שאלוןןןןןן

carmit4

New member
../images/Emo41.gifשאלוןןןןןן../images/Emo41.gif

סתאםםםםםםםם חחחחחח תגידו, פעם כשהייתם קטנים קיבלתם כוויה או מכה או כל דבר אחר שהשאיר סימנים? ואם כן ממה? אני זוכרת שפעם היתה לי תחבושת על האצבע כי נגעתי במגהץ רותח <אאוץ'>
אבל האצבע בסדר עכשיו
ולא יודעת אם זה נחשב אבל גם פעם נשרף לי השיער קצת כי התקרבתי יותר מדי לגז חח...

light angel

New member
../images/Emo6.gif

כבר הייתי בטוחה שכרמית הולכת להרוג אותך...
אני פעם נכוויתי משמן רותח כשטיגנתי משהו עם סבתא, ועד היום יש לי סימן קטנטן. וגם פעם נתקלתי בטעות עם האצבע בארון מתכת בעבודה, והתקלף לי כל העור
ירד דם והכל, ועד היום נשארה צלקת. ויש לי גם צלקת על המצח מזה שנתקעתי בגדר כשרציתי לאסוף פקק של קוקה קוקה (אינעל אמא שלהם
). ובסוף אפילו לא הלכתי לכפר המוזיקה. בכלל, בזמן האחרון אני כל הזמן נתקעת בדברים...

111שיר

New member
חחחח קוקה קוקה!

גם אני ניסיתי בדרכים רבות ומשונות לפני איזה שנתיים לאסוף פקקים לכפר המוזיקה. בסוף היו לי ולחברה שלי מספיק! אני הזמנתי, ולחברה שלי לא היה כוח להקליד כל כך הרבה זמן בטלפון את המספרים(זה באמת היה עינוי) אז נשארתי עם כרטיס לבדי וכמובן שבסוף לא הלכתי:((( זה מבאס שרק לך יש כרטיס:(

הו כן.

יש לי צלקת שהיא כתם חום כזה על גב כף היד מזריקת הרדמה בניתוח. ואני שונאת את זה ממש. אפילו שלא כזה רואים.
על גב כף היד השניה צלקת בצורת קו כשסידרנו טורים בכיתה ה' אז נשרטתי מהשולחן כי לא היה לו ציפוי צדדי
וואה זה היה כל כך סיוט.
יש לי נקודה שחורה קצת מתחת לברך מחוד עיפרון שנתקע שם.
יש לי נקודה כזו ליד האוזן ואין לי מושג ממה אבל כשהייתי קטנה תמיד אמרתי שעורב דקר אותי, אין לי מושג אם זה אמיתי או לא או איך זה התחיל
.

Skaat Girl

New member
כן...יש לי כמה...

1. יש לי על האצבע(אגודל) נשאר לי סימן חום אבל ממש כהה מעקיצה של דבורה(כוס אחותה הצולעת) 2.יש לי מלא כוויות כאלה משמן שקופץ עליי בזמן בישול או שאני פותחת תנור תמיד אבל תמיד אני נכוות.... וזהו..חחחחחחחחחחחחח

dreamgirl21

New member
שלאון

כשאני הייתי בגן...אז הדלת של השירותים הייתה מפח ואני פתחתי את הדלת ומישהו קרא לי והדלת נסגרה לי על האגודל ומאז יש לי צלקת שם

נפלתי מאופנים על חצץ

ויש לי בסנטר, איפה שלא רואים, צלקת וגם מהאבעבועות..(???) עם הסנטר.. איפה שכן רואים.. כל השאר מגילאים בוגרים יותר

111שיר

New member
סיפור עצוב:(

בערך בגיל 5 הייתי בגן שעשועים ליד הבית שלי בקרוסלה. היינו הרבה ילדים בקרוסלה וכל פעם מישהו הלך להגה והניע אותו לכולנו. אני פעם אחת עשיתי את זה, וכשרציתי לשבת, זה היה קרוב למקום יציאה ופספסתי את המושב ונפלתי על הרצפה מחוץ לקרוסלה:(( היה לי פצע די גדול ליד המרפק, כולו מלא בדם, ועד עכשיו יש הסימן. אני זוכרת שהייתי בגן עם כמה אנשים, ובאותו הזמן פשוט תפסתי ריצה הביתה, והם צעקו לי מרחוק מה קרה וזה ולא יכולתי לענות להם, פשוט המשכתי לבכות:( פאק, הייתי בת 5. איזה קשה זה לדמיין את עצמי בגיל הזה(לאו דווקא מבחינת מראה. גם מבחינת התנהגות)

חחח בטח שיש...

יש לי צלקת במצח אחרי שנפל עליי שולחן מתקפל (זה היה כשהייתי בת שנתיים בערך), יש לי צלקת ברגל מחוד של עיפרון, צלקת קטנה ביד לזכר הנשיכה של החתול של השכנים וצלקת קטנה במרפק כי פעם נפלתי מהאופניים.... חחחח

אלירן י

New member
אני הייתי ילד קצת שובב

יש לי צלקת ביד שמאל כשהייתי בכיתה א' ניפצתי איזה שמשה (אל תשאלו איך הגעתי לזה אני לא ממש זוכר) ויש לי עוד צלקת באגן מנפילה מהאופניים (מקרה קלאסי לקבל צלקת אני רואה פה) זכרונות כואבים

אלירן י

New member
אני הייתי ילד קצת שובב

יש לי צלקת ביד שמאל כשהייתי בכיתה א' ניפצתי איזה שמשה (אל תשאלו איך הגעתי לזה אני לא ממש זוכר) ויש לי עוד צלקת באגן מנפילה מהאופניים (מקרה קלאסי לקבל צלקת אני רואה פה) זכרונות כואבים

OoמיכלoO

New member
כן

בגיל 3 בערך נתקעתי בפינה של שולחן... מעל העין כזה עוד אפשר ממש קצת לראות את זה אם ממש מתאמצים

SuGaRBabe1

New member
יש לי כמה...

יש לי צלקת ממש קטנה בשורש כף היד כזה, מכוויה שקיבלתי ממגש רותח כשהייתי בלונדון לפני 6 שנים... ויש לי אחת במרפק ואחת ממש גדולה מתחת לברך, מהטיול השנתי בכיתה ז', טיפסנו על גבעה כזאת של חולות צבעוניים, ירדתי למטה בריצה ובערך באמצע ההר נפלתי והתגלגלתי כל הדרך למטה..
זה נשמע הרבה יותר נורא ממה שזה באמת היה...

she11y

New member
חחחחח גם לי י משהו קטן...

ניתוחי הלב שעברתי השאירו כמה צלקות....
חוץ מזה הדברים הרגילים... פעם אחת שברתי יד וכשהייתי בת חמש נסעתי על אופניים ונמרחתי על קיר כמו בסרטים המצויירים ועכשיו יש לי על הפנים צלקת אבל ממש לא שמים
אליה...
חחחח אם אני אחשוב עוד קצת אני אמצא עוד... בינתיים זה מספיק

ToryMaster

New member
אמ

לי יש כרגע סימן מכוויה שחטפתי לפני שבועיים וקצת ממחבת לוהטת. חוצמזה פעם עף לי על כל הזרוע שמן לוהט כשטיגנתי סופגניות. חוצמזה יש לי צלקת בגב כף הרגל כי ערכתי מפגש עם תנור הנפט [באשמת אחותי, יש לציין]. זה מה שאני זוכרת כרגע [אה הייתה ל יגם אחת מסיגריה על הבטן]. יש עוד מלא קטנות ולא חשובות.

למעלה