שאלון "האם" 2

LoOoOoOoOoK

New member
../images/Emo60.gif

-האם אכלתל פיתה עם חתיכות לחם בפנים? לא -צמת ביום כיפור? כן -הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור? לא -ראית חיה מקיאה? כן -עברת ניתוח? לא (טפו טפו טפו) -התאהבת בדמות מספר?מסרט? יאפ
-קראת בשפה אחרת משפת האם שלך? כן -בתול\ה? כן -האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה] בטן -הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן? "מגוחך"?? אקיצר, הציון הכי עלוב שלי הוא... 0 -האם היה אדם שהשפיע עליכם? כן -נהנה לנקות אוזניים ? לא -למה כיף להיות אשה? למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד] אשה- כיף כי זה הרבה יותר מיוחד.. בחתונה למשל רק מחפשים לראות את הכלה, איך היא נראת, משקיעים בה יותר והחתן? נו, אז שמים עליו חליפה ועניבה
וגם היא מביאה לעולם תינוקות שזה מיוחד בעיני. גבר- נחשב למין החזק, גיבור (פחות או יותר) וזהו...
-יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן? כן -אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו? אהבה -ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה? כן -נכחת בברית? כן בבר\בת מצווה? כן חתונה? כן הלוויה? כן לידה? לא -חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא] כן -התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך? כן -לקקת קיר? כן -רכבת על מטאטא? כן -אכלת נזלת? אויי וואי לא! -חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה? חחחחח כן -חושב שאף סולד זה יפה? כן
-האם יש לך דרכון זר? לא -אתה דובר עוד שפה.? כן -נולדת בארץ? כן -אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים? לא -אוהב את סדר השבוע שלך? אממ.. בערך -מה צבע החדר שלך? סגול -איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב] שזיף -כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..] לא -פגשת איזה סלבריטאי? כן -האם היית רוצה להיות מפורסם? אממ.. כן, למה לא? -ראיינו אותך פעם? כן -אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו ?או מניח לו לשלום? אני צורחתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני? בימים האחרונים שלפני -נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל? לא
-רכבת פעם בכרכרה? לא -אוהב אפרוחים? לא מתה אבל נניח -מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל] ידיים עם וורידים בולטים של גברים
-מה יכול לדחות אותך בבנזוג? שחצנות -מה גורם לך לרחם על אנשים? עוני -עברת תאונת דרכים? כן -אכלת משהו שנפל על הרצפה? לא - אספת פעם ביצים בלול? לא -הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..] חחח כן -ערכת הלוויה לחיה כלשהיא? כן -לחפץ? לא היו לך ראסטות? לא -יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..] כן -פאלפל או שווארמה? פלאפל -האם היית רוצה לגור באיגלו? לא היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?כושי?מהמין השני?חיה כלשהי? על מי אתה חושב עכשו? על ילד אחד.. טמבל. האם אתה בקשר זוגי כרגע? לא.. אתה לפעמים: מה? מדמיין שהחיים שלך זה סרט? כן מרגיש שאלוהים חבר שלך? לא מרגיש לבד בעולם? לא עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול? כן

תשובות....

-האם אכלתל פיתה עם חתיכות לחם בפנים? לא.. -צמת ביום כיפור? נשברתי.. -הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור?
חחח -ראית חיה מקיאה? לא
-עברת ניתוח? לא
טפו טפו טפו -התאהבת בדמות מספר?מסרט? השחקן מריקוד צמוד אהבתי אותווו -קראת בשפה אחרת משפת האם שלך? כן.. -בתול\ה?
-האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה]: עיניים -הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן? 4 -האם היה אדם שהשפיע עליכם? אמא שלי
-נהנה לנקות אוזניים ? לא -למה כיף להיות אשה? למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד] אישה- אין איבר שיכול לקום לפנייך בבוקר.. גבר- אין מחזור ולידות.. -יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן? כן
-אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו?
-ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה? לא
-נכחת בברית? כן בבר\בת מצווה? כן חתונה? כן הלוויה? כן לידה? לא
-חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא]יש מצב -התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך? שנתיים יותר גדול -לקקת קיר? לא -רכבת על מטאטא? לא -אכלת נזלת? לא -חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה? כן מאוד
-חושב שאף סולד זה יפה? תלוי -האם יש לך דרכון זר? לא -אתה דובר עוד שפה.? כן רוסית קצת -נולדת בארץ? כה -אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים? לא ממש -אוהב את סדר השבוע שלך? ביצפר.. -מה צבע החדר שלך? ורוד -איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב]
-כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..] על מי
-פגשת איזה סלבריטאי? כן הרבה -האם היית רוצה להיות מפורסם? לא ממש -ראיינו אותך פעם? לא -אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו ?או מניח לו לשלום? זה מביא מזל רע להרוג עכביש... -מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני? ימים אחרונים. -נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל? לא -רכבת פעם בכרכרה? לא
-אוהב אפרוחים? מחבבת -מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל]יש הרבה.. -מה יכול לדחות אותך בבנזוג? ריח, טיפוח, סגנון לבוש, סגנון חיים, חוסר חוש הומור.. -מה גורם לך לרחם על אנשים? המצב שלהם.. -עברת תאונת דרכים? לא טפו טפו טפו -אכלת משהו שנפל על הרצפה? לא נראה לי - אספת פעם ביצים בלול? לא -הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..] לא -ערכת הלוויה לחיה כלשהיא? לא -לחפץ? כן היו לך ראסטות? לא -יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..]כן -פאלפל או שווארמה? שווארמה -האם היית רוצה לגור באיגלו? לא
היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?כושי?מהמין השני?חיה כלשהי?לא על מי אתה חושב עכשו? ידיד שלי האם אתה בקשר זוגי כרגע? כה אתה לפעמים: מדמיין שהחיים שלך זה סרט?כה מרגיש שאלוהים חבר שלך?לא מרגיש לבד בעולם?כה עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול?כה

tuty fruty

New member
תשובות

-האם אכלתל פיתה עם חתיכות לחם בפנים?לא -צמת ביום כיפור?כן -הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור?כן לאמא אבל לא בכוונה -ראית חיה מקיאה?לא -עברת ניתוח?לא -התאהבת בדמות מספר?מסרט?כן -קראת בשפה אחרת משפת האם שלך?כן באנגלית -בתול\ה?כן -האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה]עיינים -הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן?32 -האם היה אדם שהשפיע עליכם?כן -נהנה לנקות אוזניים ?כן -למה כיף להיות אשה? למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד]אשה-כי אנחנו הכי שוות גבר-כי הם לא סובלים ממחזור! -יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן?כן אני לא יכולה לשבת יותר מידי -אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו?לתרומה לקהילה -ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה?כן -נכחת בברית?כן בבר\בת מצווה?כן חתונה?כן הלוויה?כן לידה?לא -חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא]כן -התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך?כן -לקקת קיר?לא -רכבת על מטאטא?לא -אכלת נזלת?לא -חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה?כן -חושב שאף סולד זה יפה?כן -האם יש לך דרכון זר?לא -אתה דובר עוד שפה.?לא -נולדת בארץ?כן -אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים?כן -אוהב את סדר השבוע שלך?כן -מה צבע החדר שלך?לבן -איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב]תות -כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..]סיפור -פגשת איזה סלבריטאי?כן -האם היית רוצה להיות מפורסם?לא -ראיינו אותך פעם?כן -אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו ?או מניח לו לשלום?מטביעה -מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני?מעדיפה שבוע מראש -נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל?לא -רכבת פעם בכרכרה?כן -אוהב אפרוחים?כן -מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל]עיינים -מה יכול לדחות אותך בבנזוג?מנהג משונה -מה גורם לך לרחם על אנשים?לא יודעת -עברת תאונת דרכים?לא -אכלת משהו שנפל על הרצפה?אולי - אספת פעם ביצים בלול?כן -הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..]לא -ערכת הלוויה לחיה כלשהיא?כן -לחפץ?לא היו לך ראסטות?לא -יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..]כן -פאלפל או שווארמה?שווארמה -האם היית רוצה לגור באיגלו?לא היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?כושי?מהמין השני?חיה כלשהי?לא על מי אתה חושב עכשו?על מישהו האם אתה בקשר זוגי כרגע?לא אתה לפעמים: מדמיין שהחיים שלך זה סרט?לא מרגיש שאלוהים חבר שלך?כן מרגיש לבד בעולם?כן עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול?כן

אני../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

האם אכלתל פיתה עם חתיכות לחם בפנים?נופ צמת ביום כיפור?יאפ הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור?נופ ראית חיה מקיאה?נופ עברת ניתוח?יאפ התאהבת בדמות מספר?מסרט?יאפ קראת בשפה אחרת משפת האם שלך?יאפ בתול\ה?יאפ האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה]עיניים הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן?99 וחצי האם היה אדם שהשפיע עליכם?יאפ נהנה לנקות אוזניים ?נופ למה כיף להיות אשה?ממ אפשר להתעצבן על כולם בטעה שיש לי מחזור למרות שאין...
למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד]אפשר לגדל שערות על כול מקום בלי הכאב להסיר אותם.. יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן?מממ נופ אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו?גלעד ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה?נופ נכחת בברית?יאפ בבר\בת מצווה?יאפ חתונה?יאפ הלוויה?נופ לידה?נופ חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא]כעע התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך?כעע לקקת קיר? מה?!
, מממ לא רכבת על מטאטא? ממ לא אכלת נזלת?לא חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה? לא תמיד... חושב שאף סולד זה יפה? יאפ האם יש לך דרכון זר?נופ אתה דובר עוד שפה.? יאפ נולדת בארץ? יאפ אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים? כעע אוהב את סדר השבוע שלך?כעע מה צבע החדר שלך? ורוד
איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב]תות כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..]כעע פגשת איזה סלבריטאי?כעע האם היית רוצה להיות מפורסם?כעע ראיינו אותך פעם?כעע אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו ?או מניח לו לשלום? מממ אני צועקת כמו משוגעת... מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני?ימים אחרונים... נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל? לא
רכבת פעם בכרכרה?כעע אוהב אפרוחים?כעע מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל] מממ רגליים מה יכול לדחות אותך בבנזוג?יותר מידי שיער מה גורם לך לרחם על אנשים?מממ משו באמת עצוב.. עברת תאונת דרכים?יאפ אכלת משהו שנפל על הרצפה?יאפ אספת פעם ביצים בלול? יאפ הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..] נופ ערכת הלוויה לחיה כלשהיא?נופ לחפץ?נופ היו לך ראסטות?נופ יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..] יאפ פאלפל או שווארמה? לא זה ולא זה... האם היית רוצה לגור באיגלו?נופ היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?יאפ כושי?נופ מהמין השני?כע חיה כלשהי?כע על מי אתה חושב עכשו?על גלעד האם אתה בקשר זוגי כרגע?נופ אתה לפעמים: מדמיין שהחיים שלך זה סרט?יאפ מרגיש שאלוהים חבר שלך?יאפ מרגיש לבד בעולם?יאפ עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול?יאפ

dandusha1

New member
עונה :)

-האם אכלתל פיתה עם חתיכות לחם בפנים? לא :) -צמת ביום כיפור? כן.. שנה שנייה כבר
-הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור? שהייתי בת 7 :) חחח מגעילה שכמותי :) -ראית חיה מקיאה? לא.. :-{ -עברת ניתוח? לא -התאהבת בדמות מספר?מסרט? לא התאהבתי התאהבתי :) -קראת בשפה אחרת משפת האם שלך? כן -בתול\ה? כן ברור :) -האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה] עיניים :) -הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן? 27 -האם היה אדם שהשפיע עליכם? כן -נהנה לנקות אוזניים ? חחח לא -למה כיף להיות אשה? למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד] כיף להיות אישה כי... אנחנו לא מגעילות :) ולא מגרבצות :)חחח וכיף להיות גבר כי... אין הרבה דאגות בחיים :) -יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן? לא -אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו? לא יודעת :) -ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה? לא -נכחת בברית? כן ברור בבר\בת מצווה? כנ"ל חתונה? כנ"ל הלוויה? כן לידה? כן :) -חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא]: כן -התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך? חחח כן :) -לקקת קיר? לא.. -רכבת על מטאטא? לא :| -אכלת נזלת? כנ"ל -חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה? חמוד :) -חושב שאף סולד זה יפה? תלוי למי -האם יש לך דרכון זר? לא -אתה דובר עוד שפה.? בערך.. -נולדת בארץ? כן -אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים? בערך... -אוהב את סדר השבוע שלך? אין לי בעיות איתו :) -מה צבע החדר שלך? צהבהב -איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב]: אפרסק :) -כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..]: לא -פגשת איזה סלבריטאי? עודד מנשה :| -האם היית רוצה להיות מפורסם? תלוי :) -ראיינו אותך פעם? כן -אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו ?או מניח לו לשלום? לא זה ולא זה.. אני קוראת למישהו :) מפחייד :) -מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני? יום לפני -נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל: לא -רכבת פעם בכרכרה? לא -אוהב אפרוחים? כןן :) -מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל]: אמ.. העין של הראל מויאל :) אררר.. חח סתם :) -מה יכול לדחות אותך בבנזוג? פוזה -מה גורם לך לרחם על אנשים? שאין להם חברים :| -עברת תאונת דרכים? לא חס וחלילה -אכלת משהו שנפל על הרצפה? לא - אספת פעם ביצים בלול? לא -הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..]: חחח לא -ערכת הלוויה לחיה כלשהיא? לא -לחפץ? כן :) היו לך ראסטות? לא -יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..]: כן -פאלפל או שווארמה? שווארמה -האם היית רוצה לגור באיגלו? לא..קרר
היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?כושי?מהמין השני?חיה כלשהי? אממ.. לא :) על מי אתה חושב עכשו?
האם אתה בקשר זוגי כרגע? לא אתה לפעמים: מדמיין שהחיים שלך זה סרט? לא מרגיש שאלוהים חבר שלך? לפעמים... מרגיש לבד בעולם? לא עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול? כן

../images/Emo139.gif

האם אכלתל פיתה עם חתיכות לחם בפנים?חחחחחחחחח לא חשבתי על זה
-צמת ביום כיפור?כן -הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור?בעבר
-ראית חיה מקיאה?כן
-עברת ניתוח?לא -התאהבת בדמות מספר?מסרט?לא ממש
סתם כזה -קראת בשפה אחרת משפת האם שלך?כן
-בתול\ה?מפתאום
-האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה]-כלום ח -הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן?ממ לא אפרט -האם היה אדם שהשפיע עליכם?לא..... -נהנה לנקות אוזניים ?תחביב חדש שלא סיפרו לי עליו? -למה כיף להיות אשה? למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד] -יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן?כן -אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו?ששש
-ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה?כן -נכחת בברית?כן בבר\בת מצווה?כן חתונה?כן הלוויה?לא(
) לידה? לא -חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא]כן -התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך?כן -לקקת קיר?רצפה נחשב? -רכבת על מטאטא?ככככככככככככככן -אכלת נזלת?
-חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה?כן
תלוי מתי -חושב שאף סולד זה יפה?כן -האם יש לך דרכון זר?לא -אתה דובר עוד שפה.?כן -נולדת בארץ?כן -אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים?אחמד חבר שלי? -אוהב את סדר השבוע שלך?יש כזה? -מה צבע החדר שלך?סגול בהיר
-איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב]-חחחחחחחחחחחחח אני לא אגס מה שבטוח -כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..]כן -פגשת איזה סלבריטאי?כן -האם היית רוצה להיות מפורסם?לא -ראיינו אותך פעם?לא -אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו ?או מניח לו לשלום?
חח אם אני לא באמבטיה כמובן שאני משפריצה עליו מים עד למוות
איזה כיפפ -מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני?ימים אחרונים -נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל?בעע -רכבת פעם בכרכרה?לא -אוהב אפרוחים?כן -מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל]שרירים
-מה יכול לדחות אותך בבנזוג?מלא דברים.. -מה גורם לך לרחם על אנשים?לא ודעת -עברת תאונת דרכים?לא -אכלת משהו שנפל על הרצפה?חחחחחחחחחח
- אספת פעם ביצים בלול?לא -הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..]כן
-ערכת הלוויה לחיה כלשהיא?כןןןןן תקוול'ההה ז"ל -לחפץ?כן היו לך ראסטות?לא -יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..]כן -פאלפל או שווארמה?שווארמההה -האם היית רוצה לגור באיגלו?כן היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?כושי?מהמין השני?חיה כלשהי?לא על מי אתה חושב עכשו?אפחד האם אתה בקשר זוגי כרגע?לא אתה לפעמים: מדמיין שהחיים שלך זה סרט?כן מרגיש שאלוהים חבר שלך?חחחחחחחחחח לא מרגיש לבד בעולם?כן עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול?כן

האם האם האם / אמרו לך פעם?

האם אכלת פיתה עם חתיכות לחם בפנים? לא
צמת ביום כיפור? אף פעם. הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור? לא. ראית חיה מקיאה? לא
עברת ניתוח? נופ *טפו טפו* התאהבת בדמות מספר? מסרט? לא ולא. קראת בשפה אחרת משפת האם שלך? יאפ, ברגעים אלה ממש אני באמצע. בתול\ה? כן. האיבר הכי יפה לדעתך? [שאלה זו סותרת את הכותרת, עמכם הסליחה] שפתיים.
הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן? 80.5! האם היה אדם שהשפיע עליכם? כן. נהנה לנקות אוזניים? כן
למה כיף להיות אשה? למה כיף להיות גבר? [תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד] וואי, שאלה קשה! יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן? אני רוקדת ריקודי עם, זה נחשב? סתם שיגעון יענו שריטה, לא חושבת. אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד, מהו? לרקוד. ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה? לא. נכחת בברית? בבר\בת מצווה? חתונה? הלוויה? לידה? כן לכולם, חוץ מהאחרון. חשת הזדהות עמוקה עם דמות? [סרט, ספר, מה שבא] כן! התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך? אוי, כן. Don't go there... לקקת קיר? לא, בעע! רכבת על מטאטא? לא... אכלת נזלת? לא, בעע! חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה? לפעמים זה יכול להיות חמוד ולפעמים זה סתם מיותר. תלוי בסיטואציה. אבל בעיקרון, זה חמוד. חושב שאף סולד זה יפה? אם הוא מתאים לפנים... האם יש לך דרכון זר? לא. אתה דובר עוד שפה? אנגלית. נולדת בארץ? אכן. אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים? לא ממש... אוהב את סדר השבוע שלך? אפשר להגיד, כן. למרות שחוץ מיום שלישי אין לי כל כך שגרה, אבל את יום שלישי אני אוהבת מאוד
מה צבע החדר שלך? קיר אחד צהוב, אחד בז', אחד ירוק בהיר ואחד ורוד. איזה פרי אתה? [לאו דווקא מה אתה הכי אוהב] הממ, אגס? כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..] כתבתי סיפור פעם. כולם עוברים את השלב הזה, לא? פגשת איזה סלבריטאי? אני חושבת, אבל הוא לא היה כל כך סלבריטאי. שחר סורק, rings a bell למישהו? האם היית רוצה להיות מפורסם? לא ממש. ראיינו אותך פעם? פעם פעם, ל"כולנו". אם יש לך עכביש באמבטיה - האם אתה מטביע אותו? או מניח לו לשלום? מטביעה! מבחן: לומד שבוע מראש, או בימים האחרונים שלפני? תלוי, אבל בדרך כלל הייתי לומדת בימים האחרונים שלפני... נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל? מודה באשמה *משפילה ראש* רכבת פעם בכרכרה? לא, אבל זה נשמע כיף. אוהב אפרוחים? למה לא
מה הכי סקסי לדעתך? [איבר, מעשה, תכונת אופי, הכל] מבט כזה, bedroom voice, וכש**** רוקד. מה יכול לדחות אותך בבנזוג? אם הוא יעשן (טוב, הוא לא יבוא בחשבון בכלל), אם הוא יהיה "ישראלי מכוער". מה גורם לך לרחם על אנשים? כשהם חסרי אונים. עברת תאונת דרכים? לא *טפו טפו* אכלת משהו שנפל על הרצפה? אולי, פעם. אספת פעם ביצים בלול? לא. הקאת סנטימטר ליד האסלה? [איזה באסה זה..] לא חושבת. ערכת הלוויה לחיה כלשהיא? לא. לחפץ? יכול להיות שכן... היו לך ראסטות? לא. יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..] יש הרבה. פלאפל או שווארמה? הממ, שווארמה. האם היית רוצה לגור באיגלו? לא! קפוא שם! היית רוצה להיות מלוכסן עיניים? כושי? מהמין השני? חיה כלשהי? לא, לא, כן, כן. על מי אתה חושב עכשו? הרקדן הסקסואלי שאני מכירה. האם אתה בקשר זוגי כרגע? נופ
אתה לפעמים: מדמיין שהחיים שלך זה סרט? כן... מרגיש שאלוהים חבר שלך? לא. מרגיש לבד בעולם? יותר מדי. עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול? עכשיו לעיתים רחוקות, אבל כן.

../images/Emo113.gif

-האם אכלתל פיתה עם חתיכות לחם בפנים? לא -צמת ביום כיפור? כן -הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור? כן -ראית חיה מקיאה? כן -עברת ניתוח? לא -התאהבת בדמות מספר?מסרט? לא -קראת בשפה אחרת משפת האם שלך? כן -בתול\ה? כן -האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה] יש הרבה.. -הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן? 99 וחצי ו- 41 -האם היה אדם שהשפיע עליכם? כן -נהנה לנקות אוזניים ? חחחח כן -למה כיף להיות אשה? למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד] לא כייף להיות אף אחד.. -יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן? יש. -אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו? אין. -ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה? לא. -נכחת בברית? כן בבר\בת מצווה? כן חתונה? כן הלוויה? לא לידה? לא -חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא] כן. -התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך? כן -לקקת קיר? איכס לא -רכבת על מטאטא? חחח כן -אכלת נזלת? איכס לא -חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה? כןןןןן -חושב שאף סולד זה יפה? לא ממש.. -האם יש לך דרכון זר? לא -אתה דובר עוד שפה.? כן -נולדת בארץ? לא -אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים? לא! -אוהב את סדר השבוע שלך? לא -מה צבע החדר שלך? ב'ז וכתום -איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב] לימון.. -כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..] כן. -פגשת איזה סלבריטאי? לא חושבת -האם היית רוצה להיות מפורסם? לא -ראיינו אותך פעם? כן -אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו ?או מניח לו לשלום? מטביעה! -מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני? בימים האחרונים. -נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל? לא. -רכבת פעם בכרכרה? כן -אוהב אפרוחים? כן -מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל] שרירים.. לא יותר מדיי. -מה יכול לדחות אותך בבנזוג? גובה, נמוך. -מה גורם לך לרחם על אנשים? הרבה דברים.. -עברת תאונת דרכים? לא -אכלת משהו שנפל על הרצפה? חחח לא - אספת פעם ביצים בלול? לא -הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..] לא -ערכת הלוויה לחיה כלשהיא? חחח לחיפושית -לחפץ? לא היו לך ראסטות? לא -יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..] כן -פאלפל או שווארמה? לא זה ולא זה -האם היית רוצה לגור באיגלו? חחחחחחחחחחחחחחח לא.. קר מדיי. היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?כושי?מהמין השני?חיה כלשהי? לא! על מי אתה חושב עכשו? על עצמי האם אתה בקשר זוגי כרגע? לא אתה לפעמים: מדמיין שהחיים שלך זה סרט? כן מרגיש שאלוהים חבר שלך? לא מרגיש לבד בעולם? כן עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול? כן

רוניבץ

New member
השאלון הראשון שלי פה../images/Emo9.gif

האם אכלת פיתה עם חתיכות לחם בפנים? לא
צמת ביום כיפור? לא
הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור? לא, זה די מרושע..
ראית חיה מקיאה? כן
עברת ניתוח? לא
התאהבת בדמות מספר? מסרט? לא משהו נורא עמוק.
קראת בשפה אחרת משפת האם שלך? באנגלית קצת..
בתולה? כן
האיבר הכי יפה לדעתך? זה משתנה מאדם לאדם
הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן? מינוס חמש (באמת!
)
האם היה אדם שהשפיע עליכם? בטח.
נהנה לנקות אוזניים? לא
למה כיף להיות אישה? למה כיף להיות גבר? אני לא רואה אף יתרון בולט בלהיות אישה או גבר.
יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן? יש לי די הרבה. למשל, אני אוהבת לאכול משחת שיניים.
אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד, מהו? אם אני מ-מ-ש חייבת, אז לציור.
ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה? לא מעמיקה מספיק.
נכחת בברית? כן
בבר/בת מצווה? כן
חתונה? כן (אבל מזמן..)
הלוויה? לא
לידה? לא
חשת הזדהות עמוקה עם דמות? לא, רק בדברים קטנים.
התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך? כן, אבל לא צעיר או מבוגר באופן משמעותי
לקקת קיר? יש מצב. (אבל אכלתי רצפה!
)
רכבת על מטאטא? נדמה לי שלא
אכלת נזלת? כן (ימי הגן המאושרים
)
חושב שלהסמיק זה חמוד/יפה? כן
חושב שאף סולד זה יפה? יש אנשים שזה מתאים להם.
האם יש לך דרכון זר? לא
אתה דובר עוד שפה? אנגלית, בערך.
נולדת בארץ? כן (וגם לא יצאתי ממנה עד לפני שבועיים..
)
אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים? לא ממש
אוהב את סדר השבוע שלך? יש מקום לשיפור.
מה צבע החדר שלך? כמעט לבן
איזה פרי אתה? אני לא פרי, אני רוני!
כתבת פעם שיר/פרוזה/מחזה וכו'? כמה שירים וכמה סיפורים קצרים. הם לא משהו.
פגשת איזה סלבריטאי? כן
האם היית רוצה להיות מפורסם? לא!
ראיינו אותך פעם? נדמה לי.
אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו? או מניח לו לשלום? מניחה לו לשלום!
מבחן:לומד שבוע מראש, או בימים האחרונים שלפני? לא לומדת בכלל. (ולרוב גם לא ניגשת למבחן עצמו..)
נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל? לא
רכבת פעם בכרכרה? לא
אוהב אפרוחים? לא ממש
מה הכי סקסי לדעתך? פיזית, פאות לחיים וזיפים.
מה יכול לדחות אותך בבנזוג? פיזית, רזון מוגזם.
מה גורם לך לרחם על אנשים? היגררות, הליכה עם הזרם, וואנביות.
עברת תאונת דרכים? לא
אכלת משהו שנפל על הרצפה? בטח, אלה הדברים הכי טעימים!..
אספת פעם ביצים בלול? עדיין לא
הקאת סנטימטר ליד האסלה? נדמה לי שכן..
ערכת הלוויה לחיה כלשהיא? לא, אבל החתול שלי מת לפני כמה שבועות וקברנו אותו.
לחפץ? נדמה לי שללימון. oO
היו לך ראסטות? לא
יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? אני זוכרת קטעים נבחרים ותחושות, אבל לא את החלום במלואו.
פאלפל או שווארמה? שווארמה
האם היית רוצה לגור באיגלו? לא. היית רוצה להיות מלוכסן עיניים? כושי?מהמין השני? חיה כלשהי? נמוכה יותר, תודה.
על מי אתה חושב עכשיו? על הביטלס.
האם אתה בקשר זוגי כרגע? לא את לפעמים:
מדמיין שהחיים שלך זה סרט? סרט רע. ~_~
מרגיש שאלוהים חבר שלך? אני עוד בלבטים אם הוא קיים
מרגיש לבד בעולם? קצת..
עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול? כן, ואז אני גאה בעצמי.

הא.

-האם אכלת פיתה עם חתיכות לחם בפנים?
-צמת ביום כיפור? ניסיתי. -הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור? אני לא רעה
. -ראית חיה מקיאה? כה. את הכלבה שלי... אחרי שאכלה דשא. -עברת ניתוח? אהא. שקדים
-התאהבת בדמות מספר?מסרט? לא התאהבתי. אבל ממש רציתי
-קראת בשפה אחרת משפת האם שלך? אנגלית? -בתול\ה? יא האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה] - טוסיק[
] הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן? 46
-האם היה אדם שהשפיע עליכם? כן. יש שתיים. אחד בצורה חינוכית[מיי בויפרנד
], ואחת בצורה דכאונית
. -נהנה לנקות אוזניים? אווו יא
-למה כיף להיות אשה? מי אמר שכיף? :S -למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד] - כי הם יכולים להשתין בעמידה. ואין להם מחזור. והעולם חושב שהם "מלכים" כשהם מזיינים הרבה. -יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן? -. -אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו? לטייל בעולם, על סוס שחור שקוראים לו מאפיסטו. -ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה? נופ
. -נכחת בברית? נופ. בבר\בת מצווה? יאפ. בחתונה? אהא. הלוויה? אהא
. לידה? נופ
. But I will. -חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא] - יאפ, עם ורוניקה מ"ורוניקה מחליטה למות" - פאולו קואלו. -התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך? חבר שלי?
, אבל לא כזה מבוגר, סה"כ שנתיים וחצי. -לקקת קיר? אני חושבת שכן. -רכבת על מטאטא? כן, אי שם בארץ החלומות שלי. אכלת נזלת? אולי?
-חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה? אויאויאויאוי
-חושב שאף סולד זה יפה? מזה? :S -האם יש לך דרכון זר? נופ, ישראלי. -אתה דובר עוד שפה? רוסית, אנגלית. -נולדת בארץ? נופ. -אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים? בכלל לא. -אוהב את סדר השבוע שלך? אין ממש סדר... -מה צבע החדר שלך? טורקיז כזה. -איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב] אשכולית. -כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? שיר. -פגשת איזה סלבריטאי? יעל בר זוהר? לא ממש נחשב סלבריטי לדעתי
-האם היית רוצה להיות מפורסם? הייתי רוצה לעשות היסטוריה. -ראיינו אותך פעם? לא חושבת. -אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו ?או מניח לו לשלום? בדר"כ אני מרימה אותו ושמה אותו מחוץ למקלחת כדי שלר ירטב בטעות
. -מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני? תלוי איזה מבחן -נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל? אוהו מאוד.
-רכבת פעם בכרכרה? לא
-אוהב אפרוחים?
-מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל] יש הרבה. אבל מהמיוחדים זה, מבט
, טוסיק
. -מה יכול לדחות אותך בבנזוג? ליודעת. -מה גורם לך לרחם על אנשים? שהם לבד. -עברת תאונת דרכים? כה. -אכלת משהו שנפל על הרצפה? אולי כשהייתי קטנה. - אספת פעם ביצים בלול? לא. ולא מתכוונת. התעללות. -הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..] לא הקאתי אף פעם בכלל באסלה, וגם לא התכוונתי. -ערכת הלוויה לחיה כלשהיא? כה. לתוכי שלי
-לחפץ? למה לערוך הלוויה למשהו לא מת? :S -היו לך ראסטות? לא. -יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? יש הרבה. -פאלפל או שווארמה? פאלפל, פחות משמין. -האם היית רוצה לגור באיגלו? לא. קר
היית רוצה להיות מלוכסן עיניים? לא. כושי? לא יודעת. מהמין השני? או כן
חיה כלשהי? סוס. על מי אתה חושב עכשיו? עליו
האם אתה בקשר זוגי כרגע? כבר 11 חודשים
אתה לפעמים: מדמיין שהחיים שלך זה סרט? כמעט תמיד. מרגיש שאלוהים חבר שלך? מה, יש עוד אנשים שמרגישים ככה?
מרגיש לבד בעולם? הרבה. עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול? הלוואי.

flowers girl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif איי לייק שאלוני האם../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

-האם אכלתל פיתה עם חתיכות לחם בפנים?
-צמת ביום כיפור?
-הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור?
-ראית חיה מקיאה?
-עברת ניתוח?
-התאהבת בדמות מספר?מסרט?
-קראת בשפה אחרת משפת האם שלך?
-בתול\ה?
-האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה] אצל בנות- תחת, רגליים, בטן וציצים (אני לא מחשיבה פנים), אצל בנים- בטן וחזה במיוחד
-הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן? אין לנו ציונים -האם היה אדם שהשפיע עליכם?
-נהנה לנקות אוזניים ?
-למה כיף להיות אשה? למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד] כיף להיות אישה כי אין זין לדחוף בתחתונים, כי יש לך סיבה להיות עצבנית ורגשנית פעם בחודש אם לא יותר, כי יש אלייך כבוד בד"כ ועוד. להיות גבר כיף כי אין דאגות בחיים, הם לא נכנסים להריון, הזיון הראשון לא כואב להם ועוד. -יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן?
-אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו? כלום -ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה?
-נכחת בברית?
בבר\בת מצווה?
חתונה?
הלוויה?
לידה?
-חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא]
-התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך?
הבנאדם היחיד שאהבתי -לקקת קיר?
-רכבת על מטאטא?
-אכלת נזלת?
-חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה?
-חושב שאף סולד זה יפה?
-האם יש לך דרכון זר?
-אתה דובר עוד שפה.?
-נולדת בארץ?
-אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים?
-אוהב את סדר השבוע שלך?
-מה צבע החדר שלך? בז' -איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב] תות חמצמץ -כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..]
-פגשת איזה סלבריטאי?
-האם היית רוצה להיות מפורסם?
-ראיינו אותך פעם?
-אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו ?או מניח לו לשלום? מטביעה -מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני? יומיים -נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל?
אין לי -רכבת פעם בכרכרה?
-אוהב אפרוחים?
-מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל] כריסטינה אגילרה -מה יכול לדחות אותך בבנזוג? שחצנות יתר -מה גורם לך לרחם על אנשים? שמנצלים אותם והם לא קולטים ועוד -עברת תאונת דרכים?
-אכלת משהו שנפל על הרצפה?
- אספת פעם ביצים בלול?
-הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..]
-ערכת הלוויה לחיה כלשהיא?
-לחפץ?
היו לך ראסטות?
-יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..]
-פאלפל או שווארמה? שווארמה -האם היית רוצה לגור באיגלו?
היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?כושי?מהמין השני?חיה כלשהי?
על מי אתה חושב עכשו? חברה שלי רוני האם אתה בקשר זוגי כרגע?
אתה לפעמים:
מדמיין שהחיים שלך זה סרט?
מרגיש שאלוהים חבר שלך?
מרגיש לבד בעולם?
עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול?

Lordonya

New member
../images/Emo77.gif

האם אכלתל פיתה עם חתיכות לחם בפנים? לא -צמת ביום כיפור? לא -הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור? לא -ראית חיה מקיאה? כן -עברת ניתוח? לא -התאהבת בדמות מספר?מסרט? לא -קראת בשפה אחרת משפת האם שלך? כן -בתול\ה? לא -האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה] תלוי אצל מי... -הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן? 33 -האם היה אדם שהשפיע עליכם? כן, כולם... -נהנה לנקות אוזניים ? לא -למה כיף להיות אשה? למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד] -יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן? בטוחה שכן, אבל לא עולה לי כלום בראש עכשיו. -אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו? לבעלי חיים -ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה? לא -נכחת בברית? כן בבר\בת מצווה? כן חתונה? כן הלוויה? כן לידה? לא -חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא] כן -התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך? כן -לקקת קיר? כן -רכבת על מטאטא? כן -אכלת נזלת? לא זוכרת -חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה? כן -חושב שאף סולד זה יפה? כן -האם יש לך דרכון זר? יהיה בקרוב -אתה דובר עוד שפה.? כן, עוד 2 חוץ מעברית, ועוד אחת שאני לומדת. -נולדת בארץ?לא -אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים? לא, שלום-שלום רק. -אוהב את סדר השבוע שלך? חיה איתו -מה צבע החדר שלך? לבן -איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב] אני לא פרי. אם כבר חיה, חתול. -כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..] כן -פגשת איזה סלבריטאי? כן -האם היית רוצה להיות מפורסם? לא -ראיינו אותך פעם? כן -אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו ?או מניח לו לשלום? מוות לעכביש -מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני? לא לומדת, אם כבר אז בימים לפני -נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל? לא -רכבת פעם בכרכרה? לא -אוהב אפרוחים? כן -מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל] תלוי בבנאדם -מה יכול לדחות אותך בבנזוג? מחסור עמוק בנימוס, טיפשות -מה גורם לך לרחם על אנשים? הרבה דברים, אבל לא הסטנדרט. -עברת תאונת דרכים? לא -אכלת משהו שנפל על הרצפה? נדמה לי... - אספת פעם ביצים בלול? כן -הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..] לא -ערכת הלוויה לחיה כלשהיא? כן -לחפץ? לא היו לך ראסטות? לא -יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..] כן -פאלפל או שווארמה? פאלפל -האם היית רוצה לגור באיגלו? לא, אבל הייתי שמחה להשאר שם ליום. היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?כושי?מהמין השני?חיה כלשהי? כן, לגבי כולם. ואז לבחור מה בא לי בגלגול הבא (אם יהיה...) על מי אתה חושב עכשו? על בודהה האם אתה בקשר זוגי כרגע? כן אתה לפעמים: מדמיין שהחיים שלך זה סרט? חשבתי קצת על זה אחרי המופע של טרומן. מרגיש שאלוהים חבר שלך? לא מאמינה באלוהים. מרגיש לבד בעולם? כן עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול? כן תהנו.

עונה ../images/Emo9.gif

-האם אכלתל פיתה עם חתיכות לחם בפנים?
-צמת ביום כיפור?
-הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור?
-ראית חיה מקיאה?
-עברת ניתוח?
-התאהבת בדמות מספר?מסרט?
-קראת בשפה אחרת משפת האם שלך?
-בתול\ה?
-האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה] עיניים -הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן? 30 -האם היה אדם שהשפיע עליכם?
-נהנה לנקות אוזניים ?
-למה כיף להיות אשה? למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד] אשה- כי זה המין החזק והחכם והמתוחכם. גבר-כי הוא לא צריך לסבול את כל מה שהאישה סובלת -יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן?
-אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו? בע"ח -ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה?
-נכחת בברית?
בבר\בת מצווה?
חתונה?
הלוויה?
לידה?
-חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא]
-התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך? -לקקת קיר?
-רכבת על מטאטא?
-אכלת נזלת?
-חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה? תלוי מי תלוי מתי תלוי למה -חושב שאף סולד זה יפה? -האם יש לך דרכון זר? לא יודעת -אתה דובר עוד שפה.?
-נולדת בארץ?
-אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים? |ל| -אוהב את סדר השבוע שלך?
-מה צבע החדר שלך? אני -איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב] לא יודעת -כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..]
-פגשת איזה סלבריטאי?
-האם היית רוצה להיות מפורסם?
-ראיינו אותך פעם?
-אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו ?או מניח לו לשלום? מניח לו -מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני? בימים האחרונים -נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל?
-רכבת פעם בכרכרה?
-אוהב אפרוחים?
-מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל] -מה יכול לדחות אותך בבנזוג? -מה גורם לך לרחם על אנשים? -עברת תאונת דרכים?
-אכלת משהו שנפל על הרצפה?
- אספת פעם ביצים בלול?
-הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..]
-ערכת הלוויה לחיה כלשהיא?
-לחפץ?
היו לך ראסטות?
-יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..]
-פאלפל או שווארמה? פלאפל -האם היית רוצה לגור באיגלו?
היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?כושי?מהמין השני?חיה כלשהי? על מי אתה חושב עכשו? אפאחד האם אתה בקשר זוגי כרגע?
אתה לפעמים מדמיין שהחיים שלך זה סרט?
מרגיש שאלוהים חבר שלך?
מרגיש לבד בעולם?

netaK

New member
החתול שלי יפה ../images/Emo99.gif

-האם אכלתל פיתה עם חתיכות לחם בפנים? למה לי?! לא. -צמת ביום כיפור? לא
-הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור? כן
-ראית חיה מקיאה? אהא -עברת ניתוח? לא -התאהבת בדמות מספר?מסרט? אהא
-קראת בשפה אחרת משפת האם שלך? כן -בתול\ה? לא :| -האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה] העיניים (כמה קיטשי, אבל זה נכון ;[ וכולם אומרים שזה באמת נכון לגביהם, אבל אני מתכוונת לזה! טוב אני אסתום עכשיו
) -הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן? 30 ומשהו
-האם היה אדם שהשפיע עליכם? הממ בטח -נהנה לנקות אוזניים ? חחחחחח לא -למה כיף להיות אשה? למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד] למה כיף להיות אישה? המף, למה באמת כיף להיות אישה? כי פעם בחודש מותר לעשות את המוות לכולם ולהגיד שזה "הזמן של החודש"
ולמה כיף להיות גבר? כדי לא להיות אישה
-יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן? בטח
רק אחד?
-אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו? לחתול שלי
-ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה? לא שזכור לי -נכחת בברית? אהא בבר\בת מצווה? כן חתונה? כן הלוויה? כן לידה? לא -חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא] כן -התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך? כן
-לקקת קיר? לא שזכור לי -רכבת על מטאטא? חחחחחחחחחחחחח לא -אכלת נזלת? איו! לא שידוע לי -חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה? זה מקסים! -חושב שאף סולד זה יפה? אף מה? -האם יש לך דרכון זר? לא ;[ -אתה דובר עוד שפה.? כן?
-נולדת בארץ? כן :| -אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים? רק עם השכנים ממול, כל הבניין זונות מסריחים -אוהב את סדר השבוע שלך? צבא לישון צבא לישון צבא לישון צבא לישון צבא לישון? לא :| -מה צבע החדר שלך? קיר אחד תכלת, השאר לבן -איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב] איזה פרי אני?! לא יודעת -כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..] לא -פגשת איזה סלבריטאי? חחחחחחחחח כן -האם היית רוצה להיות מפורסם? לא -ראיינו אותך פעם? כן
-אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו ?או מניח לו לשלום? בורחת?
-מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני? אין לי מבחנים ;[ -נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל? לא
-רכבת פעם בכרכרה? כן -אוהב אפרוחים? כן ^^ -מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל] שיער שחור ארוך חלק -מה יכול לדחות אותך בבנזוג? הממ...תכונות אופי?
-מה גורם לך לרחם על אנשים? שהם מזוייפים -עברת תאונת דרכים? כן -אכלת משהו שנפל על הרצפה? כן
- אספת פעם ביצים בלול? לא נראה לי
-הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..] חחחח לא -ערכת הלוויה לחיה כלשהיא? לא -לחפץ? לא o_O היו לך ראסטות? לא -יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..] יאפ -פאלפל או שווארמה? פלאפל -האם היית רוצה לגור באיגלו? כן ^^ היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?כושי?מהמין השני?חיה כלשהי? מהמין השני על מי אתה חושב עכשו? על המיטה שלי האם אתה בקשר זוגי כרגע? לא אתה לפעמים: מדמיין שהחיים שלך זה סרט? לא מרגיש שאלוהים חבר שלך? איכס, לא מרגיש לבד בעולם? כן עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול? כמו טירונות? כן :|

AmiTutiT14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo142.gif

האם אכלתל פיתה עם חתיכות לחם בפנים? לא -צמת ביום כיפור? כן -הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור? לא -ראית חיה מקיאה? איכס כן -עברת ניתוח? לא -התאהבת בדמות מספר?מסרט? חחח לא -קראת בשפה אחרת משפת האם שלך? בטח -בתול\ה? כן.. -האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה]: עיניים -הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן? 37 -האם היה אדם שהשפיע עליכם?כן -נהנה לנקות אוזניים ? אין לי בעיה עם זה
-למה כיף להיות אשה? כי אפשר לבכות בלי חשבון למה כיף להיות גבר? כי לא צריך לתלוש שיערות מכל מקום -יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן? כן -אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו? להיות עם זה שאני אוהבת על אי בודד כל החיים
-ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה? לא:/ -נכחת בברית? כן בבר\בת מצווה? כן חתונה? כן הלוויה? לא לידה? לא -חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא] כן -התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך? חחח כן -לקקת קיר? כן
-רכבת על מטאטא? כן -אכלת נזלת? לא -חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה? כן -חושב שאף סולד זה יפה? כן -האם יש לך דרכון זר? לא -אתה דובר עוד שפה.? כן -נולדת בארץ? כן -אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים? לא -אוהב את סדר השבוע שלך? לא -מה צבע החדר שלך? כתום -איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב] פאפיה -כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..] כן -פגשת איזה סלבריטאי? כן -האם היית רוצה להיות מפורסם? כן -ראיינו אותך פעם? כן -אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו? או מניח לו לשלום? מטביעה -מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני? בשעה האחרונה שלפני
-נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל? אין לי שם שחור איכס -רכבת פעם בכרכרה? כן -אוהב אפרוחים? כן -מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל] הקנטות -מה יכול לדחות אותך בבנזוג? לכלוך -מה גורם לך לרחם על אנשים? שהם מרחמים על עצמם -עברת תאונת דרכים? כן -אכלת משהו שנפל על הרצפה? כן אבל זה היה שניה אחרי ששטפו אותה - אספת פעם ביצים בלול? לא -הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..] אולי, לא זוכרת -ערכת הלוויה לחיה כלשהיא? לא -לחפץ? לא היו לך ראסטות? לא -יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..] כן -פאלפל או שווארמה? פלאפל -האם היית רוצה לגור באיגלו? כן, לאיזו תקופה, אבל לא לתמיד היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?כושי?מהמין השני?חיה כלשהי? לא על מי אתה חושב עכשו? על מישהו.. האם אתה בקשר זוגי כרגע? לא אתה לפעמים: מדמיין שהחיים שלך זה סרט? כן מרגיש שאלוהים חבר שלך? לא הוא שונא אותי מרגיש לבד בעולם? כן עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול? כן

עונהה../images/Emo127.gif../images/Emo85.gif

האם אכלת פיתה עם חתיכות לחם בפנים? -לא איכס
צמת ביום כיפור? -ברור הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור? -לא ראית חיה מקיאה? -עוד לא
עברת ניתוח? -כן לשינוי מין..חח סתם לא התאהבת בדמות מספר?מסרט? -לא
קראת בשפה אחרת משפת האם שלך? -כהה בתול\ה? -
אממ האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה] -החזה
הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן? -99 האם היה אדם שהשפיע עליכם? -אבא נהנה לנקות אוזניים? -לאו דווקא.. למה כיף להיות אשה? למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד] -טוב, אישה
בגלל שיש הרבה יתרונות וגם חסרונות. היתרונות באישה היא שהיא מתייפייפת היא זאת שגורמת לבנים להסמיק וכ'ו והחסרונות בה שהיא סובלת בלידה מהשמנה מהורדת גבות שפם וכ'ו.. -גברים: יש להם המון יתרונות. פשוט עושים ת'ילדים ושלום
לא צריכים להוריד גבות שום שפם פשוט יש ת'מכונה ושלום. אבל החסרונות שהם עובדים כמו חמורים עד הערב ובינתיים הנשים אנחנו מתפנקות באמבטיה עם קצף..
יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן? -כןן להעריץ את מאיה
אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו? -לסבתא שלי ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה? -לא נכחת בברית? -כה בבר\בת מצווה? -אההא חתונה? -כןןן!! הלוויה? -שהייתי קטנה לא זוכרת לידה? -בקרוב
חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא] -כן התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך? -מבוגר לקקת קיר? -איכסס
רכבת על מטאטא? -חח מה אני מכשפה?!
אכלת נזלת? -בלעע
חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה? -חמודדד
חושב שאף סולד זה יפה? -מאודד האם יש לך דרכון זר? -לא אתה דובר עוד שפה.? -יודעת אבל לא ביג דיל נולדת בארץ? -ברור אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים? -אפשר לומר חח אוהב את סדר השבוע שלך? -כן למרות שהוא משתנה
מה צבע החדר שלך? -ורודד
איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב] -אפרסק
כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..] -שיר פגשת איזה סלבריטאי? -כן האם היית רוצה להיות מפורסם? -מאודדד ראיינו אותך פעם? -כה בערוץ הילדים אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו ?או מניח לו לשלום? -וואלה הורגת אותו לא משאירה ממנו זכר! מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני? -שבוע מראש נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל? -לא כשיש משרתות
רכבת פעם בכרכרה? -בספרד בטיול מאורגן אוהב אפרוחים? -מאודד מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל] -הכל מה יכול לדחות אותך בבנזוג? -השלומיאלויות מה גורם לך לרחם על אנשים? -הזקנה, המחלות וכ'ו.. עברת תאונת דרכים? -לא חס וחלילה אכלת משהו שנפל על הרצפה? -פיכסס אספת פעם ביצים בלול? -לא אני הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..] -איכס לאא
ערכת הלוויה לחיה כלשהיא? -לא לחפץ? -לא היו לך ראסטות? -אחת כן יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..] -כן פאלפל או שווארמה? -שווארמה האם היית רוצה לגור באיגלו? -לא היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?כושי?מהמין השני?חיה כלשהי? -כן חיה. ברבור זה כ"כ יפהה
על מי אתה חושב עכשו? -על תשובות לשאלון האם אתה בקשר זוגי כרגע? -יאפ אתה לפעמים: מדמיין שהחיים שלך זה סרט?
לפעמים מרגיש שאלוהים חבר שלך?
כנ"ל מרגיש לבד בעולם?

nettus

New member
טוב נו...

האם אכלתל פיתה עם חתיכות לחם בפנים?לא -צמת ביום כיפור?לא -הצקת עם אוכל למי שכן צם ביום כיפור?לא -ראית חיה מקיאה?לא -עברת ניתוח?כן -התאהבת בדמות מספר?מסרט?לא -קראת בשפה אחרת משפת האם שלך?כן, בקושי אבל -בתול\ה?כן -האיבר הכי יפה לדעתך?[שאלה זו סותרת את הכותרת,עמכם הסליחה]עניים -הציון הכי מגוחך שקיבלתם במבחן?0 -האם היה אדם שהשפיע עליכם?היו הרבה -נהנה לנקות אוזניים ?לא -למה כיף להיות אשה? למה כיף להיות גבר?[תענו על שניהם לפי מה שנראה לכם,גם על המין המנוגד]:כיף להיות אישה כי זה המין השולט -יש לך שיגעון כלשהו יוצא דופן?יש הרבה -אם יכולת להקדיש את כל החיים לדבר אחד,מהו?מוזיקה -ניהלת שיחה מעמיקה עם ניצול שואה?לא -נכחת בברית?כן בבר\בת מצווה?כן חתונה?כן הלוויה?כן לידה? שלי? -חשת הזדהות עמוקה עם דמות?[סרט,ספר,מה שבא]לא יודעת יכול להיות -התאהבת במישהו שצעיר ממך או מבוגר ממך?לא -לקקת קיר?לא -רכבת על מטאטא?לא -אכלת נזלת?לא -חושב שלהסמיק זה חמוד\יפה?זה תלוי -חושב שאף סולד זה יפה?לא -האם יש לך דרכון זר?לא -אתה דובר עוד שפה.?כן -נולדת בארץ?כן -אתה בקשרי שכנות טובה עם השכנים?לא -אוהב את סדר השבוע שלך?כן ולא(עמוס מידי למרות שאני אוהבת את העומס הזה) -מה צבע החדר שלך?תכלת ואוף וואט -איזה פרי אתה?[לאו דווקא מה אתה הכי אוהב]בעעעעעעעע פירות -כתבת פעם שיר\פרוזה\מחזה וכו'? [גם ביוגרפיה..]כן -פגשת איזה סלבריטאי?כן -האם היית רוצה להיות מפורסם?לא יודעת -ראיינו אותך פעם?נראה לי שכן -אם יש לך עכביש באמבטיה- האם אתה מטביע אותו ?או מניח לו לשלום?מטביע אותו -מבחן:לומד שבוע מראש,או בימים האחרונים שלפני?ביום שלפני וגם זה לא תמיד -נהנה מלנקות את השחור שיש מתחת לציפורן ברגל?לא -רכבת פעם בכרכרה?כן -אוהב אפרוחים?לא -מה הכי סקסי לדעתך? [איבר,מעשה,תכונת אופי ,הכל]לא יודעת -מה יכול לדחות אותך בבנזוג?שהוא שחצן -מה גורם לך לרחם על אנשים?הרבה דברים -עברת תאונת דרכים?תודה לאל לא -אכלת משהו שנפל על הרצפה?כן - אספת פעם ביצים בלול?לא -הקאת סנטימטר ליד האסלה?[איזה באסה זה..]כן ונכון -ערכת הלוויה לחיה כלשהיא?לא -לחפץ?לאאא היו לך ראסטות?לא -יש לך חלום אחד שאתה זוכר במיוחד? [אין צורך לפרט..]כן -פאלפל או שווארמה?פאלפל -האם היית רוצה לגור באיגלו?לא היית רוצה להיות מלוכסן עיניים?כושי?מהמין השני?חיה כלשהי?לא יודעת אולי על מי אתה חושב עכשו?על האקס שלי שיש לו היום יום הולדת ולא ממש דיברתי איתו היום והייתי יותר מידי אדישה, ועל חברה שלי שדי עצבנה אותי האם אתה בקשר זוגי כרגע?לא אתה לפעמים: מדמיין שהחיים שלך זה סרט?לא מרגיש שאלוהים חבר שלך?אני לא מאמינה בה' מרגיש לבד בעולם?כן עושה משהו שלא דמיינת שאתה יכול?כן זה היה קצר

למעלה