שאלון נוסף

DEANC

New member
עונה לך

"לא שותה בכלל. תגידו זה לא מפחיד אותכם החוסר שליטה הזאת ?! כי אותי כן." אני אישית לא שתיתי מעולם עד חוסר שליטה ולכן לא יכול להעיד על זה. אני שותה עד שכיף ומצחיק ועוצר שם.

Ogakor

New member
עונה לך ../images/Emo3.gif

אני חושב שזה ממש מוזר/עצוב שאנשים צריכים להכניס לעצמם חומרים לגוף כדי להנות..

abs7

New member
תכלס אני באותה דעה של 0gakor

גם לפעמים לא כולם יודעים לשלוט על כמות השתייה שלהם ועושים דברים שהם ממש מצטערים על זה וגם אפשר לעשות שטויות ולהנות בלי זה. אז למה ?

Meitarii

New member
כשאנשים לא יודעים לשלוט בכמות השתיה שלהם

אז הם לא צריכים לשתות.. אבל כמו שדין אמרר אם הוא שותה מעט והוא עדין במצב שהוא יודע מה הוא עושה, אז זה בסדר גמור.. אין שום דבר פסול בלשתות קצת עבור הנאה כל עוד זה בא עם שליטה עצמית

DEANC

New member
כמובן שגם 'קצת' זאת הגדרה בעייתית

הכמות תלויה בחוסן של כל שותה, יש כאלה שיכולים להתעלף מכמות שלא תשפיע בכלל על מישהו אחר.

DelbariX

New member
יאללה מה עשיתם מיזה

אפשר לחשוב, כולה אלכוהול וסבבה אני מודה שמהניסיון שלי כמעט כל מי שאני מכיר התחיל לשתות בשביל פוזה אבל אחרי הפעמים הראשונות זה כל כך לא בגלל זה מתחילים להנות מהטעם ומההשפעה של זה, אז למה לא? וכמובן שיש דברים שצריך לשים לב אליהם כששותים [בעיקר לבחורות שבנינו]: - לשתות רק עם אנשים שמכירים וסומכים עליהם - לא לשתות הרבה בזמן קצר.. אפשר לשתות את אותה הכמות, ורק להגדיל את מרווח הזמן בין שוט לשוט - לדאוג שיהיה סידור איך לחזור הביתה בשלום אחרי שצוברים קצת ניסיון בשתייה ויודעים איך כמות מסויימת של אלכוהול משפיע עליך אז אפשר לשתות יותר בחופשיות במקומות יותר פתוחים ועם אנשים שפחות מכירים וכדומה אז לסיכום- אלכוהול יכול להיות אחד הדברים כשיודעים איך להשתמש בו

DEANC

New member
לא לזה התכוונתי

אפשר ויכולים להנות בלי זה. אף אחד לא שותה את זה כשהוא לא במצב רוח טוב, אחרת זה יגרום לו להיות עוד יותר בדיכאון. אפשר לומר שאלכוהול מעצים רגשות, אתה נהנה? תהנה הרבה יותר. וכמובן: הכל במידה.

abs7

New member
איזה הסחפות

איך אפשר להשוות סיגריות לסמים ?

Ogakor

New member
לא השוותי סיגריות לסמים למרות שזה על אותו

עיקרון... החומר של הסמים גורם לך להתמכר אליו בצורה שאתה לא יכול לחיות בלעדיו ונותן לך תחושה של כיף והיי וכל הקראפ הזה.. וככה גם אלכוהול. שניהם דברים ממכרים.. וגם ניקוטין סבסיגריות.

DEANC

New member
ללא ספק

אלכוהול הוא סם וכל מי שיגיד לך אחרת הוא אידיוט. ידעת שיש אפילו גן מסויים שגורם להתמכרות לאלכוהול? אלכוהול הוא אכן סם, ה'יתרון' היחיד שלו על שאר הסמים הוא שהוא לא משאיר דפיקות ארוכות טווח במוח.

Meitarii

New member
אאני ../images/Emo47.gif

האם אתה בתנועת נוער כלשהי? לא באיזו תדירות אתה שותה?אני לא..רק בארועים וכאלה האם אתה מעשן?לא האם ניסית סמים?לא מה סגנון המוזיקה העיקרי שאתה שומע? כמעט הכל חוץ מרוק ממש כבד הולך להופעות?כמעט ולא באיזו תדירות? ^ באילו שעות אתה יוצא, לילה או יום?שניהם
מהם מקומות הבילוי שאליהם אתה יוצא?גינה, קניון גילדה מועדון לפעמים האם אתה נהנה מהחופש? לא..חופש נאחס כזה
מה סיגנון הלבוש שלך? גינס טי שרט תנכיות או שורט .. מה מושך אותך בבן המין השני?גומות חן , עיינים , גובה יש לך חבר? לא
האם אתה מאוהב?סוג של.. האם אתה נוהג לדבר הרבה בטלפון?אממ כן
אתה אוהב לאכול?לא כ"כ אתה אוהב להישאר בבית או לצאת? תלוי במצב רוח כמה פירסינגים/עגילים יש ברשותך, אם בכלל?3 עגילים באוזן.. ומתה לעשות אחד באוזן למעלה.. קונה דיסקים, או מוריד מהאינטרנט?מורידה האם אתה מרוצה מהחברים שאיתם אתה מסתובב?כן לרוב האם אתה נוהג להכיר אנשים חדשים?כן האם הכרת אנשים דרך האינטרנט ונפגשת איתם?לא האם היית מאוהב פעם ולא עשית עם זה כלום?כן ..לצערי האם אתה אוהב את בית הספר?אממ כן מקום נחמד.. איפה אתה נוהג להכיר אנשים חדשים?דרך חברים בעיקר או סתם ככה שהם באים לדבר באיזו עיר אתה גר?ראשון
האם אתה מרוצה ממנה?כן מאוד

Stootz

New member
עונה../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

האם אתה בתנועת נוער כלשהי?לא
באיזו תדירות אתה שותה?אני לא, רק באירועים משפחתיים אז ממש שלוק יין כזה חח
האם אתה מעשן?לא
האם ניסית סמים?לא
מה סגנון המוזיקה העיקרי שאתה שומע?רוק,פופ.. הכל חוץ מדכאון !
הולך להופעות?כן
באיזו תדירות?ממש פעם ב..
באילו שעות אתה יוצא, לילה או יום?גם וגם
מהם מקומות הבילוי שאליהם אתה יוצא?סרטים,מרכז הכרמל,קניון ..
האם אתה נהנה מהחופש?כןןן מאוד
מה סיגנון הלבוש שלך?רגיל כזה=)
מה מושך אותך בבן המין השני?חיוך והאופי !
יש לך חברה?חברות יש לי הרבה! חבר לא
האם אתה מאוהב?לא
האם אתה נוהג לדבר הרבה בטלפון?לא
אתה אוהב לאכול?לא ממש
אתה אוהב להישאר בבית או לצאת?גם וגם, תלוי במצב רוח
כמה פירסינגים/עגילים יש ברשותך, אם בכלל?אחד בכל אוזן
קונה דיסקים, או מוריד מהאינטרנט?גם וגם
האם אתה מרוצה מהחברים שאיתם אתה מסתובב?מאודדד!
האם אתה נוהג להכיר אנשים חדשים?כן
האם הכרת אנשים דרך האינטרנט ונפגשת איתם?כןן
מור וגיא =)
האם היית מאוהב פעם ולא עשית עם זה כלום?לא ..
האם אתה אוהב את בית הספר?:-\
איפה אתה נוהג להכיר אנשים חדשים?דרך חברות
באיזו עיר אתה גר?חיפההה
האם אתה מרוצה ממנה?מאוד
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה