שאלון "האם" 2

pitput1

New member
...

-האם אכלת פיתה עם חתיכות לחם בפנים? לא -צמת ביום כיפור?לא ממש -הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור? יש מצב :) -ראית חיה מקיאה?ממ כן -עברת ניתוח?כן -התאהבת בדמות מספר?מסרט?לא -קראת בשפה אחרת משפת האם שלך?לא -בתול\ה?.... -האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה]עיניים,שפתיים -הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן? הממ.. 17 -האם היה אדם שהשפיע עליכם? כן -נהנה לנקות אוזניים ?סבבה -למה כיף להיות אשה? למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד] ארוך מדי -יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן?לא חושבת -אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו? לא יודעת -ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה? כן -נכחת בברית?כן בבר\בת מצווה?כן חתונה?כן הלוויה?כן לידה?לא -חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא]נראה לי -התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך?לא -לקקת קיר?לא! -רכבת על מטאטא?לא! -אכלת נזלת?אולי כשהייתי תינוקת חח -חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה? חמוד -חושב שאף סולד זה יפה?כן -האם יש לך דרכון זר?כן -אתה דובר עוד שפה.?כן -נולדת בארץ?כן -אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים?סבבה -אוהב את סדר השבוע שלך?ככה -מה צבע החדר שלך?לבן\כחול -איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב]בפעם האחרונה שבדקתי אני בן אדם -כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..]כן -פגשת איזה סלבריטאי?כן -האם היית רוצה להיות מפורסם?לא ממש -ראיינו אותך פעם?לא -אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו ?או מניח לו לשלום?בורחת -מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני?ימים אחרונים -נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל? התחביב האהוב עליי -רכבת פעם בכרכרה?נראה לי -אוהב אפרוחים?לא -מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל]הכל? -מה יכול לדחות אותך בבנזוג?אופי,יופי -מה גורם לך לרחם על אנשים?לא יודעת -עברת תאונת דרכים?קלה -אכלת משהו שנפל על הרצפה?אולי - אספת פעם ביצים בלול?מזמן -הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..]לא זוכרת -ערכת הלוויה לחיה כלשהיא?לא זוכרת -לחפץ?לא היו לך ראסטות?לא -יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..]לא -פאלפל או שווארמה?שווארמה -האם היית רוצה לגור באיגלו?לא היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?כושי?מהמין השני?חיה כלשהי?לא על מי אתה חושב עכשו?הכלב שלי האם אתה בקשר זוגי כרגע?לא אתה לפעמים:חח מדמיין שהחיים שלך זה סרט?לפעמים מרגיש שאלוהים חבר שלך?מי זה? מרגיש לבד בעולם?לא עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול?כן

pompii

New member
fun!

-האם אכלתל פיתה עם חתיכות לחם בפנים?לא...למה שאעשה דבר טיפשי כל כך?! -צמת ביום כיפור?לא -הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור?לא -ראית חיה מקיאה?כן, הכלבה שלי -עברת ניתוח?לא -התאהבת בדמות מספר?מסרט?לא -קראת בשפה אחרת משפת האם שלך?כן -בתול\ה?כן -האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה]עיניים -הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן?17 -האם היה אדם שהשפיע עליכם?כן -נהנה לנקות אוזניים ?אני מאושרת שאני עושה את זה -למה כיף להיות אשה?למה לא? למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד]למה לא? -יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן?כולי משוגעת יוצאת דופן -אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו?למתיתיהו הכלב מחרסינה שיושב לי על המחשב ואני ממש מתעלמת ממנו -ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה?לא ממש -נכחת בברית?כן בבר\בת מצווה?כן חתונה?כן הלוויה?לא לידה?לא -חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא]כן -התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך?כן -לקקת קיר?וואט דה פאק??לא! -רכבת על מטאטא?כן, אני עושה את זה לעיתים קרובות להנאתי -אכלת נזלת?כמו שאלה קודמת -חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה?לא, זה מעצבן -חושב שאף סולד זה יפה?כן תלוי עד כמה סולד -האם יש לך דרכון זר?לא -אתה דובר עוד שפה.?לא באופן לגמרי שוטף -נולדת בארץ?כן -אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים?חלקם -אוהב את סדר השבוע שלך?לא, שגרתי מדיי ומשעמם מדיי -מה צבע החדר שלך?צהבהב, לא שהצבע דהה, זה הצבע המקורי -איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב]תפוח -כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..]כן -פגשת איזה סלבריטאי?כן כמה פעמים -האם היית רוצה להיות מפורסם?לא -ראיינו אותך פעם?כן -אם יש לך עכביש באמבטיה האם אתה מטביע אותו ?או מניח לו לשלום?-מניחה לו מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני?בימים האחרונים שלפני -נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל?אין לי שחור מתחת לציפורן ברגל -רכבת פעם בכרכרה?נראה לי שכן -אוהב אפרוחים?לא במיוחד -מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל]עיניים יפות, ביישנות, חיוך יפה... -מה יכול לדחות אותך בבנזוג?חוסר ניקיון -מה גורם לך לרחם על אנשים?עוני -עברת תאונת דרכים?לא -אכלת משהו שנפל על הרצפה?לא - אספת פעם ביצים בלול?אמממ לא.. -הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..]לא -ערכת הלוויה לחיה כלשהיא?לא -לחפץ?לא היו לך ראסטות?לא -יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..]כן -פאלפל או שווארמה?שווארמה -האם היית רוצה לגור באיגלו?אולי ליום אחד היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?לא כושי?לא מהמין השני?לפעמים חיה כלשהי?לא על מי אתה חושב עכשו?על השאלון ועליי... האם אתה בקשר זוגי כרגע?לא אתה לפעמים: מדמיין שהחיים שלך זה סרט?כן מרגיש שאלוהים חבר שלך?לא מרגיש לבד בעולם?כן עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול?כן

../images/Emo136.gif../images/Emo94.gif|קונדום|

-האם אכלת פיתה עם חתיכות לחם בפנים? לא -צמת ביום כיפור? לא -הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור? כן P: -ראית חיה מקיאה? לא -עברת ניתוח? לא -התאהבת בדמות מספר? מסרט? לא o_O -קראת בשפה אחרת משפת האם שלך? כן -בתול\ה? כן -האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה] חזה P: -הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן? 30 -האם היה אדם שהשפיע עליכם? כן -נהנה לנקות אוזניים ? כן -למה כיף להיות אשה? למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד] כי האישה מקבלת יותר [תרתי משמע] -יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן? כן -אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו? אהבה -ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה? לא -נכחת בברית? כן בבר\בת מצווה? כן חתונה? כן הלוויה? כן לידה? כן -חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא] לא -התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך? כן -לקקת קיר? לא o_O -רכבת על מטאטא? לא -אכלת נזלת? לא איכס -חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה? כן -חושב שאף סולד זה יפה? אעע? -האם יש לך דרכון זר? כן -אתה דובר עוד שפה.? כן -נולדת בארץ? לא -אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים? לא -אוהב את סדר השבוע שלך? לא -מה צבע החדר שלך? כתום -איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב] אפרסק -כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..] כן -פגשת איזה סלבריטאי? כן -האם היית רוצה להיות מפורסם? כן -ראיינו אותך פעם? לא -אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו ?או מניח לו לשלום? מטביע -מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני? יום אחרון -נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל? לא -רכבת פעם בכרכרה? לא -אוהב אפרוחים? לא -מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל] חיוך,זה כזה כובש. -מה יכול לדחות אותך בבנזוג? קרירות ואדישות יתר -מה גורם לך לרחם על אנשים? כלמיני -עברת תאונת דרכים? לא -אכלת משהו שנפל על הרצפה? כן - אספת פעם ביצים בלול? לא -הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..] כן -ערכת הלוויה לחיה כלשהיא? לא -לחפץ? לא היו לך ראסטות? כן -יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..] כן -פאלפל או שווארמה? שווארמה -האם היית רוצה לגור באיגלו? לא היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?כושי?מהמין השני?חיה כלשהי? לא על מי אתה חושב עכשו? על מישו האם אתה בקשר זוגי כרגע? לא אתה לפעמים: מדמיין שהחיים שלך זה סרט? כן מרגיש שאלוהים חבר שלך? ממש לא מרגיש לבד בעולם? כן עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול? כן

FlowerPower

New member
להלהלהלה

-האם אכלתל פיתה עם חתיכות לחם בפנים? לא :| -צמת ביום כיפור? כן -הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור? לאאא -ראית חיה מקיאה? בטח -עברת ניתוח? חס וגראס לאאאאאא -התאהבת בדמות מספר?מסרט? פעם, כשהייתי קטנה ומפגרת :] -קראת בשפה אחרת משפת האם שלך? כאילו ספר? כה -בתול\ה? לא -האיבר הכי יפה לדעתך? לאודעת -הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן? 54.. כי 55 זה עובר -האם היה אדם שהשפיע עליכם? כן.. החבר הנוכחי שלי -נהנה לנקות אוזניים ? כן -למה כיף להיות אשה? למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד] אישה- בגלל היופי וכל ה"גירלס סטאף" וגבר- בגלל העובדה שגברים לא חייבים להוריד שיערות מכל מקום שהוא בגוף :| חוצמיזה גברים לא נכנסים להריון :| -יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן? להתפרע עם טל -אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו? צחוק! -ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה? לא.. אבל בקרוב מאוד אני אעשה את זה.. אני משתתפת בפרוייקט בביצפר.. -נכחת בברית? כה בבר\בת מצווה? כה חתונה? כה הלוויה? כה לידה? לא -חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא] כה- דורי מנמו (וזה לא צחוק) -התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך? כה -לקקת קיר? כה :| -רכבת על מטאטא? ניסיתי.. -אכלת נזלת? אולי בטעות חחח -חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה? לפעמים.. -חושב שאף סולד זה יפה? עדיין לא הבנתי מה זה :| -האם יש לך דרכון זר? לא -אתה דובר עוד שפה.? כן -נולדת בארץ? כן -אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים? כן בערך -אוהב את סדר השבוע שלך? לא -מה צבע החדר שלך? תכלת -איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב] בננה, כי כשהיא על הצד זה נראה כמו חיוך ואני כל הזמן מחייכת (תודה לאל בלי עין רעה טפו טפו!) -כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..] ניסיתי ולא יצא משו -פגשת איזה סלבריטאי? כן- ליאת אחירון, מיקי גבע ועוד כלמיני קקים למיניהם.. והכל באולפני הרצליההה :O -האם היית רוצה להיות מפורסם? לא, אני רק רוצה הרבה כסף -ראיינו אותך פעם? לא -אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו ?או מניח לו לשלום? מטביעה לו את האמאמאמא :| -מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני? ימים אחרונים.. -נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל? כן :O -רכבת פעם בכרכרה? לא -אוהב אפרוחים? שונאת אותם! -מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל] צחוק יפה -מה יכול לדחות אותך בבנזוג? ריח גוף, שיניים עקומות, עישון וכו' -מה גורם לך לרחם על אנשים? אם רע להם באופן מתמשך :/ -עברת תאונת דרכים? כן אבל זה לא משהו רציני.. לא היו נפגעים רק נדפק קצת האוטו :/ -אכלת משהו שנפל על הרצפה? ברור - אספת פעם ביצים בלול? לא אבל ראיתי איך עושים את זה (באמת, לא רק בטיוי) -הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..] כשהייתי קטנה -ערכת הלוויה לחיה כלשהיא? לא -לחפץ? לא היו לך ראסטות? כן, אבל טבעיות.. זה היה כזה נורא לפרק את זה :( -יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..] כן -פאלפל או שווארמה? שניהם -האם היית רוצה לגור באיגלו? לא כי אז אני אתפתה ללק את הקירות והלשון תידבק לי חחח P: היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?כושי?מהמין השני?חיה כלשהי? לאאאא אני חיה מספיק מוזרה! על מי אתה חושב עכשו? אלעדדד האם אתה בקשר זוגי כרגע? כןןןןןןן אתה לפעמים: מדמיין שהחיים שלך זה סרט? כן מרגיש שאלוהים חבר שלך? לא.. תנסו אויב :| מרגיש לבד בעולם? כן עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול? כןן אחלההההההה שאלוןןןןןןןן הצחיק אותי בטירוף

MikeY fReAk

New member
:)../images/Emo79.gif

-האם אכלת פיתה עם חתיכות לחם בפנים? לא -צמת ביום כיפור? כן -הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור? כן, אבל לא בכוונה -ראית חיה מקיאה? לא -עברת ניתוח? לא -התאהבת בדמות מספר?מסרט? ממ לא.. -קראת בשפה אחרת משפת האם שלך? כן -בתול\ה? כן
-האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה] עיניים -הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן? "אפס". היא לא כתבה "0", היא כתבה "אפס". וזה היה מצחיק:| -האם היה אדם שהשפיע עליכם? כן -נהנה לנקות אוזניים? יש לי סטייה לזה..אז..חח תמיד -למה כיף להיות אשה? למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד] אשה- כי הן נקראות המין היפה:p גבר-כי הוא לא מקבל מחזור:| -יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן? גרביים, ניקוי אוזניים[באמת!], פעמונים, צבע כתום. כל דבר כתום אני אגיד "היי..! זה כתום!!" -אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו? כתיבה -ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה? היי, היום
-נכחת בברית? אפעם! בבר\בת מצווה? ממ בר מצווה יש מצב אבל לא של אנשים שאני באמת מכירה..בת מצווה מלא חתונה? כן..:) הלוויה? לא:| לידה? לא:| -חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא] אכן -התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך? כן.. -לקקת קיר? עדיין לא יצא לי -רכבת על מטאטא? דווקא כן -אכלת נזלת? ראיתי אנשים שכן. -חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה? בהחלט[: -חושב שאף סולד זה יפה? לא. -האם יש לך דרכון זר? לא. -אתה דובר עוד שפה? לא ממש דוברת, אבל אני די טובה באנגלית. -נולדת בארץ? לא זוכרת, אבל לפי מה שמספרים - כן -אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים? לא -אוהב את סדר השבוע שלך? לא. -מה צבע החדר שלך?לבן. -איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב] בננה! סגן ראש עיריית רעננה! [לא יכולתי לחשוב על משהו טוב יותר, מצטערת.] -כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..] אכן, לא פעם ולא פעמיים:) -פגשת איזה סלבריטאי? אכן -האם היית רוצה להיות מפורסם? לא -ראיינו אותך פעם? לא -אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו ?או מניח לו לשלום? אם אני באמצע האמבטיה אז בהחלט כן -מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני? ימים אחרונים? שעות אחרונות -נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל? איכ;[ לא;[ -רכבת פעם בכרכרה? לא -אוהב אפרוחים? אני מניחה שכן. אבל כשהם גדלים..
-מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל] הבנאדם הכי ביישן בחבורה[ותודו שיש בזה משהו
] -מה יכול לדחות אותך בבנזוג? שחצנות -מה גורם לך לרחם על אנשים? שהם עברו משהו רע יותר ממני בחיים -עברת תאונת דרכים? לא -אכלת משהו שנפל על הרצפה? כן:| - אספת פעם ביצים בלול? לא -הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..] שביל של קיא מהמיטה לאסלה
-ערכת הלוויה לחיה כלשהיא? אממ לא.. -לחפץ? לעט הכתום שלי!
יש לו כמה שורות הנצחה ביומן שלי.. היו לך ראסטות?לא -יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..] כן[אני לא אפרט, כי הוא היה סיוט. והוא היה נוראי!] -פאלפל או שווארמה? פלאפל -האם היית רוצה לגור באיגלו? זה יכול להיות מעניין היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?כושי?מהמין השני?חיה כלשהי? לא. אבל אני תמיד נשאר אני? על מי אתה חושב עכשו? חשבתי על מישהו, אבל השם לא יגיד לכם כלום.
האם אתה בקשר זוגי כרגע? לא:| אתה לפעמים: מדמיין שהחיים שלך זה סרט? כן מרגיש שאלוהים חבר שלך? לא, ולא, ולא לא לא מרגיש לבד בעולם? כן עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול? היום

lolly1

New member
בעע

-האם אכלתל פיתה עם חתיכות לחם בפנים? לא o_O -צמת ביום כיפור? בערך, פעם אחת -הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור? כן
-ראית חיה מקיאה? כן -עברת ניתוח? כן -התאהבת בדמות מספר?מסרט? אהא D: -קראת בשפה אחרת משפת האם שלך? אהא -האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה] הממ לא יודעת -הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן? 7 או משו
-האם היה אדם שהשפיע עליכם? אממ מתישהו -נהנה לנקות אוזניים ? חחחח לא
-למה כיף להיות אשה? למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד] לא כיף -יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן? הרבה -אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו? ביל?
-ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה? לא -נכחת בברית? כן בבר\בת מצווה? כן חתונה? כן הלוויה? כן לידה? לא -חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא] אממ נראה לי -התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך? המממ לא בטוחה P: -לקקת קיר? חחחחחח לא שזכור לי -רכבת על מטאטא? לא -אכלת נזלת? איק לא
-חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה? כן ^^ -חושב שאף סולד זה יפה? אממ כן? -האם יש לך דרכון זר? כן? -אתה דובר עוד שפה.? כן -נולדת בארץ? כן :| -אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים? אממ לא ממש מדברת איתם
אולי 1 או 2 -אוהב את סדר השבוע שלך? מה יש לאהוב? אני לא עושה כלום -מה צבע החדר שלך? סגול -איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב] O_O -כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..] לא -פגשת איזה סלבריטאי? אממ כן? -האם היית רוצה להיות מפורסם? לא ממש -ראיינו אותך פעם? הממ נראה לי -אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו ?או מניח לו לשלום? אממ אממ אני לא יודעת :X -מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני? ימים אחרונים אבל כבר אין מבחנים P: -נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל? o_O -רכבת פעם בכרכרה? לא -אוהב אפרוחים? כן ^^ -מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל] הממ לא יודעת.. מעשה אולי -מה יכול לדחות אותך בבנזוג? הממ לא יודעת -מה גורם לך לרחם על אנשים? -עברת תאונת דרכים? לא -אכלת משהו שנפל על הרצפה? אממ כן מתישהו
- אספת פעם ביצים בלול? לא
-הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..] נראה לי -ערכת הלוויה לחיה כלשהיא? לא -לחפץ? אממ לא ממש הלוויה אבל היתה פינת זיכרון
היו לך ראסטות? לא -יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..] אהא -פאלפל או שווארמה? פלאפל -האם היית רוצה לגור באיגלו? בטח היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?כושי?מהמין השני?חיה כלשהי? הממ לא יודעת, אולי על מי אתה חושב עכשיו? :| האם אתה בקשר זוגי כרגע? לא אתה לפעמים: מדמיין שהחיים שלך זה סרט? לא מרגיש שאלוהים חבר שלך? לא S: מרגיש לבד בעולם? כן עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול? הממ לא כרגע

6.

האם אכלתל פיתה עם חתיכות לחם בפנים? לא. -צמת ביום כיפור? כן. -הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור? חח כן. -ראית חיה מקיאה? כן. -עברת ניתוח? לא. -התאהבת בדמות מספר? מסרט? כן. / -קראת בשפה אחרת משפת האם שלך? כן. -בתול\ה? לא. -האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה] בטן. -הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן? 33. -האם היה אדם שהשפיע עליכם? כן. -נהנה לנקות אוזניים ? לא. -למה כיף להיות אשה? למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד] כי לא כיף, בגלל האורגזמות. -יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן? סביר להניח. -אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו? להבין למה בני אדם הם כאלה. -ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה? לא. -נכחת בברית? כן. בבר\בת מצווה? כן. חתונה? כן. הלוויה? כן. לידה? לא. -חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא] כן. -התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך? מן הסתם. o_O -לקקת קיר? לא. -רכבת על מטאטא? כן. -חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה? כן. -חושב שאף סולד זה יפה? כן. -האם יש לך דרכון זר? לא. -אתה דובר עוד שפה.? כן. -נולדת בארץ? כן. -אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים? כן. -אוהב את סדר השבוע שלך? לא. / -מה צבע החדר שלך? לבן. -איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב] .. -כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..] כן. -פגשת איזה סלבריטאי? כן. -האם היית רוצה להיות מפורסם? תלוי בתור מה. -ראיינו אותך פעם? לא. -אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו ?או מניח לו לשלום? מה שבא לי. -מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני? לא לומדת. -נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל? כן. -רכבת פעם בכרכרה? כן. -אוהב אפרוחים? כן. -מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל] בטן, בנים. -מה יכול לדחות אותך בבנזוג? נק' חן. -מה גורם לך לרחם על אנשים? צומי. -עברת תאונת דרכים? לא. -אכלת משהו שנפל על הרצפה? כן. - אספת פעם ביצים בלול? כן. -הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..] כן. -ערכת הלוויה לחיה כלשהיא? כן. / -לחפץ? כן. היו לך ראסטות? לא. -יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..] כן. / -פאלפל או שווארמה? שווארמה. -האם היית רוצה לגור באיגלו? לא. היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?כושי?מהמין השני?חיה כלשהי? כן. על מי אתה חושב עכשו? מיכל. האם אתה בקשר זוגי כרגע? לא. אתה לפעמים: מדמיין שהחיים שלך זה סרט? כן. מרגיש שאלוהים חבר שלך? אין אלוהים. מרגיש לבד בעולם? כן. עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול? כן.

Y La Vida

New member
../images/Emo9.gif

-האם אכלתל פיתה עם חתיכות לחם בפנים? לא.. -צמת ביום כיפור? אכן.. כבר חמש שנים.. -הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור? חחח כן.. -ראית חיה מקיאה? כן.. -עברת ניתוח?לא.. -התאהבת בדמות מספר?מסרט?כן.. ולא פעם..^^' -קראת בשפה אחרת משפת האם שלך?כן.. -בתול\ה?כן.. -האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה]היי!! חוצפה!! מזו הסתיה הזאת..?? איפה ה-"האם" נכנס בשאלה?? מממ.. אצלי אני הכי אוהבת את הישבן.. אצל בנים את החזה והקוביות.. -הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן? לא זכור לי.. -האם היה אדם שהשפיע עליכם?כן.. -נהנה לנקות אוזניים ?כן.. -למה כיף להיות אשה? למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד] -יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן?כן.. עדיף שאני לא אפרט.. -אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו?מממ.. טיפול בחיות.. -ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה?לא.. -נכחת בברית?כן.. בבר\בת מצווה?כן.. חתונה?כן.. הלוויה?לא.. לידה?לא.. -חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא]כן.. -התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך?כן.. פעמיים.. חחח אני פדופילית.. -לקקת קיר?כן.. -רכבת על מטאטא?לא.. -אכלת נזלת?לא.. -חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה?חמוד ויפה.. -חושב שאף סולד זה יפה?אכן.. -האם יש לך דרכון זר?לא.. -אתה דובר עוד שפה.?כן.. -נולדת בארץ?כן.. -אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים?מאוד! -אוהב את סדר השבוע שלך?לא ממש.. -מה צבע החדר שלך?לבן.. לצערי.. בקרוב סגול!! ^.^ -איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב]תות.. גם מתחרז עם השם.. -כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..]כן.. -פגשת איזה סלבריטאי?כן.. -האם היית רוצה להיות מפורסם?לא.. -ראיינו אותך פעם?כן.. -אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו ?או מניח לו לשלום?מניחה לו.. מה לעשות שאני מאמינה בכל מיני אמונות.. -מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני?בימים האחרונים שלפני.. -נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל? -רכבת פעם בכרכרה?לא.. -אוהב אפרוחים?כן.. -מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל]הרבה דברים.. -מה יכול לדחות אותך בבנזוג?מממ.. אם הוא לא אוהב חיות.. -מה גורם לך לרחם על אנשים? -עברת תאונת דרכים?לא.. -אכלת משהו שנפל על הרצפה?כן.. - אספת פעם ביצים בלול?כן.. -הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..]לא.. -ערכת הלוויה לחיה כלשהיא?כן.. -לחפץ?לא.. היו לך ראסטות?לא.. -יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..]כן.. -פאלפל או שווארמה?שווארמה.. -האם היית רוצה לגור באיגלו?לא תודה.. היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?כושי?מהמין השני?חיה כלשהי?חתול.. כי הם כאלה מתוקים!!^^ על מי אתה חושב עכשו?אֶס אוּן סֶקְרֶטוֹ(זה סוד).. האם אתה בקשר זוגי כרגע?לא.. אתה לפעמים: מדמיין שהחיים שלך זה סרט?כן.. מרגיש שאלוהים חבר שלך?כן.. מרגיש לבד בעולם?לא.. עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול?כן..

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

-האם אכלתל פיתה עם חתיכות לחם בפנים? לא :< -צמת ביום כיפור? כן -הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור? ממ לא.. אולי פעם :> -ראית חיה מקיאה? כן :\ -עברת ניתוח? לא -התאהבת בדמות מספר?מסרט? ממ כן :> -קראת בשפה אחרת משפת האם שלך? כן -בתול\ה? כן -האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה] אצל בנים P:.. ממ עיניים, ידיים, בטן, עורף, שיער :> -הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן? ממ 2, 15 :> -האם היה אדם שהשפיע עליכם? ממ אני די מושפעת :] -נהנה לנקות אוזניים? ח כן -למה כיף להיות אשה? למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד] כיף להיות אישה.. היא חיה יותר P: סתם... פשוט יותר כיף! -יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן? ממ לא -אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד, מהו? ממ לא יודעת.. -ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה? לא -נכחת בברית? כן בבר\בת מצווה? כן חתונה? כן הלוויה? לא :< לידה? לא -חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא] ממ כן -התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך? ממ אבל לא בהרבה -לקקת קיר? לא
-רכבת על מטאטא? ח לא -אכלת נזלת? איכ לא -חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה? ממ לא יודעת.. אצלי זה בהסחפות :< -חושב שאף סולד זה יפה? כן -האם יש לך דרכון זר? לא -אתה דובר עוד שפה? ממ כן -נולדת בארץ? כן -אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים? ממ בית פרטי P: -אוהב את סדר השבוע שלך? בערך.. -מה צבע החדר שלך? ורוד -איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב] ממ תפוח P: -כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..] לא -פגשת איזה סלבריטאי? כן -האם היית רוצה להיות מפורסם? לא -ראיינו אותך פעם? לא -אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו? או מניח לו לשלום? תלוי במצב רוח :> ואם אני מנקה.. P: -מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני? יום לפני :< -נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל? איכס :\ לא -רכבת פעם בכרכרה? לא -אוהב אפרוחים? כן, חמודים :> -מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי,הכל] יופי <עיניים, בטן, ידיים, עורף, שיער> מעשה <נועץ מבט :) מדבר בלחש P:> אופי <אוהב, איכפתי, מצחיק, שקט כשצריך, נאמן וכן!> -מה יכול לדחות אותך בבנזוג? סירחון, קמצנות, אינפנטיליות!
-מה גורם לך לרחם על אנשים? כשרע להם :< -עברת תאונת דרכים? חס וחלילה
-אכלת משהו שנפל על הרצפה? ממ רק בבית P: - אספת פעם ביצים בלול? לא.. -הקאת סנטימטר ליד האסלה? [איזה באסה זה..] :\ אולי עף קצת חח -ערכת הלוויה לחיה כלשהיא? לא -לחפץ? לא.. היו לך ראסטות? לא -יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..] כן -פאלפל או שווארמה? ממ פלאפל -האם היית רוצה לגור באיגלו? קר
היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?כושי? מהמין השני? חיה כלשהי? ממ אולי מלוכסנת עיניים :> על מי אתה חושב עכשיו? על קיפי
האם אתה בקשר זוגי כרגע? לא אתה לפעמים: מדמיין שהחיים שלך זה סרט? לא מרגיש שאלוהים חבר שלך? ממ אולי
מרגיש לבד בעולם? כן :< עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול? ממ לא יודעת

למעלה