עשית עם זה כלום?לא האם אתה אוהב את בית הספר?כן איפה אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? בפנימייה באיזו עיר אתה גר? בת ים האם אתה מרוצה ממנה? לא ממש = \

MirrorGirl

New member
../images/Emo210.gif

האם אתה בתנועת נוער כלשהי? לא באיזו תדירות אתה שותה? לא שותה האם אתה מעשן? לא האם ניסית סמים? לא מה סגנון המוזיקה העיקרי שאתה שומע? כל דבר בעצם , בעיקר ישראלי ורוק לסוגיו הולך להופעות? כע באיזו תדירות? פעם בחודש-חודשיים באילו שעות אתה יוצא, לילה או יום? בד"כ אני יוצאת רק בלילה כי אני רק קמה ב5
מהם מקומות הבילוי שאליהם אתה יוצא? קניון, מרכז העיר, מגרש ליד הבית שלי האם אתה נהנה מהחופש? אהא מה סיגנון הלבוש שלך? לודעת מה מושך אותך בבן המין השני? פנים. ועיניים. יש לך חבר? נופ האם אתה מאוהב? נופ האם אתה נוהג לדבר הרבה בטלפון? יותר מידי
אתה אוהב לאכול? כעעע :) אתה אוהב להישאר בבית או לצאת? לצאת כמה פירסינגים/עגילים יש ברשותך, אם בכלל? 3? קונה דיסקים, או מוריד מהאינטרנט? מורידה חח האם אתה מרוצה מהחברים שאיתם אתה מסתובב? אהא האם אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? כע האם הכרת אנשים דרך האינטרנט ונפגשת איתם? כן האם היית מאוהב פעם ולא עשית עם זה כלום? אהא האם אתה אוהב את בית הספר? לפעמים איפה אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? כן חח באיזו עיר אתה גר? ירושלים האם אתה מרוצה ממנה? נהההה XD

עונההה....

האם אתה בתנועת נוער כלשהי?#לא...עם המחלקת נוער נחשבת לתנועה אז כן... באיזו תדירות אתה שותה?#וואוו כל שתי דקות!!! האם אתה מעשן?#לאאאאא האם ניסית סמים?#לאאאא מה סגנון המוזיקה העיקרי שאתה שומע?#מוזיקת גלגל"צ..... הולך להופעות?#כןןןןןן באיזו תדירות?#אין תדירות מסויימת... באילו שעות אתה יוצא, לילה או יום?#גם וגם..... מהם מקומות הבילוי שאליהם אתה יוצא?#בזכרון אין כל כך ...אבל בעיקר חיפה.... האם אתה נהנה מהחופש?#כןןן מאודד מה סיגנון הלבוש שלך?#לא יודעת עם יש לי סיגנון מסויים... מה מושך אותך בבן המין השני?#העיניים... יש לך חברה?#לא.... האם אתה מאוהב?#לא יודעת.... האם אתה נוהג לדבר הרבה בטלפון?#כןןן אני הטלםון החברים הכי טובים בארץ!!.... אתה אוהב לאכול?#אפשר לומר... אתה אוהב להישאר בבית או לצאת?#אני אוהבת לצאאאאת! כמה פירסינגים/עגילים יש ברשותך, אם בכלל?#אין.... קונה דיסקים, או מוריד מהאינטרנט?#גםוגם... האם אתה מרוצה מהחברים שאיתם אתה מסתובב?#כן מאוד!!! האם אתה נוהג להכיר אנשים חדשים?#כן מאוד!!!! האם הכרת אנשים דרך האינטרנט ונפגשת איתם?#כןןן!!.... האם היית מאוהב פעם ולא עשית עם זה כלום?# האם אתה אוהב את בית הספר?#רק בגלל החברים.... איפה אתה נוהג להכיר אנשים חדשים?#בכל מיני מקומות... באיזו עיר אתה גר?#זכרון יעקב..... האם אתה מרוצה ממנה?#כן....מאוד....

למעלה