ועכשיו אני, כי אני מוכרח...
שם: יחי האנונימיות באינטרנט... גיל: כמעט 46 (לכל הקשישות, ששכחו לספר להם שלא צריך להתבייש להזדקן. האופציה השניה גרועה יותר...) איזור מגורים: בסביבות ירושלים מקור הכינוי: נרשמתי בתקופה שהרגשתי -לומדים לחיות עם זה ככה, פחות אבל עוד כואב...כואב אבל פחות, גולש בפורומים: גינון, שורשים משפחתיים, שאלה קטנה, כמובן פאזלים. תחביבים נוספים: לעשות הכל לבד, לטפל בגינה, לבשל ריבות, לצבוע קירות, לקרא המון, להרכיב מדפים, לסרוג, לתקן חשמל, מלאכת יד , להשלים סודוקו ותשבצים, לעבוד לפעמים בעסק העצמאי, לשחק עם הילדים והנכדים והכי הכי - לישון.... facebook או : הייתי רוצה בשביל למצא חברים מהעבר, אבל לא ארשם בגלל החשיפה. סגנון פאזלים אהוב: נוף בגוונים רכים, הומור של מרדילו, אתגר של פוטומוזאיק או קושי של תמונות עומק, רק שידבר אלי. אוהבים להרכיב לבד/ביחד: לא נעים, אבל מעדיפה לבד, בהרגשה שאני חייבת למצא לכל החלקים את מקומם. הפאזל הכי גדול שהרכבתי: CRAZY ZOO, ZOO TRAIN של מורדילו, כל אחד אלפיים חלקים הפאזל הכי קשה שהרכבתי: פאזל של 500 חלקים, של ראיה תלת מימדית. מעוניין במפגש פורום פאזלים : יכול להיות נחמד, למרות שלא הבנתי מה עושים במפגש כזה, פאזל?! הצעות לשיפור פורום פאזלים: דווקא נראה לי שהראש של המנהלות/לים עובד פה הרבה, כל פעם מוצאים סקר או רעיון שיעיר את האנשים, רק שכחתם ...שהם עסוקים בבנית הפאזל... בנוסף, אני רוצה לספר לכם על האכזבה הגדולה שלי: המבחר המצומצם מאוד של פאזלים גדולים. הבטחתי לעצמי, שאם כבר לקנות, אז משהו גדול מאלפיים חלקים. משהו ששוה להתאמץ בשבילו. אבל אף אחד לא ממש מוצא חן בעיני...