שאלוןןןןןן

צלקת פיצית ליד העין.

נפלתי בגיל קטן מתחת לשולחן, וכשבאתי להתרומם קיבלתי מכה רצינית מהלמטה של השולחן [דרגש?..
], ואז היה בית חולים, תפרים ובלאגנים.. אני דווקא אוהבת אותה אבל.. סימן היכר

איך את מתגייסת ב11.9???

זה היה התאריך גיוס הראשון שלי ואחרי כמה ימים הם דחו לי אותו לאוקטובר [ובגלל השנת שירות הוא באפריל], לא דחו לך גם?

purple rain2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ת'אמת נראה לי שיחסית יצאתי די פסדר
כשהייתי תינוקת אמא הפילה אותי בטעות במטבח והראש שלי נחבט בידיות של המגירות שהיו עשויות ממתכת, ופתחתי את הראש ואמא אומרת שיש לי צלקת בקרקפת, אבל אני מעולם לא ראיתי אותה
וגם השיער בכל מקרה מכסה הכל
ודי נו, באמת שהיא לא אמא רעה
וחוץ מזה יש לי צלקת קטנה בצורת פרסה על הרגל למטה, בטח מאיזה פצע ישן שאני כבר לא זוכרת

JMSixfeetsmall

New member
אמממ...

1. נפלתי על העגלה שלי כשהייתי קטנה אז יש לי צלקת על המצח 2. ידיד שלי, צ'רלי ואני שיחקנו עם דיסק וזרקנו אותו הלוך ושוב... ואז הוא זרק את זה על השפה העליונה ויש לי שם צלקת קטנטנה שבקושי אפשר לראות. אממ.. וזהו.

shira245

New member
חחח אחלה כותרת ../images/Emo3.gif

יש לי צלקת במצח מגיל שנתיים בערך. אחותי בטעות הפילה אותי(מי מפיל אנשים?!) ונפתח לי המצח ומאז יש לי צלקת. ולא, היא לא בצורת ברק(:)\ ביד השמאלית, יש לי סימן מכוויה די רצינית שקיבלתי משעווה חמה. יש לי גם איזה שתי צלקות מהגילוח. אני תמיד מגלחת נורא מהר וכמה פעמים בטעות גם גילחתי את העור..

Dawson girl

New member
וואי גם לי

אני תמיד חותכת לאחרונה את העור בגילוח.. אבל זה בגלל שהסכין מעפנה אז עברתי למכשיר :p

yaeli87

New member
המממ...

כשהייתי בת 3 אמא שלי בישלה משהו על הגז וכשהיא כיבתה את הגז לא ידעתי שהוא עוד חם אז שמתי על הגז את שלושת האצבעות [מורה,אמה וקמיצה או איך שלא קוראים להן...חחחחחח] והיו לי שלושה שמנמנים כאלה על האצבע.. אח זה כאב..חחחחחחח אבל פעם זרקתי על בן דוד שלי מספריים וזה פגע לו כמעט ליד העין..
שובבה שכמותי..חחחחחח

Drorrrrrr

New member
ככה

בכיתה ו' היינו שתי כיתות בשכבה והייתה לכל כיתה מסיבת סיום משלה. אנחנו עשינו במבואה של ביה"ס [הייתה מבואה גדולה עם מקום לרקוד וזה] והכיתה השניה עשתה במתנ"ס הקהילתי. כמה ילדים מהכיתה שלי ואני רצינו ללכת ולראות איך המסיבה שלהם [כי שלנו הייתה הכי שווה ביקום
] אז הלכנו אל השער של ביה"ס [הענק הזה מפלדה] וניסינו לפתוח אותו, התברר לנו שהוא סגור. אז אני ניסיתי לפתוח אותו, ונתקעה לי האצבע בין שתי ה"דלתות" שלו והוא נסגר עלי. כלומר, האצבע שלי הייתה תקועה בשער. היא נמחצה והיא כולה עקומה עכשיו
וכמובן שיש גם צלקת.

hell cen be fun

New member
יש לי

אממ...יש לי שתיים. הייתי בת-בן כשהייתי קטנה, [עד היום אני מסתדרת יותר עם בנים מאשר עם בנות...
] אוקי, אחת ממחבת רותחת על הפנים של הזרוע[בין הכפיד למרפק]. היה כואב. אחת בברך ימין. הרכיבו אותי על האופניים ונפלתי השתפשפתי איזה 2 מטר על האספלט.

Umang

New member
כשהייתי תינוק..

מכשף רשע רצח את הורי, וניסיונו לרצוח גם אותי הותיר לי במצח צלקת בצורת ברק.

yaeli87

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווו

חזרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
אני וכרמיצי התגעגענו אליךךךךךךךךךך המוניםםםםםםםםםםםםםםם

Umang

New member
הייתי בחו"ל שבועיים וחזרתי היום

בבוקר, גם אני התגעגעתי אליכם

SIVAN6C

New member
סימנים!

מממ.. פתחתי את הגבה.. יותא נכון ליד הגבה(וזה היה מנדנדה!) מממ.. פתחתי את הסנטר פעמים.. משולחן וממגלשה מממ.. פתחתי חלק ביד.. חחח.. נשאר לי צלקת היתי צריכה לעשות תפרים ממדרגה! מממ.. אני ממש כישרונית!

Dawson girl

New member
האמת שאין הרבה

בזרת של יד שמאל יש לי שתי צלקות קטנות, בהפרש של חצי ס''מ אחת מהשניה.. למיטב זכרוני זה מאיזה ניסיון שניסיתי עם עפרון ששרט לי את העור/חדר פנימה :|

../images/Emo122.gif

יש לי 2צלקות קטנות- 1. על העין השמאלית יש לי סימן אדום קטן, זכר לראפטינג הראשון והאחרון שעשיתי בחיי. הייתי בראפטינג עם המשפחה ואני ואח שלי ישבנו מקדימה והוא היה עם המשוט ואז הגענו לסלע גדול במהירות [ראפטינג= מים סוערים] אז אח שלי תקע ת'משוט בסלע והמשוט עף לי לעין וזה כמובן עיקם לי ת'משקפיים לגמרי, ניפח לי ת'עין, עשה אותה כחולה- סגולה ובנוסף לכל גם עשה לי חתך. 2. בחופש בין ט' לי' רבתי עם אחותי ורציתי להרביץ לה ואיכשהו נתקעתי בציפורניים שלה אז זה עשה לי חתכים ביד ואחרי זה עוד צעקו עליי... עוד דברים כואבים שלא השאירו צלקות: -בגן חובה עשו לי ניתוח צינוריות [באוזניים] והרופאים החליטו על דעת עצמם [לא שאלו ת'הורים שלי...] לעשות לי גם ניתוח שקד שלישי, אחרי זה ירקתי דם והיו צריכים לעשות לי אינהלציה [מין מכונת הנשמה כזאת] ושנאתי את זה אבל הכריחו אותי. ואחר כך אבא שלי היה צריך לתת לי תרופות אבל הוא שכח אז היה לי 40 חום. -בשיעור ספורט בתחילת שנה עשינו קפיצה משולשת ובקפיצה האחרונה נפלתי [כי ממתי עושים קפיצות על שביל חצץ תגידו לי???!!!] ונגררתי על השביל וירד לי דם מהמצח, מהאף, מהשפתיים, מהפה, מהסנטר ב2 מקומות, מהמרפקים ומהברכיים. הדימום נמשך כמה ימים ונראיתי כמו ילדה מוכה... לפחות קיבלתי שחרור מהחצי יום הנותר. - בטיול הכנה סובבתי את אותו קרסול פעמיים... -כשאני חולה [והכוונה לא לצינון קל] אז זה טוטאלי- אין לי פחות מ38 חום, הכי הרבה היה לי 39.5 [כשהייתי קטנה זה היה גם 40]. - בכיתה ג' שברתי את היד כשנפלתי מסולם כזה [אז קראנו לזה סולמת], משחק כזה של ילדים. עשו לנו את זה בטיול של יומיים מהקייטנה, זה היה מירוץ מכשולים. אחרי זה עוד נשארתי שם [זה היה איך שהגענו] אז התעקמה לי היד. - בטיול חנוכה בקושי נשמתי בסוף של המסלול הראשון וחשבו לשלוח אותי לבית חולים. בסוף לקחו אותי רק לרופא הנאצי של הטיול שרק נתן לי כדורים וזהו [אחרי שחיכינו לו חצי שעה בקור מקפיא], את המסלול השני לא עשיתי, את השלישי כן. - בכיתה ט' היה לנו סמינר בחוות הצופים ועשו מדורה כדי להכין קציצות ושכחו להוציא את המסמרים מהקרשים ו3 מסמרים לוהטים עפו לי על השפתיים... - כשהייתי ביסודי ראיתי סרט פעולה עם סטיבן סיגל עם אבא שלי ואח שלי והלכתי לקחת משהו מהחדר ביטחון שיש לו דלת פלדה כבדה וכשיצאתי סגרתי את הדלת על האצבעות שלי שכמובן התנפחו לגמרי והפכו לכחולות-סגולות-אדומות. - כשהייתי בגן חזרתי הביתה עם הבובה שלי והעגלה שלה והבית היה בקומה האחרונה [חמישית] ודפקתי בדלת [כי לא הגעתי לידית] ואז התגלגלתי עם העגלה והבובה במדרגות, אמנם "רק" גרם מדרגות אחד אבל עדיין...

למעלה