שאלון הכרות

ssyוM

New member
../images/Emo41.gif שאלון הכרות ../images/Emo41.gif

לכל החברים החדשים שהצטרפו אלינו לאחרונה וגם לוותיקים: שם: גיל: איזור מגורים: מקור הכינוי: גולש בפורומים: תחביבים נוספים: facebook
או
: סגנון פאזלים אהוב: אוהבים להרכיב לבד/ביחד: הפאזל הכי גדול שהרכבתי: הפאזל הכי קשה שהרכבתי: מעוניין במפגש פורום פאזלים
: הצעות לשיפור פורום פאזלים: כל מידע נוסף יתקבל בברכה....

עונה ...

שם: אירנה גיל: ביום ראשון 20
איזור מגורים: ה=הצפון מוכה הקטיושות מקור הכינוי: רציתי אירנוש והיה תפוס, אז הוספתי ש עד שמצאתי משהו פנוי גולש בפורומים: פאזלים כמובן, אוניברסיטת חיפה, סטודנטים, עתודה, מכרסמים וארנבונים תחביבים נוספים: פאזלים, ספרים, טיולים בטבע, מחשב וכו' facebook : ממש ממש לא, אני מחרימה סגנון פאזלים אהוב: נוף, בעלי חיים אוהבים להרכיב לבד/ביחד: לבד הפאזל הכי גדול שהרכבתי: אני יחסית חדשה בעסק אז 1000 הפאזל הכי קשה שהרכבתי: ה 1000 מעוניין במפגש פורום פאזלים : יכול להיות נחמד הצעות לשיפור פורום פאזלים: אממממ... כל מידע נוסף יתקבל בברכה....: יש לי ארנבון שאוהב ללעוס את חלקי הפאזל
ואני פשוט מתה עליו... שמתי לב שלהרבה אנשים בפורום יש חתולים, אז לי יש ארנבון מפונק על תקן חתול חח הודגש באמצעות מדגישומטיק

מממאיה35

New member
אני עונה ../images/Emo13.gif

שם: ממממ? גיל: 32 איזור מגורים:עכשיו ת"א, חודש הבא
ר"ג מקור הכינוי: ממממי זוכר
גולש בפורומים: פאזלים, ספרים, חתולים, הדבר הטוב, בליינדייט ועוד כמה מזדמנים תחביבים נוספים: ספרים, ניסים, בתי קפה facebook רשומה אבל לא עושה שם כלום סגנון פאזלים אהוב: צבעוניים אוהבים להרכיב לבד/ביחד: מרכיבה לבד למרות שכשהרכבתי יחד היה כיף (אבל השותפה התיאשה בגלל ש"עבדתי בקצב טורבו" כדבריה) הפאזל הכי גדול שהרכבתי: 2000 הפאזל הכי קשה שהרכבתי: M&Ms או פוטומוזאיק ? מעוניין במפגש פורום פאזלים : ברוררררררררר! מוכנה גם שזה יהיה אצלי בדירה החדשה
הצעות לשיפור פורום פאזלים: עוד גולשים? מבצעים לחברי הפורום בחנות ובאתרי הפאזלים

123נעמי

New member
כל הזמן אני חושבת על התחביב שלך "ניסים"...

מה זה אומר ? רוצים הסבר

מממאיה35

New member
מממ איך אני אסביר?

אולי זה יהיה טיזר להוצאת מפגש אל הפועל ואסביר בו? <כשאעבור דירה - מפגש עלי!> טוב בכל אופן מצאתי מקום אחר שעניתי בו לשאלה הזו ואני מעתיקה: הקורס בניסים הוא קורס "רוחני", לדעתי מהמעמיקים והישימים שיש.. הוא מלמד אותנו איך לסלוח לעצמנו ולאנשים ש"פגעו" בנו, מלמד אותנו שהכל בתוכנו ושאנחנו בלתי פגועים. מלמד אותנו מה אנחנו יכולים ללמוד מכל מפגש, בכל "רמה" שהיא על עצמנו ועל הריפוי שאנחנו צריכים לעבור. הקורס מלמד אותנו להסתכל על ההווה ולא על העבר (בד"כ אנחנו חיים את ההווה וגם את העתיד לפי העבר שלנו, מפחדים, לא נותנים אמון וכו' כי בעבר נפגענו..) מלמד אותנו לסמוך ושהכל יהיה בסדר. הכל לטובה ומה שצריך לקרות - יקרה. זה נשמע כמו ססמות רוחניות שבטח מוכרות לכולם, אבל באמת, הוא הפך לחלק מחיי. הביא לי הרבה שלווה ורוגע וסליחה לעצמי ולמי שסחבתי עליו כעס או פגיעה משנים שנים.. שחרור של ממש! הקורס הוא קורס שנתי. הוא מבוסס על ספר (עב כרס) הוא בנוי ממפגשים של פעם בשבוע, 3 שעות כל מפגש (לצערי בגלל הנסיעה שלי לארהב הפסדתי את החודשיים האחרונים של הקורס) ומתרגול יום יומי. התרגול הוא ברמה של לקרוא משפט ולזכור אותו ולנסות להעלות אותו לתודעה במקרה של "מצוקה". מצוקה = כל רגש שעובר בנו וגורם לנו לאי נוחות, אי נעימות. יכול להיות עצב, יכול להיות פגיעה, ריב עם מישהו וכו' וכו'.. הספר בנוי ממקראה שהיא למעשה פרשנות וכל התורה שעומדת מאחורי הקורס, מספר עבודה לתלמיד וממדריך למורים. הקורס השנתי נגמר, אני ממשיכה לתרגל ביום יום ופעם בשבוע אני ב"קורס למתקדמים" (במרכאות כי אין דרגות..) - "המדריך למורים" שוב במרכאות כי כל הוראה היא למידה, ולהיפך, ז"א שכל מורה הוא תלמיד, ולהפיך. אני יכולה לכתוב שעות ולספר המון על הקורס.. אם יש עוד שאלות - בשמחה!

מממאיה35

New member
ברורררררררר, כאילו

דא
או איך אומרים אצלנו - כשהסוד עוד לא הגיע לארץ אני כבר ראיתי אותו ברוורס
טוב נו סתם, האמת היא שאת הסרט נטשתי אחרי 5 דק'. הרגיש לי כמו פרסומת מערוץ הקניות

Tipush

New member
עונה

שם: Tipush גיל: 24 (עוד שבוע
) איזור מגורים: ת"א מקור הכינוי: זה הכינוי של הכלב שלי, החבר הכי טוב שלי קרא לו טיפוש וזה נדבק בי
גולש בפורומים: כלבים, מידי פעם, אמנויות לחימה (בעיקר קוראת, לא כותבת) תחביבים נוספים: ארניס (אמנות לחימה פיליפינית), הכלבתולים שלי, משחקי מחשב facebook או :
לא מבינה מה הקטע בפייסבוק. סגנון פאזלים אהוב: אין סגנון, מה שמתאים אח"כ לתלות... אוהבים להרכיב לבד/ביחד: הייתי שמחה להרכיב עם בעלי, אבל אין לו סבלנות אז כרגע בעיקר לבד או עם אחי כשיש לו זמן לבוא אליי הפאזל הכי גדול שהרכבתי: לא זוכרת הפאזל הכי קשה שהרכבתי: הפאזל שאני מרכיבה היום, כנראה, מעוניין במפגש פורום פאזלים : אני לא טיפוס של מפגשים. הצעות לשיפור פורום פאזלים: כרגע אין לי רעיון. באופן כללי, אני אדם מאוד קנאי לפרטיות שלו ומעדיפה להרחיק כמה שיותר מידע שקשור בי מהאינטרנט (קרו דברים מעולם). מתנצלת על המיסתורין... זה לא בכוונה

GreenShine

New member
נעים מאוד ../images/Emo13.gif

שם:אריאנה גיל:17 איזור מגורים:מרכז מקור הכינוי:אהבה לצבע ירוק
גולש בפורומים:אממ..הצצתי לעוגות למתחילים,פסנתרנים או משו כזה,אומנויות לחימה,אוריגמי.. תחביבים נוספים:נגינה,אומנויות לחימה,אוריגמי..אממ..מה עוד?? facebook או :רשומה אבל לא משתמשת..מקושרים.. סגנון פאזלים אהוב:בעיקרון פנטזיה אבל לאחרונה יש פזילה גם לצדדים אחרים בעקבות הגלישה בפורום.. אוהבים להרכיב לבד/ביחד:מרכיבה לבד בעיקרון..לשאר המשפה תחביבים אחרים.היה יכול ליהיות נחמד להרכיב ביחד
הפאזל הכי גדול שהרכבתי:מרכיבה כרגע,פנטזיה 5000 הפאזל הכי קשה שהרכבתי:כנ"ל,פנטזיה שעדיין לא הורכבה בגלל הקושי.. מעוניין במפגש פורום פאזלים:כן,אם אפשרי הצעות לשיפור פורום פאזלים:פורום מצויין! כל מידע נוסף יתקבל בברכה....אממ שמתי לב שיש פה בפורום חתולים אז אני מוסיפה עוד כמה..
אין לי מושג איך מדגישים..

shely50

New member
גם אני רוצה...

שם - שלומית גיל - אההה???. לא מספיק שאני אחת ה"קשישות" בפורום (בגיל הרשמי, לא בראש...)? מספיק שתדעו שיש לי ילדים בוגרים יותר מאלו שענו כאן קודם... אזור מגורים - מהגליל המערבי לכיוון גליל עליון בישוב קהילתי קטן. מקור הכינוי - זה תחילת המייל שלי, שנדבק לי ככינוי כשנרשמתי לתפוז ואני לא מצליחה להיפטר ממנו בלי לפתוח מייל חדש... גולשת בפורומים - מעט מאד, ואם כבר אז ב YNET (מצטערת על הבגידה, אבל שם התחלתי לגלוש...) תחביבים נוספים - סרטי איכות (לא בטלוויזיה!), הצגות, בילוי בריקודים עם המון חברים וחברות (בגילי...), הופעות, טיולים בחו"ל ובארץ (הלוואי והיה לי זמן וכסף לעשות את כל זה בכמות שאני רוצה). יחסית לאחרים - הפאזלים הם התחביב הזול, הזמין והנוח ביותר... FACEBOOK - לא. לא מעניין ולא מושך משום מה. אולי סתם עדיין לא התעמקתי בזה מספיק. סגנון פאזלים אהוב - אומנות. ציורים של אמנים ידועים (יותר או פחות). רק שהשם שלהם לא יופיע על רבע עד שליש מהפאזל... לא אוהבת תמונות נוף למיניהם. יותר אוהבת דמויות של אנשים, אבל לא רק... אוהבת להרכיב לבד כי אני צריכה להתרכז בשקט. לפעמים הבן הצעיר שלי מצטרף אלי, אבל "נשבר" אחרי כמה דקות... הפאזל הכי גדול שהרכבתי - 1500 חלקים. בוחרת לפי התמונה ולא לפי מספר החלקים. בין הגדולים מאד אין כאלו שממש מצאו חן בעיני. הפאזל הכי קשה שהרכבתי - ונציה המיניאטורי (1000 חלקים) שהיה גם הראשון, וגם פעמיים החתול פרק לי אותו (עוד לא ידעתי איך להגן על הפאזל מהחתול...) מפגש פורום - למה לא? יכול להיות נחמד! הצעות לשיפור - לא יודעת. אולי קצת יותר פירסום מושך, שיכנסו יותר אנשים ויהיו כאן קצת יותר חיים ביום יום. מידע נוסף - יש לי גם חתול וגם כלבה בבית וגם ילד בן 14 וחצי ובית כפרי ענק עם גינה גדולה. אני לא כל כך מתמצאת בענייני מחשבים, אבל כל הזמן לומדת...

MEGA GAME3

New member
עונה:

שם: שי גיל: 15 איזור מגורים: ת"א מקור הכינוי: אתר שהיה לי פעם... גולש בפורומים: (קורא סמויי) בפורומים מוסיקה קלאסית וסיינפלד. תחביבים נוספים: נגינה facebook :
סגנון פאזלים אהוב: צויורי מאה ה-18... אוהבים להרכיב לבד/ביחד: לבד (כי אין מי שירכיב איתי
). הפאזל הכי גדול שהרכבתי: 6000 הפאזל הכי קשה שהרכבתי: פנטזיה, 5000 (כמו GreenShine). מעוניין במפגש פורום פאזלים :
חבל שלא יוצא לנו. הצעות לשיפור פורום פאזלים:______

123נעמי

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: נעמי גיל: מקשישות השבט. אזור מגורים: רחובות מקור הכינוי: שמי גולש בפורומים: פאזלים וחתולים. תחביבים נוספים: רכבות חשמליות (כרגע התחביב רדום אבל תמיד בלב) קריאת ספרים. facebook: לא סגנון פאזלים: מלאי פרטים. אוהב להרכיב לבד/ביחיד: לבד - זו השלווה שלי - זה ניקוי הראש שלי. הפאזל הכי גדול שהרכבתי: 24000 כרגע בעבודה הפאזל הכי קשה: היו כמה - כרגע לא זוכרת. מעוניין במפגש פורום פאזלים: כןןןןןןןןןןן מאוד. הצעות לשיפור פורום הפאזלים: פורום מקסים אבל מנומנם קצת
להתעורר חברים. מידע נוסף: נכנסתי עכשיו חזק לנושא חתולים ובעיקר חתולי רחוב. פתחתי 2 מסעדות לחתולים (זה אושר גדול
) ולקחתי אלי הביתה חתולת רחוב- מכשפה - אבל חמודה:)

shely50

New member
מחר אהיה ברחובות...

הבת שלי עברה לגור שם לפני כשבועיים. לא רחוק מתחנת הרכבת. ביקור ראשון שלי אצלה. אני מתכוונת להביא לה את הפאזל של הרקדנית הספרדיה כמתנה. כשהיתה בתיכון וקצת בצבא היא מאד אהבה להרכיב פאזלים ויש לנו עדיין בבית כמה עשרות מהם.

123נעמי

New member
ברוכה הבאה אלינו לכפר ../images/Emo140.gif

גם אני גרה לא רחוק מתחנת הרכבת. בחירה טובה עשתה הבת שלך שעברה הנה. תבואו גם אתם - עיר נחמדה יש לנו.

למעלה