שאלון נוסף

DEANC

New member
../images/Emo41.gifשאלון נוסף

נגנב משביעסטים: האם אתה בתנועת נוער כלשהי? באיזו תדירות אתה שותה? האם אתה מעשן? האם ניסית סמים? מה סגנון המוזיקה העיקרי שאתה שומע? הולך להופעות? באיזו תדירות? באילו שעות אתה יוצא, לילה או יום? מהם מקומות הבילוי שאליהם אתה יוצא? האם אתה נהנה מהחופש? מה סיגנון הלבוש שלך? מה מושך אותך בבן המין השני? יש לך חברה? האם אתה מאוהב? האם אתה נוהג לדבר הרבה בטלפון? אתה אוהב לאכול? אתה אוהב להישאר בבית או לצאת? כמה פירסינגים/עגילים יש ברשותך, אם בכלל? קונה דיסקים, או מוריד מהאינטרנט? האם אתה מרוצה מהחברים שאיתם אתה מסתובב? האם אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? האם הכרת אנשים דרך האינטרנט ונפגשת איתם? האם היית מאוהב פעם ולא עשית עם זה כלום? האם אתה אוהב את בית הספר? איפה אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? באיזו עיר אתה גר? האם אתה מרוצה ממנה?

DEANC

New member
ראשון?

האם אתה בתנועת נוער כלשהי? לא.
באיזו תדירות אתה שותה? אחת לחודש בערך.
האם אתה מעשן? לא.
האם ניסית סמים? לא.
מה סגנון המוזיקה העיקרי שאתה שומע? פאנק-רוק/פופ-פאנק.
הולך להופעות? לא.
באיזו תדירות? -
באילו שעות אתה יוצא, לילה או יום? לילה.
מהם מקומות הבילוי שאליהם אתה יוצא? בד"כ יוצאים לגינות.
האם אתה נהנה מהחופש? כמובן.
מה סיגנון הלבוש שלך? ג'ינס וחולצה חלקה.
מה מושך אותך בבת המין השני? פרופורציות נכונות.
יש לך חברה? לא.
האם אתה מאוהב? לא.
האם אתה נוהג לדבר הרבה בטלפון? לא.
אתה אוהב לאכול? מאוד.
אתה אוהב להישאר בבית או לצאת? לצאת.
כמה פירסינגים/עגילים יש ברשותך, אם בכלל? 0.
קונה דיסקים, או מוריד מהאינטרנט? מוריד.
האם אתה מרוצה מהחברים שאיתם אתה מסתובב? כמובן, אחרת לא הייתי מסתובב איתם.
האם אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? כן.
האם הכרת אנשים דרך האינטרנט ונפגשת איתם? כן.
האם היית מאוהב פעם ולא עשית עם זה כלום? לא.
האם אתה אוהב את בית הספר? את בית הספר עצממו - לא.
איפה אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? דרך חברים.
באיזו עיר אתה גר? ת"א.
האם אתה מרוצה ממנה? כן.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאהבתי ת'תשובות שלך..

~עושה עיניים~ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם
XDDDD

x michal x

New member
יאאלה ../images/Emo6.gif

האם אתה בתנועת נוער כלשהי?לא באיזו תדירות אתה שותה?אממ לוידעת,אבל לא הרבה האם אתה מעשן?לא האם ניסית סמים?לא מה סגנון המוזיקה העיקרי שאתה שומע? הולך להופעות?לאא באיזו תדירות? באילו שעות אתה יוצא, לילה או יום? מעדיפה לילה מהם מקומות הבילוי שאליהם אתה יוצא?קניון,באולינג... האם אתה נהנה מהחופש?אממ לא בדיוק מה סיגנון הלבוש שלך?
מה מושך אותך בבן המין השני? פנים,שיער.. יש לך חבר? לא =( האם אתה מאוהב? לאא האם אתה נוהג לדבר הרבה בטלפון? לא כזה הרבהה.. אתה אוהב לאכול?כעעע אתה אוהב להישאר בבית או לצאת? תלוי מתי כמה פירסינגים/עגילים יש ברשותך, אם בכלל? 2
קונה דיסקים, או מוריד מהאינטרנט? אינטרנט האם אתה מרוצה מהחברים שאיתם אתה מסתובב? בערך.. האם אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? מדיי פעם האם הכרת אנשים דרך האינטרנט ונפגשת איתם?הכרתי-כע,נפגשתי-עוד לא האם היית מאוהב פעם ולא עשית עם זה כלום?לא האם אתה אוהב את בית הספר?ממש לאאאאא איפה אתה נוהג להכיר אנשים חדשים?איפה שיוצא =) באיזו עיר אתה גר?גב"ש האם אתה מרוצה ממנה? לאא

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

האם אתה בתנועת נוער כלשהי? כבר לא. באיזו תדירות אתה שותה? בכלל לא. האם אתה מעשן? לא. האם ניסית סמים? לא. מה סגנון המוזיקה העיקרי שאתה שומע? רוק לסוגיו. הולך להופעות? בחו"ל שיש כסף. באיזו תדירות? פעם ב.. אהמ. עד עכשיו הייתי פעם אחת. אבל בקרוב שוב. אז פעם-פעמיים בשנה? באילו שעות אתה יוצא, לילה או יום? תלוי ביום.. ובדרךכלל אני לא יוצאת. בודדה שכמותי
חחחחחח מהם מקומות הבילוי שאליהם אתה יוצא? קולנוע.קניון. האם אתה נהנה מהחופש? לא. חחחחחחחח מה סיגנון הלבוש שלך? אלטרנטיבי זרוק וכאלה
מה מושך אותך בבן המין השני? כמובן שקודם רואים יופי.. אבל יש לי משיכה לאופי
חשוב שפשוט אהמ.. יהיה על מה לדבר XD ואני צוחקת מכל דבר ככה שבקשר להומור אין לי בעיה חחחחחחח יש לך חברה? חברות יש לי הרבה
סתם נו. אין חבר. האם אתה מאוהב? עוד תקועה עם הראש בקשר הקודם מלפני חצי שנה.. האם אתה נוהג לדבר הרבה בטלפון? פעם כן.. אתה אוהב לאכול? יותר מידי ;; אתה אוהב להישאר בבית או לצאת? בבית במזגן.. אבל תמיד כיף לצאת כשקר ולא חם ומזיעים. אפילו סתם לשבת במרפסת. כמה פירסינגים/עגילים יש ברשותך, אם בכלל? נזם. ~,~ קונה דיסקים, או מוריד מהאינטרנט? מה שיש בארץ - קונה. אבל אני מנסה להמעיט כי חבל על הכסף ><" האם אתה מרוצה מהחברים שאיתם אתה מסתובב? לא כלכך.. האם אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? תמיד
האם הכרת אנשים דרך האינטרנט ונפגשת איתם? המון.. האם היית מאוהב פעם ולא עשית עם זה כלום? אני לא בנאדם כזה.. איכשהו ישר אני הולכת ועושה משהו עם זה XD האם אתה אוהב את בית הספר? לפעמים כן.. איפה אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? פורומים(תפוז)
באיזו עיר אתה גר? ראש העין. האם אתה מרוצה ממנה? לא חחחחחחחחחחח

shani0007

New member
אני..

האם אתה בתנועת נוער כלשהי?לא באיזו תדירות אתה שותה? רק באירועים האם אתה מעשן?לא האם ניסית סמים?לא מה סגנון המוזיקה העיקרי שאתה שומע? רוק היפ-הופ\שחורה הולך להופעות?אפשר להגיד באיזו תדירות?1-3 פעמיים בשנה באילו שעות אתה יוצא, לילה או יום? גם זה וגם זה מהם מקומות הבילוי שאליהם אתה יוצא? כל מיני האם אתה נהנה מהחופש? כן מאודד.
מה סיגנון הלבוש שלך? ג'ינס וחולצה יפה
מה מושך אותך בבן המין השני? אם הכוונה לחיצוניות אז חיוך ועיניים יש לך חברה?לא האם אתה מאוהב?לא האם אתה נוהג לדבר הרבה בטלפון? ככה ככה אתה אוהב לאכול?מאוד... אתה אוהב להישאר בבית או לצאת? תלוי במתב רוח שלי כמה פירסינגים/עגילים יש ברשותך, אם בכלל? באוזניים ובקרוב באף קונה דיסקים, או מוריד מהאינטרנט? מורידה אבל אם זה של מישהו שאני ממש אוהבת אני קונה האם אתה מרוצה מהחברים שאיתם אתה מסתובב? אם לא הייתי מרוצה לא הייתי מסתובבת איתם
האם אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? כן האם הכרת אנשים דרך האינטרנט ונפגשת איתם?לא האם היית מאוהב פעם ולא עשית עם זה כלום? לא האם אתה אוהב את בית הספר? לא איפה אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? דרך חברים באיזו עיר אתה גר? חיפה
האם אתה מרוצה ממנה?

הי לכםP:../images/Emo110.gif

התחברתי מהמחשב של בת דודה שלי..:) האם אתה בתנועת נוער כלשהי? מממ הייתי בצופים שנתיים בכתה ד ה ובנוער עובד השנה.. אבל זהו אנלא ממשיכה [לא בגלל שלא היה כיף.. היה הכי מדהים בעולם.. פשוט זה לא יתאים בשנה הזאת.. אנצה לעשות משו אחר במחויבות אישית:]] באיזו תדירות אתה שותה? אני לא:]] האם אתה מעשן? לא האם ניסית סמים? לא מה סגנון המוזיקה העיקרי שאתה שומע? מממ רוק בעיקר.. לא כבד כזה.. ולא יודעת זה נורא מעורבב.. אני שומעת כמעט הכל חוץ ממזרחית ודיכאון הולך להופעות? יאפ באיזו תדירות? מממממ לא יודעת כשיש הופעה של מישו שאני אוהבת באיזור אני הולכת..:]] באילו שעות אתה יוצא, לילה או יום? גם וגם מהם מקומות הבילוי שאליהם אתה יוצא? ממ ים [גם ביום וגם בלילה] קניון.. סתם לסיבוב בשכונה וכאלה.. או לאכול
האם אתה נהנה מהחופש? מאווווווד
מה סיגנון הלבוש שלך? ממממממממ ג'ינס וגופיה בעיקרוןP: או מכנס קצר וגופיה.. בקיץ ני הולכת רק עם גופיותP: מה מושך אותך בבן המין השני? עיניים ושפתיים:) יש לך חברה? לא האם אתה מאוהב? נמ משו כזה..P: האם אתה נוהג לדבר הרבה בטלפון? ככה.. תלוי עם מיP: אם אין אפחד שמקשיב לי/בבית אני יכולה לדבר שעות
אתה אוהב לאכול? ממממממממממ זה אחלהP: אתה אוהב להישאר בבית או לצאת? תלוי במצברוח בד"כ לצאת כמה פירסינגים/עגילים יש ברשותך, אם בכלל? אין לי בכללP: רציתי מתישו השנה לעשות הליקס [כזה בלמעלה של האוזן.. זה נראה לי יפה לאללהP:] אבל אני מפחדת בטירוףP: קונה דיסקים, או מוריד מהאינטרנט? מורידה אבל חלק גם קונה האם אתה מרוצה מהחברים שאיתם אתה מסתובב? יאפ האם אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? כע האם הכרת אנשים דרך האינטרנט ונפגשת איתם? יאפ האם היית מאוהב פעם ולא עשית עם זה כלום? לא האם אתה אוהב את בית הספר? נו ברור.. חולה עליו! סתםסתם.. ממש לא איפה אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? כלמיני באיזו עיר אתה גר? ת"א האם אתה מרוצה ממנה? מממממממממ אחרי מה שראיתי שבוע שעבר למדתי להעריך את ת"א

DelbariX

New member
די כללי.. יאללה

האם אתה בתנועת נוער כלשהי? לא
באיזו תדירות אתה שותה? שטויות פעם פעמיים בשבוע.. יותר רציני אחת לחודש בערך
האם אתה מעשן? פעם ב
האם ניסית סמים? לא
מה סגנון המוזיקה העיקרי שאתה שומע? רוק.. וכל הסגנונות שלו
הולך להופעות? לפעמים
באיזו תדירות? פעם בכמה חודשים
באילו שעות אתה יוצא, לילה או יום? בחופש לא לפני חצות, בזמן לימודים בצהריים-ערב כזה
מהם מקומות הבילוי שאליהם אתה יוצא? גינות ומגרשים למיניהם
האם אתה נהנה מהחופש? מאוד [:
מה סיגנון הלבוש שלך? קצת מכל דבר בערך
מה מושך אותך בבן המין השני? אין משהו מיוחד.. אוסף של דברים שהופכים אותה למיוחדת בעיניי
יש לך חברה? לא
האם אתה מאוהב? לא
האם אתה נוהג לדבר הרבה בטלפון? תלוי אם הקשרתי או התקשרו אלי
אתה אוהב לאכול? כן
אתה אוהב להישאר בבית או לצאת? תלוי במצב רוח.. לרוב לצאת
כמה פירסינגים/עגילים יש ברשותך, אם בכלל? אין
קונה דיסקים, או מוריד מהאינטרנט? מוריד
האם אתה מרוצה מהחברים שאיתם אתה מסתובב? כן
האם אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? תמיד נחמד..
האם הכרת אנשים דרך האינטרנט ונפגשת איתם? כן
האם היית מאוהב פעם ולא עשית עם זה כלום? לא
האם אתה אוהב את בית הספר? לא
איפה אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? חברים של חברים בדרך כלל
באיזו עיר אתה גר? רעננה
האם אתה מרוצה ממנה? יאפ

משעמם לי../images/Emo10.gif

האם אתה בתנועת נוער כלשהי? הייתי.. באיזו תדירות אתה שותה? לא שותה האם אתה מעשן? לא האם ניסית סמים? לא מה סגנון המוזיקה העיקרי שאתה שומע? רוק הולך להופעות? לא ממש באיזו תדירות? ^ באילו שעות אתה יוצא, לילה או יום? לילה... מהם מקומות הבילוי שאליהם אתה יוצא? חברות/סרטים/כל מיני האם אתה נהנה מהחופש? מאוד! מה סיגנון הלבוש שלך? רגיל? לא יודעת, ג'ינס וטישרט.. מה מושך אותך בבן המין השני? לא הבנתי אם תכונה או מראה חיצוני... יש לך חברה? לא האם אתה מאוהב? חושבת האם אתה נוהג לדבר הרבה בטלפון? לא אתה אוהב לאכול? מי לא? :) אתה אוהב להישאר בבית או לצאת? גם וגם, בד"כ מעדיפה להישאר בבית כמה פירסינגים/עגילים יש ברשותך, אם בכלל? אין לי קונה דיסקים, או מוריד מהאינטרנט? הרוב מורידה האם אתה מרוצה מהחברים שאיתם אתה מסתובב? מן הסתם.. האם אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? לא האם הכרת אנשים דרך האינטרנט ונפגשת איתם? פעם אחת :) האם היית מאוהב פעם ולא עשית עם זה כלום?
האם אתה אוהב את בית הספר? לא לא ולא. אבל שנה הבאה אולי יהיה טוב יותר :) איפה אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? לא נוהגת להכיר אנשים חדשים.. באיזו עיר אתה גר? *כפר האם אתה מרוצה ממנה? אפשר לומר, יש פה שקט
הודגש באמצעות מדגישומטיק

יעלוליק

New member
../images/Emo192.gif

האם אתה בתנועת נוער כלשהי? כרגע לא. הייתי בצופים. באיזו תדירות אתה שותה? ממש פעם ב.. וגם אז ממש טיפונת
האם אתה מעשן? פיכס לא. האם ניסית סמים? לא. מה סגנון המוזיקה העיקרי שאתה שומע? אממ קצת מהכל אבל בעיקר רוק. הולך להופעות? יאפ. באיזו תדירות?4 - 6 פעמים בשנה. באילו שעות אתה יוצא, לילה או יום? לילה. מהם מקומות הבילוי שאליהם אתה יוצא? כל פעם מקום אחר. האם אתה נהנה מהחופש? כן. מה סיגנון הלבוש שלך? פשוט כזה.. ג'ינס וטישירט מגניבה. מה מושך אותך בבן המין השני? מבטים. יש לך חברה? לא. האם אתה מאוהב? לא. האם אתה נוהג לדבר הרבה בטלפון? לא ממש. אתה אוהב לאכול? בטח. אתה אוהב להישאר בבית או לצאת? תלוי איך המצברוח. כמה פירסינגים/עגילים יש ברשותך, אם בכלל? רק חורים באוזניים. קונה דיסקים, או מוריד מהאינטרנט? אני ממש אוהבת לקנות אבל בדרך כלל מורידה. האם אתה מרוצה מהחברים שאיתם אתה מסתובב? ברור. האם אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? מתי שיוצא. האם הכרת אנשים דרך האינטרנט ונפגשת איתם? הכרתי אבל לא נפגשתי. האם היית מאוהב פעם ולא עשית עם זה כלום? כן. לצערי הרב. האם אתה אוהב את בית הספר? הוא נחמד.. איפה אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? בדרך כלל כשיוצאים. באיזו עיר אתה גר? -חסוי- האם אתה מרוצה ממנה? בעיקרון כן.

עדידוש

New member
../images/Emo3.gif

נגנב משביעסטים: האם אתה בתנועת נוער כלשהי? ניט
באיזו תדירות אתה שותה? פעם בחצי שנה שיש איזה אירוע וגם זה טיפה. לא צריכה את זה האם אתה מעשן? לא, איכ האם ניסית סמים? לאא מה סגנון המוזיקה העיקרי שאתה שומע? רוק בלדי, רוק הולך להופעות? כן באיזו תדירות? מדי פעם באילו שעות אתה יוצא, לילה או יום? תלוי, הרב בערב מהם מקומות הבילוי שאליהם אתה יוצא? קולנוע
כרמל, כל מיני האם אתה נהנה מהחופש? הוא נגמר אבל בעיקרון נהנתיי מה סיגנון הלבוש שלך? זרוק לרוב מה מושך אותך בבן המין השני? שרירים ונשמהXD חחחחחחחחחח יש לך חברה? לא האם אתה מאוהב? לא האם אתה נוהג לדבר הרבה בטלפון? כן כשיוצא, חח אתה אוהב לאכול? כן
אתה אוהב להישאר בבית או לצאת? לצאתתתתתתת כמה פירסינגים/עגילים יש ברשותך, אם בכלל? פירסינג באף ועגילים באוזניים
בקרוב חור שני קונה דיסקים, או מוריד מהאינטרנט? מורידה
או צורבת מלוטםXD האם אתה מרוצה מהחברים שאיתם אתה מסתובב? ברווווווווור האם אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? כן
האם הכרת אנשים דרך האינטרנט ונפגשת איתם? בטח! האם היית מאוהב פעם ולא עשית עם זה כלום? כן האם אתה אוהב את בית הספר? מקווה לאהוב את הקודם לא איפה אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? בפורומים וכאלה
באיזו עיר אתה גר? חייייייפה האם אתה מרוצה ממנה? מאוד

Stootz

New member
חחחחחחח../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

עוד פעם עם השרירים והנשמה שלך XDDD ניקו הזה מכועררררררS:

נו גם ככה קצר. אז שיהיה..

האם אתה בתנועת נוער כלשהי? נופ. באיזו תדירות אתה שותה? שותה אלכוהול? שום תדירות.
האם אתה מעשן? לא. האם ניסית סמים? לא ולא אנסה. |: מה סגנון המוזיקה העיקרי שאתה שומע? רוק.. הולך להופעות? נופ. באיזו תדירות? --- באילו שעות אתה יוצא, לילה או יום? בדרך כלל לילה נראלי. מהם מקומות הבילוי שאליהם אתה יוצא? ממ לא יודעת, משתנה. האם אתה נהנה מהחופש? מאודדד. מה סיגנון הלבוש שלך? רגיל כזה. אוהבת סגנון גוט'י, רנסנס, אבל לא לובשת את זה. מה מושך אותך בבן המין השני? פיזית? עיניים. פנימית? חוסר שייכות, מיוחדות. יש לך חברה? לי יש הרבה חברות חח. האם אתה מאוהב? לא. האם אתה נוהג לדבר הרבה בטלפון? לא כ"כ. אתה אוהב לאכול? לצערי כן |: אתה אוהב להישאר בבית או לצאת? אני יותר בנאדם של בית. כמה פירסינגים/עגילים יש ברשותך, אם בכלל? רק אוזניים מלפני שנה חח. קונה דיסקים, או מוריד מהאינטרנט? מורידה. האם אתה מרוצה מהחברים שאיתם אתה מסתובב? לא מאוד אבל שיהיה. האם אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? כשיש הזדמנות. האם הכרת אנשים דרך האינטרנט ונפגשת איתם? כן
האם היית מאוהב פעם ולא עשית עם זה כלום? לא הייתי מאוהבת מעולם. האם אתה אוהב את בית הספר? הקודם שלי? קשה להודות אבל כן, ובכללי זה פסדר. חוסר ברירה. איפה אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? בצפר כנראה. באיזו עיר אתה גר? יישוב. האם אתה מרוצה ממנה? מאוד. לפחות מהחלק שאני גרה בו XD הודגש באמצעות מדגישומטיק

Miss RockRose

New member
hello everybody../images/Emo13.gif

נגנב משביעסטים: האם אתה בתנועת נוער כלשהי?לאפ |משפילהמבט| באיזו תדירות אתה שותה?מים אני שותה כל היום
האם אתה מעשן?בטח...שלא
האם ניסית סמים?לא
מה סגנון המוזיקה העיקרי שאתה שומע?הכולללללל!!!!!!!!!!!! הולך להופעות?הלכתי לבלאק אייד פיז
וגם הזמנתי כבר לjrock ב9.9 באיזו תדירות?.... באילו שעות אתה יוצא, לילה או יום?יום הלילה אני ישנהXDDD מהם מקומות הבילוי שאליהם אתה יוצא?אמממ סרטים ארומה בקטנה וזה
האם אתה נהנה מהחופש?כןכן
מה סיגנון הלבוש שלך?זרוק- ספורטיבי נראה לי:| מה מושך אותך בבן המין השני?עיניים חיוך ואישיות קורנת יש לך חברה?יש לי הרבה
האם אתה מאוהב?לא סגורה על זה האם אתה נוהג לדבר הרבה בטלפון?כןכן:-X אתה אוהב לאכול?אמממ....כן אתה אוהב להישאר בבית או לצאת?אני חושבת שהכי טוב לשלב באיזון במתאים כמה פירסינגים/עגילים יש ברשותך, אם בכלל?אין קונה דיסקים, או מוריד מהאינטרנט?שניהם...!!!אלה הטובים באמת באמת שאני אוהבת אני קונה(סוג של אוסף:p) האם אתה מרוצה מהחברים שאיתם אתה מסתובב?אם לא הייתי מרוצה מאוד מאוד לא הייתי מסתובבת איתם
האם אתה נוהג להכיר אנשים חדשים?בזמן האחרון כן...
האם הכרת אנשים דרך האינטרנט ונפגשת איתם?כןןןן
האם היית מאוהב פעם ולא עשית עם זה כלום?כן:-X האם אתה אוהב את בית הספר?אוהבת רק בגלל המפגש עם החברים כל יום איפה אתה נוהג להכיר אנשים חדשים?באינטרנט ודרך חברים באיזו עיר אתה גר?חיפה האם אתה מרוצה ממנה?הכי שיש!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

Ogakor

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo80.gif../images/Emo26.gif

האם אתה בתנועת נוער כלשהי? מד"צים מטעם המתנ"ס ומחלקת הנוער (שזה לא כ"כ תנועה אבל מילא
) באיזו תדירות אתה שותה? משתדל שאף פעם לא.. לעיתים רחוקות... האם אתה מעשן? לא האם ניסית סמים? לא לא מה סגנון המוזיקה העיקרי שאתה שומע? גלגלצ (בקיצור מה שיש ברדיו) קולדפליי, מוניקה סקס, אריק ברמן.. הולך להופעות? כן!! באיזו תדירות? לא גבוהה מידיי, אבל בחופשים מה שיוצא באילו שעות אתה יוצא, לילה או יום? אחה"צ ולילה מהם מקומות הבילוי שאליהם אתה יוצא? זה נקרא מושבה ואין משהו מוגדר, לפעמים אוכלים פיצה/גלידה/תאילנדי(אוכל לא איש
) האם אתה נהנה מהחופש? כן!!!!!! מאוד!!! החופש הכי כיף עד עכשיו! מה סיגנון הלבוש שלך? טישרטים רגילים עם לוגואים והדפסים מכנסי ברמודה/ג'ינס ואנס מה מושך אותך בבן המין השני? הממ לא יודע כל מיני יש לך חברה? לא
האם אתה מאוהב? כן אפשר לומר האם אתה נוהג לדבר הרבה בטלפון? תלוי עם מי, לא שיחות יומיות אבל שבועיות אתה אוהב לאכול? אוכל טעים :\ אתה אוהב להישאר בבית או לצאת? לצאת..לא יכול להשאר בבית יותר מידי..
כמה פירסינגים/עגילים יש ברשותך, אם בכלל? יש לי מזויפים שמור קנתה לי בטורקיה
קונה דיסקים, או מוריד מהאינטרנט? גם וגם האם אתה מרוצה מהחברים שאיתם אתה מסתובב? כן, מאוד!
האם אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? תלוי איפה, מתי ומי.. האם הכרת אנשים דרך האינטרנט ונפגשת איתם? כן.. (לוטם, עדי, בן, סתיו
) האם היית מאוהב פעם ולא עשית עם זה כלום? כן :\ האם אתה אוהב את בית הספר? נראה לי שברמה העקרונית כן.. איפה אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? בעיקר באינטרנט.. באיזו עיר אתה גר? זכרון סיטי
עיר הפשע והרשע או עיר העורות.. האם אתה מרוצה ממנה? אפשר לומר..למרות שאין פה הרבה מה לעשות :\

s h a r o n 7

New member
כן אחי וזה ../images/Emo126.gif

האם אתה בתנועת נוער כלשהי? יאפ באיזו תדירות אתה שותה? אפעם האם אתה מעשן? כן האם ניסית סמים? לא מה סגנון המוזיקה העיקרי שאתה שומע? ישראלי הולך להופעות? לא כזה באיזו תדירות? - באילו שעות אתה יוצא, לילה או יום? עכשיו כשחופש ב 23:30 וכשיש בצפר אז 7:45 מהם מקומות הבילוי שאליהם אתה יוצא? מרכז בשכונה, ים, נמל ... האם אתה נהנה מהחופש? מאאאאוד מה סיגנון הלבוש שלך? נורמלי חח (?) מה מושך אותך בבן המין השני? חיוך, ידיים יש לך חברה? לא האם אתה מאוהב? לא האם אתה נוהג לדבר הרבה בטלפון? כן אתה אוהב לאכול? כן אתה אוהב להישאר בבית או לצאת? לצאת כמה פירסינגים/עגילים יש ברשותך, אם בכלל? עגיל בכל אוזן קונה דיסקים, או מוריד מהאינטרנט? מורידה מהאינטרנט האם אתה מרוצה מהחברים שאיתם אתה מסתובב? כן האם אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? כן האם הכרת אנשים דרך האינטרנט ונפגשת איתם? כן האם היית מאוהב פעם ולא עשית עם זה כלום? כן האם אתה אוהב את בית הספר? לא איפה אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? צופים וזה חח באיזו עיר אתה גר? ת"א האם אתה מרוצה ממנה? יאפ

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifהמעחגחגלחג

האם אתה בתנועת נוער כלשהי? לא באיזו תדירות אתה שותה? אלכוהול? רק באירועים האם אתה מעשן? לא האם ניסית סמים? לא מה סגנון המוזיקה העיקרי שאתה שומע? ישראלי הולך להופעות?לא באיזו תדירות?לא באילו שעות אתה יוצא, לילה או יום?יום מהם מקומות הבילוי שאליהם אתה יוצא?קניון האם אתה נהנה מהחופש?כן מה סיגנון הלבוש שלך?כל דבר שהוא לא ג'ינס ולא בצבע ורוד
מה מושך אותך בבן המין השני? עיניים ושיער
יש לך חברה?לא האם אתה מאוהב?לא יודע האם אתה נוהג לדבר הרבה בטלפון?כן:p אתה אוהב לאכול?מאוד אתה אוהב להישאר בבית או לצאת?תלוי.. כמה פירסינגים/עגילים יש ברשותך, אם בכלל?אין, ולא יהייה לי:p קונה דיסקים, או מוריד מהאינטרנט?מוריד האם אתה מרוצה מהחברים שאיתם אתה מסתובב?כן האם אתה נוהג להכיר אנשים חדשים?כן האם הכרת אנשים דרך האינטרנט ונפגשת איתם?הרבה
האם היית מאוהב פעם ולא עשית עם זה כלום?לא האם אתה אוהב את בית הספר?בואו נגיד, עדיף הבית ספר הזה על הרבה בתי ספר אחרים
איפה אתה נוהג להכיר אנשים חדשים?בד''כ דרך חברים באיזו עיר אתה גר?חיפה האם אתה מרוצה ממנה?מאוד

abs7

New member
עניתי ../images/Emo8.gif

האם אתה בתנועת נוער כלשהי? אממ האמת שלא.. :] באיזו תדירות אתה שותה? לא שותה בכלל. תגידו זה לא מפחיד אותכם החוסר שליטה הזאת ?! כי אותי כן. האם אתה מעשן? לא האם ניסית סמים? לא מה סגנון המוזיקה העיקרי שאתה שומע? אממ לא יודעת הכל מהכל הולך להופעות? כן באיזו תדירות? לעיתים רחוקות האמת... באילו שעות אתה יוצא, לילה או יום? גם וגם מהם מקומות הבילוי שאליהם אתה יוצא? ממ בגנים בשכונה, כיכר, מסעדות, סרטים וכו'... האם אתה נהנה מהחופש? כן מה סיגנון הלבוש שלך? חחח לא מוגדר מה מושך אותך בבן המין השני? ואי ממ הרבה :] יש לך חברה? לא האם אתה מאוהב? לא האם אתה נוהג לדבר הרבה בטלפון? כן אתה אוהב לאכול? מישהו לא ? אתה אוהב להישאר בבית או לצאת? לצאת ! כמה פירסינגים/עגילים יש ברשותך, אם בכלל? 2 באוזן קונה דיסקים, או מוריד מהאינטרנט? אינטרנטטט !# האם אתה מרוצה מהחברים שאיתם אתה מסתובב? כן... אחלה חברות ;) האם אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? כן האם הכרת אנשים דרך האינטרנט ונפגשת איתם? חחח לא.. האם היית מאוהב פעם ולא עשית עם זה כלום? כן =/ האם אתה אוהב את בית הספר? תלוי מתי... איפה אתה נוהג להכיר אנשים חדשים? בכל מקום אפשרי :) באיזו עיר אתה גר? נתניה האם אתה מרוצה ממנה? שורדים אותה...

למעלה