שאלון הכרות

האדרים

New member
אדר א' ואדר ב' בדיוק סיימו להרכיב אותו../images/Emo13.gif

בעצם אותה ...

הצחיק אותי

בדיוק עכשיו זה הזמן המתאים לספר על אדר א' ואדר ב'... כשתגיעו לאדר ג' זה כבר לא יהיה רלוונטי....

JoePassive

New member
עונה...

שם: דן גיל: 19 איזור מגורים: מקום קטון בשם חיפה מקור הכינוי: אני ג'ו, ואני פאסיבי גולש בפורומים: פאזלים, וגם הפורום של אתר דונקי תחביבים נוספים: פאזלים, מוזיקה, סרטים ושוב פעם פאזילם facebook : חפשו אותי אני שם (באמת יש לי אחד ) סגנון פאזלים אהוב: האמת, עשיתי נוף, אמונות, וציורים של אומנים. אז אין משהו מוגדר אוהבים להרכיב לבד/ביחד: אני ואמא :) הפאזל הכי גדול שהרכבתי: עובד על 4,000 עכשיו הפאזל הכי קשה שהרכבתי: אלף מיניאטורי של המונה ליזה הבת זונה קשה!!!!!!! מעוניין במפגש פורום פאזלים : יאפ הצעות לשיפור פורום פאזלים: יותר תמונות של פאזלים מורכבים ובתהליך... כל מידע נוסף יתקבל בברכה....: מה? אין לי מה להוסיף

תתאיפה

New member
עונה גם כן

שם: יפה גיל: אני ה"קשישה" השלישית? לא אוהבת את המילה, לא משקף אותי בשום מובן! איזור מגורים: כפר סבא, אמנם בעיר, אבל עם תחושה של כפר... מקור הכינוי: נו... תחשבו לבד... טוב, כך קראה לי נכדתי השניה, היום בת 4.5 (תתה איפה, סבתא יפה) וזה כ"כ מצא חן בעיני! גולש בפורומים: בעניני משפחה, שורשים, עבודות יד, גינון. תחביבים: ספרים, גלישה באינטרנט, עבודות יד (סריגה, אריגה, ציור וצריבה על עץ ועוד ועוד, you name it...), גינה, טיולים, בעיקר בחו"ל במטוס/אניה ופאזלים, כמובן! ובין לבין נכדי ונכדותי המקסימים שהם הרבה הרבה הרבה יותר מתחביבי, הם נשמת חיי! ואגב כולם אלופים בפאזלים, כל אחד ב(יותר מ)רמת גילו. סגנון פאזלים אהוב: נוף, אמנות ובכלל כל תמונה יפה שאפשר למסגר ולתלות. אוהבת להרכיב לבד, כי אני יותר מרוכזת, אבל אין פאזל אחד שהקטנה שלי (28!) לא לקחה חלק בו. הפאזל הכי גדול שהרכבתי: 2000 חלקים. הפאזל הכי קשה שהרכבתי: 1000 חלקים, הריקוד של אפולו. אם יתקיים מפגש ויתאים לי מבחינת מקום וזמן, אין בעיה. הצעות לשיפור: אני לא מספיק זמן כאן כדי לחוות דעה, אבל נראה לי שזה פורום נחמד ושמחתי לגלות אתכם ולראות שאני נורמלית!

Lanni

New member
אני + מסר חגיגי לאומה../images/Emo104.gif

שם: לני, אבל אפשר לקרוא לי גם קפטן פו
גיל: 26 וממש טיפה איזור מגורים: ת"א מקור הכינוי: לא מלני קרביץ - הוא זה Lenny גולש בפורומים: אפשר למצוא אותי בפורום סדירים ופורום מכוניות תחביבים נוספים: סדירים ומכוניות
facebook או : יש מקושרים ממזמן, כשזה עוד לא היה מסחרה. אין פייסבוק. גם לא יהיה! שוקל להירשם ל-hatebook (www.hatebook.org) סגנון פאזלים אהוב: בעיקר נופים, אבל לא רק אוהבים להרכיב לבד/ביחד: לבד זה טוב וביחד אפילו יותר! הפאזל הכי גדול שהרכבתי: 5000 הפאזל הכי קשה שהרכבתי: של 1000, עובד עליו כרגע (טוב, כרגע הוא בהשהייה ארוכה בגלל הלימודים) מעוניין במפגש פורום פאזלים: למה לא.. אבל ככל הנראה לא אהיה שם (אתם כבר כולכם מכירים אחד תשני, ואני לא
) אבל שיהיה לכם בכיפ.. הצעות לשיפור פורום פאזלים: לשים כותרת מודגשת בראש הפורום - "לא לתת יד לקניית פאזלים בארץ, עושים עלינו קופה!" והבטחתי מסר חגיגי לאומה.. אז: מסר חגיגי לאומה: מיסי תעני גם את על השאלון בלאט

fireman

New member
עונה

שם: ערן גיל: 25 איזור מגורים: באר שבע מקור הכינוי: התנדבות בכיבוי אש ואחר כך גם עבודה בכיבוי אש גולש בפורומים: בונים בית, תחבורה ציבורית, תשתיות ופיתוח סביבתי, באר שבע והסביבה, שאלה קטנה, עשה זאת במו ידיך, חשמל ותאורה, שיפוץ ובניה, מתגייסים, EBAY, תחביבים נוספים: לא חסרים facebook או :
סגנון פאזלים אהוב: נופים אורבניים אוהבים להרכיב לבד/ביחד: הכל הולך הפאזל הכי גדול שהרכבתי: 2000 גשר ברוקלין הפאזל הכי קשה שהרכבתי: סידני 3000, באמצע ארזתי בגלל חוסר זמן להתחיל להתאים 1500 חלקים, כולם באותו הצבע מעוניין במפגש פורום פאזלים : הצעות לשיפור פורום פאזלים: לאחרונה אני ממעט לגלוש בפורום בגלל חוסר זמן אז אין לי עצות כאלו ואחרות

האדרים

New member
משפאזל

שם: ... גיל: אבא אדר - 47 אמא אדר - 40 אדר א' - 10 אדר ב' - 8 איזור מגורים: השרון מקור הכינוי: שם המשפחה שלנו גולש בפורומים: בדרך כלל נאמנים לפורום הזה, לפעמים קוראים סמויים ב"האוס" וב"עקרות בית נואשות" תחביבים נוספים: אוהבים חיות ומבקרים הרבה בספארי. יש לנו גם
ה. אבא אדר אוהב לקרוא אמא אדר צופה בטלנובלות מדרום אמריקה (שולטת לא רע בספרדית) הילדים אוהבים לשחק במחשב וגם ב-WII אמא אדר והילדים אוהבים תשבצים: סודוקו, קאקורו ועוד... facebook או :
סגנון פאזלים אהוב:אין לנו סגנון מיוחד, כי אנחנו 4 ולכל אחד הטעם שלו. לאחרונה מרכיבים יותר פאזלי אמנות, בהשראת אבא אדר. אוהבים להרכיב לבד/ביחד: בדרך כלל ביחד הפאזל הכי גדול שהרכבתי: רומא - 5,000 הפאזל הכי קשה שהרכבתי: רומא (שהפכה לסימן ההיכר שלנו בפורום) - 5,000 מעוניין במפגש פורום פאזלים :כמובן, אבל קצת התייאשנו
הצעות לשיפור פורום פאזלים:לא עולה כרגע משהו מיוחד בקשה שעלתה בעבר: לארגן שוב הנחה קבועה לחברי הפורום ברשת פאזלנד / אתרי הפאזלים הישראליים באינטרנט אולי לנסות לארגן מפגש כמו הראשון כך שנערוך קניה מרוכזת ==> הנחה יפה! למי שלא היה עד כה במפגשים של הפורום:בכל מפגש שמחים להכיר משתתפים חדשים.

האדרים

New member
ועוד משהו ייחודי וחשוב

אדר א' (בן 10 וקצת) מתעניין מאוד במתמטיקה. תחום עניין עיקרי: חקירת המספרים הראשוניים - מתכוון לפצח את השערת רימן ... (מכירים?!)

גם אני

שם: עדי גיל: 25 איזור מגורים: ירושלים מקור הכינוי: השם שלי גולש בפורומים: חתולים, סטודנטים, מחשבים למינהם (סמוייה לרוב, כמו פה ) תחביבים נוספים: החתולה שלי, וסדרות טלוייזיה facebook או : לא עושה לי את זה סגנון פאזלים אהוב: פעם הייה יותר פנטזיה, ועכשיו חיות ונוף אוהבים להרכיב לבד/ביחד: לבד, אף אחד לא רוצה להרכיב איתי. עכשיו אני מנסה לבנות עם אחיינית שלי (בת 5) אבל את הפאזלים שלה ולא את שלי .. הפאזל הכי גדול שהרכבתי: 200 הפאזל הכי קשה שהרכבתי: הפאזל הראשון הגדול שלי, 1000 חלקים של טירה וחצי מהתמונה זה עצים בשלג. אני זוכרת שזה לקח לי כמה חודשים (של בניה בסוף שבוע בלבד). אני מקווה שהשתפרתי מאז מעוניין במפגש פורום פאזלים : בכיף הצעות לשיפור פורום פאזלים: לעשות ספריית פאזלים בין האנשים פה. ולהעלות הרבה תמונות - זה תמיד גורם לי חשק להרכיב בעצמי. אני עדיין מחכה לתמונות של רומא מהאדרים. גם אני התאהבתי בתמונה ומחכה לסיום הלימודים כדי לקנות אותה.

123נעמי

New member
את מוזמנת להיכנס לאלבומים...

בתפריט למעלה יש לנו המון תמונות של פאזלים שהרכיבו חברה הפורום. נישמח לראות גם את הפאזלים שלך באלבומים. תהני

ivory

New member
אפשר גם?

שם
קרן גיל
33 איזור מגורים
מרכז מקור הכינוי
זה היה מזמן, כבר לא ממש זוכרת גולש בפורומים
ספרים, אומנות שימושית, אומנות בעוגות, ימי הולדת ומתנות תחביבים נוספים
בעיקר לקרוא, חדר כושר facebook
סגנון פאזלים אהוב
כמה שיותר מאתגרים, יותר טוב אוהבים להרכיב לבד/ביחד
בד"כ מרכיבה לבד, אבל זה נחמד ביחד הפאזל הכי גדול שהרכבתי
מפת העולם העתיק 5000 חלקים הפאזל הכי קשה שהרכבתי
הכדורגל של מורדילו 4000 חלקים מעוניין במפגש פורום פאזלים
יכול להיות מעניין הצעות לשיפור פורום פאזלים
אני עם האדרים בעניין ההנחות...

matogil

New member
עונה ומצרף את סיום הפאזל

שם: גיל: איזור מגורים:רמת גן מקור הכינוי: אימייל גולש בפורומים: חוץ מזה - לא תחביבים נוספים: ספורט , מחשבים facebook או : ממש לא ( עוד אתר הכרויות בסופו של דבר - חבל) סגנון פאזלים אהוב: המון , אבל בעיקר את השחור לבן של M.C.Echer אוהבים להרכיב לבד/ביחד: לבד וביחד הפאזל הכי גדול שהרכבתי: 3000 הפאזל הכי קשה שהרכבתי: M.C.Echer מעוניין במפגש פורום פאזלים : למה לא יכול להיות נחמד הצעות לשיפור פורום פאזלים: לצרף יותר תמונות בשלב עשיית הפאזל ובסיומו , ככה אנשים ידעו איזה פאזל עושה כל אדם ומה מצבו וזה יכול להיות נחמד. כל מידע נוסף יתקבל בברכה : לכל מי שצריך עזרה עם צילום הפאזל או הקטנת התמונה שלא יהסס , אני יעזור לו.

jocie1

New member
גם אני../images/Emo6.gif

שם: ג'וסלין גיל: 47 איזור מגורים: צור יגאל מקור הכינוי: השם גולשת בפורומים חוץ מזה: תחביבים נוספים: ספורט וריקוד facebook: מזה? לא מוכר. סגנון פאזלים: נוף, בעלי חיים, פנטסיה, עכשיו בתקופה של אומנים שונים. אוהבת להרכיב לבד/יחד: נחמד להרכיב יחד אך לרוב לבד, מדי פעם הילדים באים להציץ. שאר המשפחה בתחביבים משלהם. הפאזל הגדול ביותר שהרכבתי 1500 הפאזל הכי קשה שהרכבתי: 1500 מגדל בבל של אדוקה (עדיין לא סיימתי התפרק לקראת סיום שני שליש), פנטסיה של 1500 חלקים נתקעתי ברקע. מעונין במפגש פאזלים: למה לא. הצעות לשיפור פורום הפאזלים:... כל מידע נוסף יתקבל בברכה: האם מישהו מעונין לעדכן את תאריכי האירועים?

123נעמי

New member
נשמח מאוד לקבל ממך טיפים

לצילום נכון של פאזל. אצלי הצילום תמיד יוצא מעוות וזה משגע אותי. זרוק לנו טיפים לצילום נכון

ועכשיו אני, כי אני מוכרח...

שם: יחי האנונימיות באינטרנט... גיל: כמעט 46 (לכל הקשישות, ששכחו לספר להם שלא צריך להתבייש להזדקן. האופציה השניה גרועה יותר...) איזור מגורים: בסביבות ירושלים מקור הכינוי: נרשמתי בתקופה שהרגשתי -לומדים לחיות עם זה ככה, פחות אבל עוד כואב...כואב אבל פחות, גולש בפורומים: גינון, שורשים משפחתיים, שאלה קטנה, כמובן פאזלים. תחביבים נוספים: לעשות הכל לבד, לטפל בגינה, לבשל ריבות, לצבוע קירות, לקרא המון, להרכיב מדפים, לסרוג, לתקן חשמל, מלאכת יד , להשלים סודוקו ותשבצים, לעבוד לפעמים בעסק העצמאי, לשחק עם הילדים והנכדים והכי הכי - לישון.... facebook או : הייתי רוצה בשביל למצא חברים מהעבר, אבל לא ארשם בגלל החשיפה. סגנון פאזלים אהוב: נוף בגוונים רכים, הומור של מרדילו, אתגר של פוטומוזאיק או קושי של תמונות עומק, רק שידבר אלי. אוהבים להרכיב לבד/ביחד: לא נעים, אבל מעדיפה לבד, בהרגשה שאני חייבת למצא לכל החלקים את מקומם. הפאזל הכי גדול שהרכבתי: CRAZY ZOO, ZOO TRAIN של מורדילו, כל אחד אלפיים חלקים הפאזל הכי קשה שהרכבתי: פאזל של 500 חלקים, של ראיה תלת מימדית. מעוניין במפגש פורום פאזלים : יכול להיות נחמד, למרות שלא הבנתי מה עושים במפגש כזה, פאזל?! הצעות לשיפור פורום פאזלים: דווקא נראה לי שהראש של המנהלות/לים עובד פה הרבה, כל פעם מוצאים סקר או רעיון שיעיר את האנשים, רק שכחתם ...שהם עסוקים בבנית הפאזל... בנוסף, אני רוצה לספר לכם על האכזבה הגדולה שלי: המבחר המצומצם מאוד של פאזלים גדולים. הבטחתי לעצמי, שאם כבר לקנות, אז משהו גדול מאלפיים חלקים. משהו ששוה להתאמץ בשבילו. אבל אף אחד לא ממש מוצא חן בעיני...

123נעמי

New member
Missy Missy.....

מה איתך? רוצים להכיר גם אותך... לא להתעצל - לענות על השאלות.

bendelac

New member
באיחור אלגנטי

שם: יונה בנדלאק גיל: 26 איזור מגורים: ירושלים מקור הכינוי: שם משפחה גולש בפורומים: ירושלים, הפועל ירושלים, מזג אויר, פאזלים, טניס, אוליפיאדה, ועוד ועוד תחביבים נוספים: שחמט, ספרים facebook: כן. עכשיו אני רק מתחזק אותו לא ממש משקיע בו זמן סגנון פאזלים אהוב: נופים אוהבים להרכיב לבד/ביחד: לבד אבל מי שבא ברוך הבא הפאזל הכי גדול שהרכבתי: 3000 מאצ'ו פיצ'ו הפאזל הכי קשה שהרכבתי: 3000 מאצ'ו פיצ'ו. הקרוב שלי נראה לי קשה אבל זה כבר יהיה לפעם הבאה... מעוניין במפגש פורום פאזלים: פעם אחד כבר הברזתי ברגע האחרון אז הגיע הזמן הצעות לשיפור פורום פאזלים: קטונתי

למעלה