...
-האם אכלת פיתה עם חתיכות לחם בפנים? לא -צמת ביום כיפור?לא ממש -הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור? יש מצב
-ראית חיה מקיאה?ממ כן -עברת ניתוח?כן -התאהבת בדמות מספר?מסרט?לא -קראת בשפה אחרת משפת האם שלך?לא -בתול\ה?.... -האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה]עיניים,שפתיים -הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן? הממ.. 17 -האם היה אדם שהשפיע עליכם? כן -נהנה לנקות אוזניים ?סבבה -למה כיף להיות אשה? למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד] ארוך מדי -יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן?לא חושבת -אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו? לא יודעת -ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה? כן -נכחת בברית?כן בבר\בת מצווה?כן חתונה?כן הלוויה?כן לידה?לא -חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא]נראה לי -התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך?לא -לקקת קיר?לא! -רכבת על מטאטא?לא! -אכלת נזלת?אולי כשהייתי תינוקת חח -חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה? חמוד -חושב שאף סולד זה יפה?כן -האם יש לך דרכון זר?כן -אתה דובר עוד שפה.?כן -נולדת בארץ?כן -אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים?סבבה -אוהב את סדר השבוע שלך?ככה -מה צבע החדר שלך?לבן\כחול -איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב]בפעם האחרונה שבדקתי אני בן אדם -כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..]כן -פגשת איזה סלבריטאי?כן -האם היית רוצה להיות מפורסם?לא ממש -ראיינו אותך פעם?לא -אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו ?או מניח לו לשלום?בורחת -מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני?ימים אחרונים -נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל? התחביב האהוב עליי -רכבת פעם בכרכרה?נראה לי -אוהב אפרוחים?לא -מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל]הכל? -מה יכול לדחות אותך בבנזוג?אופי,יופי -מה גורם לך לרחם על אנשים?לא יודעת -עברת תאונת דרכים?קלה -אכלת משהו שנפל על הרצפה?אולי - אספת פעם ביצים בלול?מזמן -הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..]לא זוכרת -ערכת הלוויה לחיה כלשהיא?לא זוכרת -לחפץ?לא היו לך ראסטות?לא -יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..]לא -פאלפל או שווארמה?שווארמה -האם היית רוצה לגור באיגלו?לא היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?כושי?מהמין השני?חיה כלשהי?לא על מי אתה חושב עכשו?הכלב שלי האם אתה בקשר זוגי כרגע?לא אתה לפעמים:חח מדמיין שהחיים שלך זה סרט?לפעמים מרגיש שאלוהים חבר שלך?מי זה? מרגיש לבד בעולם?לא עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול?כן
-האם אכלת פיתה עם חתיכות לחם בפנים? לא -צמת ביום כיפור?לא ממש -הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור? יש מצב